![]() |
#4561 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XIV :)
Haniu to tak jak zatrzymywaniem wody w oraganiźmie lekarka poleciła mi supelement, ja mówię znam ale to bym musiała go non stop łykać, żeby było dobrze, a ona - no to trzeba łykać
![]() Mango na BU przy opisie serum, masz przeciwskazania co do używania, z tego co wiem to na 100 % nie można używać tego FLAVO z wit.C, bo wtedy filtrowanie konieczne- jak przy wszystkim z wit. C, ale pozostałe możesz śmiało używać, ja dlatego wzięłam to serum 3 ROSE - było zresztą najdroższe i tak wychwalane, że musiałam je mieć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4562 |
Zakorzenienie
|
Madziu ja jestem zachwycona tą maską
http://www.allegro.pl/item602238791_...oreal_24h.html
#4563 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Naprawdę warto kupić. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4564 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ---------- Byłam z TZ w weekend na Hali (podobno najwieksza w europie) obkupilismy sie kosmetykami ze hoho. wszytsko za połowe ceny. co do ubran, nie mój gust, ale na kosmetyki warto ![]() chciałam sobie kupic te mineralne co mówiłyscie, ale kurde nie nie było tam testerów a ja zapomniałam wczesniej zobaczyc w sklepie jaki kolor by mi pasował wiec dupa. kupiłam sobie za to cienie za 5 euro https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ra-wersja.html ale zwięłam z brązem (nie patrzyłam ze niebieskie pasuja do niebieskich oczy, ja tam gustuje w brazach) tusz do rzęs (juz go wczesniej miałam jak dla mnie super) za 6 euro https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...y-do-rzes.html dla TZ taki krem (zszokował mnie bo powiedział,z e cos chce bo bedzie uzywał ![]() nie ten konkretnie, ale z tej serii tylko nawilzający (hydro cos tam dokąłdnie) http://www.allegro.pl/item623532995_...rzeniu_ss.html i kupiłam sobie wachlarz hiszpanski ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4565 |
Zakorzenienie
|
czesc.
Mango ja mam rozmiar buta jakies 37 a rolki rozmiar 42. ![]() tez lubie jezdzic chociaz ostatnio bardziej wole rower. mam strasznie podly humor, wszystko idzie nie tak jak powinno
#4566 |
Zakorzenienie
|
co sie stało??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4567 |
Zakorzenienie
|
Mam koszmarne zakwasy w ramionach, doła jak rów mariański i prawdopodobnie jestem w ciąży. I wszystko mi wisi.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4568 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4569 |
Zakorzenienie
|
Rozmawiam z TŻ-em, mówię mu, że umieram, że mam doła, rozmowa ogólnie się nie klei bo nie chce mi się nic mówić aż tu nagle...
TŻ: a wiesz, że PROSTO to nie są polskie koszulki? ja: PROSTO to są polskie koszulki! TŻ: ale projekty mają zza oceanu ja: phi, ja bym je mogła projektować, ale firma jest polska, tego rapera TŻ: ale mi się nie podobają, denne są ja: no mi też TŻ: no, nareszcie jakiś wniosek No tak, tylko TŻ tak potrafi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4570 | |
Zakorzenienie
|
Madzia super zakupy
cześć Sanetko ![]() Cytat:
![]() A zakwasy z czego? ![]() Edytowane przez goosia207 Czas edycji: 2009-05-06 o 20:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4571 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4572 |
Zakorzenienie
|
![]() ale te cienie super, super. bardzo polecam. ja mam te prązowe jak pisałam. Penelopu cruz (chyba tak sie pisze, bo nie chce mi sie sprawdzac) sliczne kolorki z delikatnym połyskiem. Piszą, ze proponuja je dla osób z ciemniejsza karnacje i ciemnymi oczami phi... ja tam mam niebieskie oczy i jasniejsza karnacje a i tak zawsze kochałam brązy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4573 |
Zakorzenienie
|
Na poprawę humoru kupiłam sobie okulary i kilka drobiazgów. I pokażę Wam Bohatera.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4574 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() śliczne pieski Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4575 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a czemu tak tanio chcą za szczeniaczki?? |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4576 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ten czarny jest TŻ-owy. TŻ jak go zobaczył to powiedział, że to najbardziej TŻ-owy husky jakiego do tej pory widział ![]() ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Bo to nie jest hodowla a poza tym pies to nie coś co ludzie kupują codziennie ![]() Edit. W sumie to chcieli więcej, ale ja byłam zmęczona poszukiwaniami i pseudohodowlami i powiedziałam od razu, że chcę kupić, ale za moją cenę. Edytowane przez Poemi Czas edycji: 2009-05-06 o 20:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4577 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4578 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4579 |
Zakorzenienie
|
Cholera jasna, prześladuje mnie jakiś pech;/
Wracam z działki a tu: w domu nie działa telefon stacjonarny, królik przegryzł kabel. Potem się okazało, że zostaiłam na działce ładowarkę do komórki, która też padła. Więc przez kilka dni jestem bez telefonu. Wieczorem idę do kuchni, staję przy lodówce..i mam mokre skarpetki. Najpierw myslałam, że kot rozlał wodę z miski, która stoi obok, ale jednak nie. Otwieram zamrażalnik a tam wodaaa... Co się mogło zepsuć w nowej, rocznej lodówce?:/ Nie mogę zadzwonić do serwisu odnośnie gwarancji bo przecież nie mam telefonu... ;/;/
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4580 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O kurka, Madlen, to faktycznie pech!! Słuchaj, a może drzwi nie domknęliście z zamrażalnika? Znajdź najlepiej nr do serwisu i niech TŻ dzwoni!! Życie bez lodówki może być ciężkie, więc najlepiej załatwić to jak najszybciej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4581 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4582 |
Zakorzenienie
|
Tylko że jak mam Tż dać numer do serwisu? w pracy jest, musiałabym zadzwonić a sęk w tym, że nie ma z czego...
Aha, jeszcze coś. Ikea ma takie kolorowe małe stoliki z pólką na dole..taki stoi u mnie w domu, i właśnie coś w nim gruchnęło., a oparłam się tylko mocnej ręką. Masakra..co się jeszcze dzisiaj zepsuje...?
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4583 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eeee...o tym nie pomyślałam ![]() A nie możesz skoczyć do jakiejś sąsiadki zadzwonić? Madlen, to żeby już nic nie zepsuć i przede wszystkim nie zrobić sobie krzywdy, usiądź na kanapie, opatul się kocem i sie nie ruszaj!! ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4584 |
Zakorzenienie
|
Haha, butter, bardzo śmieszne
![]() Nie no, swoją drogą nigdy nie miałam takiej sytuacji jak teraz ![]() Wyjść nie mogę, wszyscy sąsiedzi na tym samym piętrze są w pracy. A dalej się sama nie dostanę, bo mi schodki na drodze stoją. Chcę sobie wyprać jeszcze kurtkę do wyjazdu, myślicie, że mogę włączyć pralkę? ![]() Pytanie do Was mam...czy byłybyście w stanie oddać swojego zwierzaka?? Ale nie z powodów "znudził mi się", tylko innych nieco. Wiem, że głupie pytanie. Zastanawiam się co zrobić....kcham mojego zwierzaka, ale czasem wymiękam, kiedy n-ta rzecz z rzędu jest popsuta/przegryziona..kiedy wiem, że nie mogę jej zapewnić warunkw takich jakie mieć powinna, czyli np ogród do biegania, wtedy by się nie męczyła w klatce (którą zjada sukcesywnie...). Osoby w moim otoczeniu ciągle mi wypominają jakim błędem było sprowadzenie króliczka do domu, że tego nie ogarniam i męczę ją przy okazji...zastanawiam się czasem ile w tym pracy jest..
![]() ![]() |
![]() |
#4585 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lepiej nie. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4586 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Na razie się witam i spadam, mam nadzieję, że później będe mogła z Wami pogadać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4587 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Madlen, wiem, że sytuacja jest głupia, ale przecież można się trochę pośmiać w celu rozładowania napięcia. ![]() Co do oddania zwierzaka, ja bym nie była w stanie. Zawsze miałam zwierzę w domu, czasem więcej niż jedno, ale nigdy, nawet w obliczu jakichś problemów z nimi związanymi, nie braliśmy czegoś takiego pod uwagę. Ja uważam, że jak się bierze zwierzę, to trzeba robić to świadomie i brać pod uwagę wszystkie za i przeciw. Ja podchodzę do tego trochę, jak do kwestii posiadania dziecka - decydujesz się na to z wszelkimi tego konsekwencjami, a nie jak dziecko zaczyna być kłopotem, to zastanawiasz się nad oddaniem... Jednak, jeśli ziwerzak ma się męczyć u Ciebie, ma mieć złe warunki, to może lepiej oddać go komuś, kto będzie w stanie zapewnić mu lepsze... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4588 |
Zakorzenienie
|
No butter ja myślę tak jak ty.
Zawsze miałam zwierzę, strasznie się przywiązuję, dla mnie to jest jak członek rodziny. I, że nigdy nie będzie takiej sytuacji, że przejdzie mi to przez myśl. Mika ma dośc trudny charakter, tzn jest pieszczoszkiem itp ale zwyczajnie jak to każdy królik chyba..potrzebuje dużo ruchu. Więc np nocą kiedy siedzi w klatce to gryzie pręty lub ten plastik od spodu / kuwetę. W skutek czego własnie będe klatkę wymieniać, bo się rozlatuje. Tż czasem nie może przez nią spać w nocy, klatka w kuchni stoi, ale strasznie u nas słychać, zatem bywa że idzie niewyspany do pracy. Jak się przeprowadzałam to idea była taka, że będzie biegać wolno cały czas a spać tylko w klatce. Jednak każdy dłuższy spacer kończy się pogryzionymi kablami czy inną tego typu rzeczą. Już pomijam wymienianie kabli ciągle (łącznie z komputerem) ale boję się czasem zwyczajnie, że w końcu zostanie porażona prądem. Tam gdzie się dało Tż ponakładał osłonki na kable, takie rurki, ale nie wszędzie się tak da. Tż obecnie autentycznie jej nie znosi, bywa, że cierpi na tym nasz związek, np pokłocimy się, bo czasem mwi, że czuje, że królik jest ważniejszy niż on..i jest mu z tego powodu przykro. No bo ja bagatelizuję, że przecież przegryzła ale nie specjalnie, jak hałasuje w nocy to nie jestem w stanie nic poradzić... Kiedyś powiedział też, że to trochę mój egoizm, bo ja ją tak kocham, że nie chcę się z nią rozstać, i przez to ona nie może mieć lepiej. Że dużo szcześliwsza by była biegając w jakimś ogródku niż siedząc w klatce pól dnia. I, że moja miłośc może być: ze szkodą dla zwierzaka i naszego związku czasami też.. Jestem w kropce.
![]() ![]() |
![]() |
#4589 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo jeśli tak, to podejrzewam, że razem przedyskutowaliście tę kwestię i on nie powinien teraz Tobą 'manipulować', że kable przegryzione itp itd. Wzięliście zwierzę i wzięliście na siebie za nie odpowiedzialność. Jak np TŻ się wprowadził, to ja już dawno miałam mojego psiaka. I fakt, on się wkurza na pewne rzeczy na niego, czasem na niego krzyknie itp... ale ja mu wtedy mówię, że wiem, że on go może denerwować, ale to pies i należy liczyć się z takimi sytuacjami. Lub też, że był nauczony pewnych rzeczy, zanim w ogóle poznałam TŻ... i się ich nie odzywczai. TŻ wiedział o tym, więc musi to zaakceptować - niestety. A TŻ nigdy w życiu mi nie powiedział, że pies jest ważniejszy od niego dla mnie ![]() Madlen, musisz sama zadecydować, czy królik faktycznie miałby się lepiej u kogoś innego. Przemyśl to... ale może jemu do szczęścia wystarczy to, że jest z Tobą ( w końcu królik to zwierzę udomowione). Wiem, że mój pies, nawet, gdyby został oddany komuś, kto ma zamiast ogrodu, park ze stadem kaczek, na które mój G mógłby polować, to i tak byłby nieszczęśliwy, bo nie byłby ze mną, nie leżelibyśmy razem na kanapie pod kocykiem podczas serialu, nie byłby ze mną po prostu ![]() Wiem, że tak jest z psami...najważniejszy jest 'pan' ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4590 | ||
Zakorzenienie
|
witam
![]() dzis w pracy piłamn kawa za kawą bo myslałam, ze zasne. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:00.