|
|
#1081 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
Cytat:
zdrówka niuniuś 2- łaaaaaaaaaaahhahhaahhaha to to już od razu zakłada, że u Dzasty bedzie brudno Cytat:
2- Ci mówie Sofi- żabo Tobie też zdrówka życzę pysiaczku. Co do Twojego wyjazdu do tego zamku... najbardziej zafascynowała mnie... nazwa strony
|
|
#1082 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a niemożnośc gadania jest straszna, często tracę głos (przypadłość nauczycielsko - instruktorska) , wiec łączę się z Tobą w bólu Cytat:
|
|
|
#1083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to miała być taka rada praktyczna, że nawet jak się nabrudzi to nie będzie widać ![]() takie udogodnienie a z tym lekarzem mmmmm sama bym do takiego poszła, niestety u nas tylko same dziadki przyjmują a zwłaszcza ogólny, który jak w listopadzie byłam bo myślałam że mogę mieć zapalenie płuc bo mie tak wszystko bolało, to przy badaniu zamiast na plecy to patrzał mi na biust zboczeniec jeden
Julitka ![]() Edytowane przez mooonik Czas edycji: 2009-04-28 o 12:49 |
|
|
|
|
#1084 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cześć KRÓLEWNY>~~
Cytat:
![]() A co Ty tam robisz, że tak uważają? Pływak/ływaczka wiercipietek/wiercipiętkowa... ![]() fajnie brzmi Cytat:
![]() Ognisko rozumiem, ale czemu od razu w dzikim? ![]() Cytat:
No nalezy się nagroda... Podziwiam CIę kobieto. Cytat:
![]() Fajne panelki... Cytat:
Cytat:
A ciapek nieziemski jest.... Unos pardomes, ale musiałam usunąć prawie wszystkie twe emotki kasienko , bo... nie mogłabym wyrazic swych emocjii... A moment prawdy z lekarzem niezły... I zdróweczka ...głosie wróć. |
||||||
|
|
|
#1085 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Hejka
a więc moje kochane mój przystojniak waży już 1660 g i wypija już 40 ml mleka, wczoraj zajęło mu to raptem 15 minut taki był głodny, a dzisiaj "tylko" 1 h no, ale wczoraj urodziło się dużo wcześniaków, obok na sali leży taki maluszek 690 g i wszyscy się nim opiekująCytat:
ad. 2 fajny zameczek ![]() Cytat:
![]() ad. 2 ![]() ad. 3 przynajmniej bank miałby darmową reklamę w tv ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Tobie też przesyłam dużo zdrówka
|
|
#1086 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
Mam mega doła bo jestem po mega, mega kłótni z mężem, która trwa od soboty... Śpimy nawet osobno teraz Nawarstwiło nam się sporo nie wyjaśnionych kwestii, do tego doszły stresy różniaste no i finał jest... Narazie jesteśmy na etapie wyjaśniania sobie wszystkiego, ale łatwo nie jest... Koszmar. No to żem się pożaliła ![]() Buziole
|
#1087 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
biedny ten wcześniaczek, taki maciupki ![]() Cytat:
, mam nadzieję, że wszystko sobie szybko wyjaśnicie |
||
|
|
|
#1088 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moge zaczarowac jedynie, żebyście szybko się pogodzili.... jeśli rozmawiacie, wyjaśniacie sobie coś, to bardzo dobrze...bo to prowadzi na dobra droge... |
|
|
|
|
#1089 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochane Wasz Bob Budowniczy nie wie co znaczy Guuuuuuuuus Frabaaa ale ważne że jest skuteczne (hmm jakby to wytłumaczyć- na tym uuuuu w wyrazie Guus bierzemy głęboki wdech a na tym ostatnim aa w wyrazie Frabaa wydech-czyli po prostu uspokajamy organizm przez głębokie oddychanie
![]() ![]() )Kasieńko biedaczysko współczuję choróbska i mocno przytulam by spazmy kaszlu Tobą nie wstrząsały ![]() A ja w nagrode kupiłam sobie w biedronie pysznego loda tzw Lodowe Ciacho-smaczne kokosowe zamknięte w dwóch czekoladowych ciachach Polecam (za całe 0,99zł)
|
#1090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super avatar Bobie aleś mi smaka na takiego loda narobiła |
|
|
|
|
#1091 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hejka zoneczki
u mnie ciag dalszy pogody do czy kiedys tu bedzie ladnie ja sie pytam??? normalnie zalamka tak slabawo i wiecznie zmeczona jestem... chyba ta pogoda tak nuzy...ladne podlogi bedziecie mieli Cytat:
na pewno znajdziecie jakies fajne miejsce znajdziecie na wakacje ![]() Cytat:
Cytat:
fajowa dzamperka bedzie... Cytat:
![]() ojejciu coz to za malenstwo nie potrafie sobie wyobrazic dzieciaczka az tak malusiego... toc to kruszynka musi byc straszna...Cytat:
Kasienko sliczne Twe storczyki... a do takiego doktorka to mozna chodzic jakas epidemia tu wizazowa panuje niedlugo wszystkie nam sie rozloza duzo zdrowka wam zycze kochane |
|||||
|
|
|
#1092 | |||
|
Zakorzenienie
|
oj taki mam zamiar, nakupiłam jakies pastylki, proszki i musi mi przejść bo w czwartek jedziemy w Bieszczady i choćbym miała stanąć na głowie to musze tam jechać!
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#1093 |
|
Wtajemniczenie
|
Agunia, Malutka nie wiem jak się to stało ale ja nie widziałąm Waszych postów!!!Cos nawala ten wizaż!
Malutka-dzielnie się spisuje Twój synuś- niech rośnie , rośnie szybciutko- jest wtedy szansa że raz dwa wróci do domu a następnie wam się znudzi Pamietasz że jestem pierwsza w kolejce?![]() Agunia Ci nasi męzowie są czasem beznadziejni Trzymam kciuki za rozwiązanie sprawy Pamiętaj bądz stanowcza i szcera-rozmowa to klucz do porozumienia
|
#1094 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczynki
I tak już jest postęp, bo mój mąż zaczął zauważać, że on też nawalił w niektórych sprawach, a nie że wszystkiemu winna ja. Święta to ja nie byłam, to fakt, no ale już bez przesady, że on taki ideał i nic złego nie robi... Malutka synek rośnie jak na drożdżach, super
|
#1095 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
żebyście szybko doszli do porozumienia ![]() Cytat:
Buziole dla synusia
|
||
|
|
|
#1096 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, no ale 1 raz widziałam takie cudo i nie mogłam sie oprzec No wizyta była co najmniej "ciekawa" ![]() Głos jako tako... najgorzej jest rano. Cytat:
A ten malutki... to dopiero kruszynka ![]() Cytat:
Kurczaku pieczony cóż tam znowu za niesnaski ![]() Przesyłam Wam duuuuużo pozytywnych fluidów i trzymam kciuki za dogadanie się Cytat:
2- dzięki za przytulasa ... przyjechałabyś to byłby na żywo 3- jessssuniu- kokosowy?? ja zamawiam biedronkowego lodzika jak juz sie spotkamy a moje gardełko bedzie juz zdrowe mogem zamowic se?Cytat:
2- danke ![]() 3- danke 2 A ciotka Kasieńka właśnie wcina zupkę szczawiową, którą chorej wnusi ugotowała najukochańsza na świecie babunia Miłego dziona, bo jak wąż wróci to mnie będzie od kompa odciągał i możemy się nie spotkac
|
|
#1097 |
|
Zadomowienie
|
Ahoj...
O Kasiula widze jasne strony Twojego zaniemowienia: teraz bedziesz grzeczna zonką bo małomówną Co ciekawe wszyscy zamieniaja sie w swintuchy-zboczuchy. Jak tylko mowie cos o tym zamku i podaje jego miejscowosc jakies podejrzane usmiechy sie pojawiaja i pytania czy na pewno jest to taka miejscowosc Malutka gratulujemy Twojemu rosnacemu mezczyznie Izusia dawaj no tu tego lodzika Mimo ze wlasnie zjadlam obiad i pije smoothies truskawkowy ( a wlasnie przyszedl moj blenderek jest suuuperowy)Mooonik ty tez chora? Toz to epidemia
|
|
|
|
#1098 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I mówię ci - bajeczne miejsce Byłam tam z moim TŻ na 3 randce i całowaliśmy się przy cmentarzu ) bo to jest bardzo romantyczne miejsce ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1099 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a tak powaznie to mam nadzieje ze szybko sie pogodzicie
|
|
#1100 | |||||
|
Zadomowienie
|
Heloł wieczorowa porą..
Cytat:
<figielek> Mmmm pysznie brzmi... a ja dziś tlko bambino.. Cytat:
![]() Cytat:
Ojjejciuś 690, to jak to na rączki wziąć.... Cytat:
A ten plamiatek jest uroczy... ![]() Cytat:
![]() soferrko pamietaj dotrzyj do cmentarzyka...koniecznie! ! |
|||||
|
|
|
#1101 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Heloł
Zanim mąż mi kompa zabierze (pracuje) to trochę skrobnę![]() Cytat:
(na serio taki przystojniak![]() ) a tak na serio toTunezji nie polecam. Turcja jest ok, mają zarąbiaszcze żarcie a Egipt uwielbiam, byliśmy dwa razy a i tak co roku jak szukamy wakacji to tak myślimy: a może by tak znowu do Egiptu![]() Ojej i następna chora. Kurować się dziewczyny bo długi weekend przed nami ![]() Cytat:
), z drugiej jednak strony tak trochę dziwnie u takiego przystojniaka, zawsze się wtedy czuję tak...sama nie wiem, jak obiekt, tak trochę sexualnie (nie nie, nie sexownie )Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
80 zł za cwieta w donicy OMG ja strasznie nie kwiatowa jestem![]() Cytat:
Ok uciekam, oddam mężowi komputer i poczytam. Aaaaa zapomniałam powiedzieć, że też nabyłam Zakupocholiczkę niesamowita jest. a książka...taka poczytajka łatwa i przyjemna, do poduszki.
|
|||||||
|
|
|
#1102 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no prawie na pandemie się zanosi Cytat:
Gosia- Soferka sie wybiera do zamku http://www.zamek-moszna.yoyo.pl/ w bardzo interesującej miejscowości
|
|
#1103 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Cytat:
Cytat:
na ciemnych ponoć mocno kurz i smugi widać :/ dlatego ja nie mogłam takich kupić, bom ja leń straszny do mycia podłóg Cytat:
Cytat:
dziękuje ![]() Cytat:
podłogę w salonie ![]() dziękuję jeszcze raz za pochwalenie naszego panelowego wyboru teraz tylko czekać na efekt końcowy ![]() ale jesteśmy wściekli chcieliśmy zaoszczędzić na farbie do drugiego pokoju i cooooo???? no to może wyjaśnię... kupiliśmy 4 litry farby na trzy ściany, a czwarta miała być pomalowana farbą, która została rodzicom z sypialni to tak dla oszczędności i dziś Sz. malował ten felerny pokój i --uwaga-- zabrakło farby i jednej i drugiej sama nie wiem czy śmiać się czy płakać, ale chyba wolę ---->
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2009-04-28 o 22:58 |
|||||
|
|
|
#1104 |
|
Wtajemniczenie
|
Z racji tematu zamku w Mosznej - wyszperałam jeszcze na dobranoc jakies moje fotki
Trochę stare (sprzed 2 lat prawie) - no ale wtedy byłam jeszcze młoda i piękna A tu jest oficjalna stronka - http://www.moszna-zamek.pl/ ![]() Dobranoc Robaczki
|
|
|
|
#1105 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I nie ma co płakac, tu śmiac się trzeba... ![]() Cytat:
Bajeczny zamek, jak Z Disneya, czy tylko ja mam takie skojarzenie? ekhm
|
||
|
|
|
#1106 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć. Wcinam drożdżówe z kawunią mmmm...dla takich chwil uwielbiam przychodzić do pracy
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A w tle jakaś para młoda podczas sesji |
||
|
|
|
#1107 |
|
Wtajemniczenie
|
Hehe mojej uwagi nazwa miejscowości nie przykuła-a wszystko dlatego że ten zamek znam- w końcu niedaleko mieszkam
![]() Ale wiem jak inni moga się dziwić-to tak jak ja nasze wesele miałam w Oborze-goście(ze strony Kamila) myśleli że robimy spęd w stylu wiejskim a tak po prostu nazywa się dzielnica Raciborza,gdzie w środku zagajnika jest restauracja ![]() A tak w ogóle słonka z okolic R-rza-wiecie że w Oborze od strony tych dwóch stawów hodowlanych ma być Park Japoński z żywym labiryntem?? Ps. Dzień dobry Gosiu-ranny ptaszku nasz kochany ![]() Dzasta moja mama zawsze mówiła "chytry dwa razy traci" A mnie dziś mąż obudził bo na klatce jest ogłoszenie że będzie chodził elektryk-i mam go pod żadnym pretekstem nie wpuszczać:dopiero jak mąż wróci to on sobie z nim pogada
|
#1108 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień doberek Słoneczka ![]() Cytat:
I wiele osób tak mówi, że to własnie pałac jak z bajki ![]() Tam sporo jest par ślubnych Tylko ostatnio coś się stał ten pałacyk mniej popularny na plenery bo sobie zarząd zamku wymyślił jakies spore opłaty za fotografowanie śię par młodych ![]() Cytat:
A cały kompleks leśny Obory znam na wylot bo pisałam o nim pracę magisterską i zeszłam go całego, 3 miesiące tam siedziałam i koczowałam praktycznie A o tym ogrodzie oczywiście słyszałam ![]() A ja za godzinkę jadę do mojej koleżanki na taką wioskę pod opolem Będę później
|
||
|
|
|
#1109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzien dobry żoncie dzisiaj znowu super pogoda wiec trzeba skorzystac.......musze wystawic cialko na slonko ![]() u nas malowanie elewacji trwa- narazie przygotowki bo trwaja dluzej niz samo malowanie, ale wszystko tata robi-dobrze ze jest takim fachowcem od wszystkiego hehe milego dnia zycze!!!
|
|
#1110 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka żoneczki
Za wszelkie słowa pocieszenia serdecznie dziękuję i przesyłam mega buziole. Z mężem powoli do przodu, wczoraj w końcu udało nam się tak naprawdę, naprawdę normalnie i bez nerwów porozmawiać, chociaż jeszcze po jego powrocie z pracy nic na to nie wskazywało. Wyrzuciliśmy wiele rzeczy z siebie, które nam ciążyły, i jakoś tak mi lepiej teraz. No i śpimy już razem Powoli do normalności.Piękny ten zameczek co pokazujecie, trzeba zapisać na "kiedyś do pozwiedzania" My majówkę spędzimy pewnie grillując i włócząc się po okolicy (jak będzie ładna pogoda).Miłego dzionka!
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:13.

zdrówka niuniuś

dopiero Sz. skończył malować sufit w łazience 
no, ale wczoraj urodziło się dużo wcześniaków, obok na sali leży taki maluszek 690 g 
, mam nadzieję, że wszystko sobie szybko wyjaśnicie

żebyście szybko doszli do porozumienia 
Mimo ze wlasnie zjadlam obiad i pije smoothies truskawkowy ( a wlasnie przyszedl moj blenderek jest suuuperowy)
) a tak na serio to
chcieliśmy zaoszczędzić na farbie do drugiego pokoju i cooooo????