![]() |
#32 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Itakowe wymianki-pachnidełka,mazidełka....
No przeciez ! Do Ciebie zawsze chetnie wracam
![]()
![]() |
#33 |
Kici kici miau miau
|
no jasne - to do zobaczenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
-
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
Lanvin lezy bo chyba jednak nie chce go oddawac...Niestety nic oprocz biothermu nie widze wiec raczej nie ma szans na te wymiane
![]()
![]() |
#38 | |||
|
Cytat:
![]() poczytałam sobie opinie na temat tego tuszu na KWC, potem ogólnie coś na jego temat poszukałam i... wiesz, ja chętnie oddam tę szminkę za miniaturkę Twojego tuszu. Tobie pewnie szmineczka dłużej posłuży.... bo jest jej jeszcze sporo, chociaż maźnięta ze 2x pędzelkiem ![]() Ale ja mam w sumie ochotę na przetestowanie tego tuszu i pewnie na parę testów mi on też wystarczy więc ....ogólnie-jestem chętna na tę wymiankę ![]() Moja: Szminka VERSACE Lipstick. Odcień 2000H. Śliczny jasny kakaowy beż, kryjąca. 2 x użyta pędzelkiem. To tester pełnowymiarowy "Not for sale". Za Twój: Tusz do rzęs Estee Lauder- More Than Mascara 01 rich black (użyty około 8 razy, miniaturka, 2,8 ml). Tylko zwróć uwagę na to, że to by była maleńka wymianka 1 na 1 drobny kosmetyk i prosiłabym wtedy abyś wysłała swój kosmetyk pierwsza, ponieważ masz malutko przekupek.... Jeśli nadal jesteś chętna - zapraszam na moje PW ![]() ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Witaj ![]() ![]() Masz fajne kosmetyki, w tej chwili to co mnie zainteresowało, to Farouk, Fruit Cocktail odżywka SweetButterfly. Tylko jest jej mało, mam prośbę - czy mogłabyś napisać ile mniej więcej ( tak na oko) zostało mililitrów? Może rozważysz w takim razie propozycję wymianki tego VICHY AQUALIA THERMAL serum + odlewka ( mam pojemniczki) balsamu do włosów z jedwabiem Sleek Line w zamian za Twoją odżywkę do włosów...? To tylko propozycja, bo chętnie zaopiekowałabym się Twoją odżywką, owocowe odżywki do włosów lubię ... ![]() ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ja będę też do Ciebie wołać ![]() ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Witaj ![]() Zapytam... czy tylko serum Vichy Cię u mnie interesuje.... bo przyznam, że przejrzałam Twój wątek i moje zainteresowanie wzbudził --- Nuxe balsam do ust, z miodem w okrągłym pudełeczku, świetne opinie KWC, kupiony kilka dni temu, tylko przetestowany --- Escada 45/50ml. lub na przetestowanie ok 5ml w oryginalnej buteleczce Bardziej zainteresowana bym była miniaturką ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Cytat:
![]() U Ciebie byłabym nawet chętna na: - IsaDora Perfect Concealer - korektor w kremie, patyczek z gąbeczką, odcień 01 warm beige, tylko testowany. Co Ty na to? ![]()
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... ![]() Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2009-05-20 o 10:46 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
|
Do próbek to ja zawsze lecę jak mucha na lep
![]() Na pewno chciałabym poznać : Serge Lutens, Datura Noir Ghost, Deepest Night L'Artisan, The Pour un Ete L'Artisan, Tea for Two Ale sama ja uważam, że to zdecydowanie wygórowane życzenie, dlatego jesli byś z dobrego serducha chciała dołożyć mi kapeczkę któregoś z tych zapachów to ja chętnie...... ![]() To co? Wymianka: -Podkład w płynie Revlon Colorstay, odcień 02 Buff. 1 x użyty,poj. ok. 35 ml. Za Twój: - IsaDora Perfect Concealer - korektor w kremie, patyczek z gąbeczką, odcień 01 warm beige, tylko testowany. ? Ja też dołożę jakieś próbki, tylko nie chce mi się teraz wywlekać siaty z nimi i wymieniać.... dostaniesz losowo ![]() Wymieniamy?
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Wybrałaś akurat te, które są w trakcie dogadywania z inną wizażanką
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#43 | ||
|
Cytat:
![]() ![]() Lecę na PW ![]() ---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Cytat:
![]() Zdrówka życzę ![]()
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za * YSL YOUNG SEXY LOVELY?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
|
Zdjęcia 1. ( przy każdym zdjęciu skrótowo opis)
Edytowane przez itaka Czas edycji: 2009-05-23 o 15:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
|
Zdjęcia 2.
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... ![]() Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2009-05-23 o 15:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
|
Zdjęcia 3.
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... ![]() Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2009-05-23 o 15:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
|
Zdjęcia 4.
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... ![]() Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2009-05-23 o 15:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
|
No i tu miejsce na zdjęcia
![]()
![]() |
#50 |
|
magsch - odpisałam u Ciebie ( w drodze wyjątku)
![]() ----------------------------------------------------------------------------- Zdjęcia 5. -------------------------------------- --------------------------------------
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... ![]() Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2009-05-23 o 15:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Konto usunięte
|
Itaka - chętnie bym wymieniła ten pędzel kabuki na jakiś inny - tylko koniecznie z włosia syntetycznego (naturalne mnie uczulają) i miękki. Pędzel Avon mnie nie interesuje a YR z tego co wiem ma pędzle naturalne i mieszane
![]() Natomiast w Twoim wątku raczej nic dla siebie nie widzę, ale będę jeszcze zaglądać. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
|
Wymienione:
* YSL Young Sexy Lovely EDT 50ml, ubytek 9 ml. Z wymianki z Queen miesiąc temu. (Madzikon85) * Lanvin Eclat D'Arpege EDP. Ok. 30 ml/100. Starty rysunek na butelce ( noszony w torebce. ( ladyDior). * Lanvin Eclat D'Arpege perfumowany balsam do ciała. 100 ml Nowy. (wycofany). * Lanvin Eclat D'Arpege perfumowany balsam do ciała. 50 ml raz maźnięty na nadgarstek. - (irsin) * Givenchy Very Irresistible Summer Sun - Soleil D'Ete 75ml (letnia wersja),ok. 30ml z 75 nie ma koreczka.Z wymianki z ladyDior miesiąc temu. (ranka) * CERRUTI IMAGE EDT- 75 ml - ubytek testowy. Z wymianki z justyna28. ( irsin). * Celine Dion SENSATIONAL MOMENT-perfum deodorant natural spray ok. 70ml/75. Z wymianki. (wycofane) * City Oasis Oriflame EDT . Pierwotna poj. 30 ml. zostało ok. 27 ml. (le illjah). * Pink Tonic Azzaro EDT 4 ml - miniaturka nowa, nieużywana ( NaamaH6669) * Pretty Nina, N. Ricci. - 4 ml. Nowa, nieużywana, z zestawu miniatur. . - (nieprzytomna) * VICHY AQUALIA THERMAL serum nawilżające i kojące. Jakieś więcej niż 10ml/30. ( NaamaH6669) * Lancome Eau Micellaire Douceur - płyn micelarny - demakijaż twarzy, oczu i ust. W dużej butli poj.400 ml. zostało jakieś 150ml. Kod 40E402 ( Nie ma zatyczki) ( ladyDior). * Biotherm - Eau d' Energie Beautifying Perfumed Body Cream - 200ml. Balsam-mleczko do ciała, ). Nowy, zalakowany folią. ( NaamaH6669) * Mgiełka do ciała "Creamsicle" Jessica Simpson.Zapach pomarańczy+ wanilia. 3 x użyta,. (nieprzytomna) * Baza pod makijaż GIORDANI GOLD ORIFLAME radiant pearl, Ok. 23-24 ml /30. ( NaamaH6669) Maj 2009r. * Podkład w płynie Revlon Colorstay, 02 Buff. 1 x użyty,poj. ok. 35 ml. ( Soso). Maj 2009r. * Podkład w płynie Revlon Shine Control Mattyfying Makeup. 02 Buff. Matujący podkład, 1 x użyty. ( NaamaH6669) Maj 2009r. * Szminka VERSACE Lipstick. 2010B. kryjąca. 2 x użyta pędzelkiem. tester pełnowymiarowy "Not for sale". - (annamonica). Maj 2009r. * Puder wygładzający Anew Avon. Sandy Beige. 1 x użyty. Jest pudełko. ( justysd). Maj 2009r. * Baza Art Deco pod cienie. 5 ml. Z wymianki z oolong na pocz. kwietnia. Ubytek ok 10x użyć ( justysd). Maj 2009r. * Clinique, Blended Powder- puder sypki Clinique, 04 Transparency, pierw. poj. 35 g - pozostala ok 1/3 opakowania. Z wymianki z nulka.Napisy na wieczku i po bokach starte, chociaż widać,ze był napis "Clinique". Na spodzie - firmowa nalepka Clinique. ( misianka). Maj 2009r. * Puder matujący Essentials Outdoor Girl. 3 x użyty, 001 Translucent. . Puzderko z lusterkiem. - (nieprzytomna) Czerwiec 2009r. * Korektor pod oczy Clinique. W tubce, 10 ml - użyty 2-3 razy.Odc. 01 Light neutral - neutralny beż.Kupiony na pocz. maja. - loverynka * SallY Hansem Diamond Stretgh - (pozawątkowo). Utwardza paznokcie, z diamentami.Pierw.poj.13,3 ml.Myślę,że zostało ok,1/4 produktu,na 2-3 aplikacje do przetestowania.( NaamaH6669) Maj 2009r. * Sally Hansen Diamond Strength Diamond Shine Base & Top Coat- (pozawątkowo). Wzmacniający prep. do paznokci z diamentami.Na oko zostało ok.10ml /13,3 ml. ( NaamaH6669) Maj 2009r. * Profesjonalny pędzel do pudru Yves Rocher ( Face & Body Brush). Duży, okrągły. ( NaamaH6669) Maj 2009r.
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... ![]() Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2009-06-03 o 15:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Kici kici miau miau
|
przypom inam sie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
|
ranko tak, pamiętam o Tobie.... rozważałam pryzmy.... ale jednak ( przynajmniej na chwilę obecną) wolałabym zapach wymienić na zapach...a zamiennika zapachowego za Givenchy u Ciebie dla mnie nie znalazłam.
Ale nie wiem sama. Gdyby co to sama do Ciebie przywędruję i może cosik sklecimy ![]()
![]() |
#55 |
Kici kici miau miau
|
jasne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
|
ANGEL-A8 - ok, trudno.....a może obydwie zastanowimy się nad wymianką
Vichy Aqualia za Nuxe balsam do ust ?
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... ![]() Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2009-05-21 o 16:32 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
|
aliś dziękuję, Twoje zapachy ( oprócz I Love love) to nie moje klimaty zapachowe...
![]() |
#60 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:37.