Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-10, 10:54   #3451
gooha3
Zadomowienie

Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V

Cytat:
Napisane przez PatkaM84 Pokaż wiadomość
To ja się melduje, że jestem

Na teście zrobionym w 26 dc wyszły 2 kreski

Druga kreska bladziutka, ale jest.

Nie nakręcam się jeszcze, nie nastawiam bo boli mnie dosyć mocno podbrzusze no i ogólnie to 26 dc.

Przed wczoraj wieczorem mąż leciał do sklepu bo mi się zachciało naraz loda waniliowego w polewie czekoladowej, żelki kwaśne i chipsy solone hehehe i tu troszkę myślałam, czy aby to coś nie znaczy, ale wiadomo jak to umysl potrafi płatać figle.

Wyszły 2 kreski, ale choć cieszę się to jakoś nie chcę się nakręcać i w ogóle jakoś to do mnie nie dociera.

We wtorek będzie 28 dc powtórzę test i we wtorek idę też do tego nowego gina, wybadać co i jak.

Trzymajcie proszę dalej za mnie kciuki, bo jak 3 raz powtórzy się to co nie powinno się powtarzać to już nie wiem co ze sobą zrobię.

Miłego dnia wszystkim
Patuś ale sie ciesze razem z Tobą
mam nadzieje ze u Ciebie potwierdzi sie test, trzymam
W koncu moze posypia sie dobre wiadomości

Mareczek 24 II 2010r

Karolinka 23 VIII 2012
gooha3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-10, 11:09   #3452
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Witam nowa staraczke

Patka gratuluje mam nadzieje, że sie potwierdzitrzymam mocno kciuki

Ja jestem po śniadanku i kawusi, teraz sie relaksuje, moze spacerek nad morze zobacze pozniej, a staranak idzie jakos, nie nastawiam sie i nienakrecam, co ma byc to bedzie!
Pozdrawiam serdecznie i zycze milej niedzieli
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-10, 11:10   #3453
dra
Zakorzenienie

Cytat:

Nie nakręcam się jeszcze, nie nastawiam bo boli mnie dosyć mocno podbrzusze no i ogólnie to 26 dc.

Przed wczoraj wieczorem mąż leciał do sklepu bo mi się zachciało naraz loda waniliowego w polewie czekoladowej, żelki kwaśne i chipsy solone hehehe i tu troszkę myślałam, czy aby to coś nie znaczy, ale wiadomo jak to umysl potrafi płatać figle.

Wyszły 2 kreski, ale choć cieszę się to jakoś nie chcę się nakręcać i w ogóle jakoś to do mnie nie dociera.

We wtorek będzie 28 dc powtórzę test i we wtorek idę też do tego nowego gina, wybadać co i jak.

Trzymajcie proszę dalej za mnie kciuki, bo jak 3 raz powtórzy się to co nie powinno się powtarzać to już nie wiem co ze sobą zrobię.

Miłego dnia wszystkim
kochana to dalej trzymam kciuki
tyle czekałaś nalezy ci się i oby było wszystko dobrze

a do mnie @ przylazła(chyba magia prowadzenia na mnie nie działa)
coś czuję,ze będę ją bardzo długo prowadzić,wszystkie zafasolkują a ja będę ją ciągnąć...

miałam nie być smutna,ale jestem,jeszcze z rana z tż się pokłóciłam i smutek mnie złapał niestety,a było dobrze,przyjełam ok @,ale po kłótni nie chce jej,mam jej dość ile cykli jeszcze ile,bo ja nie mam już sił...
Stary 2009-05-10, 11:27   #3454
pacierp
Rozeznanie

Cytat:

Miłego dnia wszystkim
To wspaniale:jup i: będzie wszystko dobrze, wierzę w to mocno
pacierp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-10, 11:34   #3455
PatkaM84
Zakorzenienie

GG do PatkaM84

Narazie nie dziękuję Cieszy mnie bardzo, że tak mocno wierzycie, ja mam ogromną nadzieję że będzie dobrze, ale wolę się nie nastawiać. Cały czas patrzę na test i normalnie nie wierzę...

Dominiś - 20.05.2012
PatkaM84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-10, 12:09   #3456
dogisia
Raczkowanie

Cytat:

ja tam nic w domu nie robie tylko trzymam kciuki
dogisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-10, 12:12   #3457
dra
Zakorzenienie

Uwaga! W związku z szybkim rozwojem naszego wątku, a co za tym idzie z dużą liczbą postów, proszę o pisanie do mnie na priv wiadomości dotyczącej zmiany danych, rotacji na liście oraz chęci zapisania się na nasz wątek.
Pozdrawiam dra

Niech wiosenny dobry duszek zafasolkuje każdej brzuszek

Na liście mamy 29 staraczek:

KALWI23 - (Magda, 25 lat, Cieszyn) staranka zawieszone
Equita - (Maja, 29 lat, Austria) staranka zawieszone
kaaamila1 - (Kamila, 21 lat, Pomorskie) staranka zawieszone
basiawlg - (Basia, 25 lat, Rzeszów) staranka zawieszone
celka2000 - (Celina, 28 lat, Dolnośląskie) staranka zawieszone
ankamb - (Anka, 26 lat, Londyn) staranka zawieszone
Justine1988 - (Justyna, 21 lat,Koszalin) staranka zawieszone

asienka240 - (Asia, 21 lat, ze Śląska) cykl 1, last @ 24.03
fleurdelacour - (Pola, 29 lat, UK) cykl 9, last @ 28.03
Lisica1 - (Marta, 25 lat, Lubuskie) cykl 10, last @ 9.04
kobra913 - (Agnieszka, 23 lata, Szczecin) cykl 4, last @ 11.04
nina_k - ( Maria, 30 lat, Centrum) cykl 3, last @ 15.04
PatkaM84 - (Patrycja, 25 lat, Szczecin) cykl 1, last @ 15.04
edzia - (Edyta, 31 lat, Roma) cykl 7, last @ 16.04
DAnia - (Ania, 32 lata, Dolnośląskie) cykl 9, last @ 16.04
solarka - (...31 lat,Łuków ) cykl 3, last @ 16.04
malami82 - (Agnieszka,27 lat, Lubuskie) cykl 5, last @ 17.04
youyou - ( Ola, 27 lat ,Warszawa) cykl 2, last @ 17.04
magdulec - (Magda, 27 lat, Lubelskie) cykl 4, last @ 19.04
ula 87 - (Ula, 22 lata, Śląskie) cykl 7, last @ 19.04
achaia - ( Dorota, 28 lat , Łódź ) cykl 1, last @ 19.04
Lenka1000 - (Lena, 31 lat) cykl 2, last @ 21.04
memka87 - (Magdalena, 21 lat, UK)cykl 5, last @ 22.04
ewakol - (Ewa, 22 lata, Poznań) cykl 3, last @ 24.04
gooha3 - (Gosia, 24 lata, Podkarpackie) cykl 5, last @ 24.04
karolcia228 - (Karolina, 23 lata, Świnoujście) cykl 4, last @ 24.04
Pyziulka - (Martyna, 25 lat, Toruń) cykl 9 ,last @ 27.04
pomarnczka - (Gosia, 27 lat, Lubelskie) cykl 5, last @ 30.04
pacierb - (Marta, 25 lat, Wrocław)cykl 3, last @ 30.04
sarrita - ( Sara, 27 lat, Warszawa) cykl 3, last @ 3.05
yolanda9 - (Jola, 27 lat, Pomorze) cykl 9, last @ 4.05
roza26 - (Hania, 25 lat, Poznań) cykl 13, last @ 4.05
Sweet_Jelly - (Malwina, 22 lata, Kujawsko-pomorskie) cykl 6, last @ 5.05
Koona - (Kinga, 27 lat, Warszawa) cykl 6, last @ 5.05
paulinaizabela - (Paulina,25 lat, Irlandia) cykl 2, last @ 7.05
dra - (Daria, 22 lata, Wlkp.) cykl 13, last @ 10.05

Więc teraz serca mam dwa (II kreseczki)

Mamy 23 zafasolkowane:

Gizmiatko gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu (termin – 27 lipca 2009)
adaikakagratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu (termin – 27 sierpnia 2009)
czekoladka21gratulujemy! dwie kreseczki w 1 cyklu (termin – 1 sierpnia 2009)
DDosiekgratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu (termin – 12 września 2009)
Foka29gratulujemy! dwie kreseczki w 1 cyklu (termin – 15 września 2009)
Ainka11111gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu
precious_81 gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu
katarzinka – gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu(termin – 15 września 2009)
Milibiligratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu
Nika1980gratulujemy! dwie kreseczki w 1 cyklu (termin – 10 października 2009)
sweetpinkygratulujemy! dwie kreseczki w 4 cyklu
malin30gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu (termin – 7 października 2009)
miss.hot gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu (termin – 22 października 2009)
sorejna gratulujemy! dwie kreseczki w 1 cyklu (termin – 23 października 2009)
Agusia_a9 gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu
flowerspower gratulujemy! dwie kreseczki w 3 cyklu (termin –11 listopada 2009)
gusiec gratulujemy! dwie kreseczki w 19 cyklu
smerfeta01 gratulujemy! dwie kreseczki w 1 cyklu (termin – 19 listopada 2009)
zuzanna12 gratulujemy!dwie kreseczki w 1 cyklu (termin – 20 listopada 2009)
aliisanka gratulujemy!dwie kreseczki w 8 cyklu ( termin na 15 grudnia 2009)
martaN23 gratulujemy!dwie kreseczki w 2 cyklu (termin 18 grudnia 2009)
Maria2008 gratulujemy!dwie kreseczki w 1 cyklu (termin 12 grudnia 2009)
edi25 gratulujemy! dwie kreseczki w 4 cyklu

Na liście występuje kolor biały:

dra - Aniołek[*]

PatkaM84- Aniołki dwa [*] [*]
Nika1980 - Aniołek [*]
agagmm23 - Aniołek [*]
gooha3 - Aniołek [*]
Malga19 - Aniołki dwa [*] [*]
celka2000 - Aniołek [*]
ankamb - Aniołek [*]
pomarnczka - Aniołek [*]
Stary 2009-05-10, 12:49   #3458
cherubinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez edzia Pokaż wiadomość
Hej laseczki

malami82 ja ze swojego doświadczenia wiem a walczę z tym PCOS już kilkanaście lat i nawet 6 lat temu chciałam przerwać już to ciągłe leczenie cały czas tylko te piguły i piguły a lekarz zadał mi tylko jedno pytanie ''czy jestem świadoma tego,że jak przerwę leczenie to mam zerowe szanse na posiadanie potomstwa ponieważ zaniknie miesiączka i dojdzie do przedwczesnej menopauzy!!!Wtedy dopiero zrozumiałam jak ważne było branie tych pigółek bo one wywoływały i rególowały cykl cherubinka przeważnie przy PCO jest problem ze śluzem ponieważ w większości są to cykle bez owulacyjne i mają nierególarne mesiączki dlatego dobry lekarz powinien zalecic laporoskopię,ja już jestem po niej i jestem zadowolona nie było to nic strasznego a od tego czasu mam swoje i rególarne miesiączki chociaż cały czas biorę leki na owulkę a za dwa miesiące przejdę na zastrzyki mam nadzieję,że uda mi się zajść w ciąże jeszcze przed podaniem tych zastrzyków

Buziaczki dla Wszystkich

---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ----------

Ja tak samo przebywam za granicą,ale leczę się w Polsce też się lepiej tutaj czuję noi cenowo też wiadomo,że mniej się wyda chociaż prywatnie
No właśnie ja dlatego zaczynam już różnie myśleć i wszystko to mnie przeraża Są babsztyle co na poczekaniu zachodzą w ciążę i to niechcianą, a później myślą o usunięciu, a człowiek robi wszystko, żeby fasolka się pojawiła i bez rezultatów. To jest okrutne

Cytat:
Napisane przez achaia Pokaż wiadomość
Witam Dziewczynki

Allisanko - oby to złe samopoczucie szybko mineło i w 2 trymestrze bedziesz odkrywac same uroki ciąży

Gooha - gratki

Cherubinka - ja również mam PCO , zdiagnozowane jak miałam 18 lat Poza widocznymi na usg łańcuszkiem z niepękniętych pęcherzyków n jajnikach mam też podwyższona prolaktyne i zaburzona równowagę miedzy hormonami fsh i lh. Cykle sa dłuugie i nieregularne. Poza tym nie mam zewnetrznych objawów PCO, brak nadwagi, nadmiernego owłosienia itd.

Co do cykli to wlaśnie mam 19 dc a owulacji wg temperatury brak od dzis przez 10 dni mam łykac Duphaston więc juz że tak powiem po ptokach. Teraz tylko mam nadzieje ze @ przylizie szybko bo w nastepnym cyklu mam sie stawic u ginka i bedziemy myslec co dalej.

Pozdrawiam
Już mam dość, wiem, że 6 cykl to w porównaniu z niektórymi niewiele, ale ja momentami wysiadam ...i to jest właśnie taki moment
To mój 36dc i teraz pytanie kiedy pojawi się @, bo jeszcze nic nie czuję.

Cytat:
Napisane przez celka2000 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, musze sie wygadac. Pisze do Was, bo wiem, ze tylko Wy jestescie w stanie mnie zrozumiec...

Dzisiaj dowiedzialam sie, ze siostra meza jest w ciazy. Niby nic w tym nie ma dziwnego (to ich trzecie dziecko, drugie urodzilo sie podobnie jak moj synek). Tylko, ze ona ma termin porodu na grudzien - dokladnie tak samo, jak ja mialam z moim dzieciatkiem, ktore stracilam. Nawet na swietach obie juz bylysmy w ciazy... Tyle ze ja juz nie jestem Urodzilybysmy w identycznym terminie. Juz nie wspomne, ze sadzilam, ze oni juz nie beda chcieli dzieci i moim mlodszym dzieckiem bedzie mogla spokojnie zajmowac sie babcia. A teraz niedosc ze sie dowiaduje, ze ona jest w ciazy, to ja mialam identyczny termin porodu.... Nie potrafie cieszyc sie ich szczesciem... Po prostu nie potrafie.... Jest mi ogromnie przykro.....
Napisalam na bialo, bo jakos mi glupio, ze tak pisze.
Cytat:
Napisane przez gooha3 Pokaż wiadomość
Celuś
Brdzo dobrze Cie rozumie. Sama niedawno przechodziłam przez to samo i wiem jakie to trudne. Zwłaszcza ze lada dzien moja siostra bedzie rodzic, i poprosila własnie mnie zebym do niej w tym czasie przyjechała. Ja biłam sie z myslami i w koncu stchórzyłam. Nie chciałam takiej sytuacji ze jak przyjdzie do porodu zeby zobaczyła jak ja rycze, bo wiem ze będe.
U mnie mineło juz pół roku, ale w ciąż czuje się ten ból i tą zazdrość.
W maju rodzi moja szwagierka i siostra, później w czerwcu moja najbliższa przyjaciółka ze studiów, w lipcu miałam stać się mamusią, ale los chciał inaczej, w sierpniu rodzi druga kolezanka ze studiów, a w październiku kolejna szwagierka. Ja jak je widze z brzuszkiem to pojawia sie uczucie trudne do opisania. Nawet czasami takie mysli mnie nachodzą dlaczego im sie tak nie przytrafiło tylko mnie, wiem że to jest okropne co pisze, ale tak czasami czuje. Nie zycze im źle, ale to jest chyba ta głupia zazdrość

Komus sie moze wydawać, że to był poczatek ciązy i nad czym tu rozpaczac, ale ten ktos kto tego nie przezył nigdy nie zrozumie jaki to ból.

trzeba czasu na żałobe i smutek.
Wydaje mi sie ze po przez to doświadczenie inaczej teraz bedziemy patrzec na dziecko jesli los nas obdarzy jeszcze takim szczesciem, a trzeba wierzyć ze tak.

uuuuu..... to nie ciekawie
miło mi poznać bo nie bardzo kojarze i zapraszam do nas
Cytat:
Napisane przez ankamb Pokaż wiadomość
Kochana, bardzo dobrze niestety Cie rozumiem...
Moja najlepsza przyjaciółka zaszła w ciążę w pierwszym cyklu starań, choc specjalnie jej nie zależało... Ja zaczęłam się starać przed nią i teraz ona niedługo będzie rodzic, a ja... a ja znowu czekam
Siostra mojego męza też jest w ciąży i ma termin na początek grudnia, czyli tak, jak ja miałam..
Tak ciężko mi się cieszyć ich szczęściem, tak bardzo im zazdroszczę
Ciągle myślę o tym, jak pięknie mogło być, a jak nie jest... Kończyłabym już teraz pierwszy trymestr, może widać byłoby już brzuszek..

Nie wiem, co Ci poradzić, bo sama sobie nie radzę.
Mi pomaga tylko niemyślenie, ale ciężko nie myśleć, gdy wszystko się kojarzy...Trzymaj się Celka
Dziewczynki, Wasz ból jest zrozumiały. Tym bardziej, że bliskie Wam osoby spodziewają się dzidziusia i Wasze odczucia są naturalne, więc nie posądzajcie siebie o nie takie reakcje. Mam nadzieję, że szybko Wam się uda, bo szczególnie na to zasługujecie

Cytat:
Napisane przez edi25 Pokaż wiadomość
witajcie dziewczynki dwa dni nie zaglądałam a tu już 5 stron do przeczytania celuś skarbie na pewno wszystko będzie ok
ula ja też mam mały wąsik i trochę za duże owłosienie niż bym chciała a nie mam żadnych dolegliwości w związku z tym mój lekarz na wizycie wczoraj powiedział mi i miał rację że internet potrafi być zgubny i przysparzać wielu zmartwień niepotrzebnie
a pozatym chciałam się pochwalić ciąża potwierdzona wszystko na swoim miejscumam przyjśc za dwa tygodnie bo jeszcze nic nie było widać dostałam zdjęcie dosłownie małego okruszkalekarz mile mnie zaskoczył naprawdę miły ale to dopiero pierwsza wizyta potwierdził z usg 5tc
SUUUUPER

Cytat:
Napisane przez dra Pokaż wiadomość
witaj
pewnie,że pamiętamy i zagladaj jak tylko będziesz miała chwile i oczywiście chęci
ooo to na długo wyjechał i podziwiam go za odwagę a ciebie za cierpliwość...

kochana się nie dziw mnie takie mysli też nachodzą,to jest straszane,ale prawda niestety...
ja żałobę nosiłam bardzo długo,i gdy przyszedł termin porodu powiedziałam stop i tak nie cofnę czasu i tak nic nie zrobię muszę iść dalej,ale pamiętać zawsze będę...
ale są momenty co wszystko wraca wtedy płaczę,ale wstaje i idę dalej...

kochana ano to jest przykre,ze kobiety to przechodzą,ale trzba iść do przodu i być silnym...

ale prawda jest taka,ze sa jakby dwa rodzaje kobiet,jedne się przejmuja i cierpia z powodu poronienia inne maja to gdzieś... nie wiedziałam,ze takie osoby mogą istnieć,,ale są taka znajoma poroniła i wręcz się tym chwaliła z uśmiechem na twarzy i że to co,ze poroniła będzie następne i nie ma sie co smucić,bo to nic nie pomoze i to tylko embrion ,akurat takich ludzi nigdy nie zrozumie,przeciez to maleński człowieczek tez był i słyszac te sowa płakałam jak tak mozne wogóle mówić o dziecku...nawet we wczesnej ciąży,nie zrozumiem...

ano cięszko jest nie myśleć,ale trzeba czymś się zająć,aby te myśli za często nie wracały z czasem nauczycie się z tym bólem żyć,ale on i tak będzie czasami wracał...
Matko, przecież to się w głowie nie mieści ...jak tak można mówić... Nigdy tego nie zrozumiem

Cytat:
Napisane przez karolka25 Pokaż wiadomość
witam dziewczyny wlasnie sie czaje czy do Was dolaczyc Staram sie tak jak Wy o dzidzie.Hmmm...ile to juz mija? Bedzie szosty miesiac i ......nic Moj lekarz uwaza ze prowadzimy z chlopakiem zbyt nerwowy tryb zycia.On caly czas firma a ja praca w sluzbach i nastepne studia na weekendy.Ale coz takie zycie.Aby cos miec trzeba pracowac.
Przez ostatnie dni bardzo dziwnie sie czulam i myslalam ze W KONCU sie udalo! Ale niestety przyszlal dziwna @ (bardzo skromna) ale potem zostala chwila zwatpienia "a moze".Wczoraj zrobilam test i wyszedl negatywny A ja dalej sie jakos dziwnie czuje.Chyba to juz wyobraznia....
Miło poczytac ''tu u Was" wspolne zmartwienia,porady i wsparcia,a najbardziej jak ktoras z Was oznajmia ze sie UDALO Tak wiec mile Kobietki trzymam rowniez za Was kciuki i zycze sukcesow i zebyscie w kocnu napisaly ''Udalo sie!!!! Jestem w ciazy!!!!!!"
Witaj

Cytat:
Napisane przez youyou Pokaż wiadomość
karolka25 nic jeszcze nie wiadomo, to za wczesnie , planowana @ za 6dni wiec chce poczekać do tego terminu nie chce się nastawiać, ale na razie objawy sa obiecujące...
Oby się udało, zaciskam kciuki

Cytat:

Miłego dnia wszystkim
Patka, ale cudna wiadomość Wierzę, że wszystko będzie dobrze
cherubinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-10, 13:16   #3459
magdulec
Zadomowienie

gooha gratuluje pracy, mimo że troche pozno.

roza dziekuje za bocka, moze nam pomoze

witam nowa staraczkę.

Ostatnio nie wiem co sie dzieje ale nie mam czasu, z mezem mówimy ze za krótka doba jest żeby wszytsko załatwić, a staranka ostatnio zaniedbane , gdzies tydzien temu były. Atak komarów i meszek mamy i nic na dworze nie da sie robic, a styropian lezy odłogiem a nie ocielpa domku.

jedziemy teraz na niedzielna wycieczke zeby odpoczac troszeczke.

Życze Wami milej niedzielki
magdulec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-10, 13:21   #3460
aliisanka
Wtajemniczenie

GG do aliisanka

Cytat:

Miłego dnia wszystkim
Skarbie trzymam mocno! musi w końcu lista ruszyć, bo coś nam stanęła w miejscu
może Dra też nam oznajmi dobre wieści ?
oj Darusiu, nie zauwazyłam Twojego postu, że @ przyszła
..Iskierką malutką..
..Która rozświetla mi życie..
..I daje nadzieję na lepsze jutro..
..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei..

Edytowane przez aliisanka
Czas edycji: 2009-05-10 o 13:24
aliisanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-10, 13:40   #3461
martaN23
Zadomowienie

Cytat:

Miłego dnia wszystkim

JA też miałam bledziutką 2 kreskę a jednak jestem w ciąży!Zobaczysz wszystko będzie dobrzei nim się obejrzysz będziesz miała piękny brzuszek
a na szczęście od mojej fasoleczki: magia:
martaN23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-10, 14:04   #3462
zuzanna12
BAN stały

GG do zuzanna12

PATKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!! a jednak..bedzie dobrze....hurra!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
zuzanna12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-10, 14:21   #3463
ula 87
Zadomowienie

Cytat:

Miłego dnia wszystkim
trzymam , trzymam kciuki i pocichutku gratuluję
matko...ale się cieszę
Cytat:

a do mnie @ przylazła(chyba magia prowadzenia na mnie nie działa)
coś czuję,ze będę ją bardzo długo prowadzić,wszystkie zafasolkują a ja będę ją ciągnąć...

miałam nie być smutna,ale jestem,jeszcze z rana z tż się pokłóciłam i smutek mnie złapał niestety,a było dobrze,przyjełam ok @,ale po kłótni nie chce jej,mam jej dość ile cykli jeszcze ile,bo ja nie mam już sił...
Darasiu kochana nabierzesz sił żeby dalej walczyć, skończyłaś kurs który kosztował Cię dużo sił, teraz jak już nie masz tyle zmartwień napewno się uda

.......................
dziewczynki wróciłam z giełdy jedno autko sprzedane
tylko jestem taka zmęczona że hej , szybki prysznic i idę się położyć na dwei godzinki bo dziś wstałam o 3.30 w nocy

Zuzia 27.01.2010
http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png

Zębole
http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725
ula 87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-10, 15:06   #3464
pomarnczka
Raczkowanie

Patka to ja tak ciiii... po cichutku Ci gratuluję i życzę coby następny test pokazał mocniejsze krechy dwie i by maleństwo aż do stycznia w brzuszku grzecznie siedziało

dra- wredna ta @ ale Ci mówię, że czar listy działać musi.. może u Ciebie to 2cykle z prowadzeniem listy a trzeci cykl zakończy się 2kreskami?

ula gratuluję sprzedaży autka

pozdrawiam i miłego majowego dzionka życzę
miało być "sto lat! sto lat!".
Miało być tak pięknie
miał się nam nie kurczyć świat...
pomarnczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-10, 15:25   #3465
PatkaM84
Zakorzenienie

GG do PatkaM84

Miło mi sie czyta jak cieszycie się tak razem ze mną narazie nie dziękuję : cmok:

Byliśmy na zakupach, mąż rzucił się na stoisko z warzywami i owocami i nabrał wszystkiego dla mnie a do tego stał nade mną jak wybierałam soki i mówi "bierz tylko soki 100%, nie napoje, obojętnie ile"

Przy okazji zakupilam jeszcze 3 testy ciążowe hehehe, a co tam. W Auchan są takie same paski za 3 zł to te wziełam 2 i jeden pre test, a w domu się skapnełam dopiero ze to też pasek a nie cały test no nic. I tak mam właśnie 3 testy

Dominiś - 20.05.2012
PatkaM84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-10, 15:48   #3466
zuzanna12
BAN stały

GG do zuzanna12

a ja ide jesc sniadanko pierogi ruksie
zuzanna12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-10, 17:21   #3467
celka2000
Zakorzenienie

dra - trzymaj sie kochana Zobaczysz - ten cykl bedzie Twoj Moge sie zalozyc

Patka - gratulacje. Wszystko bedzie dobrze tym razem! Na pewno!
celka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-10, 17:34   #3468
karolka25
Raczkowanie

Patka GRATULACJE !!!!!!!!!!!! Trzymam mocno mocno kciuki
zuzanna pierogi ruskie ???? ale podsunelas mi pomysl.Cos od rana za mna chodzi i sama nie wiem co...a pierozki mam zamrozone
Kochane czy ktoras z Was zazywala furagin? wczoraj zaczal pobolewac mnie pecherz,a w nocy zaczelam sikac krwia ( mam czesto takie dolegliwosci, moj lekarz przypisal mi 4 op.furaginu i kazal zazywac jak sie pojawia dolegliwosci) Troche sie boje bo w ciazy nie wskazane.W ciazy jeszcze nie jestem,ale zawsze watpliowsci zostaja.
dra rowniez trzymam bardzo mocno kciuki
Zycze Wam milego i spokojnego popoludnia...
karolka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-10, 17:55   #3469
dra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ula 87 Pokaż wiadomość

Darasiu kochana nabierzesz sił żeby dalej walczyć, skończyłaś kurs który kosztował Cię dużo sił, teraz jak już nie masz tyle zmartwień napewno się uda

.......................
dziewczynki wróciłam z giełdy jedno autko sprzedane
tylko jestem taka zmęczona że hej , szybki prysznic i idę się położyć na dwei godzinki bo dziś wstałam o 3.30 w nocy
wiesz siły tam gdzies w sobie mam,ale przez kłotnie czuje sie dziwnie...
to dobrze ze autko sprzedane to wypocznij sobie

Cytat:
Napisane przez pomarnczka Pokaż wiadomość

dra- wredna ta @ ale Ci mówię, że czar listy działać musi.. może u Ciebie to 2cykle z prowadzeniem listy a trzeci cykl zakończy się 2kreskami?
zobaczymy

Cytat:
Miło mi sie czyta jak cieszycie się tak razem ze mną narazie nie dziękuję : cmok:

Byliśmy na zakupach, mąż rzucił się na stoisko z warzywami i owocami i nabrał wszystkiego dla mnie a do tego stał nade mną jak wybierałam soki i mówi "bierz tylko soki 100%, nie napoje, obojętnie ile"

Przy okazji zakupilam jeszcze 3 testy ciążowe hehehe, a co tam. W Auchan są takie same paski za 3 zł to te wziełam 2 i jeden pre test, a w domu się skapnełam dopiero ze to też pasek a nie cały test no nic. I tak mam właśnie 3 testy
ah jak ci dobrze

Cytat:
Napisane przez celka2000 Pokaż wiadomość
dra - trzymaj sie kochana Zobaczysz - ten cykl bedzie Twoj Moge sie zalozyc
który cykl bedzie moj,ale nie wiem który

tż nie chce badań i ruszyć nie mogę,daje spokój nawet z moimi badaniami to bez sensu,jak podejmie decyzje i sam będzie chciał to pójdzie i wtedy zacznę i u siebie,tak to nie ma sensu mnie ruszać,będę liczyć tylko na cud,ze tak samo bez wspomagaczy i leczenia się uda,wiem,ze to niewiarygodne,ale to mi pozostaje...
Stary 2009-05-10, 18:58   #3470
ula 87
Zadomowienie

Cytat:
wiesz siły tam gdzies w sobie mam,ale przez kłotnie czuje sie dziwnie...
tż nie chce badań i ruszyć nie mogę,daje spokój nawet z moimi badaniami to bez sensu,jak podejmie decyzje i sam będzie chciał to pójdzie i wtedy zacznę i u siebie,tak to nie ma sensu mnie ruszać,będę liczyć tylko na cud,ze tak samo bez wspomagaczy i leczenia się uda,wiem,ze to niewiarygodne,ale to mi pozostaje...
kurcze nie wiem co napisać , tak mi przykro
faceci są jak dzieci , jak wbiją sobie coś do łeba to ciężko ich przeciągnąć na swoją strone

mój najpierw powiedział że pójdzie potem się zcykał, więc postanowiłam od siebie sama zacząć i na szczęście lub nieszczęście wyszło że coś ze mna nie tak
w tym cyklu według temp znowu nie było owulacji a śluzu mam teraz więcej niepłodnego niz owulacyjnego (bo tego to wogule nie zauwarzyłam)jestem święcie przekonana że jednak nie jajeczkuję
moja gin powiedziała że po badaniu jajowodów kolej na męża , więc TZ obiecał ze pójdzie (innego wyjścia nie będzie miał)

Dra ja nie namawiam Cię zebyś zaczeła od siebie, bo wiem ze te wszystkie badania to katorga , ale jak Twój TZ zobaczy twoją determinacje to może sam się zmobilizuje
faceci nie lubią być gorsi
i nie myśl przez chwilę o tym
ja jak mam nawał pracy to zapominam , wraca wieczorem ,ale co zrobić
może zajmnij się czymś, ogródek lub porzadki w szafach...

Zuzia 27.01.2010
http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png

Zębole
http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725
ula 87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-10, 19:38   #3471
aliisanka
Wtajemniczenie

GG do aliisanka

Cytat:
Darusiu, ja zupełnie nie rozumiem tego typu facetów przecież zawsze się zaczyna od faceta, nawet ginekolog to mówi, bo facet robi jedno badanie które może powiedzieć powiedzieć co dalej, a kobieta musi robić masę badań..
..Iskierką malutką..

Stary 2009-05-10, 19:40   #3472
martaN23
Zadomowienie

jej jak tu dzisiaj cichoa ja mam dzisiaj jakiś dziwny dzieńzmęczona jestem tylko nie wiem po czyma te mdłości to chętnie oddam którejś z was co?to zarażajcie się tymi fluidkami:ma gia:
martaN23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-10, 19:44   #3473
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30

Cytat:
Napisane przez aliisanka Pokaż wiadomość
Darusiu, ja zupełnie nie rozumiem tego typu facetów przecież zawsze się zaczyna od faceta, nawet ginekolog to mówi, bo facet robi jedno badanie które może powiedzieć powiedzieć co dalej, a kobieta musi robić masę badań..
Tak to już bywa z mężczyznami. Wielu problem z "żołnierzykami" traktuje jak odebranie im męskości. To taka psychiczna kastracja.
malin30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-10, 19:54   #3474
pacierp
Rozeznanie

witam wszystkie
powoli się z Wami żegnam na trochę, ale mam nadzieję, że jak wrócę to naklepiecie z 20 stron samych dobrych wieści i gratulacji. Patka zaczęla dobrą passę na wątku

Do miłego staraczki i odwiedzające nas mamusie. trzymajcie się pa
pacierp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-10, 22:39   #3475
Koona
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aliisanka Pokaż wiadomość
Koona, laparoskopie będziesz miała czy coś innego?
na pewno będzie wszystko dobrze!
uważajcie na Siebie Kochane, bo ŚWIŃSKA grypa dotarła do Polski ;/
Nie będę miała laparaskopii tylko kontrast "od dołu" , laparaskopii nie mogę mieć, nawet jak ostatnio usuwali mi torbiele z jajników to normalnie cieli, bo mam astmę i anastezjolog nie chciała się podjąć zabiegu przy astmie
i dlatego mam okropną bliznę jak po cesarce i moja ukochana 3,5 letnia siosterzenica ostatnio wpadłado łazienki jak siusiu robilam, a ona do mnie -"ciociu, czy Ty chcesz powiedzieć że masz dzidziusia? "(bo siostra rok temu synka cesarką rodziła)
a mi się tak ryczeć chciało, tylko dziecka nie chciałam przestraszyć
Pozdrawiam wszystkie

Edytowane przez Koona
Czas edycji: 2009-05-10 o 22:48
Koona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-10, 22:45   #3476
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:

Miłego dnia wszystkim
Gratulacje Patka

No i zostawiam też dla wszystkich staraczek trochę fluidków :mag ia:: magia:

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 08:23   #3477
azzis
Zakorzenienie

Witam

Oficjalnie chciałabym dołączyć do Waszego grona staraczek o dzidziusia
Kwas foliowy łykam od połowy grudnia

Trzymam kciuki za wszystkie kobietki planujące zajść w tym roku (i nie tylko) w ciążę

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 08:31   #3478
aliisanka
Wtajemniczenie

GG do aliisanka

jestem pierwsza

to znaczy druga
..Iskierką malutką..

Edytowane przez aliisanka
Czas edycji: 2009-05-11 o 08:32
Stary 2009-05-11, 08:38   #3479
roza26
Raczkowanie

Witajcie kochane!!!!! na dzien dobry dla staraczek
Patka po cichutku wielkie gratki i wielkie hurrraaaa !!!!!Edi gratulacje potwierdzenia fasoleczki-tak sie ciesze Dra kochana idziemy łeb w łeb i musimy być silne-zobaczysz i nam najstarszym stażem w starankach sie uda-musimyw to wierzyć a co do Twojego TŻ to powiem Ci ze mój TŻ jest taki sam-tez nie chce iśc-mówi że jeszcze czas itd. ech może kiedyś im sie odmieni!Witam też nowe staraczki na liście-abyście jak najszybciej zafasolkowałyu i opuściły ją!Kobra a jak Twoj test-zamierzalas testowac tak??czekamy na dobre wieści U mnie jakoś ok-weekendzik miły,dziś już w pracy i jakoś mi zimno-brrr!Staranka są ale tylko z przyjemności-w tym cyklu odpuszczam na maksa-nie wiem który mam dziś dzień cyklu,nie wiem jaka temp bo nie mierze-po prostu nie chce już kolejny miesiąc się nakręcać i potem płakać-ide do ginki za tydz. w poniedziałek i zobaczymy co powie-co robimy dalej!Póki co luz na maksa i staranka z miłości i przyjemności a nie konieczności,a wczorajszy wieczorek był w ogóle superrrrr...... Buziaczki dla Was
Stary 2009-05-11, 08:49   #3480
DAnia
Zadomowienie

GG do DAnia

Witajcie dziewczynki
Patka super, bardzo się cieszę!!! I trzymam mocno

Dra

Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość
No i zostawiam też dla wszystkich staraczek trochę fluidków :mag ia:: magia:
łapię jednego

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
Witam
Oficjalnie chciałabym dołączyć do Waszego grona staraczek o dzidziusia
Kwas foliowy łykam od połowy grudnia
Trzymam kciuki za wszystkie kobietki planujące zajść w tym roku (i nie tylko) w ciążę
azzis witaj Obyś jak najszybciej została mamusią!

U mnie dziś pada od rana, strasznie nie chciało mi się wstawać... Ale niedziela była udana, zaliczyłam miłą wycieczkę i troszkę odpoczęłam. Ciągle usiłuję nie myśleć za dużo, ale coś przeczuwam nadejście @, dziś 26dc... A jutro trzymajcie za mnie mocno - robię pierwsze podejście do prawka

Miłego dnia wszystkim!!!
DAnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości