Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-02, 20:50   #1351
^olka^
Rozeznanie

Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI

Załączam kilka fot... Dostałam również sekretnik na moje zapiski
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN0693.jpg (66,8 KB, 68 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN0657.jpg (90,1 KB, 56 załadowań)
^olka^ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-02, 20:52   #1352
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ^olka^ Pokaż wiadomość
na Maderze byliśmy w zeszłym roku, jest pięknie, szczerze polecam...

ah mój wieczór panieński rewelacyjny... najpierw przyjechał mój kolega, jakimś czerwonym, sportowym wozem, wywiózł mnie do lasu, gdzie czekała świadkowa i kilka dziewczyn. Musiałam odpowiadać na pytania, na które odpowiedział wcześniej mój narzeczony. Na dodatek jak się okazało zaparkowaliśmy w rezerwacie przyrody, przyjechała policja i musiałam przekonywać pana żeby nam nie wlepił mandatu później z resztą dziewczyn spotkałyśmy się na starówce, miały przygotowane poematy na moją cześć, następnie poszłyśmy na kolację do włoskiej knajpy, a skończyłyśmy imprezę w klubie. Wieczór był rewelacyjny, dziewczyny udekorowały lożę w klubie balonami i jakimiś ozdobami, ja miałam welon i szarfę świadkowa rewelacyjnie wszystko zorganizowała, ja kompletnie nie wiedziałam, gdzie idziemy i co się będzie działo Dostałam masę śmiesznych prezentów, piękną bieliznę, a także wzruszający album, ze zdjęciami z mojego dzieciństwa, aż do chwili obecnej.
super wieczór panienski
a mozesz cos wiecej napisac na temat tej Madery?? kapałas sie w oceanie??z jakim biurem tam jechałąs. jaki hotel??

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-02, 20:54   #1353
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
jaga_2001 super, że sprawa z rodzicami TŻ'ta się rozwiązała

Mnie się wydaje, że właśnie z uwagi na to, że jest to podróż poślubna to niezależnie od tego gdziebyście pojechali będzie romantycznie. My z TŻ'tem też nigdy nie byliśmy zagranicą na takiej wycieczce, dlatego Grecja (Kreta) nas całkowicie satysfakcjonuje
A no i wiadomo, że nigdzie nie uzyskasz 100% pewności, że pogoda będzie super i bedzie czysto itd. bo jednak każdy wyraża subiektywną ocenę i choćby nie wiem jakie miejsce i jak świetny hotel to komuś może się jednak wydać, że coś było nie tak.
Tu masz linka do podróży poślubnych:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=231020
A nieprawda bo w Egipcie nigdy nie pada

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-02, 21:07   #1354
^olka^
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
super wieczór panienski
a mozesz cos wiecej napisac na temat tej Madery?? kapałas sie w oceanie??z jakim biurem tam jechałąs. jaki hotel??
jechaliśmy z Itaką, w oceanie się nie kąpaliśmy, byliśmy w maju, woda nie była wtedy zbyt ciepła, generalnie tam nie ma piaszczystych plaż, więc jeśli tego szukasz to nie polecam wyspa wspaniała, chętnie tam jeszcze wrócę. Załączam kilka zdjęć mi.in.: nasz hotel, strelicje - pomarańczowe kwiaty z których słynie Madera, oprócz wina Madery oczywiście , sama oceń...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P5150518.jpg (107,7 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P5130201.jpg (104,9 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P5160644.jpg (152,0 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P5150447.jpg (121,6 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P5140250.jpg (150,9 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P5180683.jpg (129,3 KB, 18 załadowań)
Stary 2009-05-02, 21:16   #1355
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Bardzo ładnie
a mogę wiedziec co to za Hotel?? i z jakiego biura podrózy lecielisci??

Stary 2009-05-02, 21:20   #1356
^olka^
Rozeznanie

Cytat:
Bardzo ładnie
a mogę wiedziec co to za Hotel?? i z jakiego biura podrózy lecielisci??

biuro podróży Itaka, hotel 4*: Hotel Dom Pedro Baia, akurat ten hotel miał jako jedyny jak lecieliśmy all inclusive i jest stosunkowo niedaleko stolicy Madery - Funchal.
Stary 2009-05-02, 21:25   #1357
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
biuro podróży Itaka, hotel 4*: Hotel Dom Pedro Baia, akurat ten hotel miał jako jedyny jak lecieliśmy all inclusive i jest stosunkowo niedaleko stolicy Madery - Funchal.
własnie patrzyłam, na ten Hotel tez przeglądam ofertę Itaki bo mają bardzo fajne ceny za te wycieczki.

aha . a Itakę polecasz??

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-05-02, 21:54   #1358
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny Byłam wczoraj po te buciki i jestem załamana, bo nic nie znalazłam i nie wiem gdzie mogę jeszcze pojechać, ale mam nadzieję, ze coś się wymysli i w końcu znajdę jakieś buciki

Strobiluska bardzo mi przykro z powodu dzidziusia ale nie załamuj się na pewno będzie wszystko dobrze i jeszcze będziesz nam się chwaliła cudownym dzidziusiem

Dzisiaj mam równe 60 dni do ślubu A jeszcze tyle spraw do załatwienia. Jutro jedziemy po obrączki i mam nadzieję, że już zamówimy jakieś. Znalazłam fajnego i taniego jubilera i ma bardzo duży wybór obrączek więc myślę, że to już będziemy mieli z głowy.
A za 27 dni będziemy mieli z TŻ 5 rocznice już się nie mogę doczekać A teraz mykam na działke korzystać ze słoneczka
Witaj, jak jeszcze nie masz obrączek, to polecam sklep RedRubin. Nie mają najdroższej biżuterii, a naprawdę piękną! Polecam kolekcję woda i ziemia. My mamy z kolekcji woda. Najprostrze jakie mogą być, a naprawde piękne i jeszcze bonus: do każdej biżuterii, też do obrączek od wewnętrznej strony dają małego rubinka, który ze spotkaniem się z skórą ma przynosić szczęście i fortunę. Taki mały, nie widoczny talizman. No i grawer jest darmowy i jak chcesz mieć z brylancikiem, to też wprawiają (1brylancik 200zł) i gwarancja jest dożywotnia. POLECAM!!!!
Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-02, 22:04   #1359
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

No i barcelona (TZ druzyna) wygrała. wiec mój facet szybko do domu nie wróci, cos tak czuje. zaraz idę się wykąpac i będę się chyba zbierała spac, bo jutro czeka nas cały dzien zakupowania no i plecki mnie cos znowu bolą

edit:
wykąpałam się, umyłam włoski, wskoczyłam w piżamkę i miałam isc spac ale mi sie odechciało posiedze jeszcze na necie

aha zapomniałam wam napisac . wczoraj (dziwne, w swięto) przyszła paczka z moimi zaproszeniami moja mama napisala mi, ze są piekne za 2 tygodnie je zobacze

Edytowane przez Madzialenka12344321
Czas edycji: 2009-05-02 o 22:48
Stary 2009-05-02, 23:36   #1360
anuulaa
Wtajemniczenie

Cześć,
Strobilusko, strasznie mi przykro, współczuję. Uważam, że absolutnie nie powinnaś odwoływać slubu!!

Rossette, fajnie, że zaglądnęłaś, bo byłam ciekawa jak tam u Was, mam nadzieję, że z mężem wszystko ok

weekend majowy spędzam u TŻta, bo jego rodzice wyjechali na 3 dni i jest super, ale strasznie czas leci. Wczoraj piekłam tort dla mojej chrześnicy pół dnia mi to zajęło, a dzisiaj bylismy na jej urodzinach i nie mamy czasu się sobą nacieszyć ciągle mało czasu.

Dostaliśmy od naszej koleżanki zaproszenie na ślub 4 lipca, to będzie ponad miesiąc przed naszym ślubem i chyba sobie zrobie na to ich wesele makijaż próbny

aaa za miesiąc ściągam sparat z ząbków (jeśli wszystko dobrze pójdzie), w szoku byłam jak mi to ortodonta powiedział, bo myslałam, że bedę go nosić do samego slubu do sierpnia, a tu taka niespodzianka

A dzisiejszym świezo upieczonym żonkom życzę wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-02, 23:44   #1361
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:

aha zapomniałam wam napisac . wczoraj (dziwne, w swięto) przyszła paczka z moimi zaproszeniami moja mama napisala mi, ze są piekne za 2 tygodnie je zobacze
ciesze sie ze zaproszenia juz przyszly
ja dalej czekam na swoje ...

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-03, 07:08   #1362
kupka
Raczkowanie

Cytat:
czyli generalnie Grecję polecasz?? czysto jest tam??

Kurde TZ sie napalił na Maderę a ja nie wiem czy tam jest w ogóle co robic?? czy to nie jest tylko jakas wyspa i tyle.
Grecję polecam z czystym sercemNaprawdę ja byłam bardzo zadowolona.Moja koleżanka była w zeszłym roku na Rodos i też bardzo była zadowolona
kupka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-03, 07:24   #1363
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Witaj, jak jeszcze nie masz obrączek, to polecam sklep RedRubin. Nie mają najdroższej biżuterii, a naprawdę piękną! Polecam kolekcję woda i ziemia. My mamy z kolekcji woda. Najprostrze jakie mogą być, a naprawde piękne i jeszcze bonus: do każdej biżuterii, też do obrączek od wewnętrznej strony dają małego rubinka, który ze spotkaniem się z skórą ma przynosić szczęście i fortunę. Taki mały, nie widoczny talizman. No i grawer jest darmowy i jak chcesz mieć z brylancikiem, to też wprawiają (1brylancik 200zł) i gwarancja jest dożywotnia. POLECAM!!!!
Dziękuję bardzo ale my właśnie wczoraj kupiliśmy obrączki Za pare zapłaciliśmy 1100 zł to jest właśnie w takich granicach jak chcieliśmy kupić

Edytowane przez kwiatuszekk88
Czas edycji: 2009-05-03 o 07:25
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-03, 09:25   #1364
Riana
Wtajemniczenie

GG do Riana

Cytat:
własnie oglądam sobie oferty z Grecji
czy choc tam jest czysto(ni e tak jak plaze w tunezji) i nie ma tej zemsty faraona??
Tak czysto widoki w ktorych mozna sie zakochac!!polecam

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

Cytat:
czyli generalnie Grecję polecasz?? czysto jest tam??

Kurde TZ sie napalił na Maderę a ja nie wiem czy tam jest w ogóle co robic?? czy to nie jest tylko jakas wyspa i tyle.
Ja osobiscie byl polecila na 1 miejscu CHorwacje-miejscowosc Tucepi lub Makaraske jest tam morze w gorachczysciutko z malymi dziecmi tam jezdza piekne widoki no i Grecje tez ja bylam W larisie takiej miejscowosci do morza mialam kawalek
Riana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-03, 09:32   #1365
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

witamWczoraj w koncu zasnełam po 1 a TZ wrócił po 2. obudziłam sie, pogodałam i zasnelismy a razaz jedziemy na ta halę na zakupi
Cytat:
Napisane przez kupka Pokaż wiadomość
Grecję polecam z czystym sercemNaprawdę ja byłam bardzo zadowolona.Moja koleżanka była w zeszłym roku na Rodos i też bardzo była zadowolona
własnie pokazałam TZ widoczki z grecji i powiedział ze bomba i on tam chce jechac. wiec pewnie pojedziemy na Krete. tak sie ciesze. nawet wybralismy hotel z prywatnym, intymnym basenem ale zobaczymy co tez moja mama nam zaproponuje na Hotel.

Stary 2009-05-03, 10:56   #1366
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
Moja mama miała 2 razy wypalaną nadżerke (to było już po tym jak ja się urodziłam) i miała potem jeszcze 2ke dzieci Ja osobiście miałam nadżerke zamrażaną.. nic mnie to nie bolało i mam nadzieje, że będe mogła mieć dzieci.. co prawda teraz nie jestem do końca pewna czy to byla dobrze zdjagnozowana nadrzerka, ale gdy rozmawiałam z ginem to mówił, że własnie są 2 rodzaje no i ja mam tą własnie co się usuwa.. zresztą nie ma co rozpamiętywać już i tak tego nie cofne.. też się dużo naczytałam o tym w swoim czasie, ale nie ma co się sugerować.. jak już raz pisałam mojej koleżance gin powiedział, że nie będzie mogła mieć dzieci prawdopodobnie, a na jutro ma termin porodu

A my dziś z TŻ'tem byliśmy w palmiarni i w parku potem wkleje jakieś foty Wypiliśmy sobie po kawie mrożonej z lodami, mniammm... A wieczorem ide na ognisko

Ja również dołączam się do życzeń dla ślubujących jutro PM'ek Laski nie ma się co stresować tylko delektujcie się tym dniem bo już się więcej nie powtórzy
Na razie to badanie przede mną... ale chyba się nie zdecyduję, wolałabym zrobić ten zabieg chociaż po pierwszej ciąży. Zapewne większa część osób zachodzi w ciążę po usunięciu nadżerki przed pierwsza ciążą, jednak wiadomo, ze każde takie ingerowanie może przynieść skutki no i najwyżej zostanę wcześniej mamusią, żeby później usunąć to 'dziadostwo'.

Panny młode wczoraj, a panie młode dzisiaj! wszystkiego najlepszego w nowym życiu, życiu małżeńskim!
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-03, 11:03   #1367
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

A my niestety nie jedziemy na żadną zagraniczną podróz poślubną. Wynajmiemy sobie na kilka dni apartament w Kazimierzu i tam spędzimy pierwsze dni naszego małżeństwa. No niestety mieszkanko jest naszym priorytetem.

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-03, 11:11   #1368
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
A my niestety nie jedziemy na żadną zagraniczną podróz poślubną. Wynajmiemy sobie na kilka dni apartament w Kazimierzu i tam spędzimy pierwsze dni naszego małżeństwa. No niestety mieszkanko jest naszym priorytetem.
My też tak zamierzamy... pojechać gdzieś na jakieś 4 dni, a dopiero w 2010r. pojedziemy w opóźnioną podróż poślubną, no i wtedy już za granicę.
Stary 2009-05-03, 11:17   #1369
baja_86
Zakorzenienie

Cześć Alez piękny, słoneczny weekend nam się trafił dlatego tez spędzam go cały czas na dworze, wpadłam tylko na moment pocztać żeby potem mniej zaległości mieć

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
no to sie ciesze ze nie bedziecie miec nieprzyjemnosci na weselu

zeby tylko mama TZeta i tata ze soba nie walczyli

Dziewczyny czy Wy zamiast kwiatow bedziecie miec cos innego?
bo my chcemy przybory do szkoly ktore pozniej zawieziemy do Domu Dziecka .. i wlasnie tu jest problem nie wiem do ktorego Domu Dziecka dac? wlasnie sprawdzam na necie i pokazuje mi ze sa 3 takie Domy w Tarnowie ... myslicie ze powinnam zadzwonic do kazdego i porownac ktory potrzebuje pomocy najbardziej ? czy podzielic datki na 3 Domy? tylko ze wtedy wyjdzie strasznie malo chyba ... POMOCY !

a my dzisiaj wkoncu jedziemy zamowic obraczki
wybrałabym droga losową, zadzwoniła tam i spytała czy potrzebują takich przyborów, jeśli nie to dzwoniłabym dalej ale wątpię żeby odmówili

Cytat:
na Maderze byliśmy w zeszłym roku, jest pięknie, szczerze polecam...

ah mój wieczór panieński rewelacyjny... najpierw przyjechał mój kolega, jakimś czerwonym, sportowym wozem, wywiózł mnie do lasu, gdzie czekała świadkowa i kilka dziewczyn. Musiałam odpowiadać na pytania, na które odpowiedział wcześniej mój narzeczony. Na dodatek jak się okazało zaparkowaliśmy w rezerwacie przyrody, przyjechała policja i musiałam przekonywać pana żeby nam nie wlepił mandatu później z resztą dziewczyn spotkałyśmy się na starówce, miały przygotowane poematy na moją cześć, następnie poszłyśmy na kolację do włoskiej knajpy, a skończyłyśmy imprezę w klubie. Wieczór był rewelacyjny, dziewczyny udekorowały lożę w klubie balonami i jakimiś ozdobami, ja miałam welon i szarfę świadkowa rewelacyjnie wszystko zorganizowała, ja kompletnie nie wiedziałam, gdzie idziemy i co się będzie działo Dostałam masę śmiesznych prezentów, piękną bieliznę, a także wzruszający album, ze zdjęciami z mojego dzieciństwa, aż do chwili obecnej.
super wieczór panieński, dziewczyny się postarały
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-03, 11:31   #1370
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
taaaak?? kurde bo ja chyba wolałabym we wrzesniu jechac , gdyz w sierpniu jest duzo drożej no i czytałam, ze moze byc nawet 40 stopni i ekstra tłum, ze ciezko z miejscem na plazy.
Czyli mówisz, ze 1 wrzesnia mozna spokojnie jechac??
teraz tez bys wybrała wrzesien a nie sierpien??
No to moze sie spotkamy bo my planujemy jechac do chorwacji zaraz po naszym slubie czyli okolo 7 wrzesnia

Kurde dziewczynki nadrabiam i nadrabiam ale nadrobic nie umiem... jeszcze jakies 20 stron mi zostalo

Z nowosci to zamowilismy zaproszenia, bo mielismy robic je sami ale niestety drukarka nie podolala... mam nadzieje ze przyjda szybko bo powoli juz trzeba rozwozic zaproszenia...

Poza tym tesciu byl u swojego brata na wsi i okazalo sie ze kuzyn tzta, ktory jeszcze w listopadzie nie mial nawet dziewczyny, sie hajta i to najprawdopodobniej przed nami, bo laska jest w ciazy tylko oczywiscie nic nie wiadomo kiedy, gdzie i po co, czy jakies wesele bedzie czy cos, i czy przez przypadek nie w tym samym dniu co my bo oczywiscie tata tzta nic nie dopytal.... Normalnie dziwna ta rodzina nigdy nikt nic nie wie i w nic nie wnika ;P ja to nawet lepiej znam imiona kuzynek Tżta i ich facetow niz sam Tż

Przez weekend niezle posprzeczalismy sie z tztem, tz powiedzial mi cos bardzo niemilego tak ze przeplakalam 2 dni... teraz jest juz troche lepiej ale jakos ciagle mam rane w sercu....

Jest mi jeszcze gorzej, bo jak wam kiedys opowiadalam (moze ktos jeszcze pamieta) Tż podarowal mi przed swoim wyjazdem do anglii zloty wisiorek, ktory kiedys nalezal do jego mamy (mama juz nie zyje). ten wisiorek byl dla mnie bardzo cenny i postanowilam nosic go zawsze przy sobie... i niestety go zgubilam to bylo juz jakis czas temu i do tej pory nie wiem czy mu o tym powiedziec czy nie... przeszukalam caly dom i jego i moj ale niestety nigdzie tego nie znalazlam.... i tak sie miotam bo boje sie ze tz mnie znienawidzi za to.... jakos nie umiem z siebie tego wydusic i jest mi nie dobrze, chcialabym mu powiedziec, ale sie boje bo boje sie ze nawet jesli teraz mi wybaczy to po paru latach mi to wypomni w jakiejs klotni (mam zle doswiadczenia ze zwiazku moich rodzicow ktorzy w czasie klotni wyciagali wszystkie brudy)... czasem mysle ze moze lepiej tego nie mowic, zwlekac ile sie da... tz nigdy o to nie pyta wiec moze nawet nigdy by sie nie dowiedzial... ale jakos mi to tak ciazy... i smutno mi poradzcie cos...
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-03, 11:39   #1371
Ana***
Zakorzenienie

Panny Młode z 3 października, zostało 5 miesięcy!!!
-tuż to już nawet nie ma pół roku oj zleci...
Stary 2009-05-03, 12:23   #1372
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Panny Młode z 3 października, zostało 5 miesięcy!!!
-tuż to już nawet nie ma pół roku oj zleci...
A ja mam 55 dni do slubunie moge w to uwierzyc

samba chyba powinnas mu o tym powiedziec.Na pewno bedzie mu przykro,ale z doswiadczenia wiem ze takie ukrywanie prawdy nie wychodzi na dobre

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-03, 12:33   #1373
motley
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość

to jest moj projekt zaproszen wszystko jest na srebrnej kartce w srodku na kalce tekst i przywiazane sznureczkiem rudym, niestety niemam czasu juz robic fotki wiec wklejam taki wstepny i uciekam spac bo rano o 6 pobudka musicie w wyobrazni je zgiac na pol przez srodek i to gdzie jestesmy kolo drzewa jest z tylu zaproszen
Piękne zaproszenia, myślę że idealnie do Ciebie pasują

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Super, że zajrzałaś Mam nadzieję, że wszystko będzie ok z TŻ

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
Mam do was pytanko.... możecie polecic jakieś ciekawe miejsce w Polsce na podróż poślubna? jakieś ciekawe spokojne miejsce gdzie można coś pozwiedać posapcerować odpocząć....
Ja polecam mierzeję wiślaną... oczywiście jeżeli ktoś lubi morze To chyba jedyne miejsce na naszym wybrzeżu gdzie można jeszcze znaleźć w miarę pustą plażę.

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Witaj, jak jeszcze nie masz obrączek, to polecam sklep RedRubin.
A można gdzieś ich obrączki zobaczyć w necie?

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość

Jest mi jeszcze gorzej, bo jak wam kiedys opowiadalam (moze ktos jeszcze pamieta) Tż podarowal mi przed swoim wyjazdem do anglii zloty wisiorek, ktory kiedys nalezal do jego mamy (mama juz nie zyje). ten wisiorek byl dla mnie bardzo cenny i postanowilam nosic go zawsze przy sobie... i niestety go zgubilam to bylo juz jakis czas temu i do tej pory nie wiem czy mu o tym powiedziec czy nie... przeszukalam caly dom i jego i moj ale niestety nigdzie tego nie znalazlam.... i tak sie miotam bo boje sie ze tz mnie znienawidzi za to.... jakos nie umiem z siebie tego wydusic i jest mi nie dobrze, chcialabym mu powiedziec, ale sie boje bo boje sie ze nawet jesli teraz mi wybaczy to po paru latach mi to wypomni w jakiejs klotni (mam zle doswiadczenia ze zwiazku moich rodzicow ktorzy w czasie klotni wyciagali wszystkie brudy)... czasem mysle ze moze lepiej tego nie mowic, zwlekac ile sie da... tz nigdy o to nie pyta wiec moze nawet nigdy by sie nie dowiedzial... ale jakos mi to tak ciazy... i smutno mi poradzcie cos...
Jeżeli TŻ Cię kocha to nie znienawidzi Cię z powodu jakiegoś wisiorka obojętnie jakiej wartości sentymentalnej... w ogóle nie mogę sobie tego wyobrazić. Natomiast będzie miał pełne prawo obrazić się, jak kiedyś przypadkiem się wyda, że go zgubiłaś i to już ileś czasu temu i nic nie powiedziałaś. Wiadomo, że nie wyrzuciłaś go specjalnie, że jest Ci przykro i bardzo chciałabyś go mieć spowrotem i ja bym o tym powiedziała TŻ. Na pewno będzie mu przykro ale wkońcu lepiej szybko wyjaśnić sobie co się stało niż drżeć cały czas, że w końcu może się przypadkiem wydać... a wyda się pewnie w najgordzej chwili, bo tak to w życiu niestety bywa

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-03, 12:53   #1374
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość
Jeżeli TŻ Cię kocha to nie znienawidzi Cię z powodu jakiegoś wisiorka obojętnie jakiej wartości sentymentalnej... w ogóle nie mogę sobie tego wyobrazić. Natomiast będzie miał pełne prawo obrazić się, jak kiedyś przypadkiem się wyda, że go zgubiłaś i to już ileś czasu temu i nic nie powiedziałaś. Wiadomo, że nie wyrzuciłaś go specjalnie, że jest Ci przykro i bardzo chciałabyś go mieć spowrotem i ja bym o tym powiedziała TŻ. Na pewno będzie mu przykro ale wkońcu lepiej szybko wyjaśnić sobie co się stało niż drżeć cały czas, że w końcu może się przypadkiem wydać... a wyda się pewnie w najgordzej chwili, bo tak to w życiu niestety bywa
no wlasnie tego sie obawiam, ze wyda sie w najgorszej chwili... poza tym strasznie mi ciezko z tym na sumieniu i gdybym mogla to bym cofnela czas i juz bym nie wpadla na pomysl ze bede go nosic zawsze przy sobie... to bylo dla mnie na prawde cos waznego... dlatego mi tak ciezko... musze sie zebrac i mu o tym powiedziec, ale to nie bedzie latwe...
Stary 2009-05-03, 13:19   #1375
Riana
Wtajemniczenie

GG do Riana

dziewczyny co widzicie?prawda ze piekne:d25ff560d38.jpg
Stary 2009-05-03, 13:21   #1376
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Riana Pokaż wiadomość
dziewczyny co widzicie?prawda ze piekne:dZałącznik 2226822

ja nic nie widze.... a co powinnam??
Stary 2009-05-03, 13:26   #1377
Riana
Wtajemniczenie

GG do Riana

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
ja nic nie widze.... a co powinnam??
Kliknij i powieksz zdjecie postepuj zgodnie z instrukcja a zobaczysz cos.Ja jak zobaczylam to chwile zaniemowilam ze z czegos takiegos taki ukaze sie widok
Stary 2009-05-03, 13:32   #1378
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

oki po kilku probach zobaczylam i teraz ciagle widze nawet na monitorze....zobaczylam kołko z meżczyzną w długich włosach... z Jezusem mi się to skojarzylo
Stary 2009-05-03, 13:32   #1379
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Riana Pokaż wiadomość
dziewczyny co widzicie?prawda ze piekne:dZałącznik 2226822
już to kiedyś widziałam-fajnie

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-03, 13:41   #1380
baja_86
Zakorzenienie

Samba ja również powiedziałabym o tym wisiorku, może nie teraz, za kilka tygodni jak już z Tż na dobre się pogodzicie i zapomnicie o ostatnich sprzeczkach. Tż może być na początku zły, ale na pewno zrozumie, że specjalnie nie zgubiłaś tej pamiątki i że jest Ci bardzo przykro.

Podróż poślubna- my też nie zamierzamy nigdzie daleko jechać, jeśli już to na jakiś weekend, kilka dni i to gdzieś w Polskę, zobaczymy czy będziemy mieli urlop. Zaraz po ślubie zaczynamy remontować nasz pokój, więc może wybierzemy się gdzies dopiero we wrześniu

We wtorek odbieramy obrączki w końcu są, długo na nie czekaliśmy

Edytowane przez baja_86
Czas edycji: 2009-05-03 o 13:44
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości