Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :) - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-21, 18:55   #4771
liliputek
Raczkowanie

Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
\mysle, ze one generalnie za fryzurę weselną (nawet jak bys była gosciem licza podwójnie

No własnie czesalam sie u mojje fryzjerki 2 razy na sylwestra (tez kasuja wiecej) i raz na wesele i skasowala mnie tylko/aż 60 zl..hmm musze nad tym pomyslec. Ale to fakt, wszyscy niemilosiernie wykorzystuja fakt, że każda PAnna Młoda cche byc olśniewająo piekna w dniu w tym dniu. W koncu ślub bierze sie tylko raz (jak dobrze pojdzie.....)

Edit: Mam świeta nadzieje, że moj Tż-et tego nie przeczyta, bo gotów pomysleć, żem bigamistka..

Edytowane przez liliputek
Czas edycji: 2009-04-21 o 18:56
liliputek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 18:59   #4772
zlotko855
Rozeznanie

Marta dzieki za rade z autem. hehehe moj TZ tez lubi cos takiego musialam mu robic zdjecie przy duuuzej feldze w tym aucie. a powiedz mi, te male rozowe kwiatki (one sa sztuczne) nawet ich bys nie dawala?

Anula ja tez bym wziela cichy cywilny, bedziecie miec okazyjnie kupione mieszkanko, szkoda chyba nie skorzystac.

Samba sorry to cos mi sie pomylilo z tym, ze jestes za granica. a co do hemp gru to fajnie mialas jakie wrazenia (sorry, ze to nie na temat slubny).

dziewczyny a Wy co sadzicie o dekoracji auta, ktore wkleilam? doradzicie mi cos?

"całe życie z wariatami i niech tak już zostanie "
zlotko855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 18:59   #4773
groszek80
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zlotko855 Pokaż wiadomość
Marta super wyszla Wam ta sesja, wszystkie zdjecia super i tak jak piszesz, jesli nie wykorzystacie do zaproszen to i tak super pamiatka

Dziewczyny gratuluje odwagi odnosnie sesji dla TZow. ja bym chyba sie wstydzila. kuszacy jest taki prezent, ale ja chyba mialabym opory sie rozebrac nawet do bielizny i pozowac jakby nigdy nic. poza tym moj TZ moglby roznie na cos takiego zareagowac....chyba, ze fotografem bylaby kobieta.
jeszcze raz gratuluje odwagi.

Diya tez jestem blondynka i najbardziej podoba mi sie makijaz ze zdjecia nr 1,2, 6, 7 (ale nie wiem czy na slub) i 9 jest ladny.

A ja mam do Was prosbe. Czy moglybyscie mi doradzic odnosnie dekoracji samochodu? wybralismy hummera i firma, ktora nam go wypozycza ma jakies dekoracje w oferciem ale nie wiem czy nie pomyslec nad czyms innym.
w zalaczonych zdjeciach jest samochod bez dekoracji i z dekoracja ktora mi sie ewentualnie podoba.
Załącznik 2203756Załącznik 2203758Załącznik 2203759
witaj złotko. Mnie osobiście najbardziej podobają się przystrojenia żywymi kwiatami. Ponieważ Twój samochód jest biały zaproponowałabym drobne kwiatuszki w kolorze twoich kwiatków z bukietu ślubnego?? Macie dużą brykę, więc myśle, ze duży bukiet jest już zbyteczny. Ja jeszcze nie myślałam o kwiatach na samochodzie... My jedziemy takim samochodem i myślę tylko o jednym bukiecie pośrodku, nic innego moim zdaniem nie pasuje

ślubujemy sobie 01.08.2009 r.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg aero.jpg (23,4 KB, 9 załadowań)
groszek80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 19:05   #4774
liliputek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
No właśnie mam pewne obawy przed tym cywilnym. Z jednej strony super, że szybciej, ale z drugiej to wszystko jest poukładane, a tak to co 2 rocznice będziemy mieć...jakoś tak dziwnie... no ale musimy porozmawiać poważnie czy warto i czy w ogóle dostaniemy kredyt.

Tak mniej więcej wygląda to mieszkanko, które chcemy
http://www.2998.pl/rzut.php?mid=m_10a

Anuulaa ja bym sie nie zastanawiała. Mysle,że naprawde warto, a nie wiadomo kiedy nastepnym razem sie taka szansa trafi. Tym bardziej, ze mieszkania teraz sa naprawde drogie,a to możecie kupic za okazyjna cene.
liliputek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 19:05   #4775
Riana
Wtajemniczenie

GG do Riana

Dziewczyny mam prosbe odnosnie wyboru kwiatow,makijarzu,jesli ktoras posiada zdjecie fajnych bucikow obcasik do 4cm i namiarkido sukni:tennessee-front-full.jpg A a to co mi sie podobaDSC008.jpgChyba ze macie w swoich zbiorach cos ciekawego.Jezeli chodzi o koscioł wybralismy cos takiego(sopran,wokal i organy) co o tym sadzicie?

na wejście: fr. Kantaty Bacha "Jesu bleibet meine freude" (organy);

- na uwielbienie: aria z "Rinalda" Haendla (sopran + organy);

- na Komunię: "Ave Maria" Cacciniego (sopran + organy);

- na wyjście: Voluntary Trumpet Purcella, napisany ponoć jako marsz weselny dla duńskiej pary królewskiej (organy).

lub

Wejście:
W. A. Mozart - Laudate Dominum - sopran + skrzypce + organy

Ofiarowanie:
F. Schubert - Ave Maria - sopran + organy

Komunia:
Panis Angelicus sopran + organy + skrzypce

Po błogosławieństwie przy podpisywaniu dokumentów:
Bach - Aria na strunie G - skrzypce + organy

Wyjście:
Marsz Mendelssohna - organy solo
Riana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 19:06   #4776
groszek80
Raczkowanie

Dziewczynki co byście zrobiły, gdybyście mogły tanio kupić mieszkanie od dewelopera (najtaniej w mieście) na pięknym nowym osiedlu, ale taka okazja by była tylko 2 miesiące przed waszym ślubem, gdzie warunkiem wykorzystania tej okazji jest bycie małżeństwem, aby wykorzystać dofinansowaniem programem "Rodzina na swoim"??? Mamy taki wielki dylemat. Do końca czerwca jest najniższa cena w mieście 2998zl/m2, a my się pobieramy w sierpniu W biurze doradzali nam, że najlepiej wziąć szybciej cywilny, że teraz dużo ludzi tak robi, żeby dostać kredyt i podobno kredyt z dofinansowaniem dla mlodych rodzin ma sie niedlugo skonczyac albo ograniczyc bo budżet Państwa nie wytrzyma. Nikt sie nie psodziewal tak duzego zainteresowania.[/quote]

A gdzie można kupić tak tanie mieszkanie!! W Krakowie ceny są dwukrotnie wyższe!!! Gdybym miała możliwość, na Twoim miejscu zawiązałabym umowę cywilnoprawną (tzn. ślub cywilny ) i nie martwiła się tym, że będziecie mieć dwie rocznice. Zawsze możecie obchodzić dwie, albo wybrać tą, która jest dla Was najważniejsza!!! My również chcemy się załapać na ten kredyt, ale ceny są tak wygórowane, że wyznaczony limit jest za niski aby kupić coś w czym można zamieszkać

nasz ślub 01.08.2009 r.
Stary 2009-04-21, 19:10   #4777
zlotko855
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez groszek80 Pokaż wiadomość
witaj złotko. Mnie osobiście najbardziej podobają się przystrojenia żywymi kwiatami. Ponieważ Twój samochód jest biały zaproponowałabym drobne kwiatuszki w kolorze twoich kwiatków z bukietu ślubnego?? Macie dużą brykę, więc myśle, ze duży bukiet jest już zbyteczny. Ja jeszcze nie myślałam o kwiatach na samochodzie... My jedziemy takim samochodem i myślę tylko o jednym bukiecie pośrodku, nic innego moim zdaniem nie pasuje

ślubujemy sobie 01.08.2009 r.

dzieki hmm chyba, ze tak jak piszesz... takie kwiaty jak w moim bukiecie na auto podoba mi sie. dopiero zaczynam sie nad tym zastanawiac, wiec nie mam zadnych pomyslow. wogole na to auto za bardzo nie ma gdzie co wkleic, wiec chyba duze bukiety wygladaly by tragicznie. no chyba, ze faktycznie nic? ale moze auto mlodej pary powinno byc troche przybrane?
a Wy tez super autkiem pojedziecie do slubu takie powiedzialabym klimatyczne widzialam duzo zabytkowych aut, ale takiego jeszcze nie. to z Krk wynajmujecie? tylko u nas bylby problem, bo TZ jest wysoki do tego moja suknia, wiec nie bardzo bysmy sie tam pewnie zmiescili.

"całe życie z wariatami i niech tak już zostanie "

Edytowane przez zlotko855
Czas edycji: 2009-04-21 o 19:12
zlotko855 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-04-21, 19:17   #4778
groszek80
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Riana Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam prosbe odnosnie wyboru kwiatow,makijarzu,jesli ktoras posiada zdjecie fajnych bucikow obcasik do 4cm i namiarkido sukni:Załącznik 2203968 A a to co mi sie podobaZałącznik 2203969Chyba ze macie w swoich zbiorach cos ciekawego.Jezeli chodzi o koscioł wybralismy cos takiego(sopran,wokal i organy) co o tym sadzicie?

na wejście: fr. Kantaty Bacha "Jesu bleibet meine freude" (organy);

- na uwielbienie: aria z "Rinalda" Haendla (sopran + organy);

- na Komunię: "Ave Maria" Cacciniego (sopran + organy);

- na wyjście: Voluntary Trumpet Purcella, napisany ponoć jako marsz weselny dla duńskiej pary królewskiej (organy).

lub

Wejście:
W. A. Mozart - Laudate Dominum - sopran + skrzypce + organy

Ofiarowanie:
F. Schubert - Ave Maria - sopran + organy

Komunia:
Panis Angelicus sopran + organy + skrzypce

Po błogosławieństwie przy podpisywaniu dokumentów:
Bach - Aria na strunie G - skrzypce + organy

Wyjście:
Marsz Mendelssohna - organy solo

Riana a w którym kościele będziesz mieć ślub?? Ja nie bardzo właśnie wiem jak zorganizować to wszystko w kościele i bardzo mi się to podoba, tylko póki co nie wiem jaki organista gra w naszym kościele. Gdzie załatwiliście wokal i sopran??
nasz ślub 01.08.2009 r.

---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------

Cytat:
dzieki hmm chyba, ze tak jak piszesz... takie kwiaty jak w moim bukiecie na auto podoba mi sie. dopiero zaczynam sie nad tym zastanawiac, wiec nie mam zadnych pomyslow. wogole na to auto za bardzo nie ma gdzie co wkleic, wiec chyba duze bukiety wygladaly by tragicznie. no chyba, ze faktycznie nic? ale moze auto mlodej pary powinno byc troche przybrane?
a Wy tez super autkiem pojedziecie do slubu takie powiedzialabym klimatyczne widzialam duzo zabytkowych aut, ale takiego jeszcze nie. to z Krk wynajmujecie? tylko u nas bylby problem, bo TZ jest wysoki do tego moja suknia, wiec nie bardzo bysmy sie tam pewnie zmiescili.

Wynajmujemy w www.studiogalaxy.pl . Koszt 1200 zł za 5 godzin. Chcieliśmy mieć takie klimatyczne autko, a że czerwone? My też jesteśmy charakterystyczni. Tak się składa, że ja mam 180 cm(TZ 190 cm) i podobno zmieścimy się bez problemu. Mam nadzieję, w innym przypadku TZ usiądzie za kierownicą a ja zajmę cały tył

nasz piękny dzień 01.08.2009 r.
Stary 2009-04-21, 19:22   #4779
Riana
Wtajemniczenie

GG do Riana

Cytat:
Napisane przez groszek80 Pokaż wiadomość
ale mu wycięłaś numer. Aż się popłakałam ze śmiechu z tej sytuacji!!! Ciekawe czy następnym razem równie bezgranicznie Ci zaufa!!!

nasz weddingowy dzień 01.08.2009 r.
Dobre ja tez taki przypadek mialamTydzien z domku niewychodzil

---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

[quote=groszek80;11981979]Riana a w którym kościele będziesz mieć ślub?? Ja nie bardzo właśnie wiem jak zorganizować to wszystko w kościele i bardzo mi się to podoba, tylko póki co nie wiem jaki organista gra w naszym kościele. Gdzie załatwiliście wokal i sopran??
nasz ślub 01.08.2009 r.
Wiesz ja zalatwialam wokal a przy okazji znalazly sie i skrzypceJa mam w kosciele OO Karmelitow ,wiesz spytam czy ewentualnie ma wolny termin i jak cos to podesle ci namiarki.Wokal i sopran place po 150zl a organy to chyba co łaskaMoze to i duzo ale w tym wyjatkowym dniu chciałabym aby to bylo piekne,nieoklepaneAha ty tylko bedziesz musiala miec namiary na organiste a Panie od skrzypiec i spiewu same sobie dogrywaja Wiec duzo zalatwien niema

Edytowane przez Riana
Czas edycji: 2009-04-21 o 19:24
Stary 2009-04-21, 19:23   #4780
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Samba sorry to cos mi sie pomylilo z tym, ze jestes za granica. a co do hemp gru to fajnie mialas jakie wrazenia (sorry, ze to nie na temat slubny).

musze powiedziec, ze bardzo pozytywne... mile mnie zaskoczyli.. tacy z kulturką proszę, dziękuję, przepraszam, jakbyśmy byli za głośno to mówić, jakby cos tam to tez az bym sie nie spodziewala

a my moze w czwartek pojedziemy ogladnac jedna dzialeczke Tż wypatrzyl w okazyjnej cenie

odnosnie obcinania Tżta to ja mojego też strzygę i jak na razie nie ma zastrzezen albo jestem taka dobra albo moj Tż taki malo wymagajacy w tej kwestii - raczej to drugie Ale kwestie doboru dlugosci pozostawiam jemu, ja tylko biore i jade Tylko mnie martwi bo moj Tż ma coraz mniej wlosków i z żalem serca mu jade po tej lysince na czubku glowy najchetniej to bym mu tam zostawila i zrobila zaczeske hehe

Edytowane przez SAMBAdiJANEIRO
Czas edycji: 2009-04-21 o 19:27
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 19:32   #4781
azzis
Zakorzenienie

Na łysienie waszych TŻ'ów polecam płyn Loxon 2% (do kupienia w aptekach bez recepty). Mojemu pomogł Bo też już mu włosy lecą pomału Do tego od czasu do czasu wyje skrzypu polnego i jakoś te włosy mu się poprawiły. Spróbujcie. Kosztuje jakieś 26zł.

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 19:34   #4782
Riana
Wtajemniczenie

GG do Riana

groszek80-wyslalam namiary na priva
Stary 2009-04-21, 19:35   #4783
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
Na łysienie waszych TŻ'ów polecam płyn Loxon 2% (do kupienia w aptekach bez recepty). Mojemu pomogł Bo też już mu włosy lecą pomału Do tego od czasu do czasu wyje skrzypu polnego i jakoś te włosy mu się poprawiły. Spróbujcie. Kosztuje jakieś 26zł.

ja mojemu Tżtowi zafundowalam szampon Dermena... myje nim już glowe z pol roku, ale jak dla mnie efektów brak... Ale dzieki za rade... sprobujemy tego plynu mam nadzieje ze pomoze
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 19:50   #4784
Ana***
Zakorzenienie

Ktoś widział moje butki?? ja się w nich zakochałam... tak zgrabniutko leżą na stopie, że szok, no i co mnie bardzo zadowala w ogóle nie czuć wysokości .

Cytat:
No właśnie mam pewne obawy przed tym cywilnym. Z jednej strony super, że szybciej, ale z drugiej to wszystko jest poukładane, a tak to co 2 rocznice będziemy mieć...jakoś tak dziwnie... no ale musimy porozmawiać poważnie czy warto i czy w ogóle dostaniemy kredyt.

Tak mniej więcej wygląda to mieszkanko, które chcemy
http://www.2998.pl/rzut.php?mid=m_10a
Też bym się zastanowiła nad cywilnym, na pewno to wielka szansa .
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 19:58   #4785
Riana
Wtajemniczenie

GG do Riana

A ja mam jeszcze takie pytank troche z innej beczki jak sie daje zdjecie do profilu?ale wstydzior ale niewiem co jak i gdzie
Stary 2009-04-21, 20:03   #4786
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
A ja mam jeszcze takie pytank troche z innej beczki jak sie daje zdjecie do profilu?ale wstydzior ale niewiem co jak i gdzie
Nie dodawałam, ale z tego co widzę:
1) musisz wejść w link "ustawienia" na samej górze, po prawej stronie
2) po lewej stronie, zakładka "Networking"
3) dodaj album (musisz go nazwać itd.)
4) dodajesz zdjęcia

To tyle .

Dopisek:
Chyba, że chodzi o avatar (ten obrazek przy loginie z większości z nas) to:
1) tak samo jak wyżej
2) "Ustawienia i opcje" po lewej stronie
3) "Edytuj Avatar"

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2009-04-21 o 20:10 Powód: Dopisek
Stary 2009-04-21, 20:13   #4787
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
hemp gru

nie w katowicach mieli tutaj koncert w zeszla sobote
buu ja niewiedzialam.. przeca bym pojechala na koncert

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
wiem, ze rychu nie zyje hemp gru u nas nocowal i jeszcze peja i paru innych rapowcow hip hopowcow tyle ze ja to ich tak z wygladu za bardzo nie rozpoznaje i ochroniarz mnie musial uswiadamiac z kim gadam hehehe
hahah kumam

Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość
mi się bardzo podobają 2 i 9

Marta świetne fotki, ładniutka z Was para
dziekuje

Cytat:
Dziewczynki co byście zrobiły, gdybyście mogły tanio kupić mieszkanie od dewelopera (najtaniej w mieście) na pięknym nowym osiedlu, ale taka okazja by była tylko 2 miesiące przed waszym ślubem, gdzie warunkiem wykorzystania tej okazji jest bycie małżeństwem, aby wykorzystać dofinansowaniem programem "Rodzina na swoim"??? Mamy taki wielki dylemat. Do końca czerwca jest najniższa cena w mieście 2998zl/m2, a my się pobieramy w sierpniu W biurze doradzali nam, że najlepiej wziąć szybciej cywilny, że teraz dużo ludzi tak robi, żeby dostać kredyt i podobno kredyt z dofinansowaniem dla mlodych rodzin ma sie niedlugo skonczyac albo ograniczyc bo budżet Państwa nie wytrzyma. Nikt sie nie psodziewal tak duzego zainteresowania.
masz ten sam problem o ktorym ja isalam w lutym, tez chcielismy brac cywilny bo kredyt itd.. ale poszliscmy do pani z pko i pwiedziala nam ze plotka o tym ze kredyt sie skonczy jest nieprawdziwa bo bank moze sam zalozyc pieniadze do czasu az panstwo zwiekszy budzet na kretyt a ma zwiekszyc bo jest duze zainteresowanie i mamy nic nieorzyspieszac i niewiariowac i w sieprniu brac normalnie slub i zaraz po nim brac redyt, powiedziala ze mozemy dwonic i sie upewnic ale napewno nie braknie.. wiec my sie wstrzymalismy bo to raz ze dodatkowe koszty dwa duzo stresu ... wiec zastanowice sie tyle ze u nas byl tylko stres przed koncem kredytow wy macie jeszcez tanie mieszkanie.. wiec w tym wypadku bralabym kredyt chyb ze ta promocja trwa dluzej..

Cytat:
Marta dzieki za rade z autem. hehehe moj TZ tez lubi cos takiego musialam mu robic zdjecie przy duuuzej feldze w tym aucie. a powiedz mi, te male rozowe kwiatki (one sa sztuczne) nawet ich bys nie dawala?
wogoe bym nic niedwala hummer ma dto do siebie ze jest boski jak jest surowy
Stary 2009-04-21, 20:15   #4788
Ana***
Zakorzenienie

Apropo butów Patrzcie co znalazłam może kogoś zainteresuje, rozmiar 38, cena okazyjna

http://allegro.pl/item605889060_buty_slubne _viviane_38_ostatnia_para _biale_nowe.html

albo tutaj:

http://allegro.pl/item613417498_buty...tatni_raz.html

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2009-04-21 o 20:16
Stary 2009-04-21, 20:18   #4789
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Ktoś widział moje butki?? ja się w nich zakochałam... tak zgrabniutko leżą na stopie, że szok, no i co mnie bardzo zadowala w ogóle nie czuć wysokości .

Też bym się zastanowiła nad cywilnym, na pewno to wielka szansa .
ja widzialam super
ja mam niestety duza noge 40 i musze miec zaokraglone czubki
Stary 2009-04-21, 20:19   #4790
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
ja widzialam super
ja mam niestety duza noge 40 i musze miec zaokraglone czubki
Dziękuje Martusia bo już zaczęłam wątpić w mój gust...
Stary 2009-04-21, 20:20   #4791
Riana
Wtajemniczenie

GG do Riana

Macie juz piosenke na pierwszy taniec?My wybralismy sobie PAULLA ale jak to zatanczyc?Dziewczyny umiecie tanczyc tak typowo weselnie?My raczej jestesmy z tych discotrzaskow
Stary 2009-04-21, 20:22   #4792
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Macie juz piosenke na pierwszy taniec?My wybralismy sobie PAULLA ale jak to zatanczyc?Dziewczyny umiecie tanczyc tak typowo weselnie?My raczej jestesmy z tych discotrzaskow
i jak poradziłaś sobie ze zdjęciami?
Stary 2009-04-21, 20:22   #4793
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuje Martusia bo już zaczęłam wątpić w mój gust...
nigdy w niego nie watp!

Cytat:
mamy sare tavares one love oto link jak chcesz posluchac
http://www.youtube.com/watch?v=RDBpJOIuQ30
chodzimy na kurstanca i bedziemy do niego tanczyc uklad z samby
Stary 2009-04-21, 20:25   #4794
Riana
Wtajemniczenie

GG do Riana

Cytat:
Dopisek:
Chyba, że chodzi o avatar (ten obrazek przy loginie z większości z nas) to:
1) tak samo jak wyżej
2) "Ustawienia i opcje" po lewej stronie
3) "Edytuj Avatar"
Dziekuje
Stary 2009-04-21, 20:25   #4795
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
strippi straszne jest to, jak niektórzy ludzie potrafią być bezwzględni i tak oszukiwać innych! W glowie mi się nie mieści jak można tak postępować Chciała dziewczyna konia, to sobie znalazła sposób na jego utrzymanie - wciska ludziom kit, że konik ma być wykupiony... I jeszcze robi z siebie wielką bohaterkę, miłośniczkę zwierząt
Ja chyba zgłosiłabym tą sprawę do "Expresu reporterów". Oni na pewno chętnie zajmą się tą sprawą.
Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość

Dziewczyny mają rację. Jeżeli nie nagłośnisz tej sprawy to będą kolejne wyłudzenia. To smutne, że ta fundacja swój PR buduje na takich historiach. Później ludzie nie chcą pomagać nawet innym, dobrym fundacjom, bo im nie wierzą. Działaj Strippi, działaj!
Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
Normalnie jak słucham takich hitorii to mnie ciary przechodzą
strippi nagłośnij sprawę jak najbardziej sie da, trzymam kciuki
Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość

Strippi masakra jakaś. Kochana nagłosnij to w mediach, gazecie. gdzie sie da.
Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość

Strippi, to co się stało z Twoim konikiem i ta cała historia to jakieś nieporozumienie. Dodałam komentarz na ten temat!!!
Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość

okropne, że to najprawdziwsza prawdajak można tak manipulowac ludźmi, ta organizacja nie powinna się nazywać w ogóle fundacją! Ludzie przejmują się losem zwierząt nie zdając sobie sprawy, że to tylko sprytny chwyt by zebrać dodatkową kasę
Cytat:

wklejam tez tyl sukienki i tak jak mowilam mzoecie sie przekonac ze niebyla dowiazana
zdjecia boskie ! wygladasz super

Cytat:
i dalsza czesc fotek
plus suknia z tylu jest jeszcze co wiazac
masz piekna suknie
wygladasz jak ksiezniczka !

Cytat:
Napisane przez camilla2009 Pokaż wiadomość
witam czy ktoras z was slubuje 18 lipca?
jaaa

Cytat:

Strippi, dziewczyny mają racje, powinnaś to rozgłośnić w mediach, niech się zajmą tą fundacją! Zostawiłam koment.

dziewczyny ja juz nie daje rady
co roz cos nowego sie dowiaduje

ciagle jestem na kroplach na serce
normalnie przez takie cos nie chce mi sie zyc
jeszcze pracuje caly dzien
wracam to tez zaczyna prace i nie widzimy sie w ogole
dopiero w sobote wieczorem
nie mam z kim pogadac
wyplakac sie
masakra jakas
Stary 2009-04-21, 20:31   #4796
Riana
Wtajemniczenie

GG do Riana

Cytat:
nigdy w niego nie watp!

my chyba tez musimy zaczac bo masakra bedzie,przeciez sie podeptamy chyba ze pare głebszych strzelimy

Strippi, dziewczyny mają racje, powinnaś to rozgłośnić w mediach, niech się zajmą tą fundacją! Zostawiłam koment.JA TEZ BYM NIEDAROWALA WEZ SKONTAKTUJ SIE Z UWAGA POWINNI SIE TYM ZAJAC BEZ GADANIA!!!!!

---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

BARDZO ŁADNA jak dla mnie w stylu greckim,hiszpanskim cos podobnego do tych klimatow

Edytowane przez Riana
Czas edycji: 2009-04-21 o 20:34
Stary 2009-04-21, 20:32   #4797
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Mój TŻ chce zatańczyć to: http://nightlove.wrzuta.pl/audio/6sx...you_re_my_soul
a ja nie mam jakiejś ulubionej piosenki i w sumie to też jak dla mnie może być. Tylko TŻ jeszcze skrócił tą wersję.
Ale jak to będziemy tańczyć to jeszcze nie wiemy

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 20:34   #4798
Ana***
Zakorzenienie

Marta postaram się
Stary 2009-04-21, 20:42   #4799
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
dziewczyny ja juz nie daje rady
co roz cos nowego sie dowiaduje

ciagle jestem na kroplach na serce
normalnie przez takie cos nie chce mi sie zyc
jeszcze pracuje caly dzien
wracam to tez zaczyna prace i nie widzimy sie w ogole
dopiero w sobote wieczorem
nie mam z kim pogadac
wyplakac sie
masakra jakas
dasz rade jestes dzielna... glowo do groy naglsnij sprawe i ktos sie tym zajmie. a praca pamietaj ze od przyszlego tygodnia bedziesz na miejscu

Cytat:
a ja nie mam jakiejś ulubionej piosenki i w sumie to też jak dla mnie może być. Tylko TŻ jeszcze skrócił tą wersję.
modern toking czy jakto tam sie pisalo ale ta wolniejsza wersja bardzo mi sie podoba

Cytat:
Marta postaram się
nie postaram sie ale na bank!
Stary 2009-04-21, 20:44   #4800
Riana
Wtajemniczenie

GG do Riana

Cytat:
Widze ze wiekszosc wybiera przytulasy zeby wstydziorka niebyloJa sie smieje z TZ on bedzie mial lipe bo nam pod sukniami krokow niewidac a imjak se depnie ałłłłł wstydzior
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości