Maturzyścia 2009 cz. VI - ostatnie odliczanie! - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-01, 18:02   #3061
DeBourbon
Wtajemniczenie

Dot.: Maturzyścia 2009 cz. VI - ostatnie odliczanie!

Cytat:
Napisane przez alonka00 Pokaż wiadomość
Zazdroszczę wam że uczycie się ja nie mam niestety na to prawie w ogóle czasu. Dziś też miałam spotkać się z TŻ ale chyba odpuszczę sobie. A mówiłam mu żeby nie zjeżdżał na ten weekend z akademika...

Mój brat to chyba z kosmosu się urwał.
Powiedział mi dzisiaj że ja po moim budownictwie to będę ściany tynkować a mój TŻ po elektrotechnice lazić po słupach wysokiego napięcia. On myśli że najlepiej wyląduje bo poszedł do podrzędnego technikum drzewnego(nawet bardzo mniej niż podrzędnego) i będzie miał zawód(tylko żeby później nie dołączył do rzeszy bezrobotnych). A na koniec to dodał: ty weź lepiej zdaj maturę to pogadamy. Wątpi w to że zdam maturę, no fajnie. A przecież chodziłam do jednego z najlepszych liceów w województwie, to nie wiem o co mu chodzi. Po prostu przykro mi było bo smarkacz jechała na mnie a tata był w tym samym pomieszczeniu i słowem nie odezwał się. Znając moich parents to myślą identycznie jak mój brat bo żadne z nich nie ma wyższego wykształcenia...
chyba żartujesz przeciez budownictwo to swietny kierunek!! zobaczysz jak skonczy Twoj braciszek bo takim technikum i Ty wtedy bedziesz sie smiać! sorry ze to powiem ale nie przejmuj sie takim KRETYNSKIM gadaniem!

ps zdajesz matme rozsz
DeBourbon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-01, 18:03   #3062
2018070520180950
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Kiti Pokaż wiadomość
trzymam za Was kciuki i serdecznie współczuję .Mimo,że jeden egzamin na studiach jest o wiele trudniejszy niż cała matura ,to wolę to zdawać niż pomyśleć ,że znowu miałabym podejść do egzaminu maturalnego.Nie chodzi o poziom trudności ,bo jak napisałam nijak się ma do nauki,z którą trzeba się zmierzyć na niektórych kierunkach studiów ale o PRESJĘ i ten okropny klucz przy wypracowaniach to szczególnie wkurzające ,zero kreatywności,myślenia,tyl ko jakaś okropna schematyzacja nowej maturze mówię nie,na studia powinni przyjmować według wyników egzaminów wstępnych,jak kiedyś.

dwa lata temu zdawałam wos i historię,oba na R.Ciesze się ,że mam to za sobą,ale nigdy nie zapomnę ile nerwów było w tych dniach.Nie denerwowałam się jedynie na j.polskim,ani na pisemnym ani na ustnym,to naprawdę mi zwisało.

Trzymajcie się dziewczynki ,dacie radęmusicie.
dziekujemy

co do tego
http://www.dziennik.pl/wydarzenia/ma...yginalnie.html

to po cholere tworza klucz?
po co mamy sie pod klucz uczyc pisac zamiast wyrazac wlasne opinie to chore
2018070520180950 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-01, 18:07   #3063
alonka00
Zakorzenienie

GG do alonka00

Cytat:
trzymam za Was kciuki i serdecznie współczuję .Mimo,że jeden egzamin na studiach jest o wiele trudniejszy niż cała matura ,to wolę to zdawać niż pomyśleć ,że znowu miałabym podejść do egzaminu maturalnego.Nie chodzi o poziom trudności ,bo jak napisałam nijak się ma do nauki,z którą trzeba się zmierzyć na niektórych kierunkach studiów ale o PRESJĘ i ten okropny klucz przy wypracowaniach to szczególnie wkurzające ,zero kreatywności,myślenia,tyl ko jakaś okropna schematyzacja nowej maturze mówię nie,na studia powinni przyjmować według wyników egzaminów wstępnych,jak kiedyś.

dwa lata temu zdawałam wos i historię,oba na R.Ciesze się ,że mam to za sobą,ale nigdy nie zapomnę ile nerwów było w tych dniach.Nie denerwowałam się jedynie na j.polskim,ani na pisemnym ani na ustnym,to naprawdę mi zwisało.

Trzymajcie się dziewczynki ,dacie radęmusicie.
ja wiem czy trudniejszy???
niektórzy znajomi na studiach mówią że matura to pestka w porównaniu z sesją. Chyba z kurką na mózgi pozamieniali się bo podczas sesji ma się kilka egzaminów i jak za jednym razem nie zda się to można za drugim, trzecim itd ale nie czeka się na poprawki aż rok(!) w przypadku przedmiotów dodatkowych i 3 miesiące w przypadku przedmiotu(1) obowiązkowego. Wiec sory bardzo ale patrze się jak na dziwaków na tych znajomych bo chyba tylko zaszpanować chcą

---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Kachaaa Pokaż wiadomość
dziekujemy

co do tego
http://www.dziennik.pl/wydarzenia/ma...yginalnie.html

to po cholere tworza klucz?
po co mamy sie pod klucz uczyc pisac zamiast wyrazac wlasne opinie to chore
Zgadzam się!!! w gimnazjum zawsze nauczycielka od polaka chwalila mnie za oryginalne wypracowania i miałam zawsze 5, a w liceum przez te klucze zaczelam pisac na 3 i 4 bo nie umiałam "wstrzeliwac" się. Co zraszta zostało mi

1.07.2013
alonka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-01, 18:08   #3064
2018070520180950
Konto usunięte

mi tez brat gada ze matura to pestka a studia to dopiero cos... no ok rozumiem ale w tym momencie jest to dla mnie trudne, powiem ze latwe jak zalicze, zawsze tak jest
Stary 2009-05-01, 18:09   #3065
Kiti
Raczkowanie

Cytat:
niektórzy znajomi na studiach mówią że matura to pestka w porównaniu z sesją. Chyba z kurką na mózgi pozamieniali się bo podczas sesji ma się kilka egzaminów i jak za jednym razem nie zda się to można za drugim, trzecim itd ale nie czeka się na poprawki aż rok(!) w przypadku przedmiotów dodatkowych i 3 miesiące w przypadku przedmiotu(1) obowiązkowego. Wiec sory bardzo ale patrze się jak na dziwaków na tych znajomych bo chyba tylko zaszpanować chcą

hmmm,zalezy na jakim kierunku są.Ja mam teraz w czerwcu 9 egzaminów.Na tylko jeden z nich musze przeczytać trzy grube książki ,z czego jedna ma ponad 1200 stron,na każdej stronie roi się od szczegółów ,które trzeba zapamiętać.Przy sesji matura to dla mnie pikuś,Sama wiem,jak się denerowałam przed maturą,potem na studiach zauważyłam,że tyle matariału ile miałam w ciągu z tych trzech lat w liceum ,tu muszę przyswoić góra w miesiąc
Kiti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-01, 18:11   #3066
alonka00
Zakorzenienie

GG do alonka00

Cytat:
Napisane przez DeBourbon Pokaż wiadomość
chyba żartujesz przeciez budownictwo to swietny kierunek!! zobaczysz jak skonczy Twoj braciszek bo takim technikum i Ty wtedy bedziesz sie smiać! sorry ze to powiem ale nie przejmuj sie takim KRETYNSKIM gadaniem!

ps zdajesz matme rozsz
oczywiscie że R. Od zawsze kocham matme
no widzisz ja tez sie powstrzymuje zeby czegos nie palnąc albo nie zucic sie na niego z piesciami bo po prostu cisnienie mi skacze jak to słyszę( nie pierwszy raz zresztą) a tfu po co mam sobie przez smarkacza zdrowie psuć. Chyba tylko babcia we mnie wierzy no i TŻ bo wie ze jestem ambitna. czasami az za bardzo...

1.07.2013
Stary 2009-05-01, 18:12   #3067
Anuu
Zakorzenienie

Kończę z polskim nba dziś. Zrobię sobie jeszcze tylko czytanie ze zrozumieniem zaraz. Później poczytam wos i daję sobie już spokój, jutro pewnie będę robić to samo i tak w kółko...
Anuu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-01, 18:13   #3068
alonka00
Zakorzenienie

GG do alonka00

Cytat:
hmmm,zalezy na jakim kierunku są.Ja mam teraz w czerwcu 9 egzaminów.Na tylko jeden z nich musze przeczytać trzy grube książki ,z czego jedna ma ponad 1200 stron,na każdej stronie roi się od szczegółów ,które trzeba zapamiętać.Przy sesji matura to dla mnie pikuś,Sama wiem,jak się denerowałam przed maturą,potem na studiach zauważyłam,że tyle matariału ile miałam w ciągu z tych trzech lat w liceum ,tu muszę przyswoić góra w miesiąc
matko to na czym ty jestes?? pewnie na czymś humanistycznym

1.07.2013
Stary 2009-05-01, 18:14   #3069
zte
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Anuu Pokaż wiadomość
Oj opala, moje ramiona, dekolt i twarz... Do tej pory troszkę mnie bolą

Chyba jest wątek o przewidywanych lekturach na polski, może tam są jakieś wróżki i Ci powiedzą...

Moje paznokcie są tak straszne, że aż żal patrzeć...łamią się okropnie i krzywo rosną pomimo wyrównywania sama nie wiem co z nimi robić...
no mnie jakoś to słońce nie bierze...ale to nie nowość...musze minimum 4-5godzin siedziec na słońcu, wracam cała czerwona, ale na całe szczęściena drugi dzień już brąz...i moge sie spalic ,przypiec i w ole a skora mi nie zejdzie

Cytat:
Napisane przez pawil18 Pokaż wiadomość
Idę teraz z Nie-Boską Komedią .Porypane jest to ale cóż. Mam nadzieję że jednak cos będzie z pozytywizmu albo Młodej Polski lub literatury wojennej,

A co Nad Niemnem - moim zdaniem trzeba znać całą powieść żeby zrozumieć sens tych dialogów które są niby w tym kanonie . Bo inaczej ani rusz.
Nie-Boska straszna dla mnie jest podobnie jak Zbrodnia i Kara ...
i z Nad Niemcen to się z Tobą troszkę zgadzam Pawle ogólnie to mi się fajnie czytało tą lekturkę, taka lekka i przyjemna

Cytat:
Napisane przez arkadia1616 Pokaż wiadomość
JEJCIA!!! Wy tak kujecie z tego polskiego a ja? W zyciu! Na próbnej bez przygotowania ŻADNEGO miałam 82% PR !! A ogólnie na lekcjach ( nasza babka sama wymyśla jakieś arkusze z kosmosu a póxniej mówi ze takich trudnych to nam nie dadzą na maturze ) mam najmniej 75%

Zamierzam coś powtórzyć ale bez przesady...
i na co się chwali?żeby mnie i reszte dobić...? ja w klucz za cholere nie mge trafic i zawsze wymyslam jakies madre stwierdzenia, zdania i nie wiadmo co, wychodze zadowolona a jak sprawdzam klucz to wyje na cały głos

Cytat:
Ja mam taki problem z pisaniem prac z polskiego, że podobno są bardzo chaotyczne. Najpierw piszę o jednym, później gdzieś tam znowu do tego wracam, bo mi się coś przypomni. Moja babka z polskiego w pierwszej klasie stwierdziła "dziewczyno, gdybyś pisała bardziej uporządkowanie to ja bym stwierdziła, że jakiś talent masz" i mnie próbowała nauczyć tego uporządkowanego pisania, a ja? A ja uparcie pisałam i piszę jak mi się żywnie podoba i punkty tracę, bo zawsze o czymś zapomnę, a to o opisaniu narracji, dopisaniu kontekstu albo o jeszcze czymś innym...powinnam chyba sobie napisać schemat, co koniecznie w każdej pracy trzeba zawrzeć xD
taaak, moja tez mi mowi: "chaos ciągle widze w twoich pracach chaos" ... albo ze pisze tak o ogolnie, przelece przez temat i nie pisze konkretow

4 maja dostane @...z moim szczescie tak bedzie powinnam dostac w czwartek- wczoraj i teraz tak sobie pomyslalam,. ze przeciez najbardziej odpowiedni moment to poniedziałek to nic, ze jest matura z polskiego a ja 1. dnia jednym slowem zdycham!

Edytowane przez zte
Czas edycji: 2009-05-01 o 18:16
zte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-01, 18:19   #3070
RedApple
Zakorzenienie

ja też polskiego nie powtarzam, na R miałam z próbnej 70% - mniej nie chcę mieć na maturze

Biologiiaa mnie zabije a ustny angielski

co do studiów, to tż mówił że czasem w jeden dzień miał 4-5 zaliczeń... i uczył się na powiedzmy 2-3 żeby zdać, reszta w innym terminie bo sie nie da..jeszcze na polibudzie.

---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ----------

Cytat:
4 maja dostane @...z moim szczescie tak bedzie powinnam dostac w czwarte, no wczoraj i teraz tak sobie pomyslalam,. ze przeciez najbardziej odpowiedni moment to poniedziałek to nic, ze jest matura z polskiego a ja 1. dnia jednym slowem zdycham!
ja też. bedzie zejeeeeeee
RedApple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-01, 18:24   #3071
alonka00
Zakorzenienie

GG do alonka00

moja kolezanka z byłaj klasy ma jeszcze gorzej bo rodzice chca ją wysłać na studia na taką uczelnie gdzie sie studiuje chyba tylko po to zeby miec papierek ze ma sie wyksztalcenie wyzsze bo nikt nie chce przyjąć do pracy bo tej uczelni, poniewaz lezy stosunkowo niedaleko od jej miejcsowosci i studia beda ich mniej kosztowac a dziewczyna na AGH chce iść

---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ----------

Cytat:
Napisane przez zte Pokaż wiadomość

4 maja dostane @...z moim szczescie tak bedzie powinnam dostac w czwartek- wczoraj i teraz tak sobie pomyslalam,. ze przeciez najbardziej odpowiedni moment to poniedziałek to nic, ze jest matura z polskiego a ja 1. dnia jednym slowem zdycham!
współczujęja na szczęście dostałam w niedzielę i już koniec. Normalnie fuks.

1.07.2013
Stary 2009-05-01, 18:28   #3072
Mortyshja
Rozeznanie

http://www.powtorka.republika.pl/ Dziewczyny polecam tą stronkę... można sobie trochę powtórzyć... nie wiem czy podawałyście ją czy nie.. ale pokazuje jeszcze raz..

Tak to już tylko 3 dni zostały nam ! ale damy radę co nie ? Wszystko potrafimy i jesteśmy cholernie zdolne !! Tego się trzymać ! Takich myśli !

Mortyshja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-01, 18:28   #3073
zte
Zadomowienie

dziewczyny znacie moze jakies tabsy typu no-spa, ale cos lepszego? bo mi ona nie pomaga, a nie chce przez okres i ten ból zawalic matury... jak mnie boli to nie moge normalnie myslec, skupic sie i jak ja napisze to wszystko ...

i ogłaszam oficjalnie, ze nie ucze sie juz z polaka... nie mam siły, powtórzyłam mniej wiecej wszystko i teraz licze na temat, na ktorym bedzie mozna lac wode i latwo trafic w klucz
Stary 2009-05-01, 18:29   #3074
arkadia1616
Zakorzenienie

GG do arkadia1616

Grudniowa - żem jest Bogiem W to że przeczytałas to akurat wierzę bez niczego!

Zte - może jakby to było 95% to byłoby się czym chwalić Ja zawsze łykam Ibuprom i jest git. A jak nie to Mefacit ale to jest na recepte tylko. Bo silne jak w morde strzelił. No ale niezawodne...

Ja póki co to jestem przerazona wszyscy kują polski a ja nic

Za to przeczytałam od wczoraj połowe Zmierzchu

Szczęśliwa dziewczyna od 09.2014

~dbam o włosy
~100 dni bez chipsów dzień: 88/100
~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56

Edytowane przez arkadia1616
Czas edycji: 2009-05-01 o 18:31
arkadia1616 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-01, 18:34   #3075
2018070520180950
Konto usunięte

umiecie na ustny?

ja mam 12 maja i nie umiem
Stary 2009-05-01, 18:34   #3076
RedApple
Zakorzenienie

ja nurofen forte, nic innego nie działa
żaden apap czy no-spa niestety
RedApple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-01, 18:36   #3077
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:

Ja póki co to jestem przerazona wszyscy kują polski a ja nic

Za to przeczytałam od wczoraj połowe Zmierzchu
Jacy wszyscy?gdzie?
Ja -tylko powtarzam epoki,lektury i wiersze.
Jestem w polowie romantyzmu

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-01, 18:36   #3078
zte
Zadomowienie

Arkadia toś Ty się nie musisz z polaka uczyć jak masz taakie dobre wynki z PR no to czego chciec wiecej
musze kupic Ibuprom, no-spe mam w domu i w aptece sie wypytam moze cos mi pomoze....i bede sie modlic, zeby w piatek @ przylazla, ale nie w poniedzialek, nie przed polakiem i wosem....juz nawet na niemcu w czwartek moge miec, ale nie na polaku!
Stary 2009-05-01, 18:38   #3079
alonka00
Zakorzenienie

GG do alonka00

Cytat:
dziewczyny znacie moze jakies tabsy typu no-spa, ale cos lepszego? bo mi ona nie pomaga, a nie chce przez okres i ten ból zawalic matury... jak mnie boli to nie moge normalnie myslec, skupic sie i jak ja napisze to wszystko ...

i ogłaszam oficjalnie, ze nie ucze sie juz z polaka... nie mam siły, powtórzyłam mniej wiecej wszystko i teraz licze na temat, na ktorym bedzie mozna lac wode i latwo trafic w klucz
dla mnie też to są ciężkie dni. Wymiotuje, nic nie jem itd. Ginekolog przypisał mi Ketonal 100mg i no-spe forte(jakbyś wzięła 2 no-spy). Ketonal jest bardzo mocny( czasami aż rece telepią mi się dlatego w ostateczności go biore), nie drogi ale na recepte. Może lekarz pierwszego kontektu przypisze ci. A jak nie masz takich strasznych bólów to może aulin( też dostałam od lekarza ale mi nie pomagał) jest lżejszy od ketonalu. Są też ibum,, ibuprofen, ibuprom, nurofen ale mi nie pomagają, może tobie pomogą

1.07.2013
Stary 2009-05-01, 18:40   #3080
Anuu
Zakorzenienie

Cytat:

Jak dla mnie to tylko Nurofen...No-spa mi nigdy nie pomagała, chyba że bym łyknęła całe opakowanie...
Anuu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-01, 18:42   #3081
Majaaaaa
Wtajemniczenie

dziewczynki i chlopczyki.! damy rade.!!!!! rocznik 90 jest najlepszy pod sloncem wiec nie ma sie czym martwic xD
Majaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-01, 18:42   #3082
anoska
Zakorzenienie

Cytat:
prawda, ma się kilka egzaminów, ale masz materiał z całego semestru albo z całego roku, a tego jest naprawdę dużo. i to nieprawda, że można wiecznie zaliczać. przykładowo: mamy teraz sesję letnią, egzamin np. tak jak ja z anatomii funkcjonalnej i co? nie zaliczę 19 czerwca (termin egzaminu) to poprawkę mam we wrześniu (całe wakacje mam w plecy, bo wisi w powietrzu anatomia). jeśli znów nie zaliczę - mam II poprawkę w październiku. jeśli znów nie zaliczę mam egzamin komisyjny w listopadzie, jeśli nie zaliczę, baj baj koniec studiów (ew. studiujesz dalej i masz tzw. warunek - płacisz około tysiąca złotych za to, że dają Ci możliwość dalszych studiów i zaliczenia egzaminu z I rokiem).
a egzaminów mam w tej sesji 3, z czego z jednego staram się o zwolnienia i jest non stop zakuwanie. rozumiem, że dla Ciebie matura to teraz najważniejsza rzecz, że musisz ją zdać jak najlepiej potrafisz, by dostać się na studia. przeżywałam dokładnie to samo rok temu, ale kiedy zakończyłam swoją pierwszą w życiu sesję stwierdziłam: matura to pikuś. wspomnisz jeszcze i słowa moje i swoich znajomych.
teraz pozostaje mi tylko życzyć powodzenia i szczęścia, bo na pytania trzeba czasem dobrze trafić. matura to loteria.
Stary 2009-05-01, 18:44   #3083
2018070520180950
Konto usunięte

mi tez nic na @ ni pomaga
Stary 2009-05-01, 18:45   #3084
zte
Zadomowienie

Cytat:
Ja zawsze łykam Ibuprom i jest git. A jak nie to Mefacit ale to jest na recepte tylko. Bo silne jak w morde strzelił. No ale niezawodne...
Cytat:
Napisane przez RedApple Pokaż wiadomość
ja nurofen forte, nic innego nie działa
żaden apap czy no-spa niestety
Cytat:
dla mnie też to są ciężkie dni. Wymiotuje, nic nie jem itd. Ginekolog przypisał mi Ketonal 100mg i no-spe forte(jakbyś wzięła 2 no-spy). Ketonal jest bardzo mocny( czasami aż rece telepią mi się dlatego w ostateczności go biore), nie drogi ale na recepte. Może lekarz pierwszego kontektu przypisze ci. A jak nie masz takich strasznych bólów to może aulin( też dostałam od lekarza ale mi nie pomagał) jest lżejszy od ketonalu. Są też ibum,, ibuprofen, ibuprom, nurofen ale mi nie pomagają, może tobie pomogą
Cytat:
Jak dla mnie to tylko Nurofen...No-spa mi nigdy nie pomagała, chyba że bym łyknęła całe opakowanie...
dzięki dziewczyny za pomoc chyba kupie ten Nurofen, na ketonal sie nie zdecyduje...bo zejde na tej maturze jeszcze jak on taki mocny
ale narazie zyje z nadzieja, ze nie dostane okresu w poniedziałek...
Stary 2009-05-01, 18:46   #3085
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Majaaaaa Pokaż wiadomość
dziewczynki i chlopczyki.! damy rade.!!!!! rocznik 90 jest najlepszy pod sloncem wiec nie ma sie czym martwic xD
89 tez jest najlepszy-ja jestem 89 i pare tu innych

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-01, 18:49   #3086
zte
Zadomowienie

wszyscy z wątku Maturzyscia 2009 sa najlepsiii
Stary 2009-05-01, 18:49   #3087
wszełka
Zakorzenienie

Wiecie co... nauka mnie wciągneła Powtórzyłam większośc lektur, wierszy nie powtarzam bo ich nie lubię i napewno wybiorę temat niezwiązany z wierszami

Im bliżej matury tym więcej nowych twarzy w wątku

Odezwę się wieczorem

Blogowo

"Happiness hit her like a bullet in the head..."
wszełka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-01, 18:49   #3088
grudniowa-szatynka
Zakorzenienie

anoska znajomi studenci też mi mówią, że matura to bzdura.. no ale, chodzi o tą presję - cała rodzina pyta ciagle o maturę, Ty chcesz dostać się na wymarzone studia i tak się to kręci.
Jak jesteś na studiach to chyba nikt się nie podnieca Twoimi egzaminami, bo to juz Twoja sprawa przynajmniej mam nadzieję, że tak będzie.

Widzę, że chyba studiujesz w Lublinie. Mogę wiedzieć co, bo czaję się tam na weterynarię a widzę, że masz egzamin z anatomii

Edytowane przez grudniowa-szatynka
Czas edycji: 2009-05-01 o 18:51
grudniowa-szatynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-01, 18:50   #3089
Majaaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
89 tez jest najlepszy-ja jestem 89 i pare tu innych
oczywiscie, w to nie watpie

kurcze, niby zostaly 3 dni a ja jakos specjalnie sie nie denerwuje... ale zobaczymy co bedzie jutro albo w niedziele ... nie moge uwiezyc, ze to juz teraz zaraz.!!!

Bedzie dobrze

w niedziele wieczorem, tak o 21, mozemy wszyscy tu zgromadzenie na znak solidarnosci i wsparcia wypic kubek cieplego mleka z miodem... gwarantuje, wszyscy szybko zasna i bede sie czuc blogo xD

Edytowane przez Majaaaaa
Czas edycji: 2009-05-01 o 18:53
Majaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-01, 18:53   #3090
DeBourbon
Wtajemniczenie

alonka to tak jak ja tez od zawsze mala matematyczka

pochwal sie wyniakmi z probnej
DeBourbon jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości