|
|
#1861 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
Witam wtorkowo Kotuś- chora mordo Ty moja Ide se od Was, bo na Was też mam fochacza za wczoraj
|
#1862 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
A ja doła złapałam, sprzątneli nam to mieszkanie sprzed nosa, buuuuuuuuu
|
#1863 |
|
Wtajemniczenie
|
Umarłam z historii Kocika:)
Ale jak już zmartwychwstałam to przeczytałam zdanie Dzasty o tym, że remont się dłuży w nieskończoność....Kobietk o a co ja mam powiedzieć? Tak gdzieś od pół roku remontujemy - na raty bo na raty ale remontujemy. Wierz mi też mam tego dość i na słowo "remont" reaguję alergicznie ![]() Kasia ty sie nie fochaj bo złość piękności szkodzi (ale skoro to prawda to jaka ty piękna musiałaś być 23 lata temu!!!!!) Pozdrawiam znad tony stron internetowych tym razem o Wifi Aguniu nic nie dzieje się bez przyczyny. Nam też sprzątneli jedno mieszkanko-ale w sumie na super wyszło bo mieszkam w ładniejszej miejscowości, tańszy mam czynsz, dużo ładniejszy rozkład w mieszkanku i do Kasieńki tak blisko Ten na górze ma swój scenariusz i Was dobrze poprowadzi Zatem uszy do góry
Edytowane przez izazusia Czas edycji: 2009-05-19 o 09:27 Powód: Agunia mnie ubiegła:) |
|
|
|
#1864 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
wtedy co bolal mnie brzuch przeszlo mi po tych ziolkach na trawienie.... ale mialam wtedy dzien szalony!! pojechalismy do parku miniatur i Inwaldzie a potem mielismy kaprys zeby zjesc sobie lody na krakowkim rynku ![]() wrocilismy po 23.00- dobrze ze to tylko 3 godz. jazdy autem bo juz nie daje rady na takie trasy..... ![]() i co ??i
|
|
#1865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No nic, szukamy dalej
|
|
#1866 |
|
Zakorzenienie
|
o żesz w mordę i sama będę musiała dzisiaj poleźć
Miłego dnia Kochane |
|
|
|
#1867 | ||
|
Wtajemniczenie
|
ale jak już się skończy zobaczysz jak będzie pięknie
![]() Cytat:
Cytat:
![]() 2. No to dziadek wymiata. Swoją drogą emeryci na wakacjach w Tunezji w tym roku bawili się 100 razy lepiej od ludzi w moim wieku. Chciałabym kiedyś też taka być
|
||
|
|
|
#1868 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie martw się słoneczko znajdziecie lepsze Cytat:
Czy chcesz mi przez to powiedzieć, że nie gniewoszysz się za uchamraną krawatkę? ![]() 2- no patrzcie- znowu zalizuje Cytat:
no widzisz? jakbyś rzuciła mocniej to na dziś miałabyś spodnie skrócone ![]() Ciekawe co ta szyjarka mi tam uczyniła mam nadzieję, że nic nie skaszani kobita- bo ją umorduję Zjadam właśnie 2 sniadanie- musli chrupkie fitellakokosowe z crunchy czekoladowymi zawsze to cos slodkiego- a niby zdrowe Pyyyyyyyyyyyyyyychotka- spróbujcie
|
|
#1869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zawsze podziwialam jak bylam w IE tych dziadkow ktorzy spacerowali sobie trzymajac sie za rece......
|
|
#1870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest kolejne na tym osiedlu ale o 20tys za drogie
|
|
#1871 |
|
Zadomowienie
|
Dzieki Wam za troske
![]() Niestety nie jest to temat do rozwlekania na publicznym forum bo oprocz nas zagladaja tu inne osoby... Bede zagladac... |
|
|
|
#1872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czy ktoś wie co się z Lilką dzieje
|
|
#1873 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Dobry
pomyśl o efekcie końcowym masz Cytat:
Cytat:
Cytat:
ad. 2 co te kobiety robią z tymi facetami ![]() Cytat:
|
|
#1874 |
|
Zakorzenienie
|
Nie za bardzo mogę Wam napisać o co chodzi dokładnie, ale tylko Wam powiem, żebyscie trzymały za nią kciuki
żeby się jej wszystko dobrze poukładało Uściskam ją od Was jak tylko się małpka do mnie odezwie Soffi- kruszynko śliczna Jakąś taką niemoc dziś czuję... A za oknem... pada
|
#1875 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Heloł SŁONECZKA.
Cytat:
A dziadzio co taki sie spokojny zrobił, sprawia wrażenie grzecznego? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() No to super... A mąż niech wraca szybko. Cytat:
A to gdzie się podziały Twoje mięśniorki, co? To na pewno jakis znak... ![]() Zdrówka życze... Cytat:
Cytat:
Proszę... Muszę ostrzec moje muszyska tresowane... No ja nie wiem, że mój jeszcze ze zdziwieniem patrzy, przecież to takie oczywiste... Cytat:
:ehe m:A ja to po 23 kurcze łażę i szukam jak szkodnik i potem sie dziwię, że mi w boczki idzie...wiadomo każdy ma swój wizerunek siebie i jeśli coś mu tam gdzies przybedzie to juz zaczyna przeszkadzać... A jesli chodzi o rzybranie na wadze po dziecku, to ja tez mam obawy, że moge dziedziczyć... ![]() Cytat:
![]() No tak sie akurat składa, ze mógłby pomyśleć, że często wieczorami to "coś" mnie dopada i sie chichram do komputera... sofferko gwiazdeczko to co napisałaś bardzo smutno zabrzmiało i troszkę sie przeraziłam, co tez sie dzieje u Ciebie...trzymam kciuki mocno ![]() Za Liloszka i
Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-05-19 o 12:01 |
||||||||
|
|
|
#1876 |
|
Wtajemniczenie
|
Jej co się dzieje. Kochane moje trzymam mocno kciuki zaLil i Sofkę no i oczywiście Mili i Katarzinkę (gdzie ona się podziewa?)
Dużo cieplych fluidków i moja modlitwa będą z Wami Ps. Kasieńka pochwal się dziewczynom co zrobiłaś z krawatem
|
#1877 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz moj dziadek zawsze mial charakterek.....byl porywczy i klotliwy....
a teraz ?ja nie wiem co ta baba z nim zrobila - mama mowila ze siedzial tak cicho.......i ze jak wypil kieliszka to ona do niego"Wacuś przeciez mowiles ze nie pijesz" chyba sie uspokoil.......jednak inna baba i chlop sie zmienil.......
|
#1878 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dawaj
|
|
|
|
|
#1880 |
|
Zakorzenienie
|
ech... nawet mi nie mów
jeszcze dzis i we czwartek na basenie a pozniej <jakos pod koniec czerwca> jade z nim na weekend nad jezioro , w którym on bedzie nurkował ![]() co mi po tym jak do tej pory szlag mnie trafi? ![]() Aj tam zaraz pochwal się Nie ma się czym chwalić... jeno się żalić Jak zapewne wiecie moje drogie... uwielbiam zakupy ![]() Mam schizo allegrowe z krawatami - po prostu mam do nich słabośc ![]() <ja to wogle jakaś taka słaba bywam >No i enyłej... Zamówiłam chyba z 5 krawatek, w tym jeden dla Izydki naszej i jeden dla koleżanki z pracy <no dla ich mężów>. Tak się składa, że ta koleżanka z pracy chciała jechać kupić mężowi koszulę do tego krawata- ale go jeszcze nie było. Wysiadłam od niej z auta i poszłam do węża do pracy. A tam... na zapleczu.... czeka na mnie paczuszka ![]() No to pomyślałam: Otworzę szybko i zaniosę Beatce, bo pewnie stoi jeszcze w korku przed zakładem. ![]() Tak się składa, że znajdowałam się właśnie w zakładzie fryzjerskim ![]() więc złapałam za pierwsze lepsze nożyce i heja za otwieranie worka się wzięłam... Nie pomyślałam, że krawatki wydają się jakieś takie miętkie w tym worku, bo zawsze przychodziły w kartonikach od tego sprzedawcy <wiecie - impuls... korek itp>. No i rach ciach ciach trachnęłam worasa i przecięłam krawat akurat ten który miał być dla Izydki. Ot cała historyja ![]() Ta daaaaaaaaaaaaaam
|
#1881 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to zaszalałaś z nożycami
|
|
|
|
|
#1882 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Może ktoś Wam te 20 tys dołoży...warto mieć marzenia ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1883 |
|
Zakorzenienie
|
ano ciało me oddałam
![]() wcinam teraz wingongrona ale nie dużo mam ![]() ... no jak już tak straaaaaaaaaasznie chcecie to się moge podzielić
|
#1884 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Nie gniewuskaj sie juz
![]() Cytat:
Cytat:
. Ale zes pojechala Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Skoro Kam Izydora sie do nas nie wybiera to dzis mamy spotkanie z elektrykiem a na sobote umowilam goscia od mebli kuchennych. W koncu sie cos ruszylo... Moj maz chodzi juz i klnie bo zaczelo mu mocno przeszkadzac ze rodzice wciaz go traktuja jak 16latka. I tak go podziwiam ze do tej pory tego nie zauwazyl, choc juz nie raz zwracalam mu na to uwageA co do moich bucikow.... Tak Aniu to sa te z Quelle , i sa mega wysokie bo przednia koturna ma ze 4 cm a tylnia z 12 cm.
Edytowane przez daget Czas edycji: 2009-05-19 o 13:58 Powód: sklerojszon |
|||||
|
|
|
#1885 | |
|
Zakorzenienie
|
dzien doberek
jakaz ja jestem wymemlanaa ![]() normalnie skoczylam tylko na poczte, po leki i do banku i tak sie zmeczylam ze padam ![]() Cytat:
Kasienka ty to normalnie zdolna bestia jestes ![]() Lilus i Sofferka ![]() ![]() aaa wogole to chyba jakas imprezka dzis powinna byc ![]()
Edytowane przez kotekk81 Czas edycji: 2009-05-19 o 13:35 |
|
|
|
|
#1886 |
|
Zakorzenienie
|
Nieeeeeeeeeeeeee
no kurka party tajm jak nic <a na tej tabliczce cos źle napisali ![]() ![]() ![]() ![]()
|
#1887 |
|
Zakorzenienie
|
nooo toooo partyyyy
![]() :pijem y: ![]() moge zaproponowac : lodke bols zubroweczke piwko i syrop z cebuli czestowac sie prosze
|
|
|
|
#1888 |
|
Zakorzenienie
|
uuuuuu Kotek ale ja nie mogem sie alkoholizowac w pracy a za syrop z cebuli dziekuje.... bleeeeee..... Moze herbatki albo kawki?
|
|
|
|
#1889 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1890 |
|
Zakorzenienie
|
Dagus oczywiscie dla Ciebie moge zaserwowac kawke albo herbatke (mam zwykla, pomaranczowa i truskawkowo waniliowa)
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:33.

przeżywa druga młodość

żeby się jej wszystko dobrze poukładało
. Jestem właśnie na mega głodzie, takie mam założenie w tygodniu że od obiadu nic już nie zjadam. W weekend to inaczej - wiadomo zazwyczaj gdzieś wychodzimy więc i zeżreć cosik trzeba
i 
, i sa mega wysokie bo przednia koturna ma ze 4 cm a tylnia z 12 cm.
hand-made: urodzinowo na 40tkę

jak nic