|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V
Cytat:
to jak zalozysz necika to od razu dawaj znac co u Ciebie
|
|
#4322 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
a na kolację zjadłam paróweczki dziewczyny ja wogule nie mam ochoty na słodkie ( wcześniej uwielbiałam słodycze) teraz ciągnie na słone ... oj zaczyna się u mnie pada deszcz ![]() powinnam jutro jechać do urzędu celnego , ale mąż znalazł babkę co się zajmuje sprawami akcyzowymi i załatwia wszystko i tylko za 100zł ominą mnie nerwy , kolejki i wypisywanie kupy papierów ![]() mam kochającego mężczyznę
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 |
||
|
|
|
#4323 |
|
Zadomowienie
|
a ja sie pokłóciłam w weekend z mamą. Nie wiem czego tak jest ale ostatnio kazde spotkanie z nią tak się konczy. Nie chce i nie lubie sie kłócic, ale jak ona cos powie to poprostu brak mi słów.
Byłam w weekend odwiedzic siostre i szwagra, mama tez tam była zeby pomóc w opiece nad maluszkiem. Dostalismy od siostry i szwagra prezent na nasza 1 rocznice slubu. Wiec był pretekst do oblewania, a ze to był poczatek mojej @ to był kolejny powód zeby sobie troche odpuscic i sie zapomniec. Wypiłam w sumie tylko pół drinka. Na drugi dzien mama jak tylko została ze mną sama taką afere mi zrobiła. Jak ja moge pic jak sie staram o dziecko i ona sie nie dziwi ze nam nie wychodzi jak ja tak robie i ze sama sobie jestem winna i wiele innych przykrych rzeczy jeszcze. Mi łzy popłyneły i wyszłam. Poprostu tak mi sie przykro zrobiło, ze nie mialam ochoty sie do niej odzywac. Jej sie zawsze wydaje ze moze wszystko powiedziec bo przeciez nic do mnie nie dociera, ja przeciez nie mam uczuc. To ona tylko ma prawo do obrazania sie o byle pierdołke. Nie potrafie z nia rozmawiac. Czuje jakąs blokade. Niby normalnie tak jak teraz potrafie powiedziec wszystko co mam do niej, a jak stoje przed nią to poprostu gardlo mi sciska i nie potrafie nic ostrzej powiedziec. Jest bardzo duzo rzeczy ktore chowam w sobie, tyle złego co mi powiedziała i to przez tyle lat ![]() ... ale bede sie chyba zachowywac tak jak ona chce tzn. bede jej pokazywac to co ona chce widziec. Przykro mi ze nie moge jej sie zwierzyc i porozmawiac z nia tak od serca jak mi jest. Jesli dla niej wazne sa pozory i to jak to wyglada i jak to ludzie widza to tak dla niej bede sie zachowywac ![]() Przepraszam ze tak tu smuce, moze troche niezrozumiale, ale musiałam troche wylac z siebie.
|
#4324 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mieszkanie w Poznaniu szkoła w Ostrowie Wlkp. praca nio i robotka przy mieszkaniu malowanie sprzatanie i urzadzania a chcemy to zrobic jak najszybciej... Mieszkanie niby jest urzadzone ale wiadomo trzeba po swojemu dlatego taka decyzja... zaraz po sesji i przeprowadzce zaczniemy starania pełną parą... nie tak jak do tej pory, że może się uda.... W ogóle dzieki, że jesteście trzymam za Was kciuki![]() :kc iuki:![]() :mag ia: |
|
|
|
|
#4325 |
|
Zakorzenienie
|
Gooha
|
|
|
|
#4326 |
|
Zadomowienie
|
Gooha kochana ja Cię bardzo dobrze rozumiem, chociaż moja mama od mojej wyprowadzki się zmieniła i to bardzo na dobre , to jak mieszkałam pod dachem rodziców wiecznie się z mamą kłóciłam.
zawsze miała o coś pretensje a przeważnie wymyślała powód aby się kłócic na początku zauważyłam że miała humory przed @ (tzw. faza wąśkich ust ) potem już przez cały miesiac tak było jak miałam 18 lat zagroziłam ze się wyprowadzę i pojechałam do teraz już meża , to jej dało do myślenia i na chwilę się poprawiła a przed ślubem już na dobre odpuściła, teraz jest kochającą mamusią ![]() mama jaka była , taka była ale co do staranek nigdy mi nie powiedziała złego słowa (sama miała problemy) mogę sobie wyobrazić jak Ci przykro może powiesz jej wprost że ma Cię wspierać a nie załamywać będę trzymać kciuki za zgodę DRA ależ Ty masz śliczne włoski , super z Ciebie kobita
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 Edytowane przez ula 87 Czas edycji: 2009-05-28 o 19:34 |
|
|
|
#4327 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Rozumiem Cie... Sama tez tak mam... Wiadomo czasami tak jest rodzice maja nas za dzieciaki ze o niczym nie wiemy... Ja tez zawsze mam blokade w takich sytuacjach... Prędzej sie porycze niz coś powiem... Nie przejmuj sie nic złego nie robisz.... a mama niech tam sobie gada... |
|
|
|
|
#4328 |
|
Zadomowienie
|
dziekuje dziewczynki
|
#4329 |
|
Wtajemniczenie
|
zaraz zaraz, przegapiłam jakieś zdjęcie Naszej Dra?
![]() na której stronie Darusiu się pokazałaś?
..Z dnia na dzień kocham Cię mocniej.. ..Spełnieniem Mych marzeń jesteś.. ..Iskierką malutką.. ..Która rozświetla mi życie.. ..I daje nadzieję na lepsze jutro.. ..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei.. |
|
|
|
#4330 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie tez bym chciala zobaczyc nasza prowadzaca
|
|
|
|
#4331 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja niestety tez mamy do pogadania nie mam,wiecznie kłotnie,no prawie,bo niby razem mieskzmay,ale ja unikam,bo wsyztsko mamy osobne,jedynie ona zejdzie mi do kuchni i nieraz chce pogadac,ale jak amm dystans troche... moja to nie wie,ze sie staramy,bo wiem,ze by mnie strasznie wyzywala,a po co mi nerwy nie potrzebne... Cytat:
![]() dziękuję za miłe słowa ![]() Cytat:
ulka mnie ma na nk,wiec jak chcecie mnie zobaczyc to tylko na nk lub podesle linka n pw gdzie jeszcze mozecie mnie zobaczyc... jak ktos che zobaczyc pisac pw ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- zaproszonka poszły
|
|
#4332 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Ja wróciłam właśnie od lekarza - ktoś się wypisał i zadzwonili do mnie czy mogę przyjechać wcześniej. No i co najważniejsze: kruszynka jest, serduszko ładnie pika Normalnie jak zobaczyłam to ruszające się serduszko to łezka mi poleciała, a jak już lekarz dał serduszko na głos to miód na serce ![]() Mam skierowanie na jakieś badania i następna wizyta 25.06. Oczywiście lekarstwa dalej i zalecenie leżenia ![]() Także chyba mogę przesłać pierwsze ciążowe zarazki ![]()
|
|
#4333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() super,że z dzidzia wszystko ok
|
|
#4334 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja też Wam wysle zarazki , ale dopiero jak będzie już w pełni dobrze ![]() no widzę że poznamy sie nie tylko wirtualnie ... całkiem inaczej się pisze z osobą jak się ją widzi ( chociaż na zdjęciu) ja też czekam , może ktoś chce mnie bliżej poznać , bo ja jestem chętna jak coś to również czekam na pw a teraz... dobranoc
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 |
|
|
|
|
#4335 |
|
Zakorzenienie
|
Witam,
bylam dzis u lekarza i sa 2 jajeczka jedno male a jedno ma 15mm ale to dopiero 10 d.c. w poniedzialek ide na kontrol znow do szpitala i mam dostac zatrzyk pregnyl 5000, choc zdobycie go graniczy z cudem udalo mi sie po jednej apulce w dwoch roznych aptekach, jakos dam rade ![]() Mam nadzieje, że sie uda i bedzie malenstwo wierze w to, jakos musi sie udac....ciesze sie z owulacji to juz sukces![]() A wam dziewczynki zycze wytrwalosci i sukcesow w starankach
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
#4336 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
..Z dnia na dzień kocham Cię mocniej.. ..Spełnieniem Mych marzeń jesteś.. ..Iskierką malutką.. ..Która rozświetla mi życie.. ..I daje nadzieję na lepsze jutro.. ..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei.. |
|
|
|
|
#4337 |
|
Zakorzenienie
|
ale super z was kobiety
![]() w koncu poznajemy sie blizej bedziemy wiedziec jak wygladamy ![]() zaproszonka dalej poszly aliisanka za ten wieczny usmiech cie uwielbiam
|
#4338 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieje, ze jak ja wroce na liste staraczek to Ciebie juz tam nie bedzie Cytat:
dzieki Cytat:
|
|||
|
|
|
#4339 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
biore jednego dla siebie Cytat:
za fasoleczke
|
||
|
|
|
#4340 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
musi się udać, już czekam tylko aż 24 godziny na dobę będziesz spędzać przy kibelku z mdłościami
|
|
|
|
#4341 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla kruszynki wszystko zniose,bo jest bardzo długo oczekiwana
|
|
#4342 |
|
Zakorzenienie
|
ale tu pusto wieczorkiem
![]() coraz wiecej mamus i chodza spac szybko ![]() milej nocki dziewczyny
|
|
|
|
#4343 |
|
Zadomowienie
|
są tez nocne marki które tylko w nocy mają wenę do pracy.
Jeszcze 2 długie tygodnie ślęczenia nad projektami, a ja juz mam tak bardzo dość tego komputera ......... ech.......
|
#4344 |
|
Rozeznanie
|
Hejki dziewczyny,
U mnie bez zmian. Jutro ostatni dzień biorę duphaston i czekam na @ ... Pomimo prowadzenia obserwacji za cholerę nie wiem czy miałam w tym cyklu owulacje czy też nie ![]() A od wczoraj bolą mnie sutki, tzn. są wrażliwe na ból jak je dotykam ... I już sobie zaczęłam myśleć, że może to objaw ciąży .... Wiem, że to głupie ... i nie powinnam, bo przyjdzie @ i znowu będę smutna ... ale to jest silniejsze ode mnie ... Dziewczyny nie wiem co robić - wiem, że nie można tak sobie wkręcać, a z drugiej strony .... |
|
|
|
#4345 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no i teraz tez nie spie,bo mi sie chce Cytat:
|
|
#4346 | |
|
Raczkowanie
|
Hi Hi Hi jestem chyba dzis pierwsza-ale nasze staraczki mialy upojna noc ze tak dlugo spia
![]() Cytat:
![]() Zuzka wracaj szybko do nas na necika i informuj co i jak-udanego remontu!Gooha nie smutaj sie i nie przejmuj mama-i lepiej sie nie odzywac wiesz-ja tez wole przemilczec niz powiedziec swojej kilka przykrych slow-nie dlatego ze sie boje czy cos ale uwazam ze tak lepiej i ze ktos musi byc madrzejszy!Malami kochana nie nastawiaj sie tak pozytywnie bo lepiej sie milo rozczarowac wiesz-uwierz mi !Patka super wiesci-trzymajcie sie zdrowo z fasoleczka Karolcia piekne jajeczko jak na 10dc-wiec musi sie udac Ulka masz kochającego meza-lez i odpoczywaj kochana!Honey mysle ze powinnas mierzyc temp od poczatku cyklu do konca i tak przez kilka cykli-wtedy bedziesz miec porownanie kiedy i czy byla owulka wiesz!Dra oczywiscie odezwe sie na pw-bo kogo jak kogo ale Ciebie-najwazniejsza staraczke na liscie musimy ujrzec Ja moge tez Wam sie pokazac na nk jesli chcecie -fajnie jest widziec z kim sie pisze Kurcze okropna u mnie pogoda-ciagle pada!Poza tym ok-no choc moze oprocz tego ze nadal boli mnei brzuszek-czuje jakby byl pelny i taki ciezki-ehh chyba @ blisko !Kurcze ale sie rozpisalam a co tam-czytajcie buziolki na dzien dobry
|
|
|
#4347 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczynki
![]() Taka pogoda, że chyba wszyscy jeszcze śpią... Ja jakoś wstałam, choć nocka była intensywna Zaraz chyba zrobię kawkę, a o 10 mamy jakieś szkolenie w pracy - o dziwo nieźle się zapowiada ![]() Uleńko odpoczywaj Kochana i myśl pozytywnie! ![]() Gooha tak to czasem bywa, że własna mama nie może nas zrozumieć... Ale teraz masz swoje życie i ona już nie jest najważniejszą osobą w Twoim życiu. Bądź ponad to... A ostrzejsze słowa zazwyczaj przynoszą chwilową ulgę, ale sytuacji nie poprawiają... Patka super wieści i chyba niesamowite uczucie... Sympatyczny pomysł z tą nk - zawsze to inaczej się pisze, jak nie jest tak anonimowo ![]() Miłego dzionka!!! |
|
|
|
#4348 |
|
Zadomowienie
|
dzień dobry kochane
więc leżę i czekam na mamę ( ma mi posprzątać domek) dziś jakoś mdłości nie mam mam nadziję że fasoleczka ma sie dobrzedziewczyny trzymam kciuki za Was , @ napewno się zgubi i juz drogi nie znajdzie miłego dnia
|
|
|
#4349 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No to masz bardzo ladne jajeczko , ja mialam w 13 dc. 18mm. i lekarz powiedzial,ze jest idealne, bo ono moze jeszcze urosnac zanim zastrzyk moze dzialac, a wiadomo ze nie moze byc za duze bo bedzie torbiel. Ale wy macie dobrze, obserwuja was codziennie.Ja tez bym tak chciala.Do lekarza mam 50km.ale i tak bym mogla byc codziennnie, bo moj mezulek zrobi wszystko aby miec dzidziusia ![]() Chociaz w tym cyklu bylam 3 dni z rzedu i mam nadzieje, ze sie udalo... A czy test by mi wykazal ciaze w 21dc.? Wiem,ze nie ale ja tak sie boje. Wiem ze wynik moze byc falszywy, dlatego dla fasolki i dla siebie nie zrobie,wole poczekac i miec nadzieje... Ja tez lapie
|
|
|
|
|
#4350 |
|
Zadomowienie
|
Allisanko wyłapałam Cię na nk
śliczna z Ciebie kobitka i ten wieczny uśmiech ... pozytywna energia z Ciebie bije , troszeczkę jej zaczerpnełam
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:14.

w poniedzialek sie przeprwadzam wiec nie bede miala netu przez kilka dni takze prosze sie nie martwic...jak zaloze to nadrobie wszytskie news

... oj zaczyna się 

mam nadziję że fasoleczka ma sie dobrze