|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2971 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V
Cytat:
Cytat:
Cytat:
mam 27 dnień cyklu .Jutro dzień @ Test zrobiłam jakaś godzinę temu i.... jak zwykle 1 krecha!!! Już przestaje wierzyć że te testy są w stanie wykazać 2 kreski? ![]() dziewczyny aż ciężko mi uwierzyć, choć pewno to irracjonalne, że którejkolwiek kobiecie test pokazał 2 krechy..czy może tylko ja dostaje te wybrakowane???
03.02.2010 ZOSIA Edytowane przez Sweet_Jelly Czas edycji: 2009-04-29 o 19:01 |
|||
|
|
|
#2972 |
|
Wtajemniczenie
|
sweet jelly, może jest za wcześnie Kochana? dopiero 27 dzień cyklu... a wiesz że testy nie są aż tak bardzo czułe, a już tym bardziej w ciągu dnia, bo największe stężenie hCG jest rano, w moczu z nocy, tak więc poczekaj spokojnie do @, i testuj może 3 dni po terminie jeśli @ nie przyjdzie
![]() a ja Kochanie mocno trzymam kciuki za Ciebie ![]()
..Z dnia na dzień kocham Cię mocniej.. ..Spełnieniem Mych marzeń jesteś.. ..Iskierką malutką.. ..Która rozświetla mi życie.. ..I daje nadzieję na lepsze jutro.. ..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei.. |
|
|
|
#2973 |
|
Zakorzenienie
|
No, Kochana, jak się robi test ciążowy po południu i to jeszcze przed terminem @, to nie dziw się, że jest jedna krecha. W długi weekend majowy z samego rana leć do toalety i zrób test jeszcze raz. A ja trzymam kciuki!
|
#2974 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie chce Ci robić nadziei, ale z testami to różnie bywa. Póki @ nie ma to dalej nic nie wiadomo. a jak się czujesz?? boli Ci brzuch na @?? a te testy to złośliwe są, mi sie pokazują 2 kreski, a nie powinny bedzie dobrze w końcu pewnie kiedyś w najmniej spodziewanym momencie je ujżysz
|
|
#2975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2976 |
|
Zakorzenienie
|
Sweet Jelly
i obys ujrzala ta druga kreseczke |
|
|
|
#2977 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mąż sprowadza i naprawia a ja szoruję i daję świeży zapach podoba miu się to co robię , ale czasami jest męczące zwłaszcza latanie po urzędach i załatwianie formalnościwidzę że mieszkasz niedaleko mnie , ja mam 30 km do częstochowy może kiedyś się umówimy na kawkę , wybierzemy środkowe miejsce ...może Romanów ( w stronę Koziegłów) ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() gratuluję córeczki no to Allisanko Ty wygadujesz ciąże a ja płeć dziecka ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja za Was wszystkie trzymam kciuki , 6 kreseczek na raz ...zrobimy wirtualną imprezke ![]() ![]() ![]() ja stawiam szapana PICOLO (dobrze napisałam nazwę?)......................... ...... no ta a ja troszkę wyszorowałam autko, troszkę pokosiłam tam gdzie była mała trawa, troszkę sie poopalałam iiiiii jestem taka zmęczona ze hej , marzy mi się kąpiel a potem bara...bara
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 |
||||||
|
|
|
#2978 |
|
Wtajemniczenie
|
no seks to jest mmmm bardzo przyjemny
..Z dnia na dzień kocham Cię mocniej.. ..Spełnieniem Mych marzeń jesteś.. ..Iskierką malutką.. ..Która rozświetla mi życie.. ..I daje nadzieję na lepsze jutro.. ..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei.. |
|
|
|
#2979 |
|
Raczkowanie
|
---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ----------
Jelly nie rezygnuj jak cię nie boli brzuch pto małpa nie przylezie zrób test jeszcze raz najlepiej jutro albo w piątek rano trzymam kciuki |
|
|
|
#2980 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam mam ochotę na Martini
i dziś pewnie mój mężyk mi zaserwuje ostatnio było kilka dni z rzędu i czuję, że moje narządy muszą odpocząć
|
|
#2981 |
|
Zadomowienie
|
Edi super , to czekam na propozycje na PW tylko przez najbliższy miesiąc nie da rady bo mam kupe papierkowej roboty i jeszcze więcej samochodów do zrobienia , no i te ...badania
ale jak wyjdę z dołka to się zgadamy![]() dziewczyny która jeszcze chętna ![]() ![]() ale fajnie już mi gęba się cieszyedi zle zrozumiałam ...oki , może być jak będziemy miały brzuszki ...tylko kiedy to w moim wypadku będzie ...ach
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 Edytowane przez ula 87 Czas edycji: 2009-04-29 o 20:05 |
|
|
|
#2982 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ciekawe kiedy mój znajdzie mam nadzieje,ze szybko,bo oszczędności sie kończą,a 4 miechy siedział w domu,a teraz jeszcze takie coś,szef go nieźle załatwił,a czy praca tak szybko się znajdzie trudno o pracę w PL Cytat:
dziewczyny przestańcie tak wyczekiwać @ i liczyć te dni luzu luzu trochę,wiem,ze cięzko,ale co nam innego pozostało ![]() ja do końca mam nadzieje i nie wypatruje @,ale jak już @ przychodzi to muszę sobie w końcie popłakać,bo to pomaga,ale zaraz nabieram sił ![]() a ja czuje,że idzie @ zaraz 13 cykl zacznę mam już pms,już się poklociłam z tż,zaraz wyłam ale postawiłam sie do pionu.A zaraz wybieram sie na spacer z psiakiem dobrze mi to zrobi
|
|
#2983 |
|
Zakorzenienie
|
hej, hej staraczki
Bylam u gina i podobno wszystko ze mna ok - tzn macica wyglada ok, jajniki ok. Powiedzial, ze po macicy nie widac, ze to bylo poronienie. Ale kazal sie oczywiscie wstrzymac przynajmniej 3 miesiace. Ide jeszcze do mojego ulubionego gina i zobacze co on powie. Prawde powiedziawszy nie chce tyle czekac. Max 2 miesiace ![]() Co dziwne - to mierze tempke - codziennie byla ok 36,1-36,2 i dzis 36,5. Wyglada jak skok owulacyjny. Zobacze jutro czy sie potwierdzi. SLuzu takiego jak zwykle nie mialam. Mam nadzieje ze w nastepnych cyklach sie normalnie pojawi. W ogole gdyby nie to ze moje krwawienie trwalo 9 dni, to bym pomyslala ze mi sie @ spoznila i tyle. Nic mnie nie bolalo itp... Tempka jest jak zwykle, skok tempki w 16dc, wiec tez jak zwykle... Mam nadzieje, ze organizm szybko dojdzie do siebie. |
|
|
|
#2984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to dobrze,ze wszytsko ok to najważniejsze
|
|
#2985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2986 |
|
Wtajemniczenie
|
Celuś, wszystko się ułoży, 2 miesiące zleci szybciutko
|
|
|
#2987 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kochane zyczę Wam kolorowych snów ja już zmykam bo mężuś mnie woła dobranoc
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 |
|
|
|
|
#2988 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wieczorowa pora
ja ogladam YCD ![]() siedze pod kocykiem z herbatka malinowa a mezus w pracy do polnocy ![]() milej i upojnej nocki |
|
|
|
#2989 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2990 |
|
Raczkowanie
|
Oj kochana jeden dzionek mi zostal do @-temp dzis byla 37-narazie nic mnie nie boli
nie zamierzam testowac bo ostatnio przyszla po 30dniach wiec bede cierpliwie czekac musze sie zaopatrzyc w sprzet ochronny bo nie mam nic w domku a jak jutro przylezie to nigdzie nie kupie bo pozamykane Sweet Jelly nie wszystko przesądzone-póki nie ma @ to sie nie smutaj-powtórz test rano najlepiej!Celka super ze nas odwiedzilas-zobaczysz 2 miesiace szybko zleca ani sie nie obejrzysz a bedzie fasoleczka
|
|
#2991 |
|
Wtajemniczenie
|
Różyczko, no to tempka super, tylko błagam lepiej nastaw się na nie, i rozczaruj mile, żebyś potem tylko dołków nie miała, bo dołki to strasznie niedobre są
a wiem że tutaj kilka osób miało już kilka dni 37 stopni i lipa wyszła, kiedyś chyba nawet sweet jelly tak miała, ja ją nakręcałam i wyszła lipa ![]() ale kto wie jak będzie u Ciebie ja jestem dobrej myśli, i mocno trzymam kciuki ![]()
|
|
|
#2992 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie.. temperatura przed wstaniem 36,59.. spacer do łazienki i @
Eh, nic mi się nie chce i jeszcze do tego pogoda do d*** ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- Dra zmień mi proszę na liście datę @ na 30kwietnia Wieczorkiem postaram się nadrobić informacje co tam u Was. Teraz muszę się na czymś wyładować Pozdrawiam
|
|
#2993 |
|
Wtajemniczenie
|
pomarańczko, nie w tym cyklu to w następnym, nie poddawaj się
|
|
|
#2994 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczynki
Cytat:
Nie smutaj, bo tak jak już dziewczyny pisały - póki nie ma @, jest nadzieja Ja bym powtórzyła test gdzieś w niedzielę rano, jeśli @ do tego czasu nie będzie. Ja wolę unikać takich rozczarowań, więc nie testuję, tylko czekam spokojnie, test robię jak mi się @ kilka dni spóźnia. Dotąd tylko raz tak miałam, ale oczywiście zmyłka była Tak że głowa do góry!!! Nie teraz, to za miesiąc ![]() ![]() ![]() Cytat:
Na pewno wszystko szybko wróci do normy, a 2 miesiące miną, zanim się obejrzysz ![]() Cytat:
i jak zwykle - zostaje cierpliwie czekać ![]() _________________________ ________ A ja jak zwykle mam niechcieja w pracy... Dziś luz, dyrekcji nie ma, mogę spokojnie podczytywać, co u Was Chyba zaraz zrobię sobie kawkę i może nawet coś popracuję ![]() Piszecie, że ze starankami trzeba wyłączyć myślenie. Mi to jak na razie nie bardzo wychodzi - tzn. liczę dni A wczoraj moj TŻ stwierdził, że my tym razem chyba robilimy wszystko co trzeba, kwestia tylko, czy ktoś na górze zechce dołożyć do tego swój palec i czy to jest już nasz czas... Zobaczymy za ok 2 tygodnie ![]() Miłego dnia!!!!!!!!!!! ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Cytat:
Nowy cykl, nowa szansa
|
||||
|
|
|
#2995 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ostatnio własnie na niespodzianke że duzego dołka po @ nie miałam to dostałam Martini. Tak je bardzo lubie ze mi nie duzo go trzeba i juz jestem wesoła. Mezus sie smieje ze mnie ze jak sie napije Martini to zawsze przytulanek mi sie chce ![]() Cytat:
Mi na poczatku tez mówili 3 miesiace, ale jak przyszłam po pierwszej @ to mówił ze mozemy działac. za szybki powrót do normy ![]() Cytat:
ooo... biedactwo to w takim razie za nastepny cykl
|
|
#2996 |
|
Raczkowanie
|
Pomarańczko nie ten cykl to nastepny-bedzie dobrze zobaczysz
Dziewczynki dziekuje za kciuki-Aliisanko kochana na szczescie nie nastawiam sie na dzidzie bo w zeszlym cyklu tez mialam tempke 37 stopni i przylazla wiec w tym cyklu moze byc podobnie!Niedługo jade na zakupy i zastanawiam sie czy kupic test na jutro-chce czekac ale z drugiej strony jestem tez zdania ze lepiej sprawdzic i rozwiac wszelkie nadzieje-co mi radzicie??
|
|
#2997 |
|
Zakorzenienie
|
alishanka a wiesz ze w czasie ciazy kawy powinno sie unikac ;> tak samo jak zielona herbate ponoc krpeczka keidy o tym pisala
![]() Ja zycze powodzenia testującym i zostawiam fluidki pozdrawiam
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
|
|
|
#2998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I wyobraź sobie, że nawet dzisiaj o Tobie myślałam. Na kiedy masz termin, bo nie pamiętam?Co do kawy - jesli nie odrzuca, to jedną dziennie można wypić.
|
|
#2999 |
|
Rozeznanie
|
Witam
Próbowałam wcześniej do Was coś naskrobać, ale wizaz mi się wieszał i wyskoczył błąd - wszystko mi wcieło ![]() Trudno, piszę więc od nowa Jelly nie jest jeszcze nic przesądzone bo @brak, wiec czekaj sobie spokojnie. Wiem, że rozczarowanie boli, szczególnie jak sie czegos tak bardzo, bardzo pragnie. Celka fajnie, że wpadłaś Byłam wczoraj u gina i termin kiedy mam się zgłosić do szpitala to 11 maja. Mam nadzieję, ze wyrobię do 17 bo mam egzamin końcowy na studiach i raczej musze być. Troche się zastanawiam jak zniosę pobyt na oddziale ginekologii to będzie zmasowany atak brzuchatek. Bo jak pewnie wiekszość z Was wszędzie widzę kobiety w ciąży i z małymi dziećmi. Obsesja.Jutro jedziemy do Ełku na komunię wię pewnie przeczytam co tam u was dopiero jak wróce w poniedziałek. Kawał drogi przed nami, ale jakby co to bedziemy sie zmieniać i jakoś dojedziemy te 700 km właśnie piję cappuccino i strasznie nie chcę wracać do roboty całuski i buziole |
|
|
|
#3000 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
pyyycha ![]() Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:59.

napisz szybko!!!!!!!!!!!!!
trzymam 

mnie się osobiście podoba z poddaszem ale parterówka może być praktyna
mąż sprowadza i naprawia a ja szoruję i daję świeży zapach
i załatwianie formalności
dziękujemy ja i mój brzuch- o ile tam faktycznie moja córeczka się kryje - ale by było jakby nagle wyskoczył Natanielek 

Dziewczynki dziekuje za kciuki-Aliisanko kochana na szczescie nie nastawiam sie na dzidzie bo w zeszlym cyklu tez mialam tempke 37 stopni i przylazla wiec w tym cyklu moze byc podobnie!Niedługo jade na zakupy i zastanawiam sie czy kupic test na jutro-chce czekac ale z drugiej strony jestem tez zdania ze lepiej sprawdzic i rozwiac wszelkie nadzieje-co mi radzicie??
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)