|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3061 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Maturzyścia 2009 cz. VI - ostatnie odliczanie!
Cytat:
![]() przeciez budownictwo to swietny kierunek!! zobaczysz jak skonczy Twoj braciszek bo takim technikum i Ty wtedy bedziesz sie smiać! sorry ze to powiem ale nie przejmuj sie takim KRETYNSKIM gadaniem!ps zdajesz matme rozsz
|
|
|
|
|
#3062 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
co do tego http://www.dziennik.pl/wydarzenia/ma...yginalnie.html to po cholere tworza klucz? po co mamy sie pod klucz uczyc pisac zamiast wyrazac wlasne opinie to chore |
|
|
|
|
#3063 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niektórzy znajomi na studiach mówią że matura to pestka w porównaniu z sesją. Chyba z kurką na mózgi pozamieniali się bo podczas sesji ma się kilka egzaminów i jak za jednym razem nie zda się to można za drugim, trzecim itd ale nie czeka się na poprawki aż rok(!) w przypadku przedmiotów dodatkowych i 3 miesiące w przypadku przedmiotu(1) obowiązkowego. Wiec sory bardzo ale patrze się jak na dziwaków na tych znajomych bo chyba tylko zaszpanować chcą ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- Cytat:
|
|
#3064 |
|
Konto usunięte
|
mi tez brat gada ze matura to pestka a studia to dopiero cos... no ok rozumiem ale w tym momencie jest to dla mnie trudne, powiem ze latwe jak zalicze, zawsze tak jest
|
|
|
|
#3065 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hmmm,zalezy na jakim kierunku są.Ja mam teraz w czerwcu 9 egzaminów.Na tylko jeden z nich musze przeczytać trzy grube książki ,z czego jedna ma ponad 1200 stron,na każdej stronie roi się od szczegółów ,które trzeba zapamiętać.Przy sesji matura to dla mnie pikuś,Sama wiem,jak się denerowałam przed maturą,potem na studiach zauważyłam,że tyle matariału ile miałam w ciągu z tych trzech lat w liceum ,tu muszę przyswoić góra w miesiąc |
|
|
|
|
#3066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no widzisz ja tez sie powstrzymuje zeby czegos nie palnąc albo nie zucic sie na niego z piesciami bo po prostu cisnienie mi skacze jak to słyszę( nie pierwszy raz zresztą) a tfu po co mam sobie przez smarkacza zdrowie psuć. Chyba tylko babcia we mnie wierzy no i TŻ bo wie ze jestem ambitna. czasami az za bardzo...
|
|
#3067 |
|
Zakorzenienie
|
Kończę z polskim nba dziś. Zrobię sobie jeszcze tylko czytanie ze zrozumieniem zaraz. Później poczytam wos i daję sobie już spokój, jutro pewnie będę robić to samo i tak w kółko...
|
|
|
|
#3068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie na czymś humanistycznym
|
|
#3069 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
i z Nad Niemcen to się z Tobą troszkę zgadzam Pawle ![]() Cytat:
żeby mnie i reszte dobić...? ![]() Cytat:
4 maja dostane @...z moim szczescie tak bedzie Edytowane przez zte Czas edycji: 2009-05-01 o 18:16 |
||||
|
|
|
#3070 | |
|
Zakorzenienie
|
ja też polskiego nie powtarzam, na R miałam z próbnej 70% - mniej nie chcę mieć na maturze
![]() Biologiiaa mnie zabije a ustny angielski ![]() co do studiów, to tż mówił że czasem w jeden dzień miał 4-5 zaliczeń... i uczył się na powiedzmy 2-3 żeby zdać, reszta w innym terminie bo sie nie da..jeszcze na polibudzie. ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3071 | |
|
Zakorzenienie
|
moja kolezanka z byłaj klasy ma jeszcze gorzej bo rodzice chca ją wysłać na studia na taką uczelnie gdzie sie studiuje chyba tylko po to zeby miec papierek ze ma sie wyksztalcenie wyzsze bo nikt nie chce przyjąć do pracy bo tej uczelni, poniewaz lezy stosunkowo niedaleko od jej miejcsowosci i studia beda ich mniej kosztowac a dziewczyna na AGH chce iść
---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Cytat:
ja na szczęście dostałam w niedzielę i już koniec. Normalnie fuks.
|
|
#3072 |
|
Rozeznanie
|
http://www.powtorka.republika.pl/ Dziewczyny polecam tą stronkę... można sobie trochę powtórzyć... nie wiem czy podawałyście ją czy nie.. ale pokazuje jeszcze raz..
![]() Tak to już tylko 3 dni zostały nam ! ale damy radę co nie ? Wszystko potrafimy i jesteśmy cholernie zdolne !! Tego się trzymać ! Takich myśli !
|
#3073 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny znacie moze jakies tabsy typu no-spa, ale cos lepszego? bo mi ona nie pomaga, a nie chce przez okres i ten ból zawalic matury... jak mnie boli to nie moge normalnie myslec, skupic sie i jak ja napisze to wszystko ...
i ogłaszam oficjalnie, ze nie ucze sie juz z polaka... nie mam siły, powtórzyłam mniej wiecej wszystko i teraz licze na temat, na ktorym bedzie mozna lac wode i latwo trafic w klucz |
|
|
|
#3074 |
|
Zakorzenienie
|
Grudniowa - żem jest Bogiem
W to że przeczytałas to akurat wierzę bez niczego! Zte - może jakby to było 95% to byłoby się czym chwalić Ja zawsze łykam Ibuprom i jest git. A jak nie to Mefacit ale to jest na recepte tylko. Bo silne jak w morde strzelił. No ale niezawodne... ![]() Ja póki co to jestem przerazona wszyscy kują polski a ja nic Za to przeczytałam od wczoraj połowe Zmierzchu
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 Edytowane przez arkadia1616 Czas edycji: 2009-05-01 o 18:31 |
|
|
|
#3075 |
|
Konto usunięte
|
umiecie na ustny?
ja mam 12 maja i nie umiem
|
|
|
|
#3076 |
|
Zakorzenienie
|
ja nurofen forte, nic innego nie działa
żaden apap czy no-spa niestety |
|
|
|
#3077 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja Jestem w polowie romantyzmu
|
|
|
#3078 |
|
Zadomowienie
|
Arkadia toś Ty się nie musisz z polaka uczyć
jak masz taakie dobre wynki z PR no to czego chciec wiecej ![]() musze kupic Ibuprom, no-spe mam w domu i w aptece sie wypytam moze cos mi pomoze....i bede sie modlic, zeby w piatek @ przylazla, ale nie w poniedzialek, nie przed polakiem i wosem....juz nawet na niemcu w czwartek moge miec, ale nie na polaku! |
|
|
|
#3079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3081 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczynki i chlopczyki.! damy rade.!!!!! rocznik 90 jest najlepszy pod sloncem wiec nie ma sie czym martwic xD
|
|
|
|
#3082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a egzaminów mam w tej sesji 3, z czego z jednego staram się o zwolnienia i jest non stop zakuwanie. rozumiem, że dla Ciebie matura to teraz najważniejsza rzecz, że musisz ją zdać jak najlepiej potrafisz, by dostać się na studia. przeżywałam dokładnie to samo rok temu, ale kiedy zakończyłam swoją pierwszą w życiu sesję stwierdziłam: matura to pikuś. wspomnisz jeszcze i słowa moje i swoich znajomych. teraz pozostaje mi tylko życzyć powodzenia i szczęścia, bo na pytania trzeba czasem dobrze trafić. matura to loteria.
|
|
#3083 |
|
Konto usunięte
|
mi tez nic na @ ni pomaga
|
|
|
|
#3084 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ale narazie zyje z nadzieja, ze nie dostane okresu w poniedziałek... |
||||
|
|
|
#3085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3086 |
|
Zadomowienie
|
wszyscy z wątku Maturzyscia 2009 sa najlepsiii
|
|
|
|
#3087 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co... nauka mnie wciągneła
![]() Im bliżej matury tym więcej nowych twarzy w wątku ![]() Odezwę się wieczorem
|
#3088 |
|
Zakorzenienie
|
anoska znajomi studenci też mi mówią, że matura to bzdura..
no ale, chodzi o tą presję - cała rodzina pyta ciagle o maturę, Ty chcesz dostać się na wymarzone studia i tak się to kręci. Jak jesteś na studiach to chyba nikt się nie podnieca Twoimi egzaminami, bo to juz Twoja sprawa przynajmniej mam nadzieję, że tak będzie.Widzę, że chyba studiujesz w Lublinie. Mogę wiedzieć co, bo czaję się tam na weterynarię a widzę, że masz egzamin z anatomii
Edytowane przez grudniowa-szatynka Czas edycji: 2009-05-01 o 18:51 |
|
|
|
#3089 |
|
Wtajemniczenie
|
oczywiscie, w to nie watpie
kurcze, niby zostaly 3 dni a ja jakos specjalnie sie nie denerwuje... ale zobaczymy co bedzie jutro albo w niedziele ... nie moge uwiezyc, ze to juz teraz zaraz.!!! Bedzie dobrze ![]() w niedziele wieczorem, tak o 21, mozemy wszyscy tu zgromadzenie na znak solidarnosci i wsparcia wypic kubek cieplego mleka z miodem... gwarantuje, wszyscy szybko zasna i bede sie czuc blogo xD Edytowane przez Majaaaaa Czas edycji: 2009-05-01 o 18:53 |
|
|
|
#3090 |
|
Wtajemniczenie
|
alonka to tak jak ja tez od zawsze mala matematyczka
pochwal sie wyniakmi z probnej
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:06.

ja nie mam niestety na to prawie w ogóle czasu. Dziś też miałam spotkać się z TŻ ale chyba odpuszczę sobie. A mówiłam mu żeby nie zjeżdżał na ten weekend z akademika...

przy wypracowaniach to szczególnie wkurzające ,zero kreatywności,myślenia,tyl ko jakaś okropna schematyzacja

) mam najmniej 75%

ja na szczęście dostałam w niedzielę i już koniec. Normalnie fuks.

Ja zawsze łykam Ibuprom i jest git. A jak nie to Mefacit ale to jest na recepte tylko. Bo silne jak w morde strzelił. No ale niezawodne...