|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V
Witam Was kochane,witam nowe dziewczyny,Patka gratulacje,trzymam kciuki za Ciebie i fasolke
ostatnio mnie nie bylo bo bardzo zle sie czulam(piatek caly przespalam,a na dokladke malo nie zemdlalam tak mi slabo bylo)...jutro ma przyjsc @...ale test dzis zrobilam i nic...jedna krecha nic nie rozumiem
|
|
|
|
#3572 | |
|
Zadomowienie
|
ale sie przeraziłam dzisiaj.
Może ktoś pamieta jak opisywałam zacieranie miejsca zbrodni przed tesciową po upieczeniu nie udanego ciastka?? Jakimś cudem ten worek ze śmieciami gdzies się uchował w garażu przed wywozem smieci. Przyjezdzam dzisiaj po pracy worek ze śmieciami wyniesiony przed dom i na dodatek przerwał się w miejscu gdzie było ciasto ![]() moja zbrodnia wyszła na wierzch w razie czego jakby sie tesciowa pytałam powiem ze to nie moje ![]() ![]() hehe ----------------------------------------------------------- jutro wyjazd na studia trzymajcie kciuki zeby sie promotor w koncu zjawił na konsultacjach i zeby w koncu zatwierdził projekty ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Cytat:
|
|
#3573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez youyou Czas edycji: 2009-05-12 o 22:18 |
|
|
|
|
#3574 |
|
Wtajemniczenie
|
GOOHA3 nadzieja malutka jeszcze jest...ale po tym tescie jest ona naprawde malutka
|
|
|
|
#3575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
od wczoraj braz i dziś ,chodź mniej niż wczoraj i tak idę na kontrole do ginki w czwartek to niech sprawdza co mi jest,bo to normalne nie jest ![]() kiedyś tez miałam 2 dni @,ale wtedy krew była większa coś się dzieje tylko co ![]() ja testów już nie robie,już dość dużo kasy na nie straciłam,jedynie zrobie jak będę pewna,ze to ciąża i będę mieć pamiateczkę inaczej nie robię...
|
|
#3576 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Powiedz, że to mąż robił, ale coś mu nie wyszło chyba, heheAle swoją drogą, jaka to złośliwość rzeczy martwych, żeby tak o sobie przypominać ![]() DAnia Przykro mi, że nie wyszło dobrze z egzaminem, ale za pierwszym razem zdaje się tylko fartem. W czerwcu będzie OK ![]() U mnie też końcówka cyklu, ale o ile nic mnie nie boli, co dziwne, to mam wrażenie, że jestem jedno wielkie PMS Tak więc ja nie testuje tylko spokojnie czekam na @ ( powiedzmy, że spokojnie) i trzymam kciuki za wszystkie dziewczynki testujące w tym tygodniu
Edytowane przez nina_k Czas edycji: 2009-05-13 o 07:52 |
|
|
|
|
#3577 |
|
Zakorzenienie
|
Dania nastepnym razem na pewno zdasz
bedziemy trzymac kciuki za Ciebie Gooha niestety nie ma zbrodni doskonalej slodkich senkow ![]() lub upojnej nocki jak kto woli
|
|
|
|
#3578 |
|
Raczkowanie
|
witajcie dziewczynki
patka napewno będzie wszystko ok mnie lekarz przepisał luteine ale mam wziąśc jakby bolał mnie brzuch a pozatym mam cały czas mdłości i wymioty nawet nie mam siły iść zrobić badań na kolejną wizytę no ale muszę się jutro zebrać pozdrawiam was i życzę od groma fasoleczek działajcie |
|
|
|
#3579 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
życze takiego gina wszystkim starającyma ja chyba znosze jajeczko boli mnie brzuch temp bz wiec chyba jeszczenie zniosłam ciekawe czy nam sie w maju uda, jakie sa objawy jajeczkowania poza ciągutkowatymprzejrzystym śluzem?
|
|||
|
|
|
#3580 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3581 |
|
Wtajemniczenie
|
Gosiu nie przyznawaj się
..Z dnia na dzień kocham Cię mocniej.. ..Spełnieniem Mych marzeń jesteś.. ..Iskierką malutką.. ..Która rozświetla mi życie.. ..I daje nadzieję na lepsze jutro.. ..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei.. |
|
|
|
#3582 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Poczekam do usg i jak zobaczę na własne oczy to wtedy uwierzę ![]() Cytat:
W razie c powiedz, że to twój mąż a on w razie co niech się przyzna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
pewnie ma nawał pacjentek ![]() A ja wczoraj zaliczyłam pierwszą drzemkę w ciągu dnia Tak mi się oczy zamykały, że już nie wytrzymałam Po niecałej godzinie obudził mnie szwagier telefonem i zdziwiony pyta " a co ty spałaś teraz" ja mówię że tak, a on na szczęście nie skojarzył faktów ![]() Dziewczyny mam pytanie, ten duphaston to bierzecie przed czy po posiłku?
|
|
|
#3583 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczynki
![]() Ja jak zwykle witam Was z pracy Ale ziiimno dziś rano było.... Na szczęście słoneczko świeci Teraz powinnam się wreszcie wziąć do roboty, ale jakoś mi się nie chce Patka następnym razem na pewno nie zapomnę o ręcznym ![]() Dziś od rana chwilami pobolewa mnie brzuch, piersi czuję nadal, ale mniej. Pewnie jutro przyjdzie ta wredna... Miłego dnia !!!!! |
|
|
|
#3584 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
a u mnie drugi miesiąc staran, zobaczymy co z tego bedzie.. bardzo bym chciala zobaczyć II kreseczki.. ale @ dopiero ok 22-24 bedzie, wiec jeszcze troche czasu mam ;p
|
|
|
|
#3585 |
|
Raczkowanie
|
DAnia jak to mówią - pierwsze koty za płoty. Szkoda, że nie zdałaś ale teraz już wiesz jak to jest i następny egzamin już Ci niegroźny będzie
u mnie jeszcze owu nie było, pewnie dalej cykl 35dni o ile wogóle owu będzie gooha3 cóż, nie widzę dla Ciebie przyszłości w "zbrodniczych kręgach".. skoro nawet ciasto Cię zdradza i takich tam pewnie trochę innych pozytywów też się znajdzie.. Witam również nowe staraczki i 3mam za wszystkie testujące w maju.. W sumie w maju jest dzień matki więc może los da zobaczyć 2kreseczki na teście
|
|
#3586 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
PATKA ja biore duphaston po posilku przez 10 dni liczac od 14 dc. A DZIS POPROSTU JESTEM WSIEKLA ZNOW TESCIOWA WPIEPRZA SIE W NASZE SPRAWY ZSNOW JEJ COS NIE PASUJE a moj Tz w dodatku przyznal jej racje Powiedzialm ze p****** nie rozmawiam z nim puki nie dojdzie do niego ze powienien za mna stanac a nie jescze mi dogadywac oni wszytscy chca zebym byla doskonala zebym pracowala a w dodatku zajowala sie domem robila po pracy obiady (gdzie w domu jestem dopiero o 20) Patka widzialm ze w pracy jestes dawaj na kawe
Nie rezygnuj z nadziei, nie daj się ponieść rozpaczy z powodu tego, co się stało. Opłakiwanie tego, co nie wróci, co zostało stracone bezpowrotnie, jest najgorsza z ludzkich słabości." - Khalil Gibran
|
|
|
|
|
#3587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak będę szła do wc to zrobię kółko i przyjdę do Ciebie Na cyfrę + tak?Ja ten duphaston też biorę po posiłku, tzn trochę odczekam i biorę, ale się zastanawiam jak to z tym by było jakby ktoś miał wymioty? Przecież weźmie tabletkę a po jakimś czasie może to wszystko wyleźć na zewnątrz co w takim przypadku? hehehe, ale mam rozkminki Pytam się czysto teoretycznie, choć dzisiaj zjadłam na śniadanie bułkę z żółtym serem i popiłam to wodą i jak nagle mnie cofnęło to myślałam, że wszystko oddam hehehe, na szczęście się uspokoiło ![]() A co do teściowej to widzisz takie jest mieszkanie z teściową, ona się wstawi za synka i zawsze będzie za nim. A Twój maż też źle zrobił. Też bym miała na twoim miejscu focha
|
|
|
#3588 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3589 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie no...teściowa się chyba nie skapnie , chyba nie będzie się przyglądała co jest w worku na śmieci Kobra Dania jak nie za pierwszym to za drugim ja zdałam za drugim podejściem ale jak już jeżdziłam sama autkiem to kiedyś na początku jazdy wogule nie zciepłam z ręcznego i tak jechałam przez pół miasta a jeszcze na dodatek przeklinałam na autko bo jezdzi jak mół, zero przyspieszenialede szorować samochód... miłego dnia
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 |
|
|
|
|
#3590 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie rezygnuj z nadziei, nie daj się ponieść rozpaczy z powodu tego, co się stało. Opłakiwanie tego, co nie wróci, co zostało stracone bezpowrotnie, jest najgorsza z ludzkich słabości." - Khalil Gibran
|
|
|
|
|
#3591 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3592 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny
Chciałam dołączyć do waszego grona starających się. Jestem po ślubie 11 m-cy i teraz postanowiliśmy z mężem powiększyć rodzinę. Oczywiście jak większość z Was staram się nie nastawiać, zdaję sobie sprawę, że może to nie być tak hop-siup. Mam nadzieję że rozczarowanie nie będzie duże jak przyjdzie @
To umysł kreuje świat wokół nas i nawet gdybyśmy stanęli tuż obok siebie na tej samej łące moje oczy nigdy nie ujrzą tego co widzą twoje - G. Gissing http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008061400300330.png |
|
|
|
#3593 |
|
Zakorzenienie
|
hej
kobra ah niech facet tez coś robi ,bo chlopa najgorzej nauczyć... dziewczyny zdacie prawko zobaczycie,ja zdałam za 3 razem,ale zdałam to najważniejsze ![]() no nieraz się z własnej głupoty nie zdaje,ale nieraz to egzaminatorzy musza zarabiać oczywiście na nas,ale cóż taka PL
|
#3594 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3595 |
|
Zakorzenienie
|
A ja poznałam kobrę
Ale mi się oczy zamykają... Co do egzaminu to najważniejsze to zdać - nieważne za którym razem
|
|
#3596 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
na puiwo pujdziemy ale po rozwiazaniu teraz to bede miala wiadopmosci z pierwszej reki o fasoleczce Patki ![]() oj mi tez sie zamykaja wlasnie poszlam z nudow na makijaz
|
|
|
|
|
#3597 |
|
Zakorzenienie
|
Jak to poszłaś z nudów na makijaż, tam do Joko? Ja mam trochę za daleko, zeby tam iść
I jak Cię pomalowała? Coś dzisiaj jakieś pustki
|
|
#3598 |
|
BAN stały
|
czesc wam
a ja szyjuje sie o pracy jej ale mi sie chce ale nic oby do konca nastepnego tygodnia i zwolnienie lekarskie nie rozspisuje sie za bardzo bo sie zaraz spoznie |
|
|
|
#3599 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3600 |
|
Zadomowienie
|
ja też chce Was poznać
oj szkoda że nie ma takiej osoby co by nam ufundowała spotkanie staraczek ... ale by było fajnie a ile płacicie za pomalunek ? wyprałam siedzenia, poukładałam troszkę drzewa, wypiłam kawe i poleciałam do sklepu po zupke chińską... jakoś smak mi naszedł , zjem i idę dalej układać drewno rzeczywiście tu jakoś pustki ... to narka
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:29.

nic nie rozumiem

Ale ziiimno dziś rano było.... Na szczęście słoneczko świeci