|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2851 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V
|
|
|
|
#2852 |
|
Raczkowanie
|
NIKA a powiedz mi jeszcze(przepraszam ze zawracam Ci glowe) jakie mialas objawy kilka dni przed spodziewana @??a wtedy bylas juz w ciazy-pamietasz moze??jakis sluz,ból inny??ja sie nie nastawiam na dzidzie bo mam przeczucie ze jej nie bedzie niestety ale jakos nurtuje mnie pytanie czy po prostu kobieta wie ze jest w ciazy?czy czuje moment poczecia??kiedys kolezanka mi opowiadala ze czula-czula normalnie jak jajeczko sie w niej zagniezdzalo-czy to mozliwe??
|
|
#2853 |
|
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny ja w sumie na chwilke bo dzis mam tragedie w pracy...ZAczely mi sie dni plodne wiec od 2 dni dzien w dzien mamy przytulanki
jakos chumorek mi nie dopisuje tylko glowa boli troszke........powiem wam jedno teraz nie myslimy zbytnio o tym ze "robimy" dzidziusia i odrazu w łóżku zrobilo sie przyjemniej i powiem nawet nie napinam sie tak bardzo.....wiec moze na lato uda mi sie wreszcie......A widze ze nie wszytscy maja dobry chumordzis od rana mialam nerwy okazala sie okropna rzecz az rece mi sie trzesa.... moj wojek zawsze byl niezalezny ale niestety powracam do tematu alkocholu pil...pil.....wreszcie okzalo sie ze ma krwiaka na mozgu i od tamtej porty jest na jedna strone sparalizowany niestetyh jest na lasce zony i doroslego syna...dzis rano stwierdzil ze ma dosc jak moja ciocia wyszla z domu postanowil sie powiesic!!!!!!!!!!! a le cos zapomniala i sie wrocila znalazla go juz sinego jak wisial na roze od ogrzewania teraz wyladowal na psychiatryku....mowie wam okropne a ja nawet nie wiem jak mam znim rozmawiac jak przyjade do niego
Nie rezygnuj z nadziei, nie daj się ponieść rozpaczy z powodu tego, co się stało. Opłakiwanie tego, co nie wróci, co zostało stracone bezpowrotnie, jest najgorsza z ludzkich słabości." - Khalil Gibran
|
|
|
|
#2854 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wiec jesli skoncze ten cykl-zeskanuje go i moze podesle Ci na pw i wtedy byś mi sprawdzila jesli nie byby to dla Ciebie problem-wg mnie owulka byla mniej wiecej w 17dc---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- Cytat:
|
|
|
#2855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja się aż tak nie znam na wykresach ale chętnie pomogę.
|
|
|
#2856 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ale się zdenerwowałam...
Moi rodzice nie żyją zbyt dobrze ze sobą, tzn są małżeństwem, mieszkają razem, niby wszystko ok, ale ona sobie, on sobie, tu jakieś tajemnice, tu sprzeczki czy kłótnie, tata pije... No wiecie, po prostu w małżeństwie się nie układa. Moja siostra trzyma mocno z mamą, a ja jako że nie chce odtrącać żadnego z rodziców to normalnie rozmawiam i z mamą i z tatą... Najgorsze jest to, że jak rozmawiam z mamą to ona psioczy na tatę, a jak rozmawiam z tatą to on psioczy na mamę... Wielokrotnie już mówiłam im, że ich sprawy generalnie mnie nie interesują, ja mam swoje życie, oni swoje i generalnie jak sobie pościeli tak sobie śpią. Z mamą jest ok - ona już mi tak nie mówi, natomiast tata... Nie ma zajęcia to przychodzi do mnie pracy pogadać i siedzi i gada... Ja już mam tego dość, ale nie umiem powiedzieć tak dosadnie, że mam już ich dość... Mówiłam delikatnie, ale nie działa to. I wyobraźcie sobie, że jestem teraz w pracy i nie mam tak, że siedzę z telefonem na widoku więc czasami nawet nie słyszę że ktoś dzwoni do mnie. I tata wydzwania do mnie chyba z 5 razy - ja ani razu nie słyszałam, a on do mnie z pretensją że ja nie chce z nim rozmawiać, że wolę rozmawiać z mamą niż z nim i takie bzdury... Jako że jestem w pracy to nawet nie mogłam mu nic głośniej powiedzieć, zeby go przekrzyczeć, a on się rozłączył... Dziewczyny no normalnie jestem tak wściekła, że głowa mnie rozbolała a do tego i ze zdenerwowania i ze stresu odczuwam skurcze macicy... Już tak właśnie nie raz miałam, że odczuwam te skurcze... Wziełam kilka wdechów i trochę się uspokoiło...nawet sobie nie wyobrażacie jak mi jest i smutno i źle, że między moimi rodzicami tak jest, i że między mną a nimi tak jest... Musiałam się troszkę wyżalić, za dużo napłodziłam tego wszystkiego, ale efekt tego jest taki że ja mam ból głowy i stres o te skurcze macicy (przy wizycie u gina muszę o tym powiedzieć), tata na mnie obrażony, z mamą ok. A ja mam już dość...
|
|
#2857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie w rodzinie tez byl podobny przypadek: moj wujek i ciocia maja4 dzieci no i zawse bylo niby ok tylko ze on zapier***lał jak dziki osioł a ona w sklepiku siedziala z bielizna i on tak strasznie kochal te dzieci ale ta malpa (ciotka) zaczela mu rogi robic wujek sie dowiedzial i wkoncu po jakims czasie sie rozwiedli ale dalej mieszkali razem... ta go podala o jakies megawysokie alimenty ze ledwo mu starczalo na jedzenie... no i buntowala dzieci przeciwko niemu itp. az ktoregos dnia powiesil sie u siebie w pokoiku.... i znalazla go corka to musialo byc straszne dla niej...no a wujek nie umarl tylko trafil do szpitala i male byly dla niego szanse.. jednak odratowali go ale teraz jest z niego roslinka i w hospicjum lezy a ta malpa wredna zona nic sie tym wogole nie interesowala i dzieci tez nawet u ojca nie byly...strasznie to przykre...
|
|
|
|
|
#2858 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#2859 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
witajcie
Cytat:
Cytat:
![]() malutka sliczna ah widzisz jak wszystko ok,tak się ciesze ![]() Cytat:
i łapie fluitki Cytat:
Cytat:
no małe dzieci sa szczere,a jak płakać się chce... da się da,nie patzr w ten kalendarz,ja już 3 moze 4 a moze 5 cykli nie wiem dokładnie,nie patrze który dzien cyklu,nawet teraz nie wiem,tylko mniej wiecej @ sobie obliczyłam,żeby mnie nie zaskoczyla na kursie czy gdzies jak będę...a dni mam gdzieś nie licze,nie ma sensu... Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() smutna historia i nie wiem co powiedziec Cytat:
u mnie w rodzinie tez byl podobny przypadek: moj wujek i ciocia maja4 dzieci no i zawse bylo niby ok tylko ze on zapier***lał jak dziki osioł a ona w sklepiku siedziala z bielizna i on tak strasznie kochal te dzieci ale ta malpa (ciotka) zaczela mu rogi robic wujek sie dowiedzial i wkoncu po jakims czasie sie rozwiedli ale dalej mieszkali razem... ta go podala o jakies megawysokie alimenty ze ledwo mu starczalo na jedzenie... no i buntowala dzieci przeciwko niemu itp. az ktoregos dnia powiesil sie u siebie w pokoiku.... i znalazla go corka to musialo byc straszne dla niej...no a wujek nie umarl tylko trafil do szpitala i male byly dla niego szanse.. jednak odratowali go ale teraz jest z niego roslinka i w hospicjum lezy a ta malpa wredna zona nic sie tym wogole nie interesowala i dzieci tez nawet u ojca nie byly...strasznie to przykre...[/quote]oj straszne,kurde ludzie nieraz po prostu mają dość...
Dwa serduszka na zawsze w pamięci[*] 25.09.07[*]17.06.14 ![]() Życie to nie bajka, każdy o tym wie. Bajkę można powtórzyć - życia niestety nie... Edytowane przez dra Czas edycji: 2009-04-27 o 18:01 |
|||||||||
|
|
|
#2860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
narazie wychodzi jak wychodzi, ale że jestem w środku cyklu i już wiem że jestem to dziś i jutro przytulanki muszą być
|
|
|
#2861 |
|
Wtajemniczenie
|
Darusiu, bo Ty dzielna dziewczynka jesteś
ja dziś cały dzień spię, i mam mini mdłości ![]() Różo, pamiętaj, ciąża przychodzi w najmniej spodziewanym momencie.. ![]() ja widzę że na naszym forum jest wiele osob które mają w najbliższej rodzinie alkoholików...między innymi ja.... kilka lat temu jak mieszkałam z rodzicami, to bywało że żyć mi się nie chciało i chciałam się zabić, tatę mam wspaniałego, i dla niego jednak warto żyć! teraz jest trochę lepiej..moja mama się poprawiła, ale ma ciągi... odkąd jednak mieszkam z mężem, on jest moją opoką, a ja jestem opoką taty.. mój stan psychiczny jest w o wiele lepszym stanie
..Z dnia na dzień kocham Cię mocniej.. ..Spełnieniem Mych marzeń jesteś.. ..Iskierką malutką.. ..Która rozświetla mi życie.. ..I daje nadzieję na lepsze jutro.. ..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei.. |
|
|
|
#2862 |
|
Zakorzenienie
|
Uwaga! W związku z szybkim rozwojem naszego wątku, a co za tym idzie z dużą liczbą postów, proszę o pisanie do mnie na priv wiadomości dotyczącej zmiany danych, rotacji na liście oraz chęci zapisania się na nasz wątek.
Pozdrawiam dra Niech wiosenny dobry duszek zafasolkuje każdej brzuszek Na liście mamy 32 staraczek: KALWI23 - (Magda, 25 lat, Cieszyn) staranka zawieszone Equita - (Maja, 29 lat, Austria) staranka zawieszone kaaamila1 - (Kamila, 21 lat, Pomorskie) staranka zawieszone basiawlg - (Basia, 25 lat, Rzeszów) staranka zawieszone celka2000 - (Celina, 28 lat, Dolnośląskie) staranka zawieszone ankamb - (Anka, 26 lat, Londyn) staranka zawieszone Justine1988 - (Justyna, 21 lat,Koszalin) staranka zawieszone brzoskwinia82 - (Ewa, 27 lat, ?) cykl 1, last @ 13.02 dominikaaK - (Dominika, 21 lat, Łódź) cykl 7, last @ 14.02 kees26 - (Karolina, 28 lat, Poznań) cykl 4, last @ 22.02 asienka240 - (Asia, 21 lat, ze Śląska) cykl 1, last @ 24.03 ewakol - (Ewa, 22 lata, Poznań) cykl 2, last @ 27.03 karolcia228 - (Karolina, 23 lata, Świnoujście) cykl 3, last @ 28.03 fleurdelacour - (Pola, 29 lat, UK) cykl 9, last @ 28.03 Pyziulka - (Martyna, 25 lat, Toruń) cykl 8 ,last @ 30.03 pomarnczka - (Gosia, 27 lat, Lubelskie) cykl 4, last @ 2.04 pacierb - (Marta, 25 lat, Wrocław) cykl 2, last @ 3.04 Sweet_Jelly - (Malwina, 22 lata, Kujawsko-pomorskie) cykl 5, last @ 3.04 edi25 - (Edyta, 25 lat, Częstochowa) cykl 4, last @ 3.04 roza26 - (Hania, 25 lat, Poznań) cykl 12, last @ 4.04 yolanda9 - (Jola, 27 lat, Pomorze) cykl 8, last @ 4.04 Koona - (Kinga, 27 lat, Warszawa) cykl 5, last @ 5.04 sarrita - ( Sara, 27 lat, Warszawa) cykl 2, last @ 1.04 paulinaizabela - (Paulina,25 lat, Irlandia) cykl 1, last @ 8.04 dra - (Daria, 22 lata, Wlkp.) cykl 12, last @ 9.04 Lisica1 - (Marta, 25 lat, Lubuskie) cykl 10, last @ 9.04 kobra913 - (Agnieszka, 23 lata, Szczecin) cykl 4, last @ 11.04 nina_k - ( Maria, 30 lat, Centrum) cykl 3, last @ 15.04 PatkaM84 - (Patrycja, 24 lata, Szczecin) cykl 1, last @ 15.04 edzia - (Edyta, 31 lat, Roma) cykl 7, last @ 16.04 DAnia - (Ania, 32 lata, Dolnośląskie) cykl 9, last @ 16.04 solarka - (...31 lat,Łuków ) cykl 3, last @ 16.04 malami82 - (Agnieszka,27 lat, Lubuskie) cykl 5, last @ 17.04 youyou - ( Ola, 27 lat ,Warszawa) cykl 2, last @ 17.04 magdulec - (Magda, 27 lat, Lubelskie) cykl 4, last @ 19.04 ula 87 - (Ula, 22 lata, Śląskie) cykl 7, last @ 19.04 achaia - ( ???, ??? , ??? ) cykl 1, last @ 19.04 Lenka1000 - (Lena, 31 lat) cykl 2, last @ 21.04 memka87 - (Magdalena, 21 lat, UK)cykl 5, last @ 22.04 gooha3 - (Gosia, 24 lata, Podkarpackie) cykl 5, last @ 24.04 Więc teraz serca mam dwa (II kreseczki) Mamy 35 zafasolkowane:maugoszatka – gratulujemy! dwie kreseczki po 6 cyklach (termin – 8 maja 2009) Karola_82 – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 14 maja 2009) gosiaczekdm – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 25 maja 2009) *kaalinaa* – gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 29 czerwca 2009) Cassandra 23 – gratulujemy! dwie kreseczki po 3 cyklach (termin – 3 lipca 2009) Ania0104 – gratulujemy! dwie kreseczki po 3 cyklach (termin – 19 lipca 2009) erysipelothrix – gratulujemy! dwie kreseczki po 4 cyklach (termin – 15 lipca 2009) Gizmiatko – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 27 lipca 2009) adaikaka – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 27 sierpnia 2009) BASIA3333 – gratulujemy! dwie kreseczki po 4 cyklach (termin – 7 września 2009) czekoladka21 – gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 1 sierpnia 2009) DDosiek – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 12 września 2009) Foka29 – gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 15 września 2009) Ainka11111 – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach aassssiiiikkkk – gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu magdzia50 – gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu IwonkaAnna83 – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach precious_81 – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach katarzinka – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach(termin – 15 września 2009) Milibili – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach Nika1980 – gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 10 października 2009) sweetpinky – gratulujemy! dwie kreseczki po 4 cyklach malin30 – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 7 października 2009) dramaturgia prostactwa – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 27 października 2009) miss.hot – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 22 października 2009) sorejna – gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 23 października 2009) Agusia_a9 – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach flowerspower – gratulujemy! dwie kreseczki po 3 cyklach (termin –11 listopada 2009) gusiec – gratulujemy! dwie kreseczki po 19 cyklach smerfeta01 – gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 19 listopada 2009) olka@@@ – gratulujemy!dwie kreseczki po 1 cyklu zuzanna12 – gratulujemy!dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 20 listopada 2009) aliisanka – gratulujemy!dwie kreseczki po 8 cyklach ( termin na 15 grudnia 2009) martaN23 – gratulujemy!dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 18 grudnia 2009) Maria2008 – gratulujemy!dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 12 grudnia 2009) Na liście występuje kolor biały: dra - Aniołek[*]
PatkaM84- Aniołki dwa [*] [*] Nika1980 - Aniołek [*] agagmm23 - Aniołek [*] gooha3 - Aniołek [*] Malga19 - Aniołki dwa [*] [*] celka2000 - Aniołek [*] ankamb - Aniołek [*]
Dwa serduszka na zawsze w pamięci[*] 25.09.07[*]17.06.14 ![]() Życie to nie bajka, każdy o tym wie. Bajkę można powtórzyć - życia niestety nie... Edytowane przez dra Czas edycji: 2009-04-27 o 19:06 |
|
|
|
#2863 |
|
Wtajemniczenie
|
Darusiu, jak będziesz robić następnym razem listę dopisz mi termin 15 grudzień
..Z dnia na dzień kocham Cię mocniej.. ..Spełnieniem Mych marzeń jesteś.. ..Iskierką malutką.. ..Która rozświetla mi życie.. ..I daje nadzieję na lepsze jutro.. ..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei.. |
|
|
|
#2864 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dziewczyny poradzcie mi,chciałam uporządkowac tablekę,bo nam będzie się wydłużała i wydłuzała,a połowe osób zrezygnowąło z forum czy warto je miec na liście?? chodzi mi o zafasolkowane,bo do staraczek sprawe jasno powiedziałam... tylko już zafasolkowanymi mam problem,ja nikogo nie chce wykreslac,ale ostatnio szpiegowałam dziewczyny co maja chłopców czy dziewczynki,aby zmienic kolorek im i dużo dziewczyn już nie pisze nigdzie,ostatnia wypowiedz z grudnia,albo ze stycznia... moja propozycja jest taka ta która się udziela marzec /kwiecień i na bieżaca jednym słowem,aby zostały,a te co nic,aby wykreślic,bo w koncu lista będzie długa długa zafasolkowanych... co wy na to??
|
|
#2865 |
|
Wtajemniczenie
|
Darusiu, dziękuję
zjadłam własnie tosty na kolację
|
|
|
#2866 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ŁAPIE FLUIDKA!!! Cytat:
I gratulejszyn dziewczynki!! ![]() Jakie ma imię? Cytat:
......... Ja mam termin @ -> 30 kwietnia! Już za 3 dni! ........ Wiecie co...w niedzielę znowu miałam kryzys! i to taaki ostry że już dziś z samego rana chciałam iśc do lekarza po zwolnienie lekarskie..A potem szukać intensywnie "jakiejkolwiek" pracy albo rzucić ten H*** Staż. Już nikogo nie chciałam słuchać że mam być silna, nie dać się i inne tego typu bajery..Myslałam BYLE DALEJ od tego miejsca Ale w tym tygodniu jest tyle pracy i moja mama jakoś mi przetłumaczyła bym jeszcze ten tydzień dociągneła a najwyżej od przyszłego tyg. bym wzieła zwolnienie lekarskie! Wciąż myślę czy rzucić ten staż czy zebrać się w sobie, zacisnąć zęby i jakoś jakoś...tydzień po tygodniu ciągnać. Mimo niedzielnych depresji? Już nie wiem co mam zrobić! Sytuacjie dodatkowo utrudnia fakt że mąż jest bez pracy! Teraz jeszcze na chorobowym ale w między czasie skończyła mu się umowa o prace.A przecież się przeprowadzamy za miesiąc ja ze stażu dostaje 670 zł , opłat we własnym M będę mieć 230! No..z zaokrągleniem 250zl ...Na życie (jedzonko) z tych moich marnych groszy -troszkę zostanie..No i mamy jeszcze oszczędności a ja mam dodatkowy zarobek..Daje korki..no i mój dziadek daje mi "kieszonkowe" 150zł ale...jakbym rzuciła od tak staż to braknie nam kasy...Wiec zabardzo nie mogę! Jedynie zostaje poszukanie pracy! I też dylemat-> rzucać się na jakąkolwiek (ekspedientka w sklepie odzieżowym) byleby była i bylebym dzięki niej mogła rzucić staż? Czy nie łapać "byle czego" -Już nie wiem co robić! ![]() Ale ciężko mi tam wytrzymać ! BARDZO ciężko!
03.02.2010 ZOSIA Edytowane przez Sweet_Jelly Czas edycji: 2009-04-27 o 19:21 |
|||
|
|
|
#2867 | |||||
|
Zadomowienie
|
oj dziewczyny ale mam dziś dzień, latałam jak głupia cały dzień i załatwiałam różne sprawy, pózniej stres przed wizytą u gina i w końcu n ie dojechałam bo babsko wymusiło na mnie pierszeństwo i miałam kolizję samochodową
![]() jechałam sobie a baba mi wyjechała z uliczki , nie zdąrzyłam wychamować bo to był moment i mam prawy błotnik , reflektor i zderzak skasowany a do tedo przestawiła mi drzwi bo nie moge otworzyć miałam takie nerwy bo bardzo zależało mi na tej wizycie i musiałam przełożyć i mam przyjechać w poniedziałek i ... dupa jaś muszę czekać tydzień Cytat:
Cytat:
Cytat:
a moze powiesz tacie że będziesz z nim rozmawiać na wszystkie tematy ale temat " mama" ma omijać szerokim łukiem , jak chce z tobą utrzymywać dobre stosunki to ma nie najeżdzać na mame, moze pomoże a warto spróbować Cytat:
Cytat:
![]() Dra z tą tabelką masz racje
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 |
|||||
|
|
|
#2868 |
|
Zakorzenienie
|
Ula dobrze ze Tobie sie nic nie stalo
no a nerwy rozumiem i teraz musisz tydzien czekac na wizyte Patka ja juz w domku zaraz bede obiadek robic... tak tak obiadek bo my baaardzo pozno jemy ( u nas jest godzina wczesniej) ze wzgledu na prace ale juz bez kolacji wtedy...kurcze cos sie dziwnie czuje tak troche slabo milego wieczorku |
|
|
|
#2869 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak masz na oku jakąs prace to uciekaj stamtąd,ja tez chciałam zrezygnować,ale u mie brak ofert pracy i dlatego siedziałam...a pare groszy zawsze sie przydało...wiesz ja bardzo bym chciała pracowac w swoim zawodzie,ale na dziś dzień kazda pracę bym przyjeła jakby była,ale niestety nie ma... ale pamietaj,ze czasem tak bywa,że nieraz gorzej się trafi iż się było,ale i jest szansa,ze lepiej z tym nigdy nie wiadomo... Cytat:
![]() no ja nie raz też odbierałam sobie życie i widocznie po coś mam żyć i jednak tak,kochający facet i starania o dzidzie trzeba walczyć,ale ja chciałam najkrótsza drogę wybrać,ale nie warto było,ja pamiętam tez jak żyły sobie podcinałam,bo wtedy czułam się dobrze,długo z tym walczyłam,bo to jak nałóg,ale rzuciałam teraz się ciesze każdą chwilą
|
|
#2870 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2871 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet dziś ostro było... Poszło o to że niby za szybko wychodzę (po 9 godzinach) I że nie zrobiłam swojego...a moim zdaniem zrobiłam co miałam! I na mnie naburczały.. etc. etc.. Cytat:
|
|
#2872 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja już sama o tym myślałam nawet, ale nie chciałam proponować co by nie wyjść na zimną i samolubną hehehe ![]() Cytat:
No z tymi podskokami to przesadziłam, ale z fajnymi ludźmi lepiej się pracuje ![]() Cytat:
Cytat:
Teraz dzwonił już do mnie tyle razy, a ja widzę dopiero po fakcie że mam nieodebrane połączenie. Nieoddzwaniam do niego bo nie chcę słuchac jego bełkotu a przy okazji się denerwować. Ja mam mieć owulacje i spokojną miękką macicę a nie całą zszarganą nerwami.
|
|
|
#2873 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() w danej częsci uu jak ja się połapię,cały wątek przejrzeć eh ... pomyślę
|
|
#2874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wystarczy tylko znaleźć pierwszą listę wklejoną w tej części i porównać która była ostatnia zafasolkowana i tyle
|
|
|
#2875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurcze a moze lepiej narazie unikac kontaktu ?! teraz potrzebny Ci spokoj do staranek
|
|
|
|
|
#2876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- NA PRÓBĘ WSTAWIAM NOWA LISTĘ JAK COŚ POWRÓCIMY DO STAREJ... PROSZE O OPINIE TEJ MOŻE ZOSTAĆ CZY NIE?? Uwaga! W związku z szybkim rozwojem naszego wątku, a co za tym idzie z dużą liczbą postów, proszę o pisanie do mnie na priv wiadomości dotyczącej zmiany danych, rotacji na liście oraz chęci zapisania się na nasz wątek. Pozdrawiam dra Niech wiosenny dobry duszek zafasolkuje każdej brzuszek Na liście mamy 32 staraczek: KALWI23 - (Magda, 25 lat, Cieszyn) staranka zawieszone Equita - (Maja, 29 lat, Austria) staranka zawieszone kaaamila1 - (Kamila, 21 lat, Pomorskie) staranka zawieszone basiawlg - (Basia, 25 lat, Rzeszów) staranka zawieszone celka2000 - (Celina, 28 lat, Dolnośląskie) staranka zawieszone ankamb - (Anka, 26 lat, Londyn) staranka zawieszone Justine1988 - (Justyna, 21 lat,Koszalin) staranka zawieszone brzoskwinia82 - (Ewa, 27 lat, ?) cykl 1, last @ 13.02 dominikaaK - (Dominika, 21 lat, Łódź) cykl 7, last @ 14.02 kees26 - (Karolina, 28 lat, Poznań) cykl 4, last @ 22.02 asienka240 - (Asia, 21 lat, ze Śląska) cykl 1, last @ 24.03 ewakol - (Ewa, 22 lata, Poznań) cykl 2, last @ 27.03 karolcia228 - (Karolina, 23 lata, Świnoujście) cykl 3, last @ 28.03 fleurdelacour - (Pola, 29 lat, UK) cykl 9, last @ 28.03 Pyziulka - (Martyna, 25 lat, Toruń) cykl 8 ,last @ 30.03 pomarnczka - (Gosia, 27 lat, Lubelskie) cykl 4, last @ 2.04 pacierb - (Marta, 25 lat, Wrocław) cykl 2, last @ 3.04 Sweet_Jelly - (Malwina, 22 lata, Kujawsko-pomorskie) cykl 5, last @ 3.04 edi25 - (Edyta, 25 lat, Częstochowa) cykl 4, last @ 3.04 roza26 - (Hania, 25 lat, Poznań) cykl 12, last @ 4.04 yolanda9 - (Jola, 27 lat, Pomorze) cykl 8, last @ 4.04 Koona - (Kinga, 27 lat, Warszawa) cykl 5, last @ 5.04 sarrita - ( Sara, 27 lat, Warszawa) cykl 2, last @ 1.04 paulinaizabela - (Paulina,25 lat, Irlandia) cykl 1, last @ 8.04 dra - (Daria, 22 lata, Wlkp.) cykl 12, last @ 9.04 Lisica1 - (Marta, 25 lat, Lubuskie) cykl 10, last @ 9.04 kobra913 - (Agnieszka, 23 lata, Szczecin) cykl 4, last @ 11.04 nina_k - ( Maria, 30 lat, Centrum) cykl 3, last @ 15.04 PatkaM84 - (Patrycja, 24 lata, Szczecin) cykl 1, last @ 15.04 edzia - (Edyta, 31 lat, Roma) cykl 7, last @ 16.04 DAnia - (Ania, 32 lata, Dolnośląskie) cykl 9, last @ 16.04 solarka - (...31 lat,Łuków ) cykl 3, last @ 16.04 malami82 - (Agnieszka,27 lat, Lubuskie) cykl 5, last @ 17.04 youyou - ( Ola, 27 lat ,Warszawa) cykl 2, last @ 17.04 magdulec - (Magda, 27 lat, Lubelskie) cykl 4, last @ 19.04 ula 87 - (Ula, 22 lata, Śląskie) cykl 7, last @ 19.04 achaia - ( ???, ??? , ??? ) cykl 1, last @ 19.04 Lenka1000 - (Lena, 31 lat) cykl 2, last @ 21.04 memka87 - (Magdalena, 21 lat, UK)cykl 5, last @ 22.04 gooha3 - (Gosia, 24 lata, Podkarpackie) cykl 5, last @ 24.04 Więc teraz serca mam dwa (II kreseczki) Mamy 11 zafasolkowane:miss.hot – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 22 października 2009) sorejna – gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 23 października 2009) Agusia_a9 – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach flowerspower – gratulujemy! dwie kreseczki po 3 cyklach (termin –11 listopada 2009) gusiec – gratulujemy! dwie kreseczki po 19 cyklach smerfeta01 – gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 19 listopada 2009) olka@@@ – gratulujemy!dwie kreseczki po 1 cyklu zuzanna12 – gratulujemy!dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 20 listopada 2009) aliisanka – gratulujemy!dwie kreseczki po 8 cyklach ( termin na 15 grudnia 2009) martaN23 – gratulujemy!dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 18 grudnia 2009) Maria2008 – gratulujemy!dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 12 grudnia 2009) Na liście występuje kolor biały: dra - Aniołek[*]
PatkaM84- Aniołki dwa [*] [*] Nika1980 - Aniołek [*] agagmm23 - Aniołek [*] gooha3 - Aniołek [*] Malga19 - Aniołki dwa [*] [*] celka2000 - Aniołek [*] ankamb - Aniołek [*]
Dwa serduszka na zawsze w pamięci[*] 25.09.07[*]17.06.14 ![]() Życie to nie bajka, każdy o tym wie. Bajkę można powtórzyć - życia niestety nie... Edytowane przez dra Czas edycji: 2009-04-27 o 20:48 |
|
|
|
|
#2877 |
|
Wtajemniczenie
|
Darusiu, super pomysł z tą tabelką
![]() ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- Nika, wypisała się z naszej listy zafasolkowanych?
..Z dnia na dzień kocham Cię mocniej.. ..Spełnieniem Mych marzeń jesteś.. ..Iskierką malutką.. ..Która rozświetla mi życie.. ..I daje nadzieję na lepsze jutro.. ..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei.. Edytowane przez aliisanka Czas edycji: 2009-04-27 o 20:54 |
|
|
|
#2878 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no i ruszyła i mi wyjechała ... no i bum ...nawet nie miałam jak zjechać na lewy pas bo auto jechało...ach brak słów ja z tych nerwów jej powiedziałam że jest slepa i że myśli że ma auto widmo jak Cacper , które może przejeżdzać przez drugie auto ...no co w szoku byłam Dra tabelka super tylko brakuje Nikusi i Katarzinki a one często nas odwiedzają
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 |
|
|
|
|
#2879 |
|
Zakorzenienie
|
mi też niektórych brakuje,wiecie chyba zostane przy tym,że przejrze każdą i jak się nie udziela wogóle to kasuje,a niech reszta zostanie bez zmian...
ja uciekam miłej nocki
|
#2880 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję Wam za wsparcie i zrozumienie
Na ogół jestem twarda ale czasem oblatuje mnie strach o przyszłość ...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:48.

ehh co za dzień dziwny mam dziś
Bardzo Cię kocham synku
jakos chumorek mi nie dopisuje tylko glowa boli troszke........powiem wam jedno teraz nie myslimy zbytnio o tym ze "robimy"
a le cos zapomniala i sie wrocila znalazla go juz sinego jak wisial na roze od ogrzewania teraz wyladowal na psychiatryku....mowie wam okropne a ja nawet nie wiem jak mam znim rozmawiac jak przyjade do niego