|
|
#632 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna część 2.
Z tego co pamietam o autkach rozmawialysmy tez troche w pierwszej czesci watku
pamietam ze ktoras z dziewczyn tez takim smiga Messinka - jak ci zadne tabletki nie pomagaja to moze antykonkoncepcyjne? One zmniejszaja bol (wiem z doswiadczenia Red - super foteczki ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- Nie grzesz ze stara jestes ---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- Cytat:
|
|
#633 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
dlaczego??Cytat:
![]() W końcu kupiłam telewizor, który mi się podoba i dupa śnieży jak cholera, obraz jest ochydny wczoraj tata przywiózł mi inny telewizor dużo gorszy od tego co kupiłam i miał lepszy obraz:/ chyba się załamię:/ mam nadzieję, że jak podłączę do cyfrowej telewizji to będzie ok:/
Edytowane przez cashmere20 Czas edycji: 2009-04-21 o 18:14 |
||||
|
|
|
#634 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny
![]() bikini też miałam czerwone, całe, ale zapomniałam go na basenie w zeszłym roku (a nowe było) i z braku laku (czyt. kasy )chodziłam w starym. Ale w tym roku już coś upoluję ![]() Zdążyłam godzinke poćwiczyć, teraz coś zjem i potem ide pobiegać jeszcze. Wypadałoby zabrać się za naukę, matura tuz tuż
|
|
|
|
#635 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#636 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Czasem warto wymienić kable czinczowe (tak sie wymawia nie wiem jak sie pisze)na kable euro euro lub hd bo to tez ma spore znaczenie. Ps. zauważyłam że kilka dziewczynek z tego wątku jeździ audicami ![]()
|
|
|
#637 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
heh tylko może być ciężko ze znalezieniem, bo rzadko w sklepach widzę bikini z lekko usztywnianą górą (tzn z takiego grubszego materiału), a niestety taki muszę mieć![]() Cytat:
poruszałam jeszcze trochę kablem i jest lepiej, no, ale i tak będę podłączać cyfrową.
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#638 |
|
Zakorzenienie
|
ja jak potrzebuję to mama mi daje auto - opla astre. nie za duże, wszędzie się zmieszczę (może to nie maluch ale nie hatchback znowu). na swoje póki co mnie nie stać, dopiero LO kończę.... na studia chyba się wybiorę zaocznie, nie chcę przez kolejne 3-5lat ciągnąć kasę od rodziców. Mówi się trudno.
|
|
|
|
#639 | ||
|
Zakorzenienie
|
udanego popołudnia
i zdaj potem relację ![]() Cytat:
no właśnie pewnie pomyślicie o mnie jak o największym pustaku świata, ale ja nie chcę przytyć, cholernie się tego boję, boję się skutków ubocznych tego świństwa. Wiem, że priorytetem powinno być dla mnie zdrowie. A jak było u Ciebie z wagą? Cytat:
Mi na początek wystarczy praca w sklepie typu Zara itd. ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Mam do Was pytanko, niedługo dostaję pieniążki z Pitu jakieś, nie wiem skąd, ale dostaję, brat mnie rozliczył i zastanawiam się czy kupić sobie te gladiatorki/rzymianki, które wklejała kiedyś Tequilla, czy może jakąś fajną spódniczkę z wysokim stanem i kosmetyki, czy może jakąś fajną bluzkę? Co byście wybrały? jak tak sobie wszystko przemyślałam, to ja mam 3 pary klapek do śmigania w lato, jedne takie fajne z cekinkami wyhaczyłam (h/ch?) na promocji
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
||
|
|
|
#640 |
|
Zadomowienie
|
witam w drugiej części moje kochane
nie było mnie ale już jestem niestety nie miałam wogóle czasu żeby zajrzeć...i zabieram się za nadrabianie....duuuuuużo tego
|
|
|
|
#641 |
|
Zakorzenienie
|
Witamy Tequilla i 3 część Twoja
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
#642 | |
|
Moderator
|
Cytat:
|
|
|
#643 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#644 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
), więc myślę, że jak są dobrze dobrane to to nie ma jakiegoś znaczącego wpływu na wagę. Jeżeli mają dużą dawkę hormonów, to wtedy mogą spowodować większe łaknienie, ale teraz jest taki wybór tabsów i przede wszystkim takich z mniejszą ilością hormonów, że po odpowiednim dobraniu powinno być ok![]() Tutaj możesz co nieco przeczytać o skutkach ubocznych http://www.papilot.pl/diety-zdrowie/...9/04/3739.html ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#645 |
|
Zakorzenienie
|
No dziekuje za kciuki kochane, wiec w weekend ide na próbe. No praca nie szczyt marzen bo jako kelnerka, ale naprawde ciezko cokolwiek znalesc ehhh za to lokal fajny bo nieraz chodzilam tam sie bawic, no i napiwki
mam nadzieje ze małe nie beda heheheA i jeszcze promocja mi sie trafila na srode i czwartek wiec git ![]() TŻ nie bedzie zachwycony tą praca no ale cóż ehhh
02.09.2015 dr. L.P Ostrava, Czechy - Żelki! już są 395 ml Sebbin Clasic, Textured Okrągłe Wysoki Profil + korekcja powiek górnych Edytowane przez 1985SiWA Czas edycji: 2009-04-21 o 19:45 |
|
|
|
#646 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny uzywala któraś etaxil do stóp?? ( nie wiem czy tak to sie pisze)?
|
|
|
|
#647 |
|
Zakorzenienie
|
sama nie wiem dlaczego, jakis strach mi wszedł i wyjsc nie moze
maaaaaasakra ja to dopiero zryta jestem.
|
#648 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Mnie wiele lekarstw uczula ale lekarz mi super dobrał tabletki wiec należy pójść do dobrego lekarza.
|
|
|
#649 |
|
Zakorzenienie
|
Jakie badania robi się, żeby dobrać dobrze tabletki?
|
|
|
#650 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i się chyba przez to zniechęcił i przestał jezdzić. Ja mimo, że czasami już prawie ryczałam za kierownicą nie dałam sie i jeżdżę ostatnio mi ojciec powiedział, że dobrze jeżdżę, mimo, że jak jeździliśmy gdzieś razem to i tak nie obędzie się bez komentarzy, bo on by to zrobił inaczej itd a poza tym przy tacie czuję się jak na egzaminie, stresuję się i robię czasami dziwne rzeczy, których normalnie nie robię dlatego teraz jak mamy gdzieś razem jechać to on prowadzi, bo po pierwsze nie ma kłótni, a po drugie to tata prawie w ogóle tym samochodem nie jeździ, bo ma drugi do pracy, więc mu daję się przejechać
|
|
|
|
|
#651 |
|
Moderator
|
Zazwyczj lekarz przeprowadza rozmowę - wywiad, badanie ginekologiczne, cytologię, dobry lekarz zrobi też badanie krwi i próby wątrobowe, ale często je omijają na początku. Jeżeli nie ma zaburzeń hormonalnych nie robi sie poziomu hormonów.
Często spotyka sie lekarzy którzy robią sam wywiad i na jego podstawie wypisują tabletki. Często dają też 1 opakowanie gratis na wypróbowanie.
|
|
#652 |
|
Zakorzenienie
|
messinka nie jestes sama ja tez nie mam prawka :P ale w planach mam zrobie hmmm co tam jeszcze bylo .. aha co do bolow brzucha to ja mialam starsze szczegolnie w dwa pierwsze dni, tabletki mi nie pomagaly, antykoncepcyjne tez nie zmniejszyly bolu, ale znalazlam na to sposob a mianowicie przez caly miesiac cwiczylam miesnie brzucha codzienie chodz czasami co dwa dni no i gdy przyszlo "co do czego" to nie musialam brac nawet tabletek, nic a nic nie mialam boli
![]() nie pomyslcie sobie ze moze jakas gruba jestem czy cos ze tak pomoglo mi z tym cwiczeniem ( mam 50 kg przy 160 cm ) aha i przy braniu tabletek antykoncepcyjnych przez dwa lata nie przybylo mi nawet ani jednego kg wiecej
|
#653 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja co mniej więcej pół roku, może troszkę dłużej, robię próby wątrobowe. Jak pójdziesz do ginekologa i powiesz, że chcesz zacząc brać tabsy to Ci powinien dać skierowanie na te badania, chociaż niektórzy tego nie robią:/
Edytowane przez cashmere20 Czas edycji: 2009-04-21 o 20:07 |
|
|
|
#654 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki! Nie miałam wczoraj czasu sie nawet przywitać, bo tyyyle było nauki
Witam wszystkie nowe WP Co do tabletek to ja sie chyba powoli skłaniam ku nim, bo co miesiąc przechodze horror pod tytułem czy dostane okres czy nie Masakra
|
|
|
|
#655 |
|
Zakorzenienie
|
Jeżeli nie przepisze mi badań to podziękuję i powiem mu, że skoro jest lekarzem to powinien zrobić wszystko aby dobrze dobrać tabletki i narobić przy tym mniej szkód.
Kochane, idę teraz poskakać na skakance, a potem wziąć bardzo długą i relaksującą kąpiel czas się doprowadzić do porządku ![]() Miłej nocy ![]() ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- olcac - ja też się zawsze trochę boję, chociaż jesteśmy ostrożni, ale zawsze obawa jest ![]() Teraz naprawdę już zmykam
|
|
|
#656 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie o to chodzi, że zawsze jakaś tam minimalna szansa jest, a już ostatnim razem to porpostu myślałam że dostane nerwicy bo dopiero na 35 dzień dostałam
A najgorsze jest to że jego nie było przy mnie żeby mnie pocieszyć, czy chociaż troche uspokoić ...
|
|
|
|
#657 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a niektóre pigułki 3opakowania kosztują nawet ok. 80zł lub więcej, więc poprosiłam moją gin o to, żeby przepisała mi jakieś refundowane i płacę za 3 opakowania niecałe 20zł.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#658 |
|
Raczkowanie
|
Oo nie wiedziałam, że są też refundowane
|
|
|
|
#659 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#660 |
|
Raczkowanie
|
Wiem właśnie
aż mi wstyd, ale musze to jakoś dyskretnie załatwić, bo mam jest przekonana o mojej świętości i nie chciałabym jej wyprowadzać z błędu Hmm może tak to ujmę - ona nie jest zbyt liberalna w tych sprawach
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:29.

ja nie mam

)chodziłam w starym. Ale w tym roku już coś upoluję

Masakra