Żony doskonałe PM2008 - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-12, 19:05   #1381
katey
Rozeznanie

GG do katey
Dot.: Żony doskonałe PM2008

jej zonki ...

ja przymieram bo @ oczywiscie ktoras tu zaczela i falowo idzie....

ledwo w pracy wysiedzialam tak mnie skrecalo..nospa i ibuprom i tylko ciut poprawa

Chorowitki- zdrowiec i kurowac sie! niech malze grzeja porzadnie w nocy!

to ja do tematu dzieci i psow nawiaze once again (wybacz Kasienko ) wczoraj uslyszalam pytanie od meza: "A my kiedy sobie zrobimy dzidziusia??"
to ja na to: "A bedziesz pomagal? (w sensie w opiece nad dzieckiem bo jakos na razie moj instynkt jakis uspiony-lubie czyjes bobaski )
malz: "w robieniu??? "
to mu powiedzialam ze w tym to dam sobie rade

co do psow to chyba czas najwyzszy rozejrzec sie za jakas hodowla i co najwazniejsze poinformowac tesciow ze kocica bedzie miala towarzystwo w domu

Aga-przypomnialo mi sie jak pytalas o bank.. prawde piszac to nie wiem czy udzielaja kredytu na 100 bo unas jest troche inna sytuacja: raz ze budujemy dom, dwa ze to bardziej na dokonczenie budowy
jutro wlasnie idziemy skladac papierki i niestety musimy czekac do 5 tygodni!

aaa nie chwalilam sie w poniedzialek przychodzi dekarz bo juz beda u nas dach robic rosnie szybko nam chalupka tylko kasiora rozplywa sie w mig

Iza- na fot.2 niezly szpagat!!! fajna taka atrakcja te linki :d ja pamietam jak 1szy raz bylam na paintballu to spodobalo mi sie niesamowicie pomimo kilku siniakow

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

katey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 20:12   #1382
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Nie martw się u mnie jak dobrze pójdzie to następne będą tak wyglądały Dlatego w tym roku chcę zaliczyć i wczasy zagraniczne i nasze, polskie morze Spryciula ze mnie

U nas to ja nie znosze ścielenia, dobrze, że łoża małżeńskiego nie trzeba...
dobrze ze chociaz po weselu pojechalismy w podroz na Majorke- do dzisiaj tesknimy za takimi wakacjami, nastepne nasze wakacje jak gdzies pojedziemy to juz we trojke........wiec nie bedzie tak samo

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość

to super bedziesz miala wakacje
ja sie postaram zeby moje takie byly nastepne

a ja nie wiem czy mowilamale w pazdzierniku prawdopodobnie skoczymy na tydzien gdzies w cieple strony cieszy mnie to strasznie bo mielismy w tym roku calkiem odpuscic ale upolujemy pare dni przed jakies last minute i odpoczniemy za caly rok
zycze z calego serduszka
pewnie jak bedzie okazja to korzystajcie

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
A Iza słowa dotrzymuje i wrzuca kilka fotek- special for you
oo co to za wygibasy na srodkowym zdjeciu?szpagat jakis czy co........

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 20:32   #1383
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość

zycze z calego serduszka
bedziemy sie starac
Stary 2009-05-12, 20:41   #1384
soffera
Zadomowienie

Cześć..... Wam.....

No troszke popisałyście dziś...

I Kasienka jak zwykle domaga się honorów Trzeba bylo z gołymi pośladami latać?! Teraz to tylko herbate z malinami moge Ci przesłać Na mojito z tym chorobskiem sie nie załapiesz.

Izusiu ale szpagat! Ten Twoj maz - przez ta sucha bulke oplułam monitor Gratuluje prezentacji i czekam na wynik z ang

Agunia nie no nastepny ale ten z kluskami wyskoczył...

Paulinko lato nam odebralas a fe! U nas owszem slonecznie ale zimno brrrr Widac ze dobra pogoda oddzialuje na Twoj dobry nastroj Pewnie i te wczasy sie do tego przyczynily

Izka widzialam Izusie Matko Ty caly czas tylko liczysz Nie wyobrazam sobie ze tesciowa by sprzatała u mnie a ja u niej. Szczerze to nie wyobrazam sobie takich relacji jak Ty masz z tesciowa moze dlatego ze nigdy takich nie widzialam.

Katey według mnie pomoc mezczyzn przy dzieciach zaczyna sie i konczy przy ich robieniu. To takie moje rozgoryczone odczucie.....

Gosiu ładnie to napisałaś (kazda z nas chcialaby aby tak bylo), ale wg mnie to nie realne. Tak zawsze to kobieta "odwala wiekszosc roboty" przy dziecku na kazdym etapie jego rozwoju: wizyty, szczepienia, terminy, doktorzy, zakupy, lekcje etc. Posiadanie dziecka to dla kobiety dodatkowy etat. Pan tata z prawdziwym zapałem to pozuje jedynie do zdjec no i przeciez ciezko pracuje. Jakis taki wisielczy humor mam i tak tez wszystko widze.....
Zazdroszcze Wam tego Egiptu mega mega mega.....!

U mnie nic nowego - trzeba sie uczyc o wrocilam o 20 do domu i sil brak achhhh

EDIT.
Na NK jest moje zdjecie z osławionej Mosznej - kto ciekawy niech zaglada

Daguś co tak milczysz jak zakleta? Na nk nowe zdjecie w wpisu u nas brak.... Nieladnie Twoja mysia pysia jak zykle slodziutka a zdjecie romanticho

Edytowane przez soffera
Czas edycji: 2009-05-12 o 20:45
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 21:04   #1385
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

No to trzeba przyznać że zaszalałyście z tym pisaniem :P

A humoru brak. Własnie wróciłam z Raciborza - miałam umówionych 4 ludzi na oglądanie mieszkanka i żaden nie przylazł oczywiście nawet nie zadzwonili bo po co. A ja mam kasę w za przejazd. W dodatku fatalnie się czuje bo przyszła @ - ktoś tu mowił o jakiejś "fali" (katey zaraziłaś mnie )Chciaż z tego to się akurat cieszę bo ostatnią @ miałam 70 dni temu i znów na tabletach na wywołanie ciągnę...

Cytat:
Hej. Jestem od rana, ale trochę musiałam popracować a poza tym czytam namiętnie - poszukiwania wakacji c.d. Jak tak dalej pójdzie to chyba trzeci raz w Egipcie wylądujemy W sumie to nic nie mam przeciewko temu, chociaż z drugiej strony chciałabym coś jeszcze zobaczyć.
Oj ja bym z chęcią do Egiptu pojechała

Cytat:
Moim zdaniem dziecko i zajmowanie sie nim to obowiązek jednego i drugiego z rodziców. Nie może być tak, że mężulo chodzi sobie jak bezpański pies a żona ciągle z dzieckiem. W końcu kobiecie też się coś od życia należy, też chciałaby wyjść czy zrobić coś dla siebie. Uważam, że obowiązki trzeba dzielić i mam nadzieję, że u mnie też tak będzie.
bardzo mądre słowa - często jest własnie tak, że facet stwierdza, że skoro on zarabia i haruje cały dzień to to wystarczy, a przy dziecku niech robi kobieta, skoro siedzi i tak w domu. Sama znam wiele takich par. Później żona robi się taka zgorzkniała, przestaje dbac o siebie itp. a facet ma o to pretensje i koło się zamyka. Ja muszę sobie mojego małżona ustawić jeszcze przed ciążą
Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
Jestem na chwilke tylko, bo już po pracy <znów jakoś dziwnie dużo zajęć mam> siedzę u węża w pracy i czekam aż odwiezie mnie do domku.
Czuję się fatalnie... dopiero co byłam chora a już świńska grypa mnie dopada.
Katar okropny <woda z nosa leci> i nos zatkany <umęczyłam się całą noc>. A głowa to mi pęka w 10 miejscach i Łukasz mi mówi, że po oczach widać ze chora jestem...
Jadę zaraz na chatę, gorąca arbatka, fervex i pod kołdrę. Mam nadzieję, że przejdzie
Swoją drogą... nic dziwnego że jestem chora jak w sobotę latałam z gołym tyłkiem <stara torba Kasia w mega mini z gołymi giczałami polazła na dicho>. O zgrozo- pewnie tyłek przewiało i stąd katar
Kto to widział tak z gołymi nogami latać Kogo to chciałaś wyrwać na tej dysce ? Zdrowiej nam szybciutko I oczywiście tęskimy za Tobą cały czas
Cytat:
Ale szpagaty śmigasz Super fotki
Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość
to ja do tematu dzieci i psow nawiaze once again (wybacz Kasienko ) wczoraj uslyszalam pytanie od meza: "A my kiedy sobie zrobimy dzidziusia??"
to ja na to: "A bedziesz pomagal? (w sensie w opiece nad dzieckiem bo jakos na razie moj instynkt jakis uspiony-lubie czyjes bobaski )
dobre I co on na to ?

Edytowane przez Anusia_piekniusia
Czas edycji: 2009-05-12 o 21:07
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 21:57   #1386
dzasta110
Wtajemniczenie

Izazusia i Agunia - po raz wtóry powtarzam: CI FACECI
Cytat:
ja wczoraj poszalalam z zakupami!! kupilam 1 ciuszki dla dzidziolka
bylam tak zafascynowana ze nie moglam potem zasnac, a moja dzidzia chyba czula ze to dla niej bo tak w nocy buszowala ze szok!!
dzisiaj chyba znowu pojade na zakupy.......
jak bede miec aparat to pokaze wam fotki....
czekamy

Cytat:
Hej. Jestem od rana, ale trochę musiałam popracować a poza tym czytam namiętnie - poszukiwania wakacji c.d. Jak tak dalej pójdzie to chyba trzeci raz w Egipcie wylądujemy W sumie to nic nie mam przeciewko temu, chociaż z drugiej strony chciałabym coś jeszcze zobaczyć.
nie marudź to i tak baaaaardzo dużo

Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość
Z kluskami niezła akcja...
Ah CI faceci...
Mój sie wycwanił i nie chce ścielić łóżka. I akcja była taka, ze kto ostatni wstaje ten ścieli, no chyba, ze on pracuje...
I co on robi....wstaje grubo po mnie. Zaciaga mnie na łóżko i że to niby ja wstałam ostatnia....
ale cwaniak

Cytat:
Tak już teśiowa nauczyła, że niby to kobieta powinna sprzatać, ale jak pójdziemy na swoje, to nie będzie tak milusio...

Tak jak z dzidziusiem, jej sie wydaje, że to obowiązek mamy, ale ja jestem zdania, ze skoro dziecko jest rodziców, to przewinac też powinien i zostać z nim, zeby nie było tak, że nie bedzie wiedział jak sie zająć nim...
ad1. hihi... tak trzymać
ad2. święta racja do "zrobienia" dziecka potrzeba dwojga, więc do wychowywania i dbania o dziecko też potrzeba pary (i nie mówię tu o dwóch babciach )

Cytat:
Widzę, że temat dzieci i psów na tapecie cały czas <nic dziwnego skoro tyle tu zainteresowanych > tylko ja jakaś dziwna jestem <to przez uczulenie na psy ... i dzieci >.

Cytat:
tylko o te moje zapalenie z deka sie martwie
nie martw się

Cytat:
druga wymiata

Cytat:
ja przymieram bo @ oczywiscie ktoras tu zaczela i falowo idzie....

typowo męskie podejście

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
Na NK jest moje zdjecie z osławionej Mosznej - kto ciekawy niech zaglada
a ja to Ciebie chyba nie mam na nk i pytam się: jakim cudem??

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 22:09   #1387
soffera
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
a ja to Ciebie chyba nie mam na nk i pytam się: jakim cudem??
Cuda się ponoć zdarzają

Mam nadzieje ze poleciało do dobrej osoby
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 22:20   #1388
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Żony doskonałe PM2008

Cytat:
Ale fajowe...toż Ty Spiderwoman.
Cytat:
Izka widzialam Izusie Matko Ty caly czas tylko liczysz Nie wyobrazam sobie ze tesciowa by sprzatała u mnie a ja u niej. Szczerze to nie wyobrazam sobie takich relacji jak Ty masz z tesciowa moze dlatego ze nigdy takich nie widzialam.
Teraz właśnie weszłam na wizaż, bo skończyłam. Ide sie wykumpać i lulu. Głowa mi puchnie....
Sprzątamy ten sam dom, bo mieszkamy razem. Mamy do dyspozycji dwa pokoje, ale jest tak, że siedzimy sobie w takim akurat co oni tez sobie wchodza ....i nie denerwuje mnie to, bo teściowa jest ok, inaczej nie wpuściłabym jej na chwilę....ona mi potrafi wstać rano i kanapki do szkoły robić , albo wyprasowac rzeczy jak mnie nie ma....skarb nie kobieta.
Cytat:
ale cwaniak
ad1. hihi... tak trzymać
ad2. święta racja do "zrobienia" dziecka potrzeba dwojga, więc do wychowywania i dbania o dziecko też potrzeba pary (i nie mówię tu o dwóch babciach )
Dokładnie.... dokładnie.

Idę...bo mój mózg nic juz nie wykrzesa....
dobranoc DZIÓBOLKI.
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 22:35   #1389
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Paulinko lato nam odebralas a fe! U nas owszem slonecznie ale zimno brrrr Widac ze dobra pogoda oddzialuje na Twoj dobry nastroj Pewnie i te wczasy sie do tego przyczynily
no chyba mi sie tez troche lata nalezy
masz racje teraz dopiero tu docenilam jaki wplyw ma pogoda na mnie ogromny... az chce sie zyc i energii duzo i w domu wszystko zrobione sprzatanko, pranko itp. a jak szaro i pada to sie nie chce nic... ach.. a na wczasy to sie juz nie moge doczekac.. tym bardziej ze to jeszcze nie wiadomo gdzie wyladujemy zalezy gdzie bedzie najlepsza oferta

Cytat:
Napisane przez Anusia_piekniusia Pokaż wiadomość

A humoru brak. Własnie wróciłam z Raciborza - miałam umówionych 4 ludzi na oglądanie mieszkanka i żaden nie przylazł oczywiście nawet nie zadzwonili bo po co. A ja mam kasę w za przejazd. W dodatku fatalnie się czuje bo przyszła @ - ktoś tu mowił o jakiejś "fali" (katey zaraziłaś mnie )Chciaż z tego to się akurat cieszę bo ostatnią @ miałam 70 dni temu i znów na tabletach na wywołanie ciągnę...
chamstwo normalnie... bo tak ciezko zadzwonic
70 dni szok
no mi sie @ wlasnie dzis skonczyla

Cytat:
nie martw się

no chyba az tak zle to nie jest, zobaczymy w niedziele

teraz Kube ogladam
Stary 2009-05-12, 22:40   #1390
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
Cuda się ponoć zdarzają

Mam nadzieje ze poleciało do dobrej osoby
hihi... do dobrej już przyjęłam i lecę oglądać Twoje zdjęcia
a skąd wiedziałaś, że ja to właśnie ja??

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 08:19   #1391
agunia82
Zakorzenienie

Hej dziubki

Cytat:

Agunia nie no nastepny ale ten z kluskami wyskoczył...
no mojego już trochę ustawiłam Jak kończę później pracę, to on gotuje, robi zakupy. Sam z siebie wymyśla co można zrobić na obiad Pranie już umie nastawić i nie przybiega za każdym razem się pytać w jakiej to temperaturze A jak zamieszkaliśmy razem to pralki nawet nie chciał się tykać "bo to za trudne". Także jak się nad chłopem popracuje, to się ma

Cytat:
Sprzątamy ten sam dom, bo mieszkamy razem. Mamy do dyspozycji dwa pokoje, ale jest tak, że siedzimy sobie w takim akurat co oni tez sobie wchodza ....i nie denerwuje mnie to, bo teściowa jest ok, inaczej nie wpuściłabym jej na chwilę....ona mi potrafi wstać rano i kanapki do szkoły robić , albo wyprasowac rzeczy jak mnie nie ma....skarb nie kobieta.
tylko pozazdrościć takiej teściowej

A co do facetów i dzieci- byłam w niedzielę u tej koleżanki od psiaków, i ona ma też rocznego synka. Jak byliśmy u niej, to jej mężuś non stop albo przy komputerze albo przed tv, a dzieckiem i psem ona się non stop zajmowała. Siedziała z nami i cały czas synek na rękach, tatuś nawet się nie domyślił żeby chociaż na trochę go zabrać.... Albo też opowiadała, że raz musiała gdzieś pojechać czy coś zrobić i mówi weź ich na spacer. A on na to, że jak to, przecież on z psem i dzieckiem naraz nie da sobie rady! No a ona jakoś na co dzień sobie radę daje... Naprawdę, faceci pozują na takich silnych i w ogóle co to nie oni, a jak przychodzi co do czego to porażka totalna...

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 09:47   #1392
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Dzień dobry Skarbeczki

JAk tam z rańca ? Ja miałam ambitne plany zabrać się za porządki bo chata zachwaszczona, sterta brudnych naczyć i co - wyłączyli nam ciepłą wodę Jakaś awaria czy coś. Zaraz ma kumpela do mnie wpaść obejrzeć moje foty i filmik ślubny bo za rok się hajtają i własnie sa na tych wszystkich fajnych etapach Ach jak ja jej zazdroszczę No ale przynajmniej sobie powspominam
Cytat:
chamstwo normalnie... bo tak ciezko zadzwonic
70 dni szok
no mi sie @ wlasnie dzis skonczyla

teraz Kube ogladam
Ach porażka z tymi ludźmi
A z moim @ to już dostaję do głowy. Jak jeszcze na kolejny będę musiała tak długo czekac to będę musiała iść na gruntowne badania i będzie sie szukało przyczyny.
Też oglądałam wczoraj Kubę - ale Przybylska go gasiła Fajna babka z niej .
Stary 2009-05-13, 10:04   #1393
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Heloł. Skrobne coś tam i lece zjeść bo kiszki mi grają
Kasieńko zezarło mi cytowanie Twojej wypowiedzi. Ty nasz chorobździelu. Cosik ostatnio często Cię te choróbska łapią. Chociaź za tą mini i gołe kopytka to w Ci się należy. A jak to wąż nie chce grzać ostatnio???? Ma grzać i tyle
Cytat:
I o tym właśnie napisałam kilka postów, a Ty to tak ładnie zebrałaś w jeden...mocna jestem.
I dokładnie tak sobie to wyobrażam u nas....
Miejmy tylko nadzieję, że się uda
Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość

pracuję jako specjalista ds. marketingu
Hmmm..też jestem specjalistą

Cytat:

ja sie postaram zeby moje takie byly nastepne
Nie martw się, będzie dobrze a jak dobrze pójdzie to w następne wakacje będziemy miały o czym gadać
My też na super lasta polujemy, a jak u Was wycieczki tańsze niż w Polsce?

Cytat:
Wow Izuś, prawdziwy małpiszon z Ciebie

Cytat:
dobrze ze chociaz po weselu pojechalismy w podroz na Majorke- do dzisiaj tesknimy za takimi wakacjami, nastepne nasze wakacje jak gdzies pojedziemy to juz we trojke........wiec nie bedzie tak samo
Nie, no moje następne wakacje to będą raczej we dwójkę. W końcu od czego są babcie

Cytat:
Gosiu ładnie to napisałaś (kazda z nas chcialaby aby tak bylo), ale wg mnie to nie realne. Tak zawsze to kobieta "odwala wiekszosc roboty" przy dziecku na kazdym etapie jego rozwoju: wizyty, szczepienia, terminy, doktorzy, zakupy, lekcje etc. Posiadanie dziecka to dla kobiety dodatkowy etat. Pan tata z prawdziwym zapałem to pozuje jedynie do zdjec no i przeciez ciezko pracuje. Jakis taki wisielczy humor mam i tak tez wszystko widze.....
Zazdroszcze Wam tego Egiptu mega mega mega.....!
No na serio humorku brak. Wiem, że i tak więcej przy dziecku robi mama i to po części normalne. Jednak sytuacja, w której ojciec w ogóle nie przejawia chęci do pomocy dla mnie jest niedopuszczalna. Tego będę się trzymać.

Cytat:
Później żona robi się taka zgorzkniała, przestaje dbac o siebie itp. a facet ma o to pretensje i koło się zamyka. Ja muszę sobie mojego małżona ustawić jeszcze przed ciążą
Święte słowa. Grunt to się nie zapuścić

Cytat:
nie marudź to i tak baaaaardzo dużo
Hahaha wiem, to samo wczoraj mój mąż stwierdził. Po prostu chciałabym zobaczyć coś nowego, niestety mieszkanie samochód itd i nie za bardzo możemy w tym roku poszaleć. Tym bardziej, że jeszcze nad morze nasze chcemy jechać

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
A co do facetów i dzieci- byłam w niedzielę u tej koleżanki od psiaków, i ona ma też rocznego synka. Jak byliśmy u niej, to jej mężuś non stop albo przy komputerze albo przed tv, a dzieckiem i psem ona się non stop zajmowała. Siedziała z nami i cały czas synek na rękach, tatuś nawet się nie domyślił żeby chociaż na trochę go zabrać.... Albo też opowiadała, że raz musiała gdzieś pojechać czy coś zrobić i mówi weź ich na spacer. A on na to, że jak to, przecież on z psem i dzieckiem naraz nie da sobie rady! No a ona jakoś na co dzień sobie radę daje... Naprawdę, faceci pozują na takich silnych i w ogóle co to nie oni, a jak przychodzi co do czego to porażka totalna...
Masakra...albo nie...masakiernia. Jak tak można, przecież to istny egoista.
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 10:11   #1394
kasienka1985
Zakorzenienie

hej kochane
Wita Was 13.05.2009 we środę z rana zasmarkaniec
Cytat:
oj biedulko, mam nadzieję, że mąż szybko skończy i Cię do domku zawiezie, a później oczywiście mooooocno wygrzeje
Zawiózł, zawiózł... ale nie wygrzał
Cytat:
kasienko jak to nie grzeje ostatnio? a co mu?
a nie wiem
nie chce mnie ostatnio...
jakiś zmęczony jest... albo zdenerwowany...
ale chociaż kakao zrobił i ferveksa chorej żonce
Cytat:
a ja nie wiem czy mowilamale w pazdzierniku prawdopodobnie skoczymy na tydzien gdzies w cieple strony cieszy mnie to strasznie bo mielismy w tym roku calkiem odpuscic ale upolujemy pare dni przed jakies last minute i odpoczniemy za caly rok
no to superancko
My też bedziemy liczyć na last minute
Cytat:
Wow dresiara! dresiara!
Cytat:
Chorowitki- zdrowiec i kurowac sie! niech malze grzeja porzadnie w nocy!

Iza- na fot.2 niezly szpagat!!! fajna taka atrakcja te linki :d ja pamietam jak 1szy raz bylam na paintballu to spodobalo mi sie niesamowicie pomimo kilku siniakow
1- danke
2-
3- hie hie- ja go widziałam na żywca tego szpagata w wykonaniu Pani dresiary
a na paintballa wąż mnie namawia ale ja sie własnie siniaków boję- bo mam strasznie delikatne ciało i bede wyglądała jak z plamami opadowymi poza tym ja jakas taka anty-sportowa jestem wogle to do jestem

Cytat:
I Kasienka jak zwykle domaga się honorów Trzeba bylo z gołymi pośladami latać?! Teraz to tylko herbate z malinami moge Ci przesłać Na mojito z tym chorobskiem sie nie załapiesz.
dzieki za arbatke myszka
po sobocie- alkoholom mówię stanowczo: NIE!
Cytat:
Kto to widział tak z gołymi nogami latać.
Kogo to chciałaś wyrwać na tej dysce ?
Zdrowiej nam szybciutko
I oczywiście tęskimy za Tobą cały czas
1- aaaaaaaaa... bo rajstop nie zabrałam z domu a byłam u teściowej
2- wyrwać nikogo nie chciałam- bo byłam z mężem
ale najlepsze było jak podszedł do mnie taki chłopak jak tańczyłam <znam go z widzenia, bo chodziliśmy do tej samej szkoły podstawowej- tylko on rok niżej- taki fajny nawet się wyrobił >
i mówi do mnie:
hej, poznajesz mnie??
ja <z lekką fazą> mówię: nooo
on do mnie: co tu robisz? sama jestes?
ja na to: niee, z mężem

Prawie wypłynęły mu oczy i poszedł
Uśmiałam się jak gupek z niego
3- danke
4- no ja myślę

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 11:05   #1395
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
My też bedziemy liczyć na last minute
wogle to do jestem
po sobocie- alkoholom mówię stanowczo: NIE!
Ad1. Kacha to może gdzieś na tym laście się spotkamy
Ad. 2 A co to mi za inseminacje
Ad.3 Ciekawe jak długo...
Stary 2009-05-13, 11:20   #1396
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
No i wszystko jasne...
Udanych zakupów, aja spadam do liczenia, bo jutro musze wysłać ostateczna wersje pracy....

zakupki się udały, kupiłam sobie dzinsy , a to nie łatwa sztuka w moim przypadku
Cytat:
świetne zdjęcia, zwłaszcza szpagat , od razu widać, żeś instruktorka fitnessu
Cytat:
Hmmm..też jestem specjalistą
jakieś szczegóły?
Cytat:
Zawiózł, zawiózł... ale nie wygrzał

ale najlepsze było jak podszedł do mnie taki chłopak jak tańczyłam <znam go z widzenia, bo chodziliśmy do tej samej szkoły podstawowej- tylko on rok niżej- taki fajny nawet się wyrobił >
i mówi do mnie:
hej, poznajesz mnie??
ja <z lekką fazą> mówię: nooo
on do mnie: co tu robisz? sama jestes?
ja na to: niee, z mężem

Prawie wypłynęły mu oczy i poszedł
Uśmiałam się jak gupek z niego
ad.1 łot cham, powiedz, że jak nie będzie grzał, to już go siostra Pelargonia do tego zmusi, siłom
mój za to mnie rano dopadł

ad.2. niezła akcja , chciałabym zobaczyć minę tego gościa

Kasieńko lepiej już dziś się czujesz?

ja musiałam właśnie dmuchawkę włączyć, bo zimnica tu u mnie w biurze

miłego laseczki

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 11:30   #1397
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:

u mnie też zimnica, ale dmuchawy nie mam

Stary 2009-05-13, 11:44   #1398
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:

zakupki się udały, kupiłam sobie dzinsy , a to nie łatwa sztuka w moim przypadku
jakieś szczegóły?
Pokaż mi kogoś (czytaj kobietę) która bez problemu jeansy kupuje
Hmmm...specjalista i tyle. Mogę sobie dodać, że specjalista od spraw statystyki ze mnie i chyba to prawda bo na dzień dzisiejszy raczej nikt mnie nie zastąpi (bez przyuczenia, musiałabym kogoś nauczyć bo tak oigólnie to wiadomo, że nie ma ludzi niezastąpionych).

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
u mnie też zimnica, ale dmuchawy nie mam
Stary 2009-05-13, 11:50   #1399
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Ad1. Kacha to może gdzieś na tym laście się spotkamy
Ad. 2 A co to mi za inseminacje
Ad.3 Ciekawe jak długo...
1- łooooooooooooooo ale by było... upojnie
2- aaaa jakaś niska samoocena mi się włączyła ... często tak mam
3- hie hie
Cytat:

ad.1 łot cham, powiedz, że jak nie będzie grzał, to już go siostra Pelargonia do tego zmusi, siłom
mój za to mnie rano dopadł

ad.2. niezła akcja , chciałabym zobaczyć minę tego gościa

Kasieńko lepiej już dziś się czujesz?

1- czekam na fotkę sexy dupeczki w dżinkach i mam ten sam problem z kupnem jeansów wiecznie coś mi w nich nie gra <szczególnie pokaźność mego zada >
2-zazdroszcze Ci tego napadu ja jestem na głodzie
3-mina była boska chował się przede mną po kątach przez całą imprezę
4- p=d + a=o + -wato <mały rebusik >
nochal odpada od katru
5-u mnie tez zimnica, podobnie jak u Aguni- dmuchawki brak i siedzę sobię w kurtałce

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Stary 2009-05-13, 12:17   #1400
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Koleżanka mi gdzieś zagineła w akcji i jeszcze jej nie ma A za niecałe 2 h zmykam do okulisty.
U mnie też zimno jak cholera - niby słoneczko piękne a jak wyszłam na zakupki w klapeczkach to mi palce w stopach powykręcało z zimna

kina - gratuluję zakupu dzinsów I też tu się podpiszę że kobiecie chyba każdej ciężo kupić fajne gaciory. Ja na przykład zawsze mam problem z długością - wszystkie są za krótkie
Stary 2009-05-13, 12:37   #1401
LilStar
Wtajemniczenie

cześć Żonki Doskonałe

mam nadzieję ze mnie przyjmiecie spowrotem w swe grono

postaram się wieczorem opisać co u mnie i troszkę Was podczytać.

a narazie wracam pracować

dziękuję zwaszcza Dagmarce, Kasience, Dzascie Kinusi Miloszce Marcie za pamięć wsparcie któreego tak bardzo potrzebowałam w tym trudnym dla mnie okresie.
buziaki
Stary 2009-05-13, 12:44   #1402
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez LilStar Pokaż wiadomość
cześć Żonki Doskonałe

dziękuję zwaszcza Dagmarce, Kasience, Dzascie Kinusi Miloszce Marcie za pamięć wsparcie któreego tak bardzo potrzebowałam w tym trudnym dla mnie okresie.
buziaki
Oooo... wreszcie jesteś i mogę Cię poznać Dziewczyny ciągle cię wspominały Fajnie że jestes znów
Stary 2009-05-13, 12:45   #1403
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
cześć Żonki Doskonałe

buziaki
Nooooooooooooooooooo w końcu!!!
Miliiiiiiiiiiiiiii teraz na Ciebie czekamy!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jedna zguba powróciła
Nie za ma co babolku

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Stary 2009-05-13, 12:51   #1404
LilStar
Wtajemniczenie

jak mnie wita nasz Pysiolekodrazu się miluchno robi na serduchu
dziękuję mój Kasieńkowy Rozweselaczu
Stary 2009-05-13, 12:53   #1405
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
cześć Żonki Doskonałe

buziaki
Liluś no nareszcie Ale się cieszę że w końcu do nas wróciłaś, brakowało nam tu baaaaaaaaaaaardzo Ciebie słoneczko

Stary 2009-05-13, 12:55   #1406
LilStar
Wtajemniczenie

Aguniu moja Kochanatęskniło się za naszymi spotkankami i imprezkami wieczornymimam nadzieję na szybkie nadrobienie
Stary 2009-05-13, 13:06   #1407
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Aguniu moja Kochanatęskniło się za naszymi spotkankami i imprezkami wieczornymimam nadzieję na szybkie nadrobienie
My tu wszystkie za tym tęsknimy Bo coś mało tego tutaj ostatnio

Stary 2009-05-13, 13:11   #1408
LilStar
Wtajemniczenie

to koniecznie trzeba nadrobićAguś pamiętasz jak nieraz się chichrałysmy tak że nas brzuszki bolały?bardZo mi tego brakuje.mam nadzieję ze stare dobre czasy powrócą i to szybko
Stary 2009-05-13, 13:25   #1409
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
cześć Żonki Doskonałe

buziaki
Wow cześć Lilku, wreszcie jesteś. Fajnie. Mam nadzieję, że teraz już będziesz.
Stary 2009-05-13, 13:26   #1410
LilStar
Wtajemniczenie

będę Gosiaczkujak mieszkanko?

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości