|
|
#1051 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
Witam poniedzialkowo
Wczoraj prawie caly dzien przesiedzialam w domku, tylko w tesco na malych zakupkach bylam...kupilam sobie mojego pierwszego storczyka ale upieklam ciacho, zrobilam porzadek w papierach (rachunkach itp.) zawsze wsadzalam je do swojej nocnej szafki az juz miejsca nie bylo a teraz ladnie sa posegregowane w kartonie ![]() a wieczorkiem obejrzalam tradycyjnie Taniecz gwiazdami i Teraz albo nigdy ![]() jak mezus z pracy wrocil to obejrzelismy Bedtime story, otworzylismy winko i salateczke grecka zrobilam... tak mi niedziela zleciala Cytat:
w sumie to ja nie wiem jak wygladasz - gdzie moge zobaczyc jakies Twoje focie slubne??? Cytat:
zanim wyszlam z domu slonko swiecilo a w drodze taaaka czarnachmura naszla i deszcz teraz znowu slonko swieci ale dzis juz tak na zmiane bedzie ![]() Cytat:
kuruj sie Slonko |
|||
|
|
|
#1052 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hmm moje zdjęcia były na poprzedniej części gdzieś w okolicach poczatku grudnia (bo ślub był w listopadzie), i byłam ostatbnią PM 2008 wiec dziewczyny pozwoliły mi być na już po jak byłam jeszcze przed no i na nk
|
|
|
#1053 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć kochane żonki
Cytat:
![]() ad. 2 spokojnie wszystko będzie ślicznie wyglądało Cytat:
ad. 2 a to wredne te mohery ale dobrze, że im tak nagadałaś, bo się im solidnie należało Cytat:
Cytat:
Cytat:
ad. 2
|
|
#1054 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Malutka
a jak tam synuś? |
|
|
|
#1055 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dbaj o gardelko!!! Cytat:
![]() ja wlasnie leze brzuchem do gory, bo najedzonym hhe...... kupilismy te farbe - tylko ze ta zabawa kosztowala nas ponad 1000zł!!ale bedzie na lata.....
|
|
#1056 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak mój siostrzeniec?????
|
|
|
#1057 |
|
Zadomowienie
|
hej
![]() normalnie mam ochote conajmniej kilka osob ukatrupic! wczoraj na zajeciach moi szanowni koledzy studenci chodzilii otwierali okna i drzwi i tak przez te cholerne przeciagi juz do domu wrocilam z goraczka! Zatoki, temp, bol gardla - po prostu suuuper! Jestem tak wrazliwa na przeciagi no ale nie bede walczyc z ponad 20 osobami i skutek mam od wczoraj..... Ach..... ![]() Katarzinka tego akurat mozna sie po moherach spodziewac - nic innego! Gdyby to na mnie trafilo bylaby naprawde wielka afera. Czeko21 narobilas mi smaka tym weekendowym grillem W jakiej miejscowosci dokladnie mieszkasz bo slyszalam cos wczesniej o Wodzislawiu ![]() Izusiu teraz to i ja mam dosc ang. Nastepny zjazd = 5 zaliczen,w tym setki slow do wyrycia....... Tak z ciekawosci zapytam co przerabiacie na ang? Paulinka ja juz kupuje storczyka z pol roku i nic.... Jaki Twoj ma kolor? Dzasta jaki macie kolor sypialni? Bo w koncu tez moja kiedys musze pomalowac a wciaz nie mam pomyslu na jaki? Co Ty chcesz od tych paneli?! Kasienka Ty szczesciaro! Niewiele Ci zostalo z sesji w porownaniu ze mna. Ja chyba zaczne sie modlic ![]() Patrzcie gdzie jade w pt hihi http://www.zamek-moszna.yoyo.pl/ EDIT No i jeszcze swinska grypa wszedzie stasza
Edytowane przez soffera Czas edycji: 2009-04-27 o 14:59 |
|
|
|
#1058 |
|
Wtajemniczenie
|
Na angielskim przerabiamy głównie angielski biznesowy-czasem wprowadzamy też słownictwo techniczne. No i jesteśmy zmuszani do mówienia. Z tym że u nas w grupie jest tylko 8 osób z czego tylko ja i kolega jesteśmy z dawnej zaawansowanej grupy więc przerabiamy też podstawy gramatyczne i takie tam.
Niestety słówek takich wcześniej nie znałam więc trzeba przysiąść-bez nauki nie da sie dobrze tego napisać
|
#1059 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
duzo zdrowka zycze trzymaj sie cieplutko i nie daj tej wstretnej chorobczycy ja tez sie dlugo czailam az wkoncu kupilam storczyk.jpeg ale łady ten zameczek i tyyyle wieżyczek fajna wycieczka bedzieKatarzinko faktycznie mlodziutko wygladasz ![]() ale przynajmniej zawsze bedziesz na oko o pare lat mlodsza od swoich rowiesnikow
|
|
|
|
|
#1060 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I dobrze zareagowałaś...jeszcze CI poleję... zachowanie beznadziejne babciowych... ![]() Głupie gadanie... ![]() Cytat:
kina no to super, ze wszystko gra...i tak miało być. ![]() ![]() Cytat:
dwa kochające serduszka, miksturki i mąż musi nagrzewać... Cytat:
Cytat:
A byś się kasienko pochwaliła swoimi stroczykoskami, co? ![]() W sobotę wcześnie z uczelni mignęłam, więc luzzzik... a w niedzielę, mąż w kościele, pod koniec mszy zaprosił mnie na lody, a potem na pizzę... To sobie wybrał miejsce...![]() Wypiliśmy ze znajomymi po piwku i myślałam, że wybuchnę, po tej pizzzy... ![]() Szykuje się wypad Ciechocinek, Toruń i coś tam jeszcze...ale ciii, zeby nie zapeszyć..
|
|||||
|
|
|
#1061 | |||||||
|
Zadomowienie
|
No to wyszło nam amorowanie i ganianie po nocy z gołymi dupskami w seksi koszulkach - Kasieńka zapalenie krtani a ja gorączka i gil do pasa.
Pamiętajcie zdrada małżeńska nie popłaca ![]() Jedyny plus to, że to cholerstwo zaliczone - Kasieńka gratulacje ![]() Cytat:
Cytat:
A tak swoją drogą to mamy kolejną "wzorową studentkę" Cytat:
![]() Przypomniało mi się z tym łonem - Połóż głowę na mym łonie - A co to jest MYMŁON? Cytat:
ad.2 No tak mnie ta Kasieńka wymęczyła, że poległam o północy Cytat:
Nie ma sprawy Mysza - umiałam to pomogłam jak mogłam - ważne, że zaliczone. Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#1062 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak dla mnie Czekoladko, każdy kto skończy ekonomię i jeszcze coś ze studiów wyniesie (oprócz kredy)to MISTRZ.
Dla mnie to wszystko czarna magia- i w sumie by się zgadzało bo największe czarownice na wizażu są po ekonomii :P Kasieńka zaliczyła ten przedmiot to pijemy I się biedulka pochorowała- chyba z wrażenia że jednak nie musiała z mostu skakać
|
#1063 | ||||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad2. u nas niedziela (ta i poprzednia) też była "pracująca" ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ad2. dobreeeee Cytat:
też nie wiem, z kim i co mam Cytat:
![]() ad2. ad3. chodzi mi o kolor paneli ![]() ad4. Cytat:
![]() ad2. oby Cytat:
jak już wyżej pisałam chodzi mi o kolor ![]() Cytat:
ad2. no tak ![]() ad3. hihi... ad4. ![]() nie zacytowało mi postu Katarzinki OLAĆ WSTRĘTNE, STARE DEWOTY
|
|
|
#1064 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczynki ja tylko na chwilke.... mialam wam opisac moj weekendzik ale niestety musze dogladac pieska bo.... Czika ma zapalenie pecherza, caly czas mysli ze chce sie jej siusiu i moglaby w pozycji siusiajacej stac caly czas. A jak juz jej sie odrobina nazbiera to siusia gdzie popadnie
. Bylismy u weta, dostala antybiotyk ....
|
|
|
|
#1065 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
uciekam zoncie sie polozyc
|
|
#1066 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Się uśmiałam do łez.... z mymłona też... A za kasienkę pijem, a co! ![]() ![]() Cytat:
Niech zdrowieje szybko... |
||
|
|
|
#1067 |
|
Zakorzenienie
|
Ale tu pusciutko
![]() wszystkie chodza szybko spac?? no to do juterka slodkich senkow |
|
|
|
#1068 |
|
Wtajemniczenie
|
przez ten remont stane się znów nocnym markiem
dopiero Sz. skończył malować sufit w łazience poniżej fragment moich paneli, zdjęcie z netu ![]() słodkich snów Żabki
|
|
#1069 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej laseczki
od wczoraj próbuję odpowiedzieć ale ciągle ktoś mi przeszkadza, dlatego dzisiaj już bez cytowania. Z mężem ok (ciekawe na jak długo), pracy mam multum, dlatego mało się udzielam. Poza tym odpadł nam jeden kierowca na wakacje, więc Chorwacja samochodem odpada. Oczywiście mogłabym męża na trochę wyręczyć (i nawet bym wyręczyła ), ale to nie to samo co drugi doświadczony kierowca, dlatego wyjazd samochodowy odpada - szukamy wycieczki![]() Katarzynko jestem zbulwersowana zachowaniem tych starych jędz. Dobrze im powiedziałaś, chciałabym widzieć ich miny Czekoladko jesteś niezastąpiona i kofana, że naszemu Kasiorowi pomogłaś Dzasti fajne panelki. Nie lubię takich zupełnie jednolitych a te mają takie fajowe paski. Buziaki dla wszystkich: chorych, zdrowych, zaciążonych, rozwiązanych i innych |
|
|
|
#1070 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymam kciuki za wypad, ale tak ciiiiii Cytat:
ładniutkie ja już się nie mogę doczekać, aż my zaczniemy remotnować nasze gniazdko , już w naszych wizjach wybraliśmy sobie ciemno brązowe panele ![]() Cytat:
trzymam kciuki, żeby udało się Wam zorganizować wycieczkę miłego dnia laseczki |
|||
|
|
|
#1071 | |||
|
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dzieki za calusy ![]() Wczoraj kazda wolna chwile przelezalam, lepiej sie czuje ale jeszcze daleko... |
|||
|
|
|
#1072 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Właśnie skończyłam wieszać pranie i mocować karnisz w kuchni Mam nadzieję że nikt nie patrzył w górę (mieszkamy na drugim piętrze) jak Iza w smaych czerwonych majtkach i koszulce latała po parapecie ze śrubokrętami Ale jest-wisi, trzyma się i nie daje znaków że ma zaraz spaść![]() Muszę iść na zakupy -ojej jak mi się nie chce Ale swoją drogą trzeba się nagrodzić za dobrze wykonaną robotę![]() Gosieńko niech stan pogodzenia z mężem trwa jak najdłużej Ja się czasem zastanawiam jak ja z tym moim już półtorej roku non stop pod jednym dachem wytrzymałam Ze jescze nie użyłam tasaka, tłuczka, wałka by go doprowadzić do porządku-toż to cud!!Mój małżonek z Bożej łaski potrafi być taki upierdliwy że masakra. Jego zamierzeniem jest zrobienie ze mnie Boba Budowniczego. Najgorsze w tym jest to, że są to sprawy od których w domu byłam odsuwana(rodzice remonty robili w wakacje pod moją nieobecność). A tu mąż ma pretensje że nie przyniosłam mu nypla tylko mufkę, że nie odróżniam szweda od francuza(już odróżniam), że marudzę mu by powiesił karnisz zamiast zrobić to sama (co właśnie dziś uczyniłam). Rzygać mi się chce remontem- gdyby nie jego wizje mielibyśmy ten syf dawno skończony! Ale po co dawać trzy kable jak mozna dać 20. Grr By się uspokoić i nie wybuchnąć jak atomówka w Hiroszimie powtarzam sobie magiczne zaklęcie którego używał kolega:Guuuus Frabaaaaaaa
|
#1073 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie Stokrotki
. Widze ze wiele sie dziejeKatarzinko dobrze ze dalas tym babom popalic. Nawet gdybys nie byla w ciazy to masz prawo do furii niech lepiej kazdy pilnuje siebie a nie *******y opowiada. Kasienko ciesze sie ze Czeko Ci pomogla, bardzo chcialam pomoc ale nie bylo mi to dane ![]() Dzasti co ty chcesz od tych paneli, fajne sa. Osobiscie nie lubie takich jasnych ale uwazam ze dobry wybor Gosiu super zescie sie pogodzili. Weekend byl super. Sobota u kuzyna mojej mamy pod granica Czeska, ognisko w "dzikim" ogrodzie. A w niedziele odwiezlismy moja babcie pod Torun i wrocilismy do siebie, takze przez weekend zrobilismy okolo 1000 km. A dzis dokonalam wplaty i zgloszenia mnie i mego Skarba na I wiosenny Bal Absolwentow w Zamku Ksiaz, gdzie moja uczelnia licencjacka organizuje impreze 16 maja. Ach bedzie sie dzialo
|
|
|
|
#1074 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1075 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam w słoneczny ale mega wietrzny dzionek
![]() Ja własnie jestem po maratonie filmowym. Wyprawiłam rano małżona do pracy, wskoczyłam w pierzynki i zabrałam się za oglądanie Dr Hausa (ta seria co teraz leci w TVP - mam juz całą ściągniętą z neta). Tak się wciągnełam że nie mogłam sie oderwać i obejrzałam do końca całą serię - no a później poryczałam sie jak bóbr, pierwszy raz na serialu chyba ![]() dagecik - ale wam się super imprezka szykuje - zazdroszczę I w takim pięknym miejscu A jak tam psinka - ciągle lata biedactwo? izazusia - przyznaj się lepiej od razu kogo ty tam kusiłas latając w samych majciochach po parapecie a co oznacza to "Guuuus Frabaaaaaaa" ?gosia - ja myslę że spokojnie dałabyś sobie radę trochę poprowadzić Zwłaszcza na autostradzie np w austrii to jazda jest lajtowa A swoją drogą - my jak z małzonem rok temu jechaliśmy do chorwacji to całą drogę on prowadził bo ja nie mam nawet prawka Fakt - troszkę się męczył bo nie mamy automatycznej skrzyni biegów, ale robiliśmy przystanki wtedy kiedy chceiliśmy a widoki skutecznie go motywowały
|
|
|
|
#1076 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Witam!
dziękuję wszsytkim za poparcie w akcji ja - moherki przynajmiej nie mam wyrzutów sumienia Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a ja już mam termin drugiego egzaminu doktorskiego - 27 maja
|
|
|
#1077 | ||
|
Wtajemniczenie
|
dzięki
Cytat:
zawsze w ostatniej chwili kupujemy a Ty kuruj się kuruj kochaniutka bo tak pięknie, że szkoda w domku siedzieć.Izunia co to jest to "Guuuus Frabaaaaaaa" Tak na marginesie to myślę, że jak ktoś jednak w to okno popatrzył i zobaczył Cię w tych czerwonych majtkach to raczej był to przyjemny widok i nie miał nic przeci temu![]() No, już sobie wyobrażam. Szkoda Twojej psinki. Cytat:
No coś Ty, one powinne mieć wyrzuty sumienia - stare jędze. |
||
|
|
|
#1078 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
We wtorkowe przedpołudnie wita Was zaniemówiona ciotka Katarzynka
![]() Czy jest na saliSiostra Pelargonia???????????? Potrzebuję tłumacza Cytat:
hmm... te które kwitną teraz już widziałyście teraz mi kwitnie cos takiego: http://2.bp.blogspot.com/_QBNU96XBiH...0/storczyk.jpg http://agaczyta.blox.pl/2008/12/Stor...-domownik.html i jeszcze taki żółty w brązowe cętki drobne ma kwiaty- ale nie moge znalezc w necie Cytat:
![]() 2- 3- raz jeszcze Cytat:
dzieki za wyprawienie imprezy ano nie musiałam cóż Ty chcesz od tych paneli mysza?? Cytat:
ze mna w Chorwacji sie tez nie spotkasz .tez zrezygnowalismy... strasznie dluga historia, ze az mi sie pisac o tym nie chce... po 20 wrzesnia polecimy sobie albo do turcji albo do tunezji albo jeszcze raz do egiptu. 2- ano jest ![]() Cytat:
Cytat:
Alez Ci się bibka szykuje Babeczki mam ostre zapalenie tchawicy stwierdzone przez mega przystojnego lekarza u którego wczoraj byłam <w dodatku to znajomy mojego meza Facet około 36 lat, wysoki, super zbudowany, zaje*iaszczo niebieskie oczy... ciemne włosy, wypasiony głos... Przyjechał do ośrodka na motorku <równie zaje*iaszczym> ![]() Wchodzę do gabinetu <poznaliśmy się przed ślubem- ale mnie nie poznał bo zmieniłam fryca> a on ubrany w taki wiecie strój na motor Zero fartucha lekarskiego czy coś ... Obok niego na tym biurku gdzie papiery leżą, recepty i inne duperele leży kask myślałam, że pęknę ze śmiechu ... Wchodzę i mówię do niego <zaznaczam, że szeptem- bo inaczej wczoraj nie mówiłam>: Dzień dobry... cóż za medyczny strój ![]() A on do mnie: to moja druga skóra Wogle śmiac mi się z niego chciało, bo jak mi zaglądał do gardła to był ponad metr nade mną Później jak wracałam wlazłam do apteki i nie mogłam się z gościem dogadac
|
|
#1079 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć żonki.
smarkam, kicham, boli mnie gardło, głowa i wogóle jest do Cytat:
fajny wypadzik się szykuje interesująca iejscowość ![]() ładne panelki, teściowa ma coś takiego nie będzie widać że są brudne Cytat:
a jak tam piesio? Cytat:
![]() Gosiu fajnie że się pogodziliście ![]() Paulina ładniusi ten storczyk, ja mam białego w fioletowe i żółte kropki ![]() ide chyba do apteki po jakieś leki , oby mi przeszło do jutra
|
|
#1080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale miałaś przygodę |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:05.

prawie caly dzien przesiedzialam w domku, tylko w tesco na malych zakupkach bylam...kupilam sobie mojego pierwszego storczyka
a teraz ladnie sa posegregowane w kartonie 

takie jakieś bezsensowne te zajęcia były 
ale dobrze, że im tak nagadałaś, bo się im solidnie należało 

W jakiej miejscowosci dokladnie mieszkasz bo slyszalam cos wczesniej o Wodzislawiu

, trzeba
kina no to super, ze wszystko gra...i tak miało być. 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

hand-made: urodzinowo na 40tkę
Tak na marginesie to myślę, że jak ktoś jednak w to okno popatrzył i zobaczył Cię w tych czerwonych majtkach to raczej był to przyjemny widok i nie miał nic przeci temu