|
|
#301 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI
Cytat:
a ja juz za 23 dni bede w Polsce i... zaczną sie przygotowania do slubu
|
|
|
|
|
#302 |
|
Zakorzenienie
|
O dziewczynki jak drukujecie szybko podczytuje Was ale nie pisze bo mam cos ostatnio kryzys i nie chce mi sie tego ślubu teraz to bym chetnie została PM ale 2010
wszystko mnie wkurza ![]() agus87, Rosette, jupik, popscene jak tam nastroje Wasze wszystko dopięte na ostatni guzik?? Już niedługo bedzie mozna nas podzielic na 2 watki panny młode 2009 przed i po Już bedzie co ogladac nie tylko fotki z przygotowan ale juz wyglad finalny bo coraz wiecej ślubów ![]() |
|
|
|
#303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() panna młoda 2010... ![]() powodzenia
|
|
#304 | |||||
|
Zakorzenienie
|
hej
Nareszcie piątekCytat:
rzeczywiście coś w tym jest, że nigdy nie ma dobrego czasu na dziecko... przynajmniej w większości przypadkówCytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale Wam fajniewrzuć potem fotkę |
|||||
|
|
|
#305 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
nie dziękujemy nie obejrzycie się a będziecie sie już stresować, że zostało tak mało do slubu, a tyle jeszcze na głowie. Czas strasznie szybko leci
|
|
#306 |
|
Zakorzenienie
|
ale jestem dupa
![]() chcialam nadrabiac i przeczytalam 1 strone i bylam przekonana ze czytam 2 a tu przeczytalam 10 i nawet tego nie zauwazylam ze cos mi sie kupy nie trzyma tylko dopiero jak juz sie nie dalo przewinac na nastepna strone to zauwazylam ze cos jest nie tak ![]() Bylam dzisiaj na przymiarce Pytalam o welon, bolerko, halke i ceny mnie zalamaly ![]() welon - zwykly tiulowy - 150 zl ![]() halka: wypożyczenie: 75 zł kupno: 150 zł ![]() bolerko (tez zwykłe - nic specjalnego): wypożyczenie: 75 zł kupno: 250 zl ![]() 8 maja mam kolejna przymiarke i mam sie okreslic czy cos bede kupowac lub wypozyczac... ale raczej wszystko kupie na allegro bo taniej... duzo taniej tylko troche obawiam sie kupna halki na allegro ze nie bedzie dobrze lezec? jak myslicie?? A w ogole to bylam dzis u zlotnika w sprawie naszych obraczek i powiedzial ze koszt ich zrobienia bez wlasnego zlota to 1800 zl ok (w salonie tez tyle kosztowaly) a ze swoim zlotem to 600 zł tylko, ze potrzebowalibysmy 12 g zlota a na razie obliczyl ze mamy 7... Chyba troche drogo to zrobienie obraczek z wlasnego zlota?? jak myslicie?? Te z Was ktore robily z wlasnego zlota chyba mniej placily?? chyba ze sie myle ![]() to obraczki ktore chcemy: |
|
|
|
#307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Życze Wam miłego oczekiwania ![]() Dziewczyny chce sobie zmienic perfumki na jakis inny zapach narazie jestem użytkowniczką ck euphoria i Elizabeth Arden 25th avenue i D&G light blue używam ich od dawna i chce cos nowego ale nie mam kompletnie pojecia co isc powachac jak jestem w pl to nigdy nie mam czasu isc sie nawachac przez pare dni po gora 2 zapachy zeby sobie cos wybrac. Jak wpadam do perfumerii to wynik jest taki ze niucham pare zapachów i wychodze ze starymi obnoszonymi bo poprostu reszty juz nie czuje. A wy czym pachniecie?? Macie jakies śliczne perfumki teraz szukam czegos swiezego moze czegos z zielona herbata. Sama nie wiem |
|
|
|
|
#308 |
|
Przyczajenie
|
Mamy bardzo podobne, tylko bez tych brylancików i zaokrąglone, ładnie wyglada takie mieszane złoto
|
#309 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() szczerze mówiąc to jak was czasem podczytuję to już się stresuję slubem a co będzie na jeden dzień przed ciekawe jakie to uczucie brać jutro ślub![]() narazie cierpliwie czekamy i gonimy was ilością części wątku PM2010 hehehe
|
|
#310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#311 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
to powodzenia w "gonitwie"
|
|
#312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja aktualnie mam 2 zapachy (bardzo mi sie podobają) https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...women-edt.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...eluxe-edp.html ps. czy któras z was łyka chrom?? szukam info czy jest on bezpieczny czy nie bo juz ogłupiałam
|
|
|
|
|
#313 |
|
Zakorzenienie
|
witam dziewczynki
widze niektore z nas juz jutro bede slubowac wooow ale ten czas leci ![]() ja jutro bede miala 3 miesiace do slubu ![]() i ju zaczynam sie stresowac ![]() w sobote jade wkoncu zamowic sukienke na poprawiny i obraczki .. ahh jeszcze tyle rzeczy do zalatwienia ![]() mam pytanko ile wczesniej mam napisac gosciom zeby potwierdzili przybycie? slub mamy 25 lipca wiec tak do 4 lipca? 3 tyg przed slubem wystarczy ze za pozno?
|
|
#314 |
|
Zakorzenienie
|
my mamy ze do konca czerwca a slub 1 sierpnia, wiec jest jeszcze miesiąc czasu
|
|
|
|
#315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ech ciezko wybrac zapach najlepiej jakby wyczuc na kims fajny zapach albo chodzic do perfumeri psiknac sie i nosic ten zapach cały dzien wtedy mozna miec pewnosc. Ja tak wywachałam kiedys euphorie na kolezance i mis ie spodobał bardzo aczkolwiek na mnie pachnie troszeczke inaczej. A co do chromu to chciałam go łykac ale jak poszukałam wiecej to sie troszke wstrzymałam bo sa jak zwykle 2 szkoly ze bezpieczny i ze nie bardzo. Myśle jednak ze jakby go łykac latami to moze niesc jakies szkody ale jak sie łyka przez pewien okres to mysle ze niczym to nie grozi przynajmniej tak mozna było wywnioskowac z tych artykulow ktore przejrzałam. Żabcia ja tez mam ślub 25 lipca i dla gosci dla ktorych musimy zorganizowac transport dalismy potwierdzenie do 25 czerwca bo musimy miec czas na znalezienie jakiegos autobusu a dla reszty do 10 lipca myśle ze jak dasz tak jak piszesz w zupełnosci wystarczy. Edytowane przez agnes208 Czas edycji: 2009-04-24 o 17:39 |
|
|
|
|
#316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do perfum, to niestety, na kazdym inaczej pachną
|
|
|
|
|
#317 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() no nic najwyzej jak bede potrzebowala wczesniej wiedziec to zadzwonie do nich sama a reszta bedzie miaa czas do 4 lipca ![]() dzieki
|
|
|
#318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja podawałam swojej rodz tel do moich rodzicow a Tż gosciom tel do jego rodzicow, bo ja jestem teraz w irlandii a nie chciałabym fatygowac ludzi zeby dzwonili za granice do nas bo to wiadomo drozej. A znajomym ktorzy wiem ze maja gg i dostep do neta bezproblemowy podałam numer gg Edytowane przez agnes208 Czas edycji: 2009-04-24 o 17:47 |
|
|
|
|
#319 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() agus87, Rosette, jupik, popscene ![]() Cytat:
A halkę kupiłam na All i jestem zadowolona. Nowa i dobrej jakości, taka sama jak mierzyłam w sklepie. Zapłaciłam chyba 90. Moim zdaniem mozna napisać do supersprzedawców i spytać się jaka halka pasuje do Twojej sukni, wysyłajac im zdjecie katalogowe. Niech coś Ci zaproponują. Cytat:
![]() Lecę do domu, a wieczorem na pierwszą lekcje tańca |
|||
|
|
|
#320 |
|
Zakorzenienie
|
Zabcia podalismy nasze nr telefonu
Gold czyli na swoje robiłąs akrylki a nie tipsy tak?? b=pytam bo sie nie znam na tym wcale, a u ciebie tak bardzo naturalnie wyszło |
|
|
|
#321 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurde a ile kosztuje takie wypozyczenie autobusu? no wlasnie wiekszosc osob u mnie ma konto na NK albo gg takze mysle ze nie bedzie prolemu Cytat:
ok dzieki ja wsumie to myslalam zeby do kazego zaproszen dolaczyc taka mala koperte z karteczka w srodku gdzie zaproszona osoba wpisuje czy bedzie i w ile osob ( np jak ma zaproszenie z osoba towarzyszaca ) a na kopercie przykleilabym moj adres wiec ta osoba musialaby tylko isc na poczte i wyslac do mnie ... ale nie wiem czy w Polsce takie cos sie robi ... i nie wiem jak by ludzie na to zareagowali .. chodzi mi o rodzine z Angli i dalszych stron Polski ...
|
|
|
#322 |
|
Zakorzenienie
|
Jutrzejsze PM-ki, wymarzonych slubow i wesel i wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia.
![]() No to rozpoczynamy sezon slubny. Teraz to chyba co tydzien bedziemy czekac na nowe relacje
|
#323 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Sambadijaneiro, cena obrączek z wlasnego złota bardzo potrafi się wahach ze względu na miastu. We Wrocku ja płacę za parę obrączek klasycznych z własnego złota 220 (albo 210 - nie mam przy sobie kwitu). To chyba jedno z najtańszych miejsc, o jakiś słyszalam.
Co to jest miłość ? To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu. Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się, że przemókł do głębi serca http://s3.suwaczek.com/20090530040117.png http://www.suwaczki.com/tickers/p19ucsqvry96uqg4.png 15.12.2010 - prawo jazdy zdane |
|
|
|
|
#324 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki zyczę wam jutro wzruszających slubów i szampańskiego wesela,Bawcie się dobrze i cieszcie się jutrzejszym dniem
WASZE ZDÓRWKO
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#325 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#326 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A kazal Wam cos płacic za licencje?? (doczytalam pozniej ze nie, ale ze i tak mu dalas wiec mam pytanie ile? )pamietamy Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Co do bolerka to pokazala mi 3 - 2 z krotkim rekawkiem, 1 z dlugim... szczerze mowiac zadne z nich mnie nie urzeklo a jakbym miala wybierac do wypozyczenia to moge wybrac jedno z tych trzech... a jak uszyc to moge nawet wlasna wizje przyniesc tylko 250 zl to kosztuje - jak dla mnie przegiecie za taki kawalek materialu... Co do koloru to one nie byly idealnie dobrane do mojej sukni...tzn byly ecrue ale troszke ciemniejsze.. ale szczerze mowiac nie rzucalo sie to jakos szczegolnie w oczy i nie razilo, wiec bolerko to raczej zamowie na allegro.. mysle ze jak zamowie rozmiar 38 to bedzie ok... kolorem juz sie nie martwie... tylko nie wiem czy zamowic z dlugim czy krotkim rekawkiem? jak radzicie? jedyne co mi sie podobalo to welon niby taki zwykly tiulowy a ladny byl no ale na allegro to da sie kupic taki sam za 30 zl mierzylam tez obszyty koronka ale nie pasowal do mojej sukni gladki musze miec ![]() Jutrzejsze PM zycze wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia Cytat:
dobry pomysl w sumie halki to sie najbardziej boje kupowac na allegro, ale chyba zaryzykuje... bo ta z salonu moglabym wziac kolo srody-czwartku a musze ja zwrocic kolo wtorku a planujemy tez jakis plener po slubie wiec lepiej by bylo miec wlasna...Myslicie ze jakie bolerko jest lepsze z krotkim czy dlugim rekawem?? |
|||||
|
|
|
#327 | |
|
Zadomowienie
|
Wszytkim jutrzejszym PM życzę pięknej pogody i realizacji wszystkich marzeń jakie miałyście z tym dniem związane
![]() Cytat:
mi się wydaje że pasuje ale nie jestem specjalistką![]() Baja, Ana*** dzięki Dostałam kiedyś od TŻ taką biżuterię i zawsze myślałam, ze założę ją na swój ślub. Jak myślicie będzie pasowała do mojej sukni? To jest srebro i cyrkonie. Wklejam jeszcze zdjęcie koronki żebyście oceniły czy pasuje do niej, a sukienkę wklejałam tutaj: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=215
|
|
|
#328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jaki masz kolor sukni biala czy ecru? ja mysle ze bedzie pasowala
|
|
|
#329 |
|
Zakorzenienie
|
A ja z jakąs godzine temu pokłóciłam sie z TZ... jest mi smutno
|
|
|
|
#330 |
|
Zadomowienie
|
suknia będzie ecru. Niby podobno do ecru bardziej pasuje żółte złoto ale ja mam pierścionek zaręczynowy z białego złota i obrączki też prawdopodobnie będą z białego więc wolałabym srebrną biżuterię.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:10.

ale kupiłam sobie sandałki na zmiane na wesele

mi się wydaje że pasuje ale nie jestem specjalistką