|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - cześć IX
jesteś chłopkiem o czarującym uśmiechu, który nie zasługuje na miłość mą i bawi sie uczuciami
a ja zapomniałam jak takie typy trzeba traktować.
|
|
#4082 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
3martyna3 pampuszek kamisha ![]() _ Jego palce zapinające guziki koszuli zamarły. Szczupłe palce artysty. Piegowate. I ciągle łażę po ruchomych piaskach swojego życia. I tylko szczeście (albo pech) głupiego sprawiło, że jeszcze nie utonęłam. nie wiem, czy to był sen. w każdym razie pięknie wyglądasz, kiedy się zawstydasz. moja wyobraźnia mnie przeraża. sama się przerażam. chciałabym, żebyś mnie kochał. to moje największe marzenie. noc. tańczące na parapecie w blasku księżyca cienie. moja głowa to jedno wielkie śmietnisko. wszystko możesz tam znaleźć, ale w większości to pełno tam starego, śmierdzącego gó.wna, które dla ciebie nic nie znaczy. a dla mnie jest wszystkim, co mam; moim życiem. ale to takie w twoim stylu! napalić się, chcieć, narobić nadziei i rzucić w cholerę. od czasu do czasu zerkam na swoje życie. jeszcze się łudzę, że może się odmieni. lubię tak raz na jakiś czas rzucić swoimi marzeniami o ścianę zamykam czas w skrzyni na klucz nie zniszczy mi nic wiecej już minuta za minutą tonie ci w oczach rozhuśtałeś moje nastroje, więc teraz je kur.wa zatrzymaj! żyję, myślę, marzę, pragnę, zastanawiam się- jestem.
|
|
#4083 |
|
Wtajemniczenie
|
dDoll - łoh. niezle się skompromitowałaś, serio.
Ja rowniez nie mam problemu ze znalezieniem w tym tekście słów, które nadałyby się na opis, to że Ty ich nie widzisz, nikogo nie obchodzi, dziewczyno. a co do Unloved, to nie wiem o co Ci chodzi z tym 'nic się nie przejmuj.' ? .. Zabrzmiało to jakby wlasnie się zamykała w sobie. buahaha. matka Teresa się znalazła. dobre. ---------------------- I czekam na niego. I mój telefon czeka, i mój zamek w drzwiach, i moje łóżko. Czuła wtedy, że przy niej jest, że zawsze przy niej będzie. Zdjęcia, które przechowywała w pamiętniku, powrót do wspomnień, które były tylko ich. |
|
|
|
#4084 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
?Ustawiam opis : Wiecie co jest naprawdę kiczowate? Szczęśliwe zakończenia. Prawdziwe życie jest potwornie zakręcone i skomplikowane. Dziękuję ! ![]() Opisy ode mnie : * Dzielić z Tobą każdy sen , każdą łzę , każdą kroplę deszczu. Póki żyję i wiem , że Ty żyjesz dla mnie. * Człowiek nigdy nie był wystarczająco mało ironiczny. Ironia jest zgubą ludzkości. * To czego nie ma w encyklopedii to miłość i wiara . Nadzieją można się upić. * Czekam na ten jeden znak. Gdy wyciągnę rękę i z nutą zawahania w głosie powiem " Na zgodę ? " * Czy rzeczywistość nas przytłacza ? Nie wiem . Może to my przytłaczamy rzeczywistość. * Pokłócić się , zakończyć to ... i ... poczuć ulgę ?
|
|
#4085 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dziewczyny bez przesady z czegoś takiego zaraz bedzie wielka awantura. zgadzam się z abunee, chciała dać to dała i tyle. a wiersz jest ładny dla każdego mógłby się przydać, po to w sumie tu piszemy, komu sie podoba to zabiera i tyle, wiec nie rozumiem unloved, że ma tu jakieś pretensje, skoro jest tak młodym użytkownikiem tego oto forum. te wyżej, ślicznotko, zabieram ![]() ______ jesteś warunkiem mojego szczęścia ! bez Ciebie nie ma mnie w nic już nie wierze - tym bardziej w Twoją miłość
misiaczek Edytowane przez uwierzwsiebie Czas edycji: 2009-04-24 o 17:02 |
|
|
|
|
#4086 |
|
Zadomowienie
|
jak to nawet 'wierszyk' nie jest może od razu, skoro już tu przyszłaś to stwórz nowy regulamin ? ;Dedit: może nie powinnam tak pisać, bo pewnie nie zdołasz zauważyć ironii.... ![]() ___________ 1. Bez trudu pojęli to, co wydaje się niepojęte 2. Cały jesteś zwichnięty. Stary zrobił Cię na drutach! 3. I am so high. I can hear heaven. Oh but heaven, no heaven don't hear me. 4. Czekając na dzień w którym spełnią się marzenia, nie chcę być tą, która nie ma nic do powiedzenia 5. – W jaką pani wierzy miłość? – W miłość od pierwszego włożenia. 6. Pamiętasz wszystko... wiem, że pamiętasz na wieczność całą... Ja też pamiętam! A tak się boję, że czas nastanie kiedy zapomnę... 7. – Jesteś cudowna – Cudowna to jest woda z Lichenia. 8. Jaki tam znajomy... Jednorazowe tournee. 9. Sprzedam tanio sentymenty 10. Dasz radę mnie dogonić? A może zatrzymać? Nie na chwilę, na dłużej ... 11. Przy Tobie pewny każdy krok .
To moje terytorium pod jego ubraniem. ♥ Paulina jestem ! Edytowane przez Paajkaa Czas edycji: 2009-04-24 o 17:10 |
|
|
|
#4087 |
|
Zadomowienie
|
Chce wierzyć, nie będzie źle, układanka Ułoży, jeszcze się po tych upadkach. pamiętam słowa, które zabolały mnie tak strasznie co czułam, nie pytaj, nie ważne.
Ale serce nie było komputerem, nie miało klawiatury, nie dało się wisnąć delete, wpisać nowej treści w mgnieniu oka i zrobić defragmentacji dysku. Edytowane przez bananowalaska Czas edycji: 2009-04-24 o 17:11 |
|
|
|
#4088 |
|
Zadomowienie
|
yy. cześć
![]() nie krzyczeć, proszę.. ![]() ![]() TiS, abunee, Ola994, lilyblack, unloved, carmenkaa, uwierszwsiebie, chocapic, mmm...♥ ode mnie: zostań tu. tam gdzie idziesz nie czeka nikt. po co ci majtki, skoro ściągasz je przed połową imprezy ? czy serce to coś więcej niż mięsień? jestem w szoku. szokuje mnie moja własna, osobista bezczynność. I przebacz to,że w życiu mym innych za Ciebie często brałam. sytuacje życiowe często zmieniają tory ten świat jest chory. Jego skóra pachniała oceaniczną świezością, jak listopadowe wiatry i mgły mam dziwne przeczucie, że jeśli nie zachowam dystansu, zacznie boleć nie na żarty.. fundamenty piekła są na dobrych chęciach.
|
|
#4089 |
|
Raczkowanie
|
Wtrącę się , że wierszyki to głównie krótkie utwory rymowane
![]() Żebym nie robiła ot : * -Czego tutaj szukasz ? -Miłości. -Ale dlaczego tutaj ? -Tutaj mi łatwiej ... Dla mojego serca miłość byłaby trucizną ...
|
#4090 |
|
Zadomowienie
|
unloved - żal mi Cię.
![]() Little Ballerina - iii prawidłowo. ![]() dntlookdown - mam w notatniku praktycznie wszystkie Twoje opisy a Ty się pytasz czy ktoś Cię jeszcze pamięta? <głuptasek> <3abunee - okradam perełkę. ![]() Utonęłam w morzu złości i miłości.. Zagubiona w innym świecie. Nienawiścią rysowała jego twarz, złością kreśliła jego imię.. Odeszło wszystko to, co było ważne. Płaszczyk ironii i złośliwości znowu okrył serce.. Łzy, słodkie i delikatne jak motyle, lekkie i ciche dają moc.. Cztał z niej jak z otwartej książki i to ją drażniło.. Jesteś tak bardzo, że czuję Cię każdą komórką ciała.. Nie sądziłam, że to powiem, nigdy nie pomyślałabym.. KOCHAM CIĘ..
|
|
#4091 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
miło mi Wpadaj częściej Słońce, bo Twoje opisy są cudowne <3_________________ Każdy szmer i każdy gest przeliczam na Twoje uczucia.
Pomaluję oczy i przemebluję wszystko w swojej głowie. Nie lubisz ewidentnych ust, więc nakładam ostry róż. A kiedy zgrzeszę wtedy wszystko ci opowiem. Z uśmiechem wyznam że kochałam tylko siebie. I wszystko co chcę usłyszeć to dźwięk wiadomości. W sieci nerwów ciągle się szarpię . Okrywam się kołdrą ciepłych chwil.
|
|
#4092 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() mój facet - mój kłopot temat miłości właśnie się przedawnił, dziękujemy Z dala od ulizanych kenów. Pozytywnie! bo księżniczki mają fajne życie xD
|
|
|
#4093 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
) Zapamietaj - Twoje zdanie w zadnym wypadku NIE WPLYWA NA NASZE ZDANIE. Zrobilam z tego tekstu trzy opisy, ktore NA STO PROCENT mi sie przydadza. Cytat:
Wronsi - kradne, bo mi sie przyda. Całować Cię delikatnie i szeptać do ucha 'kocham Cię'. Edytowane przez Miluuu Czas edycji: 2009-04-24 o 18:17 |
||
|
|
|
#4094 |
|
Zakorzenienie
|
Chodzę po niebie, gdy brak mi Ciebie . ^^ zajarana życiem .! muszę złapać Twoją miłość to foliowej torebki.. tam gdzie noc cierpi na bezsenność. w krzywych odbiciach widać naszą miłość. jestem spocony życiem, żyłem w brudzie i syfie . Nie interesuje Cię to, ilu calowy mam telewizor, jakim samochodem jeżdże, w co jestem ubrany i czym zajmuję się na co dzień. Jesli wpadlem ci w oko, modlisz sie z calego serca, zebym przypadkiem nie powiedzial czegos, co zepsułoby te chwile - czegos, co zmuszałoby Cię do wycofania sie wbrew swojej woli. Chcesz byc dzisiaj piekna i inteligentna, a kogo tak naprawde obchodzi to, co bedzie jutro? ktoś mnie pamięta, kradnie ? ![]()
|
#4095 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Trójka
Piekny. Niekwestionowany numer 1. Szukam czegos takiego od kilku dni. Ideał. Pozostałe kradnę i znikam. ____________________ Nie kąsam...nie chrupię! Mydlisz oczy i sądzisz, że nie zauważam. Sexapilem wybraniasz się. Podchodzę, łapię za tyłeczek i odwracam głowę, udając, że to nie ja. Wtedy wyczekujesz, aż zancznę sie chichotać. ![]() Skondensowana ta nasza chora miłostka. Fatalnie igrasz ze mną. ________________ Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-04-24 o 18:37 |
|
|
|
|
#4096 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja? ![]() wiesz, że ja Ciebie też, nie? ~*~ ok, już przestańmy się kłócić. to, że dziewczynka nie może znaleźć sensu w 6 zdaniach.. to jej problem. ![]() jest nowa - żadnych zasad nowych nie wprowadzi. I KONIEC. tyle odemnie ![]() ~*~ Ona kochała go jakby był ostatnim mężczyzną na Ziemi.. Ona powiedziała mu o swoich marzeniach. - On je tylko odrzucił dalej. Pan którego kochała sprawił, że płakała. a Ona uparcie troszczy się o swoje marzenia.. Ty masz swoje zamki w chmurach. Nie potrzebujesz mnie teraz.. A jeśli stracisz wiarę, cały świat odwróci się od Ciebie, kochanie. Jedno jest nadal prawdziwe. Ja będę tam. Będę tam dla Ciebie.
I will never forget. I will never regret. Łódź, 8.11.2011 - 30 Seconds to Mars 23.11.2012 - MUSE ![]() Edytowane przez carmenkaa Czas edycji: 2009-04-24 o 18:46 |
|
|
|
|
#4097 |
|
Raczkowanie
|
" Nie skreślaj mnie ze spisu pilnych marzeń...."
"nie skreślaj mnie na liście do zachwytu...." "nie zmieniaj w biel szarości wspólnych świtów" "nie skreślaj mnie. Podkreślaj mnie" "nie wmawiaj, że nasz sen się nie przydarzył" "nie skreślaj mnie z albumu słodkich wzruszeń..." "nie skreślaj mnie, ja nie dam się zapomnieć..." "a jednak idę odziana w różowe nadzieje..." Magiczna droga.Ciemna noc duszy.
|
#4098 | |
|
xoxo
|
Cytat:
Może Tobie się do niczego nie przyda ale nie tylko Ty tu jesteś. Żeby zobaczyć sens trzeba widzieć i czytać więcej niż tandetne pokemoniaste opisy z popularnych stronek z opisami ![]() ________________ -Poproszę odrobinę miłości. -Przepraszam, nie mamy w tej chwili, ale proponuje pyszne złudzenia na złotej tacy. -Po prosze.Czasem wole się nimi karmic niż głodować. Cóż znaczą słowa "kocham cię"... w czasach, w których już nawet miłość moża kupić.? -Przynoszę ludziom pecha. Wiesz, nieszczęście. To takie coś, co powoduje, że się nie uśmiechasz. Obcowanie ze mną tym właśnie grozi. -Ja chyba jednak zaryzykuję. -Dlaczego? Po co? Zależy ci na tym, żeby mieć pecha? -Nie, zależy mi na tym, żebyś nie była samotna. A tego pecha jakoś przeżyję. -Ale... -Zaryzykuję. Zaryzykuję, bo cię kocham. Kim jesteś, gdy nikt nie patrzy...? Bo ze szczęściem tak to już jest, że jak przyjdzie to trzeba je docenić. W przeciwnym wypadku poczuje się niepotrzebne i sobie pójdzie.
|
|
#4099 |
|
Wtajemniczenie
|
Plotkara, kocham Cię normalnie za te opisy
______ czasem myślę, że ten ból, który w sobie mam po coś jednak jest.. albo byłam wariatką - albo nieuleczalną romantyczką. ale jesteś.. zawsze kochasz mnie.
|
#4100 | |
|
xoxo
|
Cytat:
![]() ![]() opis sobie troszkę zmienię na 'albo jestem wariatką - albo nieuleczalną romantyczką' i kradnę ________________ Inteligencja i pamięć nie idą z sobą w parze... to jak jabko i gruszka... są owocami, ale każde z innego drzewa... Nasze życie zależy od nas w ok 30%. Reszta to dzieło przypadku Tak bardzo nienawidziłam miłości, że pokochałam nienawiść. Nie doświadczysz piękna wspanialszego, niż błękit porannego nieba nad twoją głową... To ty rozdawałeś karty, To ty dyktowałeś zasady, Ale to ja potrafię wykorzystać swoje karty, nawet te najsłabsze... Zaskoczony? Moje oczy są piękne... ale tylko wtedy, gdy Ty w nie spoglądasz, bo wtedy widać Cię w ich odbiciu... Czuję jak po kątach ciągle snują się cienie tamtych chwil.
|
|
#4101 |
|
Zadomowienie
|
twoje serce jest z kamienia, jesteś świnią! Życzę sobie dla Ciebie specjalnego szczęśliwego zakończenia - betonu na nogach i zatonięcia w morzu! Moje myśli krążą jak orły, ciągle wokół tych samych śmieci... Jesteś dla mnie martwym człowiekiem! Wszystko zepsułeś! dzisiaj jesteś najchłodniejszym człowiekiem! Gruba świnia, super dupek cham z czegoś tam xd
|
#4102 |
|
Raczkowanie
|
zamknij oczy tylko kiedy mnie całujesz..
zatraciłam się tak na całe życie.. jedno nie może istnieć bez drugiego, ja nie mogę istnieć bez Ciebie.. bo tylko w Twoich ramionach jest tak ciepło i bezpiecznie.. to ,że zamkniesz oczy nie znaczy, że coś zniknie.. Ty zawiniłeś, nie ja.. bo pozwoliłeś mi kochać siebie przez tyle czasu.. Ważne, żeby mieć jedną taką osobę <3 gdy milczysz, oczy mówią wiele.. a gdy zatęsknisz naucz się doceniać.. coś się kończy, coś się zaczyna.. nad nami zmysłów aura magiczna.. Wiesz co Ci powiem? Kocham być przy Tobie, patrzeć w Twoje oczy kiedy mówisz do mnie, widzieć Twoja twarz pogrążoną w uśmiechu, będziemy z sobą razem zgodnie z przeznaczeniem , tak zażądał ten z góry, nie chcę tego zmieniać.. kocham , kochałam i kochać Cię będę nie zamienię Cię kochanie na nic Bo dla Ciebie bije moje serce I tylko Ciebie kochać chce! Cóż ja myślę o sobie? - nie wiem. Może jestem motylem, może jestem drzewem. Jestem młoda i mam dużo siły, Choć los nie jest dla mnie specjalnie miły. Jednak stawię mu czoła i dam sobie radę, I co zechce zrobię, gdzie zechce pojadę.. "Jak jesteś sama, to jesteś sama. A jak tylko zjawi sie w twoim życiu jeden mężczyzna, to natychmiast pojawia się następny... A wszystko, dlatego, że oczy Ci sie błyszczą bardziej niż wtedy, kiedy byłaś sama."
Edytowane przez IsThisLove Czas edycji: 2009-04-24 o 19:50 |
|
|
|
#4103 |
|
Zadomowienie
|
love.love.
Boję się, że Ciebie nie znajdę, że przejdziesz obok, a ja nieświadoma Nawet nie spojrzę w Twoją twarz. Zaglądam napotkanym w oczy, może to Ty.. czuję się osamotniona..
|
#4104 |
|
Raczkowanie
|
właśnie dla takich jak ty są klubu 'go go' wiesz?
coś leży mi na sercu. to znowu ty.. dobra gra, gorzej z aktorami. ;] przeszłość - to dziś.
|
#4105 |
|
Raczkowanie
|
Wydawało mi się...
A może działo się to naprawdę... Że widziałam Anioła... A może to był zwykły człowiek.. Powiedział, że na wszystko w życiu jest miejsce i czas. Potem zniknął?... A może po prostu odszedł. ![]() ![]() _________________________ ________________ nowa;> xD |
|
|
|
#4106 |
|
Raczkowanie
|
3martyna3 - ciągle okradam
![]() ![]() ps. dziewczyny przystopujcie z tymi kłótniami ![]() Podnosisz mnie, dlatego mogę stanąć na wyżynach Podnosisz mnie, dlatego mogę przejść po wzburzonym morzu Jestem silna, kiedy jestem w Twoich ramionach Słońce wschodzi tak wysoko Okrąża bezpośrednio moje uszy i razi moje oczy.. Ja chcę być tam gdzie słońce ogrzewa niebo Gdzie dziewczyna kocha chłopaka i chłopak kocha dziewczynę Młoda dziewczyna z oczami jak pustynia To wszystko wydaję się wczorajsze, nie tak odległe już nie uronię żadnej łzy, z twojego powodu... wciąż patrzysz na mnie taki głodny tak zachłannie taki głodny Wiatr mocno wieje a słoneczko i tak grzeje woń kwiatów otulała ją... tylko dana chwila się liczy, nie cała otoczka jej ... Za każdym razem kiedy próbujesz zrozumieć, i dlatego że naprawdę tak chcesz, Mojemu sercu rosną skrzydła - bardzo małe skrzydła, kruche, ale jednak skrzydła. Nic się nie spełni, jeśli nie jest wpierw marzeniem... To los mój, senne królestwa posiadać... uśmiech ma w sobie moc ... mam coś najlepszego ... mój świat..
|
#4107 |
|
Raczkowanie
|
Największą sztuką jest śmiać się zawsze i wszędzie nie żałować tego co było..nie bać się tego co będzie a jeśli ktoś zada Ci CIERPIENIE najlepsza zemsta?- PRZEBACZENIE
Wystarczy jak weźmiesz mnie w swe ramiona żebym mogła się w nich skryć i słuchać bicia twego serduszka. Wybij Mi z głowy opętanie stań się tym JEDNYM JEDYNYM Kochaniem
|
|
#4108 |
|
Przyczajenie
|
Pomimo tego,że nie udzielam się zbytnio w tym wątku,zabieram mnóstwo Waszych opisów,bo są po prostu nieziemskie!
![]() Parę moich: Jak na deszczu łza, cały ten świat nie znaczy nic. ...zasłoń okno księżycem Ulice zakażone bezradnością dni. bo wieczorami nie widać szarości ...jak srebrne perły spadające z niebieskiej tarczy nieba Mam jeszcze taką prośbę,otóż nie mogę sobie poradzić z przetłumaczniem pewnej piosenki,a dokładniej Jasona Mraza-Details in the fabric :/ pewnie to nieodpowiedni wątek,ale kradnąc Wasze anglojęzyczne opisy doszłam do wniosku,że raczej nikt inny nie przetłumaczy tego lepiej Bardzo prosze... |
|
|
|
#4109 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miło mi, że ktoś kradnie moje wypociny Cytat:
Cytat:
A Ty kradnij, mi sprawiasz tym przyjemność ___________ między nami nie ma żadnych reguł Chcesz wiedzieć wszystko? Naprawdę chcesz mieć wiedzę na każdy temat? A więc czy chcesz znać ból tak dogłębnie, znać smak rozczarowania, wiedzieć jak drugi człowiek może ranić? Przecież tego dotknąć nie chcesz, prawda? Nie pachnę już wiosennym wiatrem, który tak lubiłeś, lecz niechcianą samotnością wiesz, że dziś już nie dzieli nas nic każdej z Twoich twarzy nadam numer. będzie łatwiej się w tym połapać powietrze elektryczne, pełne emocji za każdym razem gdy dam coś z siebie obrywam po uszach. I po uszach zapomnij, że światem rządzą zasady to uczucie nie było szczytem marzeń sprzyjający czas rozczarowaniom
|
|
#4110 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz, tak naprawdę to ja Ciebie nawet lubię.
nie pomoże nawet Dobra Wróżka. już nie cieszysz się, tak jak kiedyś. skaczę po chmurkach "Trafiłam do nieba w samym środku piekła"
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:41.

a tutaj nie widzę sensu, nie no bez obrazy Wronsi

?

miło mi