|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4771 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)
Cytat:
No własnie czesalam sie u mojje fryzjerki 2 razy na sylwestra (tez kasuja wiecej) i raz na wesele i skasowala mnie tylko/aż 60 zl..hmm musze nad tym pomyslec. Ale to fakt, wszyscy niemilosiernie wykorzystuja fakt, że każda PAnna Młoda cche byc olśniewająo piekna w dniu w tym dniu. W koncu ślub bierze sie tylko raz (jak dobrze pojdzie..... ![]() ![]() Edit: Mam świeta nadzieje, że moj Tż-et tego nie przeczyta, bo gotów pomysleć, żem bigamistka.. Edytowane przez liliputek Czas edycji: 2009-04-21 o 18:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4772 |
Rozeznanie
|
Marta dzieki za rade z autem. hehehe moj TZ tez lubi cos takiego
![]() Anula ja tez bym wziela cichy cywilny, bedziecie miec okazyjnie kupione mieszkanko, szkoda chyba nie skorzystac. Samba sorry to cos mi sie pomylilo z tym, ze jestes za granica. a co do hemp gru to fajnie mialas ![]() ![]() dziewczyny a Wy co sadzicie o dekoracji auta, ktore wkleilam? doradzicie mi cos?
#4773 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4774 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Anuulaa ja bym sie nie zastanawiała. Mysle,że naprawde warto, a nie wiadomo kiedy nastepnym razem sie taka szansa trafi. Tym bardziej, ze mieszkania teraz sa naprawde drogie,a to możecie kupic za okazyjna cene. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4775 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny mam prosbe odnosnie wyboru kwiatow,makijarzu,jesli ktoras posiada zdjecie fajnych bucikow obcasik do 4cm i namiarki
![]() na wejście: fr. Kantaty Bacha "Jesu bleibet meine freude" (organy); - na uwielbienie: aria z "Rinalda" Haendla (sopran + organy); - na Komunię: "Ave Maria" Cacciniego (sopran + organy); - na wyjście: Voluntary Trumpet Purcella, napisany ponoć jako marsz weselny dla duńskiej pary królewskiej (organy). lub Wejście: W. A. Mozart - Laudate Dominum - sopran + skrzypce + organy Ofiarowanie: F. Schubert - Ave Maria - sopran + organy Komunia: Panis Angelicus sopran + organy + skrzypce Po błogosławieństwie przy podpisywaniu dokumentów: Bach - Aria na strunie G - skrzypce + organy Wyjście: Marsz Mendelssohna - organy solo |
![]() ![]() |
![]() |
#4776 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki co byście zrobiły, gdybyście mogły tanio kupić mieszkanie od dewelopera (najtaniej w mieście) na pięknym nowym osiedlu, ale taka okazja by była tylko 2 miesiące przed waszym ślubem, gdzie warunkiem wykorzystania tej okazji jest bycie małżeństwem, aby wykorzystać dofinansowaniem programem "Rodzina na swoim"??? Mamy taki wielki dylemat. Do końca czerwca jest najniższa cena w mieście 2998zl/m2, a my się pobieramy w sierpniu
![]() A gdzie można kupić tak tanie mieszkanie!! W Krakowie ceny są dwukrotnie wyższe!!! Gdybym miała możliwość, na Twoim miejscu zawiązałabym umowę cywilnoprawną (tzn. ślub cywilny ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4777 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
dzieki ![]() ![]() a Wy tez super autkiem pojedziecie do slubu ![]() ![]()
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20091003580517.html Nasz ślub ![]() ![]() ![]() "całe życie z wariatami i niech tak już zostanie ![]() Edytowane przez zlotko855 Czas edycji: 2009-04-21 o 19:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4778 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Riana a w którym kościele będziesz mieć ślub?? Ja nie bardzo właśnie wiem jak zorganizować to wszystko w kościele i bardzo mi się to podoba, tylko póki co nie wiem jaki organista gra w naszym kościele. Gdzie załatwiliście wokal i sopran?? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Cytat:
Wynajmujemy w www.studiogalaxy.pl . Koszt 1200 zł za 5 godzin. Chcieliśmy mieć takie klimatyczne autko, a że czerwone? My też jesteśmy charakterystyczni. Tak się składa, że ja mam 180 cm(TZ 190 cm) i podobno zmieścimy się bez problemu. Mam nadzieję, w innym przypadku TZ usiądzie za kierownicą a ja zajmę cały tył ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4779 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- [quote=groszek80;11981979]Riana a w którym kościele będziesz mieć ślub?? Ja nie bardzo właśnie wiem jak zorganizować to wszystko w kościele i bardzo mi się to podoba, tylko póki co nie wiem jaki organista gra w naszym kościele. Gdzie załatwiliście wokal i sopran?? ![]() ![]() Wiesz ja zalatwialam wokal a przy okazji znalazly sie i skrzypce ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Riana Czas edycji: 2009-04-21 o 19:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4780 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() musze powiedziec, ze bardzo pozytywne... mile mnie zaskoczyli.. tacy z kulturką proszę, dziękuję, przepraszam, jakbyśmy byli za głośno to mówić, jakby cos tam to tez ![]() ![]() a my moze w czwartek pojedziemy ogladnac jedna dzialeczke ![]() ![]() odnosnie obcinania Tżta to ja mojego też strzygę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez SAMBAdiJANEIRO Czas edycji: 2009-04-21 o 19:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4781 |
Zakorzenienie
|
Na łysienie waszych TŻ'ów polecam płyn Loxon 2% (do kupienia w aptekach bez recepty). Mojemu pomogł
![]() ![]()
#4782 |
Wtajemniczenie
|
groszek80-wyslalam namiary na priva
|
![]() ![]() |
![]() |
#4783 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mojemu Tżtowi zafundowalam szampon Dermena... myje nim już glowe z pol roku, ale jak dla mnie efektów brak... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4784 | |
Zakorzenienie
|
Ktoś widział moje butki??
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4785 |
Wtajemniczenie
|
A ja mam jeszcze takie pytank troche z innej beczki jak sie daje zdjecie do profilu?ale wstydzior ale niewiem co jak i gdzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4786 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
1) musisz wejść w link "ustawienia" na samej górze, po prawej stronie 2) po lewej stronie, zakładka "Networking" 3) dodaj album (musisz go nazwać itd.) 4) dodajesz zdjęcia ![]() To tyle ![]() Dopisek: Chyba, że chodzi o avatar (ten obrazek przy loginie z większości z nas) to: 1) tak samo jak wyżej 2) "Ustawienia i opcje" po lewej stronie ![]() 3) "Edytuj Avatar"
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2009-04-21 o 20:10 Powód: Dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4787 | |||
Zakorzenienie
|
buu ja niewiedzialam.. przeca bym pojechala na koncert
![]() Cytat:
dziekuje ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4788 |
Zakorzenienie
|
Apropo butów
![]() ![]() ![]() http://allegro.pl/item605889060_buty_slubne _viviane_38_ostatnia_para _biale_nowe.html albo tutaj: http://allegro.pl/item613417498_buty...tatni_raz.html
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2009-04-21 o 20:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#4789 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam niestety duza noge 40 i musze miec zaokraglone czubki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4790 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4791 |
Wtajemniczenie
|
Macie juz piosenke na pierwszy taniec?My wybralismy sobie PAULLA ale jak to zatanczyc?Dziewczyny umiecie tanczyc tak typowo weselnie?My raczej jestesmy z tych discotrzaskow
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4792 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4793 | |
Zakorzenienie
|
nigdy w niego nie watp!
![]() Cytat:
![]() http://www.youtube.com/watch?v=RDBpJOIuQ30 chodzimy na kurstanca i bedziemy do niego tanczyc uklad z samby
![]() ![]() |
![]() |
#4794 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4795 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
masz piekna suknie wygladasz jak ksiezniczka ! jaaa Cytat:
dziewczyny ja juz nie daje rady co roz cos nowego sie dowiaduje ciagle jestem na kroplach na serce normalnie przez takie cos nie chce mi sie zyc jeszcze pracuje caly dzien wracam to tez zaczyna prace i nie widzimy sie w ogole dopiero w sobote wieczorem nie mam z kim pogadac wyplakac sie masakra jakas
![]() ![]() |
![]() |
#4796 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Strippi, dziewczyny mają racje, powinnaś to rozgłośnić w mediach, niech się zajmą tą fundacją! Zostawiłam koment.JA TEZ BYM NIEDAROWALA WEZ SKONTAKTUJ SIE Z UWAGA POWINNI SIE TYM ZAJAC BEZ GADANIA!!!!! ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- mamy sare tavares one love oto link jak chcesz posluchac ![]() http://www.youtube.com/watch?v=RDBpJOIuQ30 chodzimy na kurstanca i bedziemy do niego tanczyc uklad z samby BARDZO ŁADNA jak dla mnie w stylu greckim,hiszpanskim cos podobnego do tych klimatow Edytowane przez Riana Czas edycji: 2009-04-21 o 20:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4797 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja nie mam jakiejś ulubionej piosenki i w sumie to też jak dla mnie może być. Tylko TŻ jeszcze skrócił tą wersję. Ale jak to będziemy tańczyć to jeszcze nie wiemy ![]()
![]() |
#4798 |
Zakorzenienie
|
Marta postaram się
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4799 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nie postaram sie ale na bank! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4800 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:59.