![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowe ciuszki i nowa ja!
27. Fioletowe spodnie na lato 3/4, troszke obrane na pupie, ale jest to do usuniecia, no i zaczynaja sie troszke pruc na szwie z tylu, bo byly za male
![]() Wymiary: szer w pasie 32 cm (rozciagaja sie) szer na wysokosci pupy 38 cm dl od kroku po szwie 39 cm dl calkowita po szwie 64 cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
28. Błękitne spodnie materiałowe, na dole mają sliczne dziureczki
![]() Wymiary: szer w pasie 35 cm szer w biodrach 40 cm dl wewn 75 cm dl zewn 100 cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
29. Zielone spodnie jeansowe z domieszka laykry (sa rozciagliwe). Troche uzywane, ale w bardzo dobrym stanie, oprocz troszke przetartych nogawek (od chodnika) sa bez zarzutow! Maja dwie kieszonki z przodu i z tylu, na dole rzemyki. Rozmiar na metce 27
Wymiary: szer w pasie 35 cm szer w biodrach 44 cm dl nogawki wewn 80 cm dl nogawki zewn 101 cm szer na dole nogawki 24 cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
:http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1138386731 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() pzdr ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez SuLoVa Czas edycji: 2006-01-29 o 11:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Wtajemniczenie
|
hmmm no i jak?
Jednej rzeczy wam brakuje-wszystkim bez wyjątku: odwagi. Nie mówię o jakimś popisyaniu się czymś przed kimś.Chodzi mi o odwagę przeżycia siebie aż do końca.Wszytko jedno gdzie: dożywtnie więzienie, klaztor, ferma wśród bushu czy wyokie stanwsko w jakimś ohydnym wielkim mieście Bogini Sportu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
dzisiaj albo jutro dokładka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
czekam na dokładke , narazie nic dla siebie nie wybrałam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA ![]() 30. Szary body, nie wiem czy mialam chociaz raz je na sobie, stan bdb 31. Czarna tunika bez rękawków w kwiaty słonecznika, z kapturem, góra marszczona, na guziczki, ubrana raz stan idealny. 32. Biała bluzeczka kupiona w NEXTI na jedno ramie z numerkiem 78, byłam w niej dosłownie 2 razy na imprezce ![]() 33. Niebieska sexi bluzeczka, rękawki są strasznie fajne, takie nietypowe, jak bede miec troszke wiecej czasu to zrobie sobie w niej fotke. Stan bdb! 34. Biała bluza zapinana na zamek, ubrana 2 razy, stan bdb, kupilam ją na allegro ale rekawki ma troszke za krotkie (wygladam w niej jakbym ukradla mlodszej siostrze :P) wymienie na jakas inna fajna bluze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
35. Bordowy płaszczyk, rozmiar M we wzorek skóry węża, prezent od znajomej z USA, miałam ja na sobie 2 razy, stan idealny, wymienie na jakąś inna kurteczke moze byc sportowa, albo jakis zakiecik
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
36. Kurteczka, rozmiar S/M, kolor srebrnawy, zapinana na zamek, z tyłu kaptur (mozna go odpiac), do kurteczki jest jeszcze pasek, ale chwilo nie moglam ga znalesc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
37. Biała elegancka bluzeczka, rozmiar chyba M, stan bdb
38. Brązowy sweterek, rozmiar chyba s. stan bdb |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1138902365 to mi sie podoba a masz jakies kosmetyki jescze albo biżuterie ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zadomowienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
ejcie podoba mi się ta bluzeczka http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1138902465 . Poszukaj czegoś u mnie i w razie co podaj wymiarusie
![]() ![]()
![]() |
#52 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
bardzo fajny i szkoda mi bo ja nosze s'ke ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
38. Nowa woda perfumowana PREETTY YOU 50 ml, mam jeszcze opakowanie. Data produkcji 10.2003 data ważności 10.2006. 39. Nowa woda perfumowana REDS 1 nie ma na flakoniku pojemnoci, ale chyba 50 ml 40. Nowy balsam do ust AVON w opakowaniu świątecznym, data ważności 08.2006. 41. Antyperspirant w sztyfcie AVON Active (szary), używany. 42. Perfumy NOEMI COMEBELL (podroba ![]() 43. Lakier do zdobienia paznokci biały nieużywany, pojemność 6 ml 44. Balsam do ciała z koenzymem Q10, energizująca ujędrniający AA, prawie cały, data ważności 06.2006 45. Szampon czarna rzepa ZIAJA z 200 ml ostało może 30-40 ml, data ważności 03.2006. 46. Odywka czarna rzepa ZIAJA, prawie cały z 200 ml jest jakieś 180 ml, data ważności 02.2006 Edytowane przez SuLoVa Czas edycji: 2006-02-06 o 11:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
a wybierzesz sobie u mnie cos za tą bluzeczke co wczesniej wskazałam ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
tej bluzeczki juz nie ma
![]() musisz spoglądac czesto , stronka jest aktualizowana ![]() a rekawki przylegały , tylko maja już innego właściciela ... może znajdziesz cos innego ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:38.