|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzyścia 2009 cz. VI - ostatnie odliczanie!
Ja ma w piątek ustny polski
a w środę angielski. Boję się tej prezentacji
|
#3152 |
|
Raczkowanie
|
A ja w czw mam ustny :/ i masakra jak sie boję...
A ogolnie stres maly jest :| ale co tam.. jutro imprezka ![]() XD
|
|
|
|
#3153 |
|
Zakorzenienie
|
Ja póki co jedyne czego się boję to to, że ząb będzie mnie bolał podczas pisania i głowa od niego
Dlatego chyba jutro udam się choćby na pogotowie... Najpierw spróbuje załatwić żeby mnie mama koleżanki przyjęła, jeśli się uda, to chwała za to
|
|
|
|
#3154 |
|
Wtajemniczenie
|
ja mam na szczescie/nieszczescie 3 dni pod rzad z dwiema ustnymi i pisemna matematyka:
12 maja - polski ustny, 13 maja - matematyka, 14 maja - angielski ustny... takze bede miala po pisemnym angieskim (5.05) tydzien czasu, zeby sie nauczyc prezentacji i matmy... najgorsze jest to, ze i na ustnym polskim i angielskim ide na pierwszy ogien z mojej klasy
|
|
|
|
#3155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymam kciuki ![]()
|
|
|
#3156 |
|
Zakorzenienie
|
ja się najbardziej boję polskiego pisemnego w pon(póki co bez stresu, ale coś czuję, że niedługo przyjdzie).. potem ang i bio. to już z górki, później tydzień stresu przed ustnym z polskiego(bo jeszcze nic nie umiem ;/) no i potem ang.. ale jestem dobrej myśli
|
|
|
|
#3157 |
|
Zakorzenienie
|
dopiero teraz zobaczyłam tagi do naszego wątku xD
widziałam dzisiaj reklame na axn: ''Zarejestruj sie do Dr. Housa, 3 sezon już w AXN'' i od razu mi sie paula przypomniała
|
|
|
|
#3158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zwłaszcza, że najprawdopodobniej to wina dentystki jest Na przeciwbólowych daję radę sobie i byłabym w stanie napisać polski, ale skąd mogę wiedzieć, że nie będzie gorzej... No ale głowa mnie strasznie już od tego boli...
|
|
|
|
|
#3159 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Jutro ja rpzejrze, poprawie i zaczne wkuwac... boje sie!
|
#3160 |
|
Zakorzenienie
|
sydunia
pomodlę się za Ciebie żeby Cię nie bolało na maturze i w ogóle żeby przestało ![]() ![]() kurcze a mnie zaczęła kopuła(głowa ) boleć-płat czołowy-myślenie ![]() chyba się przegrzał już dzisiaj mój mózg od tego czytania ;p już mam dość polskiego na dziś, zabieram się za słówka z angielskiego |
|
|
|
#3161 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#3162 |
|
Zakorzenienie
|
58h do matury-no cudownie żyć nie umierać!
|
|
|
|
#3163 |
|
Zakorzenienie
|
Kończę na dziś, stwierdziłam, że jak już mi się zaczęło karne z cywilnym mieszać to już wystarczy na moją biedną głowę
|
|
|
|
#3164 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3165 |
|
Zakorzenienie
|
Uczę się właśnie prezentacji i klnę w duchu na siebie za to że pisze tak rozbudowane zdania. Pełne określeń, epitetów metafor i innych szitów które ciężko spamiętać
Moja wina!!! Pocieszam sie jednak tym że dziwnym trafem ja jedna z całej mojej klasy trafiłam na egzamin do Pani Dorotki ( mojej polonistki z Gim ) No i ja jedna trafiłam do niej a reszta mojej grupy egzaminowanych to wieczorówka A jak wiadomo w wieczorówie to takie Ętelyyygenty somm i dzieffcynki co to tylko tipsuunie i imprezy do nawalenia Moja klasta doszła do wniosku że: a) Ci co są przede mną na liście to mają szczęście może udam im się zdać b) Ci co są po mnie to maja pecha jak w morde strzelił c) wyjdę pomiędzy nimi na geniusza... Nie obrażając uczniów wieczorówek ale w tej naszej to akurat same tępaki i barbie. Wracam do nauki
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 |
|
|
|
#3166 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3167 |
|
Zakorzenienie
|
ide spać. dzis tylko edu edu, jutro to samo... renesans mi sie z barokiem pieprzy w architekturze :/ to źle i to bardzo.....
w ogóle dzisiaj wszyscy mnie olali :/ kiszka straszna. dobranoc! btw ja na szczęście polski ustny mam 28 maja.... a tak narzekałam xD |
|
|
|
#3168 |
|
maszyna, nie człowiek
|
SS Arkadia, mam ten sam sposób. Jedno zdanie na cztery linijki, w dodatku konczy sie srednikiem nie kropką, bo przeciez sie jeszcze ciągnie dalej... (no moze troche rpzesadzam, ale czesto pisze takie zdania)
Chyba musze isc do literatury obozowej oraz Wesela
Rosyjski A1-A2-B1-B2-C1 Francuski A1-A2-B1-B2-C1 Edytowane przez nicRu Czas edycji: 2009-05-01 o 22:47 |
|
|
|
#3169 |
|
Zakorzenienie
|
SS NicRu -widać siostry pisza podobnie
![]()
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 |
|
|
|
#3170 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3171 | |
|
Pani Buka
|
Cytat:
a ja się lenię... z polskiego bardzo pobieżnie ogarnęłam materiał do oświecenia, jutro reszta
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2009-05-01 o 22:53 |
|
|
|
|
#3172 |
|
Zakorzenienie
|
arkadia1616 też mam tak z tymi zdaniami
cudownie mi się pisało prezentację, jak po maśle po prostu w 2 dni się uwinęłam po czym jak to przeczytałam to nie dość że musiałam dużo wywalić to jeszcze w życiu tego nie powiem w takiej formie ![]() ![]() idę coś zjeść i przepić ten ból ![]() widziałyście może film vicky christina barcelona? bo nie wiem czy iśc na to czy na lektora?
|
|
#3173 |
|
Raczkowanie
|
Ja sie boje polaka bo lektu nie czytam i za streszczenia wzielam sie dopiero pare dni temu Stwierdzam ze jadra ciemnosci nie bede czytac i krola edypa bo tego na pewno nie bedzie. Zastanawiam sie czy jest sens przerabiac "wesele" bo skoro bylo w tamtym roku to teraz byc nie powienno... Co myslicie? Umiecie wszystkie lektury?
|
|
|
|
#3174 |
|
Zakorzenienie
|
kurde ja też jestem głodna
ale nie chcę już nic jeść bo zaraz i tak pójdę spać.. nie chce mi się już powoli, pouczę się jeszcze słówek, ale komputer już wyłączam, dobranoc a bym taką cieplusią pizze zjadła
|
|
|
|
#3175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O tej godzinie to ja już tylko herbatka odchudzająca i batonik zbożowy. Aaa i mam jeszcze berliso A co do filmu to ja widziałąm częśc... Nie spodobał mi się No to wyłączyłam. Ale może to nie był mój dzień na takie filmy? Dlatego obiecałam sobie zrobić 2 podejście Po Maturze rzecz jasna! PS: Ale ja szyję mówiąc tą prezentację! Za każdym razem wychodzi jakoś innymi słowami
|
|
|
|
#3176 |
|
Zakorzenienie
|
Może w nd będę widziała. Podobno fajny. Oglądałam za to lektora i... no nie wiem, rozczarowałam się. Chyba bardzo dużo się po nim spodziewałam, a był taki normalny.
|
|
|
|
#3177 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo albo będzie mnie irytować albo się zakocham... chyba wybiorę lektora, a barcelonę sciągnę. ![]() sydunia to tak jak ja po tajemniczym przypadku benjamina... spodziewałam się cudów na kiju, ochów, achów a zupełnie mnie nie zachwycił, do tego pitt (młody) mnie denerwował swoim lanserstwem ![]() lm77 chodzi o to, że ten nauczyciel w komisji nie może Cię uczyć. A skoro to nauczycielka z gim, no to.... poza tym musiałby ktoś naprawde kogoś nienawidzić, żeby tak donosić.
Edytowane przez grudniowa-szatynka Czas edycji: 2009-05-01 o 23:24 |
|
|
|
|
#3179 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiesz, czasem się wyda przez przypadek, powiesz komuś, ktoś inny podsłyszy i tak od słowa do słowa. ja bym wolała dmuchać na zimne
|
|
|
|
|
#3180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak serio to zawsze można się załsonić niewiedzą - nam mówili tylko, że nie moze być uczący. moze nikt nie założył, że można z nauczycielami utrzymywać prywatne kontakty.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:01.

a w środę angielski. Boję się tej prezentacji 

Dlatego chyba jutro udam się choćby na pogotowie... Najpierw spróbuje załatwić żeby mnie mama koleżanki przyjęła, jeśli się uda, to chwała za to

pomodlę się za Ciebie żeby Cię nie bolało na maturze i w ogóle żeby przestało 

cudownie mi się pisało prezentację, jak po maśle po prostu w 2 dni się uwinęłam po czym jak to przeczytałam to nie dość że musiałam dużo wywalić to jeszcze w życiu tego nie powiem w takiej formie 
ale nie chcę już nic jeść bo zaraz i tak pójdę spać.. nie chce mi się już powoli, pouczę się jeszcze słówek, ale komputer już wyłączam, dobranoc