|
|
#1111 | |||
|
Zadomowienie
|
CZEŚĆ SKARBY>
Jadę dziś w trase z meżowym i już się cieszę, bo uwielbiam to podróżowanie.... ![]() Cytat:
no chyba, że wpuścisz... Cytat:
Czyli jestem całkiem normalna....Naprawde śliczny jest... ![]() Cytat:
![]() ![]() Słońce świeci, a ja taka nie umalowana.... ![]() No to idę...kawka i spadamy na Kielce... |
|||
|
|
|
#1112 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
Cytat:
|
|
#1113 |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Nie moge Anusia dzieki za zdjecia Dowiedzialam sie ze zamek jest dosc kontrowersyjny jesli chodzi o spojnosc architektury, niektorzy znawcy uwarzaja go za zlepek wszystkiego. Ale jak dla mnie ogolny efekt jak z bajki ![]() Izusia nie wiemy nic o labiryncie tzn teraz juz tak Mimo ze do Raciborza mam bardzo blisko jakos te tereny sa mi malo znane.Oj ten Twoj maz pewnie bedzie musial zakamuflowac te tony kabli przed elektrykiem hihi DZasta no to zescie zaoszczedzili ![]() Anusia ja zamisat opalania pije dziennie sok marchwiowy marwita. Agusia ciesze sie ze widac swiatelko w tunelu, my tez bedziemy grilowac ale dopiero w niedziele (musze pomyslec co kupic na grila hihi) Izka dam znac czy cmentarzyk zaliczylam
|
|
|
|
#1114 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć laseczki
ja jakoś nie mam dziś weny do pisania , chyba żyję już weekendem![]() miłego dnia |
|
|
|
#1115 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale wiesz jak sesja jest to trzeba wymagać, żeby się trochę nauczyli i to jest straszne Cytat:
Cytat:
będzie dobrze, ja Ci to mówię, myśmy też przerobli awanturę ze spaniem osobno (co prawda przed ślubem, ale mieszkaliśmy razem, wiec prawie tak samo), ale wszsytko się udało naprostować i jest pięknie a na razie ja zmykam pracvować a od wczoraj jestem spanikowana tym egzaminem dokt
|
|
|
#1116 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hej gliździoszki Cytat:
grzeczną???? właśnie małpa jestem okropna!!! bo się wysłowic nie mogę i się na węża denerwuje jak mu sie ze mną gadac zachciewa! A ja wiem dlaczego nie lubicie zupki szczawiowej Nie jadłyście tej zupki w wykonaniu mojej babuni ![]() Cytat:
sexy flexy ![]() 2- dzieki za głasia 3- a mnie wszyscy w koło wlasnie tunezje polecaja, ale nie jestem waham sie jesli chodzi o pogode moze byc roznie pod koniec wrzesnia 4- 1 i ostatni raz tyle dalam za storcza ale to bylo tak jak szał zakupów u mnie... to bylo silniejsze ode mnie Cytat:
mrrrfajny zameczek Cytat:
za to byki będą wniebowzięte Cytat:
Cieszę się, że jest lepiej żabulku A ja dalej se umieram w samotności ![]() Znaczy sie z moja cytrynka musialam ja ratowac w terrarium, bo samiec ja napastuje zboczuch jeden Musimy im chyba kupic wieksze terra, bo on ja zameczy niedlugo
|
|
#1117 |
|
Wtajemniczenie
|
Heheh Katarzyno moja piękna-ja zupkę szczawiową uwielbiam i chętnie bym się na nią załapała
![]() Co do zboczucha to mówią że zwierzęta obserwują właścicieli i się do nich upodabniają :P
|
#1118 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam nadzieję, że się załapie na tego grilla naszego w końcu, bo coś cholera i mnie ten wirus wizażowy dopadł :/ Gardło boli i stan podgorączkowy... Toż to chyba efekt niedzielnego grillowania z kumpelami nad jeziorkiem Cytat:
A o egzamin się nie martw, zdasz na pewno, tak jak ten poprzedni Cytat:
Ja też nie cierpię szczawiowej mimo, że ponoć moja babcia robiła najlepszą na świecie Moja siostra się zajadała, ja nie mogłam przełknąć. Ale za to szczaw surowy mogłam tonami jeść
|
|
#1119 | |
|
Wtajemniczenie
|
Witam moje szanowne kuleżanki
![]() JA z wiadomościami!!! Mój synek od dzisiaj jest na łóżeczku Cytat:
ad. 2 pewnie, że pamiętam
|
|
#1120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1121 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz za nim sie obejrzysz bedzie juz z wami w domku
|
|
#1123 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tylko śmiesznie wygląda w tych swoich za dużych ciuszkach
|
|
#1124 |
|
Wtajemniczenie
|
Malutka aż mnie ciarki przeszły i mam banana od ucha do ucha
Bardzo się cieszę Jestem zachwycona tą wieścią, a jak już wróci do domciu to bedzie dopiero czad Planuję jak się uda w czerwcu z Kamilem na odwiedziny Szcecina ruszyć (będzie miał obronę )i wtedy może uda się zobaczyć Dawidka na własne oczka Buziaki!!!
|
#1125 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Hejka zoneczki
u mnie ciag dalszy pogody do senna jestem i nic mi sie nie chce Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dobrze ze ja mam te solarium ![]() Cytat:
to swietnie ze juz lepiej jest ![]() a my nie mamy majowki Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1126 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
możliwe, że wyjdzie w połowie maja
|
|
#1127 | ||||
|
Zadomowienie
|
HEEj SŁONKA^^
Cytat:
No dobra nie koniecznie.... ![]() agunia i co wyglądałas, bo ja sie rozglądałam wszedzie i nic... ![]() A tak serio, to byliśmy jakieś 15 minut, może 20 i wracaliśmy zaraz... Cytat:
Ale dobrze, ze wymagasz, bo inaczej nie uszanują... Cytat:
Dawidek sie stara, bo widzi, ze mamusia Go chc do domku zabrać... Cytat:
![]() ![]() Dobra ide liczyć te faktury, bo się nie wyrobię jutro... |
||||
|
|
|
#1128 |
|
Rozeznanie
|
czesc laski
![]() przebrnelam przez zaleglosci, ale jakos nie ma sily odpisywac na wszystko .... malutka-- super ze synio juz wiekszy i na lozeczku
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
|
|
#1129 |
|
Wtajemniczenie
|
Hello
![]() Cosik mi się posty nie chcą cytowac i zastrajkowałam ![]() Spędziłam dzisiaj super dzionek bycząc się na kocyku z browarkiem w ręku i plotkując na wszystkich i o wszystkim Krowy - sąsiadki mojej kumpeli się nie przestraszyły naszych nagich ciał a byków nie było żadnych ![]() Idę jutro do mojej nowej pracy ale tylko wstępnie się podogadywać W ogóle dziś dzwoni mój przyszły szef oficjalnie że się dostałam itp a ja musiałam udawać zaskoczoną (mówiłam Wam że wiem o tym że się dostałam nieoficjalnie )A wieczorkiem jedziemy na łikendzik Odwiedzamy rodzinkę i przy okazji relaksujemy się na szkalach Juz nie mogę się doczekać ![]() Lecę na szybki prysznic przed YCD Narazie
|
|
|
|
#1130 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wieczorowa pora
Izka to jutro bede leze na kanapie pod kocykiem z herbatka malinowa i ogladam YCD a Wy zony doskonale gdzie sie podziewacie??? |
|
|
|
#1131 |
|
Zadomowienie
|
Oglądam YCD
![]() Paula tylko nie zapomnij... Buziam SŁONECZKA, ide do łózia... Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-04-29 o 22:02 |
|
|
|
#1132 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewuszki
siedze wkurzona na małżona bo miał wrócić 2h temu i jeszcze go nie ma, co on se mysli że ja wszystko przygotuje sama, spakuje, poprasuje i wogóle a do tego mnie jeszcze głowa boli bleeeee ![]() Malutka gratuluje awansu syneczka, juz tylko patrzeć jak będzie w domu w łóżeczku leżał ![]() Kasieńka jak tam Twoje gardziołko- przemówiłaś już coś? a szczawiową ja uwielbiam ale tylko taką jak mój tata robi Aguniu dobrze że światełko się pojawiło, najważniejsze żebyście sobie wszystko wyjaśnili, żeby nic nie zostawić bo później znowu sie skumuluje i kłótnia od nowa, ( bo ja też ze świętokrzyskiego )Anusia widzę że tez górki na długi weekend ![]() ej normalnie umarłam ze śmiechu teraz z zapowiedzi Władcy Pierścieni na TVN złoty pierścionek nalalalaa..
Julitka ![]() Edytowane przez mooonik Czas edycji: 2009-04-29 o 22:50 Powód: ło matko włatcy !! |
|
|
|
#1133 |
|
Wtajemniczenie
|
Izka tak szybko do łózia ? przed końcem YCD
?Ja czekam na małżona - coś się mu zleciało za długo w pracy ![]() moonik - własnie słucham kątem ucha "złoty pierścionek ..." i aż poleciałam zobaczyc co to ?
Edytowane przez Anusia_piekniusia Czas edycji: 2009-04-29 o 22:52 |
|
|
|
#1134 |
|
Zakorzenienie
|
Anusia a kto ich tam wie?
![]() buu Maks odpadł
Julitka ![]() Edytowane przez mooonik Czas edycji: 2009-04-29 o 23:06 |
|
|
|
#1135 |
|
Wtajemniczenie
|
Ada i Max wylecieli - tak typowałam
Ale czemu nikogo już nie ma i nawet nie ma z kim pokomentować YCD
|
|
|
|
#1136 |
|
Zakorzenienie
|
jestem ;p
Ada mi jakos nie zapadła w pamięć ale Maksa to lubiłam i szkoda mi go że odpadł
|
#1137 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wymiguje sie ![]() Cytat:
![]() w sumie tego Maksa od poczatku nie lubilam a Ady szkoda, myslalam ze ta Kaja wyleci a to moje trampki kupione tydzien temu i nowe pazurki zrobione wczoraj ![]() trampki.jpg zolte pazurki.jpg |
||
|
|
|
#1138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a trampole świetne ! ja tez chcę takie !! wrócił, uciekam więc dobranoc żońcie
Julitka ![]() Edytowane przez mooonik Czas edycji: 2009-04-29 o 23:38 |
|
|
|
|
#1139 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień doberek Skarby
![]() Ja na chwilunie - zmykam do pracki Później zajrzę ![]() Buziole |
|
|
|
#1140 |
|
Wtajemniczenie
|
hejka ho
U nas wczoraj był pan elektryk i sobie z mężem pogadali jakimś dziwnym dialektem Pan był bardzo zadowolony, pochwalił Kamila a ja zastanawiałam się czy my się go kiedykolwiek pozbędziemy ![]() Zaraz szykuję się do podróży- nienawidzę pakowania Ale już i żel przelałam do małej buteleczki po próbce dove a szampon mam miniaturowy Dzięki temu nie trzeba tyle dzwigac i zmieści się co nieco do jedzenia
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:11.

I wiele osób tak mówi, że to własnie pałac jak z bajki 
Czyli jestem całkiem normalna....

, chyba żyję już weekendem
no, ale wczoraj urodziło się dużo wcześniaków, obok na sali leży taki maluszek 690 g
i wszyscy się nim opiekują

to swietnie ze juz lepiej jest