|
|
#4261 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - cześć IX
# Jesteś zbyt ślepy by zobaczyć, że jestem jedyną kobietą, która nigdy nie przejdzie obok Ciebie obojętnie
# Dałam Ci wszystko, co miałam, powinieneś był mnie w zamian za to kochać. # Żegnaj. Twoja strata. # Odejdź! Nie dawaj znaku życia. Oddaj mi to co ukradłeś! # Bo tak bardzo brak Ci jej i chyba nie będzie lżej z tą świadomością żyć, że szczęśliwsza jest z nim # Tyle miałeś czasu, by zatrzymać ją. Nie zrobiłeś prawie nic, to Twój największy błąd # Powiedz, jak to jest poczuć porażki smak?
|
#4262 |
|
Raczkowanie
|
Dwiewczyny ... brakuje mi opisów po angielsku
![]() Takich optymistycznych/ o milosci ... ?! pomozecie ? A moze juz czas skonczyc marzyc, i normalnie zaczac życ ? Ja sie nie zmieniłam, to czas wszystko zmienia Uwielbiam . ! pragnę , kocham . ! Tylko Ciebie Na zawsze . Rada na dziś : Nie zakochuj sie zbyt mocno Spie, owinieta samotnościa, Marzeniami ktore nigdy sie nie spelnia Twoje "kocham" To tylko malenka czastka moich pragnien .
|
|
#4263 |
|
Zadomowienie
|
Na szyję założe sznur łez i rozpaczy.. Na półce świata, przyczajone w półmroku, kryją się zakurzone wspomnienia.. Gwiazdy uśmiechają się z przyjaznego nieba, złoto-srebrny księżyć rozjaśnia noc. Jest mi dobrze.. ..a lato rozgościło się na dobre częstując promieniami słońca i świeżymi malinami. Zalewały ją jego ciepłe myśli, topiła się w gorzkiej miłości i słodkiej rozpaczy. Gwiazdy świeciły na niebie a księżyc tańczył i wołał ją, ale nie mogła wspiąć się po szczeblach marzeń, była jeszcze za słaba. Twój szept razi w oczy, nie krzycz już.. Była na głodzie emocjonalnym, nie starała się już oszukiwać, że coś czuje lub nie. Wyprała się zkolorowych emocji.. ..i nie szkodzi, ze czasem pada deszcz. Wsłuchując się w jego sen, delikatny, spokojny sen anioła, zaczynałaczuć.. Miała w sobie dobroć,miłość, chciałasię nim opiekować, tulić go w ramionach, dotykać jego twarzy.. Dla niego mogłaby zrobić wszystko. Dla niego mogłaby zrezygnować z siebie. Chciała być klęską, by go ocalić.. W jednej chwili przelała na niego wszystkie swoje
uczucia i zabrakło ich dla innych..
|
|
#4264 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
kradnę ten wyżej ![]() Cytat:
___________ Mały wyrzut sumienia, przeciekający pomiędzy wargami.
Moje uszy krwawią, Twój głos tkwi w mojej głowie. Wydrapię sobie oczy, by nie widzieć cię już nigdy więcej. Zabrałam Twoje serce, rozdarłam je, chcę oglądać jak umierasz tej nocy. Nie chcę czuć jak łamie się moje serce, nie chcę widzieć, że moje życie płonie. Przekrwionymi oczami patrzę jak śpisz. Ciepło, które czuję obok mnie powoli zanika. Twoje serce mnie dusi, tak trudno oddychać. Nie mogę wymazać wszystkich moich wspomnień.
|
|
#4265 |
|
Raczkowanie
|
za mglą rzeczywistosci.
niby na wyciągnięcie reki, ale nie dla mnie CAłuj mnie.! Całuj.! Całuj mnie wszędzie.! Nie.! Nie przestawaj.! Daj mi to szczęście.! Weź mnie w ramiona, przytul do Siebie. Aż fala roskoszy ogarnie nas w pędzie.! Nie ochodzi mnie..Z kim spotykasz sie! My i tak do siebie nie pasujemy..!
Ja koncze to! No i co?!
Edytowane przez PrzyciagamWzrok Czas edycji: 2009-04-26 o 14:00 |
|
|
|
#4266 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() In my dreams I can see You, I can tell You how I feel. In My Dreams I can hold You and it feel there's only You and everyday I need more.. With You inside of me... With You I'll never be... Anything else than You... Now I'm gonna confess that I love you Teraz przyznam się, że Cię kocham I need to hear you speak my name Pragnę słyszeć, jak wymawiasz moje imię When I'm near you I can't breathe kiedy jestem obok ciebie, nie mogę oddychać And you're the place my life begins And you'll be where it ends I'm flying without wings And that's the joy you bring I'm flying without wings W tobie zaczyna się moje życie I w tobie się skończy Latam bez skrzydeł To jest radość którą dajesz Latam bez skrzydeł Wish I could carry your smile and my heart Ja chcę, ja potrafię nosić w sercu Twój uśmiech ________________ Delikatne muśnięcie pozornie nic nie znaczący gest... A w Twym spojrzeniu jakby zatrzymał się czas... Po kątach cisza gra, resztę dopowie księżyc... Po każdym dniu trzeba postawić kropkę, odwrócić kartkę i żyć na nowo... A gdybym była z drewna? cała w drzazgach, sieczka w głowie... Cała sztuka polega na tym, żeby będąc sobą być kimś wyjątkowym... ![]() Miłość w czystej postaci <3
|
|
|
#4267 |
|
Zadomowienie
|
Egoistyczna, cyniczna, manipulantka, ze skłonnościami masochistycznymi. nie chcę wciąż słuchać, że wszystko co miałeś, nic nie było warte. Łącznie ze mną. spóźnione kocham ze łzami w oczach - jakie to znajome. Jeśli znajdziesz odrobinę szczęścia na tym świecie, to zawsze znajdzie się ktoś, kto będzie chciał to zniszczyć. Nic nie jest takim, jakim się wydaje.
|
#4268 | |
|
Wtajemniczenie
|
truskawkowa1993: ja nie dam rady.. ale widze, że już dziewczyny Ci coś wrzuciły.
Cytat:
~*~
|
|
#4269 |
|
Zakorzenienie
|
sub.
|
|
#4270 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny!!
a na dodatek nie moge sobie przypomniec slow za nic nawet jednej linijki wiec zadnej nadziei ze znajde..pamietam jedynie ze cos tam bylo o dziewczynie..diamencie? taki 4 linijki czy5.. moglybyscie pomoc??
|
#4271 | |||
|
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
dlaczego nie potrafię kopnąć Cię w dupę i powiedzieć spierdalaj? Cytat:
![]() miło ![]() Cytat:
więc poszukaj wcześniej, ja dziś nie mam głowy, przepraszam _________________________ ______ a wtedy Ty powiedziałeś mi, że muszę żyć. zamienię Cię w koraliki, które zawsze mam. gdzieś na końcu świata, jest miejsce dla mnie i dla Ciebie. proproszę jeden bilet. i może jeszcze gumę kulkę. jestem od wszystkiego i od niczego. paznokcie obgryzione aż do krwi. zabijasz mnie, kawałek po kawałku, miejsce po miejscu. może pomilczymy na wspólny temat?
|
|
|
#4272 |
|
Zadomowienie
|
je t'aime aussie ![]() ![]() ahhh I ja ♥
|
|
#4273 |
|
Raczkowanie
|
niefajnie jej z tym, nie pytaj czy jej fajnie...
Nie jestem ciałem, w którym mieszka dusza. Jestem duszą, która ma widzialną część zwaną ciałem Ponieważ nasze życie jest odbiciem nas samych, toteż im więcej dostrzegamy miłości i piękna, tym bardziej wzrastamy... Marzenia się spełniają... Jesteś w każdym zakamarku mego Serca <3 To wybory jakich dokonujemy mowia o tym kim jestesmy... i co czujemy <3 Czasem na ulicy marzeń malowałam swoje dni.. Wyobrażam sobie nas razem Lecz żyję tym, co rzeczywiste Imagine the two of us together But I've been livin' in reality Bo nie boję się Ciebie stracić Nie możesz stracić czegoś, czego nigdy nie miałaś Cos I've got no fear of losin' you You can't lose what you never had Ze strachu przed odrzuceniem, dusiłam miłość w sobie Powiedziałam memu sercu, że Cię nie chcę, lecz skłamałam Tried to fight it but it cannot be denied Told my heart I didn't want you but I lied Każdy szuka tego czegoś Rzeczy która wypełnia pustkę Stoję na krawędzi czasu Odeszłam gdy miałam Twoją miłość Dzień wczorajszy jest snem Stawiam czoła porankowi Płacząc na wietrze Męka ma woła ps. gdzie się podziewasz styrana? wracaj Słonko;*
tak tak pomyliłam czas, przez chwilę wierząc w nas Edytowane przez musica Czas edycji: 2009-04-26 o 15:14 |
|
|
|
#4274 |
|
Rozeznanie
|
* Rebellious Vivi12399 KaMa2704 - dziękuję wam dziewczyny, naprawdę bardzo mi miło ;*
Roksana1332truskawkowa1993 - przepraszam, ale nic nie wymyślę ;* Jestem po osiemnastce i romantycznym weekendzie z chłopakiem więc z mózgu mam wodę ![]() ______ 1. Poleżę chwilę wśród waty cukrowej. Będzie mi robiła za różowe obłoki. 2. Siedzisz w przedziale pociągu nocnego, a ja i tak wciąż Cię słyszę. Twój śmiech rozbrzmiewający w pokoju, tupot nóg gdy wychodzisz z łazienki i stukot widelca kiedy pałaszujesz kolację przygotowaną przeze mnie... 3. Nawet róża od Ciebie zwiędła. Mi na złość, abym ją wyrzuciła. Nie wiem skąd skubana wiedziała, że jest ostatnią rzeczą przypominającą Ciebie. 4. -Patrz, spadająca gwiazda.! -Meteoryt, kochanie. Meteoryt. -To ja poproszę tego meteoryta żeby dopilnował naszej miłości. Niech trwa i nie spada z nieba tak jak on... 5. Z króliczymi uszkami popierdalasz po ulicy. Imitujesz króliczka playboya? 6. Nie puszcze Cię, choćby mi miało urwać całą rękę. 7. Popękało mi serce. W czterech miejscach. A mi zabrakło nitki... 8. -Cieszę się, że jesteś. -A ja się cieszę, że się cieszysz. -Cieszę się, że się cieszysz, że ja się cieszę, że jesteś ;] 9. Denerwowanie kobiety w czasie okresu jest jak bieganie wokół tygrysa z przyczepioną wołowiną do tyłka. 10. -Utopisz się kiedyś w tych łzach. -Nie utopię... Nauczyłam się w nich pływać. |
|
|
|
#4275 |
|
Raczkowanie
|
nachodzi mnie taka era destrukcji, bezsilnego zasypiania.
nachodzi mnie zarazem nieodparta chęć krzyku. mam zziębnięte ręce. unoszę się na ciężkich stopach, wciąż wspominam twój zapach, tracę twoje dłonie. bądź ponownie namiętnie nieludzki. rozrywaj na strzępy moje bodźce. jedyne, z czego nie wyrosłam to ciągłe nałogi, zawstydzające mnie przed samą sobą. to tylko kiedyś o dwunastej na wieczór wybijałam twój telefoniczny numer, i słychać było mój połamany głos, pełen obrażeń i stumilowej przepaści, zacinający się w słowach momentu czułości, mój podbródek, męcz moje łokcie, palce, włosy, oczami i wargami do skutku.
|
|
#4276 |
|
Raczkowanie
|
-Jestem wspaniała w swojej wspaniałości. Czuję się czasami jak bym w swoim gatunku była samotna, jedyna w swoim rodzaju. Ja tak mam. -Czasem zdarza mi się leżeć na brudnej podłodze i rozkoszować się cichutkimi dźwiękami muzyki -Nie, nie zdarza mi się samej płakac w domu i tego będę się trzymać. -w głowie zamęt. -To ja będę sobie tak cichutko pod stołem czekać. Albo wyjdę i coś zrobię, bo jest trochę nie wygodnie. -najpiękniejszy komplement jaki mężczyzna może powiedziec kobiecie: jak tak stoisz to wyglądasz jak tirówka -Czy w świecie płatnego seksu można odnaleźć miłość swego życia? bo kiedy cały świat Cie zawiedzie, i kiedy nic juz nie jest jak kiedyś. Kiedy posłuszeństwa odmawia Ci nawet Twój głos, wtedy najlepszą rzeczą na świecie jest mieć kogoś komu można zaufać... Może komuś się przydadzą^^ |
|
|
|
#4277 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() MACIE TALENT DZIEWCZYNKI <33333333 Niech Wam to Pan Bóg w dzieciach wynagrodzi. ![]() ![]() ![]() _______ tańcz głupia tańcz, swoim życiem się baw.
Lubie czasem obrać role samotnika.. Pełen słoik słonych wspomnień o tobie i w dodatku nie rozumiem siebie. I to jedyny sposób w jaki chcę by skończyła się moja historia / "come and play" człowieku dobrej woli bądź pozdrowiony ...
|
|
|
#4278 |
|
Raczkowanie
|
# Oczywiście mogła sama do Niego zadzwonić, przeprosić, lub przynajmniej spróbować sie wytłumaczyć. Nie zrobiła tego. Poczucie winy niczym kot, którego nigdy nie miała, ocierało się o jej nogi, wskoczyło na łóżko i przytuliło sie do niej.
-Idź sobie-rzuciła. Wyobrażała sobie, jak krąży wokół niej muskając ogonem jej policzek. Poczucie winy przymilało się zawsze wtedy, kiedy najmniej tego pragneła. Koty najbardziej kochają ludzi, którzy są uczuleni na ich sierść. # No, mam do Niego słabość # Twarz której nie chcę pamietać prześladuje mnie
|
#4279 |
|
Raczkowanie
|
IsThisLove - no i pomoglas
* kradne ;*Niewidze dobrze, to milosc przyslania mi oczy bezgranicznie zakochana, i niech tylko ktos stanie na drodze Ukradne Cie, i bede Cie badac przez moj caly czas Wyobraźnia dziala , nie umim juz przestac snic Bo Ty jestes duzo gluprzy niz przewiduje ustawa Ja jestem gruba - a ty brzydka, Ja moge schudnac - a ty ?
|
|
#4280 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I'm gonna love you more than anyone [Będę kochała Cię bardziej niż ktokolwiek inny] Yes you can hold my hand if u want to. Cause I want to hold yours too. [Tak, możesz trzymać mnie za rękę jeśli tego chcesz. Bo ja chcę trzymać twoją także.] You look into my eyes.. I go out of my mind [gdy patrzysz w moje oczy, odchodzę od zmysłów] And if I sleep just to dream of you [I jeśli będę spać tylko po to, żeby śnić o Tobie] I wanted you to know I love the way you laugh [Chciałabym,żebyś wiedział,że kocham sposób w jaki się śmiejesz] Well, every moment spent with you is a moment I treasure..;* [Cóż, każda chwila spędzona z Tobą jest chwilą, którą cenie ..;* Cause you were made for me. Happy you make me. <3 [Ponieważ Ty zostałeś stworzony dla mnie ,sprawiasz ,że jestem szczęśliwa.] I'll be your dream, I'll be your wish będe twoim snem, będe twoim marzeniem . _________________________ _______ One - mają to coś, od czego dostajesz szału. Imagination, life is your creation [Fantazja, zycie to twoja kreacja] to be one-da-dum with my own star under my own sun [Być-sobie-tam z moją własną gwiazdą pod moim własnym słońcem] Why you have to go and make things so complicated? [Dlaczego musisz tak bardzo wszystko komplikować?] I'm scared coz my heart has been hurt so [Boję się, bo moje serce już tyle wycierpiało] But if she makes you happy I would leave that dream behind. [ ale jeśli ona cie uszczęśliwi, ja zostawie te marzenia za soba] śniła że dla niego tańczy, a on ukradkiem bije brawo chociaż miała nutkę nadziei, wiedziała ze to juz koniec. 'splątani ramionami, oderwani ja i Ty.' |
|
|
|
|
#4281 |
|
Rozeznanie
|
A ja znalazłam w swoich szpargałach długi, ale fajny wiersz dedykowany przyjacielowi.Może komuś się przyda (Któraś z Was ostatnio szukała dedykacji dla przyjaciółki na zdjęcie - może z niego coś wybierzesz)
Jesteś przyjacielem, ponieważ jesteś węzłem który łączy, lecz nie zniewala Przyjacielem, ponieważ jesteś podmuchem który uspokaja, lecz nie usypia Przyjacielem, ponieważ jesteś bratem który poprawia, lecz nie upokarza Przyjacielem, ponieważ jesteś wzrokiem który śledzi, lecz nie osądza Przyjacielem, ponieważ jesteś ręką która prowadzi, lecz nie ciągnie na siłę Przyjacielem, ponieważ jesteś oazą która pokrzepia, lecz nie zatrzymuje Przyjacielem ponieważ jesteś sercem które Kocha, lecz nie zmusza Przyjacielem, ponieważ jesteś czułością która chroni, lecz nie podporządkowuje... Można mieć wszystko żeby odejść Trzeba nic nie mieć - żeby wrócić... |
|
|
|
#4282 |
|
Przyczajenie
|
- wiesz, kiedyś chciałem być aktorem.. - jesteś nim. - jak to? - masz główną rolę w moich snach <3 . goniąc fikcyjne szczęście . przeszłość atakuje w snach.. . 5 przykazań : Pisz, dzwoń, kochaj, tęsknij i nie zdradzaj. . Chciał - nie mógł. Mógł - nie chciał. . Zamknął mój świat w jednym spojrzeniu . Będziesz trzymała Go za rękę, Ale to ja pierwsza tuliłam Jego dłoń. Będziesz z Nim szła przez miasto, Ale ludzie będą moją postać pamiętać. Będziesz całowała Jego usta, ale to ze mną przeżył swój pierwszy pocałunek. Będzie mu smutno, będziesz go pocieszać, ale On będzie pamiętał, jak ja to robiłam .. Przedstawi Cię swojej rodzinie, Ale oni będą pamiętać moment, gdy mnie poznali. Zostaniesz u Niego na noc,ale oni będą widzieć, jakbym ja leżała. Będziesz całowała Jego ciało. Ale On wspomni, gdy ja to robiłam. Będziesz Go bardzo mocno kochać! Ale to ja pierwsza mu serce i dusze oddałam. Będziesz próbowała zrobić coś oryginalnego, ale to ja kiedyś się dla Niego pocięłam. Będzie patrzył w Twoje oczy, ale zauważy w nich mój kolor brązowy! Będzie czuł Twój zapach, ale podświadomie poczuje moje perfumy. Będziesz go przedstawiać swoim bliskim.. Ale On nie będzie bał się, tak jak za pierwszym razem. Będziesz z Nim spędzać dużo czasu, ale jeszcze więcej ja z Nim spędzałam. Nie wymażesz mnie z Jego wspomnień. A gdy będzie kiedyś płakał, przybiegniesz do Niego, Ale on się odwróci, nie pytaj dlaczego, Bo tam już będę ja ...Sama dobrze wiesz, że o pierwszej miłości nikt nie zapomina, Nie smuć się, jestem tylko wspomnieniem.. .
|
|
#4283 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() kradnę te .. - kocham Cię ..
- daj sobie spokój . Prima Aprilis już było . I will allow someone to love me /pozwalam komuś się pokochać. prawda jest taka, że czasami brakuje mi ciebie tak bardzo, że ledwo mogę to znieść. so would I be out of line if I said 'I miss you' ? /więc czy byłabym skreślona gdybym powiedziała : 'tęsknię za Tobą ' ? ejj kochanie .. wiem że lubisz jak zazdroszczą Ci ziomy ! ^^ odgrywasz główną rolę w moim życiu . - dlaczego sama do niego nie zadzwonisz ? - bo pomyśli że mi na nim zależy .. i znów wymyślam kolejne 100 powodów by Cię nie kochać. kochasz mnie ?! daj sobie spokój koleś. Prima Aprilis już się skończyło .. - widzisz ? - ale co .. ? ;> - szczęście ucieka ;o - no to je goń ! szpilki codzienności . a teraz to Ja puszczę famę na całe miasto i zrobię z Ciebie męską dzivvkę. teraz gdy przeszłam w mini i Twoi koledzy zagwizdali. to jestem taka ' ochh ' ? nie pogrążaj się . mówiłam że powrotów nie będzie. ; ) moje serce Tobie gra. < 3 I<3 YOU ! ___________ wrr . jakoś tak dziwnie ;/ przepraszam. ;< ;*
|
|
|
#4284 |
|
Raczkowanie
|
styrana- gdzie Ty, Słonko, jesteś?
_________________________ __ ja cie lubie, a ty spisz o nie ! nie może tak być ![]()
|
|
#4285 |
|
Raczkowanie
|
<3333 __________A ja nie chciałam wklejać z osobna i daje dwie śliczne piosenki z tłumaczeniami i jestem pewna , że się przydadzą .. ![]() ![]() Put your record on I try _____ ty mi mleko przynosisz do łóżka
..tam pod tą gołą ścianą, łokciem rozmazuje łzy, twarz ma małą i bladą Edytowane przez Vivi12399 Czas edycji: 2009-04-26 o 17:16 |
|
|
|
#4286 |
|
Wtajemniczenie
|
czas jest moim wrogiem, prześlizguje się między palcami i uśmiecha się szyderczo.
nagle wszystkie słowa najsmutniejszych piosenek, szczegółowo opisują mój stan. przepraszam, Życie - znowu zawiodłam. Jaki jest rozmiar tęsknoty..? Jak głęboko trzeba się w niej zanurzyć, by przerwać krzyk ?.. Przytulasz się do jej dna i wtedy nie czujesz wypychania bólu na powierzchnię. Mogę przytulić się do Ciebie, wsłuchana w rytm Twego serca, który niesie uspokojenie. tak - za tym tęskni moje rozpostarte na wiecznym wietrze serce - za Twoją dłonią .. i uśmiechem między śmiechem .. no przytul mnie wreszcie i obiecaj "kochanie będzie jak dawniej" .. uśmiecham się mniej ale szerzej. wiesz, właściwie to mogłabym z Tobą tak przesiadywać całymi dniami bo jesteś w każdym moim uśmiechu. bądź już zawsze, by pojawiać się i chwytać zimne dłonie, które czynią zło. utonęliśmy już dawno, i jest nam we dwójkę - najlepiej. tak, mam trochę bólu w oczach i burzy, której przecież tak mi brak i za którą tęsknię. marzę o sztormie, takim najprawdziwszym - dusz. Twoje palce wyślizgują mi się z myśli i.. nie złapałam. i znowu ból w oczach. zmienna dziś jestem jak ta pogoda. idziemy obok,a nad nami niebo daje znać o sobie kolorami najpiękniejszymi - takich nie widuję nawet w najbardziej różowym odcieniu okularów, które zsuwają się z nosa. tak naprawdę mam wiele wad, takich poupychanych tu i tam. bądźmy więc we dwoje tacy nieidealni i tkwijmy w naszych niewiarygodnie długich liniach papilarnych. |
|
|
|
#4287 |
|
Raczkowanie
|
Mikro-objawień treść Bełkotu potok - całą noc powoli znikam schodzę na drugi plan, nie liczę prawie się. cały żal zapiję pomarańczowym sokiem trochę pocierpie ale kiedyś mi przejdzie o uczuciach nie chciała myśleć co dopiero mówić i znowu wymiękam. najgorsze senne koszmary stają się prawdziwe zgrywa twardzielkę żeby nikt nie pomyślał, że jej zależy psikus. pieprzona telenowela. plotła glupoty, uśmiechała się żeby tylko nie zauważył. O niczym i o wszystkim. //About nothing and everything. Wszystko naraz. //All at once. Niewątpliwie //No doubt about it A może poprostu się naćpałam? //Or am I just stoned ? Over and over and over and over //Ciągle i ciągle i ciągle i ciągle
|
#4288 |
|
Raczkowanie
|
Kinderka13 - oj cudne
rowniez kradne ;p Bo mysli o Tobie, to jedyne na co moge tereaz liczyc Wiesz, mam nadzieje ze roble sie odwroca i to ty bedzisz tesknil za mna Nadzieja , jedyne co mi pozostaje Badz tu ze mna, Wiedz ze jestes potrzebny Czasami mysle, ze Ty nie chcesz sie zmienic, i dla Ciebie jest wszysko w porządku Bo miłośc oznacza byc, A nie tylko istniec
|
|
#4289 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
*Paradoksem cały jesteś. *Widocznie nie do końca zraniłeś, skoro myślami potulnie wracam. *W swojej racji gubisz się. *Tupię nogą na znak protestu! *Z moją prawdą skutecznie się mijasz. Niestety więcej nic mi do głowy nie przychodzi :/ Nie wiem czy do końca o to chodziło... Trzymaj się ~*~
*Ta wiosna nie jest taka ciepła. Z każdej strony zimny powiew Twojej nieobecności. *Tak, przyznam, że z zazdrością patrzę na ich 'razem' w niedzielne popołudnie. *To przez milczenie rodzą się niedomówienia.
|
|
#4290 |
|
Zadomowienie
|
Cicho jakby cały świat zamknął oczy, poszedł spać.. Mamy kłopot Ty i ja, jak słów odkryć smak.. Twego głosu wciąż mi brak.. Ta cisza zabiera Ci mnie.. Chcę znów czytać z Twoich ust, to co myślisz do mnie mów.. Codziennie mniej na świecie słów, ocalmy chociaż ostatnie.. Cisza rośnie dzień po dniu, gaśnie ogień naszych słów.. Chciała oddać mu wszystko: słońce, gwiazdy, księżyc, kwiaty. Oddałaby mu cały świet.. Kryształowe krople uderzają w twarz, jak krzyk pełen bólu, to rozpacz tak płacze.. Okraszona deszczem.. Ktoś chciał kochać, ale pękło mu serce. Ktoś chciał żyć, ale nie mógł.. Ktoś chciał być.. Rozpacz płacze deszczem. Cisza. Bólu bólem nie przykryjesz.. Możesz obserwować mnie spod przymkniętych powiek.. Księżyc świeci tak jasno, ciepła noc otula ramionami.. Wiatr i deszcz tańczyły za oknem, a do niej znowu wracał ból bezsennych nocy, bolesnych wspomnień i gorzkich łez.. Wątpie, błądzę. Szukam.
żeby przestań kochać.. D. ♥ Pamiętam. [*] Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2009-04-26 o 18:26 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:20.

kradnę ten wyżej 

a na dodatek nie moge sobie przypomniec slow za nic nawet jednej linijki
więc poszukaj wcześniej, ja dziś nie mam głowy, przepraszam