Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-29, 20:59   #1111
sas
Wtajemniczenie

Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
p

witaj fajnie, że remont zrobiony i przygotowania ruszyly

do jakiej piosenki będziecie tańczyć?
Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
Szczerze Ci powiem, że jeszcze nie wiem przeglądałam jak narazie oferty Triady i Scanholiday, bo będziemy rezerwować oferte last minute, bo to wszystko zależy od tego kiedy odrobie praktyke i czy coś z sesji nie zostanie mi na wrzesień także mamy czas do namysłu jeszcze.. ale bardzo bym chciała żebyśmy byli tam tak 14 i 18 września bo to nasze urodziny i byłoby tak fajowsko spędzić je na wakacjach .. ahhh...
w każdym razie my rezerwujemy tylko przelot i hotel, bez zadnych dodatkowych wycieczek bo chcemy wynająć auto i zwiedzać na własną ręke, już troche sobie posznupałam na necie w celu wynalezienia jakichś fajowych (a czasem też mniej znanych) godnych zobaczenia miejsc.

oo no to super, ja niestety mam dokładnie tak jak kasiaher :
mamy wlaca angielskiego speiwaja w ducecie francusko angielskim ale nie wiem czy bede tochciala tak do konca... bo mialam juz upatrzona 1 piosenke...
dziewczynki jakbyscie mialy jakies stronki z biurami podrizy podajce bo tez bymsy chcieli pojechac i nie wiem gdzie myslalam o grecji
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-29, 21:16   #1112
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

A ja najpierw chciałabym się pochwalić, a potem będę nadrabiała zaległości, bo nie było mnie cały dzień Byłam dzisiaj wywołać zdjęcia z sesji dla mojego TŻ i kupiłam ładny album Teraz szukam jakiś cytatów, bo kupiłam taki album samoprzylepny i będę pod każdym zdjęciem umieszczała jakiś ładny cytat A teraz ide nadrabiać zaległości mam chyba z 6 stron do nadrobienia
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-29, 21:22   #1113
zlotko855
Rozeznanie

sas jesli myslisz o grecji to polecam wyspe rodos ... bylismy tam 2 lata temu na wakacjach i jest cudna, pojechalismy tam z triady, ale ogolnie biura nie polecam... mysmy nie mieli z nim jakis problemow (procz ceny), ale wiele osob narzekalo. za to jesli moge polecic to mile wspominam biuro exim tour. pozatym ten sam hotel z triady kosztowal w innym biurze o wiele taniej, ale niestety zorientowalismy sie dopiero po fakcie

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ----------

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
A ja najpierw chciałabym się pochwalić, a potem będę nadrabiała zaległości, bo nie było mnie cały dzień Byłam dzisiaj wywołać zdjęcia z sesji dla mojego TŻ i kupiłam ładny album Teraz szukam jakiś cytatów, bo kupiłam taki album samoprzylepny i będę pod każdym zdjęciem umieszczała jakiś ładny cytat A teraz ide nadrabiać zaległości mam chyba z 6 stron do nadrobienia

kwiatuszku i jak wyszly te zdjecia? no to juz niebawem wreczysz prezent TZowi

"całe życie z wariatami i niech tak już zostanie "
zlotko855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-29, 21:28   #1114
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
proponuje zajrzec na watek bukietowy, specjalistki na pewno doradza idealny bukiet
....
Chyba tak zrobię.

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Śliczna, gratuluję zakupu!

---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ----------

Gratulacje!Im więcej dzieci w rodzinie tym lepiej!
Mi nie ma czego gratulować, tylko biednej mamusi, co się tyle namęczyła... .

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
super ale fajnie

ja pracuje na komendzie policji

sliczna sukieneczka, a ty tez będziesz miała taką górę , bo mi sie strasznie podoba, mierzyłam coś bardzo podobnego ale taki dekolt jeszcze ja miałam taki na szyję , jakos tak dziwnie mnie skracał , ale bardzo mi się to podoba
Mamy do czynienia z policjantką?

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
co sądzicie o tym na auto??
Mi się bardzo podoba
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-29, 21:31   #1115
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zlotko855 Pokaż wiadomość
kwiatuszku i jak wyszly te zdjecia? no to juz niebawem wreczysz prezent TZowi
Zdjęcia wiadomo nie wyszły tak profesjonalnie jak zrobione przez fotografa, ale wydaje mi się, że też nie są aż takie złe Najważniejsze, że ja na nich jestem No wręcze, ale nie wiem kiedy mój TŻ ma urodziny w tą niedziele, imprezke robi w sobotę, ale przyjedzie do mnie najprawdopodobniej już jutro, bo piątek jest wolny więc nie wiem czy mnienie pokusi mu go już dać
Stary 2009-04-29, 21:32   #1116
martak110
Rozeznanie

Cytat:
ty tez będziesz miała taką górę , bo mi sie strasznie podoba, mierzyłam coś bardzo podobnego ale taki dekolt jeszcze ja miałam taki na szyję , jakos tak dziwnie mnie skracał , ale bardzo mi się to podoba
Tak,ja dokładnie taką sukienke chciałam i takiej szukałam z koronką na dekoldzie ale nie zupełanie z golfikiem.Ja jestem dośc wysoka i mam mały biust wiec sukienka z odkrytymi ramionami odpadała bo wyglądałam śmiesznie i zle sie czułam. Ta jest super i fantastycznych pieniadzach jak dla mnie.
Owszem jezeli byl golfik a nie jestes zbyt wysoka i nie masz długaśnej szyji to taki fason mogł ci optycznie "zjadać" kawałek ciała,ale taka koronka jest w sam raz. Gdybym tej nie znalazła to bym dokladnie taką sobie szyła.
Jest na świecie taki rodzaj smutku, którego nie można wyrazić łzami. Nie można go nikomu wytłumaczyć. Nie mogąc przybrać żadnego kształtu, osiada ciasno na dnie serca jak śnieg podczas bezwietrznej nocy.
martak110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-29, 21:33   #1117
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martak110 Pokaż wiadomość
Ja mam sukienke taką! oczywiście na zdjeciu wygląda inaczej niż na mnie,ale najważniejsze ze pasuje i dokładnie taką chciałam
bardzo ladna sukienka

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Dziewczyny wy wszytskie te podróze poslubne organizujecie przez biura?? a chce jechac samochodem do chorwacji i myslałam aby samej szukac jakiegos hotelu ale kurcze strasznie cięzko mi to idzie. chyba jestem za wybredna.
my jedziemy z biura, to ma byc nasz miodowy tydzien i chcemy zeby wsyztko bylo idealnie nie mowie ze na wlasna reke bedzoe nie idealnie, ale wolimy sie niemartwic o gotowanie jedzenie itd..

jutro 100 dniowka i wogole jutro konczymy nasze zaproszenia tzn 1 bo jedziemy na weekend do poznania i chcemy go zawiesc reszte pozniej ale bynajmniej bedzie juz takie jak chcemy.. wkleje jutro fotki
Stary 2009-04-29, 21:37   #1118
Ana***
Zakorzenienie

martucha84 sami robicie zaproszenia?
Stary 2009-04-29, 21:43   #1119
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
martucha84 sami robicie zaproszenia?
tak tzn pomaga nam moja kolezanka z pracy i jej tz ale ogolnie to robimy sami juz sie nie moge doczekac efektu - na kalce drukowany tekst, kalka przywiozana ruda wstazka do zaproszenia na zaproszeniu nasze zdjecie czarno biale tylko wyciagniety rudy kolor i od nas odchodza takie pnacza lisci zielone - wiec kolorystyka taka jak sali rudo zielona taka jak zreszta ja tez bede miala zielone kwiaty w mych rudych wlosach a na jakby koncu zaproszenia jeszcze asze foto nad woda.. zreszta jutro pokaze
Stary 2009-04-29, 21:50   #1120
agus87
Zakorzenienie

wiecie co wam powiem ? jesli chodzi o pierwszy taniec to mimo wszystko, ze nam nie wyszedl tak jak m ial wyjsc tzn uklad skopalism y, to teraz to jakies takie dla mnie zupelnie niewazne...
a tego sie balam najbardziej
i dopiero po plenerze zaczelam porzadnie jesc hehe

mieszzkam u tz i jego rodzicow, c iezko jest mi do nich mowic mamo, tato, bo z nim i pracuje i przez ostatnie 2 lata codzien na pan i pani wiec rozumiecie...
Stary 2009-04-29, 21:51   #1121
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
tak tzn pomaga nam moja kolezanka z pracy i jej tz ale ogolnie to robimy sami juz sie nie moge doczekac efektu - na kalce drukowany tekst, kalka przywiozana ruda wstazka do zaproszenia na zaproszeniu nasze zdjecie czarno biale tylko wyciagniety rudy kolor i od nas odchodza takie pnacza lisci zielone - wiec kolorystyka taka jak sali rudo zielona taka jak zreszta ja tez bede miala zielone kwiaty w mych rudych wlosach a na jakby koncu zaproszenia jeszcze asze foto nad woda.. zreszta jutro pokaze
My też mieliśmy robić, ale zrezygnowaliśmy, bo za dużo gości jakby wesele było mniejsze to i owszem ale i tak mamy robotę bo musimy podrukować na kopertach personalizacje, a no i robimy zawieszki na alko, jakieś 300szt i będziemy robić prezenciki jeszcze i drukować nalepki na ciasto.

Zapomniałam dodać, że zbieramy się jeszcze do robienia albumów .

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2009-04-29 o 21:52

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-29, 21:53   #1122
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
mieszzkam u tz i jego rodzicow, c iezko jest mi do nich mowic mamo, tato, bo z nim i pracuje i przez ostatnie 2 lata codzien na pan i pani wiec rozumiecie...
Ja w ogóle nie mam zamiaru do przyszłych teściów mówić mamo i tato i nie chce, żeby mój TŻ tak mówił do moich rodziców jak zamieszka u mnie, bo rodziców ma się tylko jednych, przynajmniej takie jest moje zdanie. Po ślubie będę im mówić po imieniu albo teściowa-teść.
Stary 2009-04-29, 21:55   #1123
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
wiecie co wam powiem ? jesli chodzi o pierwszy taniec to mimo wszystko, ze nam nie wyszedl tak jak m ial wyjsc tzn uklad skopalism y, to teraz to jakies takie dla mnie zupelnie niewazne...
a tego sie balam najbardziej
i dopiero po plenerze zaczelam porzadnie jesc hehe

rozumiem mi tez by bylo bardzo ciezko, i epewnie bedzie. Agus a robicie medale np medale dla dzieci za konkursy szachowe itd?
Cytat:
My też mieliśmy robić, ale zrezygnowaliśmy, bo za dużo gości jakby wesele było mniejsze to i owszem ale i tak mamy robotę bo musimy podrukować na kopertach personalizacje, a no i robimy zawieszki na alko, jakieś 300szt i będziemy robić prezenciki jeszcze i drukować nalepki na ciasto.

Zapomniałam dodać, że zbieramy się jeszcze do robienia albumów .
my robimy 100 zaproszen tzn 90 zaproszen a 10 zawiadomien, 74 zaproszenia mamy do rozdania odrau ale ta czesc bez kalki robimy o kilka wiecej jakby cos sie popsulo itd sami tez bedziemy robic 200 zawieszek plus wizytowki na stol ale to za jakas chwile jak zrobimy zaproszenia
Stary 2009-04-29, 22:08   #1124
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość
Mi na ten trądzik najlepiej pomógł chyba tetralysal bo przestały mi się robić krostki... tylko trzeba to niestety łykać bardzo długo - ja to zażywam nieco ponad 2 miesiące i kuracja nadal trwa ale efekty jak na razie mi się podobają. Napisałam "chyba" bo też smarowałam różnymi mazidłami ale nieregularnie

edit: zapomniałam napisać, że plecy nie są w ogóle zaczerwienione po dzisiejszym zabiegu... są tylko jakby wrażliwsze na dotyk ale nie bolą.
aaaa to ty już wyższy kaliber i u dermatologa byłaś a ja ci rady daję jak dla początkującej- wybacz też brałam tetralysal ale pół roku i dopiero wtedy były trwałe efekty. Ale mam nadzieję że bierzesz do tego antybiotyku jakąś osłonkę na żołądek typu Lacidofil czy cos takiego? bo jak nie to ja bym radzila sie zaopatrzyc bo po pół roku przyjmowania antybiotyku tak mnie brzuch już bolał że na samą mysl o jedzeniu przestawałam się robic głodna...
a jesli chodzi o tą oxybrazję to rezygnowac nie musisz bo krosta goi się z tydzien max 2 a te 6 czy 7 zabiegów to trwa 3 miesiące, a kosmetyczka obiecuje że po 4 zabiegu już mają wypryski nie wyskakiwać.. wiec to co rozwalone się goi a nowe nie wyskakują.i rzeczywiście mi się skóra oczyściła ładnie i dłuuuugo nie miałam wyprysków itp... ale potem po 9 miesiącach przyszła zima i znów mi cos zaczeło wyskakiwac a ja tez jestem dłubacz pospolity i jak zaczęlam dłubac tak teraz muszę znów w przyszłym roku iść na usuwanie śładów z buzi... w każdym razie ty ślub masz w lato a więc jakbys teraz zaczęła te zabiegi to do ślubu byś miała buzię idealną- uwierz mi cera jak u dziecka!!! trochę drogo taka seria wychodzi wiem bo 600zł piechotą nie chodzi ale czego się nie robi by w ten dzien czuc sie komfortowo i nie martwic sie ze jakiś pryszcz wyjdzie w dniu ślubu... ja w każdym razie na pewno postaram się zaoszczędzić te 600zł na oxybrazję
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-29, 22:16   #1125
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
rozumiem mi tez by bylo bardzo ciezko, i epewnie bedzie. Agus a robicie medale np medale dla dzieci za konkursy szachowe itd?

my robimy 100 zaproszen tzn 90 zaproszen a 10 zawiadomien, 74 zaproszenia mamy do rozdania odrau ale ta czesc bez kalki robimy o kilka wiecej jakby cos sie popsulo itd sami tez bedziemy robic 200 zawieszek plus wizytowki na stol ale to za jakas chwile jak zrobimy zaproszenia
No my mamy wszystkich zaproszeń zamówione 150, ale nie wiem czy zużyjemy wszystkie, albo czy czasem nie braknie (tfu! tfu!) ale kolorystycznie są bardzo dobrane do innych dodatków
Powodzenia w robieniu zawieszek, bo mnie to już czasami nudzi ale mamy więcej jak połowę! no i wybraliśmy sobie dość trudne wiązanie kokardki.
Stary 2009-04-29, 22:24   #1126
Lustereczko
Rozeznanie

Jutro moze porobie fotki dekoracji samochodu co wam sie tak podoba, bo na zywo wyglada jeszcze lepiej tylko dekoracja jest u TZ takze nie obiecuje ze jutro beda fotki...
I wiadomosc dnia podpisalismy dzis umowe o wynajem mieszkania i mamy klucze mieszkanko 55 m,3 pokoje, czynsz 300 zl i odstepne 300 zl, plus media i w sumie teraz sie ciesze ze tamta baba nas olala, bo dzieki temu znalezlismy lepsze mieszkanie , wieksze a za ta sama cene
Lustereczko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-29, 22:33   #1127
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lustereczko Pokaż wiadomość
Jutro moze porobie fotki dekoracji samochodu co wam sie tak podoba, bo na zywo wyglada jeszcze lepiej tylko dekoracja jest u TZ takze nie obiecuje ze jutro beda fotki...
I wiadomosc dnia podpisalismy dzis umowe o wynajem mieszkania i mamy klucze mieszkanko 55 m,3 pokoje, czynsz 300 zl i odstepne 300 zl, plus media i w sumie teraz sie ciesze ze tamta baba nas olala, bo dzieki temu znalezlismy lepsze mieszkanie , wieksze a za ta sama cene
Gratulacje!

---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ----------

Lustereczko właśnie się zorientowałam, że mamy bardzo podobne: staż związku, zaręczyn no i w zasadzie ślubu też .
Stary 2009-04-29, 22:35   #1128
princessa0121
Raczkowanie

[quote=tancerka212;1209194 0]ja polecam ci internetowe biuro podróży interhome.pl czy jakoś tak. my w tamtym roku korzystaliśmy z tego biura i ma naprawdę fajne oferty- we wrzesniu są taniutkie a jak jedziesz własnym samochodem i macie gaz założony w aucie to już całkiem taniocha bo gaz jest po drodze wszędzie w każdym państwie i to tanszy niż w polsce.
my jechalismy w 4 osoby na tydzien do chorwacji i wyszło nas ze wszystkim- czyli mieszkanie na 7 dni- w pełni wyposazone, własna kuchnia, 2 łazienki, 2 sypialnie no i wieeeeelki taras z widokiem na morze, jakies 200m od plaży, plus własny dojazd autem na gaz, plus jedzenie w restauracjach codziennie na obiadek no i w ogole wszystko to ok 700-800zł na osobę nas wyszło wiec jak na tydzien nad ciepłym morzem w 35 stopniach w dzień, opalenizną jak z marzen i jedzeniem w restauracjach to chyba nieduzo

hej hej to naprawde mało i opłaca się a może masz namiary na ten hotel czy tam mieszkanie co mieszkałaś? bo ja nie lubie tak w ciemno coś oglądać i zamawiać raz jak zamówiłam domki nad morzem świetne w necie były a jak zajechaliśmy to poprostu ruina i zmieniliśmy na całkiem fajne mieszkanko A WIĘC PROSZE O WIĘCEJ INFORMACJI NA TEMAT NOCLEGU TAM
princessa0121 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-30, 04:06   #1129
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
bez slubu nie mozemy byc rodzicami chrzestnymi. w sensie ze w takich okolicznosciach nie mozemy trzymac do chrztu
a ja mieszkam z moim TZetem i jestem matka chrzestna

Cytat:
Napisane przez aloy Pokaż wiadomość
muszę się wtrącić sama mieszkam z moim TZ, ale nie dostałam rozgrzeszenia i obowiązuje tylko jedna spowiedź przed samym ślubem. I nie obraźcie się dziewczyny, ale mieszkanie razem to jest grzech śmiertelny, księża jak nie dają rozgrzeszenia to naprawdę mają co do tego powód... Ale pocieszające jest to że ta jedna spowiedź przed samym ślubem jest najważniejsza, póxniej nie zdąrzycie już za bardzo nagrzeszyć
no wlasnie , dlaczego to jest grzech smiertelny jak dla mie to GLUPOTA !! i nie zgodze sie z tym ze ksieza maja prawo nie dac rozgrzeszenia !!

Cytat:

kwatuszek zyjac w grzechu nie mozesz trzymac dzieciaczka do chrztu. Tak to okrelsa prawo kanoniczne.
jak juz pisalam wyzej ja jestem matka chrzestna

Cytat:
Napisane przez diya1983 Pokaż wiadomość
a mnie zastanawia jaka jest roznica miedzy grzeszeniem mieszkajac razem a robieniem tego samego nie mieszkajac razem???
no wlasnie dobre pytanie?

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
Dzis w nocy zmarła TZ ukochana babcia Bardzo mi smutno
bardzo mi przykro

Cytat:

a ja byłam wczoraj na przymiarce , następna 14 maja
a ja ide 22 maja

Cytat:
Napisane przez Kasiamaja Pokaż wiadomość
Witam wszystkie przyszłe panny młode Chciałabym do Was dołączyc ceremonie ślubna planujemy na 3 października 2009
Suknie wstępnie już wybrałam z allegro ,ale troche się obawiam takiego zakupu na odleglosc bez przymiarki ,jednak z drugiej strony zakochalam się w niej.Może któras z Was ma doświadczenie w kupnie takiej sukni. Poza tym wesele planujemy dosc skromne na 50 osob zreszta dopiero wszystko zaczynamy załatwiać wiec lektura Waszego wątku bedzie dla mnie wskazowka
witam w naszym gronie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Witajcie,

Czytam Was od jakiegoś czasu i w końcu postanowiłam się przyłączyć. Ślubujemy 12.09.2009 i też urlop planuję kilka dni przed (2-3), a po ślubie zobaczymy, wszystko zależy od tego co wyjdzie z naszych planów podróżnych. Ale jakiś tydzień na odreagowanie na pewno!;-)
rowniez witam

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
Musisz napisać na priv do m.a.r.t.y bo ona tu raczej nie zagląda często
oo ok dziekuje

a my wkoncu na weekendzie jedziemy po obraczki
zaproszenia juz sue drukuje wkoncu cos ruszylo

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-30, 06:53   #1130
kliwia
Zakorzenienie

zabcia ale zostalas matka chrzestną jak już mieszkałas z Tż? Mysle ze kazde prawo mozna obejsc.
Kochana nie boisz się swinskiej grypy ?

Noooo a ja z moim zębem mam skierowanie do chirurga szczękowego na resekcję

edit. Kobietki, jaka macie treść zawiadomień? Bo to co ja miałam mieć wydaje mi się za suche. A nic mi do głowy nie przychodzi, ponadto z Tż stwierdzilismy ze zawiadomienia też będą immienne, ale już wypisywane ręcznie. no tylko najpierw trzeba wydrukować.

edit2:
powielilismy trochę z zaproszenia:
na przodzie zawiadomienia bedzie napis ZAWIADOMIENIE
Postanowiliśmy połączyć swe serca węzłem dozgonnym
wobec Boga i Świadków
I rozpocząć wspólną drogę życia zawierając
Związek Małżeński
dnia 29 sierpnia 2009 roku o godzinie 16.00 w
Kościele Najświętszej Marii Panny
Wspomożenia Wiernych w Pile.
Będziemy zaszczyceni, jeśli

Sz. P. ......................... ......................... .................

przeżyją wraz z nami tę uroczystą chwilę.

nie jest zbyt nachalne??

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2009-04-30 o 07:40
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-30, 07:40   #1131
Daysy85
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny!!! bardzo się stęskniłam za Wami ! Nie mam czasu na wizaż bo zajmuję się wizażem i mam bardzo dużo klientek. Ponad to praca w gabinecie kosmetycznym i szkoła a w niej egzaminy.
Jeżeli chodzi o przygotowania do ślubu to są na razie w martwym punkcie. .. chociaż nie... 1 maja mam 2 spotkanie w poradni rodzinnej.
Baaardzo Was pozdrawiam i naprawdę tęsknie... widzę nowe Nicki to znaczy że nas PM 2009 przybywa ... i bardzo dobrze !
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-30, 07:46   #1132
Riana
Wtajemniczenie

GG do Riana

Napisane przez myszka_maj

Przykro mi trzymajcie sie cieplutko

P.s-ja nadal niemam fryzjera!!!!:mu r::mu rziewczyny czy ktoras z was miala przedluzane wlosy?jak wasze wygladaly po sciagnieciu?

OOOOOO ile mam zaleglosci ale szybko produkujecie
Riana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-30, 08:02   #1133
martak110
Rozeznanie

Cytat:
powielilismy trochę z zaproszenia:
na przodzie zawiadomienia bedzie napis ZAWIADOMIENIE
Postanowiliśmy połączyć swe serca węzłem dozgonnym
wobec Boga i Świadków
I rozpocząć wspólną drogę życia zawierając
Związek Małżeński
dnia 29 sierpnia 2009 roku o godzinie 16.00 w
Kościele Najświętszej Marii Panny
Wspomożenia Wiernych w Pile.
Będziemy zaszczyceni, jeśli

Sz. P. ......................... ......................... .................

przeżyją wraz z nami tę uroczystą chwilę.

nie jest zbyt nachalne??
Jest super,takie oficjalne i dostojne hihi bardzo mi sie podoba! ja poszłam na łatwizne i kupiłam zaproszenia. Właśnie szukam dni skupienia w moim miescie bo sobie uświadomiłam ze do ślubu w zadną niedziele nie mam czasu zeby isc to zrobic hehe,albo szkola albo ślub znajomych i poprawiny no zywcem nie ma kiedy . Nawet w dzien mojego ślubu mam egzamin i zaproponowałam ze przyjde ale pan powiedzial ze az tak to nie musze ze zalicze to w innym terminie.(myslałam ze mi wogóle odpuści) hehe.Akurat na ten egzamin strasznie chciałam isc w terminie. W sumie to by mogło być zabawne w dzien ślubu pomiedzy fryzjerem a kosmetyczką podskoczyć na egzamin z ekonomiki hehe
Jest na świecie taki rodzaj smutku, którego nie można wyrazić łzami. Nie można go nikomu wytłumaczyć. Nie mogąc przybrać żadnego kształtu, osiada ciasno na dnie serca jak śnieg podczas bezwietrznej nocy.

Edytowane przez martak110
Czas edycji: 2009-04-30 o 08:18 Powód: dopisek
martak110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-30, 08:15   #1134
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Jest super,takie oficjalne i dostojne hihi bardzo mi sie podoba! ja poszłam na łatwizne i kupiłam zaproszenia. Właśnie szukam dni skupienia w moim miescie bo sobie uświadomiłam ze do ślubu w zadną niedziele nie mam czasu zeby isc to zrobic hehe,albo szkola albo ślub znajomych i poprawiny no zywcem nie ma kiedy . Nawet w dzien mojego ślubu mam egzamin i zaproponowałam ze przyjde ale pan powiedzial ze az tak to nie musze ze zalicze to w innym terminie.(myslałam ze mi wogóle odpuści) hehe. W sumie to by mogło być zabawne w dzien ślubu pomiedzy fryzjerem a kosmetyczką podskoczyć na egzamin z ekonomiki hehe
Ja mam ślub w tyg. i w dzień mojegu ślubu dostałam termin do zgłoszenia się do urzędu pracy no i od razu powiedziałam, że nie moge i wyjśniłam dlaczego to od razu zmieniła mi termin, ale myślałam, że padne jak mi to powiedziała, bo jest tyle dni w czerwcu, a ona własnie musiała trafić na dzien mojego ślubu
A dzisiaj jade porozglądać się za jakimiś bucikami, bo stwierdziła, że w tych które mam nie zajde nawet do kościoła nie są za wygodne. Na szczęście dała mi je ciocia i nic mnie nie kosztowały. Trzymajcie kciuki, bo już zjeździłam dwa miasta i nic nie znalazłam to jest tak jakby moja ostatnia deska ratunku mam nadzieję, że coś kupię

Edytowane przez kwiatuszekk88
Czas edycji: 2009-04-30 o 08:19
Stary 2009-04-30, 09:20   #1135
kliwia
Zakorzenienie

marta ja zaproszenia tez kupiłam
ale to są zawiadomienia, czyli tylko do kościoła
Stary 2009-04-30, 09:29   #1136
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez princessa0121 Pokaż wiadomość
hej hej to naprawde mało i opłaca się a może masz namiary na ten hotel czy tam mieszkanie co mieszkałaś? bo ja nie lubie tak w ciemno coś oglądać i zamawiać raz jak zamówiłam domki nad morzem świetne w necie były a jak zajechaliśmy to poprostu ruina i zmieniliśmy na całkiem fajne mieszkanko A WIĘC PROSZE O WIĘCEJ INFORMACJI NA TEMAT NOCLEGU TAM
nie mam bezpośredniego namiaru ani telefonu do wlasciciela tego mieszkania niestety... ale wiem że w tym biurze przy ofertach jest sporo zdjęć mieszkania do którego się jedzie i w naszym przypadku jak i w przypadku teściów były one idealnie takie same jak na fotkach więc chyba są dość wiarygodni jak już dwie wycieczki w dwa różne miejsca były i się opis i zdjęcia zgadzały... ale telefonu nie mam... za to opowiem wam jeszcze że z tarasu można było zrywać sobie winogrona bo rosły w zasięgu ręki, a przez okno sypialni rosły figi hehe, a na dworze tam gdzie samochód stał to rosło kiwi w Polsce za tą samą kasę za tydzien wakacji co najwyzej można mieć zimne morze i hotdogi w jakiejś budce przydrożnej
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-30, 09:31   #1137
Maggie1983
Zakorzenienie

a ja mam dzis okropny dzien cala noc nie spalam, latam co chwile do kibelka i wogole porazka musze zwolnic dzis kolezanke z pracy - sytuacja jest o tyle patowa, ze to moja jedyna kolezanka z pracy, bo w biurze jestesmy tylko 2 ja wiem o sprawie od poniedz, prosilam szefa, by jeszcze przemyslal, moze chociaz dopiero po dlugim weekendzie, ale on sie zawzial i nie chce zmienic zdania. powiedzial, ze kazdy kto mu stanie na drodze w tej sprawie, ten sam jej zaplaci za jej pensje, bo on juz dluzej nie zamierza wscieka sie bo pierwotnie dziewczyna miala poleciec juz w grudniu, a mamy maj a ona jest .... najgorsze ze teraz siedzimy razem w pokoju, a ona sie niczego nie spodziewa - i taka wiedzma jestem - zycie jest do
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-04-30, 09:33   #1138
kliwia
Zakorzenienie

maggie a dlaczego Ty masz o tym jej powiedziec a nie szef?
Stary 2009-04-30, 09:46   #1139
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Chyba tak zrobię.

Mi nie ma czego gratulować, tylko biednej mamusi, co się tyle namęczyła... .

Mamy do czynienia z policjantką?

Mi się bardzo podoba
no można tak powiedzieć

Cytat:
Tak,ja dokładnie taką sukienke chciałam i takiej szukałam z koronką na dekoldzie ale nie zupełanie z golfikiem.Ja jestem dośc wysoka i mam mały biust wiec sukienka z odkrytymi ramionami odpadała bo wyglądałam śmiesznie i zle sie czułam. Ta jest super i fantastycznych pieniadzach jak dla mnie.
Owszem jezeli byl golfik a nie jestes zbyt wysoka i nie masz długaśnej szyji to taki fason mogł ci optycznie "zjadać" kawałek ciała,ale taka koronka jest w sam raz. Gdybym tej nie znalazła to bym dokladnie taką sobie szyła.
jest sliczna, rzeczywiście wysokiej dziewczynie pasuje zresztą ona nie z tzw. golfem

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Ja w ogóle nie mam zamiaru do przyszłych teściów mówić mamo i tato i nie chce, żeby mój TŻ tak mówił do moich rodziców jak zamieszka u mnie, bo rodziców ma się tylko jednych, przynajmniej takie jest moje zdanie. Po ślubie będę im mówić po imieniu albo teściowa-teść.
jestem tego samego zdania tzn jeśli tż bedzie chciał mówic to nie widze problemu, może ja tez bym mówiła mamo do mojej teściowej gdyby była inna , ale ponieważ to wredna baba to co najwyżej mogę doniej mówić teściowa albo po imieniu i raczej zdania nie zmienie
Cytat:
Napisane przez Lustereczko Pokaż wiadomość
SUPER Zazdroszczę

Cytat:
Napisane przez Riana Pokaż wiadomość
Napisane przez myszka_maj

Przykro mi trzymajcie sie cieplutko

P.s-ja nadal niemam fryzjera!!!!:mu r::mu rziewczyny czy ktoras z was miala przedluzane wlosy?jak wasze wygladaly po sciagnieciu?

OOOOOO ile mam zaleglosci ale szybko produkujecie
moja siostra miała , sama również się nad tym zastanawiam ale mi bardziej chodziło o zagęszczenie bo włosy mam nawet długie tylko cienkie . Moja siostra miała spoko zrobione tylko przy zdejmowaniu trochę się powyrywało i musiała troszkę je sciąć , ale ogólne wrażenie świetne szczególnie wtedy jeśli ktoś ma krótkie włoski a tu nagle takie dlugie
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-30, 09:47   #1140
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Cytat:
Napisane przez zlotko855 Pokaż wiadomość
Justynko dziekuje za szczegoly warto wiedziec, bo zakup jeszcze przed nami. a jeszcze spytam cie jaki masz kolor sukni? pewnie ecru?

Sliwenka podoba mi sie ta dekoracja samochodu... tylko ja osobiscie wolalabym jakis moze inny kolor, np rozowy.
Ja mam ecru ze złota koronką

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
a ja mam dzis okropny dzien cala noc nie spalam, latam co chwile do kibelka i wogole porazka musze zwolnic dzis kolezanke z pracy - sytuacja jest o tyle patowa, ze to moja jedyna kolezanka z pracy, bo w biurze jestesmy tylko 2 ja wiem o sprawie od poniedz, prosilam szefa, by jeszcze przemyslal, moze chociaz dopiero po dlugim weekendzie, ale on sie zawzial i nie chce zmienic zdania. powiedzial, ze kazdy kto mu stanie na drodze w tej sprawie, ten sam jej zaplaci za jej pensje, bo on juz dluzej nie zamierza wscieka sie bo pierwotnie dziewczyna miala poleciec juz w grudniu, a mamy maj a ona jest .... najgorsze ze teraz siedzimy razem w pokoju, a ona sie niczego nie spodziewa - i taka wiedzma jestem - zycie jest do
To się trzymaj

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości