|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4351 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem-czy któraś z Was to przeżywa? Część 6
Cytat:
A po ostatnich wydarzeniach stwierdził ze to nie mozliwe... I teraz sama nie wiem, moze jestem mniej dojrzała od niego... Ale wiesz to co napisałaś, zeby sie nim nie przejmować i iść z głowa podniesiona do góry... to mi dodało troche sił... dziewczyno, jakos twoje słowa, zawsze potrafia mnie podtrzymać na duchu...
![]() |
#4352 |
Raczkowanie
|
Ech. Z facetami jest jeden podstawowy problem, że często sami kompletnie nie wiedzą czego chcą, a jeszcze bardziej podstawowy problem jest taki, że nie wiedzą, że nie wiedzą, ergo, nic z tym nie robią. I my, głupie, siedzimy i się zastanawiamy, czego oni właściwie chcą, i nie dochodzimy do żadnych wniosków, bo niby skąd mamy to wiedzieć, a oni się pukają w czoło, że czemu my ich analizujemy, i żebyśmy się zajęły lepiej sobą. Efekt jest taki, że kobieta wychodzi na wariatkę, facet nie wie, czego chce i mu z tym dobrze, kobieta wie, czego chce, ale nie wie, czego chce facet, i nie jest jej dobrze.
![]() Wniosek jest taki, że trzeba mieć głęboko między pośladkami to, czego chce facet, dopóki on sam nie raczy do tego dojść. Ja tylko nie wiem, co zrobić ze swoim. Bo jemu się zawsze wydaje, że wie, czego chce. A że zmienia zdanie co chwilę, to inna sprawa. ![]() ![]()
#4353 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#4354 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak..pamiętam,że Ty urwałas kontakt..mój błąd ...źle zrozumiałam Twoje słowa ![]() Tak myśle,że ta "nagła zmiana"może być spowodowana jego obecną dziewczyną,może to ona nie wyraża zgody na wasze kontakty.. ![]() I cieszę się ,że mogę pomoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4355 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
On powiedział, ze nie moze sie ze mna przyjaźnić, dlatego ze rozmawiałam z jego mama za jego plecami... i ze jak ja robie takie chore akcje, to on nie widzi mozliwosci zebysmy mogli być przyjaciółmi... Napisałam mu wtedy, ze mówił ze zawsze bede mogła na niego liczyc, a teraz? Napisał, ze "mogłabyś, ale nie po tym co zrobiłaś"... Czy ja naprawde zrobiłam TAKA STRASZNA RZECZ??? Czy on nie moze mi odpuscic takiego błędu? A on to co nieskazitelny? ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- Dziewczyny... Chce zapomniec.. Zaczac mysleć o sobie... Ja wiem ze juz nie bede ze swoim eksem,i te które sledziły moja historie,napewno tez są o tym przekonane... Jak bede miała słabszy dzień,to prosze podbudujcie mnie psychicznie i wspierajcie bo to bardzo pomaga... A teraz prosze was, bo robie dla siebie taka mini terapie: Wrzućcie tu tytuły piosenek nastrajające pozytywnie... podbudowujace.. i zero miłosnych w stylu ze sie uda... Pomożecie?
![]() |
#4356 |
Rozeznanie
|
No dziewczynki,najlepiej naprawde zerwac kontakt,po co cierpiec?na chama probowac go odzyskac,szukac kontaktu?jesli on zateskni,przemysli to sam sie odezwie.Faceci sa dumni,ale my potrafimy byc jeszcze dumniejsze i bardzo uparte.A jesli sobie postanowimy nie oddzywac sie to tak robmy wlasnie.Nie lamcie sie.Cierpienie jest straszne,niepewnosc jeszcze straszniejsza,ale nalezy zajac sie soba i jesli jeszcze ma ktoras nadzieje to niech czeka a czas sam pokaze.Juz kiedys pisalam jak moja babcia zawsze mowi,a to jest najmadrzejsza osoba jaka znam- Jesli masz z nim byc,to bedziesz,a jesli nie masz z nim byc to napewno los czeka by postawic przed Toba kogos lepszego.Czyli jak mowie-czas pokaze. A wy naprawde nic nie robcie,bo to jest tylko walka z wiatrakami.Aha i jeszcze jedno-kto poluje na zwierze,ktore nie ucieka,a wrecz sie podklada?
![]()
#4357 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a teraz to jeszcze okres dostałam ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ja wiem że "jak na czymś Ci zależy to puść to wolno, jak wróci - jest Twoje, jeśli nie - nigdy Twoim nie było" i chyba boję się że nie wróci ![]() ![]() póki co milczy miesiąc ![]() ![]() jak się rozstawaliśmy zarzekał się że tak tego nie zostawi, że mu zależy,że nigdy nie spotkał kogoś takiego jak ja ... ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4358 |
Raczkowanie
|
Ja w takich momentach lubię głośną muzyke coś w stylu lady gaga i poskakać po pokoju
![]() ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- "chcialbym zeby bylo tak jak kiedys (...)narazie wiem ze to z mojej strony niemozliwe, jakas blokada(...) teraz "nie czuje sie na siłach" przeroslo mnie, mniej stresu. ucieczka od nieprzyjemnosci i psucia sobie humoru. poddanie się, porażka. (...) pomyslalem ze to męczy nie tylko mnie ale i ciebie, wiec chcialem dać odpocząć, i tobie i sobie. nic nie zakladam, ale szczerze to ja narazie nie chce byc znowu w zwiazku" ^ powody zerwania mojego Ex ^ tak właśnie siedze i na spokojnie przeglądam moje archiwum, i patrze, jaka byłam jeszcze niecaly miesiac temu rozchisteryzowana...
#4359 |
Raczkowanie
|
O Boże, dziewczyny, jednak wyprowadzam się jutro, nie dziś...
Niech ten koszmar się już skończy, chcę mieć to za sobą i móc zacząć spokojnie, powoli dochodzić do siebie. Bo na razie, mimo, że się rozstaliśmy dość dawno, żyliśmy jednak momentami w jakiejś iluzji, że wszystko jest ok. A co wahań nastrojów, też tak mam ![]() (psycholog. terapia. wiem.)
"Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu" przerwa w kontaktach z ex-TŻ. Edytowane przez tangleofnatumi Czas edycji: 2009-05-31 o 17:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#4360 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Onazyje hmmm moze masz troche racji w tym,ze mogl pomyslec,ze masz go w dupie ! ale to przeciez chlopak ! i w jego kwestii jest biegac za Toba ![]() sim moim zdaniem ta historia z ta mama byla mu na reke;p bo ma durny powod ! mysle,ze tamta laska kazala mu sie do CIebie nie odzywac ;p bo z tego co pamietam i dobrze kojarze,to on kogos ma? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4361 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4362 |
Raczkowanie
|
jak ja bym chciała teraz poleżeć wtulona do niego...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4363 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4364 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
I ja, strasznie brakuje mi bliskości i męskiego ciałka ![]() Może się jeszcze ułoży, a jak nie Ten, to na pewno spotkamy kogoś innego na naszej drodze kogo jeszcze pokochamy, a on nas. Tym się pocieszam- tym, że jeszcze kiedyś będzie dobrze...
![]() |
#4365 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzwonił do mnie żeby mnie przeprosić że tak zareagował, powiedział, że przesadził i przeprasza... Tak, ma nowa laske... ona wróciła do domu najprawdopodobniej, wiecie weekend sie skończył... to przemyślał i zadzwonił... A ja juz myslałam ze sie do mnie nie odezwie... Szczerze to mam go gdzieś, zamierzam żyć swoim zyciem!!! i chyba poznałam fajnego chłopaka... na razie mało o sobie wiemy i watpie zebym sie zakochała,od tak... ale chce sie ze mna spotkać, isc na spacer... hmm... jak znajde czas miedzy nauką, to czemu nie... Ciekawe jak to bedzie... Spacer z innym chłopakiem niż EKS.. od 3 lat... dziwne jak tak o tym mysle... ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Dziewczyny, jeżeli moge coś doradzić,ale nie od siebie,tylko od mojego kolegi... To jezeli cos wam w facecie nie pasuje, rozstajecie sie, wracacie do siebie, czujecie ze cos jest nie tak jak powinno,to wiedzcie, ze ludzie sie nie zmieniaja i nie należy sie bać przyszłości, bo może być tylko lepsza... Ja jeszcze osobiscie w to nie wierze, ale moze powinnam... Wy tez to przemyślcie...
![]() |
#4366 |
Wtajemniczenie
|
Paperlove899
a Ty chcesz tak w kołko? rozmawialiscie na temat zwiazku? was? tego co oczekujesz itp? teraz bedzie mu sie nudzic i co chcesz byc jego "dziewczyna" na ten okres? bedziecie niby to razem, a potem znowu bedzie to samo? odwidzi mus ie, albo pozna kogos, a Ty pedziesz cierpiala, normalnie wow podziwiam Ciebie czego Ty w koncu chcesz?? a u mnie co? aaa hmmm no nie wiem, mialam dzwonic, jeszcze pare dni temu, ale jakos takos emmm, no wlasnie nei wiem, inaczej sie czuje, totalnie az dziwnie, nie kontaktujemy sie 6tygodni- minelo, tak jak juz parokrodtnie pisalam byly w tym czasie 3 krotkie rozmowy na gg, 2smsy, mail, a ost cos mi sie odkleilo i zateksnilam- mialam dzownic, porozmowawiac, aaaale wlasnie tego jeszcze nie zrobilam, im wiecej czasu mija, tym inaczej sie czuje tam w srodku MEGA SILNA kurde nie wiem czego chce, ale jak tak pisze, to chyba powinnam z nim porozmawiac, spokojnie, dorosle, powaznie poniewaz pod koniec czercwca wyjezdzam za garnice na ok8tygodni, chcialam ogarnac cala sytuacje, aby bedac tam ewentualnie nie myslec tak o tym? no nie wiem, nie wiem sama jestem ciekawa co to u mnie bedzie hehehehhee ale powiem wam dziewczyny, ze nie odzywanie sie- NAPRAWDE WIELE DAJE na poczatek zajac sie soba, rozwijac sie, spotykac sie ze znajomymi- uwaga wazne wychodzic do ludzi, zadnych telefonow, kontaktu z nim, itp. itd. a po czasie kiedy mija ponad miesiac, zobaczycie, ze bedziecie inne w srodku a co ma byc to bedzie, najwazniejsze, aby w sobie wszelkie poukladac
![]() 23.04.2016 ![]() Edytowane przez Alice in Wonderland Czas edycji: 2009-05-31 o 21:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#4367 |
Raczkowanie
|
Sim, nie mogę się zgodzić; ludzie się bardzo zmieniają, tyle że niekoniecznie akurat tak, jak byśmy chcieli.
Ja też poznałam ostatnio fajnego faceta. Nawet pomyślałam, że być może mogłabym się w nim kiedyś zakochać. (a mi się to rzadko zdarza). Byliśmy z grupą znajomych na koncercie i przegadaliśmy we dwójkę cały wieczór. (to zdarza mi się jeszcze rzadziej) Potem razem poszliśmy na przystanek. No i co? I ma żonę (albo dziewczynę, ale do końca tego nie rozkminiłam; w każdym razie kocha ją). :P I nic z tego nie będzie. ![]() Czasem sobie myślę, że jestem jakaś totalnie pechowa.
#4368 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() zreszta nie wiem co sie dzieje ale coraz mniej sie przejmuje tym wszystkim ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4369 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiadomo że się tęskni itd ale jest się spokojniejszą, bardziej silną... Ale ja jutro chyba do niego zagadam na gg, zapytam co słychać itp...aaa boje się tej rozmowy, żeby nie urwała się po paru minutach...W końcu minęło prawie 2 miesiące... co mi tam, i tak już nie mam nic do stracenia ![]() hehe..."szykowałam" się dzisiaj na tę rozmowę cały dzień i jutro też pewnie tak będzie. może nie stchórzę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4370 |
Rozeznanie
|
teraz ja...jestem singlem od jakis 3 tygodni...na poczatku z moim ex nie utrzymywalam zadnego kontaktu bylo strasznie....pozniej zaczelismy pisac ski bylo strasznie dziwnie on strasznie cierpial ja mniej....od tygodnia sie spotykamy....jest milo przyjacielsko ale dzisiaj mnie pocalowal.....chcial przejsc dalej ale go zatrzylam.....pytam czemu to robi? czy chce zebysmy sie zeszli? a on na to ze nie no i ja tez nie chce wiec co to jest? przyjazn oparta na napiecu seksualnym? nie wiem co zrobic powiedziec mu zeby przestal? ze chce zebysmy byli TYLKO przyjaciolmi? ale mi tez brakuje meskiego dotyku i silnego ramienia....co robic?
#4371 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale jakies takie dziwne uczucie mam... tak jak ostatnio tesknota jakas sie pojawila tak teraz nie wiem jak, naprawde nie wiem jak, ale wylaczylam myslenie na to wszytsko... az dziwnie mi i zastanawiam sie o co chodzi tak ![]() ![]() ![]() a co Ty tam juz "wyszykowalas" hę? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4372 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
I może dzięki temu że nie liczę już na ''happy end" to sobie z nim na luzie pogadam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4373 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiadomo, kazdy potrzebuje bliskosci drugiej osoby ale nie takim kosztem, nie w taki sposob szacunek do siebie samej, abys potem nie miala pretensji do siebie za jakis czas chyba ze jestescie tylko na "seks" i ustaliliscie to i zadne nie moze miec pretensji, ani nic wiecej do drugiej osoby, jest to kwestia indywidualna, ale trzeba porozmawiac, wiesz gdy nagle pojawi sie "nowa" napewno juz tego nie bedzie, z reszta sama nie chcialabys tkwic w takim chorym ukladzie, albo cierpiec, gdy to pojawi sie ktos inny- nie mialam stycznosci, ani doswiadczenia w tej dziedzinie, ale wiem ze niektorzy tak robia moze odczekaj, 3 tygodnie to jeszcze za malo, aby tam w srodku sie zagoilo, wiem po sobie u mnie mija 6 tygodni i powiem Ci ze jest zupelnie, ale to zupelnie inaczej, ale tez nie kontaktuje sie porozmawiajcie szczerze, czy wracacie, czy nie, czy probujecie, czy nie chcesz tego? uwierz mi, ze tesknota bedzie ciagla, jesli nie dasz samej sobie szansy na uproanie sie z tym, na przecierpienie a dlaczego sie rozstaliscie?
![]() ![]() |
![]() |
#4374 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli nie chcesz niczego więcej, to nie pozwól na "pójście dalej", bo będziecie tkwili w takiej bezsensownej relacji będącej trupem miłości:/ Ja teraz co gorsza robię to samo, rozstaliśmy się sama nie wiem kiedy, jakoś pod koniec kwietnia... Ale parę razy nam się "zdarzyło" wylądować w łóżku. Z jednej strony poczucie, że nie powinnam, dodaje dreszczyku, troszkę pikanterii. Z drugiej strony seks bez miłości jest tylko seksem bez miłości; nie zastąpi czułości okazywanej przez faceta, który kocha. Wymądrzam się właśnie dlatego, że sama tak się pary razy oszukałam, bo potrzebowałam dotyku, przytulenia... Tylko, że to nie to samo, nawet jeśli partner ten sam i łóżko takoż. A swoją drogą, może potrzebujecie jeszcze dłuższej przerwy? I po tej dłuższej przerwie zadecydujecie, czy pozostajecie przyjaciółmi, czy wracacie do siebie, czy też zrywacie znajomość?
![]() |
#4375 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
uwierz czas wiele daje, jak sama pewnie widzisz a milosc pojawia sie z nienacka co ma byc to bedzie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4376 |
Raczkowanie
|
a moj dzwonil wlasnie;/ i gadal o wakacjach,ze pojedziemy pod namioty itp ;ppp jak gdyby nigdy nic::PPP hehhhh
![]() jakie on ma w ogole plany;pp i o jakich rzeczach mysli:p ehhh glupol;d |
![]() ![]() |
![]() |
#4377 |
Raczkowanie
|
Faceci mają nasrane w tych swoich nieskomplikowanych łebkach
![]() Kilka zdań później umówiliśmy się na kolację po tej przerwie, potem wpadliśmy na pomysł, żeby chodzić w pewne kultowe dla nas miejsce zawsze raz do roku, niezależnie od wszystkiego. Potem powiedział, że musimy obejrzeć 3 pozostałe części filmu, po tym miesiącu przerwy... Czyli: nie, nie kontaktujmy się, przecież już jesteśmy sobie obcy. Ale: miejmy wspólne plany, spędzajmy razem czas i świetnie się bawmy. Faceci.
![]() |
#4378 |
Raczkowanie
|
dokladnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4379 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki moje
Ja to jakas chora jestem chyba ![]() ![]() Powiedzcie mi cos,bo Wasze rady bardzo sobie cenie. Co ja mam ze soba sama poczac...
#4380 |
Raczkowanie
|
podczytuje was.czasem mnie teksty tu smiesza, czasem je rozumiem,czy wrecz sie identyfikuje.do kiedys tam-nie, nie przeszlo mi.4 miesiace.a dzis bylo jak dzien po.zatoczylam kolo po odeslaniu ostatniego z adoratorow.powod?nie przypominal w zadnej dziedzinie exa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:23.