Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-29, 15:55   #1081
Ana***
Zakorzenienie

Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI

Dziewczynki! moja kuzynka (dalsza) urodziła dzisiaj dziewczynkę!! Ale się cieszę...

kasiaher
gdzie Ty pracujesz?

Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość
Już jestem po
Generalnie było całkiem spoko... tak jak podejrzewałam o relaksie można zapomnieć bo ta maszynka zaciąga skórę i szoruje po niej chropowatą końcówką więc pod koniec nawet bym powiedziała, że trochę mnie bolało ale dla urody można wszystko wycierpieć Zaraz po skończonym zabiegu troszkę mnie piekło, teraz już przestało ale jeszcze nie patrzyłam jak wyglądają plecy bo wróciłam do pracy odebrać TŻ a okazało się, że ma jakieś spotkanie jeszcze i muszę na niego chwilę poczekać.
Ja mam tych blizn całkiem sporo, najwięcej w dolnej części pleców (na szczęście) ale to są młode blizny bo ten trądzik dopadł mnie w tym roku Kosmetyczka powiedziała, że potrzebne będą 4-5 zabiegów i do sierpnia powinno to już wyglądać dobrze Napiszę Wam później jak wyglądają plecy po pierwszym i czy w ogóle widzę jakąś poprawę. Za dwa tygodnie jestem zapisana na taki sam zabieg na twarzy ale poszukam sobie info o tej oxybrazji bo mnie tancerko zaciekawiłaś
Też się zastanawiam nad jakimiś zabiegami, ale ja mam blizny na ramionach
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-29, 15:57   #1082
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Dziewczynki! moja kuzynka (dalsza) urodziła dzisiaj dziewczynkę!! Ale się cieszę...

oo super:0 gratuluje jestes ciocią

dziewczyny masakra. szukam w necie jakis ofert na ten wyjazd i dupa. nie potrafie nic fajnego znaleźć ja chyba nigdy nic nie zarezerwuje

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-29, 16:00   #1083
zlotko855
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
Właśnie w Koniku. Ale na tandecie nie znaleźliśmy nic interesującego dopiero w tej Stróży. Naprawde duży wybór i mozliwości. My na miarę zamówiliśmy. Śliczne są

a no to dobrze wiedziec jakby co dzieki wielkie za info a jakie kolory wybraliscie? i jakie sa tam ceny? koszule i cala reszte tez mozna tam kupic? sorry, ze Cie tak mecze

Ana no to grono rodzinki sie powieksza. super!!

"całe życie z wariatami i niech tak już zostanie "

Edytowane przez zlotko855
Czas edycji: 2009-04-29 o 16:02
zlotko855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-29, 16:05   #1084
Ana***
Zakorzenienie

Bardzo się cieszę
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-29, 16:38   #1085
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Sama nie wiem... może bym dołożyła do niego więcej zieleni
A jaki byś proponowała? przyjmijmy narazie, że bez róż i kalii ale jeszcze nie wiem czy się na nie, nie zdecyduje
proponuje zajrzec na watek bukietowy, specjalistki na pewno doradza idealny bukiet

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
Dzis w nocy zmarła TZ ukochana babcia Bardzo mi smutno
współczuje, trzymaj się jakoś

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki..
dlugo mne u was nie bylo niestety...nie sadzilam ze remont i przygotowania do slubu moga zajmowac tak duzo czasu a do tego jak wrocilam do londynu nie mieslimy netu jakis czas ehhh naprawde a
i witam wszystkie nowe PM
teraz juz postaram sie byc na biezaco
u mnie przygotowania do przodu bylam na przymierace sukni kupilam buciki prozwolzilsimy zaproszenia nio i mielsimy juz randke nagrywana hehe do plyty z wesela
w su,ie zostalo nam kupic alkohol i doslzifowac menu ale to juz jakies 2 tyg przed slubem..
wogole to tak starsznie nie chcialo nam sie tu wracac....ale jeszcze2,5 mca i do pl na stale o ile nie dopadnie nas ten okropny wirus o ktorym ciagle trabia

a to mnie zaciekawilo..bylismy ostatnio zalatwiac papiery u ksiedza aczkolwiek si enie dopytalam jak to bedzie z rogrzeszeniem u nas skoro jestsmy juz malzenstwem w swietle prawa..hmm ale spowiedz dopiero na 2 tyg przeds slubem
witaj fajnie, że remont zrobiony i przygotowania ruszyly

Cytat:
Napisane przez Kasiamaja Pokaż wiadomość
Witam wszystkie przyszłe panny młode Chciałabym do Was dołączyc ceremonie ślubna planujemy na 3 października 2009
Suknie wstępnie już wybrałam z allegro ,ale troche się obawiam takiego zakupu na odleglosc bez przymiarki ,jednak z drugiej strony zakochalam się w niej.Może któras z Was ma doświadczenie w kupnie takiej sukni. Poza tym wesele planujemy dosc skromne na 50 osob zreszta dopiero wszystko zaczynamy załatwiać wiec lektura Waszego wątku bedzie dla mnie wskazowka
witaj

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
własnie dziewczyny moja makijażystka powiedziała że chciałaby mi doczepić parę pęczków rzęs , myslicie że nie zgubię ich po drodzę w sumie jeszcze nigdy nie miałam a podobno świetnie to wygląda
ja tez będę miała doczepione kępki sztucznych rzęs w zewn. kąciku oka, ksmetyczka mi doradziła, ale jak będa mi przeszkadzać to mi je odklei. w każdym razie zapewnia mnie, że efekt nie będzie sztuczny a oko o wiele lepeij będzie wyglądać

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Witajcie,

Czytam Was od jakiegoś czasu i w końcu postanowiłam się przyłączyć. Ślubujemy 12.09.2009 i też urlop planuję kilka dni przed (2-3), a po ślubie zobaczymy, wszystko zależy od tego co wyjdzie z naszych planów podróżnych. Ale jakiś tydzień na odreagowanie na pewno!;-)
witaj

Cytat:
w pl mamy ze tak powiem ''swoja nauczycielke'' znajoma ktora uczy tanca w sumie pokazala nam kroki i szczegolnie do walca ktoreo bedzieny chyba tanczyc cala horeografie ...a ze ja kiedys tanczylam wiec teraz tylko cwiczymy w londku bo z ztezusiem ciezko a jak wrocimy do pl zaczynamy lekcje od nowa
do jakiej piosenki będziecie tańczyć?
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-29, 16:57   #1086
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Cytat:
Napisane przez zlotko855 Pokaż wiadomość
witam nowe PM Kasiamaja slubujemy tego samego dnia

Kasiaher nie odpadna ci rzeski ja sobie swoje troszke przedluzam tylko idz do spradzonej kosmetyczki... moja mama kiedys poszla do takiej, ze jakos tak jej zrobila, ze klej ja drapal po oku. czy cos w tym rodzaju i ja to denerwowalo.
ale jak rzeski sa dobrze zrobione to ich nie czuc, a efekt jest swietny, dlatego uwazam, ze lepiej isc do sprawdzonej kosmetyczki.

---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ----------

Justynko moge wiedziec gdzie kupiliscie te garniaki? czy nie w garnitexie? albo w koniku? wnioskuje, ze jest tam super wybor, bo kupiliscie 2 garniturki
Cytat:
Napisane przez zlotko855 Pokaż wiadomość
a no to dobrze wiedziec jakby co dzieki wielkie za info a jakie kolory wybraliscie? i jakie sa tam ceny? koszule i cala reszte tez mozna tam kupic? sorry, ze Cie tak mecze

Ana no to grono rodzinki sie powieksza. super!!
No coś Ty, pytaj
Wybraliśmy ciemny brąz w prążki - takie ledwo widoczne i drugi taki ecru - błyszczący - jasnozłoty.
Egzemplarze salonowe sa tam po 320 zł a szycie na miare po 400zł. Dobralismy od razu kamizelkę żakardową - zwęża się - koszulę, spinki będziemy przy odbiorze jeszcze paski brać. Bardzo dużey wybór - kolorów, rozmiarów, materiałów. Naprawdę fajnie.
Stary 2009-04-29, 17:58   #1087
martak110
Rozeznanie

Ja mam sukienke taką! oczywiście na zdjeciu wygląda inaczej niż na mnie,ale najważniejsze ze pasuje i dokładnie taką chciałam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg S_(12).jpg (13,3 KB, 72 załadowań)
Jest na świecie taki rodzaj smutku, którego nie można wyrazić łzami. Nie można go nikomu wytłumaczyć. Nie mogąc przybrać żadnego kształtu, osiada ciasno na dnie serca jak śnieg podczas bezwietrznej nocy.
martak110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-29, 18:06   #1088
diya1983
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez martak110 Pokaż wiadomość
Ja mam sukienke taką! oczywiście na zdjeciu wygląda inaczej niż na mnie,ale najważniejsze ze pasuje i dokładnie taką chciałam
bardzo ladna udany zakup
diya1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-29, 18:19   #1089
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Śliczna, gratuluję zakupu!

---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ----------

Cytat:
Gratulacje!Im więcej dzieci w rodzinie tym lepiej!
Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-29, 18:26   #1090
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:

kasiaher gdzie Ty pracujesz?

super ale fajnie

ja pracuje na komendzie policji

Cytat:
sliczna sukieneczka, a ty tez będziesz miała taką górę , bo mi sie strasznie podoba, mierzyłam coś bardzo podobnego ale taki dekolt jeszcze ja miałam taki na szyję , jakos tak dziwnie mnie skracał , ale bardzo mi się to podoba
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-29, 18:33   #1091
zielony_motylek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
zielony z jakiego biura, za ile ?
Szczerze Ci powiem, że jeszcze nie wiem przeglądałam jak narazie oferty Triady i Scanholiday, bo będziemy rezerwować oferte last minute, bo to wszystko zależy od tego kiedy odrobie praktyke i czy coś z sesji nie zostanie mi na wrzesień także mamy czas do namysłu jeszcze.. ale bardzo bym chciała żebyśmy byli tam tak 14 i 18 września bo to nasze urodziny i byłoby tak fajowsko spędzić je na wakacjach .. ahhh...
w każdym razie my rezerwujemy tylko przelot i hotel, bez zadnych dodatkowych wycieczek bo chcemy wynająć auto i zwiedzać na własną ręke, już troche sobie posznupałam na necie w celu wynalezienia jakichś fajowych (a czasem też mniej znanych) godnych zobaczenia miejsc.

Cytat:
w pl mamy ze tak powiem ''swoja nauczycielke'' znajoma ktora uczy tanca w sumie pokazala nam kroki i szczegolnie do walca ktoreo bedzieny chyba tanczyc cala horeografie ...a ze ja kiedys tanczylam wiec teraz tylko cwiczymy w londku bo z ztezusiem ciezko a jak wrocimy do pl zaczynamy lekcje od nowa
oo no to super, ja niestety mam dokładnie tak jak kasiaher :

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
ja tez chciałam z tż iśc na kurs ale tak się zbieramy że nawet nie wiem czy zdążymy się czego kolwiek nauczyć. Druga sprawa że nam wiecznie brajkuje czasu i nawet nie ma kiedy się tam wybrać.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-29, 18:38   #1092
diya1983
Zadomowienie

nie wiedziałam, że golfiki skracają...???

co do zabiegów na trądzik, qrczę przydałyby mi się- plecy mi ostatnio wyglądają jak po huraganie
Stary 2009-04-29, 18:42   #1093
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość
poszukam sobie info o tej oxybrazji bo mnie tancerko zaciekawiłaś
na wizazu jest nawet wątek o oxybrazji i sama się w nim udzielałam bo to mało popularne ale super jeśli chodzi o twarz bo po zabiegu nie ma żadnego zaczerwienienia i można normalnie funkcjonowac a nie ukrywac się w domu z powodu czerwonej twarzy. na taki zabieg podobno dziewczyny chodzą nawet w dzien wesela bo buzia jest super nawilżona i wygląda bardzo świeżo no jak u dziecka po prostu tak więc ja na pewno za rok przed ślubem wezmę całą serię takich zabiegów na twarz i na plecki jak będzie trzeba. zapewniam cię ze najmniejszego przebarwienia już nie ujrzysz na twarzy po tych zabiegach.. chyba że potem nie bedziesz dbała skrupulatnie o skórę i znów wyskoczą niedoskonalosci.. ja sobie twarz sama rozbabrałam i potem już poleciało dalej i wypryski znów mi przebarwienia porobiły ale całe szczeście wiem już jak się tego pozbyc więc się nie martwię tylko po złuszczaniu skóra jest bardzo cienka i kosmetyczka kazała stosowac wysokie filtry jak się wystawiac ma zamiar te partie na słoneczko wiec od razu ci mówię żebys się potem jakis posłonecznych przebarwien nie nabawiła..
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-29, 18:43   #1094
Gucia0987
Zakorzenienie

Zazdroszczę tym, które idą na kurs tańca! Mój TŻ niestety nie chce iść i chyba już go nie przekonam. Jest przekonany, że tańczy świetnie!Myślę, że moglibyśmy podszkolić jego umiejętności:P ale radzimy sobie...
Stary 2009-04-29, 18:44   #1095
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez diya1983 Pokaż wiadomość
nie wiedziałam, że golfiki skracają...???

co do zabiegów na trądzik, qrczę przydałyby mi się- plecy mi ostatnio wyglądają jak po huraganie
tylko pamiętaj że takie złuszczanie to się robi juz na zagojonych krostkach itp bo jak bedziesz miała krostki to nic to nie da taki zabieg bo kosmetyczka bedzie te miejsca po prostu omijać bo inaczej by ci się rozkrwawiły... dlatego jak masz blizny i przebarwienia to taki zabieg jak najbardziej wskazany a jak masz wypryski to najpierw je zalecz.
Stary 2009-04-29, 18:50   #1096
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dziewczyny wy wszytskie te podróze poslubne organizujecie przez biura?? a chce jechac samochodem do chorwacji i myslałam aby samej szukac jakiegos hotelu ale kurcze strasznie cięzko mi to idzie. chyba jestem za wybredna.

Stary 2009-04-29, 18:53   #1097
diya1983
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
tylko pamiętaj że takie złuszczanie to się robi juz na zagojonych krostkach itp bo jak bedziesz miała krostki to nic to nie da taki zabieg bo kosmetyczka bedzie te miejsca po prostu omijać bo inaczej by ci się rozkrwawiły... dlatego jak masz blizny i przebarwienia to taki zabieg jak najbardziej wskazany a jak masz wypryski to najpierw je zalecz.
rozumiem... no to u mnie i krostki podrapane sa a drogie sa te zabiegi???
Stary 2009-04-29, 18:54   #1098
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Kasiaher to jak mnie gdzieś policja zlapie (hmm... tylko za co) to będę sie na Ciebie powolywać

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-29, 19:03   #1099
śliweńka
Zakorzenienie

co sądzicie o tym na auto??
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg img0968fl1.jpg (41,4 KB, 38 załadowań)

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-29, 19:05   #1100
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Dziewczyny wy wszytskie te podróze poslubne organizujecie przez biura?? a chce jechac samochodem do chorwacji i myslałam aby samej szukac jakiegos hotelu ale kurcze strasznie cięzko mi to idzie. chyba jestem za wybredna.
ja polecam ci internetowe biuro podróży interhome.pl czy jakoś tak. my w tamtym roku korzystaliśmy z tego biura i ma naprawdę fajne oferty- we wrzesniu są taniutkie a jak jedziesz własnym samochodem i macie gaz założony w aucie to już całkiem taniocha bo gaz jest po drodze wszędzie w każdym państwie i to tanszy niż w polsce.
my jechalismy w 4 osoby na tydzien do chorwacji i wyszło nas ze wszystkim- czyli mieszkanie na 7 dni- w pełni wyposazone, własna kuchnia, 2 łazienki, 2 sypialnie no i wieeeeelki taras z widokiem na morze, jakies 200m od plaży, plus własny dojazd autem na gaz, plus jedzenie w restauracjach codziennie na obiadek no i w ogole wszystko to ok 700-800zł na osobę nas wyszło wiec jak na tydzien nad ciepłym morzem w 35 stopniach w dzień, opalenizną jak z marzen i jedzeniem w restauracjach to chyba nieduzo
Cytat:
ja płaciłam 100zł za jeden a trzeba wykonac przynajmniej te 5-6... drogo trochę ale skórę masz jak nową! normalnie by mi było szkoda kasy ale przed ślubem na pewno sobie to zrobię a jak masz niezaleczone krostki to idź do dermatologa po jakąś maść albo płyn i wszystko bedzie super. ja pamiętam ze najlepsze efekty to miałam po płynie dermatologa robionym w aptece za 5zł!!! i wszystkie leki niech się schowają... ale nie mam nawet recepty na to żebym ci mogła skład podac... a jak nie chcesz iść do dermatologa to kup sobie w aptece mydełko siarkowe- kosztuje jakies 3zł i myj nim plecy i obszary z krostkami, mozesz sobie tez kupić łyn Afronis w aptece za 5zł i tez nim przecierac skórę. niecałe 10zł wydasz na te 2 produkty a zobaczysz że stan skóry ci się poprawi znacząco- sprawdzone więc nie wciskam kitu. rzezycia z trądzikiem to ja już mam i stwierdzam że te zwykłe tanie proste preparaty działają najlepiej
Stary 2009-04-29, 19:12   #1101
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
ja polecam ci internetowe biuro podróży interhome.pl czy jakoś tak. my w tamtym roku korzystaliśmy z tego biura i ma naprawdę fajne oferty- we wrzesniu są taniutkie a jak jedziesz własnym samochodem i macie gaz założony w aucie to już całkiem taniocha bo gaz jest po drodze wszędzie w każdym państwie i to tanszy niż w polsce.
my jechalismy w 4 osoby na tydzien do chorwacji i wyszło nas ze wszystkim- czyli mieszkanie na 7 dni- w pełni wyposazone, własna kuchnia, 2 łazienki, 2 sypialnie no i wieeeeelki taras z widokiem na morze, jakies 200m od plaży, plus własny dojazd autem na gaz, plus jedzenie w restauracjach codziennie na obiadek no i w ogole wszystko to ok 700-800zł na osobę nas wyszło wiec jak na tydzien nad ciepłym morzem w 35 stopniach w dzień, opalenizną jak z marzen i jedzeniem w restauracjach to chyba nieduzo
kurcze bo ja juz nie wiem sama czego chce czy takiego normalnego apartamentu, czy tez hotelu z pasenem z tarasem i widokiem na morze. tzn wolałabym to drugie ale ceny tez są drozsze
aha a samochód mam na ropę, ale mało pali - seat leon

Stary 2009-04-29, 19:18   #1102
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
kurcze bo ja juz nie wiem sama czego chce czy takiego normalnego apartamentu, czy tez hotelu z pasenem z tarasem i widokiem na morze. tzn wolałabym to drugie ale ceny tez są drozsze
aha a samochód mam na ropę, ale mało pali - seat leon
możesz przejrzec to biuro co ci szkodzi. tż je znalazł jakimś cudem w necie i już my z niego bylismy i rodzice tżta na wakacjach i wszystko w porządku było. a że jest internetowe i wszystko sie przez neta załatwia to powoduje ze jest tansze- wszystkie papiery ci do domu przysyłają i ubezpieczenie itp i nigdzie chodzic nie trzeba. a jakby co to siedziba jest w warszawie wiec jak masz blisko to mozesz osobiscie. cale mieszkanie nowowyposażone z tarasem leżakami i wyposażeniem wyszło nas 1200zł za tydzien. ale to bylo 4 osobowe a wy pewnie chcecie na 2 osoby to cen nie znam... ale fajne mają oferty- śniadanko na tarasie sobie jesz z widokiem na cieplutkie morze- ale ci zazdroszczę że bedziesz tam w tym roku
Stary 2009-04-29, 19:20   #1103
Lustereczko
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
My zamowilismy takie na allegro, w kolorze rozu, wlasnie nam przyszly w poniedzialek i jest super, zamowilismy 10, dostalismy jeszcze 1 gratis plus tablice z napisem nowozency, i w sumie zaplacilismy 100 zl I sa super
Lustereczko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-29, 19:31   #1104
diya1983
Zadomowienie

tancerko, ten plyn bardzo mi pomogl, afronisem tez zaczelam sie smarowac, dokupie jeszcze mydelko- tylko ja mam podla nature i drapie. dobrze ze mam tradzik tylko na plecach...
Stary 2009-04-29, 19:34   #1105
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
możesz przejrzec to biuro co ci szkodzi. tż je znalazł jakimś cudem w necie i już my z niego bylismy i rodzice tżta na wakacjach i wszystko w porządku było. a że jest internetowe i wszystko sie przez neta załatwia to powoduje ze jest tansze- wszystkie papiery ci do domu przysyłają i ubezpieczenie itp i nigdzie chodzic nie trzeba. a jakby co to siedziba jest w warszawie wiec jak masz blisko to mozesz osobiscie. cale mieszkanie nowowyposażone z tarasem leżakami i wyposażeniem wyszło nas 1200zł za tydzien. ale to bylo 4 osobowe a wy pewnie chcecie na 2 osoby to cen nie znam... ale fajne mają oferty- śniadanko na tarasie sobie jesz z widokiem na cieplutkie morze- ale ci zazdroszczę że bedziesz tam w tym roku
poszukam, poszukam a moze cos fajnego znajde a ty w jakim miejscu tam byłas??
ps. chorwacja to moje marzenie. tez sie nie moge doczekac.

Stary 2009-04-29, 19:44   #1106
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
tancerko, ten plyn bardzo mi pomogl, afronisem tez zaczelam sie smarowac, dokupie jeszcze mydelko- tylko ja mam podla nature i drapie. dobrze ze mam tradzik tylko na plecach...
mozesz te strupki smarowac jeszcze jakąs maścią gojacą- np alantan krem, albo tormentiol- ok 5zł kosztują więc żadne pieniądze a efekt super.

Cytat:
poszukam, poszukam a moze cos fajnego znajde a ty w jakim miejscu tam byłas??
ps. chorwacja to moje marzenie. tez sie nie moge doczekac.
ja byłam w Zadarze.
Stary 2009-04-29, 20:03   #1107
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Mi osobiście się bardzo podoba!
Stary 2009-04-29, 20:06   #1108
motley
Zadomowienie

Cytat:

myślę, że te same zabiegi co na twarzy, plecach czy dekoldzie można wykonać na ramionach. To jest pewnie tylko kwestia ustalenia z kosmetyczką.

Cytat:
na wizazu jest nawet wątek o oxybrazji i sama się w nim udzielałam bo to mało popularne ale super jeśli chodzi o twarz bo po zabiegu nie ma żadnego zaczerwienienia i można normalnie funkcjonowac a nie ukrywac się w domu z powodu czerwonej twarzy. na taki zabieg podobno dziewczyny chodzą nawet w dzien wesela bo buzia jest super nawilżona i wygląda bardzo świeżo no jak u dziecka po prostu tak więc ja na pewno za rok przed ślubem wezmę całą serię takich zabiegów na twarz i na plecki jak będzie trzeba. zapewniam cię ze najmniejszego przebarwienia już nie ujrzysz na twarzy po tych zabiegach.. chyba że potem nie bedziesz dbała skrupulatnie o skórę i znów wyskoczą niedoskonalosci.. ja sobie twarz sama rozbabrałam i potem już poleciało dalej i wypryski znów mi przebarwienia porobiły ale całe szczeście wiem już jak się tego pozbyc więc się nie martwię tylko po złuszczaniu skóra jest bardzo cienka i kosmetyczka kazała stosowac wysokie filtry jak się wystawiac ma zamiar te partie na słoneczko wiec od razu ci mówię żebys się potem jakis posłonecznych przebarwien nie nabawiła..
już przeczytałam Ja niestety też jestem dłubacz pospolity... nie potrafię żyć z rosnącym pryszczem... po prostu nie mogę o niczym innym myśleć i ciągle w nim dłubię Ja teraz też dostałam zakaz opalania się a krem z filtrem (20) używam cały czas więc jakoś dam radę
Muszę pomyśleć o tej oxybrazji bo faktycznie brzmi fajnie

Cytat:
Ja dzisiaj za plecy płaciłam 160 zł Podobno ma być dobrze po 4-5 zabiegach.

Cytat:
Mi na ten trądzik najlepiej pomógł chyba tetralysal bo przestały mi się robić krostki... tylko trzeba to niestety łykać bardzo długo - ja to zażywam nieco ponad 2 miesiące i kuracja nadal trwa ale efekty jak na razie mi się podobają. Napisałam "chyba" bo też smarowałam różnymi mazidłami ale nieregularnie

edit: zapomniałam napisać, że plecy nie są w ogóle zaczerwienione po dzisiejszym zabiegu... są tylko jakby wrażliwsze na dotyk ale nie bolą.

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"

Edytowane przez motley
Czas edycji: 2009-04-29 o 20:09
motley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-29, 20:32   #1109
zielony_motylek
Rozeznanie

Cytat:
mnie się bardzo podoba

Edytowane przez zielony_motylek
Czas edycji: 2009-04-29 o 20:40
zielony_motylek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-29, 20:46   #1110
zlotko855
Rozeznanie

Justynko dziekuje za szczegoly warto wiedziec, bo zakup jeszcze przed nami. a jeszcze spytam cie jaki masz kolor sukni? pewnie ecru?

Sliwenka podoba mi sie ta dekoracja samochodu... tylko ja osobiscie wolalabym jakis moze inny kolor, np rozowy.

"całe życie z wariatami i niech tak już zostanie "
zlotko855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości