|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI
Hej dziewczyny! Jak przygotowania? My w czwartek spisywaliśmy protokół u Św. Katarzyny. Tamtejszy proboszcz jest obłędny. Całość trwała bardzo krótko! Jeszcze tylko zapowiedzi musimy załatwić i zaproszenia zamówić!! Ale ten czas leci, już prawie rok minął odkąd zaczęły się wstępne przygotowania
![]() AgataL nie martw się wszystko będzie ok!! Oni zawsze robią takie badania, aby w razie czego móc wykluczyć pewne rzeczy!!! STandardowa procedura. Jak trafiłam do szpitala z pękniętą cystą, to zgodę na operację podpisywałam na podejrzenie nowotworu jajnika. I wszystko dobrze się skończyło! Soll Angelica Suknia jest piękna, sama ją mierzyłam, ale średnio do mnie pasowała (robiła ze mnie jeszcze dłuższą niż jestem )wszystkie dzisiejsze PM wszystkiego naj na nowej drodze życia, samych słonecznych dni i abyście były codziennie tak szczęśliwe i promienne jak w tym najważniejszym i najpiękniejszym dniu!!! |
|
|
|
#3212 |
|
Zakorzenienie
|
heh... ja mam dwie swiadkowe, bo w cerkwii slub bierzemy i u nas to jest tak, ze to partner kupuje swojej kobicie bukiet lub nie... zalezy, bo jedni maja innie nie...
co do antidralu - uzywam i szczerze polecam, na poczatku stosowalam go caly tydzien na noc, a pozniej jak juz bylo lepiej to raz na tydzien lub dwa... tyle szczypie i okropnie pizamka sie po nim rwie dzieki za odzew co do poprawin.... jeju mi akurat sesja wypada na poprawiny wiec nie wiem o ktorej sie zjawie na nich.... a wracajac do tematu to zostalo mi juz mniej niz 3 tygodnie... a teraz remont i zmiane samochodu mamy z TZ-em w planach wiec na szczescie nie mam sie kiedy stresowac.... a przyznam sie, ze chyba juz dosc niezłego stresa zaczynałam miec ![]() a slubujacym dzis zycze wszystkiego naj naj
|
#3213 |
|
Zakorzenienie
|
ja też życzę wszystkim dzisiejszym PM wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
wklejam wam zdjęcie moich butów
|
#3214 |
|
Zakorzenienie
|
stokrotka piekne buciki
Dostalam dzis @ i prawie zemdlalam Dawno nie czulam takiego bólu...moja przyjaciolka twierdzi ze to moze byc od stresu...
|
|
|
|
#3215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może połóż się, ciepły termoforek albo cos....
|
|
#3216 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja mam co miesiac takie bole to wiem co czujesz... Niestety taki urok czasem naszych organizmow ze boli
|
||
|
|
|
#3217 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje dziewczynki
misqa ja nie biore tabletek juz od prawie dwoch lat,przez pol roku po odstawieniu nic mi nie bylo i juz sie cieszylam ze nie bede miec bolesnych,ale wrocilo niestety...A do tabletek nie wroce. |
|
|
|
#3218 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Możesz spróbowac zrobić tak samo piersi, mam nadzieję, ze będzie smakowac fajne |
||
|
|
|
#3219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymaj sie tam
|
|
#3220 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Śliczne Dziewczyny byłam dzisiaj na makijażu próbnym.Zapłaciłam 100 zł!!! i niedokońca jestem zadowolnona Ile Wy płacicie za makijaż? Mi się wydaje że to bardzo dużo,tym bardziej że jestem z małeg miasta.No ale cóż...wkońcu ta Pani też się napracowała,prawie 2 godz.
|
|
|
|
|
#3221 |
|
Zakorzenienie
|
ja płaciłam za próbny 30 zł, za ten w dniu ślubu mam zapłacić 50 zł. To ceny małego miasteczka, w którym mieszkam
|
|
|
|
#3222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3223 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A now musz wziac tabsy bo inaczej trafi mi sie @ dokladnie w dniu wylotu do egiptu!! a moj juz by chcial !Cytat:
![]() dzieki ![]() Cytat:
Moja przyjaciolka w zeszlym roku placila 50zl ma make-up! Komsetyczka przyjechala do niej do domu (chyba za paliwo jej jeszcze 10-15zl placila) i zostawila kosemtyki na wesele zeby w razie czego poprawki mogla sobie zrobic. Ja nie wiem ile bede placic, bo bedzie mnie malowac kuzynka TZ ktora jest kosmetyczka i w razie jakis popraek bede jej miec caly czas na weselu
|
|||
|
|
|
#3224 |
|
Zakorzenienie
|
Andzia, ja za swoje probne dawalam 150 zl, takze 100 zl to uwazam, ze niewiele.
No i ja bylam malowana przez babki, ktore na co dzien maluja ludzi do TV. Wlasciwy tez kosztowac bedzie 150...
|
#3225 |
|
Raczkowanie
|
Mam.tylko że jeszcze muszę go po swojemu poprawić. I jest mocny,bo ja lubię mocne
Edytowane przez andzia0401 Czas edycji: 2009-05-16 o 18:11 |
|
|
|
#3226 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3227 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam,co myslicie o tych zaproszeniach?Ktore wybrac pomozcie mam z tym problem
![]() n1.jpg n2.jpg N 1 B.jpg
|
#3228 |
|
Zakorzenienie
|
andzia, sa na n-k
|
#3229 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3230 |
|
Zakorzenienie
|
andzia, latwo mnie znalezc na n-k w klasie naszego watku
podpowiem, ze nie mam w profilu zdjecia :P
|
#3231 | |||
|
Zakorzenienie
|
Rzeczywiście
przepraszam Cytat:
![]() Cytat:
jestem dobrej myśli... Cytat:
i w ogóle wszystkie dziewczyny... !!! w 90% stwierdzone nadżerki nie są nadżerkami i nie podlegają jakiemukolwiek leczeniu! Długie, ale naprawdę warte przeczytania, "Nadżerka - mity, legendy i cała prawda": http://www.kolposkopia.com/index.php...i_cala_prawda/ Zastanawiam się nad wizytą u tego pana... Przeczytajcie, a zrozumiecie! |
|||
|
|
|
#3232 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ RODZE ZYCIA DA WSZYSTKICH DZISIEJSZYM PM
|
|
|
#3233 | |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczynki
![]() Cytat:
![]() ja dzisiaj tez ledwo chodze z bolu ehh nio i jestem zalamana bo okres przesunal mi sie o dwa dni i wypada mi w dniu slubu dziewczyny jakie sa tabletki zeby opozninc okres o troche???
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
|
#3234 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Całą sobotę siedzę przy kompie, nienawidzę się kłócić na gg, ale powiedziałam mu, że nie chcę się z nim spotykać dzisiaj bo jestem na niego zła!! grr Za to siedziałam cały czas na super stronce www.projectwedding.com mnóstwo pięknych zdjęć. Znalazłam kilka cudownych bukietów i dekoracji na stół, fryzurek oj pełno tego, że aż nie wiem na co się zdecydować |
||||
|
|
|
#3235 |
|
Zakorzenienie
|
anuulaa, to czy probny bedzie tanszy czy tez nie to zalezy od kosmetyczki.
No i skoro od a do z zostalam umalowana tak jak na slub, stosujac tez fixator, by sprawdzic trwalosc makijazu too nic dziwnego, ze ce na nie ulegla zmianie, skoro zostaly uzyte wszystkie kosmetyki jak normalnie na slub (a kosmetyki drogie, bo mac, chanel, itp.). No i na jeden z makijazy mam upust, bo normalnie kosztowalby 200 zl, ale, ze tes sie w tym samym salonie czesze to obnizka 50 zl. A jeszcze w zanadrzu trzymam kuponik rabatowy, takze moze kolejne 10 zl zaoszczedze.
|
#3236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo mi sie podoba jesli chodzi o fryzurke to jak dla mnie 2 ladniejsza bede miala podobne flakoniki ze swieczkami jak na pierwszym obrazku
|
|
|
#3237 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, która suknia Wam się bardziej podoba bo byłam dziś mierzyć i jak się zdecyduję do końca maja to dostanę rabat 500zł
![]() http://www.annaisbridal.pl/pl/kolekcja_2009.php?k=funy http://www.annaisbridal.pl/pl/kolekc....php?k=carrera
|
#3238 |
|
Zakorzenienie
|
ktosiuuuu wszystkiego dobrego cudownej zabawy i bajecznego zycia
![]() kasiu mi bardziej sie podoba ta z falbanami jest genialna, a masz fotki na sobie?
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2009-05-16 o 20:26 |
|
|
|
#3239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaga bardzo duzo placisz ![]() Dzis skompletowalam ostatecznie moja bizuterie.Tylko mam dwie pary kolyczkow,ale wybiore raczej perelki.Kwiatki beda na dzien po ![]() Naszyjni sama robilam.Na zdjeciu nie wyglada tak fajnie bo te krysztalki svarowskiego na zywo super odbijaja swiatlo ![]() kasia mnie sie podoba pierwsza.Moim zdaniem pasuje do Ciebie Ile kosztuja te kiecki?andzia piekny makijaz.Ja tez bede miec taki ostry,ale we fioletach. Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2009-05-16 o 20:43 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#3240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w tej z falbanami się lepiej czułąm i rodzicom też się bardziej podobała
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:05.

)

Dawno nie czulam takiego bólu...moja przyjaciolka twierdzi ze to moze byc od stresu...

na pewno wszystko się uda