|
|
#1741 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
Cytat:
Wiec spal sam..... A rano przyszedl mnie przeprosic. Wiec jesli tak chce niech robi. Nie przejmuj sie i badz twarda.... |
|
|
|
|
#1742 | |
|
Zakorzenienie
|
taki mamy plan, mam nadzieję, że wypali
Cytat:
|
|
|
|
|
#1743 |
|
Wtajemniczenie
|
dzieki Dziewczyny
![]() tylko, ze ja mam w .upie jego przeprosiny.bo i tak za chwilę robi to samo maminsynuś i jeszcze kłótnia z mamą Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2009-05-15 o 15:54 |
|
|
|
#1744 |
|
Wtajemniczenie
|
W facetach czasem rodzi się taki książę-taki mały chłopiec, któremu przeszkody trzeba spod stóp usuwać. Ale karać cię wyprowadzając się na weekend do rodziców? Tu akurat jestem pewna że moi teściowie by go nie wpuścili do domu tylko kazali rozwiązać problem z żoną.
Nie przejmuj się-skruszony wróci. Masakra co my mamy z tymi chłopami. Ps. Kasieńko właśnie mi się przypomniało-gdybym ja miala takie stosunki z kolegą ze studiów jak Ty z Wełenką to mój mąż byłby zazdrosny jak diabli. U nas jest taka róznica że w grupie jako tako nie ma płci-nie ma flirtów , jakiś dywagacji na granicy romansu. Myślę że jeśli ktoś kiedyś trenował jakiś bardziej męski sport niż aerobic to wie o co mi chodzi. Moja paczka wywodzi się głównie z klubu karate więc jest tak bratersko. Czasem jak wracam ze studiów Kamil trochę złości się jak gadam :Mariusz to, Mariusz tamto (z nim najwięcej przebywam, na okienkach jeździmy razem do sklepów wybierać rzeczy kuchenne do jego mieszkanka itp, poza tym to z nim dojeżdzam z Kluczborka). No ale tak poza tym jest normalnie- w sumie jak zaczynałam studia było 50 chłopa i ja i awantur w domu nie było
|
#1745 |
|
Zadomowienie
|
Lilus
Z gory przepraszam ze Cie podburzam ale do jasnej ciasnej co to ma byc?!?! Dobra zrozumiem ze nie na reke wlec sie PKSem ale raczej nie jest to powod zeby wziac swoje zabawki i pojsc sie bawic do innej piaskownicy.... Nie wydaje mi sie zebys zasluzyla na TAKA KARE! Normalnie jak bym go dopadła to EDIT: Izusiu musze Ci podziekowac bo mimo ze blachy nie kupilam, wydawala mi sie za niska to kupilam sobie sloiczki pomidorow suszonych! Moje ulubione i to za 5.50! Do tego znalazlam pyszne pierniczki tradycyjne i łosia z pasta pesto Dzieki Krolowo!
Edytowane przez soffera Czas edycji: 2009-05-15 o 16:14 |
|
|
|
#1746 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tę blachę wzięłam mimo że była niska- na mniejszą szarlotkę jak znalazł
![]() A pomidory suszone , które też uwielbiam w naszej Biedronce się nie pojawiły ale mają je dowieźć.Hehe mogę być Waszym informatorem biedronkowym-przeglądam regularnie wątek biedronkowy na wizażu-dziewczyny czasem maja namiary na promocje szybciej niż gazetka pojawi się na stronie Biedronki ![]() A co do Twego "ataku" na męża Lil-całkowicie popieram
|
#1747 |
|
Wtajemniczenie
|
Hello
![]() Własnie wróciłam z pracki - pierwszy dzień zaliczony Super było - mam niesamowicie optymistycznych i zabawnych ludzi w pracy, więc jest sympatycznie, no i najważniejsze - jest komp z wizażem Ogólnie to trochę się dziś naganiałam jak to pierwszego dnia i przez to jestem zmęczona bardzo no i głodna - jak szybko czegoś nie zjem to wcisnę zęby w monitor ![]() Acha - na męża ciągle się focham bo nawet nic wczoraj nie powiedział jak wrócił,m jakby to było całkiem normalne że kumpel potrzebował pomocy więc musiał pojechać. Dziś już się lepiej poczuł i poszedł do pracy - zobaczę jak przyjdzie czy przypomni sobie że mi obiecał ten wypad do sklepu ![]() Kurcze - lecę jeść, óźniej was doczytam ![]() ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- Najedzona więc odpisuję ![]() malutka - cieszę się że wizyta Dawidka u neurologa przeszła pozytywnie Fajnie się chłopak prezentuje na fotce daguś - to już wasze instynkty takie silne że do sklepów z wózkami was ciągnie ? ![]() kasienka - dla ciebie największy na smutaski i zawsze możesz tu smęcić ile wlezie najważniejsze że sobie już pogadaliście z mężem i pochamuj trochę ta zazdrość bo jestes piękną i fajną kobieta i nie masz się czego obawiać soffi - gdzie fociaki obiecane ? ja grzeczna byłam Lepiej juz się czujesz ?izazusia - ty też nafochana z mężem - ech ja nie wiem co to się ostatnio dzieje wsród żon doskonałych moonik - udanej inspekcji teściowej życzę izka - jak wizyta u dentysty ? liluś - Oj co ten twój mąż wymyślił - nieładnie Acha - i jeszcze tematem telefonów - ja mażę o tym http://artykuly.katalog-telefonow-ko...kia-6600-fold/ fioletowym, tylko kosztuje 1000zł i póki co sieci nie mają go w promocji
|
|
|
|
#1748 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Powolutku i wszystko bedzie git ![]() A co do naszych instynktow, to poki mieszkamy u tesciow z dzieciaczka nici choc malenstwo wciaz w naszych rozmowach sie pojawia. Moj maz mnie tez od wczoraj "przy zyciu trzyma" i adrenaline mi podnosi swoim zachowaniem... ech te chlopy
|
|||
|
|
|
#1749 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Druga rzecz: fajnie, ze masz w porządku towarzystwo...choć to na drugim miejscu, bo bedziesz miała nas... ![]() A mąż zasłużył sobie... niech nie udaje,że jest oki, tylko przeprosi i idzie z żoną po sukienkę, bo wykupią... Cytat:
Powiem" Wam, że zostałam kiedyś po ślubie u swoich rodziców na noc, ale dlatego, że na drugi dzień też miałam do nich jechać i Krzyśka nie było w domu, bo był w trasie dwa dni...od tamtej pory(powiedziałam sobie) nigdy wiecej nie chcę juz spać bez niego...nigdy! no co innego kłotnia domowa, ale to po prostu odwróci się plecami i niby foch... Nie zdarzyło sie na razie inaczej...zaznaczam na razie, bo kto wie co mu jeszcze przyjdzie do głowy....![]() Cytat:
Ja to jestem ciekawa czy w takiej trudnej sytuacji, to mój też by zwiał do swoich rodziców, teraz nie ma okazji, bo jest u siebie... Cytat:
![]() A dentysta był przystojny nawet.... Jak on to mówił, powoli, powoli...no dziwne!!!! Inaczej sobie nie wyobrażam wiercenia...(i tu już pękam ze śmiechu) ![]() Dorwał mnie dziś optymizm z nienacka! ![]() Kurcze cały tydzień się przygotowywałam, że to straszne bedzie, ze bedzie wiercił i zastrzyk mi da, bo bez znieczulenia nie da rady...a tu rozumiecie nic...ani deka nie bolało, bez zastrzyku... ![]() A tak się nastawiałam... A co za puchacz? bo nie doczytałam cheba...Cytat:
![]() No jak wyżej pisałam , mialo być wesoła Iza... Pamiętam pisałaś... ![]() Zaraz coś znajdę... HIP HIP HURA!!!! ![]() Ojej ja nie moge tak dużo pić, bo jutro prowadzę.... ![]() Cytat:
![]() Kazałam mu zdjecia robić foniakiem, bo zapomniał aparatu... ![]() Ja tez czasem pytam, czy mu sie nie znudzę...
Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-05-15 o 18:47 |
||||||
|
|
|
#1750 |
|
Zakorzenienie
|
dzien doberek
melduje sie i zmykam robic malzonowi obiad i spadamy na grilla do znajomych Kasiulek a ja Ci powiem (chyba raczej nie pociesze ) ze ja jestem dokladnie taka sama jak Ty, zazdrosnica wkrecajaca sobie kosmiczne rzeczy i sytuacje (a musze przyznac ze wyobraznie to ja mam olbrzymia ) i niestety jak to stwierdzil moj kochany brat "to jest juz nie do uleczenia" oraz ze "moglabym zarabiac na tych moich wkretach piszac scenariusze do filmow lub seriali i to calkiem niezla kase bym klepala" noo coz przynajmniej jest szczery i nie owija w bawelne no a na dodatek jestem strasznym fochaczem i krzykaczem, normalnie Potwor przez duze PE ze mnie a nie Zona doskonala |
|
|
|
#1751 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
trochę przegiął no widzę, że dziś dzień kłótniowy no i teraz mi powiedzcie z kim ja mam się pokłócić żeby do Was pasować ![]() kłótnia kłótnią, ale macie swych facetów przy sobie a mój teraz sobie gdzieś w Szczecinie siedzi a no właśnie szczecinianki proszę się zaopiekować mym Mężem przytualsy dla wszystkich zdołowanych, zazdrosnych, obrażonych, smutnych itp itd ![]() Lil u mnie dziś też juwenalia, pojechałabym ale samej to mi się nie chce
|
|
|
#1752 |
|
Wtajemniczenie
|
My już pogodzeni
![]() Tak tak...szybko nam poszło-ugościłąm męża rybą i zaraz spokorniał-ha! myślał że obiadu dziś nie dostanie ![]() Teraz ostatnie szpachlowania robi a potem zabieramy się za tworzenie pracy magisterskiej-muszę Wam powiedzieć że się wkrótce stanę specjalistą od inteligentnych budynków ![]() Taka ze mnie żona doskonała-redaktor (o ile nie współautor) dypllomu męża
|
#1753 |
|
Wtajemniczenie
|
No to nie mam sukienki
![]() ![]() Mąż przyszedł z pracy i od razu od progu mówi czy chcę jechać obejrzeć ta sukienkę. Ja juz cała w skowronkach ale nie byłabym oczywiście soba gdybym mu nie wygarneła za wczoraj. Wytłumaczył się że to była bardzo pilna sprawa ta od kumpla i że on też w każdym momencie może na tego kumpla liczyć. No powiedzmy że wybaczyłam. Pojechaliśmy do sklepu - przymierzyłam sukienkę a mąż stwierdził że nie za bardzo w niej wyglądam i że taka mało wyjściowa jest W końcu jak zobaczył moja minę to powiedział z łaską - jak chcesz to sobie kup.... Ale mi takiej łaski nie potrzeba i strzeliłam kolejnego focha Czy ja nie jestem za bardzo pokręcona?? Ale sie rozpisałam
Edytowane przez Anusia_piekniusia Czas edycji: 2009-05-15 o 19:44 |
|
|
|
#1754 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a to wszystko dzięki Żonce doskonałej Cytat:
ja raczej nie umiem Ci powiedzieć czy dobrze zrobiłaś ![]() mój Mężul na zakupy ze mną nie jeździ i jemu nie podoba się połowa moich ubrań, butów, torebek ale On nie ma prawa kupić sobie czegoś co mi się nie podoba chyba że do chodzenia po domu ![]() Mili ja też przesyłam mnóstwo buziaków
|
|
|
#1755 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Rybą Go ...no to jest myśl. ![]() A to ukłony w Twą stronę... za współudział...![]() A mojego cholernika jak nie widać tak nie widać, ide się kąpać, wypachnić, niech żałuje, że mógł z takim pachnidełkiem posiedzieć, a pojechał autka oglądać... mooonik a dla Ciebie... tylko, ze fonikiem robiłam, wiec jakośc slaba... scania.jpg Anusia mogłas kupić, jesli Ty się w niej czułaś dobrze... Mój mąż uwielbia zakupki i ja czasem wysiadam jak mamy sobie coś kupić, a on by jeszcze latał...ale gust ma i jesli coś fajnie na mnie lezy to mi doradzi lepiej niz kobitka, ale oczywiscie jak mam cheć na jakieś dziwactwa (wg niego) ciuszkowe, to czasem bywa, ze mimo, ze mu się nie podoba to i tak kupię... Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-05-15 o 19:56 Powód: bo Anusia nie kupiła sukienusi... |
|
|
|
|
#1756 | ||
|
Zakorzenienie
|
Lilluś na to co Twój mąż zrobił mogę zareagować jedynie tak
Moi rodzice mieszkają 100km od nas, i jak jadę do nich sama to jadę PKS-em. I nigdy mi do głowy nie przyszło, żeby mnie mąż odwoził czy przywoził. Wygodnictwo na maksa....Cytat:
A w całości czy porcjowany ![]() Cytat:
![]() eee tam, normalna kobita z Ciebie! A my właśnie z mężusiem odpucwaliśmy nasze autko Zmęczyłam się trochę
|
|
#1757 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale z drugiej strony to uczucie jak Cię dzidzia kopie w brzusiu, patrzenie, głaskanie i mówienie do brzuszka tego mi teraz bardzo brakuje, bo powinnam być jeszcze w ciąży, a tu ktoś mi to odebrał. Wiem, że możecie sobie różnie pomyśleć o mnie, że jestem egoistką czy coś podobnego, przecież mam już synka przy sobie, ale ja po prostu się tak panicznie boję tego, że mimo iż bym bardzo chciała to jednak nie ![]() Cytat:
![]() ad. 2 uchowaj Boże ja nie wiem gdzie Wy wszyscy widzicie podobieństwo do mojego męża bo ja tego nie widzę Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ad. 2 Cytat:
|
|
#1758 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
Ake sie rozpisalyscie ... U mnie dzis nic nowego prawie caly dzien w solarium i do tego zakupki i latanie po bankach... ale teraz siedze w domku, zaraz mezulek przyjdzie - na kolacje lasagne i jakies winko do tego ![]() Malutka synus uroczy, taki aniolek malusi milego wieczorku
|
|
|
|
#1759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ad.2 no to jak tak mówisz to niech i tak będzie
|
|
#1760 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Życzę cieplusiego dzionka, żeby Dawidek mógł się wygrzewac w wózeczku... A u nas chyba bedzie padać...oby nie!! Cytat:
Cytat:
![]() To ja Ci na przykład rzucę Peppies'y ![]() Albo kto wie może nawet winogronem... albo gruchą. I co Kochane, ja tu wypucowana, nie patrzę która godzina, ale jedno wiem miał być o 17-18, czyż nie tak pisałam... ![]() Oki..mial nawet realne wytłumaczenie...no, ma szczęście...!
Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-05-15 o 21:52 |
|||
|
|
|
#1761 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
ad. 2 jak nie będzie padać ani wiać to będzie super ad. 3
|
|
#1762 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
właściwie to masz rację...![]() Martwiliście się, to normalne, ale może za kilka lat spojrzycie na to inaczej i bedzie Dawidek miał towarzystwo... ![]() Nie uduszę jednak..., bo się ładnie wytlumaczył i nawet mu uwierzyłam..
|
|
|
|
|
#1763 |
|
Zadomowienie
|
Wpadam dosłownie na sekund 6.
Zostalam ekpertem w budowaniu smieciarki - wyszla swietnie! Izka moj puchacz to sunia ![]() Izusia wzielas meza z zaskoczenia, pewnie sie szykowal na wojne a tam rybka :p Agunia ja łosia zjadam na raz ![]() Paulinko zostaw lasagni ![]() Anusia no musiala o zdjeciach wszystkim przypomniec! Zdjecia niewyjsciowe wiec nie pokaze.... Malutka ja w Waszej postawie nie widze sladow egoizmu wrecz przeciwnie.... Lilus mam nadzieje ze maz sie opamieta... Trzymac kciukasy za Sofcie bo ma 5 zalek Buziaki |
|
|
|
#1764 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hejo dziewczynki
![]() zakupy udane kupilismy książkę a w sumie to dwie Jacka Pałkiewicza "Pasja życia" na prezent i " El dorado, polowanie na legendę" dla nas ![]() Cytat:
![]() a dostaną rosół , a na drugie będzie karkówka pieczona zamarynowana i polana miodem mam nadzieję że posmakuje im ![]() Cytat:
Cytat:
buziak Daget ![]() Cytat:
![]() inspekcja mi nie groźna ja tam się teściowej nie boję a jeszcze ma przywieźć sernik to już w ogóle ![]() a co do sukienki może trzeba było jednak kupić skoro Tobie się podobała? Paulinko miłego wieczorku z mężem Malutka pewnie będąc w Twojej sytuacji i na Twoim miejscu tez bym tak powiedziała, normalna sprawa że po tym co przeszłaś nie chcesz myśleć o drugim dziecku, nikt nie będzie Cię posądzał o bycie egoistką, najważniejsze jest zdrowe podejście do sprawy i żebyście się oboje zgadzali ![]() my np chcielibyśmy mieć trójkę ale to mówię w tej chwili a jak będzie to sie okaże, dziecko to naprawdę duża sprawa i poświęcenie, nie wiadomo jak się ułoży los... Sofferko powodzenia a puchacza masz ślicznego
Julitka ![]() Edytowane przez mooonik Czas edycji: 2009-05-15 o 22:13 |
||||
|
|
|
#1765 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ad2. o proszę hmmmm... dziewczyny a jak jest z Waszymi Małżami?? czy tylko ten mój to taki dziwak ooooo tak Cytat:
ale wcale tak być nie musi i nikt nie ma prawa Was oceniać!!!! O!Cytat:
muszę w końcu kiedyś zrobić ![]() Cytat:
ad2. no to faktycznie zgodne z Was małżeństwo ja potrzymam ![]() a i o porcję dla mnie też proszę od 13.15 mam egzamin, więc wszystkie żonki jutro nic nie robią tylko są zajęte trzymaniem kciuków Cytat:
|
|
|
#1766 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ad. 2 się mu upiekło jednym słowem Cytat:
ad. 2 ad. 3 proszę ![]() Cytat:
jak im nie będzie smakowało to możesz mi podesłać ![]() ad. 2 ) stwierdziła, że jak byłam w ciąży to się z sobą strasznie pieściłam ciekawe co ona miała takiego na myśli
|
|
#1767 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cieszę się, że Ci taką przyjemnośc zrobiłam, nie spodziewalam sie, ze aż tak...i dlatego tym bardziej mnie to cieszy....wstawię fotke tej starej...ktora jeszcze stoi na podwórku i czeka, aż ją pożegnamy... ![]() Teściu tez jeździ ciezarówą...mieli podobne i takie charakterystyczne, ze ich z daleka z mamą widziałyśmy, a teraz ta niebieska się bardzo powtarza...łiii tam, ale tez mnie się podoba... Więc na razie mam widok na trzy Scaniury z okna... ![]() Uwielbiam jak mój Micho zakręca nia na podwórku, a mam się zawsze boi, ze o dom zawadzi, mimo, że miejsca jest duzo... Cytat:
dzastuś A jego nie ma! ![]() Ale zaraz dojedzie... malutka ojjj upiekło...
Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-05-15 o 22:47 |
||
|
|
|
#1768 |
|
Wtajemniczenie
|
Ech ciągle mam focha na męża
i zła jestem na samą siebie że jednak tej sukienki nie kupiłam...No ale próbuję się wyciszyć, wyspać porządnie bo jutro wyjazd Życzcie mi miłej i owocnej integracji ![]() Miłego weekendu Dziewczynki ![]() ![]() ![]() Buziole |
|
|
|
#1769 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A sukienka moze jeszcze będzie.... |
|
|
|
|
#1770 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ad2. no to bratowej chyba się należy ----> Cytat:
mój jeździ mniejszą i na całe szczście bo jakby mu towaru zapakowali na takiego wielkoluda to chyba przez miesiąc by do domu nie wrócił mój szwagier jeździ Scanią
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:12.

chce mnie ukarać bo nie pojechałam po Księcia 100km w jedną stronę-pomijam fakt że musiałabym się zwolnić z pracy, stać w korkach, przebić się przez cały wroc i wracać.bo jemu korona z głowy spadnie jak autobusem wróci. ja jak byłam w ciązy to jechałam najpierw pks-em potem pociągiem do Niego i jakoś nie marudziłam.ale cóż.jak tak chce załatwiać te sprawy to niech tak robi.na pewno mnie to do niego nie zbliża, a wręcz odpycha.
hand-made: urodzinowo na 40tkę

Dzieki Krolowo!

Ogólnie to trochę się dziś naganiałam jak to pierwszego dnia i przez to jestem zmęczona bardzo no i głodna - jak szybko czegoś nie zjem to wcisnę zęby w monitor 

Powolutku i wszystko bedzie git 

przytualsy dla wszystkich zdołowanych, zazdrosnych, obrażonych, smutnych itp itd 

bo ja tego nie widzę
a puchacza masz ślicznego
od 13.15 mam egzamin, więc wszystkie żonki jutro nic nie robią tylko są zajęte trzymaniem kciuków