Żony doskonałe PM2008 - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-13, 15:04   #1441
agunia82
Zakorzenienie

Dot.: Żony doskonałe PM2008

A ja tam pozwolę Kasieńce z mostu skoczyć pod jednym warunkiem- że ten most sama wybiorę (i oczywiście będzie to najniższy z możliwych mostów

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 15:07   #1442
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Kasieńko, co do gwałtu, to mój mi często mówi, że chciałby, żebym go zgwałciła To ja mu na to- ciekawe jak mam Cię zgwałcić jak Tobie seksu chce się non stoper, to to żaden gwałt wtedy

A co to się dzieje z Twoim mężulem skarbie?
hehehehehehhee

Jeszcze niedawno to ja tak miałam ani trochę mi się nie chciało- za dużo spraw na głowie
Teraz on ma taki jakiś okres w swoim życiu i ja go rozumiem <bo wiem jak to jest>.
Ale najbardziej wkurza mnie to, że jak się do niego przymilam i on doskonale wie o co mi chodzi, to zamiast mi wytłumaczyć żebym się nie gniewała bo jest zmęczony itp.
To on: najzwyczajniej w świecie udaje, że nie wie o co mi kaman i np. zaczyna oglądać tv!
A mnie wtedy krew zalewa i się na niego obrażam, na co on później jest niebywale zdziwiony "dlaczego ja się obrażam"?
No nie jest durny?? no nie jest??
Ubić tylko i zwłoki wyrzucić na pożarcie rekinom

Szczerze Wam powiem, że chyba ponad 2 tygodnie jestem na poście

Malutka- ciumak dla przystojniaka wyspacerowanego

Lecę kochane moje króliki
Skończyłam robotkę i zmykam do wężosława

EDIT:
o Wy koziczki
Widzę, że jeszcze chcecie żebym Was nękała swym marudzeniem
Obiecuję rozważyć ewentualny skok Stefczyka - znaczy się Kasika

Si ju majk Miłego wieczornego

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!

Edytowane przez kasienka1985
Czas edycji: 2009-05-13 o 15:11 Powód: :]
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 15:16   #1443
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość

Jeszcze niedawno to ja tak miałam ani trochę mi się nie chciało- za dużo spraw na głowie
Teraz on ma taki jakiś okres w swoim życiu i ja go rozumiem <bo wiem jak to jest>.
Ale najbardziej wkurza mnie to, że jak się do niego przymilam i on doskonale wie o co mi chodzi, to zamiast mi wytłumaczyć żebym się nie gniewała bo jest zmęczony itp.
To on: najzwyczajniej w świecie udaje, że nie wie o co mi kaman i np. zaczyna oglądać tv!
A mnie wtedy krew zalewa i się na niego obrażam, na co on później jest niebywale zdziwiony "dlaczego ja się obrażam"?
Ehhh no też tak miałam, przez te nasze kłótnie, problemy itp całkowicie straciłam ochotę. Ale rozmawiałam o tym z mężem szczerze i on mnie rozumiał, chociaż widziałam że mu z tym ciężko... No ale podstawa to jest rozmowa a nie odwracanie się i udawanie że nie ma tematu... na pocieszenie

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 15:18   #1444
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
o Wy koziczki

Si ju majk Miłego wieczornego

dozoba

czymajta się tam i się w końcu poprzytulajta z wężem

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 15:27   #1445
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Kurcze szybko muszę odpisać bo już do domku idę...
Cytat:
Napisane przez LilStar Pokaż wiadomość
będę Gosiaczkujak mieszkanko?
Fajowo. Nie ma jak u siebie

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
ja mam problem, bo mi na uda nie wchodzą, a jak już wejdą, to w pasie za szerokie , a wczoraj znalazłam takie, w których nie wyglądam jak ostatni baleron i się cieszę
Moje przez biodra nie przełażą a jak przelezą to w pasie za duże

Cytat:
Napisane przez mooonik Pokaż wiadomość
Hejka laseczki
muszę się Wam pochwalić moim sukcesem- w końcu wylazłam z łóżka, po 4 dniach leżenia prawie plackiem mam dość no i dzis jest na tyle dobrze ze mogłam wstać i usiąść sobie w fotelu, jeszcze chyba nie czułam się tak słabo przez chorobę bardzo mądrze napisane Gosiu
chciałabym żeby tak właśnie było u mnie i mam nadzieję że będzie, na szczęście mój mąż jest tak wychowany że nie uznaje czegoś takiego jak podział obowiązków na męskie czy damskie, jak trzeba to posprząta, gotować to uwielbia wręcz mógłby cały dzien pichcić więc myśle że przy dziecku nie zostawi mnie samej
Ojej biedactwo
Mój też raczej będzie mi pomagał. Robi sporo w domu, mógłby więcej ale czasami myślę, że mu się nie chce spryciarz z niego

Cytat:
Moje kochane z nochala leci mi ciuraskiem
Mam dość- a na chorobowe nie chcę iść bo mnie wykopią z roboty jak będę tak sobie bimbać Sama nie wiem co robić
Jedyna rada - mężowskie grzanie na maxa

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
Hejka
Byliśmy dzisiaj z synkiem na kontrolnym usg i jest wsio oki tylko musimy jeszcze iść do nefrologa. A poza tym zaliczyliśmy pierwszy spacerek
Dobrze, że wszystko dobrze

Cytat:
No, trochę jest ale może na serio jest zmęczony bo faceci tak generalnie to zawsze chcą...
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 15:33   #1446
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Moje przez biodra nie przełażą a jak przelezą to w pasie za duże
i zawsze cuś
dlatego wielka jest moja radość, że jako tako w tych wczoraj zakupionych wyglądam

Mąż i żona...
Stary 2009-05-13, 15:40   #1447
LilStar
Wtajemniczenie

Kasik Ty nie wal główencją w ten mur bo mnie boli a co dopiero Ciebiebuziak i przytulas, no i cofłam te smarkaty truskawkowe
Agunia ma rację przytulas rozmowa i wszystko wróci do normy pomału
i nie skakaj plissss

a bbeemki to temat rzekaja mam hopla na punkcie toyoty rav4a blacharą raczej nie jestemciba.mąż obiecał że zakupibędzie lans

gosiu to super wiadomośc
Stary 2009-05-13, 15:45   #1448
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Żony doskonałe PM2008

HEJ SŁONKA.
Cytat:
Kasieńko, co do gwałtu, to mój mi często mówi, że chciałby, żebym go zgwałciła To ja mu na to- ciekawe jak mam Cię zgwałcić jak Tobie seksu chce się non stoper, to to żaden gwałt wtedy
Mój też tak by chciał....
Cytat:
Hejka laseczki
muszę się Wam pochwalić moim sukcesem- w końcu wylazłam z łóżka, po 4 dniach leżenia prawie plackiem mam dość no i dzis jest na tyle dobrze ze mogłam wstać i usiąść sobie w fotelu, jeszcze chyba nie czułam się tak słabo przez chorobę
a to cwaniak jeden my nie ścielimy łóżka w ciągu tygodnia, stwierdziliśmy że nie ma po co skoro i tak wieczorem trzeba wyciągać i zakładać wszystko od nowa, zarzucam tylko narzute i jest git , tylko na weekend chowamy wszystko żeby ładnie wyglądało
To się umordowałaś tak leżąc, co?
Osz Ty ostrzeliwańcu...
zdrowiej Słońce!!!
A co to ścielenia, to ten dobrze, tyle, że ja ścielę, bo jak nie zaścielę, to zaraz teściowa zaścieli, żebyśmy porządek mieli...
lubi porządek, ale taki normalny, bez przesady, że co dzien sprząta wszystko i lata po katach....
Cytat:
cześć Żonki Doskonałe
mam nadzieję ze mnie przyjmiecie spowrotem w swe grono
postaram się wieczorem opisać co u mnie i troszkę Was podczytać.
a narazie wracam pracować buziaki
Liluś jaka miła niespodzianka...:przy tul:
Super, ze jesteś...i tak już zostań z nami!
Przyjmiemy z wielką przyjemnością...
Cytat:
zakupki się udały, kupiłam sobie dzinsy , a to nie łatwa sztuka w moim przypadku
To się pochwal teraz kinuś...
Dmuchawiec...
Cytat:
Wita Was 13.05.2009 we środę z rana zasmarkaniec
a nie wiem
nie chce mnie ostatnio...
jakiś zmęczony jest... albo zdenerwowany...
ale chociaż kakao zrobił i ferveksa chorej żonce

ale najlepsze było jak podszedł do mnie taki chłopak jak tańczyłam <znam go z widzenia, bo chodziliśmy do tej samej szkoły podstawowej- tylko on rok niżej- taki fajny nawet się wyrobił
i mówi do mnie:
hej, poznajesz mnie??
ja <z lekką fazą> mówię: nooo
on do mnie: co tu robisz? sama jestes?
ja na to: niee, z mężem
Prawie wypłynęły mu oczy i poszedł
Uśmiałam się jak gupek z niego
kasienko powitanie the best
Dobrze, że sie opiekuje, ale niech wygrzeje jeszcze...
Chciałabym widzieć jego minę...
Cytat:
No na serio humorku brak. Wiem, że i tak więcej przy dziecku robi mama i to po części normalne. Jednak sytuacja, w której ojciec w ogóle nie przejawia chęci do pomocy dla mnie jest niedopuszczalna. Tego będę się trzymać.
Męża od razu nastawiam...chcesz dzidziusia, tak, a będziesz Go też wychowywał pytam...i takie tam pogadanki...heh, ale chcę żeby za wczasu wiedział jaki jest mój stosunek do tego. Żeby później nie było niedomówień...jak chce dzidziusia to tylko wtedy, gdy będzie gotowy na to, zeby poświecić mu czas, nie mówię o siedzeniu z nim godzinami, bo fakt z mamą przebywa najwięcej, ale tyle ile będzie mógł i żeby to wynikało z jego chęci, że sam chce sie nim zajmować, a jak nie to będę znowu pogadanki urządzać, ze dziecko ma też tatusia...

Cytat:
Napisane przez Anusia_piekniusia Pokaż wiadomość
JAk tam z rańca ? Ja miałam ambitne plany zabrać się za porządki bo chata zachwaszczona, sterta brudnych naczyć i co - wyłączyli nam ciepłą wodę Jakaś awaria czy coś. Zaraz ma kumpela do mnie wpaść obejrzeć moje foty i filmik ślubny bo za rok się hajtają i własnie sa na tych wszystkich fajnych etapach Ach jak ja jej zazdroszczę No ale przynajmniej sobie powspominam
Anusia ja mam w grupie dwie laski, które ślubują w październiku... wypytałam o wszystko...heh
A znajoma ma w sierpniu 2009 no to tez coś podpyta czasem...
Bardzo mnie cieszy jak tak moge pomóc w czymś...bo w końcu to niedawno i mnie dotyczyło
No i jedna koleżanka ze średniej na gadu mnie wypytuje ciagle o wszystko, jaki kolor tego ma wybrac, a jakie tamto...i czasem mnie śmieszy, bo ja robiłam wszystko tak żeby było moje wymarzone, a nie takie jake komuś sie spodoba...Ostatnio chciała porzyczyć rękawiczki , zeby pokazać na wzór w salonie, bo takich jak ja miałam na ślubie, nie mieli...no to już troszkę przesada, bo wzorów jest trochę, a ona akurat takie....ale nie złoszczę się, bo jest ok.
No to się wypowiedziałam...:rolle yes:
Cytat:
no mojego już trochę ustawiłam Jak kończę później pracę, to on gotuje, robi zakupy. Sam z siebie wymyśla co można zrobić na obiad Pranie już umie nastawić i nie przybiega za każdym razem się pytać w jakiej to temperaturze A jak zamieszkaliśmy razem to pralki nawet nie chciał się tykać "bo to za trudne". Także jak się nad chłopem popracuje, to się ma
A co do facetów i dzieci- byłam w niedzielę u tej koleżanki od psiaków, i ona ma też rocznego synka. Jak byliśmy u niej, to jej mężuś non stop albo przy komputerze albo przed tv, a dzieckiem i psem ona się non stop zajmowała. Siedziała z nami i cały czas synek na rękach, tatuś nawet się nie domyślił żeby chociaż na trochę go zabrać.... Albo też opowiadała, że raz musiała gdzieś pojechać czy coś zrobić i mówi weź ich na spacer. A on na to, że jak to, przecież on z psem i dzieckiem naraz nie da sobie rady!...
I ja tak pracowac zamierzam, no chyba, ze się okaże, ze nie bedzie co wypracowywać, bo bedzie się brał ....
Też znam taką parę, gdzie mąż przy kompie, a żona z dzieckiem całymi dniami...nawet jesli mąż pracuje, to nie wyklucza Go bycia ojcem...
Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
no mi sie @ wlasnie dzis skonczyla
No to wiem od kogo się "zaraziłam" @
Bo u mnie właśnie zawitała...
Cytat:
Hejka
Byliśmy dzisiaj z synkiem na kontrolnym usg i jest wsio oki tylko musimy jeszcze iść do nefrologa. A poza tym zaliczyliśmy pierwszy spacerek
już jest poprawa, ale jeszcze czasami jak robi kupkę to się spina, ale to jest niestety taki urok wcześniactwa
No to fajniutko, że spacerek już ...
A jak jest oki, to sie cieszymy bardzo...

A ja teraz będę leniuchować...
a potem do kolejnej pracy się zabiorę...

Idę na loda, chcecie Big Milk'a czy Bambino, bo takie kupiłam...??
Wiadomośc przeładowana grafiką...
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 15:54   #1449
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość
To się pochwal teraz kinuś...
Dmuchawiec...

Wiadomośc przeładowana grafiką...

dobre, muszę mu to powiedzieć

ja, ja chcę loda , bambino oczywiście

Mąż i żona...
Stary 2009-05-13, 16:02   #1450
LilStar
Wtajemniczenie

Malutka Izkadzięki Dziewczyny

a mi się seksowania odechciało narazie-Mąż na szczęscie rozumie...za to chalanko i tulaski obowiązkowe

Aguś niestety zdarzają się jak ja to mówię Ojcowie z przypadkumam nadzieję ze Mój Małż stanie na wysokości zadaniajuż ja o to zadbam
loda kce mi się

Edytowane przez LilStar
Czas edycji: 2009-05-13 o 16:03 Powód: bo zapomniałąm o tulaskach
LilStar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 16:14   #1451
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
Skok Kasika...absolutnie się nie zgadzam.
agunia ma rację, że rozmowa to podstawa...
My jak zamieszkaliśmy razem, to bardziej się chyba rozumiemy jeśli chodzi o te sprawy, bo łatwiej wytłumaczyc dlaczego nie, a potem po prostu można sie przytulić...

Cytat:

dobre, muszę mu to powiedzieć

ja, ja chcę loda , bambino oczywiście
Prosze babmino....
A komu Ty chcesz to powiedzieć kinuś ?
Aha, to ja zaraz się zaatakuję na pv
Cytat:
a bbeemki to temat rzekaja mam hopla na punkcie toyoty rav4a blacharą raczej nie jestemciba.mąż obiecał że zakupibędzie lans
A ja mam uzależnienie od Chrysler'a 300C no i Scanii męża...
Stary 2009-05-13, 16:17   #1452
paulinaizabela
Zakorzenienie

Hejka żoneczki
No i Sofi mi zarzucila ze wam lato zabralam wczoraj... i co ja patrze a dzis juz go nie ma pewnie do Was wrocilo co? przyznac sie
i z powodu pogody znowu humorku nie ma i len sie wkradl...

Wiecie co?
zapisalam sie dzisiaj do Avonu tutaj
i sie ciesze bo zainteresowanie jest a zawsze to jakas rozrywka dla mnie hehe..
no i ciekawe te katalogi tu maja strasnie duzo promocji
zobaczymy jak mi to bedzie szlo

Cytat:
Nie martw się, będzie dobrze a jak dobrze pójdzie to w następne wakacje będziemy miały o czym gadać
My też na super lasta polujemy, a jak u Was wycieczki tańsze niż w Polsce?
to super teraz trzeba troche popracowac nad tym..ale to przyjemna robota jest

wycieczki tanie tutaj tzn. w pl w inne miejsca jest taniej a tu w inne np. stad do portugalii i hiszpanii jest tanio a do grecji juz nie... i na odwrot...
no i zalezy kiedy oczywiscie najlepiej pare dni przed odlotem sie wybrac do biura, my np. kiedys pojechalismy na malte za 200 euro od osoby na tydzien HB - a kupilismy wycieczke 4 dni przed wylotem

Cytat:

kina - gratuluję zakupu dzinsów I też tu się podpiszę że kobiecie chyba każdej ciężo kupić fajne gaciory. Ja na przykład zawsze mam problem z długością - wszystkie są za krótkie
a dla mnie wszystkie za dlugie, chociaz tutaj sa rozne dlugosci z tego samego rozmiaru...ale jak szukam to oczywiscie nic mi nie pasuje

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
Postaram sie dziewczyny cos wieczorkiem napisac bo czasu ostatnio brak . Tylko mnie nie bijcie.... Przez ta prace ciezko mi sie ogarnac ze wszystkim
wlasnie jak tam w pracy kochana?? zaklimatyzowalas sie juz?

Cytat:

Kinuś ostatnio kolega poczęstował mnie wyjaśnieniem skrótu BMW-
Blachara musi wsiąść
odrazu mówię nie mam nić przeciwko ale jakoś mi się smieszno na pyszczaku robi jak widze Laseczkę w beemce

milo mi Cie poznac

widze ze watek od dzis tetni zyciem i to Twoja sprawka

Cytat:
Hejka
to super ze maly poznaje juz swiat z zewnatrz i ze zdrowiutki chlopak z niego...

Cytat:
Mogę jednak skoczyć z tego mostu?
ani mi sie waz!!!
kto nas tu bedzie rozweselal???

Izka postaram sie wiecej Ci nie zarazac @
Stary 2009-05-13, 16:21   #1453
mooonik
Zakorzenienie

Cytat:

To się umordowałaś tak leżąc, co?
Osz Ty ostrzeliwańcu...
zdrowiej Słońce!!!
Też znam taką parę, gdzie mąż przy kompie, a żona z dzieckiem całymi dniami...nawet jesli mąż pracuje, to nie wyklucza Go bycia ojcem...

ajć umordowałam sie i to okrutnie, nikomu nie życze
dzieki
a tez znam takie małżeństwo- nawet przez rok mieszkaliśmy razem, gość potrafił przyjść z pracy o 14 i od razu zasiąść przy kompie (wtedy była moda na Ogame) i tak potrafił spędzić calutki dzień a żona musiała posprzątać, ugotować, zakupy zrobić i jeszcze dzieckiem się zająć, teraz się wcale nie zmieniło bo ona mieszka w krynicy a on pracuje w krakowie, więc do domu jeździ raz na dwa tygodnie mają teraz dwójke dzieci, to chociaż dobrze że mieszkają u jej rodziców to coś jej pomogą
bardzo ich lubie oboje ale nie wyobrażam sobie takiej rodziny

a loda ja też kcem ale nie mogem

nie znoszę osób, które MUSZĄ mieć zawsze rację

Julitka

mooonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 16:22   #1454
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
Malutka Izkadzięki Dziewczyny

a mi się seksowania odechciało narazie-Mąż na szczęscie rozumie...za to chalanko i tulaski obowiązkowe

Aguś niestety zdarzają się jak ja to mówię Ojcowie z przypadkumam nadzieję ze Mój Małż stanie na wysokości zadaniajuż ja o to zadbam
loda kce mi się

No oczywiscie obowiązkowe...
A lodzik leci w Twojją stronę...tylko jeszcze nie wiem który...

Mi się nie odechciało, ale jestem na "chorobowym od s.e.k.s.u."

paulinko nie ma sprawy, dobrze, że w ogóle sie pokazuje...
A Avonem Krzyśka siostra sie zajmuje, to czasem mi cos fajnego poleci...

przepraszam moonik...samaka CI tylko narobiłam, masz pyszniutkie Hitki, albo rogaliki z dżemikiem, co?

Edytowane przez izka19855
Czas edycji: 2009-05-13 o 16:25
Stary 2009-05-13, 16:24   #1455
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
A komu Ty chcesz to powiedzieć kinuś ?
a ten dmuchawiec, to nie o moim mężu było?
jeśli nie, to ja zupełnie nie pokapowałam

Mąż i żona...
Stary 2009-05-13, 16:29   #1456
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
a ten dmuchawiec, to nie o moim mężu było?
jeśli nie, to ja zupełnie nie pokapowałam
Ja o tej dmuchawce, co to Cię ogrzewać miała...
A co ona taki dmuchawiec??
Stary 2009-05-13, 16:35   #1457
mooonik
Zakorzenienie

Izuś może być rogalik
a z tym dmuchawcem też myślałam że to o mężu Kini
coś Wam wklejam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg podanie.jpg (53,1 KB, 24 załadowań)

Julitka

Stary 2009-05-13, 16:36   #1458
dzasta110
Wtajemniczenie

Hej Misiole
Jestem padnięta nie mam siły odpisywać, ale nie mogłam się powstrzymać, żeby przywitać noszą Lil

LILOSZKU
SŁOŃCE
MOJE
WRÓCIŁAŚ!!!

Tęskniłam przeogrmoniaście
no dobra to do później

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 16:44   #1459
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Ja o tej dmuchawce, co to Cię ogrzewać miała...
A co ona taki dmuchawiec??

no to się żeśmy zrozumiały
Cytat:
coś Wam wklejam
bezbłędne

---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ----------

Dobra dziouchy, ja zmykam, trza do domku iść kiedyś, a po drodze jeszcze na solarkę wstąpię, to zanim się zakulam do domu, to mąż już pewnie będzie, Dmuchawiec jeden

miłego popołudnia Zboczuchy

Mąż i żona...
Stary 2009-05-13, 17:05   #1460
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Izuś może być rogalik
coś Wam wklejam
Stary 2009-05-13, 17:14   #1461
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
Izuś może być rogalik
coś Wam wklejam
Dobre....
Leci rogalik podkręcony....
Cytat:

no to się żeśmy zrozumiały
Dobra dziouchy, ja zmykam, trza do domku iść kiedyś, a po drodze jeszcze na solarkę wstąpię, to zanim się zakulam do domu, to mąż już pewnie będzie, Dmuchawiec jeden

miłego popołudnia Zboczuchy
Ja o dmuchawce, a się z męża Kinusi Dmuchawie zrobił...
No i już przechczony jest....pędź do Dmuchawca..
A kto zboczuch?

Fajnie jak nas sporo na wizazu....głupoty wychodza potem czasem, bo co inne się zacytuje, tu cos ktoś dopisze,a potem wychodzi...że kina ma w domu Dmuchawca...
Stary 2009-05-13, 18:39   #1462
paulinaizabela
Zakorzenienie

zoneczki ogladamy dzis YCD???
ja na pewno
Stary 2009-05-13, 19:08   #1463
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
ja na pewno

Chyba, że mi telewizor wyniosą.... ale nic na to nie wskazuje...
bo teściowa coś w kuchni robi, teściu z mężem przy autku latają, a ja siedzę i patrzę...co by tu napsocić...
Stary 2009-05-13, 19:15   #1464
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
JAk tam z rańca ? Ja miałam ambitne plany zabrać się za porządki bo chata zachwaszczona, sterta brudnych naczyć i co - wyłączyli nam ciepłą wodę Jakaś awaria czy coś. Zaraz ma kumpela do mnie wpaść obejrzeć moje foty i filmik ślubny bo za rok się hajtają i własnie sa na tych wszystkich fajnych etapach Ach jak ja jej zazdroszczę No ale przynajmniej sobie powspominam
to ci sie poszczescilo z tym sprzataniemco sie odwlecze to nie uciecze!!

Cytat:

Nie, no moje następne wakacje to będą raczej we dwójkę. W końcu od czego są babcie
no tak ale to dopiero jak dziecko bedzie wieksze, bo zal mi bedzie zostawiac roczne dziecko

Cytat:
Hejka
super

Cytat:
Izuś może być rogalik
coś Wam wklejam
haha dobre

Witajcie żonki
nie mialam czasu wczesniej zeby zajrzec bo bylam na zakupach!! kupilam narazie wyprawke ciuszkowa a gdzie tam wszystko.......
Witam cie Lilstar

dzieki za przypomienie ze dzisiaj jest YCD

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 19:16   #1465
mooonik
Zakorzenienie

Cytat:
ja na pewno
ja też pewnie będę oglądać
no chyba że małżuś wróci wcześniej to może jakieś wygrzewanko będzie

Iza psotniku Ty jeden
Czekoladko szalejesz z zakupami ostatnio, pochwaliłabyś się co tam kupujesz małej :tak:

Julitka

Edytowane przez mooonik
Czas edycji: 2009-05-13 o 19:19
Stary 2009-05-13, 19:20   #1466
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Witam popołudniowa porą

Lilstar - powiedz jak ty to robisz - wpadasz tak nagle i od razu coś się zaczyna dziać na forum Już tu ostatnio taki zastój był, a teraz nie ma mnie kilka godzin i juz prawie 3 strony naskrobane Fajnie będzie poznac cię wreszcie bardziej
Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
Postaram sie dziewczyny cos wieczorkiem napisac bo czasu ostatnio brak . Tylko mnie nie bijcie.... Przez ta prace ciezko mi sie ogarnac ze wszystkim
Daguś - mam nadzieje że szybko się przestawisz na ten nowy rytm życiowy i uda ci się gospodarowac tak czasem że będziesz do nas częściej zaglądać
Cytat:
Super że Dawidek dobrze się rozwija I gratuluję pierwszego spacerku
Cytat:
Anusia ja mam w grupie dwie laski, które ślubują w październiku... wypytałam o wszystko...heh
A znajoma ma w sierpniu 2009 no to tez coś podpyta czasem...
Bardzo mnie cieszy jak tak moge pomóc w czymś...bo w końcu to niedawno i mnie dotyczyło
No i jedna koleżanka ze średniej na gadu mnie wypytuje ciagle o wszystko, jaki kolor tego ma wybrac, a jakie tamto...i czasem mnie śmieszy, bo ja robiłam wszystko tak żeby było moje wymarzone, a nie takie jake komuś sie spodoba...Ostatnio chciała porzyczyć rękawiczki , zeby pokazać na wzór w salonie, bo takich jak ja miałam na ślubie, nie mieli...no to już troszkę przesada, bo wzorów jest trochę, a ona akurat takie....ale nie złoszczę się, bo jest ok.
No to się wypowiedziałam...:rolle yes:
Się rozpisałaś Tez tak mam że z chęcią udzielam wszelkich porad ślubno - weselnych Na horyzoncie mam na razie ta moją kumpelę i moją kuzynkę - tylko że ona jest daleko a na odległość ciężko tak czasami doradzać. A ta twoja koleżanka to rzeczywiście chyba trochę nie teges - tak o wszystko się pytać? masz rację że to jej gust powinien być najważniejszy i nim się powinna głównie kierować. No ale w sumie nie każdy ma ten zmysł estetyczny

Cytat:
ja na pewno
Ja oglądam obowiązkowo Tydzień temu przegapiłam

Piwko mam - tyskie zimne z soczkiem Któraś chce ? Acha - i jeszcze czekolada bąbolada do tego

Czeko - odwlekło się moje sprzątanie bo ciepłej wody nie mam do jutra

Edytowane przez Anusia_piekniusia
Czas edycji: 2009-05-13 o 19:22
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 19:29   #1467
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:

Chyba, że mi telewizor wyniosą.... ale nic na to nie wskazuje...
bo teściowa coś w kuchni robi, teściu z mężem przy autku latają, a ja siedzę i patrzę...co by tu napsocić...
no mi tez nie wyniosa bo nie ma kto
bede sama tzn z wizazem na kolankach

a Ty nie umiesz spokojnie siedziec tylko cos bys majstrowala

a mi sie przypomnialo ze tesciowa ma za 2 dni imieniny i po drodze do domku musze kartke dla niej kupic i tak nie dojdzie na czas ale lepiej pozno iz wcale
a mezul mowi a po co to tylko imieniny

---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ----------

Cytat:

Piwko mam - tyskie zimne z soczkiem Któraś chce ? Acha - i jeszcze czekolada bąbolada do tego
no ja sobie chyba po drodze karmi kupie
zeby tak o suchym pysku nie siedziec

ja zajadam mentosy owocowe
Stary 2009-05-13, 19:30   #1468
mooonik
Zakorzenienie

Cytat:

Piwko mam - tyskie zimne z soczkiem Któraś chce ?
no ja Was chyba powystrzelam normalnie jak nie jedna z lodami wyskakuje to nastepna z zimnym piwkiem

Cytat:

a mi sie przypomnialo ze tesciowa ma za 2 dni imieniny i po drodze do domku musze kartke dla niej kupic i tak nie dojdzie na czas ale lepiej pozno iz wcale
a mezul mowi a po co to tylko imieniny
no tak to tylko imieniny eh faceci...
Paulinko podziel się mentosem niech mam tez chwile przyjemności

Julitka

Edytowane przez mooonik
Czas edycji: 2009-05-13 o 19:33
Stary 2009-05-13, 19:34   #1469
LilStar
Wtajemniczenie

Paulinkomi także bardzo miło
Anusiumam nadzieję że wątek będzie tetnił życiem, nieraz robiłyśmy takie imprezki że boki zrywać, czasem bywa sentymentalnie-bo to też potrzebne. ale ja marudzenia mam dośc na kilka lat także

DzastuśSkarbeczku Ty mójto co laptop na kolankach-usypiamy Szymusia i sama dobrzewiesz

Moonikłobuziara

Kinuślatawiec?no no no

Czekoladko

spadam zaraz na małe winko z Przyjaciólką ale potem wpadnę sprawdzić obecnośći napiszcie mi kto odpadnął z ju kan dansiora

buziaki i czas zacząć ja stawiam grzańca albo jakieś inne cudo wybierać
Stary 2009-05-13, 19:40   #1470
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Cytat:
no ja sobie chyba po drodze karmi kupie
zeby tak o suchym pysku nie siedziec

ja zajadam mentosy owocowe
To może wymiana mentosa za czekoladki kostkę ?
Cytat:
no ja Was chyba powystrzelam normalnie jak nie jedna z lodami wyskakuje to nastepna z zimnym piwkiem
Moonik kochanie - to ja ci zagrzeję piwko, kcesz ?
Cytat:
spadam zaraz na małe winko z Przyjaciólką ale potem wpadnę sprawdzić obecnośći napiszcie mi kto odpadnął z ju kan dansiora
to miłego "winobrania"
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości