|
|
#1681 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Macie tatuaż?
|
|
|
|
#1682 |
|
Zakorzenienie
|
Diablica mam nadzieję, że nie masz mi za złe tych wisienek
![]() Sexi są szkoda tylko, że się pomarszczyły no ale w tym miejscu to chyba tak musi być
|
#1683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znalazlam go na jednej se stronek z tatuazami i od razu sie w nim zakochałam Teraz z inicjalami czy imieniem szalec nie bede bo wiadomo Po slubie czy taki "prezent" na slub sobie napewno zrobie.
|
|
#1684 |
|
Raczkowanie
|
zblizaja sie moje 20 urodziny i postanowilam ze zrobie sobie jakies male cudenko, nie wiem jeszcze dokladnie co to mialoby byc i w jakim miejscu ale wole 100 razy sie zastanowic zeby potem nie zalowac
|
|
|
|
#1685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1686 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1687 |
|
Zakorzenienie
|
Podczytuję Was od jakiegoś czasu, bo już dłuższy czas przymierzam się do zrobienia tatuażu i wreszcie poczyniłam ku temu większe kroki
![]() Właściwie, to chciałam napisać Karolci0504 - masz piękne plecy! Naprawdę. I tatuaż wygląda bosko.
|
#1688 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1689 |
|
Zadomowienie
|
Ja po wakacjach planuje sobie zrobić symbol Yant Ha Taew na lewej lopatce.Moja kuzynka zrobila sobie taki po wizycie w Tybecie pol roku temu.
Jest to amulet ochronny. W dniu, w którym moja kuzynka go robiła wzieła soboe wolne w pracy, poźniej dowiedziała się,ze kolezanka, z którą zawsze jeździła miała w drodze wypadek i zginela. Moja kuzynka wierzy,ze to przez ten tatuaz. Moze to i zbieg okolicznosci a może i cos w tym jest. ponizej wzor i plecki kuzynki. |
|
|
|
#1690 |
|
Raczkowanie
|
witam was
dawno mnie tu nie było... hymmmm przed wczoraj zrobiłam sobie pierwszy tattoo... i mnie bynajmniej bolało jak piorun dopiero w ostatnich 5 minutach odkryłam sposób na ból: trzeba baaardzo się na nim skupić hehe teraz czekam na lipiec i moją drugą dziarę ![]() ![]()
|
|
|
|
#1691 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1692 |
|
Raczkowanie
|
hymmmm oki... od razu mowie ze to pospolite i 30 sekund po zrobieniu xD aaa... i pozniej bedzie czerwono żółty ![]() ![]()
|
|
|
|
#1693 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny przejzalam caly watek!!!! Calusienki...i nie ma zbyt wiele zdjec jakis motywow na ledzwie... czy macie moze jakies przydatne linki?! wole zdjecie na ciele jak szablony.
|
|
|
|
#1694 |
|
Zakorzenienie
|
ja też przeglądałam cały i do tego jeszcze pare portali z tatuażami i nigdzie nie znalazłam czegoś co by mi wpadło w oko, na tatuaż na piersi, a właściwie tak troche nad
Może wpadło Wam coś w oko, chociażby szkic? |
|
|
|
#1695 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny prosze o rade!
![]() to narysowal mi chlopak bardzo mi sie podoba wstepnie chcialam po prostu zobaczyc jak bedzie wygladalo cos na moim karku ![]() znaczki maja byc takie ![]() to oznacza never give up! a znaczki chlopaka nic tyle tylko ze to on je narysowal ale chce wlasnie cos takiego delikatnego cienkie kreski piekne i co tu zrobic
|
|
|
|
#1696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie się bardzo podoba |
|
|
|
|
#1697 |
|
Raczkowanie
|
ale co ci sie podoba to co mam na plecach czy to co chcialabym?
|
|
|
|
#1698 |
|
Zakorzenienie
|
obydwa są ok
chińskie znaki się w ogóle ładnie prezentują
|
|
|
|
#1699 |
|
Zakorzenienie
|
Ja idę we wtorek
Strasznie się boję czy będzie wyglądał tak jak sobie to wyobraziłam.
|
|
#1700 |
|
Raczkowanie
|
ja mam wizyte umowiona dopiero na 31 lipiec wiec jeszcze troszke czasu!
mam nadzieje ze wreszcie wybiore wzor! |
|
|
|
#1701 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1702 |
|
Raczkowanie
|
hehe dostałam dziś szkoc mojego drugiego tattoo i stwierdzam z pełną odpowiedzialnością że mój jest duuużo ciekawszy niż ten nicole richie
|
|
|
|
#1703 |
|
Raczkowanie
|
A ja ostatnio widzialam dziewczyna ktora na ramieniu miala wytatulowane"Spoczywaj w pokoju tato"(po angielsku).To jest dopiero oryginalnosc.
|
|
|
|
#1704 |
|
Raczkowanie
|
no zebys wiedziala ze oryginalnosc...a Ty masz tattoo?
ale tutaj cisza dawajce laski fotki! ja siedze na wyspach wiec czekam na urlop i w polsce zrobie 31 lipiec godzina 12!! czasem sie nie moge doczekac a zaraz sie boje i mi sie odechciewa.
|
|
|
|
#1705 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1706 |
|
Raczkowanie
|
ja na razie nie jestem jeszcze gotowa na tatuaż, ale w przyszłości chyba się skuszę.
|
|
#1707 |
|
Raczkowanie
|
lubie tatuaze, podobaja mi sie, sama nie mam zadnego, ale... ostatnio zaszokowal mnie moj przyjaciel, ktory ni z tego ni z owego zrobil sobie rybe koi na plecach :/ po pierwsze - totalne zaskoczenie, bo nigdy nie wspominal o takich planach. po drugie - ten wzor w polsce moze nie jest bardzo popularny, ale np. w programie miami ink na discovery, co trzeci odcinek to ktos, kto robi sobie karpia koi :/ nie dalam po sobie poznac, ale troche mna to wstrzasnelo
to oczywiscie jego wybor, sam wzor w sobie jest bardzo ladny... ale ja sama nie chcialabym miec wzoru, ktory ma tak wiele osob...
|
|
|
|
#1708 |
|
Rozeznanie
|
Już od dłuższego czasu zastanawiam się nad wzorem i miejscem...
Prawdopodobnie będą to plecy, pomiędzy łopatkami Marzy mi się feniks, ale na razie tylko jeden wzór wpadł mi w oko, załączam zdjęcie. W każdym bądź razie nie spieszę się, bo może znajdę jeszcze coś ładniejszego, ale ten jest jak dla mnie uroczy. Orientujecie się może ile takie cacko może kosztować? |
|
|
|
#1709 |
|
Rozeznanie
|
mam pytanie
jeśłi ktoś tatuuje sobie imię, to w jakim miejscu wg. Was powinno to być zrobione? żebra, łopatka, krzyż...? nie pytam o opinię co na temat tego sądzicie, tylko o miejsce, w którym można zrobić to imie
|
|
|
|
#1710 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja osobiście myślę nad trzema literkami, w którym zawierają się inicjały wszystkich najbliższych, a myślałam, żeby zrobić je na karku(jest to miejsce, które baaaardzo rzadko odkrywam ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Cytat:
Edytowane przez Panikaa Czas edycji: 2009-05-04 o 12:38 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:24.

no to mamy cos wspolnego

szkoda tylko, że się pomarszczyły 

Znalazlam go na jednej se stronek z tatuazami i od razu sie w nim zakochałam

dawno mnie tu nie było... hymmmm przed wczoraj zrobiłam sobie pierwszy tattoo... i mnie bynajmniej bolało jak piorun 

Strasznie się boję czy będzie wyglądał tak jak sobie to wyobraziłam.
ale tutaj cisza