|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2971 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lipcowo - sierpniowe 2009 - "9 miesięcy stwarzania małego świata" - cz
dobranoc, do jutra
Cytat:
Biedna sunia ![]() współczuję a ten wet to jakiś partacz spieprzył robotę i zwiał ![]() dzięki za pocieszenie ja też już uciekam, jutro trzeba wcześnie wstać, a tu jeszcze sie umyć, nakirać ![]() Dobranoc.
|
|
|
#2972 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie lipcowo - sierpniowe 2009 - "9 miesięcy stwarzania małego świata" - cz
Cytat:
Zaraz wyjmę bacik i będę Bardzo ładny i zgrabny brzusio Cytat:
Cieszę się, że synuś drowo się rozwija Cytat:
My też mamy taką nadzieję ![]() Cytat:
Śliczne!Ja dzisiaj wcześnie wstałam, bo małż pojechał z panem od lawety ściągnąć samochód i jak się obudziłam, to nie dało rady zasnąć. Przejdę się dziś na jakieś zakupy, ale najpierw ufarbuję włosy, bo farba od tygodnia stoi i się prosi
|
|
|
#2973 |
|
Zadomowienie
|
czesc Mamusie ja juz od 6nie śpie ,taki ranny ptaszek ze mnie
brzuś na szczescie nie boli![]() Ulciia fajny brzuś i tylko tydzien starszy niz mój-trzeba przyznac ze dzidzia ma gdzie fikać ![]() Będe wieczorkiem bo jedziemy dzis z Tż odebrac wózek, no i jakies zakupy zrobic dla Małego, no i plytki obejrzec do lazienki Do wieczorka! Milego dnia życzę
Edytowane przez WrednaAfrodyta Czas edycji: 2009-05-16 o 06:49 |
|
|
|
#2974 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Witajcie brzuchatki!! ja mam dzisiaj dzien zapelniony!gosci mamy na te urodziny taty..... musze isc zaraz ubic smietane na ciasto i pomoc mamie porobic salatki itp. stol nakryc......... i jeszcze wlosy musze umyc-ze tez wlasnie dzis ![]() milej sobotki zycze
|
|
#2975 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Mamcie
![]() ![]() Cytat:
. Mnie coś dopadło (tak jakby leń - jakieś kilka miesięcy temu ) i stoję w miejscu ![]() ![]() Cytat:
. Wieloryb, wieloryb... Taka stara, a wieloryba nigdy nie widziała Super wyglądasz, zgrabnie Czekamy z niecierpliwością ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2976 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyglądasz super, Ty łasa na komplementy kobieto ![]() za dobre wynikiCytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A kiedy Ty przytyłaś, wydaje mi się, że długo pisałaś, że Twoja waga stoi w miejscu. Biedna psinka Cytat:
Edit: Afrodyta cieszę się, że już Cię brzuch nie boli
Edytowane przez Miramej Czas edycji: 2009-05-16 o 08:27 Powód: Dopisek |
||||||
|
|
|
#2977 |
|
Raczkowanie
|
Ja tylko przyleciałam się przwitać
![]() CZEŚĆ BRZUSIE ![]() Jedziemu z Tż kupic materiał na budowę papapapapa |
|
|
|
#2978 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzidzia ma sporo miejsca...ale jest pięknyCytat:
...ale jeśli mamy wybór i czas (nie rodzimy wcześniej) to lepiej robić wszystkie badania dla spokoju i zdrowia MaluszkaDzień dobry ![]() Ja niedawno wstałam, chociaż dalej bym pospała, bo coś czuję że dzisiaj to do południa mogłabym spać ...no ale niestety czas się przygotować, Tż w pracy, a po pracy jedziemy do Mamy Tżeta na imieniny...to dość daleka wyprawa więc pewnie będę w domu w nocy
|
|
#2979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Moja koleżanka chodziła prywatnie, nie wiedziała o tym badaniu, gin nic nie zlecił i miała tego wstrętnego paciorkowca, co oczywiście okazało się przy porodzie i musiała z maluszkiem leżeć 2 tygodnie w szpitalu. Ja chodzę na NFZ, a gin będzie to robił. Nie ma reguły, a przecież wygląda, że to ważne i wcale nie rzadkie Karolina, jak Wam się mieszka razem?
|
|
|
#2980 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry,
my to jednak nie umiemy wcześnie wstawać ![]() nastawiłam budzik na 8 i wstaliśmy dopiero teraz. ciekawe jaki będzie Mateusz jak się urodzi ![]() może będzie taki spioszek jak rodzice ... i pies ![]() pies to ostatnio nawet mruczy jak się mu przeszkadza spać i chowa kufę pod przednie łapy jak się mu zaświeci światło w nocy dziękuję nie ma to jak grupa wsparcia ![]() od razu czuję się lepiej Cytat:
![]() no cóż nic tylko chwalić, chwalić i jeszcze raz chwalić ![]() brzuś na medal ![]() Cytat:
mnie zmotywowała Svinecka, że ma już wszystko, a termin ma po mnie ![]() a czego właściwie jeszcze nie masz, bo przecież chyba nie ciuszków ![]() ciągle jakieś wklejasz ![]() dziękuję za pochwały Cytat:
pewnie dlatego moja ginka nawet mi o nim nie wspomniała ![]() zaleca mi tylko te niezbędne badania, może myśli, że nie chcę przepłacać w laboratorium ![]() ale jak dziecię może dostać sepsy przez moje bakterie to ja wolę zrobić Wstaw zdjęcie, wstaw
|
|
|
#2981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę że to też zależy od Mam...w końcu jest dostęp do internetu, są koleżanki które już przechodziły to wszystko, są gazety dla Mam i Wizaż Można się zainteresować i porównać jakie badania były wykonane a jakie nie..i w razie potrzeby zapytać ginaCo do mieszkania z Tżetem to jest chyba coraz lepiej...chociaż Tż od dawna mieszkał sam i ma swoje kawalerskie przyzwyczajenia ale walczę z nimi dzielnie i chyba mi wychodzi Ja to mam silniejszy charakter i Tż głównie się dostosowuje...ale niestety musi się nauczyć, żeby później jak będzie dzidzia nie wychodziły problemy dnia codziennego Czasami się oczywiście buntuje ale na krótko No i robi kolacje codziennie, a jak się gorzej czuje to i obiad jakiś prosty zrobi Dziękuję za zainteresowanie
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2009-05-16 o 09:39 |
|
|
|
|
#2982 | ||
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
dziendobry brzusie mamusie
![]() a ja mialam sie dzis wyspac to jak na zlosc mlodszy kawaler mnie cala noc bombardowal a starszy od 7 rano molestowal z klockami ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() na ostatniej wizycie mialam 10kg do przodu - teraz pewnie z 13 czuje sie zaszczycona heheide sie szykowac bo jade po mame a potem do mieszkanka powiesic wieszaczki, poleczki i moze karnisze
|
|
|
#2983 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam serdecznie!
Dziś pospaliśmy nieźle, dopiero wstałam ![]() Ogarnę siebie i dom, a później na zakupy z mężem, który wraca dziś wyjątkowo wcześniej do domu. Cytat:
Bardzo się cieszę i tak trzymać!
|
|
#2984 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejka Laseczki.
Ja po sniadanku, siedze i czekam az moja niunia zacznie sie ruszac i nie moge sie doczekac . Zaczynam sie martwic. Od paru dni slabiutko dokazuje . Zjem cos slodkiego moze to pomoze....Kupilam sobie wczoraj biale rybaczki w H&M, o rany jak mi wygodnie
|
#2985 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
a ktos tu jutro ma urodziny
![]() lece sie szykowac
|
|
#2986 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), to chyba i dziecko nie będzie odstawać . Ja nie umiem długo spać, potem dzień do niczego, głowa mnie boli i wogóle takie "wewnętrzne fuj i ukryte ble" ![]() A żebym to ja była tylko leniem zakupowym , ja ostatnio jestem leniem całkowitym . Nie wiem, jak się zmotywować, chyba przeczekam , w zasadzie to mam tylko ciuszki i to nie wszystkie... , może dziś coś kupię na allegro ![]() Cytat:
.Z tym mieszkaniem chyba każdy na początku musi się dopasowywać Cytat:
![]() Zrzucisz, zrzucisz ![]() Cytat:
. Udanych zakupów i w ogóle całego dnia
Edytowane przez Miramej Czas edycji: 2009-05-16 o 10:15 |
||||
|
|
|
#2987 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
) bo to nie minie, bedzie jeszcze gorzej z kazdym tygodniem ad. 2 no i jeszcze moje najstarsze dziecko - TZ, on chyba wymaga najwiecej opieki lece po mame
|
|
|
#2988 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I co? Rozbrykała się? ![]() Pochwal się koniecznie Cytat:
. I nie strasz ![]() Ciekawe, co by TŻ na to powiedział?
|
|
|
#2989 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ale się nachodziłam...szok
Byłam w centrum handlowym, wpadłam do H&M ale jakoś nic mi nie wpadło w oko...później jeszcze pochodziłam po Ikei, kupiłam Mamie Tżeta kwiatka w doniczce, bo coś kwiatka mi brakowało...kupiłam moj ulubiony Spathiphyllum...sama dostałam takiego od Taty na dzień kobiet i uwielbiam go...nie trzeba za dużo przy nim kombinować a wygląda super...Dołączam zdjęcie gdyby ktoś nie kojarzył
|
#2990 |
|
BAN stały
|
Witajcie
![]() Jak sie miewacie mamusie??? Bo u mnie jak by to powiedziec.....JESTEM W CIĄŻY ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nie pytajcie jak to?? bo ja sama nie wiem..... wsumie to w czwartek sie dowiedzilam.....i nie moge uwiezyc i boje sie jak chleraaaaa...... Wsumie to nie jestem z Pawłem ale czasem sie potykalismy no i wlasnie to jego dziecko.....oczywiscie... . nadal nie wieze..... ![]() ![]() nooo musialm sie wam wygadac.... nie wiem wogole co robic narazie....bo nie wiem czy mowic odrazu Pawłowi czy rodzicą ehh.... ja to mam zycie....a 2009 rok to dopiero jest... Buziaczki kochane |
|
|
|
#2991 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Super Trzymam kciuki z całego serca za Ciebie i Dzidziolka...niech rośnie zdrowo
|
|
#2992 | |||
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]() i nie strasze - widze po sobie, coraz ciezej ze wszystkim :/ a jeszcze przeprowadzka mnie czeka Cytat:
moze tez sobie takiego sprawie, no ale to potemCytat:
ale Ty plodna kobitka jestes ![]() gratuluje napewno wszystko bedzie dobrze - ktory to tydzien? bylas u lekarza czy robilas tylko test? no pawlowi powinnas powiedziec ale jesli to jest potwierdzone na sto procent przez lekarza - napewno sie ucieszy i wszystko miedzy Wami sie ulozy ![]() duzo szczescia zycze **
Edytowane przez Svinecka Czas edycji: 2009-05-16 o 12:25 |
|||
|
|
|
#2993 |
|
BAN stały
|
dzieki dziewczyneczki
![]() narazie Pawlowi nie mowilam....co dopiero sie dowiedzialam sama.. nie nei bylem jeszcze u lekarza...pujde mozne nawet w tym tygodniu..... OBy wszytstko bylo oki....Bo jak nie to chyba sie zalamie..
|
|
|
|
#2994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2995 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
trzeba myslec pozytywnie - zwlaszcze jesli dzidzius jest w brzuszku to lepiej dla niego jak mamusia jest usmiechnieta jak juz bedziesz u lekarza to daj znac co i jak trzymam kciuki
|
|
|
#2996 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja chyba na siebie takimi krytycznymi oczyma spoglądam...ale cos poprostu sie nie czuje z soba w tym rozmiarze... przykre to ze ja mama w ten sposob mysle az wstyd mi za siebie czasem ze nie umiem sobie tego przetlumaczyc ze ta grubosc to ciaza itp a nie obzarstwo,slodycze itpCytat:
buehe he he Cytat:
chyba to co sobie powtarzam ma sens, ze marzenia sie spelniaja jak sie o nich mysli stale ![]() gratulacje uwazaj i chuchaj i dmuchaj na siebie ![]() A ja spadam Męża odwieźć na slub.Tłumów sie nie spoziewam, choc moze pogoda przyciągnie was do kompa.U mnie pada od samego rana. Wyniki juz odebrałam.Niby wszedzie mieszcze sie w normie lub jestem powyzej minimum zle nie siegam maximum.Mam nadzieje ze to norma a nie znak ze cos zaczyna sie dziac. pa
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|||
|
|
|
#2997 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cassandra 23 pisalam wczoraj ale pewnie przeoczylas zebys rzucila mi na maila liste tych zagadnien, bo mam jeszcze troche materialow ze studiow na kompie to moze cos akurat znajde na jakis temat
aaaa mi dzis przyszlo zaproszenie na rozdanie dyplomow chcialabym tam byc, ciekawe czy dotrwam do 27 czerwca w dwupaku ![]() ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Cytat:
a jak u Ciebie wszystko w normie to ok
|
|
|
#2998 |
|
Zakorzenienie
|
Uciekam dziewczyny na imieninki..miłego dnia...i do wieczorka
|
#2999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gratuluje z calego serduszka Jezuu ale sie ciesze!! ![]() ja wlasnie odpoczywam- wszystko juz przygotowane! goscie maja byc o 17.00.........ide teraz zjesc obiadek bom glodna jak wilk a potem pojem sobie slodkosci ,ale nie bede pisala co zeby wam nie robic smaka
|
|
#3000 | ||||
|
Zakorzenienie
|
upisałam się, upisałam i na koniec chciałam wykasować nadmiar "buziek" i szlag trafił, zapomniałam się i użyłam backspace i cofło mnie wstecz ![]() całe moje pisanie poszło się j...ć wobec tego, że mam teraz ochotę wywalić lapcia przez okno napiszę w skrócie Mamy fotelik niestety bez crash testów , ale pocieszam się, że w sumie to dużo nie jeździmy, ja to tylko market - dom, a małż jeszcze do rodziców. mamy już moskitierę i folię od deszczu do wózka. na kupno reszty zabrakło niestety czasu, ale jak się mieszka na zadupiu gdzie sklepy w sobotę są czynne do 13-14 to niestety się trzeba z tym liczyć ![]() Cytat:
zgadzam się z tym mieszkaniem a najlepiej jeszcze przed ślubem ![]() Cytat:
![]() a już w szczególności jeśli to "najstarsze dziecko" jest choć troszkę chore ![]() Cytat:
![]() mój pies uwielbia ![]() szczególnie jak go zostawić sam na sam z kwiatkiem ![]() ostatnio smakował fiołki, difenbafię, skrzydłokwiat, dracenę i zeżarł mi całą szeflerę Cytat:
![]() gratuluję
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:12.

spieprzył robotę i zwiał 

Zaraz wyjmę bacik i będę
Bardzo ładny i zgrabny brzusio
Dziekuje za kciuki ! Wszystko z moim malutkiem bardzo dobrze- lekarz zbadał dokładnie wszystko-serduszko, żołądek,mózg , nozki , raczki i buziulke i powiedzial ze mój Malutek ma wszystkie cechy zdrowego dziecka Podobno Mały ma duzą głowkę i mimo iz to 26 tydzien to jest wielkosciowo ponad norme, ale narazie termin porodu zostaje taki sam.Uspokoiłam się dzięki tej wizycie
Cieszę się, że synuś drowo się rozwija
Śliczne!
MACIEJKA SYNEK KOCHANY 
) i stoję w miejscu 

)[/COLOR]

za dobre wyniki

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Byłam w centrum handlowym, wpadłam do H&M ale jakoś nic mi nie wpadło w oko...później jeszcze pochodziłam po Ikei, kupiłam Mamie Tżeta kwiatka w doniczce, bo coś kwiatka mi brakowało...kupiłam moj ulubiony Spathiphyllum...sama dostałam takiego od Taty na dzień kobiet i uwielbiam go...nie trzeba za dużo przy nim kombinować a wygląda super...
buehe he he