![]() |
#782 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!! cz. III
Kupiłam w końcu w smyku - dzięki za info o przcenach, w reserved nie widziałam nic nadającego sie dla takiego małego dziecka.
A co do spotkania - to umówmimy się jakoś w przyszłym tyg. - może poprawi się pogoda bo w weekend ma padać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#783 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#784 |
Rozeznanie
|
Hej,
Zalogowałam się 1,5 godziny temu i akurat mój ssaczek się obudził. Dopiero teraz skończył jeść, a za chwilę przyjeżdza moja mama, więc pewnie nic sie nie dowiem co u Was... Ale wkleję przynajmniej zdjęcia Oskarka. może później uda mi sie nadrobić zaległości. zdarzyłam tylko dowiedzieć się, że tola zostaje w pracy ![]() Tola, jeszcze pytanie do Ciebie. Pamiętam, że po porodzie miałaś niską hemoglobinę. Mam podobny problem. Jak sobie z tym poradziłaś. nie chce brać żelaza w tabletkach, jakos tak boję się, że mały nie zechce wtedy ssać. A w sumie, jeżeli chodzi o żywność to tez jakoś nie mam pomysłu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#785 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#786 |
Zakorzenienie
|
śliczny chłopak z Oskarka
![]()
![]() |
![]() |
#787 |
Rozeznanie
|
Sija - Ania jak zawsze slodka! zdjecia sa swietne! az malzowi musialam pokazac jakie to wloski ma ta Twoja corcia
![]() Skrzatek- Oskar tez slodki...na ostatnim zdjeciu to ulozenie jeszcze z brzucha pewnie ![]() co do fryzjera to ja ostatnio chodzilam do znajomej ...za Tesco gdzies ma salon, ale nie pamietam nazwy ulicy... jakos od czasu slubu chodze do niej i zadowolona jestem ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#788 |
Raczkowanie
|
A ja jutro z Młodą musze iść do frzyjera
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PS. Poza "fryzurą'" Młoda miała też włosy umazane kremem, cała była w szmince, a tyłek miałą pomalowany długopisem ![]() ![]() Edytowane przez annabel_lee Czas edycji: 2009-05-28 o 20:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#789 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#790 |
Rozeznanie
|
Sija Ania jak zwykle Gwiazdeczka, sliczna jest
![]() Skrzatek przystojniak slodki z Twojego Oskarka, gratulacje jeszcze raz!!! ![]() Chyba tylko tyle na dzis ide spac, dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#791 |
Rozeznanie
|
dzień dobry (już chyba można tak powiedzieć
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#792 |
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
![]() Skrzatek, Sija, śliczne te Wasze dzieciaki ![]() Annabel, faktycznie beztroska ta mamusia ![]() a ja zmęczona jestem kurczę, w tą sobotę znowu pracuję. Atmosfera się robi nieprzyjemna, chwilę przed końcem miesiąca narzucają nam jakieś niemożliwe do wykonania plany, dziewczyny sie wkurzają, robią się jakieś napięcia...mam nadzieję, że wszystko sie poukłada, bo do tej pory było miło i była to jedna z większych zalet tej pracy. A poza tym idziemy dzisiaj do kina na "Antychrysta" podobno mocny film, ktoś widział? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#793 |
Zakorzenienie
|
Sija, Skrzatek - śliczne są te wasze bobasy
![]() Ale się nam pogoda popsuła ![]()
![]() |
![]() |
#794 | ||
Zakorzenienie
|
śliczna jest Ania
![]() No i te włoski - powalające ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ta matka to jakaś niepoważna ![]() Annabel - jak Ty się czujesz ?
![]() |
![]() |
#795 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A fimu nie znam sto lat już w kinie nie byłam - muszę chyba męża w ten weekend zaprosić - moze też na jakąś kolację - już tak dawno niegdzie nie byliśmy sami |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#796 |
Zakorzenienie
|
Skrzatek! Kurcze, zabij mnie, nie pamiętam, co brałam. Jakieś tabletki, ale jakie? No nie przypomnę sobie! Sorki.
A Oskarek jest śliczniutki! Słodziak! ![]() Na razie tyle, bo mam dużo roboty. Buziaki! ![]()
![]() |
#797 |
Zakorzenienie
|
Chyba też nasz niedzielny spacer nie wypali przez deszczową pogodę
![]()
![]() |
#798 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ale pogoda ![]() ![]() ![]() miłego dnia ![]() miss.hot w pytaniu na śniadanie mówili że w niedziele ma być ładnie już ![]()
![]() |
#799 |
Zakorzenienie
|
ahoj
![]() |
![]() |
#800 |
Rozeznanie
|
Hej,
W końcu trochę nadrobiłam zaległości... Lenka - trzymam kciuki za staranka ![]() Sija - niezłe Ania ma te włoski. no i trudno mi uwierzyć, że z takiej małej kruszynki rośnie taka słodka kuleczka. Sonia - ja też dostawałam żelazo w szpitalu, ale odkąd przestałam brać, mały jest spokojniejszy. Właśnie dlatego nie chcę żadnych witamin w postaci syntetycznej. Mam w domu Ascofer, niby położna mówiła, że mogę brać, ale nie ryzykuję. Zresztą z każdym dniem czuję się coraz lepiej, może jakoś dojdę do siebie ![]() Tola - myślałam, że może z jakichś naturalnych produktów przyswajałaś żelazo, więc nie szkodzi, że nie pamiętasz nazwy tabletek ![]() Jodie - misio smieszny ![]() ![]() Annabel - co za baba ![]() Katey - pozycja ze zdjęcia rzeczywiście z brzucha ![]() A ja się wczoraj wkurzyłam. Tak czekałam na odwiedziny mamy i wiecie co... w tym samym czasie teśc przyjechał z pracy. I przesiedział z nami do wieczora do odjazdu mamy. Normalnie nie mogłyśmy spokojnie porozmawiać. A mama akurat przyjechała z problemem i chciała sie wygadać. Dziś do mnie dzwoniła i po raz pierwszy przyznała mi rację co do teścia. Do tej pory uważała, że przesadzam. Dla mnie to totalny brak taktu z jego strony. Mąż go tłumaczy, że nikogo nie było u teściów w domu i pewnie dlatego nie chciało mu się tam wracać. Ale normalnie jestem zła do teraz. Pomijam już fakt, że pierwszego dnia podszedł do łóżeczka niunia, przez cały pokój w roboczych, brudnych butach, a jak karmię stoi nade mną i patrzy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#801 | ||
Zadomowienie
|
Skrzatek ale ten Twój Oskar słodki
![]() A ten teścio brak słów, jak ja dziękuję Bogu, że nie mieszkam z rodzinką z jedenej czy drugiej strony. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ciekawe jak się będzie tłumaczyć ta mamuśka. A pogoda kiepska, chociaż udało mi się wstrzelić pomiędzy opadami ze spacerkiem Krzysia. Dzisiaj zostawiłam go na chwilę u sąsiadki, bo miałam wizytę u dentysty a mój brzdąc nauczył się obsługiwać bączka, musze mu w takim razie kupić na Dzień Dziecka.
![]() |
![]() |
#802 |
Zakorzenienie
|
Annabel! O lol! Co za kobieta, co za matka? A jak Ci "oddawała" dziecko, to nic nie mówiła? Nie była speszona, zawstydzona? Szok!
![]() Skrzatek! No to faktycznie masz się z tym teściem. A teściowa też taka? Jodie! A Ty nie w drodze do Lu? Kurcze, tak się cieszyłam na ten weekend, że spędzimy trochę czasu całą rodzinką, bo zdarza nam się to rzadko, a tu taka dupna pogoda. Mieliśmy jutro jechać do Poniatowej, zrobić jakiegoś grilla. Bez sensu. A co do niedzieli to właśnie, umawiamy się jakoś? Małż mi co prawda zawraca cztery litery, żebyśmy razem z nim jechali na te motory, ale ja nie mam ochoty i muszę się jakoś z tego wymigać. ![]() Mój tato ma dziś urodziny. Nie zgadniecie co mu kupiłam. "Ranczo" na dvd - ulubiony serial mojego taty. ![]()
![]() |
#803 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#804 |
Zadomowienie
|
A ja właśnie wysłałam następną aplikację. jak zobaczyłąm nr. to jestem w szoku-57, zaprosili mnie z tego na 4 rozmowy, wszędzie spełniałam wymagania, pierwszą wysłałam 27 stycznia.
Po prostu złapałam doła. ![]() A w domu mam konflikt interesów. W niedzielę zostaliśmy zaproszeni do mojej mamy na obiad, wszystko było oki do wczoraj gdy mój małż w napadzie złości poinformował mnie , że do mamy mogę jechać ale bez niego i w dodatku autobusem. ![]() Dzisiaj dzwoniła jego siostra i z kolei jego mama nas zaprasza w tym samym czasie na obiad, poinformowałam, że już idziemy na obiad i nie nalegała, zrozumiała. I wiecie co ... jestem przekonana, ze pojedzie tam na obiad a my do mojej mamy. Ja mam już tego dosyć, a co powiem mamie ![]() ![]()
![]() |
#805 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#806 |
Wtajemniczenie
|
Bandola - faktycznie dużo wysłałaś tych aplikacji - ja nie liczę ale na pewno nie aż tyle - mało jest ogłoszeń które mnie intersują - ale pewnie już niedługo zacznę wysyłać nawet na te mniej ciekawe bo jakaś tragedia jest
![]() Współczuje sytuacji w domu - nie dość że z pracą nieciekawie to jeszcze nieporozumienia w domu. My dziś z mężem idziemy do kina bo ostatnio też jakoś sporo niporozumień było... Ale on akurat uwielbia jeździć do moich rodziców - co weekend tam jesteśmy wiec akurat takiego problemu nie mam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#807 |
Zadomowienie
|
Dzięki laski
![]() A ja jestem w szoku, mój mąż mnie zaskoczył pozytywnie, przed chwilą dzwonił- nie dość, że specjalnie przyjedzie wcześniej, udostępnia mi samochód, bo mam sprawę do załatwienia, to jeszcze powiedział, żebym się nie martwiła pojedziemy w niedzielę do mojej mamy. ![]()
![]() |
#808 | ||||
Wtajemniczenie
|
nadrabiam zaległośći. Mimo że zaglądam chyba codziennie to jest już za późno żeby się rozpisywać, zresztą nie o wszystkim mam coś do powiedzenia... Ale za to jak [próbuję odpisać to robi się tego tyyyyle, że nie nadążam. Więc będzie tylo z ostatnich dwoch stron.
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
sija, Ania śliczna i bombowe zdjecia. FAjnie Cię było zobaczyć w Akwareli (wiem że to już kopę lat minęło ![]() Cytat:
![]() szkoda że nie wiedzialam że będziesz w Plazie, moglyśy sie jakoś spotkać Skrzatek, Tobie jeszcze chyba nie zlożyłąm gratulacji po powrocie. OSkar słodziutki, też mi się te zdjecia skojarzyly od razu z takimi z USG ![]() Rozumiem,że jak teść był u Was to byłaś sama z mamą? Bo przeciez mąż mogl z nim zostać, a Ty przenieść się z mamą w inne rejony. annabel- Ty już możesz chodzic??? Jak nowa fryzura DOminiki? Pomijajac fakt że fatalna sytuacja z tą zabawą (ja bym tu wykorzystala teściową i naslałą ją na tamtą mamuśkę ![]() Cytat:
edit: widzę,że rozwiązujesz sprawę szybciej niż da się pomyśleć ![]() A ja dziś niby mam już weekend, byłam na badaniach, potem mam spotkanie w pracy, a na wieczór zaprosiląm męża na kolację, urodzinowo - szkoda że dziś jako mi sie nie chce nigdzie wychodzić. Może i on zmieni zdanie i będzie chciał skorzystac z zaproszenia innego dnia ![]() Edytowane przez martuko Czas edycji: 2009-05-29 o 14:22 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#809 |
Zakorzenienie
|
Bandola wysyłam Ci na PW ofertę pracy - może Ci się spodoba. Jeśli nie, to usuń i zapomnij
![]()
![]() |
![]() |
#810 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:04.