|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V
Cytat:
trzymam kciuki by ten okropny bromek pomógł ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- ja nie wiedziałam że mozzarelli nie wolno jeść ![]() myślałam że odpada feta, pleśniowy, topiony i oscypek ![]() i zjadłam nawet wczoraj mozzarelkę ...ale najwyżej przestanę
..Z dnia na dzień kocham Cię mocniej.. ..Spełnieniem Mych marzeń jesteś.. ..Iskierką malutką.. ..Która rozświetla mi życie.. ..I daje nadzieję na lepsze jutro.. ..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei.. |
|
|
|
|
#3782 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziś to nawet nic je jadłam,bo ledwo stoje na nogach,cały czas lezę,a chłopa nadal nie ma,zostawił mnie na pastwe losu... Cytat:
teraz już wiesz,żeby nie jeść ,raz zjesc to na pewno nie zaszkodzi
|
|
#3783 |
|
Wtajemniczenie
|
a własnie wyczytałam że mozzarella jest z mleka pasteryzowanego
![]() Darusiu, jesteś bardzo dzielna! jesteśmy tu z Tobą i trzymamy wszystkie kciuki
..Z dnia na dzień kocham Cię mocniej.. ..Spełnieniem Mych marzeń jesteś.. ..Iskierką malutką.. ..Która rozświetla mi życie.. ..I daje nadzieję na lepsze jutro.. ..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei.. |
|
|
|
#3784 |
|
Wtajemniczenie
|
Draoby szybko skutki uboczne sie skonczyly,nie poddawaj sie a zobaczysz nagroda szybko sie pojawi
![]() Rozaa jak u Ciebie?juz dawno Cie tu nie bylo...mam nadzieje,ze wszystko w porzadku... |
|
|
|
#3785 |
|
Zakorzenienie
|
przez ten bromek to hormony tez świrują,bo cały dzień bym ryczała...
do tego facet dzwonił,ze wróci za 2 h gdzieś,bo sprowadzają auto gdzieś z daleka,bo ich gdzies daleko pognało,a ja myślałam,że zaraz będzie i coś mi do jedzenia zrobi,ale cóż muszę zebrać wszystkie siły i doczołgać się po jakies kanapki,bo obiadu nawet nie robiłam i znów musze wziąść bromka,masakra nie wiem jak to przezyję,ale moze jutro lepiej będzie...
|
#3786 |
|
Wtajemniczenie
|
Darusiu tylko uważaj na Siebie, i spytaj przy okazji lekarza co z tymi tabletkami, albo poczytaj w necie, może dziewczyny coś tam piszą o skutkach ubocznych
|
|
|
#3787 |
|
Wtajemniczenie
|
Dramusisz byc silna i zjedz cos pozywnego,aby organizm dobrze pracowal,pij duzo wody mineralnej,ona oczyszcza organizm i naprawde duzo moze zdzialac...no a hustawke hormonow musisz przecierpiec.na dobry humorek czekoladke polecam
|
|
|
|
#3788 |
|
Zakorzenienie
|
ja już czytałam w necie
niestety te skutki uboczne trzeba przecierpieć,po 2 tyg organizm już się przyzwyczai podobno
|
#3789 |
|
Zakorzenienie
|
Dra
wspolczuje u mnie ![]() maz za godzine wroci z pracy dopiero... a jutro do tego gina milego wieczorku lof lof
|
|
|
|
#3790 |
|
Zakorzenienie
|
zjadłam kanapeczki od razu lepiej sie poczułam
![]() paulinaizabela to daj znać zaraz po ginku ja tak patrze na liste i dawno lisica1 sie nie odzywała i wogóle ciekawe co u: solarka Lenka1000 memka87 sarrita yolanda9 roza26 niewiem czy kogoś nie ominelam dziewczyny odzywac sie
|
#3791 |
|
Zakorzenienie
|
Dra dam znac ale dopiero wieczorem bo jade do tego gina do innego miasta - 45km i na caly dzien prawie bo przy okazji na zakupki
tak na pocieszenie..a wizyte mam tak kolo 16 (czyli w pl ok 17) a wroce do domu tak kolo 19 mojego czasu ale na pewno dam znac i jak nie zdaze wieczorem to w poniedzialek rano to super ze lepiej sie czujesz oby tak zostalo juz
|
|
|
|
#3792 |
|
Zakorzenienie
|
dobra to daj znac jak tylko bedziesz miec sily
![]() no teraz to się rozbudziłam na całego,gdzie pora spać to ja w końcu żyję ![]() i jeszcze się dowiedziałam od mamy,ze rodzina mnie obgadała,bo imieniny były,a ja nie pojechałam kurcze nie lubię jezdzic do rodziny której nie lubie tyle,a jeszcze bezczelnie obgadają co za dziadostwo...
|
#3793 |
|
Zakorzenienie
|
Dra ja nie mam takiego problemiku z imieninami i uroczystosciami
mieszkamy daleko i do najblizszej rodzinki na rozne okazje wysylamy kartki ![]() ale rozumiem ja tez bym nie chciala isc do kogos kogo nie lubie a dla mnie to jeszcze mlody czas ja chodze spac tak ok 2 ale za to pozno wstaje...
|
|
|
|
#3794 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pozza tym ze wiecznie nie mam humoru i chodze jakas smutna i przygnebiona to wszytsko oki,staranka sa ale nie wyliczane i planowane jak zawsze bo nawet nie wiem ktory dzien cyklu dzis mam-wiem tylko ze w poniedzialek czeka mnie wazna wizyta u gina-zadecyduje co dalej Witam wszystkie nowe staraczki-trzymam za Was kciuki abyscie szybko przerzucily sie na liste mamusi Malga gratulacje tak po cichutku i powodzonka z Pawłem, Dra kochana wspolczuje-trzymaj sie jakos-dasz rade te 2 tyg.Gooha gratuluje tytułu cioci i wiem co przezywasz-w czwartek mialam urodzinki i byla cala rodzinka i 2 letni chrzesniak moj i slicznie zaspiewal mi sto lat ciociu(nadaje juz jak katarynka)-az sie poplakalam-jest taki cudowny Wszystkim staraczkom oczekujacym na @ zycze aby malpa nie przylazla-niech da Wam spokoj na kolejne 9 miesiecy-niech lista sie zapelnia fasoleczkami buziaki kochane i owocnych staranek w nocy PS.Moja kotka sie okocila i ma 4 sliczne kociaczki
|
|
|
#3795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za dobre wiesci u gina spoznione ale szczere zyczonka urodzinowe: Z okazji urodzin najpiękniejsze i najserdeczniejsze życzenia ciepła, miłości, sprawdzonych i wytrwałych przyjaźni. Dalekich podróży, wspaniałych przeżyć, super samochodu i pieniędzy jak lodu, co szczęścia może nie dają, ale znacznie życie ułatwiają to masz teraz kocie dzieciaczki w domciu - super
|
|
|
|
|
#3796 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny to chyba jakies przesilenie wiosenne tak wplywa negatywnie na humorek...kochane zycie jest za krotkie,cieszczcie sie kazdym dniem,z dystansem podchodzcie do niepowodzen a wtedy zycie bedzie piekniejsze
Roza powodzenia zycze w starankach Dra jak tam,juz lepiej sie czujesz... |
|
|
|
#3797 |
|
Raczkowanie
|
Paulinka kotki sa przesliczne-oczywiscie jednego sobie zostawiam
dziekuje kochana za zyczenia i za kciuczki Agnieszka staranka sa-czy owocne sie okaze Wiecie co ciesze sie ze znow sie do Was odezwalam-od razu mi lepiej!Ide do mezusia nynac bo tak samotnie spi w lozku Ciekawe jaka jutro bedzie pogoda-idziemy na komunie do bratanka Buziaki i atakujcie TŻ-ów
|
|
#3798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pójdziesz do ginka i zobaczysz ruszy coś sie i głowa do góry bedzie dobrze ![]() i spóźnione zyczonka urodzinowe,kochana wszytskiego najlepszego i tego najważniejszego ![]() ja tez nie licze co ma być i tak będzie... no lepiej się poczułam,jak nowo narodzona a tu pora spania,a ja się rozbrykałam
|
|
#3799 | |||
|
Zadomowienie
|
cześć dziewczyny dziś pierwszy raz chyba od dwóch miesięcy nie musiałam na giełde jechać
wyspałam się , teraz piję kawę, pozniej postawię na obiadek dziś będzie łopatka pieczona , kluseczki ( bo ziemniaków za bardzo nie lubię)i kapusta czerwona ... no i rosół na samym początku ![]() dziś muszę odwalić robitę papierkową , dużo się tego zebrało Cytat:
dziekuję Ci jak to dobrze że was mam a jak Ty się dziś czujesz, bo ja nadal trzymam kciuki Cytat:
![]() za wizytę , oby były same dobre wieściCytat:
rodzinką się nie przejmuj, oni mają swoje życie Ty masz swoje i nie masz obowiązku wstawiać się na każdą imprezę( ja też na każdą nie chodzę , a raczej na większość z braku czasu) dobrze że się lepiej poczułaś , Ty ożyłaś a ja już dawno smacznie spałam ![]() Rooza rozumiem że nie chcesz się nakrecać , ale proszę od czasu do czasu odezwij się chociaż na moment , napisz post typu "dziewczyny żyję" - już nie będziemy się tak martwić trzymam kciuki za wizytę u gina , zobaczysz wszystko się jakoś ułoży a z okazji urodzinek : wszystkiego naj ...naj i żeby Ci się spełniły wszyskie marzenia a szczególnie szybko te jedno ![]() miłego dnia
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 |
|||
|
|
|
#3800 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Bąbelki, jak tam samopoczucie niedzielne?
![]() ja idę lezeć bo coś mnie dół brzucha pobolewa ![]() całuję i trzymam kciuki za testowiczki
|
|
|
#3801 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Organizm się przystosowuje po kilku dniach.Do pozostałych dziewczyn i Ciebie Dra wysyłam pozytywne nastawienie którego mam ostatnio aż nadto!Sama sie dziwie skąd się wzięło po takich dołach jakie miałam przez ostatnie tygodnie.Pozdrawiam ciepło,głowa do góry |
|
|
|
|
#3802 |
|
Raczkowanie
|
czesc.... przepraszam ze dlugo tu nic nie pisalam ale.... przez 2 tygodnie bylam w Polsce i nie mialam dostepu do neta/kompa (mieszkalam u tesciowej) a jak przyjechalam to mnie jakies grypsko wzielo i lezalam caly dzien w lozku.... (na szczescie mam takiego kochanego meza ze sie zajal calym domkiem i obiadkami.....
) dzisiaj tez jeszcze nie jest dobrze ale ujdzie... a tutaj widze ciagle jakies zmiany! gratuluje wszystkim dziewczynom ktorym sie juz udalo!!!
|
|
#3803 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Szczerze się przestraszyłam,więc obiecuje sie meldować i udzileać na wątku Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#3804 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc kochaniutkie,jak dzisiaj Wasz humorek....
Ulenka bez zmian 5 dzionek po i nic...obiecalam sobie,ze wytrzymam z robieniem testu az do srody(mam nadzieje,ze @ nie przyjdzie i wytrzymam z nie robieniem testu do tego dnia)...alez jestem niecierpliwa... Aliisanka zdrowka i wypoczynku duzo zycze...odpoczywaj ile sie da ![]() Dra jak dzisiaj samopoczucie,mam nadzieje,ze dzisiaj dzionek bedzie lepszy... milego dzionka kochaniutkie...do uslyszenia pozniej |
|
|
|
#3805 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
3mam coby @ ominęła "oczekujące" na niągooha3 - gratuluję bycia ciocią.. widok maluszka jest słodki, choć trochę boli. Ja już jednego rodzinnego niemowlaka odwiedziłam, na wizytę u drugiego jakoś się nie mogę zebrać. Dobrze, że następny dopiero za pół roku może do tego czasu zafasolkuję i lżej mi będzie ![]() pozdrawiam
|
|
|
#3806 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny a wy jakiego termometru uzywacie...ja zawsze myslalam,ze sa one nie dokladne...teraz to juz sama nie wiem...
|
|
|
|
#3807 |
|
Raczkowanie
|
hej
podobno w Anglii wycofali juz rteciowe termometry kilka lat temu a w pl wlasnie sie za to zabieraja..... a moj maz mi kupil rteciowy w Anglii to ja juz nie wiem co jest prawda....... a co do odwiedzania dzidziusiow.... jak bylam w pl to odwiedzilam kolezanke co nyla w 38tc...... miala juz taki duzy brzuszek, wszystkie ubranka, mebelki, wozeczek itp..... i to chyba byla najtrudniejsza wizyta..... tzn zyczylam im tego malenstwa bo wiem ze chcieli bardzo ale jak ie dowiedzialam ze jest w ciazy to mialam nadzieje ze jak sie juz spotkamy to obie w niej bedziemy.....
|
|
#3808 |
|
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny.Ja dzis w pracy musze siedziec...ale majowka jest u mnie w CH i zaraz bedzie pokaz zespolów weselnych
no normalnie ide tancowac......a wiecie co??Moj Tż wczoraj powiezial mi ze jak sie dalej tak bedzie dzialo ze nic nie bedzie wychodzic to mam brac skierowanie na badania plodnosci i sam pujdzie powiem wam bardzo milo mnie zaskoczyl
Nie rezygnuj z nadziei, nie daj się ponieść rozpaczy z powodu tego, co się stało. Opłakiwanie tego, co nie wróci, co zostało stracone bezpowrotnie, jest najgorsza z ludzkich słabości." - Khalil Gibran
|
|
|
|
#3809 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i że tak powiem pracuję kiedy muszę bo sama sobie szefową jestem.to Tż bardzo mądrze gada! dobrze że ma takie nastawienie Cytat:
...ja też tak mam.. pełno koleżanek wkoło jest w ciąży bądź są już mamami a mi tak dziwnie.... ![]() miłej niedzieli Wam życzę..
|
|
#3810 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny! melduję się niedzielnie, dziś mam zamiar leniuchować cały dzień, TŻ w pracy wiec mogę wizażowac
![]() Wczoraj byliśmy na parapetówce u znajomych i zjechała się nasza paczka przyjaciół, większość już ma dzieci, albo się spodziewa, i było parę słodkich szkrabów. powiem Wam że kiedyś dzieci mnie w ogóle nie ruszały, nie byłam jedną z tych która leciała i zachwycała sie na każdym dzieciakiem ale teraz jest inaczej, jak widze takie małe słodkie to sie zachwycam ![]() Siedziałam wczoraj z grupką dziewczyn i przez kilka godzin gadałysmy tylko o ciążach i ślubach i oczywiście padło pytanie "a kiedy Wy?", nie mówiłam że sie staramy, ale że zaczynamy powoli myśleć wolę nic nie mówić, a (mam nadzieje) całkiem niedługo miec czym się pochwalić ![]() przesyłam buziaki |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:07.

wspolczuje 
oby tak zostalo juz

ale za to pozno wstaje...
dziekuję Ci
i że tak powiem pracuję kiedy muszę bo sama sobie szefową jestem.