![]() |
#271 |
Raczkowanie
|
Dot.: Zmiana stylu zycia ...walka o lepszą siebie
Ja w tym tygodniu też opuściłam ćwiczenia, a wszystko przez tą @ !!!
Zawsze wtedy mam "wolne" od ćwiczeń, bo zwyczajnie wszystko mnie boli i nie daję rady się intensywnie ruszać ![]() A najbardziej cieszy mnie fakt, że udaje mi się od początku miesiąca omijać wszelkie fastfoody - postanowiłam, że przez cały miesiąc nie tknę Mcdonalda, pizzyhut ani nic podobnego (a mięliśmy z TŻ takie skłonności czasem i dwa razy w tygodniu) i na razie sukces ! Ale ciiiicho sza, nie zapeszajmy, bo jeszcze się skuszę na pizzę ![]() A tymczasem trzeba się szykować do pracy, dzisiaj na drugą zmianę. Ps. chciałam z góry uprzedzić, że dzisiaj mogę zgrzeszyć - mój Tatuś ma urodziny, więc pewnie pochłonę kawałek ciasta, trudno, czasem można przecież ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Zakorzenienie
|
hmm...tylko, że tam nie ma żadnych godzin...
nie wiem czy ściągnęłam ten co Ty? ja mam coś takiego (tylko, że wyświetla się tylko ta górna część - z datami) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Zakorzenienie
|
i zrobiłam 8 min legs i A6W
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#275 | ||
Nindżopesz
|
Witam
![]() Też jestem House'omaniaczką ![]() Cytat:
Mamerki i Wilczy Szaniec chciałabym zwiedzić, o ile pamiętam w jednym z nich jest hotel i nawet miałam w tym roku jechać na tydzień ale jakoś plany upadły, a szkoda. Jeśli znasz zamki niedaleko wawy (ale tu chyba nic takiego nie ma?) to chętnie dowiem się czegoś więcej ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Zadomowienie
|
Nie mam ochoty na nic, nie ma siły na nic.
Babcia moja dziś w nocy umarła. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Zakorzenienie
|
Co do tego google, to nie lepiej Wam zrobić iGoogle?
![]() Wchodzisz na google.pl, po prawej stronie na górze masz odnośnik do iGoogle i tam możesz sobie na stronie startowej ustawić co tylko chcesz (masz opcję wybory gadżetów). Ja mam pogodę do 2 miast, kalendarz, zegar, notatnik, licznik kalorii, tvn24, sudoku, repertuar kin i mase innych pierdół ![]() House'a też oglądam, ale nie w tv (bo nie mam tv), a na bieżąco ![]() Redhaired Witch, no wiesz, grzeszysz...nie ma zamków w okolicach Wawy? :P http://zamek-krolewski.com.pl/ w samej Wawie masz ![]() A tu mapka okolic Wawy http://zamki.res.pl/woj-mazow.htm Acz nie byłam szczerze mówiąc nigdzie tutaj ![]() Mam na koncie sporo zamków innych województw jakby co ![]() Co do bunkrów, w Mamerkach nie ma hotelu, więc to pewnie o Szaniec chodzi. No i...co z tego, że nie zmotoryzowana? Po pociągi tam jeżdżą wszędzie ![]() ![]() Więc na przyszłość polecam ![]() martinia oj ja wczoraj jak wróciłma do domu po nieprzespanej nocy też myślałam "jeden dzień mnie nie zbawi". Ale potem zreflektowałam się i zamęczyłam (ćwiczyłam, choć zasypiałam) :P Determinacje jakoś mam...to te chude corporate laseczki mnie tak chyba mobilizują ![]() akot80 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Zakorzenienie
|
akot80 bardzo mi przykro
![]() Parvati ja właśnie mam igoogle, i stronę startową z pogodą, zegarem, notatkami, itd i właśnie tam chcę wstawić ten kalendarz i nie ma on tych dodatkowych opcji z godzinami...no trudno ![]() też oglądam Housa, oo i Kryminalne zagadki uwielbiam, Kości też ![]() a co do ćwiczeń...muszę znaleźć w sobie taką determinację, wierzę, że w końcu mi się uda wejść w rytm i ćwiczenia staną się czymś normalnym i oczywistym co się robi każdego dnia, a nie jedynie obowiązkiem na który się nie ma ochoty.. Edytowane przez martinia Czas edycji: 2009-05-22 o 13:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Zakorzenienie
|
U mnie póki co to jest klasyfikowane jako obowiązek
![]() Życzę Ci żebyś miała bardziej pozytywną niż ja motywację :P Co do seriali - ani Kości, ani Kryminalnych Zagadek nie oglądam akurat ![]() O to chodzi w igoogle? http://www.google.pl/ig/directory?hl...g/calendar.xml Edytowane przez Parvati Czas edycji: 2009-05-22 o 14:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Nindżopesz
|
Akot - przykro mi...
![]() Parvati - ja wiem, że dla chcącego nic trudnego, ale jak sobie pomyślę, że musiałabym wstać w sobotę o 7 żeby się gdzieś dotelepać pociągiem czy autobusem... to ja dziękuję, pooglądam pocztówki ![]() Zamku Królewskiego właściwie nie liczyłam bo dla mnie zamek to musi być ZAMEK ![]() ![]() A wiesz, że seriale animowane też oglądam i to nawet z mężem, starym dziadem ![]() ![]() Zgrzeszyłam dziś 1/2 Reddsa i naleśnikiem z serem, mam wyrzuty sumienia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#281 |
Zadomowienie
|
Witam.
Nie dociera jeszcze do mnie, że babci nie ma. ![]() Kupił mąż dziś w końcu baterie do wagi i o dziwo ważę 52,2 kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#282 |
Zadomowienie
|
mogę się do was przyłączyć ?
![]()
![]() |
#283 | |
Raczkowanie
|
Akot80 - moje wyrazy współczucia, wiem jak to jest, przekonałam się o tym dwukrotnie, niestety
![]() Cytat:
![]() Dziś stało się, zgrzeszyłam, zjadłam urodzinowego serniczka - i to dwa kawałki !! - za zdrówko Tatusia |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Zakorzenienie
|
Jasne, witamy!
![]() pimecia, Tatusiowi naj naj!! A serniczkiem się nie martw, jak za zdrowie Tatusia to grzech nie zjeść dwóch! ![]() Redhaired, no no no ...anime ![]() skąd ja to znam ![]() Ale Włatców nie trawię. Co do zameczków, wiem o co Ci chodzi - Warmię i Mazury polecam, piękne i klimatyczne, no i ważne - jest ich wiele ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Zadomowienie
|
Akot 80 - wspolczuje...
Dzis u mnie dzien 11 Na sniadanie sernik (mialam ochote to stwierdzilam ze lepiej teraz niz wieczorem) Na 2 sniadanie ryz na mleku A potem impreza urodzinowa, takze postaram sie nie szalec ale tez wiem ze bez grzechow sie nie obejdzie. Czuje ze brzuch stal sie mniejszy... Za chwile lece do pracy. e Miss - witaj ![]() ![]() Redhaired Witch zauwazylam ze tak jak ty jak zjem teraz cos niedozwolonego to mam wyrzuty sumienia kiedys jakos nie bardzo sie to we mnie budzilo, to chyba dobry znak, zaczynamy zdrowiej zyc ![]() Wczoraj padlam spac chyba o godzinie 20 tak bylam zmeczona, za to wstalam dzis wypoczeta, widocznie moj organizm potrzebowal regeneracji. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Przyczajenie
|
Hej,
czy ja też mogłabym do was dołączyć? moja historia jest długa i skomplikowana, rok temu zeszłam na złą drogę, tzn. jak każdy chciałam trochę schudnąć, ale wszystko posunęło się za daleko co skutkowało początkiem anoreksji, bulimii i depresji ale te czasy mam już za sobą, teraz stawiam na zdrowy tryb życia, normalną dietę, ruch i dbanie o siebie. Aktualnie moja waga wskazuje 66,5, mój cel to 57 kg. Miło by było mieć jakieś wsparcie. pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Raczkowanie
|
Dzien dobry
![]() czy ja moge sie rowniez do was przylaczyc? podczytuje watek i stwierdzilam, ze bardzo sympatyczne osobki tu urzeduja ![]()
![]() |
#288 |
Zadomowienie
|
Witajcie
Nowe osoby sa jak najbardziej mile widziane, wiec jesli chcecie zeby was dopisac do listy str 1 to prosze pisac na pw i napisac swoje cele ![]() Lece laski do pracy potem impreza takze pewnie bede znow dopiero jutro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Raczkowanie
|
Juz wyslalam Ci wiadomosc na PW
![]()
![]() |
#290 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mój cel to zrzucenie zbędnych kg. w obecnej chwili nie jestem na żadnej diecie, bo zrobiłam sobie przerwę . w piątek zakończyłam dietę `odchudzanie na zawołanie` ale w poniedziałek znowu ją zaczynam ![]()
67-66-65-64-63-62-61-60-59-58-57-56-55 Edytowane przez eMisss Czas edycji: 2009-05-23 o 08:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Powiem Wam, że moim kolejnym ambitnym planem w kwestii diety jest zakupienie roweru i jeżdżenie na nim do szkoły ![]() ![]() Tylko nigdzie nie mogę znaleźć, takiego jaki mi się marzy ![]() Liczę na to, że dzisiejszy dzień będzie przełomowy dla mojej diety i dziś będzie super, a każdego następnego dnia jeszcze lepiej :P.
![]() |
#292 | |||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie kolejne pół kg mniej, już jest 50,4 sama się dziwię... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Zakorzenienie
|
Raz lepiej, raz gorzej
![]() Dzisiaj muszę ćwiczenia dołączyć, koniecznie! Bo zbyt leniwa jestem, a czasu coraz mniej :P.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#294 |
Zakorzenienie
|
eMisss, agati, ,sheepie witajcie
![]() u mnie wczoraj było po prostu super!! zdrowe posiłki i ćwiczenia...wymarzony od dawna dzień. co mi bardzo samopoczucie poprawiło i mam teraz siły by dalej w tym trwać ![]() winyl też od jakiegoś czasu planuję kupić rower...myślę o takim miejskim, zwykłym jakimś ale przy tym i ładnym, żeby samym wyglądem zachęcał mnie do jeżdżenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Raczkowanie
|
hej, Dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no i jestem bardzo zainteresowana South Beach, od razu po powrocie do domu zabieram się za nią. ![]()
![]() |
#296 |
Zakorzenienie
|
julie1 ważne, że zdałaś, a punktów na pewno nie zabraknie
![]() miłego wypoczynku nad morzem życzę, odstresuj się tam po tej maturze... ale Ci zazdroszczę tego morza...!! a muszę Wam powiedzieć, że te dwa lata temu jak schudłam do 48kg to właśnie na wakacjach się stało nad morzem ![]() a ja dziś znów ćwiczyłam, wieczorkiem jeszcze poskaczę na skakance i może trochę pokręcę hh...póki co mam zapał do ruchu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 | |
Zadomowienie
|
Witam.
Humor średni. We wtorek pogrzeb ![]() Ja dziś na uczelni zjadłam kaszę gryczaną z sosem pomidorowym i z surówką marchewkową i buraczkową. Popiłam wodą. Zadowolona z siebie jestem, bo miałam kupić coś słodkiego lub jakąś zapiekankę. ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#298 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ![]() Rzeczywiście siła sugestii ![]() Chyba mam to samo - coś bym zjadła ale nie wiem co, na nic nie mam ochoty a tyle pyszności w domu. Dziiiwne... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, właśnie się dowiedziałam, że wyjeżdżam za niecały miesiąc (21.06) na wakacje i muszę wyglądać pięknie!
Także teraz mnie proszę pilnować, bić i krzyczeć! Moje uda wymagają zredukowania o 9 centymetrów ![]() Będę próbowała przejść na dietę turbo, ale nie wiem kiedy, bo tam trzeba mieć wszystko dokładniutko rozplanowane, a na to chwila czasu pójdzie ...
![]() |
#300 |
Nindżopesz
|
Winyl - no to długie masowanie rolką albo rękawicą, serum wyszczuplające, peeling kawowy i pod folię w ciepło. Dieta redukcyjna, dużo białka, ogranicz węgle, niekoniecznie zaraz turbo. I niestety ćwiczenia, najlepiej interwały ale skoro nie ćwiczysz za często to i aeroby Ci posłużą. Siłowe sobie daruj chwilowo bo uda mogą spuchnąć od ćwiczeń a w miesiąc i tak nie będzie spektakularnych efektów. Może jakaś Slim Figura czy cuś, na mnie za pierwszym razem nawet podziałała. Do tego samoopalacz albo normalna opalenizna - wyszczupla wizualnie
![]() Ale niestety, 9 cm w miesiąc to raczej nierealne... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:54.