|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI
My może na podziękowania bardzoe się nie wysililiśmy, ale kupimy takie książeczki z naszym zdjęciem (moja mama je kiedyś u kogoś widziała i jej się bardzo podobały) http://www.allegro.pl/item635684264_..._imieniny.html
Poza tym po weselu jak już będą zdjęcia to dostaną takie małe książkowe albumy, miniaturki naszego dużego albumu.
|
|
#4682 |
|
Raczkowanie
|
Jej, a mi sie te ksiazki podziekowania starsznie nie podobaja ;(
Złotko idziesz jutro do poradni?
|
|
|
|
#4683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo szukam czegoś co by dodać do albumów, ręcznie robionych (ale jeszcze nie zrobionych )- a najbardziej spodobały mi się ramki
|
|
|
|
|
#4684 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mam nadzieje, ze TZ uda sie wyrwac wczesniej z pracy i przyjedziemy. w Wy idziecie? jak cos to do zobaczenia![]() spadam spac. milej nocki
|
|
|
#4685 |
|
Raczkowanie
|
scio bardzo ładna sukieneczka
Ana*** super pomysł na dodatkowy prezent, dzięki za podsunięcie tych stronek ja sie zastanawiam nad tym wazonikiem kliwia świetne spinki, ja chce takie dla mojego TZ tylko złote Dziewczynki macie jakies fajne sprawdzone miesce w Polsce na weekend. Bo mój TZ nie dostanie urlopu po ślubie wiec wyjaz za granicę odokładamy na poźniej, ale jakiś weekendowy wypad choc chcemy sobie zrobic. |
|
|
|
#4686 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki, jak ją przymierzyłam od razu mi się spodobała, była taka leciutka, ale potem zastanawalam się czy nie jest za skromna, ale stwierdziłam, ze ja lubię prostotę, no i z bukietem żółto, zielonym poszaleje
![]() Dzięki Cytat:
To Ty już masz prawie gotową, a ja dopiero w lesie.![]() Dzięki A jak ja się cieszę. Dzięki dziewcyny za wszystkie komplementy I wlaśnie dowiedziałam się, ze za rok ślub bierze jedna z moich dobrych koleżanek. Ana*** świetne te ramki, chyba kupię taką dla mojej świadkowej Kliwia świetne spinki, moj TZ niby ma, ale mnie nie bardzo się podobają (były gratis )Martucha a ja zapomnialam pochwalic Twoich zaproszeń, to najładniejsze jakie do tej pory widziałam i takie Wasze. Rybulko i jak opowiadania? Ja do wtorku mam napisać fragment mojej pracy mgr. Miło mi, ze o mnie pamiętasz |
|
|
|
|
#4687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja nadal nie wiem czy koleżanki z pracy zapraszać na jednym zaproszeniu, czy każdą z osobna? |
|
|
|
|
#4688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4689 |
|
Raczkowanie
|
My koleżanki i kolegów z mojego TZ pracy bedziemy zapraszac razem na slub, bo oni zawsze dostają jedno wspołne zaproszenie. Tylko nie wiem jak to na zaproszeniu napisac
|
|
|
|
#4690 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4691 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Obie mówiły, że bukiety piękne więc to jest najważniejsze![]() Cytat:
W firmie mojego TŻ jest ok 40 osób i jest zawsze jedno zaproszenie, które leży sobie w sekretariacie do wglądu i informacja firmowym mailem do wszystkich
|
|
|
#4692 | ||
|
Zakorzenienie
|
O a jeżeli chodzi o podziękowanie w formie "papierowej" to zamiast ksiąg, wolałabym już coś w tym stylu
:http://allegro.pl/item647407700_podz...a_w_3_dni.html http://allegro.pl/item635764048_podz...j_okladce.html http://allegro.pl/item638948246_podz...ki_zobacz.html ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Sama nie wiem. No ale wtedy pasowałoby z osobą tow. a poza tym dziewczyny są w różnych filiach i co ja miałabym te zaproszenia rozwozić im? a tak zostawie u szefowej dla wszystkich i tyle... Cytat:
![]() Cytat:
3 koleżanki i dwójkę szefostwa- małżeństwo no i problem jest taki, że każda jest w innym punkcie i musiałabym Im rozwozić, a tak zostawię zaproszenie w punkcie głównym i kłopot z głowy. No a poza tym, pasowałoby wtedy prosić zaprosić je z os. tow. ? A może dziewczyny razem (3 os.), a szefostwo oddzielnie?
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2009-05-27 o 22:25 |
||
|
|
|
#4693 |
|
Wtajemniczenie
|
Kreacja mamusi kosztowała 340 pln.
Dziewczyny ...muszę iść do szpitala pani ginekolog napisała mi dziś skierowanie na 2 czerwca, żeby przyjęli mnie na oddział i zrobili powtórnie wątpliwe badanie i jak faktycznie wyjdzie jeszcze raz coś podejrzanego, to zrobią ten wycinek na miejscu...mam nadzieję, że nic nie wyjdzie i nic mi nie będą pobierać. Jestem zrozpaczona...zamiast cieszyć się ślubem, to przepłakałam dziś pół dnia i się wykończe nerwowo chyba. Ale coż mam zrobić, lepeij sprawdzić, niż to zostawić. Także trzymajcie za mnie kciuki we wtorek...uffff
|
|
#4694 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
będzie napewno wszytko dobrze kochana |
|
|
|
|
#4695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem z Tobą ja tez mam iść do szpitala, ale jeszcze nie wiem kiedy bo cały czas się migam
|
|
|
|
|
#4696 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Mój TŻ się rozchorował i od 3 dni do niego chodzę w odwiedzinki, no i nie może mnie odprowadzać wieczorem ![]() Ciekawe jaku jest stan małej, strippi teraz nie ma internetu na nowym mieszkaniu, ciekawe kiedy się zjawi... Jutro mam ostatni test na studiach, obym zdała i zostanie tylko obrona, a terminu dalej nie znam ![]()
|
||||
|
|
|
#4697 |
|
Raczkowanie
|
witam wszystkie wiżażanki - PM 2009
Dołączam się do was i przyznaję szczerze, że mimo szczerych chęci nie dałam rady przebrnąć przez wszystkie strony tego wątku więc jestem tylko pośrednio zorientowana. Zauwazyłam, że nioektóre PM mają już wszystko i ich TŻ ubrani a u nas jeszcze w lesie...a ślub za 4 miesiące, troszkę chyba panikuję już.Pozdrawiam
|
|
|
|
#4698 |
|
Wtajemniczenie
|
A mozesz mi przypomnieć na co Ty masz iść, bo z tego co kojarzę to chyba podobnie do mnie...
|
|
#4699 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
napewno wszystko bedzie ok ![]() Cytat:
witam masz juz kupiona sukienke?
|
|
|
#4700 |
|
Zakorzenienie
|
kto tu jest tak wczesnie jak ja
|
#4701 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4702 |
|
Zakorzenienie
|
ojej kobitki nie ma dnia zebym nie wrocila do domu padnieta i nie poszla od razu do łóżeczka
![]() ale wczoraj juz menu zalatwilismy i wplacilismy wieksza czesc pieniazkow, z zespołem juz wszystko dogadane ... zostały nam juz tyle jakies małe pierdólki dzis przychodzi laseczka i makijaz probny bede miec ja wyjde jak czlowiek to wkleje foteczki ![]() miłego dnia wpadne wieczorkiem poczytwac Was
|
#4703 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
AgatkaL będe trzymać kciuki i nie martw się wszystko będzie ok
|
|
#4704 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczyny
nie było mnie kilka dni takze poodpisuje na posty jak uzupelnie zaleglosci ![]() a tymczasem pisze zrozpaczona ksiądz z mojej parafii w ktorej juz nie mieszkam nie wie ze razem mieszkamy i z roznych powodow wole by nie wiedzial... dlatego mam 2 spowiedzi.Do slubu zostalo 2 miesiace i w zasadzie juz teraz musimy isc sie wypowiadac po raz pierwszy, czy my w ogole dostaniemy rozgrzeszenie? chcemy sie "poprawic" spac osobno przez ten czas, ale nie wiem czy to ksiedzu wystrczy, bo nadal bedziemy ze soba mieszkac. ratujcie ![]() ![]()
|
|
|
|
#4705 |
|
Wtajemniczenie
|
my byliśmy wczoraj pierwszy raz u księdza
i był bardzo miły, 3 miesiące przed ślubem będziemy mieli 19 czerwca ale to będie święto po Bożym Ciele i powiedział żebyśmy przyszli 21 czerwca i w tym czasie mamy pozbierać świadectwa z ostatniej klasy gimnazjum i liceum, karteczke od bieżmowania i jak chodziliśmy już na nauki to to zaświadczenie też i sie go zapytałam czy będziemy mysieli mieć jeszcze jakieś nauki czy to wystarczy i powiedział że te zaświadczenia mu wystarczą tylko będziemy mysieli iść do poradnictwa rodzinnego na 3 godzinne spotkanie i to wszystko o spowiedzi nic nie mówił jeszcze i my w sumie zapomnieliśmy sie zapytać a i do USC mam zadzwonić i zapytać kiedy nam wydadzą zaświadczenie. a reszte sie dowiemy 21 czerwca
|
|
|
|
#4706 |
|
Zakorzenienie
|
Cieszę się że spinki przypadły do gustu
![]() ![]() agatka będzie dobrze ![]() A ja zdjęcia popscene widziałam ![]() ![]() ![]() ale nie wiem czemu nie zdała nam wszytskim relacji, niedobra ![]() A jupik zaginela w akcji chyba
|
|
|
|
#4707 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() dziewczyny w zyciu bym nie przypuszczala, ze tak sie bede stresowac-zawsze jak tez mowil, ze sie stresuje to dawalam mu szturchanca, a sama jestem glebkiem nerwow jak pisalam tez wczesniej- nie bedzie rowniez mojej chrzestnej wczoraj stalam w sukni przed lustrem i stwierdzam, ze jest za krotka jedyny ratunek to buty nie spalam dzis cala noc, codziennie zjedza mi pol kilo (to akurat dobrze, ale nie za taka cene). Postanowilam, ze zapominam o wszystkim i niczym sie juz nie przejmuje jesli chodzi o moj wyglad. NIE TO BEDZIE W TYM DNIU NAJWAZNIEJSZE!!!! WAZNA JEST NASZA MILOSC, PRZYSIEGA PRZED BOGIEM Wiecie co wymyslilam? poprosze kucharki, by resztki jedzenie z gotowania i z talerzy (z wyjatkiem warzyw) wrzucaly do jakiegos wielkiego pojemnika i zawioze to do schroniska inna dobra wiadomosc jest taka, ze zespol moze nam puscic co tylko chcemy na I taniec z plytki jutro jedziemy na sale omowic szczegoly.POMOZCIE JESZCZE Z TYM: tak wyglada nasza sala: http://maxim.opx.pl/ (stronka jeszcze w budowie) a w zalaczniku zdjecia z ostatniej naszej wizyty tam. Te materialy (takie jak w zalaczniku) to stala dekoracja, mozemy tylko wybrac kolor balonow, fizeliny na obrusach, swiec, serwetek, kwiatow! jak myslicie jakie kolory beda pasowac? ja mysle o zlotych i perlowych balonach, zlotej fizelinie i swiecach i kremowych kwiatach. Bo ten material na suficie jest taki zlotawy i ciezko cos do niego dobrac w innych kolorkach a tak to bylaby spojna calosc, nie?
Edytowane przez Maggie1983 Czas edycji: 2009-05-28 o 09:03 |
|
|
|
#4708 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez liliputek Czas edycji: 2009-05-28 o 08:36 |
|
|
|
|
#4709 |
|
Raczkowanie
|
Ja tez sie stresuje jak nie wiem...a najbardziej mnie wkurza ze wszyscy spoko luz nic sie nie denerwuja a mnie normalnie stres zzera
niby wszystko zalatwione pozamawiane ale jednak sie stresuje ze czegos nie mam... dzisiaj jade na przymiarke sukni moze juz bedzie u mie w domku pozdrawia m wszystkie zestresowane PM
|
#4710 |
|
Wtajemniczenie
|
Co do tych książek, które wybrałam na podziękowania to dlatego, że moja mama je kiedyś ujżała i się jej bardzo spodobały dlatego wiem, że będzie jej miło jak dostanie taki prezent w dodatku z naszym zdjęciem
Wiem, że się ucieszy Agatko trzymaj się Dzisiaj mija nam z TŻ 5 latek Pisałam wczoraj, że nie wiadomo czy będzie, bo mówił, że mają dużo pracy. Dzisiaj rano zadzwonił jak jechał niby do pracy i nagle słysze, że wysiada z auta więc się pytam czy się auto zepsuł (bo coś nam szwankuje ostatnio), a on, że mam spojżeć przez okno Wziął sobie wolne i przyjechał do mnie
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:14.

)- a najbardziej spodobały mi się ramki

myślałam żeby dać jedno dla wszystkich... i napisać koleżanki z pracy czy coś w tym stylu? ewentualnie dwa, jedno dla koleżanek, drugie dla szefostwa-małżeństwo 
Obie mówiły, że bukiety piękne więc to jest najważniejsze
będzie napewno wszytko dobrze kochana

jak pisalam tez wczesniej- nie bedzie rowniez mojej chrzestnej
jedyny ratunek to buty