|
|
#331 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część X
Now I'm better than your ex, gon' be better than your next
…te estas equivocando no puedes seguir inventando que el mundo sea otra cosa y vuela como mariposa… (…mylisz się, nie możesz wciąż zmyślać że świat jest czymś innym, niż jest, i że pachnie jak motyl) Por qué tanto perderse tanto buscarse sin encontrarse (Dlaczego tyle razy trzeba gubić się, tyle razy szukać i nie odnaleźć) que bonito seria tu mar si supiera yo nadar (jak ładne byłoby Twoje morze gdybym umiała pływać) Z Twoim zapachem, smakiem, kształtem i fakturą…nie równa się zupełnie nic… ...wyczuwam to pod skórą Rzuciłeś na mnie urok… ...teraz tylko czekam,aż chmurą pocałunków... wylądujesz na powiekach
|
|
#332 |
|
Zakorzenienie
|
Defacto,
no niunia dziękuję ![]() ona od zawsze grzeszyła rozsądkiem poproszę kawę o aromacie TAMTYCH wspomnień bo tylko ona podpinała włosy spinaczami biurowymi jak za miesiąc będzie mnie -5 kg to wcale nie będę cię ponownie błagać o miłość no kochanie, proszę spakuj mnie.. tam, o tam leży torba. tylko pamiętaj! połóż na bluzkach swoje zdjęcie a w tle słychać było tylko dźwięk rozpinanej bluzki jeżeli jeszcze raz mi powiesz "bądź silna", to obiecuję Ci, że wsadzę Ci ten kaktus w du.pę! - jesteś wielka! - nie, kotku. kobiety wolą usłyszeć, że są drobne, a nie WIELKIE! ![]() poproszę dwie baterie, bo lekko wysiadam. jedną na dzień do pracy, drugą na noc, bo nie mam już siły nawet spać mogę już zemdleć? mógłbyś podkręcić volume? bo nic do mnie nie dociera - zrobię dla ciebie wszystko - taaaak? to wydłuż mi weekend padłam, dalsza część dnia na funkcji autopilota |
|
|
|
#333 |
|
Zakorzenienie
|
; **********
Dziękuję za wszyyyyyyystkie miłe słowa.
![]()
|
|
#334 | ||||
|
Zadomowienie
|
___________ Cytat:
Na pewno nie cudowniejsza od Ciebie![]() Cytat:
a ten wyżej...fenomenalny![]() ![]() Cytat:
![]() a ten opis...... ![]() ahh.. po prostu ; )Cytat:
Cudowna moja <3
|
|
|
#335 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
;*_____________ Zaszyj mi całkiem powieki, nie chcę widzieć jak odchodzisz.
Wkładasz w usta i uszy te wszystkie głupstwa. Jest tak smutno, a ty nawet skórę nosisz zbyt zimną, żeby nie roztopiły jej łzy. Usta wciąż nienasycone. Melodyjne mlaskanie rzęs. Gdybym tylko potrafiła krzyczeć, ciemne chmury pewnie by zniosły setki kropel z rozczulenia. I uszy cicho oplatam, kiedy nie Twoje są te noce. Mam dość wystawnych kolacji kończonych zawsze skurczem powieki i potarganiem rzęs.
|
|
#336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a kradnij ;** kocham ;* bez offa: Czasem rozmyślam jakby było spędzać z Tobą każdy dzień. -Wierzysz w marzenia? - tak.Inaczej już dawno bym zwariowała. Byłbyś najpiękniejszym szczęściem jakie mnie dotknęło. Nie myśl o tym co widzisz - powiedz co czujesz. Dlatego wybrałam samotność. Próbowałam być z kimś innym, ale nie potrafię. Nie umiem dawać miłości. Potrafię już tylko ranić. - Jestem szczęśliwa. Nigdy w całym swoim życiu nie czułam się tak dobrze, a Ty? - Ja? - Przytula ją do siebie. - Ja czuję się znakomicie. - Tak, że mógłbyś dotknąć palcem nieba? - Nie, nie tak. - Jak to, nie tak? - O wiele wyżej. Co najmniej trzy metry ponad niebem. po nocy przyjdzie dzień. ukojenie zmysłów. ocal mnie. Twój obraz trzymam ciągle pod swoimi powiekami. jedno życie i jeden czas. |
|
|
|
|
#337 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jesteś najukochańsza, guziczek Cytat:
nieprzyzwoita to ja może i jestem, ale o doskonałości nie marzę ![]() dziękuje, myszeczko, ty nam tutaj też błyszczysz : ) _ tup tup- tupczesz mi pod oknem kap kap- czekasz aż rozmoknę kosmicznie pokopane życie dla zabicia tęsknoty odliczam sekundy na cyferblacie budzika hej, opowiedz mi bajeczkę, jak to za siedmioma górami krasnoludki robią z serca sieczkę a gdy pytam, po co to wszytsko było, mówisz, że lubisz zgłębiać tajniki ludzkiego cierpienia. więc może trzeba było zapakować całe moje serce do probówki. przypięłam breloczek do myśli o tobie coś za często gubisz mi się w głowie przybyło o kolejną zmarszczkę. to nie starość mnie tak zmienia to zmartwienia gruba pierzyna napakowana miękkością wczorajszych słów chroni przed powietrzem ostrym bez ciebie czasami jeszcze wpycham nos pod łóżko lubiłeś sie tam chować przede mną ohh, ty zapluta, poskręcana, rozlazła klucho z niedogotowanym mózgiem śpiewaj, zaśpiewaj, wyśpiewaj z siebie ból całkiem spontanicznie podryguje mi policzek kiedy pomyli wiatr z twoim oddechem na początku była śrubka. a potem pojawiła się głupota. słowa to taki zakłamany su.kinsyn obrastam w nienawiść ostrzami obrastam. nie ruszaj lepiej mnie bo cię w końcu roztrzaskam. wyciskasz ze mnie cytrynowe łzy banalnie, nieidealnie układa mi się życiorys. nudny, okrutny dołek sercowy. koszmarem jest dla mnie białe światełko w tunelu we śnie w rezultacie będące żarówką. przyklejam język do papieru, o tak sobie lubię dosłownie poczuć smak twych słów. mam fioła na punkcie jużniekochamcięwięcej cichy szept czasami jeszcze łaskocze mnie w szyję oddechem opowiada coś o mnie z tamtych dni przylgnąłeś do mnie jak etykietka 'zaliczona, zostawiona' zawiń mnie w dywan, nie chcę patrzeć na ten świat połknij tonę ołowiu, może w tedy choć trochę przekonasz się jak mi cieżko. twoje rece to rece mordercy, boże. nie jedną nadzieję mają na sumieniu. nie jedno ludzkie szczeście. muzyka jest najlepszą kochanką. jest piękna, każdy znajdzie w niej coś dla siebie i jest jej tak dużo, ze z każdym zaliczy przynajmniej jeden numerek.
NIEDOROZWINIĘTY JESTEM- MAM TYLKO JEDNĄ TWARZ DLA LUDZI. Edytowane przez abunee Czas edycji: 2009-05-06 o 23:56 |
||
|
|
|
#338 |
|
Rozeznanie
|
caroline060 - ciesze się że jednak komuś sie przydadzą moje opisyy
też kocham i również okradam ;**Chocapic - Cieszę sie że mogłam pomóc i śle pokłony w twoja strone apropos opisów . Fenomen.<3 ;* Paajka - gdzieś wypatrzyłam w necie i mi się spodobały wiec dodałam a czy z piosenki nie mam pojęcia , ale ciesze sie że sie podobajaa ![]() Lucyferowa - dobrze że wróciłas ;* ____________ Bawi mnie ta cała bajka ona indywidualiska, a on tani lovelas . - no ta , taaka co się telepie .. - ma parkinsona ? - noo . najpierw złap rytm kotku , potem możesz starać się mi dorównać . Ale nie odbieraj mi marzeń , pozwól w nie wierzyć .. Nawet gdy są nierealne . Uwielbiałam te nasze zabawy 'kto pierwszy ten przegrywa' . Pamiętam zasady , w tym wszystkim chodziło o to : kto pierwszy nie wytrzyma i napisze .. Pamiętam byłam w tym mistrzynią .. Zawsze wygrywałam a ty miękłeś i zaraz dzwoniłeś by dowiedzieć się co u mnie nowego , chociaż nie minęło nawet pięciu głupich minut . Mówiłeś ze dawno nie słyszałeś mojego głosu i że bardzo tęsknisz . Udawałam zawsze że to mnie irytuje , wściekałam się że zawsze dzwoniłeś po 5 minutach co u mnie .. ale w głębi byłam najszczęśliwszą kobietą w tym pie*dolonym życiu . Wiedziałam jak Ci na mnie zależy , widziałam jak mnie pragniesz . Mówiłam że z tobą tak na koniec świata , że napewno wytrwamy . A dziś to ty jesteś w tym mistrzem , to ja przegrywam .. dzwoniąc co 5 sekund by usłyszeć twój głos którego tak dawno nie słyszałam .. Niestety , jedynie co mogę - to rozmawiam z twoją pocztą głosową , zmieniłeś numer ? Może już mnie nie pamiętasz ? A może wgl. nie chcesz pamiętać ? . Miłość to gra ,kto pierwszy powie 'Kocham ' - przegrywa ..
Nastał czas wyjaśnień.. Twoich wyjaśnień. mimo wszystko wiesz? ________________ zbyt skomplikowane by nadać temu status Edytowane przez XxValedictionxX Czas edycji: 2009-05-07 o 09:30 |
|
|
|
#339 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, dziękuję za wszystkie pochwały. wiecie, że jesteście o niebo lepsze? ;**
ciesze się, że komuś się podobają te opisy. ^^ ![]() pieprz! - proszę. jest orgazm nieważne, że kulinarny byli parą idealną. on wlewał, ona wylewała. on wódkę, ona łzy. - zmieniłeś się. - ty też przytyłaś. pokaż mi granice, a ja nauczę cię je przekraczać. żadnych motylków, kwiatów i pięknych wierszy. ty w zupełności wystarczysz. żeby przetrwać, musisz nauczyć się żyć bez niczego. pierwszy umiera optymizm, po nim miłość, na końcu nadzieja. mimo to musisz trwać. jeślibyś zapytał, po co, odrzekłabym, że nawet bez tych fundamentalnych wspaniałych rzeczy, bez tej gorejącej krwi w arteriach, zostaje w życiu, w jednym dniu, dostatecznie wiele, by uczynić je cennym, ważnym, pasjonującym. jak mam bez ciebie żyć? umieszczam cię w muzeum mego serca, które często zwiedzam, sycąc tobą zmysły aż do bólu, zanim na noc zamkną podwoje. jeśli sądzisz, że kobiety to słabsza płeć, popróbuj przeciągnąć kołdrę na swoją stronę. jeżeli wiedzielibyśmy, że życie ma skończyć się jutro, czy nadal marnowalibyśmy dzień na kłótnie? czy tracilibyśmy drogocenne godziny na budowanie ściany lodowej ciszy lub na wyrzucanie z siebie potoku przykrych słów – broni niewidzialnej, ale która rani jak rozrzucone na drogę kamienie i potrzaskane butelki? kocham cie. czasem zapominam, że tylko to liczy się. kobiety mogą zrozumieć tylko to, co jest kobiece w mężczyźnie; mężczyźni tylko to, co jest męskie w kobiecie. innymi słowy, żadna płeć nigdy nie zrozumie drugiej. chciałabym patrzeć na ciebie jak śpisz... to nic, że o innej śnisz. |
|
|
|
#340 |
|
Raczkowanie
|
Spalę wszystkie moje niewypowiedziane słowa.
To takie dziwne, kiedy czas upływa tak spokojnie i tak naturalnie, ale nie dla mnie. Marznie moje serce i gubi się w poszukiwaniu swojego miejsca. serca dziś nie czuję. boli, boli bardzo po. Zakochałam się, przywiązałam się, odnalazłam się. Cały czas tak samo uwielbiam jego bliskość, tak starannie ukrytą pod kocem w serduszka. A miłość grzeje mnie bardziej niż gorące wino z goździkami. I jej zapach jest przyjemniejszy od pomarańczy. Czas nas nie goni, on z nami współpracuje. Nie pozwala nam się wypalić, podsyca płomień w kominku miłości. Wtulam się w jego męskie ramiona, czuję się tam bezpiecznie. Wiem, że to tylko moje miejsce pocieszenia. Codzienność nie zapomina o tych wyjątkowych chwilach, przepełnia się nimi i kolekcjonuje wspomnienia. Pozwalam mu zanurzać palce w moich włosach, dotykać twarzą mojej twarzy i szeptać do ucha nasze tajemnice. Pozwalam mu obdarowywać się miłosnymi prezentami, jakie przygotowała dla mnie jego wyobraźnia. I kocham odwdzięczać się tym samym. Codziennie coraz bardziej tęsknię, codziennie coraz trudniej mi zasnąć, kiedy nie leżę obok niego. Marzenia gdzieś na horyzoncie, rzeczywistość brutalnie depcze nam po palcach. Odwróć swoją hierarchię wartości do góry nogami. Bez wyrzutów, chociaż raz w życiu pomyśl o sobie i spraw, aby inni też o Tobie myśleli. Czuję się szczęśliwa, ale boję się o tym wspominać. Wiem, że mam coś czego jej brakuje i to ją irytuje. Ciepła miłości nie daje nawet słońce. Samotne kobiety sukcesu, matki projektów i żony instytucji. Zewnętrznie wyidealizowane, wewnętrznie niedowartościowane.
|
|
#341 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pomogłaś![]() Nie ma ryzyka, nie ma zabawy ![]() Na przekór wszystkim się w Tobie zakochałam.... Bo ja ryzyko mam we krwi ![]() Szaleje, szaleje wóda się leje ![]() I przetańczę z Tobą całą noc a jutro powiesz mi że jestem boska ![]() Hektolitry niespożytej energii- pomożesz ?Żyję z dnia na dzień, nie martwię się o jutro.... to proste Bo dzisiejszej nocy dla Ciebie stanę się diabełkiem ![]() Anielska twarz, diabelski charrakter ![]() Papieros,kawa,papieros wino i pamięć o Tobie wymazana Jak kochać to na zabój, jak szaleć to do rana ![]() I mówię że to koniec, ale spokojnie gdy wrócisz mocno Cię przytulę ![]() Bo ja tak mam, że radość każdemu dam ![]() Dziewczyna z nieustającym uśmiechem ![]() Bo ja kocham wszystkich chłopców ![]() Proszę pana ja nie jestem tak pierwsza lepsza dama ![]() Kiedy wszyscy chcą bym upadła, ja na przekór idę dalej... Moje życie-moja sprawa, mój facet-moja zabawa ![]() Wszystkie Panie jesteście genialne ubóstwiam
|
|
|
|
|
#342 |
|
Przyczajenie
|
OCH...dawno mnie tu nie było a to juz X część...
CZY KTOŚ WOGOLE MNIE JESZCZE PAMIETA?!?!??? OTO kilka opisów ode mnie: Błądzenie jest rzeczą ludzką, wybaczanie - boską-Alexander Pope Gdyby myśli mogły zabijać, świat byłby bezludny-Jerzy Bułatowicz Mężczyźni pragną zawsze być pierwszą miłością kobiety. Kobiety zawsze pragną być ostatnim romansem mężczyzny-Oskar Wilde Owoce dojrzewają w słońcu, ludzie zaś w świetle miłości-Julius Langbehn Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz, kim jesteś. Chce się przytulić tak poporostu. A gdy serce Twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż Twoich nie otarto- Maria Konopnicka |
|
|
|
#343 |
|
Zakorzenienie
|
Toriaa to Ciebie dawno tu nie było, czy mnie?
![]() ![]() _ teren prywatny. pozory milą, a opisy kłamią. jedyny, niepowtarzalny, pozytywnie niepoprawny, a do tego mój. nie chcę być doskonała. orgia fantazji. dokąd pójdę jeżeli zgubię siebie? monotonnie zmienne formy.
|
|
#344 |
|
Przyczajenie
|
Witam Wszystkich Bardzo serdecznie
![]() Jestem nowa, musze sie przyznac ze podkradalam Wasze opisy juz hoho i Jestescie Boskie ![]() a teraz cos tutaj ode mnie tak stromnie ![]() *Bez praw, bez ograniczenia. Jedna regula, zapomniec o milosci. *Wzdychaj Serce, ale nie pekaj. *Na smyczy slow, prowadzac mysl *Zgubione szczescie nigdy nie wraca chocbys chcial *Tesknie, wkoncu jestem tylko czlowiekiem
|
|
#345 |
|
Przyczajenie
|
Gra spojrzeń, rąk, ust i włosów...
Romanse, flirty, pocałunki bez wyrzutów sumienia... ach, ten mężczyzna, który ostatnio robi tyle rzeczy na odwrót żeby było ambitniej szukam ideałów i wzniosłych słów.... nie chcę już więcej kochać, cierpieć, czekać ani wierzyć w rzeczy, których nie potwierdza życie.... Mówił, że mogę to nazywać jak chcę, że nazwa jest obojętna w tym przypadku... czasem wystarczy zmienić rolę w jakiej nas obsadzono... każde wspomnienie ma swoje miejsce... ale wśród labiryntu ludzkich emocji i spraw zawsze idzie się swoją drogą, drogą która prowadzi ją do Ciebie... Spojrzenie, które przeszyło najgłębsze zakamarki mojej duszy... wasze opsiy są boski ubóstwiam was wszystkie
|
|
|
|
#346 |
|
Zakorzenienie
|
wątki lecą, a ja tak się zastanawiam
gdzie są te dziewczyny z poprzednich części ![]() założycielka wątku: gaga87 mala_czarna bajeczka_snk sylwia18 AnuSka__ cattt monyczkaaa Andriotti mav eluśka87 pegi995 colds smutneoczka tamia steri Frizzelicious Rebelious jeanettex3 styrana narkomanka MartyYysia1 RealGirl89 ZAKLETA KSIEZNICZKA Bniewie envious _Anusia_ wróćcie dziewczyny na szczęście są jeszcze te, które udzielają się do teraz ![]() kee Sabiiina abunee 12 Stonka moje ulubione dziewczyny ![]() dużo Was troche ale co zrobić ![]() o połowie pewnie zapomniałam, ale wybaczcie, takiej pamięci dobrej to nie mam ![]() _ za rogiem czeka na ciebie wszystko. bujniej już nie można było. były znaki, sygnały, ale nieczytelne. ten świat nie znaczy nic. wróć się i powiedz co zobaczyłeś. skopiuj mi nazwę.
– Jesteśmy powierzchowni i nie mamy nic do powiedzenia. Edytowane przez Czarnula4 Czas edycji: 2009-05-07 o 13:40 |
|
|
|
#347 |
|
Raczkowanie
|
# ` Gdybym tylko mogła zobaczyć Cię dzis wieczorem . < 3
Yes, You are exactly My brand of heroin ;* Dorosła? Jeszcze nie ale już bardzo rozważna… ..Kiedyś byłam pełna ciepła, mogłam wiele dać..od miłości uciekłam.. `Bo życie to nie bajka, to ciągła układanka, która czasem lubi się rozsypać Bóg stworzył człowieka, ponieważ rozczarował się małpą. To prawdziwy rap z blokowca, jestem jak czarna owca, przesłuchaj !... ` żeby wciąż to była miłość . . Jak urocze jest uczucie rozpalanej iskierki nadziei w sercu i jak gorzkie jest jej wygaśnięcie. Po burzy zza chmur nadchodzi śmiech i nadzieja.. |
|
|
|
#348 |
|
Raczkowanie
|
Myślałam że jestem tą jedyną, a on stawiał mnie gdzieś między Kaśka, a Sylwią...
To dla mnie oczywiste,że nie jestem tą, z jaką chciałbyś być Skarbie, Ty mnie nie chcesz!! Z czasem zdjęcia wyblakły Wszystko, co zostało, to te puste ramki On jest tylko kolejnym ciasteczkiem ![]() "Spakowałam torby i odeszłam z twoim najlepszym przyjacielem" ![]()
A teraz serca mam dwa, smutki dwa I miłość po kres, i radość do łez Wieczory długie i złe, krótki dnie Więc całuj mnie częściej, bo nie wiem jak będzie Gdy odejdziesz <3 5.02.2011 ![]() Paweł Edytowane przez xxxposhxxx Czas edycji: 2009-05-07 o 14:15 |
|
|
|
#349 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#350 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Dziewczynki za wszystkie wyróżnienia ; **
*** - Ej, Ty! Tak,Ty...weź no przycisz tą Zazdrość bo nie słyszę Miłości ! Leżeć na łóżku głową do dołu, opierać nogi o zieloną ścianę i wciągać szczęście przez różową słomkę z żóltego kubka. `Jak to Romeo zdradził Julię` - - już w kinach ! i rzuciłeś tylko zimne Dobranoc. kto dzisiejszej nocy śpi w Twojej koszulce...? twarz jak z ulotki informującej... Na pulpicie mojego komputera - Ty. Jako wygaszacz - Ty. Na biurku w kwiecistnej ramce - Ty. W odbiciu lustra - Ty. Nawet na lodówce, przypięty magnesem jesteś Ty... Tu, naprzeciw znajduje sie Zamek Szczęścia. Są tu też pasy, ale bez świateł i panuje właśnie godzina szczytu, więc czystą niemożliwością wydaje mi się przejść na drugą stronę ulicy.. sól na rany to przy tym raj ! i zmarnowałam moje ostatnie 22 gr żeby wysłać Ci SMSa na Dobranoc..
|
#351 |
|
Raczkowanie
|
radość, która dawała energię na następny dzień...
świat po mrocznych dniach budzi się ponownie, by pokazać się w całej swej okazałości. Miłość to dwie samotności, które spotykają się i wspierają. "Potem oczy ich zatonęły jedne w drugich i przy świetle gwiazd wiele sobie powiedziały. Może usta powiedzieć pragnęły więcej jeszcze, lecz w tej godzinie wyrocznej... nie mogły. Czy kiedykolwiek powiedzą? Przeznaczenie stoi za ludźmi, welonem tajemnicy zasłonięte, i w dłoni trzyma kołczan z tysiącem zdarzeń..." Krzyknąć głośno... tak, żeby później zaniemówić, rozejrzeć się wokół i przerazić ciszą... Świat nabrał nowych barw, dusza się zaśmiała.. "Świat kocha tych, co śmiało idą pod wiatr w nieznaną dal" Kilka ostrych słów i łagodzące szepty. Ściągają z chmur, jednocześnie zostawiając ich skrawek, bym mogła zawsze tam wrócić.. Miałam patrzeć głęboko w zielone oczy, śmiać się i czuć, że żyję... Miałam patrzeć w Księżyc i wierzyć, że tak będzie już zawsze... Będę twarda jak skała, będę twarda jak mur... Wygrałam, jednak "wygranej" nie przyjmę... wygrałam, ale nie chciałam wygrać... nie ten zakład... Obiecuję, wyczaruję kiedyś piątek, który potrwa tydzień... Wynajduję sprzeczne argumenty przeciw sobie, i czekam. czekam na telefon, czekam na jakikolwiek znak... czekam na... Tylko wziąć, pogłaskać i nie trzymać zbyt długo, by nie poszło własną drogą. Jeżeli potrafisz być szczęśliwy sam, wiesz co to za szczęście- czerpane z własnej pasji. chcę roznieść świat na kawałki, wymazać ściany dookoła Chciałabym żeby niektóre osoby i wspomnienia były talerzami, lub taflą szkła. Mogłabym je rozbić i wyrzucić.... z pamięci... |
|
|
|
#352 |
|
Przyczajenie
|
.
"Z a u f a n i e to odwaga, W i e r n o ś ć to siła ! " . * "Bo tylko Ty potrafisz tak kolorować oddechem mój cały świat" <3 . ![]() . * "Do góry unosisz mnie, do nieba unosisz mnie" ![]() . * Mój, mój , m ó j Kochany <3 . z życia wzięte: "-Michu,a gdzie Ty się wybierasz w sobote? <opis> ;> * Ja? Idę na wieczór kawalerski kolegi... - Noooo to widzę,ale pytam "gdzie" ?! *Yyyy, do klubu ze striptizem ![]() - ahaaa... * no co? -No nic... baw się dobrze :/ *Skarbie..., no ale przecież to striptizerki... -Nieważne, ale to też kobiety nieee!! * Nie, to dziwki..." przepraszam...no musiałam ![]() ![]() ![]() BUZIAKI
...Tęsknota jest piękna gdy ma się za kim tęsknić... <3 Edytowane przez Ynnaaa Czas edycji: 2009-05-07 o 14:23 |
|
|
|
#353 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
myyy Ciebie też. ;* rozumiemy się bez słów. ;* x3 ktoś nazwał moje szczęście Twoim imieniem.' potrzebuje uczucia, chociaż troszeczkę. nie w słowach, ale w gestach. w ruchu dłoni, która poprawi spadający na oczy kosmyk, czy pogłaszcze policzek. czy w takim zaborczym objęciu talii i spojrzeniu mówiącym 'nie oddam Cię nikomu' w jego objęciach, zasypia we mnie strach.' łamać serca twardym panom, pewną siebie być okropnie.' przyszedł dziś do mnie diabeł i powiedział: ' popraw się ,bo jesteś już gorsza ode mnie".' -Nigdy mnie nie kochał – szepcze – podły kłamca. -Skąd wiesz? – pytam. – Ktoś mówi Ci, że jest noc. Pokazuje księżyc. Po dwunastu godzinach nazwiesz go kłamcą?
|
|
#354 |
|
Raczkowanie
|
Ynnaaa kradnę opisy bo cudowne ;*
Jeden spacer wąskimi, pełnymi uroku alejkami wśród drzew i krzewów... Im człowiek lepszy i szlachetniejszy, tym więcej dobra widzi w ludziach. Im głupszy i podlejszy, tym więcej dostrzega zła... W ciągu miesiąca moje życie rozpędziło się jak rozszalała karuzela, na przemian kolorując mi drogę do szczęścia by za chwilę zasłonić świat czarną płachtą. Bywały sekundy kiedy podłość ludzi mnie obezwładniała, a każda taka zadra to jakby kamień wpakowany do plecaka, noszonego na sercu. pozostały już tylko stare ubrania i dawno zapomniane historie... Chcesz rozbić taflę szkła... a ona się ugina... Spacery w lekkim chłodzie wieczorową porą.. Słowa bolą, czasem bardziej niż uderzenie w policzek... |
|
|
|
#355 |
|
Raczkowanie
|
nie myślę o tym co by mogło być ale o tym czego nie było.
nie, nie, nie ma czym oddychać. jak oddech we śnie, jak niebo za dnia, jak kształty we mgle, zmieniamy się. przestałam się martwić o rzeczy, które nie mają znaczenia, chyba się zmieniam. nie słucham takich słów od których nic prócz zwątpienia. póki co wciąż ślęczę, ogarniam człowieczeństwo. witaj w teatrze lalek - elita w pierwszych rzędach. nasza wieża babel, problemów himalaje. bardziej dorastam, mniej wiem.
|
#356 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
_______________ bo kto pasuje tak jak ja, do Twoich bladych ust? tylko nie zostawiaj mnie. chodź, ucieknijmy. zwątpiłam w rzeczy oczywiste. smakujesz mi.
bo ja tylko Ciebie chcę! Edytowane przez perfekcyjnie Czas edycji: 2009-05-07 o 14:39 |
|
|
|
|
#357 |
|
Zadomowienie
|
Moja najukochańsza utopia
Naginasz się do panujących tu okoliczności,albo wypadasz To tak, jakbyś zawsze stał na drugim planie Miłość Twojego życia znika w oddali A to nie był Twój dzień, Twój tydzień, Twój miesiąc lub nawet Twój rok, ale... / And it hasn't been your day, your week, your month, or even your year but.. Masz świadomość, że tam gdzieś wszystko jest takie świetne. Ostrzegałeś mnie, że kiedy się do Ciebie przywiąże to będę musiała tęsknić... Leżę w łóżku, patrzę w sufit i tak myślę..szkoda,że nie powiedziałeś co robić, kiedy świat wali mi się na kolana z powodu Twojego braku.
|
|
#358 |
|
Raczkowanie
|
Świat jakby był we mgle... coraz mniej jawy, coraz więcej snu.
Powiedz, jakich trzeba użyć słów, by powstrzymać ludzkie łzy. Tysiąc nowych pytań przywiał wiatr. Jaką siłę trzeba w sobie mieć, żeby odbić się od dna. Wiem dlaczego ze strachu ma się wielkie oczy - po raz pierwszy widzi się świat takim, jaki jest, po raz pierwszy rozglądasz się dookoła, bez żadnego pryzmatu spoglądasz na otoczenie i widzisz, jak brutalny jest ten świat. Zwykły uśmiech, który nie oczekuje zmian... "Wierzę, że wyobraźnia jest mocniejsza niż wiedza, Że mit jest mocniejszy niż historia, Że to, o czym się marzy, ma większą moc niż fakty, Że nadzieja zawsze tryumfuje nad doświadczeniem, Że śmiech jest jedynym lekarstwem na cierpienie. Wierzę też, że miłość jest mocniejsza niż śmierć..." Krew spłynie po ścianach zobaczysz mnie skradającą się po pokojach... Jak zwykle wzięłam za wiele na swoje barki i utknęłam. "Gdy skończył pisać, siedziała dalej nieruchomo w fotelu i myślała o tym, że spotkała, zupełnie przypadkowo, niezwykłego człowieka. Że chciałaby, aby był zawsze. Na wieczność. Czuła się przy nim tak wyróżniona i tak jedyna, jak przy nikim na świecie. Po raz pierwszy, skulona na tym fotelu, zaczęła się bać, że on mógłby przestać być częścią jej życia. Nie wyobrażała już sobie tego. (...)" |
|
|
|
#359 |
|
BAN stały
|
Paajkaa, XxValedictionxX, chocapic, nieliczylamwcalesie, 12 stonka, peculiarity, powinnam, kee, papergirl, primadonna, nydee, TiS, defacto, truskawkowa1993, Little Balerina, Kinderka13, bananowalaska,Czarnula4,Kissabble
Booooskiee ![]() ![]() Pragnie Go, choć nie ma do tego prawa Chciałbym zdobyć cały śwat, zrobić to dla ciebie Nie chcę już więcej czekać ani wierzyć w rzeczy, których nie potwierdza życie Zaopiekuj się moim sercem - zostawiłem je przy tobie. – Wierzy pani w cuda? – Tak, ale nie dzisiaj. |
|
|
|
#360 |
|
Zakorzenienie
|
przepraszam za dzisiejszą autodestrukcję
czy ma ktoś może w zapasie zastrzyk energii? zgonuje, totalne padnięcie mojego ciała limit pozytywnych myśli wyczerpany miło, że sie starasz, ale do mnie dzisiaj nic nie dochodzi panie, panowie - bez odbioru było dobrze.. aż nagle zarys męskiej sylwetki przypomniał mi o tobie chociaż miałabym umierać w środku nie pozowolę byś zobaczył, że tęsknię |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:29.

wystarczy Marzena 

najlepsiejsze ; *
;*

i Jestescie Boskie