|
|
#61 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: moja dziewczyna mnie zdradza i chyba jest nimfomanką - Pomocy!
trzeba w życiu rezygnować z różnych rzeczy.. chyba czujesz się coraz mniej szczęśliwy w tym związku i nie wiem co cię dalej przy nie trzyma?
masz wybór: albo dalej będziesz się z nią męczył, bo ją bardzo kochasz, ale uwolnisz się od niej i na pewno spotkasz jakąś wspaniałą dziewczynę. ona w tym momencie powinna robić wszystko, abyś od niej nie odszedł. a co ? ona pisze smsy do jakiś frajerów? chyba powinieneś zacząć trzeźwo myśleć. |
|
|
|
|
#62 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mParis frajera mogłaś sobie darować
Edytowane przez kucyk ponny Czas edycji: 2009-05-11 o 16:02 |
|
|
|
|
|
#63 |
|
Uzależnienie
|
Fajną historyjkę wymyśliłeś
ale mnie nie przekonałeś i dziwię się, że reszta dziewczyn nie czuje tu zwykłej prowokacji. ![]() Przykro mi jak dla mnie za mało szczegółów i emocji żebym uwierzyła. Anitce szło lepiej
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
Po co chcesz czekać, aż da Ci powód do wyprowadzki? Mało Ci ich dała? Chciałbyś więcej? Powinieneś się spakować, zabrać co swoje i wyjechać jak najszybciej. Kwestię mieszkania możesz z właścicielem omówić za kilka dni, ale nie czekaj na litość boską aż ona da Ci powód, bo tak to nigdy jej nie zostawisz.
|
|
|
|
|
#65 |
|
Przyczajenie
|
sory Antilia...ale to wszystko prawda, to nie zmyślona historyjka wyssana z palca, jakich pragnęłaś szczegółów?? zebym pisał ' o jak mi źle zaraz się chyba potnę ' ??
|
|
|
|
|
#66 |
|
Realistka
|
ok obudz sie chlopie, bo ta dziewczyna to cudowna napewno nie jest a to ze zdradza to dla mnie nie jest wada ale zwyczajnie oszustwo i daj sobie spokoj teraz. nie rozumiem zadnego wytlumacznia zdrady i nie widze sensu wiazac sie z nia, chyba ze chcesz zeby Cie zdradzala dalej.
|
|
#67 | |
|
Uzależnienie
|
Cytat:
poza tym mam wrażenie, że pisze to kobieta a nie facet. Pozdrawiam cieplutko i nie gniewaj się ale Ci nie wierzę Już przeróżniaste zmyślone historie się przez wizaż przewijały i trudno mi uwierzyć w "cudowną dziewczynę nimfomankę"
Bridezilla ![]() Edytowane przez Antilia Czas edycji: 2009-05-10 o 13:41 |
|
|
|
|
|
#68 |
|
Przyczajenie
|
powiedziałem, że jest cudowna ale napisałem, że może być nimfomanką a nie, że nią jest..nie gniewam się ale uwierz, że to wszystko prawda
|
|
|
|
|
#69 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie rozumiem takich komentarzy...
|
|
|
#70 | |
|
Uzależnienie
|
Cytat:
A serio to mnie on zwyczajnie nie przekonał. Nie mogę powiedzieć czego konkretnie brakuje ale intuicja mówi mi, że to bajka może dlatego, że nie wyobrażam sobie, żeby którykolwiek ze znanych mi facetów wyżalał się z intymnych spraw na forum internetowym
|
|
|
#71 |
|
Rozeznanie
|
no skoro to Twoje mieszkanie, to raczej ona powinna się wyprowadzić, do swojego ex najlepiej, który to tak dużo jej daje.
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
A ja Wam powiem... On jej nie zostawi za nic w świecie. Będzie tak tkwił w tym "związku" dopoki dziewczyna nie pokocha naprawde kogos innego.
|
|
|
|
|
#73 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#74 |
|
Raczkowanie
|
Z tym sie zgadzam, tak w ogole to kazdy normalny facet by zerwal ze swoja dziewczyna po pierwszej zdradzie.
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
Prawda czy nie prawda, rada jest jedna, zepnij dupsko i weź się w garść a nie zachowuj jak rozhisteryzowany gówniarz. Taki Ci numer wywija? A myślisz ze ona jest jedyną cudowną osobą na tym świecie? Na moje oko to ona tak przeprasza itp, bo o ile dobrze zrozumiałam wynajmujesz Wam mieszkanie i wtedy by straciła lokum. Powiedz jej że to ona się ma wyprowadzić, ciekawe jak zareaguje. Idę o zakład że nagle będzie pokazywać jak bardzo Cię kocha i jej zależy. Wtedy będziesz miał już czarno na białym że to z miłością ma niewiele wspólnego.
Powodzenia.
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
Ale przecież były już na Wizażu wątki facetów, w których prosili o rady bo mieli jakieś problemy z dziewczyną i może tylko kilka z nich okazały się "dziełem trolla", więc...
|
|
|
|
|
#77 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak to prawda, to jestes zwyczajnie głupi. |
|
|
|
|
|
#78 |
|
Przyczajenie
|
no to serdeczne dzięki...wasze ostatnie komentarze napewno mi pomogą również popracowanie nad samym sobą :/ widze, że to ja tu źle robie a nie osoba która mnie najbardziej rani...dlaczego żadna z was mi nie wierzy, moze jestem innym facetem niz wszyscy inni...napisałem na forum bo chciałem jakiejś pomocy bądź wsparcia ale widze, że prawie każdy/a jest taki sam...wielkie dzieki
---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- to co może jeszcze musze swoje zdjęcie wstawić i pesel podać żebyście uwierzyły, że jestem prawdziwym facetem z krwi i kości potrzebującym pomocy...:/ |
|
|
|
|
#79 |
|
Zadomowienie
|
do autora - NA CO JESZCZE CZEKASZ?!?!?!?!?! WYWAL JA Z WLASNEGO DOMU I KONIEC SPRAWY!
Rozumiem , gdyby zdradzila Cie raz i szczerze zalowala, starala sie to naprawic i t p.... ale z tego co piszesz, to ona ma cie w dupie kompletnie i jest zwykla niedojrzałą dziwką, która jeszcze świata nie poznała... ale sie nauczy za kilka lat... ja sie dziwie, ze ty w ogole o niej jeszcze myslisz w kategoriac wlasnej dziewczyny...nie wstyd ci przed kumplami, ze masz laske, ktora sie bzyka z kim popadnie, olewa cie, każe ci sie wynosic z twojego wlasnego mieszkania i zachowuje sie jak rozpieszczona 14 latka, molestowana w dziecinstwie??? kurde...az mi cię żal człowieku...
|
|
|
#80 |
|
Przyczajenie
|
mi też jest siebie żal, że nie potrafie szybko załatwić takiej prostej sprawy
będzie mi ciężko z tym skończyć i już nie uważam, że to jest moja dziewczyna...to już nie moja bajka a jak ona chce sie tak pieprzyć i kopać w tym całe życie to serdecznie jej gratuluje bo juz mam jej serdecznie dosyć...chciałbym znaleźc prawdziwa, kochającą tylko MNIE kobiete...
|
|
|
|
|
#81 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#82 |
|
Przyczajenie
|
macie tu powyżej przykład tego swojego przeciętnego faceta ... :/ jak Ci nie pasuje to wogóle nic nie pisz !
|
|
|
|
|
#83 |
|
Przyczajenie
|
wiesz powiem ci jedno zostaw ją ...ten sam problem miałam co ty ...nie ma sensu dalej tego ciągnąć ...raz było pięknie i w ogóle a później kłótnie zrywanie ze sobą i wracanie do siebie ... rozstaliśmy się było ciężkoo bo wiadomo jednak była to osoba na której mi zależało ,przywiązaliśmy sie do siebie no ale nie mogliśmy się porozumieć no i zakończył się związek ...na początku było mi strasznie ciężko myślałam że mi się świat zawalił brakowało mi jego ... nic mi się nie chciało ...nie wychodziłam nigdzie ale dzięki znajomym którzy nachalnie przychodzili do mnie zaczęłam normalnie funkcjonować...
|
|
|
|
|
#84 |
|
Przyczajenie
|
już zdecydowałem, że ja zostawie...nie chce mi się wiecej słuchać jej bredni...to juz temat zamknięty między nią a mną...będzie ciężko
|
|
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam pytanie
bo napisałeś,że wynajmujesz wam mieszkanie. A czy ona za cokolwiek płaci? Bo wg mnie dla niej nie jesteś partnerem tylko dosłownie sponsorem...jest jej wygodnie, mieszkanie ma bo Ty za nie płacisz i za resztę pewnie też. Żyć nie umierać...przy okazji ma Twoje przyzwolenie na zdrady...
|
|
|
|
|
#86 |
|
Przyczajenie
|
tak ja płace za wszystko
|
|
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli potwierdziłeś to o czym myślałam....dziewczyna Cie wykorzystuje na każdy możliwy sposób, a Ty na to pozwalasz
Przepraszam, że to powiem ale jesteś naiwny, czy chcesz żyć w takim związku? I ciągle myśleć jak jej niema z kim teraz się kocha ? Ja bym nie miała w ogóle zaufania do niej na Twoim miejscu a na tym się związek opiera...
|
|
|
|
|
#88 |
|
Przyczajenie
|
wydaje mi się, że mam za duże serce
|
|
|
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
wg mnie nie uda Ci sie o tym zapomniec. pozatym jaka cene bedziesz musial zaplacic za ten zwiazek... zastanow sie nad tym...
|
|
|
|
|
#90 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- ale twardy tyłek ![]() przepraszam, ale po tym tekście i ja zaczynam wątpić czy to nie jest jedna wielka...
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:35.

ale mnie nie przekonałeś i dziwię się, że reszta dziewczyn nie czuje tu zwykłej prowokacji. 

poza tym mam wrażenie, że pisze to kobieta a nie facet. Pozdrawiam cieplutko i nie gniewaj się ale Ci nie wierzę 

będzie mi ciężko z tym skończyć
Przepraszam, że to powiem ale jesteś naiwny, czy chcesz żyć w takim związku? I ciągle myśleć jak jej niema z kim teraz się kocha