|
|
#1441 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
A ja tam pozwolę Kasieńce z mostu skoczyć pod jednym warunkiem- że ten most sama wybiorę (i oczywiście będzie to najniższy z możliwych mostów
|
#1442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze niedawno to ja tak miałam Teraz on ma taki jakiś okres w swoim życiu i ja go rozumiem <bo wiem jak to jest>. Ale najbardziej wkurza mnie to, że jak się do niego przymilam i on doskonale wie o co mi chodzi, to zamiast mi wytłumaczyć żebym się nie gniewała bo jest zmęczony itp. To on: najzwyczajniej w świecie udaje, że nie wie o co mi kaman i np. zaczyna oglądać tv! ![]() A mnie wtedy krew zalewa i się na niego obrażam, na co on później jest niebywale zdziwiony "dlaczego ja się obrażam"? No nie jest durny?? no nie jest?? ![]() Ubić tylko i zwłoki wyrzucić na pożarcie rekinom ![]() Szczerze Wam powiem, że chyba ponad 2 tygodnie jestem na poście ![]() Malutka- ciumak dla przystojniaka wyspacerowanego Lecę kochane moje króliki Skończyłam robotkę i zmykam do wężosława EDIT: o Wy koziczki ![]() Widzę, że jeszcze chcecie żebym Was nękała swym marudzeniem ![]() Obiecuję rozważyć ewentualny skok Stefczyka - znaczy się Kasika ![]() Si ju majk Miłego wieczornego
20.05.2015 punkt południe 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2009-05-13 o 15:11 Powód: :] |
|
|
|
|
#1443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dozoba ![]() czymajta się tam i się w końcu poprzytulajta z wężem |
|
|
|
|
#1445 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Kurcze szybko muszę odpisać bo już do domku idę...
Fajowo. Nie ma jak u siebie ![]() Cytat:
Cytat:
Mój też raczej będzie mi pomagał. Robi sporo w domu, mógłby więcej ale czasami myślę, że mu się nie chce spryciarz z niego![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No, trochę jest ale może na serio jest zmęczony bo faceci tak generalnie to zawsze chcą...
|
||||
|
|
|
#1446 |
|
Zakorzenienie
|
i zawsze cuś
![]() dlatego wielka jest moja radość, że jako tako w tych wczoraj zakupionych wyglądam |
|
|
|
#1447 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasik Ty nie wal główencją w ten mur bo mnie boli a co dopiero Ciebie
buziak i przytulas, no i cofłam te smarkaty truskawkowe![]() Agunia ma rację przytulas rozmowa i wszystko wróci do normy pomału ![]() i nie skakaj plissss ![]() a bbeemki to temat rzeka ja mam hopla na punkcie toyoty rav4 a blacharą raczej nie jestem ciba.mąż obiecał że zakupi będzie lansgosiu to super wiadomośc
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1448 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Osz Ty ostrzeliwańcu... zdrowiej Słońce!!! A co to ścielenia, to ten dobrze, tyle, że ja ścielę, bo jak nie zaścielę, to zaraz teściowa zaścieli, żebyśmy porządek mieli... lubi porządek, ale taki normalny, bez przesady, że co dzien sprząta wszystko i lata po katach.... Cytat:
Super, ze jesteś...i tak już zostań z nami! Przyjmiemy z wielką przyjemnością... Cytat:
Dmuchawiec... ![]() ![]() Cytat:
![]() Dobrze, że sie opiekuje, Cytat:
![]() Cytat:
A znajoma ma w sierpniu 2009 no to tez coś podpyta czasem... Bardzo mnie cieszy jak tak moge pomóc w czymś...bo w końcu to niedawno i mnie dotyczyło No i jedna koleżanka ze średniej na gadu mnie wypytuje ciagle o wszystko, jaki kolor tego ma wybrac, a jakie tamto...i czasem mnie śmieszy, bo ja robiłam wszystko tak żeby było moje wymarzone, a nie takie jake komuś sie spodoba...Ostatnio chciała porzyczyć rękawiczki , zeby pokazać na wzór w salonie, bo takich jak ja miałam na ślubie, nie mieli...no to już troszkę przesada, bo wzorów jest trochę, a ona akurat takie....ale nie złoszczę się, bo jest ok. No to się wypowiedziałam... :rolle yes:Cytat:
![]() Też znam taką parę, gdzie mąż przy kompie, a żona z dzieckiem całymi dniami...nawet jesli mąż pracuje, to nie wyklucza Go bycia ojcem... No to wiem od kogo się "zaraziłam" @ Bo u mnie właśnie zawitała... ![]() Cytat:
A jak jest oki, to sie cieszymy bardzo... A ja teraz będę leniuchować... a potem do kolejnej pracy się zabiorę... Idę na loda, chcecie Big Milk'a czy Bambino, bo takie kupiłam...?? ![]() Wiadomośc przeładowana grafiką... |
|||||||||
|
|
|
#1449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja, ja chcę loda
|
|
|
|
|
#1450 |
|
Wtajemniczenie
|
Malutka Izka
dzięki Dziewczynya mi się seksowania odechciało narazie-Mąż na szczęscie rozumie...za to chalanko i tulaski obowiązkowe ![]() Aguś niestety zdarzają się jak ja to mówię Ojcowie z przypadku mam nadzieję ze Mój Małż stanie na wysokości zadania już ja o to zadbamloda kce mi się
Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2009-05-13 o 16:03 Powód: bo zapomniałąm o tulaskach |
|
|
|
#1451 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
agunia ma rację, że rozmowa to podstawa... My jak zamieszkaliśmy razem, to bardziej się chyba rozumiemy jeśli chodzi o te sprawy, bo łatwiej wytłumaczyc dlaczego nie, a potem po prostu można sie przytulić... Prosze babmino....A komu Ty chcesz to powiedzieć kinuś ? ![]() Aha, to ja zaraz się zaatakuję na pv ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1452 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hejka żoneczki
No i Sofi mi zarzucila ze wam lato zabralam wczoraj... i co ja patrze a dzis juz go nie ma i z powodu pogody znowu humorku nie ma i len sie wkradl... Wiecie co? zapisalam sie dzisiaj do Avonu tutaj i sie ciesze bo zainteresowanie jest a zawsze to jakas rozrywka dla mnie hehe.. no i ciekawe te katalogi tu maja strasnie duzo promocji zobaczymy jak mi to bedzie szlo ![]() Cytat:
![]() wycieczki tanie tutaj tzn. w pl w inne miejsca jest taniej a tu w inne np. stad do portugalii i hiszpanii jest tanio a do grecji juz nie... i na odwrot... no i zalezy kiedy oczywiscie najlepiej pare dni przed odlotem sie wybrac do biura, my np. kiedys pojechalismy na malte za 200 euro od osoby na tydzien HB - a kupilismy wycieczke 4 dni przed wylotem Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() milo mi Cie poznac widze ze watek od dzis tetni zyciem i to Twoja sprawka ![]() Cytat:
ani mi sie waz!!! kto nas tu bedzie rozweselal??? Izka postaram sie wiecej Ci nie zarazac @ |
|||||
|
|
|
#1453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieki ![]() a tez znam takie małżeństwo- nawet przez rok mieszkaliśmy razem, gość potrafił przyjść z pracy o 14 i od razu zasiąść przy kompie (wtedy była moda na Ogame) i tak potrafił spędzić calutki dzień a żona musiała posprzątać, ugotować, zakupy zrobić i jeszcze dzieckiem się zająć, teraz się wcale nie zmieniło bo ona mieszka w krynicy a on pracuje w krakowie, więc do domu jeździ raz na dwa tygodnie mają teraz dwójke dzieci, to chociaż dobrze że mieszkają u jej rodziców to coś jej pomogąbardzo ich lubie oboje ale nie wyobrażam sobie takiej rodziny a loda ja też kcem ale nie mogem
|
|
#1454 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No oczywiscie obowiązkowe... ![]() A lodzik leci w Twojją stronę...tylko jeszcze nie wiem który... ![]() Mi się nie odechciało, ale jestem na "chorobowym od s.e.k.s.u." paulinko nie ma sprawy, dobrze, że w ogóle sie pokazuje... ![]() A Avonem Krzyśka siostra sie zajmuje, to czasem mi cos fajnego poleci... ![]() przepraszam moonik...samaka CI tylko narobiłam, masz pyszniutkie Hitki, albo rogaliki z dżemikiem, co? Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-05-13 o 16:25 |
|
|
|
|
#1455 |
|
Zakorzenienie
|
a ten dmuchawiec, to nie o moim mężu było?
![]() jeśli nie, to ja zupełnie nie pokapowałam |
|
|
|
#1456 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1457 |
|
Zakorzenienie
|
Izuś może być rogalik
![]() a z tym dmuchawcem też myślałam że to o mężu Kini ![]() coś Wam wklejam
|
#1458 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Misiole
![]() Jestem padnięta nie mam siły odpisywać, ale nie mogłam się powstrzymać, żeby przywitać noszą Lil LILOSZKU SŁOŃCE MOJE WRÓCIŁAŚ!!! Tęskniłam przeogrmoniaście no dobra to do później
![]()
|
|
#1459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to się żeśmy zrozumiały bezbłędne ---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- Dobra dziouchy, ja zmykam, trza do domku iść kiedyś , a po drodze jeszcze na solarkę wstąpię, to zanim się zakulam do domu, to mąż już pewnie będzie, Dmuchawiec jeden miłego popołudnia Zboczuchy |
|
|
|
|
#1460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1461 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Leci rogalik podkręcony.... ![]() Cytat:
No i już przechczony jest....pędź do Dmuchawca.. A kto zboczuch? Fajnie jak nas sporo na wizazu....głupoty wychodza potem czasem, bo co inne się zacytuje, tu cos ktoś dopisze,a potem wychodzi...że kina ma w domu Dmuchawca...
|
||
|
|
|
#1462 |
|
Zakorzenienie
|
zoneczki ogladamy dzis YCD???
ja na pewno
|
|
|
|
#1463 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1464 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co sie odwlecze to nie uciecze!!Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Witajcie żonki nie mialam czasu wczesniej zeby zajrzec bo bylam na zakupach!! kupilam narazie wyprawke ciuszkowa Witam cie Lilstar dzieki za przypomienie ze dzisiaj jest YCD
|
|
#1465 |
|
Zakorzenienie
|
ja też pewnie będę oglądać
![]() no chyba że małżuś wróci wcześniej to może jakieś wygrzewanko będzie Iza psotniku Ty jeden Czekoladko szalejesz z zakupami ostatnio, pochwaliłabyś się co tam kupujesz małej :tak:
Julitka ![]() Edytowane przez mooonik Czas edycji: 2009-05-13 o 19:19 |
|
|
|
#1466 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Witam popołudniowa porą
![]() Lilstar - powiedz jak ty to robisz - wpadasz tak nagle i od razu coś się zaczyna dziać na forum Już tu ostatnio taki zastój był, a teraz nie ma mnie kilka godzin i juz prawie 3 strony naskrobane Fajnie będzie poznac cię wreszcie bardziej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
I gratuluję pierwszego spacerku Cytat:
Tez tak mam że z chęcią udzielam wszelkich porad ślubno - weselnych Na horyzoncie mam na razie ta moją kumpelę i moją kuzynkę - tylko że ona jest daleko a na odległość ciężko tak czasami doradzać. A ta twoja koleżanka to rzeczywiście chyba trochę nie teges - tak o wszystko się pytać? masz rację że to jej gust powinien być najważniejszy i nim się powinna głównie kierować. No ale w sumie nie każdy ma ten zmysł estetyczny ![]() Ja oglądam obowiązkowo Tydzień temu przegapiłam Piwko mam - tyskie zimne z soczkiem Któraś chce ? Acha - i jeszcze czekolada bąbolada do tego ![]() Czeko - odwlekło się moje sprzątanie bo ciepłej wody nie mam do jutra Edytowane przez Anusia_piekniusia Czas edycji: 2009-05-13 o 19:22 |
|||
|
|
|
#1467 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bede sama tzn z wizazem na kolankach ![]() a Ty nie umiesz spokojnie siedziec tylko cos bys majstrowala a mi sie przypomnialo ze tesciowa ma za 2 dni imieniny i po drodze do domku musze kartke dla niej kupic i tak nie dojdzie na czas ale lepiej pozno iz wcale ![]() a mezul mowi a po co to tylko imieniny ![]() ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- Cytat:
zeby tak o suchym pysku nie siedziec ja zajadam mentosy owocowe
|
||
|
|
|
#1468 | |
|
Zakorzenienie
|
no ja Was chyba powystrzelam normalnie jak nie jedna z lodami wyskakuje to nastepna z zimnym piwkiem
![]() Cytat:
eh faceci...Paulinko podziel się mentosem
Julitka ![]() Edytowane przez mooonik Czas edycji: 2009-05-13 o 19:33 |
|
|
|
|
#1469 |
|
Wtajemniczenie
|
Paulinko
mi także bardzo miło![]() Anusiu mam nadzieję że wątek będzie tetnił życiem, nieraz robiłyśmy takie imprezki że boki zrywać, czasem bywa sentymentalnie-bo to też potrzebne. ale ja marudzenia mam dośc na kilka lat także![]() Dzastuś Skarbeczku Ty mój to co laptop na kolankach-usypiamy Szymusia i sama dobrzewiesz![]() Moonik Kinuś latawiec?no no noCzekoladko ![]() spadam zaraz na małe winko z Przyjaciólką ale potem wpadnę sprawdzić obecność i napiszcie mi kto odpadnął z ju kan dansiora![]() buziaki i czas zacząć ja stawiam grzańca albo jakieś inne cudo wybierać
|
|
|
|
#1470 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To może wymiana mentosa za czekoladki kostkę Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:24.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

, a wczoraj znalazłam takie, w których nie wyglądam jak ostatni baleron i się cieszę
więc myśle że przy dziecku nie zostawi mnie samej 
a blacharą raczej nie jestem

czas zacząć ja stawiam grzańca albo jakieś inne cudo wybierać