|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1621 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie wrześniowo - październikowe 2009 cz. II
Halo.. Kurde ja tez juz mam duzo ciuchow ciazowych, dzis dziadkowie z Niemiec dali ciuchy: spodnie lniane, spodnie 3/4, i , leginsy, z 6tuniczek... tam kupione,wlasnie z clockhouse lub HM mama,bo u nas nie ma takich skelpow
![]() ![]() Brzuchol mnie strasznie boli,caly dzien dzis siedzialam i gumka z jeansow juz mi sie chyba wrzynala i dlatego, bede musiala sie polozyc bo inaczej samo nie przejdzie... Placz dziecka tez mnie drazni, albo jak jestem u kogos i mi lataja kolo nosa i sie dra ![]() Co do dnia Matki to tez nie mam pomyslow, tyle ze moja mama ma urodziny 29 maja takze 3 dni po wiec mysle ze dostanie jeden prezent i raz kwiatki ode mnie.... a ze dowiem sie 28jaka plec wiec w kartce z zyczeniami napisze zycza Mirek, Klaudia i Wnuczek (wnusia) - mama sie strasznie niecierpliwi jezeli chodzi o plec ![]() ![]()
" If You find The Right Person Never let her go away" http://www.suwaczek.pl/cache/fd6c8075da.png ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 23.09.2009r - ![]() ![]() 03.12.2009r. - ![]() ![]() Edytowane przez klaudiaaa86 Czas edycji: 2009-05-19 o 20:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#1622 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Albo czemu nie zamyka drzwi od pokoju i nie podglasnia TV? Bo chyba tak bym zrobila jakby mnie jakis bachor wkurzal ![]() fajna, ladna koszulka nie zawsze musi byc sexi, mysle, ze w naszych czasach mamy taki wybor, ze mozna kupic cos ladnego i wygodnego ![]() Edytowane przez zartownis Czas edycji: 2009-05-19 o 21:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1623 | ||||
Rozeznanie
|
Dobry wieczór, dziewczynki
![]() Widziałam dzisiaj kolegę z żoną w ciąży i byłam zaskoczona, gdy oznajmiła, że na dniach ma rodzić. Wcale brzuch nie musi być aż tak monstrualny ![]() Cytat:
![]() Mój TŻ raczej ma przyzwoite pojęcie o kadrowaniu, tylko to zdjęcie nie było pozowane i na dodatek zmierzałam w jego stronę, hy. No i również jest niezbędny do smażenia ![]() ![]() Cytat:
![]() I popieram rozsądne odżywianie w ciąży ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja sobie wyobrażam, że po porodzie można być sexy, ale im więcej czytam o połogu, tym mniej w to wierzę ![]() Dobrej nocki, mamuśki!
![]() |
#1624 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1625 | |
Zadomowienie
|
nie mogę zasnąć
![]() siedzę sobie i piję kakao, przed chwilką przebiegł przez pokój taki wieelki pająk ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1626 |
Zadomowienie
|
Cześć mamusie mnie mąż obudził na śniadanie o 5.50
![]() ![]()
#1627 |
Zadomowienie
|
Kurcze same problemy z tym spaniem. W końcu zasnęłam koło 3, ale co chwilę się budziłam bo też mnie bolało w boku, przy każdej zmianie pozycji musiałam na chwilę usiąść. Wkurzyłam się w końcu i wstałam przed 6. Poszłam do ogrodu- ciepłe miękkie światło, ptaki śpiewały jak szalone. Po nocnym deszczu wszystko było takie czyściutkie i rześkie. Wyrosły już 4 rzodkieweczki i szczypiorek, więc na śniadanie zrobiłam sobie i dzidziusiowi pyszny zdrowy twarożek- same witaminy, zero konserwantów i ulepszaczy
![]() Edytowane przez Tequillla Czas edycji: 2009-05-20 o 06:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#1628 |
Zakorzenienie
|
A ja spałam dziś ja zabita, nawet nie słyszałam jak mąż o 5 wstawał
![]() U nas dziś słońca brak, ale przynajmniej da się normalnie oddychać nie to co wczoraj ![]() A dziś mam dzień pełen wrażeń - najpierw spotkanie z Aniago ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
#1629 |
Zadomowienie
|
Ja też życzę miłego dnia, znając życie będe miała co czytać jak wróce po połódniu do domu
![]() Miss.hot mój mąż się śmieje że na randkę się z kimś umówiłam a nie z koleżanką z poznaną na necie ![]()
#1630 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry! Ale dziś u mnie duszno jest i to od samego rana. Zapowiadają deszcz po południu. Póki co świeci słońce. Od kilku nocy nawet dobrze śpię, tzn. budzę się dopiero przed samym budzikiem albo razem z nim, i dopiero wtedy idę do toalety. Kot też śpi grzecznie i nie marudzi nad ranem. Za to w ciągu dnia nachodzi mnie senność. Chyba wszystko przez te skoki ciśnienia.
#1631 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie zobaczyłam w Twoim podpisie, że dziś zaczynamy 19 tc ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1632 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dobra, przedstawię Wam poglądowo skalę mojego szaleństwa ciuszkowego |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1633 |
Zadomowienie
|
Miss.hot PW
Dokładnie dzisiaj zaczełysmy 19 tydzień ![]() Foka jakie to wszystko śliczne a te body z czapeczką w zajączki jakie fajniusie ![]()
![]() ![]() Edytowane przez aniago25 Czas edycji: 2009-05-20 o 07:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#1634 |
Zadomowienie
|
Helo, u nas dzis zimno znow. Rano taka mgla ze nic nie bylo widac.
Malin30 kiedy do tej Wisly sie wybieracie? ![]() ![]() Wklejam fotki ciuchow ktore dziadkowie kupili, nie przymierzone jeszcze ale powinny pasowac ![]() Wszystko na kobity ciazowe ![]()
#1635 |
Zadomowienie
|
witam wszystkie mamusie
![]() ja spalam dobrze ale niestety zaczyna mnie bolec glowa- musze wypic kawe. zreszta i tak musze wypic kawe by sprawdzic czy poczuje kopniaczki malenstwa (zawsze po kawie malenstwo buszowalo w brzuszku) . Potrzebuje tego poniewaz dzisiaj jestem nieco zaniepokojona bo do tej pory nie poczulam ruchow dziecka, a ostattnio zawsze po sniadanku malenstwo uszczesliwialo mamusie .zreszta wczoraj wieczorem rowniez nie bylo kopniaczkow ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1636 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja też dziś spałam nie najlepiej ![]() ![]() Piję właśnie kawkę. Może postawi mnie na nogi ![]()
![]() |
#1637 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja tez wcinam serek (codziennie na sniadanie, albo serek, albo jogurt naturalny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sliczne te ciuszki, dzis bede w miescie, bo musze szampon koloryzujacy w koncu znalesc, mam nadzieje, ze dzis go dostane ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1638 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1639 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Normalnie hurtownia, a ja dopiero w 6 miesiącu i cały czas się rozkręcam ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1640 |
Zadomowienie
|
Foka i widzisz co narobiłaś
![]() ![]() Ja już ci sie nie dziwie że przed mężem się chowasz bo do 9 miesiąca to pokaźny sklep dziecinny będzie u ciebie w domu ![]()
![]() ![]() Edytowane przez aniago25 Czas edycji: 2009-05-20 o 08:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#1641 | |
Rozeznanie
|
Dzieńdoberek, piękne panie!
Aniago25 i miss.hot - miłej randki! ![]() Klaudio, świetne ciuszki ![]() Cytat:
![]() A własnego ogrodu i plonów zazdroszczę ![]() Imponująca kolekcja! Widzę nawet pewne moje typy ![]() ![]() Zabieram się do pracy!
![]() |
#1642 |
Raczkowanie
|
Witam,
Właśnie wróciłam od lekarza, z dzidzią wszystko w porządku, słyszałam tętno i lekarka wytłumaczyła mi gdzie mam przykładać słuchawki lekarskie w żeby usłyszeć dzidzię. Ale jak wróciłam do domu to oczywiście nic nie słyszałam. Mój mąż jeszcze nie słyszał tętna i ciągle się pyta jak to jest usłyszeć bo on tez chce. No i jak wracałam od lekarza, to skusiłam sie na pyszne truskawki (to na sniadanko) i na młodą fasolkę szparagową (to dla mnie na obiadek). A tak w ogóle to doszło do mnie że za 2 tygodnie będe miałam połowe ciązy. Jak ten czas leci. Pamiętam jak w 3 tygodniu ciąży poleciałam do ginki, żeby mi potwierdziła czy jestem w ciąży czy nie, a tu już zaczyna się 19 tydzień. Edytowane przez III78 Czas edycji: 2009-05-20 o 08:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#1643 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Twoja mama była i co? Nie wszyscy, bo ja oprócz tych 3 par skarpetek, które dostaliśmy od kumpeli w piątek, nie mam nic dla dziecka i jakoś się tym nie przejmuję. Kupiłam sobie trochę truskawek. Drogie (12 zł), ale już nasze i takie pachnące ![]() PS. Qrcze, zapomniałam, że dziś środa i że dziś skończyliśmy 19 tc. Jeszcze dwa tygodnie i będzie półmetek ![]()
Jasiek ![]() ![]() Misiek ![]() ![]() Edytowane przez malin30 Czas edycji: 2009-05-20 o 10:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1644 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Fajnie tak usłyszeć dzidziusia, zobaczyć że wszystko ok ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Robię dziś porządki w szafie, wynoszę zimowe i ciasne rzeczy, zostawiam luźne wiosenno- letnie i okazuje się, że prawie nic nie zostało ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1645 |
Zadomowienie
|
dzieńdoberek Dziewuszki
![]() spało mi się średnio, tzn. sny miałam znów głupie, uciekałam przed potworem morskim. no i o 3 oczywiście obowiązkowo pobudka by sprawdzić czy wc wszystko gra ![]() wczoraj odwiedziłam rodziców i ... przeraziłam się ogromem ciuszków skompletowanych przez moją mamę - 6 reklamówek ![]() rzeczy zostały u niej, bo mi trudno byłoby znaleźć dla nich miejsce. dziś jedziemy zamówić komandora, więc jedną komódkę oddamy dzidzi i wtedy ciuszki sprowadzimy do nas. założę się, że kolekcja się powiększy - moja mama ma bzika ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1646 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie mam kompletnie żadnego pomysłu, może jutro wybiorę się po sklepach i coś wpadnie mi w oko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale w sumie do tego chyba chusta nie jest potrzebna - wydaje mi się, że do sprzątania czy gotowania to raczej niezbyt wygodnie z dzieckiem w chuście a znowu jak się siądzie na chwilę z dzieckiem na kanapie to też można bez chusty. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1647 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Malinko skoro dziś kończycie 19 tydzień to do półmetku już tylko tydzień a nie dwa? ![]() Cytat:
![]() Ja wczoraj już zrobiłam porządki w szafie i zosatły mi gołe półki!!!!! Pięć rzeczy na krzyż w szafie ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1648 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1649 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Zjadałam pierwsze w tym roku truskawki. Pycha ![]()
![]() |
#1650 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Cytat:
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:59.