|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2881 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V
upojnej nocki kobitki
![]() i do juterka |
|
|
|
#2882 |
|
Raczkowanie
|
Hej laseczki!dzis jeszcze nikogo nie ma??chyba nocka byla naprawde upojna ze spicie
Patka cale szczescie ze nic Ci sie nie stalo!Sweet Jelly uwazam ze powinnas poszukac jakiejs pracy-ja np.pracowalam kiedys w sklepach i bardzo milo wspominam ta prace-naprawde a z czasem moze znajdziesz cos lepszego-mi sie udalo i juz dwa lata pracuje jako marketingowiec Dra dobry pomysl z ta lista Aliisanka bedziecie miec super prezent na swieta-tylko pozazdroscic U mnie dzis lepszy humorek i dziekuje Wam za wsparcie i za to ze nie kazecie mi sie nakrecac- w sumie to za bardzo sie nie nakrecam bo jestem juz tak zrezygnowana ze nawet nie chce wierzyc w to ze w koncu mogloby sie udac-pewnie jakbym zobaczyla dwie kreski na tescie to bym jeszcze nie wierzyla he he Poki co mierze tylko temp bo spodobalo mi sie i chce wiedziec kiedy malpa mnie zaskoczy-dzis moj 25dc i temp 37 milego dnia kochane
|
|
#2883 |
|
Raczkowanie
|
Dzien dobdry dziewzyny,
No, ale Wy zasuwacie ztymi postami, jeden dzien czlowiek nie poczyta i juz nadazyc nie mozna ;-) Dziewczyny, chcialam Was jeszcze o cos zapytac - czy Wy wszystkie robilyscie test na toksplazmoze PRZED zajsciem w ciaze. Ja osobiscie nie mam kotow, ale wszyscy sasiedzi dookola maja i te koty chodza wszedzie i robia tez wszedzie, a w ogrodku lubie pracowac. No a tu nas w Holandii Pan doktor powiedzial ze nie ma sie co badac (znana historia), ale sie zastanawiam nadal czy i tak nie naciskac na to badanie... |
|
|
|
#2884 |
|
Zadomowienie
|
hej kochane ale dziś super pogoda miałam się wziąść za koszenie trawy ale mam dziś tyle do załatwiania
miłego dzionka
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 |
|
|
|
#2885 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie.
Ula niezła historia z tą stłuczką. I tak byłaś opanowana, bo ja to pewnie z łapami bym do niej poleciała oby szybko dało sie naprawić furkę.Różyczko dobre podejście tak trzymać ![]() m oże akurat tym razem się udało? poczekaj spokojnie, a potem idź na spokojnie na betę. Z testami to różnie bywa. Zasługujesz na to, zeby się udałoSweet Jelly moim zdaniem nie powinnaś się nawet zastanawiać i zmienić tą pracę w chol...ę! Lepiej mniej zarabiać, ale nie zmuszać się do tego czego się nie znosi. Życie mamy jedno i po co je zaśmiecać? Poszukaj sobie jakiejś miłej posadki (w sklepie musi być fajnie, różni ludzie się przewijają - nie tylko uciążliwi) coś się dzieje i czas miło płynie. Jak już dostaniesz nową pracę to tamtym powiedz, zeby Cie cmokneli w pompkę i tyle. Może sama nie jestem najlepszym przykładem, bo pracy swojej nie lubie strasznie, ale wiedziałam, że decydując się na nią, decyduję się na dziecko, a to dla mnie najważniejsze. Mam umowę na czas nieokreślony. Wiem, że wiele osób mnie potępi i nazwie wyzyskiwaczem, ale jak nam się uda to bez żalu pojdę na zwolnienie i bedę cieszyć sie moim spełnionym marzeniem. Fajnej pracy, w której bym sie spełniała byłoby mi szkoda, a tej nie. Jak oni mnie traktują to ja nie mam skrupułów. Poradzą sobie i na moje miejsce znajdą inną naiwną. Liczę się z tym, że po wychowawczym nie wrócę tutaj. |
|
|
|
#2886 |
|
Wtajemniczenie
|
Różyczko, dobry nastrój to połowa sukcesu, tak więc staraj się nie zgubić tego dobrego nastroju
SweetJelly Twój stan psychiczny jest najważniejszy, jeśli będziesz się tam tak fatalnie czuć, to oszalejesz i wszyscy wokół na tym ucierpią, poszukaj pracy w sklepie, bywa naprawdę fajnie Cześć Pacierpku! trzymam kciuki za udany maj, i za szybciutkie dojście do Siebie, wszystko na pewno będzie super
..Z dnia na dzień kocham Cię mocniej.. ..Spełnieniem Mych marzeń jesteś.. ..Iskierką malutką.. ..Która rozświetla mi życie.. ..I daje nadzieję na lepsze jutro.. ..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei.. |
|
|
|
#2887 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Matko, ja mam w domu kotka i nie robiłam testu na toksoplazmę Lenka, ja też tak mam, że jestem silna, wręcz śmiać mi się chce z tych żałosnych poczynań jego eks, ale niekiedy mam dość, że muszę żyć w cieniu przeszłości Tż-a. Wczoraj też mi się ciśnienie podniosło, ale nawet szkoda gadać Dziewczynki, patrzę, że prawie każda boryka się z wieloma problemami, np. alkoholizm. Człowiek sobie nawet nie zdaje sprawy ile ludzi dookoła przeżywa tragedie. Później ktoś nie wytrzymuje i widzi tylko jedno rozwiązanie -śmierć. Dzisiejszy świat jest parszywy, zakłamany, wszędzie zawiść, zazdrość, pogoń za pieniądzem za wszelką cenę, brak wyrzutów sumienia, sentymentów i empatii. Najważniejsze to ni utożsamiać się tym całym bałaganem, znaleźć swoją drogę wśród tej całej szarpaniny i nią podążać zgodnie ze swoimi przekonaniami i sumieniem Róża, trzymam kciuki, aby to jednak była fasolka Ula, tydzień jakoś zleci. Szczęscie w nieszczęściu, że nic poważnego się nie stało Aliisanka, otrzymasz najpiękniejszy prezent z możliwych na święta ![]() Wszystkim staraczkom i tym zafasolkowanych życzę miłego dnia |
|
|
|
|
#2888 | |||
|
Zadomowienie
|
Witam dziewczynki , wyłączyłam sie jeden dzień i ciężko nadąłżyć
Cytat:
Z tymi testami to mi juz tez im trudno uwierzyc chyba tez musze zacząć mierzyć temperaturke, jak tylko @ sie skonczy. Juz sie odzwyczaiłam. Trzymam za niedługie testowankoCytat:
---------------------- Patka ja tez mam ostatnio problem z rodzinka. Tylko ze ja jestem posrodku miedzy siostrą a rodzicami i kazdy ciagnie w swoja strone zeby jego bronic i tylko raz z jzednej raz z drugiej strony słysze ciagłe żalenia. Wczoraj dosłownie 2 godz. mama siedziala na telefonie, tyle co odłozyłam słuchawke to nastepne 2 godz siostra ![]() Mój mąz ciagle mnie meczy zebym dala sobie spokoj i sie nie wtracała bo to nie moja sprawa, a ja tak nie moge bo to moi bliscy. Tylko ze zaczyna mnie to denerwowac ze np mama wymusza na mnie swoje zdanie, jak ja mowie ze nie ze wszystkim sie z nia zgadzam to sie obraża ech...... czasami juz naprawde mam dosc bo to sie juz ciagnie od 2 lat. ...nie ma jak to rodzinka.... ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Cytat:
|
|
#2889 |
|
Wtajemniczenie
|
cherubinko, bo tak trafiło mi się
choć tak naprawdę na tym forum to w grudniu 2008 każda nas myślała że pod choinkę da pozytywny test ciążowy, zresztą ja też taką miałam małą nadzieję ![]() a tu nagle mi się trafiło na jajeczko, bo dowiedziałam się tydzień przed wielką nocą, i akurat wyszło, że jakiś tydzień przed wigilią jest termin (15 grudzień) wierzę że i Wam się uda nie wiem czy czytacie forum "uwierzyć w cud" tam koleżanka konczitka pisała o cudzie który stał się po 9 latach starań, i to zaskoczył właśnie tak że ...ah.. tak więc warto wierzyć
..Z dnia na dzień kocham Cię mocniej.. ..Spełnieniem Mych marzeń jesteś.. ..Iskierką malutką.. ..Która rozświetla mi życie.. ..I daje nadzieję na lepsze jutro.. ..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei.. |
|
|
|
#2890 |
|
Raczkowanie
|
dziekuje kochane za kciuczki
zobaczymy za kilka dni-dzis wszystko ok ze mna-nawet nic mnie nie boli
|
|
#2891 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
hehehehe, mąż był przeszcześliwy, że chciałam fiku miku po całym dniu pracy i powiedział, że dla dobra nauki zrobi wszystko ![]() Cytat:
Cytat:
A dzisiaj chyba mam owulację 14 dc i kłuje mnie prawy jajnik, więc możliwe że jest
|
|
|
#2892 |
|
Wtajemniczenie
|
ja wpadłam Wam życzyć dobrego nastroju, w końcu trzeba być w nastroju na mizianki
![]() zostawić fluidki i powiedzieć, że mam już termin następnego egzaminu doktorskiego 27 maja ![]() DRA ja nie podam Ci płci mojego maleńswta, bo z męzem nie chcemy znać aż do dnia narodzin
|
|
#2893 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A o mnie to już zapomniały?ja też na samiuśkie święta będę miała kruszynkę bo termin 18 grudnia przesyłam od mojej grudniowej kruszynki
|
|
#2894 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To dopiero maleństwo wybrało![]() Jakiś czas temu przeglądałam ten wątek i kojarzę ten wpis. To dopiero cud!!! Tak więc musimy wierzyć Aliisanka dostała prezent na zajączka, ale dla nas też zostało sporo okazji, np. w maju -dzień matki, w czerwcu -dzień dziecka, lipiec, sierpień-z okazji wakacji, poza tym na pewno ktoś ma jakąś rocznicę, urodziny, imieniny swoje, tż-a, rodziców itd... zawsze znajdzie się okazja ...więc do roboty![]() No i oczywiście Marta również na święta. ![]() ![]() Wybacz, ale jeszcze trochę się gubię i nie znam dobrze wszystkich ![]() ![]()
Edytowane przez cherubinka Czas edycji: 2009-04-28 o 12:00 |
|
|
|
|
#2895 |
|
Zadomowienie
|
proszę pamiętać o mnie my z Aliiska testowałyśmy tego samego dnia
i mamy zbliżony termin
|
#2896 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2897 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
biorę fluidka podziwiam za podjętą decyzję , szczerze powiedziawszy ja chyba bym nie wytrzymała gdybym nie wiedziała płci dziecka , wiadomo ...najważniejsze żeby było zdrowe Cytat:
![]() ALLISANKO gratuluję dziewczynki a wybraliście już imię? ......................... ........ no a ja polatałam troszkę po urzędach , dzwoniłam do ubezpieczalni , jutro przyjedzie rzeczoznawca na poniedziałek muszę mieć autko gotowe bo mam dużo spraw do załatwienia: ZUS , urząd miasta, skarbówka ... no i upragniony ginekolog narazie bujam się autkiem co jest na na sprzedaż ale nie ma jak swojemiłego dnia kciuki zaciśnięte za testujące w najbliższych dniach , za te dwie krechy oczywiście
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 |
||
|
|
|
#2898 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hejka
u mnie nocka nie byla upojna ![]() u mnie pogoda srednia pochmurno ale narzie nie pada uff... wczoraj grad napierniczal co chwila Cytat:
moja kolezanka w zeszlym roku urodzila chlopca 18 grudnia ![]() Cytat:
![]() w maju moje imieninki, w czerwcu dzien dziecka, w lipcu urodziny meza, w sierpniu rocznica slubu itd. bez okazji tez okazja |
||
|
|
|
#2899 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja też będę chciała znać płeć i modlę się żeby było duże i zdrowe. A że będzie na święta to tak się bardzo cieszę to taki szczególny czas co do imion to na razie nie mam chce poczekać do końca pierwszego trymestru tak się boję poronienia itp. to chyba najgorszy czas ![]() ale myślę pozytywnie i cieszę się że będę mamą
|
|
#2900 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja wierze że u Ciebie bedzie dobrze. Domyślam się co czujesz. Tez sie tego bałam niestety mnie to spotkało W 10 tygodniu. U mnie na poczatku juz cos było nie tak: była krew, zarodek był mały i niestety obumarł. u Ciebie jest wszytsko ok i na pewno do końca bedzie trzymam za Ciebie.------------------------------------------ ale dzisiaj miałam w nocy dziwny sen. Nawet sie nie przyznałam Tż-towi bo by pomyslał ze juz w obłęd popadam. Pamietacie moją historie z poprzednim testowaniem? To własnie był ciag dalszy tego. Okazało się ze lekarze zle odczydali badania i jednak byłam w ciąży. Był juz grudzień i urodziłam dziewczynkę. Pamietam jak ją tuliłam, jak uczyłam się karmić a ona szybko rosła, później uczyłam ją chodzić ........ ..... a to tylko sen........ no i co tu zrobic zeby wyłączyc myślenie jak to w podświadomości gdzies ciagle krąży. Ja juz nie chce o tym myślec, nie chce śnić, a to ciągle wraca ..... ---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- Jeszcze mam głupi dylemat teraz, obiecałam jednak siostrze ze przyjade do niej za tydzień. Wtedy kiedy ma wyznaczony termin porodu. Teraz patrze w kalendarz i to wypada akurat 12, 13, 14, 15, 16 dc grrr........ no i jak tu sie jej wytłumaczyć. Tego na pewno jej nie powiem, ona tego nie zrozumie bo nie miala problemu ani za pierwszy, ani za drugim razem. Jak sie nieraz jej zaliłam to jej to sie śmieszne wydaje zeby az tak sie badac i pilnowac, według niej to ja niepotrzebnie sie teraz staram. To przeciez juz pół roku mineło, a mi przykro jak ktos tak mówi. Ktoś kto tego nie przezywa to nie rozumie. .....chyba jej powiem, że wogóle to bedzie za trudne dla mnie byc przy jej porodzie.......
|
|
#2901 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Masz rację, kto przez to nie przechodzi, nie zrozumieA co do Twojego snu, to pewnie podświadomie przeżywasz. Mam nadzieję, że szybko uda Ci się zostać mamą, bo Ty szczególnie na to zasługujesz
|
|
|
|
|
#2902 |
|
Zadomowienie
|
Cherubinka
dzięki
|
#2903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a siostra skoro uważa, że to takie śmieszne, to jej powiedz, że ty uważasz za śmieszne, że ona potrzebuje pomocy w czasie porodu i niech sobie radzi sama . sorry, ale ja nie cierpię takiego ograniczonego myślenia. Tym bardziej skoro uważasz, że będzie ci z tym ciężko, po prostu nie jedź. masz prawo odmówić , rozumiem, że siostra ma męża. i nie martw się. i pisz do jasnej choroby pracę !!
|
|
|
#2904 |
|
Wtajemniczenie
|
Uleńko, zapomniałam dodać że to tylko moje przeczucia, ale może się spełnią
![]() ważne by zdrowiutkie było
|
|
|
#2905 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
------------------------------------------- hihi..... a mi sie tak strasznie nie chce..... jeszcze tylko zakończenie mi zostało z pracy pisemnej. Dociągnęłam wczoraj do 100strony No i ta p...... praca artystyczna. Już mi sie odechciewa jak sobie pomysle ze pół roku ciezkiej pracy idzie na marne bo sie tak o poprostu promotorowi odwidziało grrrr....... Czasami takie cos moze tak dobic, że naprawde traci sie wiare w swoje umiejętności. Byle do wakacji i bede mieć z głowy ![]() ----------------------------------------- znalazłam dzisiaj ciekawe ogłoszenie o prace ![]() wysłałam cv, ale bym się chciała dostać...... praca z dziecmi w takiej prywatnej szkółce gdzie są tylko takie zajecia kreatywne: artystyczne muzyczne i taneczne. No i druga sprawa że w takiej szkółce doceniają prace plastyków i dużo płacą
|
|
#2906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
brawo 100 stron to piekna praca!no to trzymam kciuki za fasolkę i i nową pracę mąz wyjeżdża w delegację? no to musi sobie sama dać radę , albo niech teściową prosi.
|
|
|
#2907 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Padam ostatnio kobitki, nie mam czasu na nic, a z przytulanek tez ostatnio nici bo padam jak mucha jak sie poloze i to 21 ledwo funkcjonuje, ale musze cos z tym zrobic aby czasu nie marnowac. Jeszcze w ogrodku nic nie posiane, nie wiem co z tego bedzie ![]() W sobote robilismy grila imieninowego i maz dostał na imieninki pieska, suczke owczarka długowlosego, jest swietna, ale niestety musi byc w domu aby przyzwyczaic sie do ludzi przez jakies 4 miesiace i budzi nas, znaczy mnie nad ranem. zmykam dalej na dwór pracować. roza mam nadzieje ze jednak @ nie przyjdzie. gooha, gratulacje pieknej ilosci stroneczek w pracy. |
|||
|
|
|
#2908 | |
|
Zakorzenienie
|
witajcie
dzis jestem zła i dzień do Cytat:
![]() zaraz wstawie listę,ano uciekły mi pare osób,bo miały być te co w tej części zafasolkowaly i ucieklo dużo,ale zaraz poprawną wkleję ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Uwaga! W związku z szybkim rozwojem naszego wątku, a co za tym idzie z dużą liczbą postów, proszę o pisanie do mnie na priv wiadomości dotyczącej zmiany danych, rotacji na liście oraz chęci zapisania się na nasz wątek. Pozdrawiam dra Niech wiosenny dobry duszek zafasolkuje każdej brzuszek Na liście mamy 32 staraczek: KALWI23 - (Magda, 25 lat, Cieszyn) staranka zawieszone Equita - (Maja, 29 lat, Austria) staranka zawieszone kaaamila1 - (Kamila, 21 lat, Pomorskie) staranka zawieszone basiawlg - (Basia, 25 lat, Rzeszów) staranka zawieszone celka2000 - (Celina, 28 lat, Dolnośląskie) staranka zawieszone ankamb - (Anka, 26 lat, Londyn) staranka zawieszone Justine1988 - (Justyna, 21 lat,Koszalin) staranka zawieszone brzoskwinia82 - (Ewa, 27 lat, ?) cykl 1, last @ 13.02 dominikaaK - (Dominika, 21 lat, Łódź) cykl 7, last @ 14.02 kees26 - (Karolina, 28 lat, Poznań) cykl 4, last @ 22.02 asienka240 - (Asia, 21 lat, ze Śląska) cykl 1, last @ 24.03 ewakol - (Ewa, 22 lata, Poznań) cykl 2, last @ 27.03 karolcia228 - (Karolina, 23 lata, Świnoujście) cykl 3, last @ 28.03 fleurdelacour - (Pola, 29 lat, UK) cykl 9, last @ 28.03 Pyziulka - (Martyna, 25 lat, Toruń) cykl 8 ,last @ 30.03 pomarnczka - (Gosia, 27 lat, Lubelskie) cykl 4, last @ 2.04 pacierb - (Marta, 25 lat, Wrocław) cykl 2, last @ 3.04 Sweet_Jelly - (Malwina, 22 lata, Kujawsko-pomorskie) cykl 5, last @ 3.04 edi25 - (Edyta, 25 lat, Częstochowa) cykl 4, last @ 3.04 roza26 - (Hania, 25 lat, Poznań) cykl 12, last @ 4.04 yolanda9 - (Jola, 27 lat, Pomorze) cykl 8, last @ 4.04 Koona - (Kinga, 27 lat, Warszawa) cykl 5, last @ 5.04 sarrita - ( Sara, 27 lat, Warszawa) cykl 2, last @ 1.04 paulinaizabela - (Paulina,25 lat, Irlandia) cykl 1, last @ 8.04 dra - (Daria, 22 lata, Wlkp.) cykl 12, last @ 9.04 Lisica1 - (Marta, 25 lat, Lubuskie) cykl 10, last @ 9.04 kobra913 - (Agnieszka, 23 lata, Szczecin) cykl 4, last @ 11.04 nina_k - ( Maria, 30 lat, Centrum) cykl 3, last @ 15.04 PatkaM84 - (Patrycja, 24 lata, Szczecin) cykl 1, last @ 15.04 edzia - (Edyta, 31 lat, Roma) cykl 7, last @ 16.04 DAnia - (Ania, 32 lata, Dolnośląskie) cykl 9, last @ 16.04 solarka - (...31 lat,Łuków ) cykl 3, last @ 16.04 malami82 - (Agnieszka,27 lat, Lubuskie) cykl 5, last @ 17.04 youyou - ( Ola, 27 lat ,Warszawa) cykl 2, last @ 17.04 magdulec - (Magda, 27 lat, Lubelskie) cykl 4, last @ 19.04 ula 87 - (Ula, 22 lata, Śląskie) cykl 7, last @ 19.04 achaia - ( ???, ??? , ??? ) cykl 1, last @ 19.04 Lenka1000 - (Lena, 31 lat) cykl 2, last @ 21.04 memka87 - (Magdalena, 21 lat, UK)cykl 5, last @ 22.04 gooha3 - (Gosia, 24 lata, Podkarpackie) cykl 5, last @ 24.04 Więc teraz serca mam dwa (II kreseczki) Mamy 22 zafasolkowane:Gizmiatko – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 27 lipca 2009) adaikaka – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 27 sierpnia 2009) czekoladka21 – gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 1 sierpnia 2009) DDosiek – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 12 września 2009) Foka29 – gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 15 września 2009) Ainka11111 – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach precious_81 – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach katarzinka – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach(termin – 15 września 2009) Milibili – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach Nika1980 – gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 10 października 2009) sweetpinky – gratulujemy! dwie kreseczki po 4 cyklach malin30 – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 7 października 2009) miss.hot – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 22 października 2009) sorejna – gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 23 października 2009) Agusia_a9 – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach flowerspower – gratulujemy! dwie kreseczki po 3 cyklach (termin –11 listopada 2009) gusiec – gratulujemy! dwie kreseczki po 19 cyklach smerfeta01 – gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 19 listopada 2009) zuzanna12 – gratulujemy!dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 20 listopada 2009) aliisanka – gratulujemy!dwie kreseczki po 8 cyklach ( termin na 15 grudnia 2009) martaN23 – gratulujemy!dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 18 grudnia 2009) Maria2008 – gratulujemy!dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 12 grudnia 2009) Na liście występuje kolor biały: dra - Aniołek[*]
PatkaM84- Aniołki dwa [*] [*] Nika1980 - Aniołek [*] agagmm23 - Aniołek [*] gooha3 - Aniołek [*] Malga19 - Aniołki dwa [*] [*] celka2000 - Aniołek [*] ankamb - Aniołek [*] pomarnczka - Aniołek [*]
Dwa serduszka na zawsze w pamięci[*] 25.09.07[*]17.06.14 ![]() Życie to nie bajka, każdy o tym wie. Bajkę można powtórzyć - życia niestety nie... Edytowane przez dra Czas edycji: 2009-04-28 o 20:07 |
|
|
|
|
#2909 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja też czasami śnię o dziecku , mam nadzieję ze te dobre sny się nam spełnią a co do siostry to zgadzam się w 100% z Niką Cytat:
Cytat:
![]() trzymam kciukole za skończenie pracki i za nową posadę ![]() ![]() ......................... ............... a ja właśnie robię sobie herbatkę i lecę na "M"
|||
|
|
|
#2910 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- pamiętamy, pamiętamy ja jeszcze lepiej ponieważ dokładnie jak wy miała moja siostra bliźniaczka 2 lata temu urodziła 13,12 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:42.

Patka cale szczescie ze nic Ci sie nie stalo!Sweet Jelly uwazam ze powinnas poszukac jakiejs pracy-ja np.pracowalam kiedys w sklepach i bardzo milo wspominam ta prace-naprawde a z czasem moze znajdziesz cos lepszego-mi sie udalo i juz dwa lata pracuje jako marketingowiec

m oże akurat tym razem się udało? poczekaj spokojnie, a potem idź na spokojnie na betę. Z testami to różnie bywa. Zasługujesz na to, zeby się udało

i powiedział, że dla dobra nauki zrobi wszystko 

To dopiero maleństwo wybrało
dzięki