Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-29, 10:34   #991
zlotko855
Rozeznanie

Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI

Cytat:
Napisane przez BEAMI Pokaż wiadomość
zlotko855 samochód, który byś nie wybrała napewno będziesz zadowolona. Ja chyba bym jednak wybrała mercedesa, pieniązki ci zostana na dodatkowe wydatki on naprawde eksatra sie prezentuje.
dzieki Beami tez bylabym za mercedesem, ale kurcze slub jest raz w zyciu i chcialabym jechac czyms innym, a hamerem pewnie predko nie pojade, ale wlasnie znowu to 1000 zl w kieszeni zostaje. i takie jest moje zdecydowanie. i jak ja mam wybrac suknie slubna ale Wasze opinie pomagaja mi w wielu decyzjach

kamibia super wyszly Ci winietki i menu. a czekoladki to swietny pomysl.

"całe życie z wariatami i niech tak już zostanie "
zlotko855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-29, 10:35   #992
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
i jak, wszystko okej ??
Cytat:
kasiaher jak tam po przymiarce i co z tym trenem
opisałam wyżej

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
KASIAHER przez prfzypadek iusunlam na nk twoj ostatni komenatzr "wygladaliscie idealnie" nie gniewaj sie, chcialam dodac komenatzra a przez przypadek usunelam
nic nie szkodzi , napisze jeszcze raz
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-29, 10:36   #993
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kabimba Pokaż wiadomość
łohoho... masakra... niech tylko pogoda się nie zepsuje, bo świadkowa ma sandałki
powiem Wam, ze polecam kilkudniowy urlop przed slubem, ja siedze na wolnym od poniedzialku, i jakos sie nie nudze
mialam juz winietki, ale dorobiłam teraz jescze menu na stoły
pokaze Wam jescze czekoladki na podziekowania, do rozdawania pod kosciołem. Mojego projektu
włosy podobnie jak azzis wyszedl nie ten kolor co trzeba, i dzis od nowa, najwyzej odpadną całkiem

Dziewczyny zróbcie za wczasu probne farbowanie lepiej, zeby juz wiedziec jaki kolor Wam wychodzi z danej farby
Ja też od poniedzialku na wolnym jestem i nie narzekam na brak zajęcia. Właśnie robię kokardki do kościoła. Wcześniej przygotowałam kosze dla rodziców i zawinęłam albumy.
A poza tym sprzątanie...

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-29, 10:40   #994
celi25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
Dzis w nocy zmarła TZ ukochana babcia Bardzo mi smutno
Przykro mi

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
hej dziewczynki

kurcze nie wiem czemu nie mamojego postu

więc dzieczynki bardzo mi przykro że takie tragedie przeżywacie tym bardzej przed ślubem

a ja byłam wczoraj na przymiarce , następna 14 maja
Ale wszystko ok? Bo ja się boję że mi się sukienka przestanie podobać

Aaaa właśnie doczytałam

Edytowane przez celi25
Czas edycji: 2009-04-29 o 10:41
celi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-29, 10:44   #995
agus87
Zakorzenienie

maggie ciesze sie
Stary 2009-04-29, 10:50   #996
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

witam
juz wrócilam z pracy. Jutro wolne, ale za to w piatek jest 3 razy tyle pracy co zwykle wiec chyba cały dzien tam spędze, no i sobota pracująca a TZ ma wtedy wolne myslalam, ze gdzies pojedziemy a tu
Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość

madzia Ty juz ze 2 razy w tej holandii bylas w ciazy
a bo kurcze jak 2,5 roku zawsze o tej samej godzinie mam okres to jak zaczyna byc cos nie tak to moja panika się włącza

ale dostałam dzis @ rano jak się tylko obudziłam ufff. TZ sie budzi i pierwsze pytanie: i jak?? ja mu mówie ze dostałam i skacze z radosci jak głupia. a ten do mnie"widzisz, mówiłem, ze dostaniesz. od dzis masz sie słuchac tylko mnie " hm....
No a wczoraj to juz mi sie to tak udzieliło, ze w nocy siedziałam u TZ na kolanach i płakałam ze bede z brzuchem szła do ołtarza i jak ja będe wyglądała TZ mnie pocieszał ale to na nic. bo ja mu czytałam jakie są objawy i pokazywałam ze je mam.
Cytat:
przykro mi. Moje TZ babcia tez zmarła, ale w styczniu jak akurat bylismy w Polsce na urlopie.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-29, 10:54   #997
BEAMI
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zlotko855 Pokaż wiadomość
dzieki Beami tez bylabym za mercedesem, ale kurcze slub jest raz w zyciu i chcialabym jechac czyms innym, a hamerem pewnie predko nie pojade, ale wlasnie znowu to 1000 zl w kieszeni zostaje. i takie jest moje zdecydowanie. i jak ja mam wybrac suknie slubna ale Wasze opinie pomagaja mi w wielu decyzjach

kamibia super wyszly Ci winietki i menu. a czekoladki to swietny pomysl.
Jeśli marzy ci sie jechac czyms innym i przewidziałas taki wydatek, nie wiem czy bym rezygnowała z hamera tak jak pisałaś ślub jest raz w życiu. Musisz porozmawiac z TZ napewno dokonacie razem wyboru Suknie też wybierzech choc wiem po sobie ze nie jest łatwo bo jest tyle ładnych. choc ja czułam jak załozyłam ta własciwą ze to co szukłałam czułam sie w niej dobrze. Powodzonka w wyborze samochodu i sukni

kamibia ja tez uważam, że super wyszło ci menu i winietki

azzis widze, ze przygotowania idą wielką parą. Jak samopoczucie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-04-29, 10:57   #998
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
No właśnie a ja zadecydowałam, że nie będę brała żadnych środków antykoncepcyjnych. Tak jakoś za dużo się naczytałam jakie uboczne skutki powodują, a w mojej rodzinie jest już pare osób, które miały problemy z zajściem w ciąże, a ja nie chce do nich należeć.

nie jest powiedziane że każdy ma problem później z zajściem w ciąże zależy od organizmu i to że ktoś nie umiał zajść w ciąże możee nie jest winą tabletek

znam osobę co miesiąc po odstawieniu zaszła w ciąże a inne co po roku starań dalej nic

ale nie znam innego wyjścia by w dzień ślubu nie dostać okresu i w podróży poślubnej go nie mieć

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-29, 11:08   #999
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

a ja tam nie sądze, aby tabletki powodowały bezpłodnosc.

Stary 2009-04-29, 11:17   #1000
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanko czy jak mieszkamy z TZetem razem to obowiazuje nas tylko jedna spowiedz przedslubna czy dalej 2?
Nie wiem, mam nadzieję, zę tylko raz będziemy musieli. Wogóle nie wiem po co jest ta spowiedź podobno w innych wyznania katolickich jest spowiedź wspolna, czyli każdy wyznaje w duszy swoje grzechy, bez gadania ich księdzu i ksiadz udziela wszystkim rozgrzeszenia. Nigdy nie rozumiałam i nie zrozumiem po co mówić o swoich grzechach księdzu

Cytat:
Nawet nie wiem co Ci napisać. Po prostu trzymaj się - teraz jest w pieknym miejscu i na pewno jest szczęśliwa.

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
a jesli chodzi o @ to pisalam Wam, ze je bede miec chyba dni plodne i ze naciagne Tz na bobaska i juz wiem, ze da sie namowic, bo mam teraz problemy w pracy i jak tak rozmawialismy to doszlismy do wniosku, ze najlepiej jakbym zaciazyla a teraz to chyba zaczniemy sie starac jeszcze przed slubem czyli za jakies 2 tygodnie
o kurcze no to powodzenia

Cytat:
powiem Wam, ze polecam kilkudniowy urlop przed slubem, ja siedze na wolnym od poniedzialku, i jakos sie nie nudze
mialam juz winietki, ale dorobiłam teraz jescze menu na stoły
pokaze Wam jescze czekoladki na podziekowania, do rozdawania pod kosciołem. Mojego projektu
tez tak planuję, ale moze 2-3 dni wczesniej. Śliczne te ozdoby

Jestem dzisiaj tak nabzdyczona, że najlepiej to by mnie zamknąć w klatce i w kaftanie bezpieczeństwa Od 2 tygodni mówiłam TZ zeby uprzedził szefa ze jutro musi mieć wolne. ,,Dobra powiem, spoko, dostanę wolne" itd. Wczoraj przychodze do domu a on mówi, ze szef musi gdzieś wyjechać i d*pa, ze on musi byc w pracy normalnie wsciekłąm sie masakrycznie. I co, mieliśmy wyjechać i cały czwartek spedzić na załatwianiu tam spraw, a teraz ja pojadę z samego rana a on późnym wieczorem. Nie załatwimy papierów z urzedu i stu innych rzeczy I jeszcze zaczął na mnie krzyczeć, że o co ja krzyczę, bo czasu się nie cofnie A wieczorem jeszcze mnie wkurzył to mu powiedziałam co o nim myslę i się obraził. wrrrrrrrrr

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-29, 11:19   #1001
Kasiamaja
Zadomowienie

GG do Kasiamaja

Witam wszystkie przyszłe panny młode Chciałabym do Was dołączyc ceremonie ślubna planujemy na 3 października 2009
Suknie wstępnie już wybrałam z allegro ,ale troche się obawiam takiego zakupu na odleglosc bez przymiarki ,jednak z drugiej strony zakochalam się w niej.Może któras z Was ma doświadczenie w kupnie takiej sukni. Poza tym wesele planujemy dosc skromne na 50 osob zreszta dopiero wszystko zaczynamy załatwiać wiec lektura Waszego wątku bedzie dla mnie wskazowka

70,60...68,2.....66....64.....62....6 0
Kasiamaja jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-29, 11:26   #1002
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Gold wyobrazam sobie jak sie mogłas zdenerowowac. tym bardziej, ze mieliście tyle planów do załatwienia.

kasiamaja witaj masz juz cos załatwione??

a co d urlopu przed slubem, to ja bede miała go az za duzo chyba bo az 2,5 miesiąca. a po slubie?? moze nawet 2 miesiące

Stary 2009-04-29, 11:28   #1003
martak110
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kasiamaja Pokaż wiadomość
Suknie wstępnie już wybrałam z allegro ,ale troche się obawiam takiego zakupu na odleglosc bez przymiarki ,jednak z drugiej strony zakochalam się w niej.Może któras z Was ma doświadczenie w kupnie takiej sukni.
Witam! Od jakiegoś czasu czytam ten wątek i postanowiłam sie dołączyć.
Ja tez kupiłam na allegro!! bez mierzenia, suknia przyszła piękna i za taką cene ze odrazu wliczałam koszty małej przerobki na miejscu u krawcowej. Suknia jest idealna,jedyne co musze zrobic to popuscić ją po bokach troszeczke bo jest zapinana na zamek a nie na wiazanie gorsetowe i nie mogłabym za duzo zjeść .
Jedno co ci mohe doradzic to wymierz sie dobrze z gory na dol i z dolu do gory w zdłoż i wszeż i jezeli bedzie ok to ją kupuj!
Jest na świecie taki rodzaj smutku, którego nie można wyrazić łzami. Nie można go nikomu wytłumaczyć. Nie mogąc przybrać żadnego kształtu, osiada ciasno na dnie serca jak śnieg podczas bezwietrznej nocy.
martak110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-29, 11:29   #1004
kasiaher
Wtajemniczenie

ciekawe jak to u mnie będzie z tym urlopem, musiałam iść niestety na tzw. przymusowy , najwyżej pójdę na dwa dni przed i dwa dni po bo innego wyjścia nie widzę

martak110 ślubujemy w ten sam dzień

Edytowane przez kasiaher
Czas edycji: 2009-04-29 o 11:32
Stary 2009-04-29, 11:29   #1005
monarika
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość

ale dostałam dzis @ rano jak się tylko obudziłam ufff. TZ sie budzi i pierwsze pytanie: i jak?? ja mu mówie ze dostałam i skacze z radosci jak głupia. a ten do mnie"widzisz, mówiłem, ze dostaniesz. od dzis masz sie słuchac tylko mnie " hm....
No a wczoraj to juz mi sie to tak udzieliło, ze w nocy siedziałam u TZ na kolanach i płakałam ze bede z brzuchem szła do ołtarza i jak ja będe wyglądała TZ mnie pocieszał ale to na nic. bo ja mu czytałam jakie są objawy i pokazywałam ze je mam.
No to super

Cytat:
Witam wszystkie przyszłe panny młode Chciałabym do Was dołączyc ceremonie ślubna planujemy na 3 października 2009
Suknie wstępnie już wybrałam z allegro ,ale troche się obawiam takiego zakupu na odleglosc bez przymiarki ,jednak z drugiej strony zakochalam się w niej.Może któras z Was ma doświadczenie w kupnie takiej sukni. Poza tym wesele planujemy dosc skromne na 50 osob zreszta dopiero wszystko zaczynamy załatwiać wiec lektura Waszego wątku bedzie dla mnie wskazowka
Witamy
A nie masz możliwości żeby jednak pojechać i zmierzyć tę suknię?? Ja też bym się bała tak kupować bez mierzenia... Jak okaże się trochę za duża albo za długa to jeszcze pół biedy bo można skrócić...gorzej jak okaże się, że jest za krótka
A tak w ogóle to pochwal się tą suknią
monarika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-29, 11:37   #1006
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Jeśli marzy ci sie jechac czyms innym i przewidziałas taki wydatek, nie wiem czy bym rezygnowała z hamera tak jak pisałaś ślub jest raz w życiu. Musisz porozmawiac z TZ napewno dokonacie razem wyboru Suknie też wybierzech choc wiem po sobie ze nie jest łatwo bo jest tyle ładnych. choc ja czułam jak załozyłam ta własciwą ze to co szukłałam czułam sie w niej dobrze. Powodzonka w wyborze samochodu i sukni

kamibia ja tez uważam, że super wyszło ci menu i winietki

azzis widze, ze przygotowania idą wielką parą. Jak samopoczucie
Samopoczucie super ))) Nie mam stresa (jeszcze)
Zaraz tes.ciowa przyjedzie. Mam nadzieję, że niczym mnie nie wkurzy Grajki pod domem będą - tak jak sobie tego życzyła...

Stary 2009-04-29, 11:40   #1007
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
Samopoczucie super ))) Nie mam stresa (jeszcze)
Zaraz tes.ciowa przyjedzie. Mam nadzieję, że niczym mnie nie wkurzy Grajki pod domem będą - tak jak sobie tego życzyła...
a co i na czym będą grac??

Stary 2009-04-29, 11:40   #1008
motley
Zadomowienie

Witam nowe PM

myszka_maj współczuję Ci

Sas ale Cię dawno nie było, fajnie że wróciłaś

A ja idę dzisiaj na mikrodermabrazję pleców... ciekawe jak będzie, jeszcze nigdy tego nie robiłam ale muszę się już zabrać za siebie bo po tych problemach z trądzikiem nie wyglądam zbyt pięknie

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-29, 11:44   #1009
kasiaher
Wtajemniczenie

u nas tez będzie grała orkiestra przy wyjściu, najpierw u tż a potem u mnie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-29, 11:46   #1010
kliwia
Zakorzenienie

kasiaher z tym przymusowym urlopem to fatalinda, ale nic nie mozna zrobic. U mnie w samorządzie kadry nie stosuja sie do przepisow Kodeksu pracy, wiec nie mam i ja z tym lekkich doswiadczen.
Ja ide na urlop 3 dni przed slubem plus do tego 2 dni oklicznosciowego, i w srode po slubie do pracy, a w podroz poslubna jedziemy w pazdzierniku.

motley nonono trzymam kciuki za powodzenie zabiegu i za mega relaks
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-29, 11:50   #1011
Yennka
Raczkowanie

GG do Yennka

Cytat:
dorobiłam teraz jescze menu na stoły
a co zamieściłaś w środku menu?
Yennka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-29, 11:51   #1012
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
kasiaher z tym przymusowym urlopem to fatalinda, ale nic nie mozna zrobic. U mnie w samorządzie kadry nie stosuja sie do przepisow Kodeksu pracy, wiec nie mam i ja z tym lekkich doswiadczen.
Ja ide na urlop 3 dni przed slubem plus do tego 2 dni oklicznosciowego, i w srode po slubie do pracy, a w podroz poslubna jedziemy w pazdzierniku.

motley nonono trzymam kciuki za powodzenie zabiegu i za mega relaks
ja pracowałam kiedyś w kadrach, więc wiem jak to jest, w sumie nigdy nie spotkałam pracodawcy który by mi to utrudniał, a że była redukcja etatów to musiałam to przetrzymac i iść na urlop , który wolałabym wziąć przed i po slubie jakieś dwa tygodnie
Cóż w sumie to i tak nie wiem czy gdziekolwiek pojedziemy

własnie dziewczyny moja makijażystka powiedziała że chciałaby mi doczepić parę pęczków rzęs , myslicie że nie zgubię ich po drodzę w sumie jeszcze nigdy nie miałam a podobno świetnie to wygląda
Stary 2009-04-29, 11:54   #1013
Gucia0987
Zakorzenienie

Witajcie,

Czytam Was od jakiegoś czasu i w końcu postanowiłam się przyłączyć. Ślubujemy 12.09.2009 i też urlop planuję kilka dni przed (2-3), a po ślubie zobaczymy, wszystko zależy od tego co wyjdzie z naszych planów podróżnych. Ale jakiś tydzień na odreagowanie na pewno!;-)
Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-29, 11:55   #1014
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
u nas tez będzie grała orkiestra przy wyjściu, najpierw u tż a potem u mnie
a co będą wam grali,bo ja tez chce miec
Cytat:
a gdzie jedziecie??

kurde a ja jestem mega niezdecydowana. Sierpien czy wrzesien wybrac na ta podróz poslubną. No że tez ja nie potrafie czasami byc stanowcza jak facet

Stary 2009-04-29, 11:57   #1015
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:

własnie dziewczyny moja makijażystka powiedziała że chciałaby mi doczepić parę pęczków rzęs , myslicie że nie zgubię ich po drodzę w sumie jeszcze nigdy nie miałam a podobno świetnie to wygląda

Nic się nie bój! Nic Ci nie odpadnie, a efetkt jest rewelacyjny!
Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-29, 11:59   #1016
kliwia
Zakorzenienie

kasiaher ja tez będę mieć kępki rzęs doczepionych - nieodpadną a oko sie mega otwiera

madzia zastanawiamy się miedzy grecja (wraz z wyspami wszytskimi), egiptem i bulgaria. Mamy katalogi ITAKI i tak sobie ogladamy i czytamy jakie wycieczki tam jeszcze oferuja i czy bedzie nas na nie stac mniej wiecej 40euro od osoby za taka dodatkową atrakcję.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-29, 12:00   #1017
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
a co i na czym będą grac??
Będzie 5 grajków, ale co i na czym będą grać, to zabij mnie - nie wiem, nawet nie spytaliśmy

Stary 2009-04-29, 12:00   #1018
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

Cześć Kobietki .
Ja dzisiaj wcześniej musiałam wstać, bo do US trzeba było PIT-a złożyć. Na szczęście obyło się bez kolejki, ale te Paniusie tam to bym . Teraz jestem już w pracy i jak zwykle brak klientów i jak ja zarobie na ślub . Mam nadzieję,że to się w końcu ruszy. AGUSI zdjęcia są urocze Pozazdrościć tylko . Byłam u fryzjera jednego i mówię,że mam w necie foteczkę fryzury jaka by mi odpowiadała, a ona na to : "Łeeee z tego neta to tylko wymyślają ludzie , a potem człowiek nie wie jak ma to zrobić" i jednocześnie już wiem do kogo na pewno nie pójdę zrobić włosków. Nie dziwić się,że nie ma zamówień na soboty . Jedynie starsze kobitki do niej chcodzą.

myszka_maj współczuję Ci

Cytat:
witamy witamy PM
lepiej sukienkę przymierzyć , bo tak na oko to nie za bardzo. Nie zawsze to co jest ładne na fotografii pasuje na nasze ciałko

Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-29, 12:05   #1019
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:

madzia zastanawiamy się miedzy grecja (wraz z wyspami wszytskimi), egiptem i bulgaria. Mamy katalogi ITAKI i tak sobie ogladamy i czytamy jakie wycieczki tam jeszcze oferuja i czy bedzie nas na nie stac mniej wiecej 40euro od osoby za taka dodatkową atrakcję.
ooo super, super nie byłam tam jeszcze. zreszta ja za granicą to mało gdzie byłam, a zeby na wycieczke jechac to jeszcze ani razu:0 chorwacja bedzie pierwsza
a czemu akurat październik??
Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
Będzie 5 grajków, ale co i na czym będą grać, to zabij mnie - nie wiem, nawet nie spytaliśmy

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
Cześć Kobietki .
Ja dzisiaj wcześniej musiałam wstać, bo do US trzeba było PIT-a złożyć. Na szczęście obyło się bez kolejki, ale te Paniusie tam to bym . Teraz jestem już w pracy i jak zwykle brak klientów i jak ja zarobie na ślub . Mam nadzieję,że to się w końcu ruszy. AGUSI zdjęcia są urocze Pozazdrościć tylko . Byłam u fryzjera jednego i mówię,że mam w necie foteczkę fryzury jaka by mi odpowiadała, a ona na to : "Łeeee z tego neta to tylko wymyślają ludzie , a potem człowiek nie wie jak ma to zrobić" i jednocześnie już wiem do kogo na pewno nie pójdę zrobić włosków. Nie dziwić się,że nie ma zamówień na soboty . Jedynie starsze kobitki do niej chcodzą.
hehe niezła

Stary 2009-04-29, 12:06   #1020
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
a co będą wam grali,bo ja tez chce miec
w sumie to jeszcze nie wiem cos tam mi mówił ten koles z orkiestry , ale pewnie zapytam jak będę ustalać z nimi wszystko

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Nic się nie bój! Nic Ci nie odpadnie, a efetkt jest rewelacyjny!
Cytat:
kasiaher ja tez będę mieć kępki rzęs doczepionych - nieodpadną a oko sie mega otwiera
no to fajnie, mam nadzieje że będzie wszystko ok, powiedziała mi że zrobi mi mega długie rzęsy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości