|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V
Cytat:
mam nadzieje ze u Ciebie potwierdzi sie test, trzymam ![]() W koncu moze posypia sie dobre wiadomości
|
|
#3452 |
|
Zakorzenienie
|
Witam nowa staraczke
![]() Patka gratuluje mam nadzieje, że sie potwierdzi trzymam mocno kciuki![]() Ja jestem po śniadanku i kawusi, teraz sie relaksuje, moze spacerek nad morze zobacze pozniej, a staranak idzie jakos, nie nastawiam sie i nienakrecam, co ma byc to bedzie!Pozdrawiam serdecznie i zycze milej niedzieli
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
#3453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tyle czekałaś nalezy ci się i oby było wszystko dobrzea do mnie @ przylazła(chyba magia prowadzenia na mnie nie działa) coś czuję,ze będę ją bardzo długo prowadzić,wszystkie zafasolkują a ja będę ją ciągnąć... miałam nie być smutna,ale jestem,jeszcze z rana z tż się pokłóciłam i smutek mnie złapał niestety,a było dobrze,przyjełam ok @,ale po kłótni nie chce jej,mam jej dość ile cykli jeszcze ile,bo ja nie mam już sił...
|
|
#3454 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3455 |
|
Zakorzenienie
|
Narazie nie dziękuję
Cieszy mnie bardzo, że tak mocno wierzycie, ja mam ogromną nadzieję że będzie dobrze, ale wolę się nie nastawiać. Cały czas patrzę na test i normalnie nie wierzę...
|
|
#3456 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3457 |
|
Zakorzenienie
|
Uwaga! W związku z szybkim rozwojem naszego wątku, a co za tym idzie z dużą liczbą postów, proszę o pisanie do mnie na priv wiadomości dotyczącej zmiany danych, rotacji na liście oraz chęci zapisania się na nasz wątek.
Pozdrawiam dra Niech wiosenny dobry duszek zafasolkuje każdej brzuszek Na liście mamy 29 staraczek: KALWI23 - (Magda, 25 lat, Cieszyn) staranka zawieszone Equita - (Maja, 29 lat, Austria) staranka zawieszone kaaamila1 - (Kamila, 21 lat, Pomorskie) staranka zawieszone basiawlg - (Basia, 25 lat, Rzeszów) staranka zawieszone celka2000 - (Celina, 28 lat, Dolnośląskie) staranka zawieszone ankamb - (Anka, 26 lat, Londyn) staranka zawieszone Justine1988 - (Justyna, 21 lat,Koszalin) staranka zawieszone asienka240 - (Asia, 21 lat, ze Śląska) cykl 1, last @ 24.03 fleurdelacour - (Pola, 29 lat, UK) cykl 9, last @ 28.03 ![]() Lisica1 - (Marta, 25 lat, Lubuskie) cykl 10, last @ 9.04 kobra913 - (Agnieszka, 23 lata, Szczecin) cykl 4, last @ 11.04 nina_k - ( Maria, 30 lat, Centrum) cykl 3, last @ 15.04 PatkaM84 - (Patrycja, 25 lat, Szczecin) cykl 1, last @ 15.04 edzia - (Edyta, 31 lat, Roma) cykl 7, last @ 16.04 DAnia - (Ania, 32 lata, Dolnośląskie) cykl 9, last @ 16.04 solarka - (...31 lat,Łuków ) cykl 3, last @ 16.04 malami82 - (Agnieszka,27 lat, Lubuskie) cykl 5, last @ 17.04 youyou - ( Ola, 27 lat ,Warszawa) cykl 2, last @ 17.04 magdulec - (Magda, 27 lat, Lubelskie) cykl 4, last @ 19.04 ula 87 - (Ula, 22 lata, Śląskie) cykl 7, last @ 19.04 achaia - ( Dorota, 28 lat , Łódź ) cykl 1, last @ 19.04 Lenka1000 - (Lena, 31 lat) cykl 2, last @ 21.04 memka87 - (Magdalena, 21 lat, UK)cykl 5, last @ 22.04 ewakol - (Ewa, 22 lata, Poznań) cykl 3, last @ 24.04 gooha3 - (Gosia, 24 lata, Podkarpackie) cykl 5, last @ 24.04 karolcia228 - (Karolina, 23 lata, Świnoujście) cykl 4, last @ 24.04 Pyziulka - (Martyna, 25 lat, Toruń) cykl 9 ,last @ 27.04 pomarnczka - (Gosia, 27 lat, Lubelskie) cykl 5, last @ 30.04 pacierb - (Marta, 25 lat, Wrocław)cykl 3, last @ 30.04 sarrita - ( Sara, 27 lat, Warszawa) cykl 3, last @ 3.05 yolanda9 - (Jola, 27 lat, Pomorze) cykl 9, last @ 4.05 roza26 - (Hania, 25 lat, Poznań) cykl 13, last @ 4.05 Sweet_Jelly - (Malwina, 22 lata, Kujawsko-pomorskie) cykl 6, last @ 5.05 Koona - (Kinga, 27 lat, Warszawa) cykl 6, last @ 5.05 paulinaizabela - (Paulina,25 lat, Irlandia) cykl 2, last @ 7.05 dra - (Daria, 22 lata, Wlkp.) cykl 13, last @ 10.05 Więc teraz serca mam dwa (II kreseczki) Mamy 23 zafasolkowane: Gizmiatko – gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu (termin – 27 lipca 2009) adaikaka – gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu (termin – 27 sierpnia 2009) czekoladka21 – gratulujemy! dwie kreseczki w 1 cyklu (termin – 1 sierpnia 2009) DDosiek – gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu (termin – 12 września 2009) Foka29 – gratulujemy! dwie kreseczki w 1 cyklu (termin – 15 września 2009) Ainka11111 – gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu precious_81 – gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu katarzinka – gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu(termin – 15 września 2009) Milibili – gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu Nika1980 – gratulujemy! dwie kreseczki w 1 cyklu (termin – 10 października 2009) sweetpinky – gratulujemy! dwie kreseczki w 4 cyklu malin30 – gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu (termin – 7 października 2009) miss.hot – gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu (termin – 22 października 2009) sorejna – gratulujemy! dwie kreseczki w 1 cyklu (termin – 23 października 2009) Agusia_a9 – gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu flowerspower – gratulujemy! dwie kreseczki w 3 cyklu (termin –11 listopada 2009) gusiec – gratulujemy! dwie kreseczki w 19 cyklu smerfeta01 – gratulujemy! dwie kreseczki w 1 cyklu (termin – 19 listopada 2009) zuzanna12 – gratulujemy!dwie kreseczki w 1 cyklu (termin – 20 listopada 2009) aliisanka – gratulujemy!dwie kreseczki w 8 cyklu ( termin na 15 grudnia 2009) martaN23 – gratulujemy!dwie kreseczki w 2 cyklu (termin – 18 grudnia 2009) Maria2008 – gratulujemy!dwie kreseczki w 1 cyklu (termin – 12 grudnia 2009) edi25 – gratulujemy! dwie kreseczki w 4 cyklu Na liście występuje kolor biały: dra - Aniołek[*] PatkaM84- Aniołki dwa [*] [*] Nika1980 - Aniołek [*]
agagmm23 - Aniołek [*] gooha3 - Aniołek [*] Malga19 - Aniołki dwa [*] [*] celka2000 - Aniołek [*] ankamb - Aniołek [*] pomarnczka - Aniołek [*]
|
#3458 | ||||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Są babsztyle co na poczekaniu zachodzą w ciążę i to niechcianą, a później myślą o usunięciu, a człowiek robi wszystko, żeby fasolka się pojawiła i bez rezultatów. To jest okrutneCytat:
![]() To mój 36dc i teraz pytanie kiedy pojawi się @, bo jeszcze nic nie czuję. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||||||
|
|
|
#3459 |
|
Zadomowienie
|
gooha gratuluje pracy, mimo że troche pozno.
roza dziekuje za bocka, moze nam pomoze ![]() witam nowa staraczkę. Ostatnio nie wiem co sie dzieje ale nie mam czasu, z mezem mówimy ze za krótka doba jest żeby wszytsko załatwić, a staranka ostatnio zaniedbane , gdzies tydzien temu były. Atak komarów i meszek mamy i nic na dworze nie da sie robic, a styropian lezy odłogiem a nie ocielpa domku.jedziemy teraz na niedzielna wycieczke zeby odpoczac troszeczke. Życze Wami milej niedzielki |
|
|
|
#3460 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
może Dra też nam oznajmi dobre wieści ? oj Darusiu, nie zauwazyłam Twojego postu, że @ przyszła ![]() ![]()
..Z dnia na dzień kocham Cię mocniej.. ..Spełnieniem Mych marzeń jesteś.. ..Iskierką malutką.. ..Która rozświetla mi życie.. ..I daje nadzieję na lepsze jutro.. ..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei.. Edytowane przez aliisanka Czas edycji: 2009-05-10 o 13:24 |
|
|
|
|
#3461 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
JA też miałam bledziutką 2 kreskę a jednak jestem w ciąży!Zobaczysz wszystko będzie dobrze a na szczęście od mojej fasoleczki
|
|
#3462 |
|
BAN stały
|
PATKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!! a jednak..bedzie dobrze....hurra!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
|
|
|
|
#3463 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
matko...ale się cieszę ![]() Cytat:
....................... dziewczynki wróciłam z giełdy jedno autko sprzedane tylko jestem taka zmęczona że hej , szybki prysznic i idę się położyć na dwei godzinki bo dziś wstałam o 3.30 w nocy
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 |
||
|
|
|
#3464 |
|
Raczkowanie
|
Patka to ja tak ciiii... po cichutku Ci gratuluję i życzę coby następny test pokazał mocniejsze krechy dwie i by maleństwo aż do stycznia w brzuszku grzecznie siedziało
![]() dra- wredna ta @ ula gratuluję sprzedaży autka pozdrawiam i miłego majowego dzionka życzę
|
|
#3465 |
|
Zakorzenienie
|
Miło mi sie czyta jak cieszycie się tak razem ze mną
narazie nie dziękuję Byliśmy na zakupach, mąż rzucił się na stoisko z warzywami i owocami i nabrał wszystkiego dla mnie a do tego stał nade mną jak wybierałam soki i mówi "bierz tylko soki 100%, nie napoje, obojętnie ile" ![]() Przy okazji zakupilam jeszcze 3 testy ciążowe
|
|
#3466 |
|
BAN stały
|
a ja ide jesc sniadanko pierogi ruksie
|
|
|
|
#3467 |
|
Zakorzenienie
|
dra - trzymaj sie kochana
![]() Patka - gratulacje. |
|
|
|
#3468 |
|
Raczkowanie
|
Patka GRATULACJE !!!!!!!!!!!! Trzymam mocno mocno kciuki
![]() zuzanna pierogi ruskie ???? ale podsunelas mi pomysl.Cos od rana za mna chodzi i sama nie wiem co...a pierozki mam zamrozone ![]() Kochane czy ktoras z Was zazywala furagin? wczoraj zaczal pobolewac mnie pecherz,a w nocy zaczelam sikac krwia ( mam czesto takie dolegliwosci, moj lekarz przypisal mi 4 op.furaginu i kazal zazywac jak sie pojawia dolegliwosci) Troche sie boje bo w ciazy nie wskazane.W ciazy jeszcze nie jestem,ale zawsze watpliowsci zostaja. dra rowniez trzymam bardzo mocno kciuki Zycze Wam milego i spokojnego popoludnia... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#3469 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to dobrze ze autko sprzedane to wypocznij sobie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() tż nie chce badań i ruszyć nie mogę,daje spokój nawet z moimi badaniami to bez sensu,jak podejmie decyzje i sam będzie chciał to pójdzie i wtedy zacznę i u siebie,tak to nie ma sensu mnie ruszać,będę liczyć tylko na cud,ze tak samo bez wspomagaczy i leczenia się uda,wiem,ze to niewiarygodne,ale to mi pozostaje...
|
|
#3470 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
faceci są jak dzieci , jak wbiją sobie coś do łeba to ciężko ich przeciągnąć na swoją strone ![]() mój najpierw powiedział że pójdzie potem się zcykał, więc postanowiłam od siebie sama zacząć i na szczęście lub nieszczęście wyszło że coś ze mna nie tak ![]() w tym cyklu według temp znowu nie było owulacji a śluzu mam teraz więcej niepłodnego niz owulacyjnego (bo tego to wogule nie zauwarzyłam)jestem święcie przekonana że jednak nie jajeczkuję moja gin powiedziała że po badaniu jajowodów kolej na męża , więc TZ obiecał ze pójdzie (innego wyjścia nie będzie miał) Dra ja nie namawiam Cię zebyś zaczeła od siebie, bo wiem ze te wszystkie badania to katorga , ale jak Twój TZ zobaczy twoją determinacje to może sam się zmobilizuje faceci nie lubią być gorsi i nie myśl przez chwilę o tym ja jak mam nawał pracy to zapominam , wraca wieczorem ,ale co zrobić może zajmnij się czymś, ogródek lub porzadki w szafach...
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 |
|
|
|
|
#3471 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
przecież zawsze się zaczyna od faceta, nawet ginekolog to mówi, bo facet robi jedno badanie które może powiedzieć powiedzieć co dalej, a kobieta musi robić masę badań..
..Z dnia na dzień kocham Cię mocniej.. ..Spełnieniem Mych marzeń jesteś.. ..Iskierką malutką.. ..Która rozświetla mi życie.. ..I daje nadzieję na lepsze jutro.. ..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei.. |
|
|
|
|
#3472 |
|
Zadomowienie
|
jej jak tu dzisiaj cicho
a ja mam dzisiaj jakiś dziwny dzień a te mdłości to chętnie oddam którejś z was co?to zarażajcie się tymi fluidkami
|
#3473 |
|
Zakorzenienie
|
Tak to już bywa z mężczyznami. Wielu problem z "żołnierzykami" traktuje jak odebranie im męskości. To taka psychiczna kastracja.
|
#3474 |
|
Rozeznanie
|
witam wszystkie
powoli się z Wami żegnam na trochę, ale mam nadzieję, że jak wrócę to naklepiecie z 20 stron samych dobrych wieści i gratulacji. Patka zaczęla dobrą passę na wątku Do miłego staraczki i odwiedzające nas mamusie. trzymajcie się pa |
|
|
|
#3475 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() i dlatego mam okropną bliznę jak po cesarce i moja ukochana 3,5 letnia siosterzenica ostatnio wpadłado łazienki jak siusiu robilam, a ona do mnie -"ciociu, czy Ty chcesz powiedzieć że masz dzidziusia? "(bo siostra rok temu synka cesarką rodziła) a mi się tak ryczeć chciało, tylko dziecka nie chciałam przestraszyć ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam wszystkie
Edytowane przez Koona Czas edycji: 2009-05-10 o 22:48 |
|
|
|
|
#3476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No i zostawiam też dla wszystkich staraczek trochę fluidków
|
|
#3477 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Oficjalnie chciałabym dołączyć do Waszego grona staraczek o dzidziusia ![]() Kwas foliowy łykam od połowy grudnia ![]() Trzymam kciuki za wszystkie kobietki planujące zajść w tym roku (i nie tylko) w ciążę
|
#3478 |
|
Wtajemniczenie
|
jestem pierwsza
![]() to znaczy druga
..Z dnia na dzień kocham Cię mocniej.. ..Spełnieniem Mych marzeń jesteś.. ..Iskierką malutką.. ..Która rozświetla mi życie.. ..I daje nadzieję na lepsze jutro.. ..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei.. Edytowane przez aliisanka Czas edycji: 2009-05-11 o 08:32 |
|
|
|
#3479 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie kochane!!!!! na dzien dobry dla staraczek
Patka po cichutku wielkie gratki i wielkie hurrraaaa !!!!!Edi gratulacje potwierdzenia fasoleczki-tak sie ciesze Dra kochana idziemy łeb w łeb i musimy być silne-zobaczysz i nam najstarszym stażem w starankach sie uda-musimyw to wierzyć a co do Twojego TŻ to powiem Ci ze mój TŻ jest taki sam-tez nie chce iśc-mówi że jeszcze czas itd. ech może kiedyś im sie odmieni!Witam też nowe staraczki na liście-abyście jak najszybciej zafasolkowałyu i opuściły ją!Kobra a jak Twoj test-zamierzalas testowac tak??czekamy na dobre wieści U mnie jakoś ok-weekendzik miły,dziś już w pracy i jakoś mi zimno-brrr!Staranka są ale tylko z przyjemności-w tym cyklu odpuszczam na maksa-nie wiem który mam dziś dzień cyklu,nie wiem jaka temp bo nie mierze-po prostu nie chce już kolejny miesiąc się nakręcać i potem płakać-ide do ginki za tydz. w poniedziałek i zobaczymy co powie-co robimy dalej!Póki co luz na maksa i staranka z miłości i przyjemności a nie konieczności,a wczorajszy wieczorek był w ogóle superrrrr...... Buziaczki dla Was
|
|
#3480 | ||
|
Zadomowienie
|
Witajcie dziewczynki
![]() Patka super, bardzo się cieszę!!! ![]() Dra ![]() Cytat:
Cytat:
![]() U mnie dziś pada od rana, strasznie nie chciało mi się wstawać... Ale niedziela była udana, zaliczyłam miłą wycieczkę i troszkę odpoczęłam. Ciągle usiłuję nie myśleć za dużo, ale coś przeczuwam nadejście @, dziś 26dc... A jutro trzymajcie za mnie mocno - robię pierwsze podejście do prawka ![]() Miłego dnia wszystkim!!! |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:57.

hehehe i tu troszkę myślałam, czy aby to coś nie znaczy, ale wiadomo jak to umysl potrafi płatać figle.

lekarz mile mnie zaskoczył naprawdę miły ale to dopiero pierwsza wizyta potwierdził z usg 5tc
, gdzies tydzien temu były. Atak komarów i meszek mamy i nic na dworze nie da sie robic, a styropian lezy odłogiem a nie ocielpa domku.

a te mdłości to chętnie oddam którejś z was co?to zarażajcie się tymi fluidkami