|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4201 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
dziekuje Cytat:
![]() odniose sie do wypowiedzi bo dotyczy takze mnie.. ![]() wklajalam fotki po to by od innych osob dowiedziec sie czy jest tak super jak mi sie wydaje czy poprostu mam schize.. ciesze sie ze wiekszosci sie podoba bo to mile slowa, rozumiem ze komus moze sie niepodobac bo kazdy ma prawo.. mi sie tez kilka skien niepodoba ale nie w sensie ze sa brzydkie tylko ze ja bym sie w nich niewidziala... dlatego wtedy napisalabym "..suknia lezy tak i tak mysle ze.. ale ja bym nie w taka uderzala.." i mysle ze taki komentarz jest oki... bo tk jak pisala kilon ostre slowa kytyki czasem bola, nie mowie ze ma ich niebyc, owszem maja byc ale moga byc wypowiedziane troche lagodniej... ciesze sie ze wam sie podobala ale dziekuje tez ze byly glosy wiekszosci zebym choc sprobowala z halka, sprobuje ale obawiam sie ze zle sie bede czuc a NAPRAWDE najwazniejsze jest MOJE samopoczucie i to jak JA sie widze a nie jak mi inni mowia.. bo tak jak ktoras pieknie napisala jakby niebylo to i tak nasze zdanie i to jak my PM sie widzimy jest najwazniejsze. Forum jest o to zeby wyrazic szczere zdanie, ciesze sie ze takie padaly ![]() ![]() aha jak rozmawialam z mama siostra i 2 przyjaciolkami ktore byly ze mna to mowily ze na zywo niewygladala szeroko i "grubo" aczkolwiek moze byc takie zludzenie bo byla niedowiazana to raz a dwa na zywo to ze byla bez kola bo halke jakas ta wszyta ma niewyglada zle, i ze fotki nieoddaja jej uroku, niepisze tego zeby sie wytlumaczyc poprostu niewszytsko wychodzie na fotkach tak jak jest w realu - ALE NA NASTEPNEJ PRZYMIARCE HALKE Z KOLEM I TAK SPROBUJE ZEBY ZABIC ROZBUDZONA PREZ WAS CIKAWOSC... za co dziekuje bo takie uwagi sa naprawde na plus ![]() ![]() Cytat:
![]() ale sie rozpisalam ale belkot no nic jest pozno a chcialam wszystko jakos zawrzec mam nadzieje ze teraz juz wszytko jest wyjasnione i zrozumiane ![]()
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2009-04-18 o 00:08 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4202 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4203 |
Zakorzenienie
|
IZA wszystkiego naj! a ja za rok o tej porze będę mężatką
![]()
#4204 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to tak jak u mnie ![]() 100 razy lepiej wygladam w ivory nic w bialej ![]() uff nawet nie wiesz jak mi ulezylo ![]() jutro musze wybrac z Tzetem wierszyk i tresc zaproszen ![]() Cytat:
![]() ![]() a napisz jak zareagowal na ta nowine Twoj TZet? ![]() hmm czegos tutaj nie rozumiem? ![]() ![]() Cytat:
![]() IZA - zycze Ci aby byl to najszczesliwszy dzien w Twoim ZYCIU ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziekuję ![]() bardzo się cieszy, on już długo chciał dzidzie...ostatnio coś za często powtarzał, że mogła być juz teraz ![]() ![]() IZA WYMARZONEGO SLUBU CI ZYCZE, CUDOWNEG MĘŻA, ABY WSZYTKO UŁOZYŁO SIĘ PO WASZEJ MYSLI I NIE TYLKO W DNIU SLUBU ALE PRZEZ CAŁE ZYCIE ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4206 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4207 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#4208 |
Zakorzenienie
|
Tak
![]() ale najpierw musimy zazdwonic do restauracji, orkiestry, fotografa itp, żeby wszyscy mieli termin wolny w tym samym czasie, albo przynajmniej wiekszosc ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4209 | |
Zakorzenienie
|
Czesc
Cytat:
![]() IZA ---> wszystkiego naj naj na nowej drodze życia. Aby wszystko poszło ak jak sobie wymarzyłaś. I wyszalej sie na weselu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no my jak salę zamawialiśmy w listopadzie w zeszłym roku to po tygodniu był tel. czy nadal jesteśmy zainteresowani bo jakaś inna para się pytała o 17 ![]()
![]() |
#4211 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Rosette super zabawy na panieńskim życzę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4212 |
Zakorzenienie
|
klion, super ze juz prawie wszystko macie zalatwione
![]() ![]() Iza udanej zabawy malo stresu i zeby cale zycie bylo takie piekne jak ten dzien ![]() a tak poza tym to u mnie jest bardzoooo cieplutko ![]()
![]() |
#4213 |
Zakorzenienie
|
Izuś wszystkiego najlepszego
![]() uśmiechaj się ładnie i raduj w najpiękniejszym dla Ciebie dniu ![]() Domi ![]() ![]()
![]() |
#4214 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziękuje strippi ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4215 | |||||||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() Idź dziewczyno po ta kieckę, bo czas leci nieubłaganie. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
skoro w krótszych wyglądasz lepiej i tak się włąśnie czujesz to dobrą decyzje podjęłaś, super, że przy okazji sprawisz niespodziankę Tż. Cytat:
Cytat:
rosette, agus udanej zabawy na wieczorach panieńskich ![]() ![]() No a teraz moja relacja z próbnego czesania i makijażu. Generalnie jestem zadowolona, fryzjerka dobrze odczytała moje myśli, zrobiła fryzurę taką jaką chciałam. Na makijaż nie miałam większych pomysłów, więc poddałam sie całkowicie wizji pani, która mnie malowała i wyszło super. makijaż zrobiła mi z morelkowych, kremowych kolorków, a kropką nad i była dolna kreska w kolorze turkusowym, ktróa nadała charakteru- zdjęcia oczywiscie nie oddają uroku. Makijaż długo mi się trzyma, bo właściwie cały wieczór, noc i teraz też mam go na twarzy, bo chciałam sprawdzić, jak zachowają się cienie, czy się nie zrolują itp. Ale jest ok ![]() Wracając do fryzury to będę miała z prawej strony wpięta różę, taką jak w bukiecie, niestety na czesanie zapomniałam kupić kwiatka, więc nie ma takiego efektu. Loki nie są dopracowane, góra fryzury tez tak prowizorycznie upięta, fryzjerka zapewniała mnie, że lepszy efekt będzie w dniu ślubu. Mimo tego, że nie mam włosów podatnych na kręcenie to jakoś ta fryzura przetrzymała, tym bardziej, że nie była właściwie wcale spryskana lakierem. Dziś już niewiele z niej zostało, ale jak mówi mama widać, ze cos tam zrobione miałam ![]() Teraz fotki ![]() zrobiłam przybliżenie oczu, trochę rozświetlacz obsypał się na policzki, ale to zdjecie zrobiłam po kilku godzinach dopiero. Mam nadzieję, że na ślub będzie lepiej zrobiony- tak mnie zapewniano. Czekam na uwagi ![]() Edytowane przez baja_86 Czas edycji: 2009-04-18 o 10:10 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4216 | |
Zakorzenienie
|
jedno wiem na pewno tz padnie jak cie zobaczy a skoro uwielbia cie w krotkich bedzie w niebo wziety
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() co do makijazu super podoba mi sie ten brzoskwiniowy kolor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2009-04-18 o 10:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4217 |
Zakorzenienie
|
domiks - serdeczne gratulacje
![]() aż zazdroszcze ![]() ![]() Izuś - wszystkiego najlepszego i przede wszystkim ślubu jak z bajki ![]() jeja laseczki ja znów chorowita... ![]() ![]() heh... masakra jakas...
#4218 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cieszę się, że Ci się podoba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4219 |
Raczkowanie
|
Tak tez zrobie jak mowicie, nie ma sensu sie meczyc w takiej sytuacji.
Dziekuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4220 | |
Zakorzenienie
|
witam
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Iza wszystkiego naj, naj z okazji slubu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4221 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() tylko jak to zrobic... naprawde ciezka sytuacja.. ale dziewczyna troszke dziwna..
![]() ![]() |
![]() |
#4222 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() IZA-DUZO SZCZCZESCIA NA NOWEJ DRODZE ZYCIA ![]() a wszystkim dziewczynkom, ktore maja dzisiaj wieczor panienski zycze niezapomnianych wrazen ![]() ja jak kupowałam sukienke to dostałam zaproszenie dla 8 dzeiwczyn na wieczor panienski z niespodziankami w klubie, w ktorym tancza panowie ![]() Edytowane przez neska22 Czas edycji: 2009-04-18 o 11:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#4223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja bym nie chciała aby TZ miał na swoim jakies striptizerki a ja tez bym nie chciała miec panów co sie rozbierają ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4224 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tez bym nie chciała, zeby wokol mojego TZ wiła się jakas rozebrana lalka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4225 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4226 |
Zakorzenienie
|
no ja włąsnie tez chyba niekoniecznie ufam jego kolegom... W ogole dla mnie wieczor panienski/kawalerski są zbędną przyjemnością szczerze mowiac... ale znajac naszych znajomych to nie da sie tego uniknac...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4227 |
Zakorzenienie
|
Witajcie kochane,
Baja, bardoz mi sie podoba ![]() Iza ![]() ![]() A ja ciagle szukam butów, znalazałm jedne z firmy witt - nawet pasują ale mi sie kompletnie nie podobaja ![]() ![]() Zapisałam sie do mojej fryzjerki na próbna fryzure, ale kompletnie nie wiem co robić... umawiałyśmy sie na jakieś upięcia żeby troszke zmodyfikowac moją fryzurke w którą czesałam sie w marcu, ale chyba te upięcia mi nie pasują...wydawają mi sie za eleganckie do mojej romantycznej sukienki... Może pokombinuje cos z loczkami... a jak nie to... ciach ciach na krótkie ![]() Mam dziś podły humor.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4228 |
Raczkowanie
|
Witam Nie udzielam sie zbyt czesto ale za to podczytuje wasze posty
![]() I nie dawno wrocilam od przymiarki az mi sie slabo zrobilo wszystko jest tak jak sobie wymarzylam ![]() ![]() ![]() ![]()
#4229 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4230 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do wieczorów, to jestem takiego samego zdania. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:16.