Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-24, 16:08   #301
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
Witajcie. ale mam dzisiaj zalatany dzień, najpierw zajęcie potem zakupy ale kupiłam sobie sandałki na zmiane na wesele ( te z all były za duże i dałam je mamie)

agus87, Rosette, jupik, popscene trzymam kciuki za wasz Wielki Dzień
pochwal sie sandalkami
a ja juz za 23 dni bede w Polsce i... zaczną sie przygotowania do slubu

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-24, 16:24   #302
agnes208
Zakorzenienie

O dziewczynki jak drukujecie szybko podczytuje Was ale nie pisze bo mam cos ostatnio kryzys i nie chce mi sie tego ślubu teraz to bym chetnie została PM ale 2010 wszystko mnie wkurza
agus87, Rosette, jupik, popscene jak tam nastroje Wasze wszystko dopięte na ostatni guzik??
Już niedługo bedzie mozna nas podzielic na 2 watki panny młode 2009 przed i po Już bedzie co ogladac nie tylko fotki z przygotowan ale juz wyglad finalny bo coraz wiecej ślubów
agnes208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-24, 16:35   #303
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnes208 Pokaż wiadomość
O dziewczynki jak drukujecie szybko podczytuje Was ale nie pisze bo mam cos ostatnio kryzys i nie chce mi sie tego ślubu teraz to bym chetnie została PM ale 2010 wszystko mnie wkurza
kochana nawet nie wiesz jak my na naszym wątku marzymy żeby zamienić się z wami
panna młoda 2010...
powodzenia
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-24, 16:40   #304
baja_86
Zakorzenienie

hej Nareszcie piątek

Cytat:
Napisane przez klikowa09 Pokaż wiadomość
szczerze mowiac na juniorka nigdy nie jest odpowiednia pora bo zawsze jest cos my nie planowalismy dziudziusia i przy REGULARNYM braniu tabletek wpadlismy.Mamy sliczna 2 miesieczna Vike ale to nic bo slub i tak juz byl zaplanowany...teraz to cieszymy sie malenstwem..tylko opiekunki jej szukam na weselu
gratuluje małego skarba rzeczywiście coś w tym jest, że nigdy nie ma dobrego czasu na dziecko... przynajmniej w większości przypadków

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
Dzieki
Ale dla spokojności już napisałam do krawcowej, żeby mi uszyła taką cieńszą szelkę
dobrze zrobiłaś

Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość
Zamówiłam tę, którą Wam pokazywałam przed świętami. Dzisiaj zrobiłam sobie fotkę bez welonu (bo ostatnio zasłaniał pół sukienki)
prześliczna

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Cześć
Byłam wczoraj na maniciurze i zrobiłam frencha z cekinkami na serdecznym palcu (na moich naturalkach oczywiście)...fajnie to wygląda, jednak wolałabym żeby coś więcej się działo na tych pazurkach i było więcej wzorków. Wieczorem wrzucę fotkę Jaki design na swoich paznokciach planujecie ???
ja chce frencha z jakąś delikatną ozdobą, ale co to będzie nie wiem, coś kosmetyczka wymyśli

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
ja chyba dzisiaj zwariuje
caly czas cos, noe jestem w ogole przygotowana na jutro, mam robione tipsy aby, zero spakowania, zero przygotowania ozdob, ...
dasz radę, w poniedziałek będzie Ci tego zabiegania i ostatnich przygotowań brakowac. Najważniejsze masz, zostały małoistotne sprawy, nie przejmuj się nimi, tylko usmiechnij się do siebie i przyszłego męża i razem czekajcie na jutro ale Wam fajnie

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Witajcie, kupiłam te swoje upatrzone butki do ślubu w Deichamnie, ale na razie nie mam aparatu przy sobie, żeby wam pokazać:/
wrzuć potem fotkę
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-24, 16:43   #305
katrinkie
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
panna młoda 2010...
powodzenia

nie dziękujemy nie obejrzycie się a będziecie sie już stresować, że zostało tak mało do slubu, a tyle jeszcze na głowie. Czas strasznie szybko leci
Stary 2009-04-24, 16:44   #306
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

ale jestem dupa
chcialam nadrabiac i przeczytalam 1 strone i bylam przekonana ze czytam 2 a tu przeczytalam 10 i nawet tego nie zauwazylam ze cos mi sie kupy nie trzyma tylko dopiero jak juz sie nie dalo przewinac na nastepna strone to zauwazylam ze cos jest nie tak No to juz napisze a potem bede nadrabiac dalej

Bylam dzisiaj na przymiarce suknia jest super i dalej mi sie podoba tak jak wczesniej Pytalam o welon, bolerko, halke i ceny mnie zalamaly

welon - zwykly tiulowy - 150 zl
halka:
wypożyczenie: 75 zł
kupno: 150 zł

bolerko (tez zwykłe - nic specjalnego):
kupno: 250 zl

8 maja mam kolejna przymiarke i mam sie okreslic czy cos bede kupowac lub wypozyczac... ale raczej wszystko kupie na allegro bo taniej... duzo taniej

tylko troche obawiam sie kupna halki na allegro ze nie bedzie dobrze lezec? jak myslicie??

A w ogole to bylam dzis u zlotnika w sprawie naszych obraczek i powiedzial ze koszt ich zrobienia bez wlasnego zlota to 1800 zl ok (w salonie tez tyle kosztowaly) a ze swoim zlotem to 600 zł tylko, ze potrzebowalibysmy 12 g zlota a na razie obliczyl ze mamy 7... Chyba troche drogo to zrobienie obraczek z wlasnego zlota?? jak myslicie?? Te z Was ktore robily z wlasnego zlota chyba mniej placily?? chyba ze sie myle

to obraczki ktore chcemy:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg obraczki.jpg (16,2 KB, 34 załadowań)
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-24, 16:49   #307
agnes208
Zakorzenienie

Cytat:
panna młoda 2010...
powodzenia
Oj zobaczysz jak pozniej czas przyspieszy tak sie Wam narazie wydaje ze jeszcze duzo czasu. Życze Wam miłego oczekiwania

Dziewczyny chce sobie zmienic perfumki na jakis inny zapach narazie jestem użytkowniczką ck euphoria i Elizabeth Arden 25th avenue i D&G light blue używam ich od dawna i chce cos nowego ale nie mam kompletnie pojecia co isc powachac jak jestem w pl to nigdy nie mam czasu isc sie nawachac przez pare dni po gora 2 zapachy zeby sobie cos wybrac. Jak wpadam do perfumerii to wynik jest taki ze niucham pare zapachów i wychodze ze starymi obnoszonymi bo poprostu reszty juz nie czuje.
A wy czym pachniecie?? Macie jakies śliczne perfumki teraz szukam czegos swiezego moze czegos z zielona herbata. Sama nie wiem
Stary 2009-04-24, 16:49   #308
katrinkie
Przyczajenie

Mamy bardzo podobne, tylko bez tych brylancików i zaokrąglone, ładnie wyglada takie mieszane złoto
Stary 2009-04-24, 16:58   #309
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katrinkie Pokaż wiadomość
nie dziękujemy nie obejrzycie się a będziecie sie już stresować, że zostało tak mało do slubu, a tyle jeszcze na głowie. Czas strasznie szybko leci
Cytat:
Oj zobaczysz jak pozniej czas przyspieszy tak sie Wam narazie wydaje ze jeszcze duzo czasu. Życze Wam miłego oczekiwania
my też nie dziękujemy
szczerze mówiąc to jak was czasem podczytuję to już się stresuję slubem a co będzie na jeden dzień przed ciekawe jakie to uczucie brać jutro ślub
narazie cierpliwie czekamy i gonimy was ilością części wątku PM2010 hehehe
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-24, 17:00   #310
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
ale jestem dupa
chcialam nadrabiac i przeczytalam 1 strone i bylam przekonana ze czytam 2 a tu przeczytalam 10 i nawet tego nie zauwazylam ze cos mi sie kupy nie trzyma tylko dopiero jak juz sie nie dalo przewinac na nastepna strone to zauwazylam ze cos jest nie tak No to juz napisze a potem bede nadrabiac dalej

Bylam dzisiaj na przymiarce suknia jest super i dalej mi sie podoba tak jak wczesniej Pytalam o welon, bolerko, halke i ceny mnie zalamaly

halka:

8 maja mam kolejna przymiarke i mam sie okreslic czy cos bede kupowac lub wypozyczac... ale raczej wszystko kupie na allegro bo taniej... duzo taniej

tylko troche obawiam sie kupna halki na allegro ze nie bedzie dobrze lezec? jak myslicie??

A w ogole to bylam dzis u zlotnika w sprawie naszych obraczek i powiedzial ze koszt ich zrobienia bez wlasnego zlota to 1800 zl ok (w salonie tez tyle kosztowaly) a ze swoim zlotem to 600 zł tylko, ze potrzebowalibysmy 12 g zlota a na razie obliczyl ze mamy 7... Chyba troche drogo to zrobienie obraczek z wlasnego zlota?? jak myslicie?? Te z Was ktore robily z wlasnego zlota chyba mniej placily?? chyba ze sie myle

ja proponowałabym wypożyczyć halkę i bolerko, a welon kupić na allegro. Halkę dobiora Ci taką jaka jest potrzebna do twojej sukni, kupując sama nie wiesz czy będzie pasowac. Ty masz białą czy ecru suknie? Jeśli masz nietypowy kolor sukni to bolerko też warto zobaczyć na własne oczy, do tego sprawdzisz jak leży itd.
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-24, 17:01   #311
katrinkie
Przyczajenie

Cytat:
my też nie dziękujemy
szczerze mówiąc to jak was czasem podczytuję to już się stresuję slubem a co będzie na jeden dzień przed ciekawe jakie to uczucie brać jutro ślub
narazie cierpliwie czekamy i gonimy was ilością części wątku PM2010 hehehe

to powodzenia w "gonitwie" a jak się czuje dzień przed ślubem to jeszcze nie wiem, ale pewnie niesamowity stres!!!
Stary 2009-04-24, 17:26   #312
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny chce sobie zmienic perfumki na jakis inny zapach narazie jestem użytkowniczką ck euphoria i Elizabeth Arden 25th avenue i D&G light blue używam ich od dawna i chce cos nowego ale nie mam kompletnie pojecia co isc powachac jak jestem w pl to nigdy nie mam czasu isc sie nawachac przez pare dni po gora 2 zapachy zeby sobie cos wybrac. Jak wpadam do perfumerii to wynik jest taki ze niucham pare zapachów i wychodze ze starymi obnoszonymi bo poprostu reszty juz nie czuje.
A wy czym pachniecie?? Macie jakies śliczne perfumki teraz szukam czegos swiezego moze czegos z zielona herbata. Sama nie wiem
Nie wiem co ci sie spodoba, ja tez mam problem. po kilku minutach w perfumerii nie czuje już nic
ja aktualnie mam 2 zapachy (bardzo mi sie podobają)
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...women-edt.html
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...eluxe-edp.html

ps. czy któras z was łyka chrom?? szukam info czy jest on bezpieczny czy nie bo juz ogłupiałam

Stary 2009-04-24, 17:30   #313
zaaaabcia
Zakorzenienie

witam dziewczynki
widze niektore z nas juz jutro bede slubowac wooow ale ten czas leci
ja jutro bede miala 3 miesiace do slubu
i ju zaczynam sie stresowac
w sobote jade wkoncu zamowic sukienke na poprawiny i obraczki ..
ahh jeszcze tyle rzeczy do zalatwienia

mam pytanko ile wczesniej mam napisac gosciom zeby potwierdzili przybycie? slub mamy 25 lipca wiec tak do 4 lipca? 3 tyg przed slubem wystarczy ze za pozno?

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-24, 17:31   #314
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

my mamy ze do konca czerwca a slub 1 sierpnia, wiec jest jeszcze miesiąc czasu

Stary 2009-04-24, 17:34   #315
agnes208
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Nie wiem co ci sie spodoba, ja tez mam problem. po kilku minutach w perfumerii nie czuje już nic
ja aktualnie mam 2 zapachy (bardzo mi sie podobają)
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...women-edt.html
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...eluxe-edp.html

ps. czy któras z was łyka chrom?? szukam info czy jest on bezpieczny czy nie bo juz ogłupiałam
O może powacham Naomi kiedyś jakas wachałam nawet mi sie podobal ale za duzo sie wtedy nawachałam i nie byłam pewna czy moj nos napewno dobrze czuje
Ech ciezko wybrac zapach najlepiej jakby wyczuc na kims fajny zapach albo chodzic do perfumeri psiknac sie i nosic ten zapach cały dzien wtedy mozna miec pewnosc. Ja tak wywachałam kiedys euphorie na kolezance i mis ie spodobał bardzo aczkolwiek na mnie pachnie troszeczke inaczej.

A co do chromu to chciałam go łykac ale jak poszukałam wiecej to sie troszke wstrzymałam bo sa jak zwykle 2 szkoly ze bezpieczny i ze nie bardzo. Myśle jednak ze jakby go łykac latami to moze niesc jakies szkody ale jak sie łyka przez pewien okres to mysle ze niczym to nie grozi przynajmniej tak mozna było wywnioskowac z tych artykulow ktore przejrzałam.

Żabcia ja tez mam ślub 25 lipca i dla gosci dla ktorych musimy zorganizowac transport dalismy potwierdzenie do 25 czerwca bo musimy miec czas na znalezienie jakiegos autobusu a dla reszty do 10 lipca myśle ze jak dasz tak jak piszesz w zupełnosci wystarczy.

Edytowane przez agnes208
Czas edycji: 2009-04-24 o 17:39
Stary 2009-04-24, 17:36   #316
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
O może powacham Naomi kiedyś jakas wachałam nawet mi sie podobal ale za duzo sie wtedy nawachałam i nie byłam pewna czy moj nos napewno dobrze czuje
Ech ciezko wybrac zapach najlepiej jakby wyczuc na kims fajny zapach albo chodzic do perfumeri psiknac sie i nosic ten zapach cały dzien wtedy mozna miec pewnosc. Ja tak wywachałam kiedys euphorie na kolezance i mis ie spodobał bardzo aczkolwiek na mnie pachnie troszeczke inaczej.

A co do chromu to chciałam go łykac ale jak poszukałam wiecej to sie troszke wstrzymałam bo sa jak zwykle 2 szkoly ze bezpieczny i ze nie bardzo. Myśle jednak ze jakby go łykac latami to moze niesc jakies szkody ale jak sie łyka przez pewien okres to mysle ze niczym to nie grozi przynajmniej tak mozna było wywnioskowac z tych artykulow ktore przejrzałam.
no własnie, ja tez czytam o tych dwóch szkołach. kupiłam wczoraj dla TZ, ale sama nie wiem czy dobrze zrobiłam kurde

a co do perfum, to niestety, na kazdym inaczej pachną

Stary 2009-04-24, 17:42   #317
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
my mamy ze do konca czerwca a slub 1 sierpnia, wiec jest jeszcze miesiąc czasu
a podalas swoj numer tel czy emaila ?

Cytat:
Żabcia ja tez mam ślub 25 lipca i dla gosci dla ktorych musimy zorganizowac transport dalismy potwierdzenie do 25 czerwca bo musimy miec czas na znalezienie jakiegos autobusu a dla reszty do 10 lipca myśle ze jak dasz tak jak piszesz w zupełnosci wystarczy.
kurcze ja nie pomyslalam o tych ludziach co potrzebuja transportu
no nic najwyzej jak bede potrzebowala wczesniej wiedziec to zadzwonie do nich sama a reszta bedzie miaa czas do 4 lipca
dzieki

Olivia 2.07.2014
Stary 2009-04-24, 17:44   #318
agnes208
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
a podalas swoj numer tel czy emaila ?

kurcze ja nie pomyslalam o tych ludziach co potrzebuja transportu
no nic najwyzej jak bede potrzebowala wczesniej wiedziec to zadzwonie do nich sama a reszta bedzie miaa czas do 4 lipca
dzieki
No ja dla mojej rodzinki bede potrzebowac bo trzeba ich dowiesc do Tż miasta a to ok 100km wiec myśle ze duzo osób zdecyduje sie na nasz transport bo nie kazdemu sie uśmiecha taki kawał jechac swoim samochodem jak chcą sie pozniej bawic na weselu.

Ja podawałam swojej rodz tel do moich rodzicow a Tż gosciom tel do jego rodzicow, bo ja jestem teraz w irlandii a nie chciałabym fatygowac ludzi zeby dzwonili za granice do nas bo to wiadomo drozej. A znajomym ktorzy wiem ze maja gg i dostep do neta bezproblemowy podałam numer gg

Edytowane przez agnes208
Czas edycji: 2009-04-24 o 17:47
Stary 2009-04-24, 17:45   #319
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
witam
sliczne a jak robiłas pazurki?? zel na swoje własne czy jak??
Tipserka mi doradziała żeby nałozyc na moje własne akryl, bo mam za słabe i żel mógłby mi szybko się rozwalić, a ja cały dzień pisze coś na kompie- to niszczy pazurki

agus87, Rosette, jupik, popscene :dziek uje-kwiatek: z najlepszymi życzeniami. Oby Wasze małżeństwa były wieczne i szczesliwe. No i gromadki dzieciaczków za 9 miesięcy

Cytat:

obrączki sliczne, ja jeszcze nic nie wiem na temat kosztów, bo za tydzień idziemy do jubilera.
A halkę kupiłam na All i jestem zadowolona. Nowa i dobrej jakości, taka sama jak mierzyłam w sklepie. Zapłaciłam chyba 90. Moim zdaniem mozna napisać do supersprzedawców i spytać się jaka halka pasuje do Twojej sukni, wysyłajac im zdjecie katalogowe. Niech coś Ci zaproponują.

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
mam pytanko ile wczesniej mam napisac gosciom zeby potwierdzili przybycie? slub mamy 25 lipca wiec tak do 4 lipca? 3 tyg przed slubem wystarczy ze za pozno?
My zmienilismy zdanie i część osób dostanie termin do 1 czerwca (czyli 1,5 przed) i część do 11 czerwca na miesiac przed ślubem. Te mniej pewne osoby mają krótszy termin, bo jeżeli powiedzą że nie będą to zaprosimy na ich miejsce inne (dalszych znajomych, na początku czerwca. Musimy tak zrobić bo mamy ustaloną minimalną ilosć gości w restauracji, a nie chcemyu płacić za puste krzesła

Lecę do domu, a wieczorem na pierwszą lekcje tańca miłego weeekendu!

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-24, 17:49   #320
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Zabcia podalismy nasze nr telefonu

Gold czyli na swoje robiłąs akrylki a nie tipsy tak?? b=pytam bo sie nie znam na tym wcale, a u ciebie tak bardzo naturalnie wyszło

Stary 2009-04-24, 18:02   #321
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
No ja dla mojej rodzinki bede potrzebowac bo trzeba ich dowiesc do Tż miasta a to ok 100km wiec myśle ze duzo osób zdecyduje sie na nasz transport bo nie kazdemu sie uśmiecha taki kawał jechac swoim samochodem jak chcą sie pozniej bawic na weselu.

Ja podawałam swojej rodz tel do moich rodzicow a Tż gosciom tel do jego rodzicow, bo ja jestem teraz w irlandii a nie chciałabym fatygowac ludzi zeby dzwonili za granice do nas bo to wiadomo drozej. A znajomym ktorzy wiem ze maja gg i dostep do neta bezproblemowy podałam numer gg
no u mnie wsumie jest 70km odemnie do TZeta
kurde a ile kosztuje takie wypozyczenie autobusu?
no wlasnie wiekszosc osob u mnie ma konto na NK albo gg takze mysle ze nie bedzie prolemu

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość

My zmienilismy zdanie i część osób dostanie termin do 1 czerwca (czyli 1,5 przed) i część do 11 czerwca na miesiac przed ślubem. Te mniej pewne osoby mają krótszy termin, bo jeżeli powiedzą że nie będą to zaprosimy na ich miejsce inne (dalszych znajomych, na początku czerwca. Musimy tak zrobić bo mamy ustaloną minimalną ilosć gości w restauracji, a nie chcemyu płacić za puste krzesła !
no racja na miejsce osob ktore nie przyjda mozesz zaprosic kogos innego

Cytat:
Zabcia podalismy nasze nr telefonu
ok dzieki

ja wsumie to myslalam zeby do kazego zaproszen dolaczyc taka mala koperte z karteczka w srodku gdzie zaproszona osoba wpisuje czy bedzie i w ile osob ( np jak ma zaproszenie z osoba towarzyszaca ) a na kopercie przykleilabym moj adres wiec ta osoba musialaby tylko isc na poczte i wyslac do mnie ... ale nie wiem czy w Polsce takie cos sie robi ... i nie wiem jak by ludzie na to zareagowali .. chodzi mi o rodzine z Angli i dalszych stron Polski ...

Olivia 2.07.2014
Stary 2009-04-24, 18:03   #322
jaga_2001
Zakorzenienie

Jutrzejsze PM-ki, wymarzonych slubow i wesel i wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia.

No to rozpoczynamy sezon slubny. Teraz to chyba co tydzien bedziemy czekac na nowe relacje

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-24, 18:24   #323
arisa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
Jutrzejsze PM-ki, wymarzonych slubow i wesel i wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia.

No to rozpoczynamy sezon slubny. Teraz to chyba co tydzien bedziemy czekac na nowe relacje
No od maja to w ogóle tak jakoś lawinowo idą wszystkie panny

Sambadijaneiro, cena obrączek z wlasnego złota bardzo potrafi się wahach ze względu na miastu. We Wrocku ja płacę za parę obrączek klasycznych z własnego złota 220 (albo 210 - nie mam przy sobie kwitu). To chyba jedno z najtańszych miejsc, o jakiś słyszalam.

http://s3.suwaczek.com/20090530040117.png

http://www.suwaczki.com/tickers/p19ucsqvry96uqg4.png

15.12.2010 - prawo jazdy zdane
arisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-24, 18:29   #324
kasiaher
Wtajemniczenie

Dziewczynki zyczę wam jutro wzruszających slubów i szampańskiego wesela,Bawcie się dobrze i cieszcie się jutrzejszym dniem
WASZE ZDÓRWKO
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-24, 18:39   #325
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Cytat:
ale jestem dupa

halka:

My mieliśmy z własnego złota i płaciliśmy tylko za robociznę, chyba ok. 400 zł i jakaś drobna opłata za rożnicę + grawer. A za takie obrączki w salonie to z 1800 zł by było.

Cytat:

Świeżego to niestety nie polecę. Ja kocham słodziaki. Dostałam teraz od Tż Versace Crystal Noir
Stary 2009-04-24, 18:44   #326
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć
Jeszcze nie poczytałam co tam naskrobałyście.

Wczoraj bylismy spisać protokół. 1,5 godziny chyba ze sto pytań. TŻ zapomniał dowodu i myslelismy że nic nie załatwimy, ale ksiadz nie robił problemów, musimy donieść po zapowiedziach. Jednak tak jak myslałam... po spisaniu wszystkiego, dostalismy kartkę dla parafii TŻ na zapowiedzi. W mojej będą już w tą niedzielę czytane i wywieszone (pójdziemy zrobić zdjecie tablicy na pamiątkę i później wkleimy do księgi weselnej ). A po zapowiedziach mamy tylko wrócić z zaświadczeniem, kwitem z poradnictwa rodzinnego i dokumentami z USC i dostaniem licencję Nareszcie to załatwiłam.

P.S. Ksiadz mnie uświadowmił, że antykoncepcja sztuczna w małzeństwie to (UWAGA ) prostytucja zalegalizowana myślałam ze spadnę z krzesła
niezly tekst

A kazal Wam cos płacic za licencje?? (doczytalam pozniej ze nie, ale ze i tak mu dalas wiec mam pytanie ile? )

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
cześć
ej to mnie tu już nikt nie pamieta
pamietamy

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
ja też się melduję w nowej części

bardzo ładna ta szelka i pasuje do sukni

ładnie wygląda całość

m asakra po prostu, oni to potrafią wymyślić teorie

to już niedługo, ale super

my zaraz idziemy do księdza zanieść akty chrztu. W maju są u nas nauki przedmałżeński, więc pewnie od razu się dzisiaj zapiszemy. Zostanie jeszcze poradnia.
Płaciłyście coś za nauki przedmałżeńskie?
my nic nie placilismy

Cytat:
Napisane przez Riana Pokaż wiadomość
Tak my placilismy 60zl a podobno poradnia za free ale te weekendowe okolo 150zl
u nas nauki free, poradnia platna cos kolo 20 zl od pary za spotkanie...

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
ja proponowałabym wypożyczyć halkę i bolerko, a welon kupić na allegro. Halkę dobiora Ci taką jaka jest potrzebna do twojej sukni, kupując sama nie wiesz czy będzie pasowac. Ty masz białą czy ecru suknie? Jeśli masz nietypowy kolor sukni to bolerko też warto zobaczyć na własne oczy, do tego sprawdzisz jak leży itd.
wlasnie powiem Ci, ze halki to mi jakos szczegolnie nie dobierala...dala pierwsza z brzegu... zreszta nawet jak mierzylam suknie w salonie (tym i innych) to wszystkie mierzylam w tym samym kole... dzis tylko sie pytalam czy skoro mam suknie ecru to ta halke tez taka powinnam miec czy nie? (bo dala mi biala do mierzenia) a ona powiedziala ze sa tez ecrue ale jak wole... wiec w sumie dalej nie wiem

Co do bolerka to pokazala mi 3 - 2 z krotkim rekawkiem, 1 z dlugim... szczerze mowiac zadne z nich mnie nie urzeklo a jakbym miala wybierac do wypozyczenia to moge wybrac jedno z tych trzech... a jak uszyc to moge nawet wlasna wizje przyniesc tylko 250 zl to kosztuje - jak dla mnie przegiecie za taki kawalek materialu... Co do koloru to one nie byly idealnie dobrane do mojej sukni...tzn byly ecrue ale troszke ciemniejsze.. ale szczerze mowiac nie rzucalo sie to jakos szczegolnie w oczy i nie razilo, wiec bolerko to raczej zamowie na allegro.. mysle ze jak zamowie rozmiar 38 to bedzie ok... kolorem juz sie nie martwie... tylko nie wiem czy zamowic z dlugim czy krotkim rekawkiem? jak radzicie?

jedyne co mi sie podobalo to welon niby taki zwykly tiulowy a ladny byl no ale na allegro to da sie kupic taki sam za 30 zl mierzylam tez obszyty koronka ale nie pasowal do mojej sukni gladki musze miec

Jutrzejsze PM zycze wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia

Cytat:
obrączki sliczne, ja jeszcze nic nie wiem na temat kosztów, bo za tydzień idziemy do jubilera.
A halkę kupiłam na All i jestem zadowolona. Nowa i dobrej jakości, taka sama jak mierzyłam w sklepie. Zapłaciłam chyba 90. Moim zdaniem mozna napisać do supersprzedawców i spytać się jaka halka pasuje do Twojej sukni, wysyłajac im zdjecie katalogowe. Niech coś Ci zaproponują.

dobry pomysl w sumie halki to sie najbardziej boje kupowac na allegro, ale chyba zaryzykuje... bo ta z salonu moglabym wziac kolo srody-czwartku a musze ja zwrocic kolo wtorku a planujemy tez jakis plener po slubie wiec lepiej by bylo miec wlasna...

Myslicie ze jakie bolerko jest lepsze z krotkim czy dlugim rekawem??
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-24, 19:27   #327
motley
Zadomowienie

Wszytkim jutrzejszym PM życzę pięknej pogody i realizacji wszystkich marzeń jakie miałyście z tym dniem związane

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość

zakochałam się w tym bukiecie sądzicie że będzie pasował do tej sukienki w kolorze białym podkreślam że mam włosy koloru ciemny brąz w padający w czarny
piękny bukiet mi się wydaje że pasuje ale nie jestem specjalistką

Baja, Ana*** dzięki

Dostałam kiedyś od TŻ taką biżuterię i zawsze myślałam, ze założę ją na swój ślub. Jak myślicie będzie pasowała do mojej sukni? To jest srebro i cyrkonie. Wklejam jeszcze zdjęcie koronki żebyście oceniły czy pasuje do niej, a sukienkę wklejałam tutaj:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=215
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bizu1.jpg (75,5 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bizu2.jpg (98,3 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg male2.jpg (54,8 KB, 22 załadowań)

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-24, 19:42   #328
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość
Dostałam kiedyś od TŻ taką biżuterię i zawsze myślałam, ze założę ją na swój ślub. Jak myślicie będzie pasowała do mojej sukni? To jest srebro i cyrkonie. Wklejam jeszcze zdjęcie koronki żebyście oceniły czy pasuje do niej, a sukienkę wklejałam tutaj:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=215
bardzo ladna ta bizuteria

a jaki masz kolor sukni biala czy ecru?
ja mysle ze bedzie pasowala

Olivia 2.07.2014
Stary 2009-04-24, 19:57   #329
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

A ja z jakąs godzine temu pokłóciłam sie z TZ... jest mi smutno

Stary 2009-04-24, 19:58   #330
motley
Zadomowienie

suknia będzie ecru. Niby podobno do ecru bardziej pasuje żółte złoto ale ja mam pierścionek zaręczynowy z białego złota i obrączki też prawdopodobnie będą z białego więc wolałabym srebrną biżuterię.

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości