|
|
#1651 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część X
aaaa Frizz wróciłaś ;dd. Po tak długim czasie. a tak mi brakowało Twoich opisów. ;*
ta jedna noc zmieniła życie moje.' Pan Bóg dal mężczyźnie mózg i penisa, ale dał tak mało krwi, że nie mogą działać równocześnie.' upojnych nocy po blady świt.' -a twój brzuch? co z nim? -mój brzuch to już nie brzuch. -a czemu? -to całe stado bizonków. ;* mógłbyś mi przedłużyć upoważnienie do szczęścia?'
|
#1652 |
|
Zadomowienie
|
'' Lubię noc. Gdyby nie ciemność, nigdy nie zobaczylibyśmy gwiazd. '' '' Życie to zagadka, nie trać czasu, bo jej nie rozwiążesz. ''
|
#1653 |
|
Zadomowienie
|
Ojj dawno mnie tu nie było. Ale może ktoś się stęsknił? I może komuś się spodoba?
Nie znam jego nazwiska, nawet nie wiem ile ma lat. Ale coś się zaczyna. Staję na krawędzi. Wiem o tym. Przez dwadzieście jeden lat rozgrzebywałam wspomnienia, wybierałam poszczególne chwile, sprawdzałam swoje reakcje. Wierzyłam, że w końcu rany się zagoją, że pozostanie czysta blizna. Niewykluczone, że coś przeczuwałam. Jakaś ukryta część mnie, wiedziała co się wydarzy. Ostatnio zbyt często spoglądam w przeszłość. Dowodem na to są nowe zmarszczki między brwiami i obgryzione paznokcie. Łapię się na tym, że spoglądam przez okno i nasłuchuję ciszy. Teraz jednak mam powód. Byłaś wyjątkowa od samego początku. Zawsze gotowa złamać wszelkie zakazy, uśmiechając się przy tym niewinnie. Mój pierwszy dziwny pocałunek - pośpieszny, suchy, pozbawiony smaku, zupełne nic. Pamiętam, że niczego się nie spodziewałam, i to, jak zderzyły się nasze zęby. Czułam się oszukana, zła nawet. Nie miałam pojęcia, że nadejdą inne, lepsze pocałunki, od lepszych ludzi. Strach to cena, jaką płacimy za miłość. Na tym polega umowa. Takie rzeczy przechowuję w pamięci niczym miętówki w słoju. Nic konkretnego - nie twarze, anie hisotrie, które opowiadały, lecz drobne bezsensowne szczegóły, które pozostawiły mnie zdumioną, gdy gasną światła. Edytowane przez Bniewie Czas edycji: 2009-05-20 o 14:40 |
|
|
|
#1654 |
|
Raczkowanie
|
Będzie mi bardzo smutno jeśli będziesz musiała odejść.
-Więc nie pozwól mi odejść... obiecaj! Troszeczkę poturbowało mnie to uczucie. Ale "na szczęście" od środka. -Wiesz co zrobię najpierw jak wrócę z mojego świata? -Co? -Najpierw, najpierw cie przytulę i znów naćpam się twoim zapachem. Potem spojrzę w twoje oczy i przypomnę sobie ich kolor.Następnie wyznam ci coś bo teraz nie jestem w stanie. |
|
|
|
#1655 |
|
Raczkowanie
|
zakochałam się ! mam wszystkie objawy – syf w domu i w głowie ale to niesamowite, że wszystkie nasze nadzieje, pragnienia i fantazje, ból i przyjemność mieszczą się w 1,36kg tkanki
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. Edytowane przez powinnam Czas edycji: 2009-05-20 o 14:59 |
|
|
|
#1656 |
|
Zakorzenienie
|
gdy Cię nie widzę nie wzdycham, nie płaczę,
nie tracę zmysłów, kiedy Cię zobaczę; jednakże gdy Cię długo nie oglądam, czegoś mi braknie, kogoś widzieć żądam. i tęskniąc, zadaję sobie pytanie: czy to jest przyjaźń, czy to jest kochanie? gdy z oczu znikniesz, nie mogę ni razu w myśli Twojego odnowić obrazu, jednakże nieraz czuję mimo chęci, że on jest zawsze blisko mej pamięci i znów sobie powtarzam pytanie: czy to jest przyjaźń, czy to jest kochanie? cierpiałam nieraz, nie myślałam wcale, abym przed Tobą szła wylewać żale idąc bez celu, nie pilnując drogi, sama nie pojmuję, jak w Twe zajdę progi i wchodząc, sobie zadaję pytanie: co tu mnie wiodło, przyjaźń czy kochanie? dla Twego zdrowia życia bym nie skąpiła, po Twą spokojność do piekieł bym zstąpiła, choć śmiałej żądzy nie ma w sercu moim [...] i znowu powtarzam sobie pytanie: czy to jest przyjaźń, czy to jest kochanie? kiedy położysz rękę na me dłonie luba mię jakaś spokojność owionie, zda się, że lekkim snem zakończę życie lecz mnie przebudza żywsze serca bicie, które mi głośno zadaje pytanie: czy to jest przyjaźń, czy to jest kochanie? [...] pełna zdziwienia, sama siebie spostrzegam skąd wzięłam myśli, jak na rymy wbiegłam? i zapisałam na końcu pytanie: co mię natchnęło? przyjaźń, czy kochanie? wiersz Adama Mickiewicza^^
Pomyśl - kim jesteś Jeśli mądrość Cię usypia, a głupota budzi... Edytowane przez Toriaa Czas edycji: 2009-05-20 o 14:58 |
|
|
|
#1657 |
|
Rozeznanie
|
Bez ciebie każdy dzień jest dniem straconym .
Starość nie radość dropsy nie tic - taki . ![]() masz sentymentalne urojenia ? ![]() Chwile szczęścia którymi się cieszymy, przychodzą niespodziewanie. To nie my je chwytamy, ale one nas chwytają ![]() Nasze bloki są za***iste , Szaro-bure ale tutaj mam małą ojczyznę. ![]() Ja jestem ta , co twoje imię na sercu napisane ma . ![]() Sranie w banie , pie.dolenie na scenie . ![]() jestem jak otwarta książka , tylko napisana trudnym językiem . _______ Coś o tym że jade na 2- dniową wyczieczke ? No i bd fajnie Pomóżcie ;*** może : chocapic, Paajkaa, Plotkaraaa , suve , papergirl, powinnam, daciaaa, Primadonna, kirkeblack, Marzeniatko, abunee, Diva069 , nieliczylamwcalesie , nydee , kamisha , Marzeniatko . Oraz inne kochane gwiazdeczki ;* bo kurde jakos sama nic nie umie wymyslec
|
#1658 |
|
BAN stały
|
Lolja- wróciiiłaś! <33 nareszcie ;* z miejsca Cię okradłam Skarbie
![]() Litka- a co to miało być? agattee- utkwiłaś mi w pamięci, więc pamiętam oczywiście <33 Twoich opisów zapomnieć się nie da! wstyd się przyznać, ale już okradłam.. coś ode mnie: za swoje życie ty odpowiadasz sam! doprowadziłeś mnie do takiego stanu, że mogłabym uczynić dla Ciebie wszystko. wszystko poświęcić. wszystko rzucić. o wszystkim zapomnieć. - Kochanie, jaki mam kolor oczu? - Kolor wiosennego świtu z mgłą, w której mógłbym błądzić całe życie... to musi być miłość, gdy powiesz kolesiowi, że podoba ci się jego bluza, a on potem nosi ją codziennie.. a jak nas poniosło to nie możemy się wziąć i przynieś z powrotem? ![]() |
|
|
|
#1659 |
|
Rozeznanie
|
_________________________ _______________________ 'Umieram - gdy widzę jak błądzimy we mgle Umieram - gdy czuję, że trwamy we śnie ' 'Jeden Dar, jedno własne skrzydło, żeby potem poczuć wiatr ' 'To dla Takich chwil - całe życie w szaleństwie' /Hunter/
|
#1660 |
|
Zakorzenienie
|
dokądkolwiek życie może wziąć nas. - nie chcę zgubić ciebie.
droga życia może wić się i obrócić się. jest tak dużo mostów by skrzyżować. nie pozwolę naszej miłości zaginąć. potrzebujemy czegoś, co nas wspiera. chcę być taką rzeczą dla Ciebie. bo nie jestem w stanie przekonać siebie, że bez Ciebie będzie mi lepiej. widać, życie w parze jest nie dla nas. daję memu sercu wakacje, nieco odpoczynku. chodzi o małą pauzę, wytchnienie po niebezpieczeństwach. na pewno nie potrzebuję złych rad ani pięciu groszy niewartych ich opinii o mnie. ale biada temu, kto wpuści do domu wiarę, tę femme fatale, kryminalistkę, nielojalną. wygładzam wspomnienia, bo nie widzę już przed sobą świetlanej przyszłości. jeszcze nie znam sposobu, by stąd uciec, uwolnić się od wszystkiego.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
#1661 |
|
Zadomowienie
|
znowu ja ;]
_____ taa. bo miłość przyjmuje kształt całej wolnej powierzchni. Lucky, I'm in love with my best friend. / Jestem szcześliwa, zakochałam się w moim najlepszym przyjacielu. siebie znienawidzę za każdy dzień.. ` i gdy niebo o mnie zapyta, dowiesz się. czegoś ważnego. zabierz mnie.. to jakiś obłęd. jakaś paranoja. do tej pory nawet nie przypuszczałam, że miłość jest jak pier.dolone pieniądze. do zobaczenia pewnie za chwile. Bo ona była byle kim Ty nie mów do mnie w romantycznej walucie. no, chyba, że zdarzy się cud. Ty bardziej praktycznie do mnie mów. Nie myśl, że dasz mi abonament na szczęście. Masz jedno życie, dzieciak! ` nie ma kary bez zbrodni. i dzwonię do Ciebie, żeby Ci powiedzieć jak bardzo mi zależy. słyszę Cię w moich snach. będę na Ciebie czekała. obiecuję, że będę. tak kochanie. powinieneś wiedzieć, że miłość to nie to samo co sex. [może komuś coś] ![]() _____ Paajkaa, Plotkaraaa, Toriaa, nieliczylamwcalesie, alexandretta, powinnam, XxValedictionxX, sheisunusual, papergirl, Little Ballerina, kirkeblack, suve, LikeThat, Uniique- <33
|
#1662 | |
|
Zadomowienie
|
Frizz & agattee - jak dobrze, że wróciłyście. cudowne opisy.
Cytat:
spróbuję [ nie wszystkie mojego autorstwa ] : - dwudniowa nieobecność. oooj, będzie się działo. ^ - jak wycieczka to tylko z nimi. ; * podbijamy [ miasto ] . - robimy sajgon w [ miasto ]. wycieczkowoo. - obecnie w [ miasto ]. jak będę, to będę. - wycieczkowoo. [ miasto ]. już się dzieje. ^ - zwiedzamy. dwa dni w [ miasto ]. - [ miasto ] mnie pragnie. wracam za dwa dni. : ) chyba nie bardzo mi wyszło. hah. nie jestem dobra w te klocki. wybacz. ; * ___ milczący tłum. bo najłatwiej się bać. absurd realny czy realność absurdalna ? wolność jest Twoim zniewoleniem. nadzieja jest matką, głupota nie. świt to początek końca dnia. śmierć jest Twoim wyzwoleniem. daje, odbiera nadzieję.
|
|
#1663 | |
|
Rozeznanie
|
Frizz wróciłaś wreszcie ze swoimi cudownymi opisami
![]() Cytat:
;*_______________ Na zegarku trzecia i znów mam apetyt na sny nie z tej planety. Chcę być szeptem Twoich ust. Mam kilka imion na każdy dzień, w żyłach morfinę zamiast krwi. Wybudź mnie z koszmarnego snu. Ty jesteś mój narkotyk, lecz raczej ciężki. Piep.rzona huśtawka nastrojów. Budząc się rankiem zastanawiam się, czy wypada strzelić sobie w łeb. Pokrzywione myśli w mojej głowie. Bardzo chory dzień. Chwilowa niedyspozycja do uczuć.
|
|
#1664 |
|
Zadomowienie
|
trochemnie tu nie bylo ;x
teknilyscie ;d? Jedno spojrzenie w twoje oczy i Mogę powiedzieć o czym myślisz Sama ze sobą, tysiąc pytań w głowie musisz poczekać Bo ten czas nie jest dobry na to wszystko Jesteś młoda i przepiękna I każdy głupek chce z Tobą iść kiedy chodzi o świecenie tyłkiem, tak! w tym jesteś najlepsza..
Ale serce nie było komputerem, nie miało klawiatury, nie dało się wisnąć delete, wpisać nowej treści w mgnieniu oka i zrobić defragmentacji dysku. Edytowane przez bananowalaska Czas edycji: 2009-05-20 o 21:39 |
|
|
|
#1665 |
|
Raczkowanie
|
Nie nadejdą już te dni co zamienione w noc nie dawały spac..
'zeby powiedziec morzu dobranoc...' " Nie możesz nic poczuć kiedy twoje serce nie chce czuć.. " ...czasem trzeba zamilknąć, żeby zostać wysłuchanym... Ci co zostali zmieniają się w skały, widziałem głazy, las skamieniały ' Dla tych paru zawodników w tym szemranym środowisku ' `Jesteś jedyną osobą, której pragnę` |
|
|
|
#1666 |
|
Przyczajenie
|
mam prośbe o opisy dotyczące troszke dziwnej sytuacji gdyż kręci ze mna kolega ale ja nie jestem pewna czy tez tego chce
![]() jestem w rozsypce
|
|
#1667 |
|
Raczkowanie
|
lall -
<3Nie potrafię odszukać w sobie tych samych emocji, co wczoraj Patrzę w niebo, a ono puszcza mi oczko Jest lepiej, znacznie lepiej, już tak nie boli Ty, Twój uśmiech, oczy i wszystko jasne Moje serce jest coraz chudsze, chyba ma anoreksję .
|
|
#1668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
_______ rozwiewa się Twoje życie jak fatamorgana. teraz wiem już że było trzeba krzyczeć, krzyczeć. wszystko traci sens, gdy spływa wiara z Twojej duszy rzeką zmarnowanych wzruszeń. miłość dla mnie to huśtawka, która stoi w równowadze. wiem, były dni niepogodne i rzeka słów niepotrzebnych. przez ulice zakażone bezradnością dni. kształty jutra, przepowiednie rozsypane. - tylko jak ja mam się wobec niego zachowywać? co robić? - bądź po prostu sobą. nie musisz udawać. - żeby być sobą, muszę udawać. - jak to? - a tak, że sama nie wiem, kim jestem.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
|
#1669 |
|
Raczkowanie
|
To ja..
--------------------------------------------------- Czuję się jak pękata szynka, obwiązana ciasno sznurkiem ![]() Aniele mój , Ty widziałeś i cierpiałeś tak jak ja. Czy kiedykolwiek zastanawiałeś się,dlaczego zawsze wracam po więcej? Były w historii już takie przypadki,że odwaga przekracza granice szaleństwa! Pragnęłam go tak, jak pragnęłam powietrza, by oddychać. Nie był to wybór – ale konieczność. Zakaz pamiętania, przy jednoczesnym lęku przed zapomnieniem. Kto nie tańczy i nie tupnie.. Tego Panny mają w ... du.pie ![]() ![]()
|
#1670 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję myszki za wszystkie pochwały :*
tanie gadanie grzmoć się :d turbo drań - krótka definicja twojej osoby jesteś spisany na straty.. płytka, skondensowana, toksyczna wręcz ta miłość nie było w nim ani kszty szczerości, mimo to wzruszał dupek do czego mogłabym cię porównać?? do bólu zęba, ponadto kojarzysz mi się z najgorszymi kataklizmami
|
#1671 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Miło, że zauważyłaś moją nieobecność kotek. *Aj śliczne opisy. I jestem zakochana w Twoim opisie <3 Wątpię czy w oczach Twych miłość się jeszcze tli. Bez niego mój każdy dzień tak smutno brzmi. Szukam Twoich ust. Ejj chłopcze, uśmiechnij się znów. Nienawidzę tej ciszy która panuje gdy Cie nie ma. Nie trzeba krzyczeć ej. I kiedyś razem uciekniemy do San Francisco. Z Tobą chce oglądać wschody i zachody slońca. Przeżyjemy wszystko wzloty i upadki. Już nie kochasz mnie. Już nie kocham Cie.
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
|
|
|
|
#1672 |
|
Zadomowienie
|
Z czasem miłości ubywa, a słowo kocham traci sens.
Tak zatraciłam się w uczuciach do Ciebie, że nie zauważyłam kiedy wyrwałeś mi serce. Gdzieś między, pomiędzy gdzieś. Gdyby miłość byłą prostą sprawą, szli byśmy teraz wtuleni w siebie przez ulice, a słowa piosenek opowiadałyby historię naszej miłości.
|
|
#1673 | ||
|
Zadomowienie
|
! ![]() Cytat:
radocha Gwiazdko moja a opisz rewelacyjne <3Cytat:
![]() wróciła moja Miłość!! już myślałam, że nie wrócisz.. świat mi się bez Ciebie walił babo! a ty wróciłaś, wróciłaś i to w takim stylu<3
_______________________ I'm more than just your average girl . /Jestem czymś więcej, niż twoja przeciętna dziewczyna ./ I do it my own way . Zrobię to na swój własny sposób./ I can be sophisticated or totally go ...outta control. /Mogę być wyrafinowana, albo całkowicie... stracić kontrolę..../ always know when your hair is filled with lice /zawsze wiem, kiedy Twoje włosy są wypełnione wszami./ Nie ma ograniczeń dla wyobraźni.
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2009-05-20 o 17:45 |
||
|
|
|
#1674 |
|
Raczkowanie
|
między nami dwojgiem, tu stać się może coś strasznego.
ku.rwabiście! zginąć w Twoich myślach... nie możesz wszystkich zabić. to nie możliwe - uwierz mi! samo przez się... rozumiesz?
|
#1676 |
|
Rozeznanie
|
<33
________________________ Nadzieja, że zrozumiesz swój idiotyzm jest chyba bezsensowna.
Chciałabym móc wejść do Twoich myśli.. Potem wyjść i spytać, co naprawdę myślisz. Senny szept. <3 Czarownica na odkurzaczu. ..ale próbować warto. Gdzie mam się ukryć przed wspomnieniami? słodka niewinność, waniliowe niebo nie istnieje. i jeśli odejdziesz. chcę iść z tobą.
|
|
#1677 |
|
Rozeznanie
|
*Lubie zapach Twoich kłamstw.
*Nie tracąc głowy własne serce jeść. *Nie mów nic co nic nie znaczy. *Krótka chwila i wracasz. *Boję się Twoich powrotów. *A wtedy zgasł księżyc, bo ujrzał blask wschodzącego słońca. *Narkotyk dla wzroku. *Dźwięczy echo westchnienia.
potrzebuję wielkiego billboardu, komunikatu w 'dzień dobry tvn', napisu na śniegu przed moim domem bo nie dokońca jeszcze wierzę że Go mam. Edytowane przez garfieldo14 Czas edycji: 2009-05-20 o 21:46 |
|
|
|
#1678 |
|
Rozeznanie
|
Wracam po niezauwazonej nieobecnosci.. ;]
Nie wiem na jak długo.. Wiecie.. Nauka,dom, Mężus.. Brak czasu ogolnie.. ![]() Jak powiedzieć komuś
Z kim się dzieli świat Co takiego czuję Już od tylu lat Gdybym mógł milczeniem raz Przesłać małą szczęścia część Milczałbym na zawsze, wiesz Ja tobą oddychać chcę I zaspokajać głód I chciałbym pić z twych ust Być zawsze z tobą już Gdybym zrobił bilans Wszystkich naszych dni Nie miałbym co odjąć Bo nie było złych Jeśli kiedyś ktoś spróbuje Trafić w nas Staniemy obok siebie By przetrwać ten ciężki czas Czasem słowa puste są Czasem twardsze niźli głaz Krzyczę milcząc, tak już mam Stoję tu gdzie zawsze spotykałaś mnie W ręce trzymam pięć suszonych róż Każda z nich to sto przeżytych wspólnie dni Szkoda, że - nie będzie szóstej już |
|
|
|
#1679 |
|
Rozeznanie
|
uważaj na to,co wyrzucasz!
bezustannie przetwarzamy i powtarzamy to ,co już było. kopiemy na śmietnisku historii,wyciągając na światło dzienne stare idee i myśli. perełki ze śmietnika. ludzkie odpady. może,ale nie musi. wciąż czytam,oglądam,medytuję. wiosną nadal mam ochotę chodzić w sukienkach i na obcasach,nawet jeśli wcale tego nie robię.
|
|
#1680 |
|
Przyczajenie
|
1.wspomnienia rodzą miłość. miłość zabija.
2.Dobra kawa jest tańsza niż Prozac 3.Hej, jestem mężczyzną. Nie mam czasu na robienie prania. Ratuję tu ludzkie życia. 4.Ludzie... lekceważą mnie. Bo jestem kobietą, bo jestem ładna, bo nie jestem agresywna. Nie powinni lekceważyć mojego zdania dlatego mnie nie lubią. 5.Nasza przyjaźń jest odpowiedzialnością etyczną. 6.Czy wykonywanie autopsji na żywej osobie jest wciąż nielegalne? 7.Nie jestem śmiertelnie chory tylko żałosny, a nie uwierzyłbyś jakie rzeczy uchodzą mi na sucho 8.Gdybyś miał dobre życie, gdybyś był zdrowy, nie miałbyś powodu, aby być wrednym, nie miałbyś powodu by nienawidzić życia. 9.Ludzie się nie zmieniają. Na przykład ja będę stale powtarzał "ludzie się nie zmieniają." 10.Ponieważ… Ponieważ tu nic nie boli.Ja nie... Ja nie chcę czuć bólu. Nie chcę być nieszczęśliwy. I nie chce żeby on mnie nienawidził. 11.Cóż, nie zawsze możesz dostać to czego chcesz. ---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ----------
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:18.

<3
!