Plotkowy dla dietetyczek :) V - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-30, 21:12   #4261
EwelkaaS
Wtajemniczenie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość
Ewelka : Wiem o żałobie... Czego mi zazdroscisz?! Figury ? Jakiej?!
nawet dwie żałoby eeh.

no tej, co to ją widziałam na nk ja ciągle mówię, że znów coś zrobię ze swoją, ale nie mam kompletnie kontroli nad sobą

Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość
Swietny dzien,pol dnia przymierzania ciuchow na impreze a i tak nie chce mi sie isc,bo wygladam jak kloc we wszytskim.
buuu
napewno tak nie wyglądasz, i nie mów tak! pewnie tylko Ty tak siebie w tym widzisz

I, Baby, z czego Ty się odchudzasz, to ja nie wiem.. ?

straszny dzien.. jakiś stary dziad się do mnie dobierał i musiałam mu walnac w twarz, zeby przestał, ochlapał mnie samochod i bylam cala mokra i śmierdząca, jeszcze musiałam tak siedziec na progu i czekac na progu bo rodziow nie bylo, wrr..
na dodatek dalej czuje sie niedowartosciowana

" taka ludzka natura, że możemy mieć dobry przykład,
a i tak potrafimy tylko źle wybrać. "

EwelkaaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-31, 06:54   #4262
Baby14
Zakorzenienie

Dzień dobry
A wlasciwie to paskudny bo na polu mam jakąś mgłe i pada jak nie wiem co Jest któraś wizażanka z okolic Warszawy tutaj? Bo jak w piątek będzie taka pogoda to chyba oszaleję...
I od razu chcę uprzedzić Was wszystkie ,że gdybym znikła bez wypowiedzenia to przez karte graficzną w komputerze. Mój brat mówi że się jakiś wiatrak nie kreci i ze jak bede siedziala na wizazu to komputer spalę Nie wiem czy chce go zawiesc do naprawy czy co... ^^.
Ok. Id ę na razie bo mam nieziemską ochotę na naleśniki czekoladowe z twarożkiem
Miłego dnia

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
Baby tak ostatnie chwile . najgorszy mam poniedziałek bo : na bank bede pytania z angielskiego(jedyna z klasy nie byłam pytana bo pytała jak byłam w szpitalu) z histori( zapowiedział ze bede pytana) , spr z bilogi i chemi. co do ud to rozciagaj sie mocno
Wiesz mi tez troche trudno przez 3 tygodnie jadłam co chciałam. a dzisiaj co krok myslałam o tym aby przełozyc na jutro rozpoczecie diety ale sie nie dałam
Trzymam kciuki za poniedziałek A znasz może jakies cwiczenia rozciągające na uda? Albo jakiś link moze mi prześlij ?
Oj , podziwiam ze sie nie dałas

Cytat:
Napisane przez EwelkaaS Pokaż wiadomość
nawet dwie żałoby eeh.

no tej, co to ją widziałam na nk ja ciągle mówię, że znów coś zrobię ze swoją, ale nie mam kompletnie kontroli nad sobą

Tylko że ta co jest na NK jest NIEAKTUALNA .A Twoja jest aktualna? Bo jak tak to gwarantuje Ci że masz o milion lepszą figurę ode mnie

I, Baby, z czego Ty się odchudzasz, to ja nie wiem.. ?
To już wiesz

straszny dzien.. jakiś stary dziad się do mnie dobierał i musiałam mu walnac w twarz, zeby przestał, ochlapał mnie samochod i bylam cala mokra i śmierdząca, jeszcze musiałam tak siedziec na progu i czekac na progu bo rodziow nie bylo, wrr..
Jak to się dobierał do Ciebie? Stary jakiś?
Nie nawidze czekac na progu na rodziców.
Czemu czujesz się niedowartościowana?
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-31, 09:18   #4263
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

witajcie,

ale napisalyscie! widze ze skrajnowsci w skrajnosc na Plotkowym

ja tylko powiem ze u mnie,lato,upal,slonce i nie ma mnie w domu ciagle bo korzystam poki moge...

milego dnia kochane
Stary 2009-05-31, 10:49   #4264
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

To co sie stało że już nie mozesz?

mam chore kolana
Cytat:
To Ty się znasz ze swoim Tżetem od podstawówki?
ano całe 8 lat w jednej klasie ale w podstawówce jeszcze nie przypuszczaliśmy nawet że kiedyś będziemy razem, spotkaliśmy się p wielu latach i dopiero wtedy

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
Witam z czwartku na piatek spalam całe 3 godz. uczyłam sie biologi = ostatni sprawdzian , chciałam go bardzo dobrze napisac. w szkole okazało sie ze nie ma sprawdzianu = jest w poniedziałek wyniku małej ilosci snu po południu poszłam spac po chwili przyjaciółka przyszła z chłopakiem. ale jak połozyłam sie o 22.00 to spałam do 9.00
weekend mam bardzo duzo nauki ale naszczescie to juz ostatanie dni.
das radę, jutro trzymam kciuki
BTW dziś znów będę znowu uczyć dziewczynę z Twojej szkoły

Cytat:
Wiem ze dziwny. A moze to ja jestem dziwna i nienormalna i wszytsko komplikuje?
oj tak z tym się zgodzę. Jesteś dziwna i komplikujesz sobie życie będąc z kimś kto nie dorósł do budowania jakiegokolwiek zwiazku. Czyli jesteś jedną z tych kobiet których nigdy nie zrozumiem. Zamiast dawać sobie szczęście będąc w związku, tylko ciaglłe nerwy i rozczarowania

Cytat:
Napisane przez yerba Pokaż wiadomość
serio? Przepraszam, ale już nie pamietam , ladnych parę miesięcy temu musiało być, jak o tym rozmawialysmy? Ale ze mnie sklerotyk
"gadałyśmy" na ten temat na PW, jakoś jesienią chyba
Cytat:

wakacje tuż tuż...
na szczeście

Cytat:
no to mialas dzien... na szczescie juz jest kolejny i na pewno lepszy
właśnie taki był

Cytat:

A propo tego , to musze sie pochwalic ze zauwazylam ,ze schudlam mam mniejsze boczki i spodnie ze mnie leca uf... wkoncu. Tylko kurde mam problem z udami bo ja jezdze na rowerku i mam takie zbite , masywne... wogole mi się nie podobają
ale bym Was biła za to odchudzanie ciągłe

Cytat:

Cytat:
A wlasciwie to paskudny bo na polu mam jakąś mgłe i pada jak nie wiem co Jest któraś wizażanka z okolic Warszawy tutaj? Bo jak w piątek będzie taka pogoda to chyba oszaleję...
podobno po koniec tygodnia ma już być ładnie (nie wiem jak w okolicach Wa-wy ale chyba wszedzie )

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość

ale napisalyscie! widze ze skrajnowsci w skrajnosc na Plotkowym
taka skrajność fajna jst
Cytat:
ja tylko powiem ze u mnie,lato,upal,slonce i nie ma mnie w domu ciagle bo korzystam poki moge...
czyli zamiana, bo u nas deszczu ciąg dalszy

Dzień dobry
Wczoraj było super cały wieczór z TŻ-em, na spacerze byliśmy nawet bo się pogoda poprawiła zostałam jednak u niego na noc a rano chciałam szybko uciec zanim "teściowie" staną ale mi się nie udało i jeszcze mnie zdążyła teściowa napaść i dać mi prezent na dzień dziecka byłam w szoku
Powoli się teraz zbieram bo będę wcześnie jechała do Kato. O 4 mam korki a po korkach jeszcze jadę z TŻ-em do kumpeli, bo się już z nią o wieków umawiam i ciągle nam coś wypadało.
Tak wiec znowu wrócę wieczorem i nic ni zrobię no ale cóż, weekend nie jest od tego zeby się uczyć

Miłej niedzieli

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-31, 11:25   #4265
EwelkaaS
Wtajemniczenie

Baby- praktycznie jest o 14 lat ode mnie starszy i wkładał mi ręce między nogi, ja mu je zabierałam, on próbował moje włożyc między swoje nogi i później za talie mnie macał.. i wkońcu mu z łokcia strzeliłam w twarz, bo nie miałam jak płaskiego to było jak wracaliśmy z koleżanki chłopakiem z ogniska no i on jest jego kolegą i się z nami zabrał..
nie wiem czemu się taka czuję, non stop na coś narzekam i mam już tego dosyc.. muszę miec wszystko idealnie, perfekcjonistka chora zdjęcia niektóre troche stare ale nie przytyłam takich ilosci zeby bylo to po mnie strasznie widac wiec aktualne ja bardziej odczuwam to przytycie niz widac, tak mi mowia..

hej
dziś już humor trochę lepszy, zjadłam śniadanko a teraz siedzę i sączę kawke kurczę, tylko męczy mnie to, że z każdym myciem FARBA z włosów mi schodzi coraz bardziej.. i to niby trwała, jaasne. jak wyschną muszę znów obczaić czy nie zeszła
po południu prawdopodobnie na miasto z koleżankami, a jutro znów się lenię w domu bo moja klasa jedzie na wycieczkę, a ja nie mam ochoty
pozdrawiam i miłego dnia

Stary 2009-05-31, 11:28   #4266
Gosiaczek2507
Zadomowienie

GG do Gosiaczek2507

witam potrzebuje pomocy mój TŻ od dłuższego czasu chodzi na siłownię i tak wydziwia z jedzeniem że już nie wiem co mam robic. Czy mogłybyscie mi pomóc ułozyć dla niego jakiś jadlospis??

blog

http://tworczoscgosiaczka.blogspot.com/
Gosiaczek2507 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-31, 12:10   #4267
yerba
Raczkowanie

Cytat:
A propo tego , to musze sie pochwalic ze zauwazylam ,ze schudlam mam mniejsze boczki i spodnie ze mnie leca uf... wkoncu. Tylko kurde mam problem z udami bo ja jezdze na rowerku i mam takie zbite , masywne... wogole mi się nie podobają
Co do rowerowania, musisz jezdzic na mniejszym obciazeniu, wowczas nie bedziesz rozbudowywac miesni Lepiej się nakrecic na mniejszym obciazeniu. A poza tym porzadne rozciaganie po jeżdzeniu powinno troche zapobiec tym masywnym udom.

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

"gadałyśmy" na ten temat na PW, jakoś jesienią chyba
teraz sobie przypomniałam, że faktycznie tak było (starosc nie radosc )

Ja wczoraj bylam na imprezce Teraz zabieram sie za jakies porzadki, bo popoludniu wpadna kolezanki. W sumie to juz nieduzo mam czasu, a musze poodkurzac itd., a przede wszystkim to siebie doprowadzic do pionu. Najbardziej mam ochote na dluuuuga kapiel, no ale to dopiero wieczorkiem...
yerba jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-06-01, 08:47   #4268
LoLcIa123
Zakorzenienie

1 dzień w nowej pracy mojego 'ojca..' przed wyjazdem balonik 0,7% żegnamy pana.
A może byc jeszcze gorzej

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-01, 10:39   #4269
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:

czyli zamiana, bo u nas deszczu ciąg dalszy
u mnie ciagle upal!!

Dzień dobry
Wczoraj było super cały wieczór z TŻ-em, na spacerze byliśmy nawet bo się pogoda poprawiła zostałam jednak u niego na noc a rano chciałam szybko uciec zanim "teściowie" staną ale mi się nie udało i jeszcze mnie zdążyła teściowa napaść i dać mi prezent na dzień dziecka byłam w szoku oooo jak milo
Powoli się teraz zbieram bo będę wcześnie jechała do Kato. O 4 mam korki a po korkach jeszcze jadę z TŻ-em do kumpeli, bo się już z nią o wieków umawiam i ciągle nam coś wypadało.
Tak wiec znowu wrócę wieczorem i nic ni zrobię no ale cóż, weekend nie jest od tego zeby się uczyć

Miłej niedzieli
i tej wersji sie trzymajmy

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
kurcze Lolciu, przykro mi... mam nadzieje,ze nie bedzie jezczez gorzej...

witajcie,

u mnei upaly na maxarano o 9 bylo juz 23Cmatko takiej pogody to w Szkocji nigdy nie widzialam jesczez

fajnei jak jest tak na weeknd ale niekoniecznie w ciagu tygodnia jak sie trzeba kisic w biurze.. pwoiem wam ze padam z goraca... okna sie nie otwieraja wiecej niz na 5 cm, wiatru zero a z wiatraka cieple powietrze prosto w twarz... masakra no...

teraz juz chce deszczu

Wsszytkiego naj w Dniu Dziecka dla was wszystkich i kazdej z osobna
Stary 2009-06-01, 11:16   #4270
MalaLejdi
Zadomowienie

Witam moje malutkie dziewczynki
Również wszystkiego najlepszego, bo mimo wieku zawsze będziemy dla naszych rodziców dziećmi
Widze, że dużo się działo tu jak mnie nie było
Weekend był super, w sobote imprezowaliśmy, wytańczyłam się za wszystkie czasy a do tego duzooo wypiliśmy- a co za tym idzie w niedziele kac i ciężka głowa, no ale cóż takie są skutki picia wódki- od czasu do czasu można Ale p południu było już dobrze, przeszło i pojechaliśmy do znajomych na odwiedzinki no i tak weekend zleciał w mgnieniu oka Kurcze mój Tż ma zapalenie spojówek i wygląda strasznie....Najpierw miał spuchnięte oczy tak, że wyglądał jak by ktoś mu przywalił , a dzisiaj na rano jak go zobaczyłam to aż się wystraszyłam- całe oczy ma czerwone tak jakby mu tenaczynka popękały i się rozlały i wygląda jak wampirek... Był już u okulisty i powiedziałą że to jakiś wirus panuje taki Jeszcze nas dopadnie i będziemy wszyscy straszyć Mam nadzieje że te maści pomogą mojemu kochanemu.
Miłego dnia kochane
MalaLejdi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-01, 11:36   #4271
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Baby- praktycznie jest o 14 lat ode mnie starszy i wkładał mi ręce między nogi, ja mu je zabierałam, on próbował moje włożyc między swoje nogi i później za talie mnie macał.. i wkońcu mu z łokcia strzeliłam w twarz, bo nie miałam jak płaskiego to było jak wracaliśmy z koleżanki chłopakiem z ogniska no i on jest jego kolegą i się z nami zabrał..
nie wiem czemu się taka czuję, non stop na coś narzekam i mam już tego dosyc.. muszę miec wszystko idealnie, perfekcjonistka chora zdjęcia niektóre troche stare ale nie przytyłam takich ilosci zeby bylo to po mnie strasznie widac wiec aktualne ja bardziej odczuwam to przytycie niz widac, tak mi mowia..

przykro mi bardzo... z tym gościem to jakaś masakra znajomi to widzieli? nie miał Ci kto pomóc?
a co do wagi to nie wmawiaj sobie jakiegoś strasznego przytycia bo wiesz czym to grozi

Cytat:
Napisane przez Gosiaczek2507 Pokaż wiadomość
witam potrzebuje pomocy mój TŻ od dłuższego czasu chodzi na siłownię i tak wydziwia z jedzeniem że już nie wiem co mam robic. Czy mogłybyscie mi pomóc ułozyć dla niego jakiś jadlospis??
na forum Dietetyka jest mnóstwo wątków z jadłospisami spokojnie mrzesz je przejrzeć i wybrać coś odpowiedniego ważne żeby było dużo składników odżywczych, szczególnie białka jeśli buduje masę mięśniowa i węgli około treningowo żeby miał siłę na ćwiczenia

Cytat:

teraz sobie przypomniałam, że faktycznie tak było (starosc nie radosc )

Cytat:
Ja wczoraj bylam na imprezce Teraz zabieram sie za jakies porzadki, bo popoludniu wpadna kolezanki.
fajny weekend miałaś
Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość

na takich nie ma siły.....

Cytat:

u mnei upaly na maxarano o 9 bylo juz 23Cmatko takiej pogody to w Szkocji nigdy nie widzialam jesczez
przyszedł upał od nas do Ciebie z tym ze u nas trwał krótko i sobie poszedł a teraz pogoda jest ponura i szara ....

Cytat:
fajnei jak jest tak na weeknd ale niekoniecznie w ciagu tygodnia jak sie trzeba kisic w biurze.. pwoiem wam ze padam z goraca... okna sie nie otwieraja wiecej niz na 5 cm, wiatru zero a z wiatraka cieple powietrze prosto w twarz... masakra no...

teraz juz chce deszczu
i tak źle i tak niedobrze
ale masz racje najlepsza jest taka pogoda po srodku, słońce i ciepło, ale nie upał
Cytat:
przyłączam sie do życzeń
Wszystkiego najlepszego Dzieciaki (czyli MY )

Dzień dobry

Wczoraj mi fajnie dzionek zleciał. Korki udane bo mi uczennica już napisała ze zdałam na 5 (dla takich chwil warto być nauczycielką ) Ze znajomymi wieczorkiem posiedzieliśmy w knajpce, pogadaliśmy wróciłam ok 22 i padłam jak naleśnik nadawałam sie jedynie do zawinięcia w kocyk
Dziś wstałam i od rana coś robię (naukowego).
Poza tym się źle czuję lekko bo mnie pęcherz boli, obawiam się że to może być zapalenie nienawidzę tego jak mi nie przejdzie to chyba do lekarza pójdę....
No ale na razie wracam do nauki

miłego dnia

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2009-06-01, 12:48   #4272
EwelkaaS
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja wczoraj bylam na imprezce Teraz zabieram sie za jakies porzadki, bo popoludniu wpadna kolezanki. W sumie to juz nieduzo mam czasu, a musze poodkurzac itd., a przede wszystkim to siebie doprowadzic do pionu. Najbardziej mam ochote na dluuuuga kapiel, no ale to dopiero wieczorkiem...
i wybawiłaś się ? jak ja Wam zazdroszczę tych imprez
też siedzę jeszcze nie pomalowana ani nic
i trzeba się zaraz wziąśc w garsc i posprzątac przed powrotem rodziców..

Cytat:

teraz juz chce deszczu

a my pozazdrościmy ciepła
z jednej strony lubię jak jest ciepło.. można się przynajmniej poopalac xd

również wszystko najlepszego Dziewczynki !

Cytat:
Napisane przez MalaLejdi Pokaż wiadomość
Weekend był super, w sobote imprezowaliśmy, wytańczyłam się za wszystkie czasy a do tego duzooo wypiliśmy- a co za tym idzie w niedziele kac i ciężka głowa, no ale cóż takie są skutki picia wódki- od czasu do czasu można Ale p południu było już dobrze, przeszło i pojechaliśmy do znajomych na odwiedzinki no i tak weekend zleciał w mgnieniu oka
to się cieszę, że się dobrze bawiłaś

Cytat:
Napisane przez MalaLejdi;
Kurcze mój Tż ma zapalenie spojówek i wygląda strasznie....Najpierw miał spuchnięte oczy tak, że wyglądał jak by ktoś mu przywalił , a dzisiaj na rano jak go zobaczyłam to aż się wystraszyłam- całe oczy ma czerwone tak jakby mu tenaczynka popękały i się rozlały i wygląda jak wampirek... Był już u okulisty i powiedziałą że to jakiś wirus panuje taki
uu. też miałam kiedyś zapalenie spojówek, ale u mnie to objawiało się tym, że miałam straaaaasznie suche oczy no i jak byłam mała i jeszcze ich nie malowałam to.. normalnie je śniliłam to śmieszne, wiem, ale nie miałam co zrobić

Cytat:
przykro mi bardzo... z tym gościem to jakaś masakra znajomi to widzieli? nie miał Ci kto pomóc?
a co do wagi to nie wmawiaj sobie jakiegoś strasznego przytycia bo wiesz czym to grozi
on podobno tak zawsze..
próbóje sobie nie wmawiac strasznego, chociaż nie zmienia to faktu, że przytyłam, bo skoro inni to po mnie widzą to cóż chociaż nie jestem wychudzona jak kiedyś.
denerwuje mnie tylko ta nieproporcjonalnosc w mojej figurze :/ biustu nie mam, brzuch płaski, tyłek i nogi duże, a jestem mała i dosyc szeroka.. masakra ;/

miłego dnia

Stary 2009-06-01, 21:32   #4273
yerba
Raczkowanie

Cytat:
Poza tym się źle czuję lekko bo mnie pęcherz boli, obawiam się że to może być zapalenie nienawidzę tego jak mi nie przejdzie to chyba do lekarza pójdę....
uu, jak nie przejdzie na dniach to do lekarza, bo to męczące. Ostatnio też podejrzewałam, że mam zapalenie pęcherza, ale na szczęście jakoś samo przeszlo w dosc krotkim czasie...

Cytat:
i wybawiłaś się ? jak ja Wam zazdroszczę tych imprez
też siedzę jeszcze nie pomalowana ani nic
i trzeba się zaraz wziąśc w garsc i posprzątac przed powrotem rodziców..

Hm, nie ma co zazdroscic tylko montowac ekipe i w tany

Tż jutro wraca Co prawda weekend szybko mi minął, ale za TŻtem zdazylam zatęsknić . A dziś byłam de facto pierwszy dzień w pracy, bo wcześniej to tylko wiedzialam, ze dostalam pracę i mialam tam mniej lub wiecej wspolnego od czasu do czasu. Dzis juz bylam jak w normalnej pracy- bardzo bylo smiesznie. Wszyscy sie ze mnie smieją, że pierwszy dzien to z reguly jest straszny, a moj smieszny W dodatku miła ekipa (część już znałam ), więc zapowiada się super . Obym tylko ogarnęła to wszystko, bo mamy tam profesjonalny sprzęt, a ja nie na wszystkich dziedzinach się znam (poki co).

Juz prawie spoznione, ale zyczenia z okazji Dnia Dziecka dla wszystkich
yerba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-01, 23:22   #4274
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

on podobno tak zawsze..
próbóje sobie nie wmawiac strasznego, chociaż nie zmienia to faktu, że przytyłam, bo skoro inni to po mnie widzą to cóż chociaż nie jestem wychudzona jak kiedyś.
denerwuje mnie tylko ta nieproporcjonalnosc w mojej figurze :/ biustu nie mam, brzuch płaski, tyłek i nogi duże, a jestem mała i dosyc szeroka.. masakra ;/

zawsze? ehhh, to przykre że takie zachowanie jest akceptowane
a co do figury to wiesz, nikt nie jest idealny, niektórych partii swojego ciała po prostu nie zmienisz więc musisz pokochać siebie taką jaka jesteś

Cytat:
uu, jak nie przejdzie na dniach to do lekarza, bo to męczące. Ostatnio też podejrzewałam, że mam zapalenie pęcherza, ale na szczęście jakoś samo przeszlo w dosc krotkim czasie...
też mi przechodzi (odpukać, na szczęście), już prawie nie czuję, a rano była masakra dobrze wiedzieć ze to samo może przejść

Cytat:
Tż jutro wraca Co prawda weekend szybko mi minął, ale za TŻtem zdazylam zatęsknić . A dziś byłam de facto pierwszy dzień w pracy, bo wcześniej to tylko wiedzialam, ze dostalam pracę i mialam tam mniej lub wiecej wspolnego od czasu do czasu. Dzis juz bylam jak w normalnej pracy- bardzo bylo smiesznie. Wszyscy sie ze mnie smieją, że pierwszy dzien to z reguly jest straszny, a moj smieszny W dodatku miła ekipa (część już znałam ), więc zapowiada się super . Obym tylko ogarnęła to wszystko, bo mamy tam profesjonalny sprzęt, a ja nie na wszystkich dziedzinach się znam (poki co).
na pewno się wszystkiego szybko nauczysz fajnie ze dobrze wspominasz pierwszy dzień w pracy, to dobrze wróży

No i minął względnie męczący dzień naukowy coś tam ogarnęłam umysłem, jutro idę zdać jedno seminarium (ale to w sumie formalność, ten profesor przynajmniej wie ze mamy ważniejsze rzeczy na głowie teraz ).
Poza tym nuda, jedynie na angielskim byłam

zaraz idę sie myć i spać
wiec życzę miłych snów

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2009-06-02, 07:34   #4275
MalaLejdi
Zadomowienie

Agolek- ale masz fajnie tak cieplutko, a ja bardzo lubie słoneczko U nas nie ma tak dobrze, ciągle pada, wieje i jest zimno brrrr.... A to ty mieszkasz obecnie w Szkocji? Wybacz, że pytam, ale nie wiem jeszcze za dużo o was

EwelkaaS- strasznie wyglądają jego oczy, ponoć to jakiś wirus panuje, który atakuje oczy- tak mówiła okulistka i że już jest jej 10 pacjentem z takim przypadkiem He he ale najważniejsze, że znalazłaś sposób jak je nawilżyć- ślina okazała się najlepsza Dobrze, że nie malowałaś wtedy oczu bo nieźle byś się rozmazała

yerba- najważniejsze, że pierwszy dzień w pracy ci się podobał- kolejne dni na pewno będą jeszcze lepsze, a jak ekipa piszesz, że jest miła to tym bardziej Trzymam kciuki a gdzie pracujesz??

Witajcie
Kurcze jak ten czas leci- dopiero weekend się zaczynał a dzisiaj już wtorek, za chwile znowu weekend i szara rzeczywistość- tak wkółko, życie ucieka a lata lecą..... Właśnie popijam sobie herbatke w pracy i ostro pracuje na wizażu
Miłego dnia
Stary 2009-06-02, 08:24   #4276
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Agolek- ale masz fajnie tak cieplutko, a ja bardzo lubie słoneczko
cieplutko nie jest wlasciwym slowem w tej sytuacjijest cholernie goraco i wcale mi to nie pasuje jak mam siedziec w przegrzanym biurze ez klimy i mozliwosci otwarcia okien an wiecej niz 5cm...
U nas nie ma tak dobrze, ciągle pada, wieje i jest zimno brrrr.... A to ty mieszkasz obecnie w Szkocji? Wybacz, że pytam, ale nie wiem jeszcze za dużo o wastak, juz ponad 4 lata w Szkocji-Glasgow.
Kurcze jak ten czas leci- dopiero weekend się zaczynał a dzisiaj już wtorek, za chwile znowu weekend i szara rzeczywistość- tak wkółko, życie ucieka a lata lecą..... Właśnie popijam sobie herbatke w pracy i ostro pracuje na wizażu
Miłego dnia
ostatanio tez mam takie chwile kiedy lapie sie na tym jak czas zasuwa... od weekndu do weeendu a my z kazda chwila starsi..

witajcie laleczki,

u mnie popadalo w nocy i dzis fajnie swiezo ale juz sie upal zaczal znowu.. Dobrze ze od jutra ma chlodniej byc,niemniej fajnie nalozyc spodniczke i koszlki na ramiaczkach i jaks sie tak czlowiek wakacyjnie czuje mimo ze do pracy tzreba isc

aaaa i klapeczki ktore zamowilam na ebay'u doszly rano1!! Popatrzcie na Papillio Madrid - ten model - klor biale w szare kwiatki. Jeeejku jakie one wygode! najchetniej to bym z kazdego koloru po 1 parze wziela..

mileog dnia wam zycze
Stary 2009-06-02, 09:04   #4277
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

ano leci czas... dopiero studia zaczynałam a tu już koniec chociaż w sumie tyle w moim życiu się zmieniło przez ten czas, ze muszę przyznać że był to bardzo owocny okres

Cytat:

u mnie popadalo w nocy i dzis fajnie swiezo ale juz sie upal zaczal znowu.. Dobrze ze od jutra ma chlodniej byc,niemniej fajnie nalozyc spodniczke i koszlki na ramiaczkach i jaks sie tak czlowiek wakacyjnie czuje mimo ze do pracy tzreba isc
współczuję Ci tego gorącego biura

Cytat:
aaaa i klapeczki ktore zamowilam na ebay'u doszly rano1!! Popatrzcie na Papillio Madrid - ten model - klor biale w szare kwiatki. Jeeejku jakie one wygode! najchetniej to bym z kazdego koloru po 1 parze wziela..
gratuluję zakupu wygodne buty to podstawa

Kończę śniadanie i zmykam na uczelnię ciekawe ile czasu mi tam zejdzie

miłego dnia Kochane

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2009-06-02, 11:45   #4278
orzeszek01
Zakorzenienie

Witam
Wczoraj wróciłam. I juz usycham z tesknoty za TZ;( Chce wracac do niego Jest mi zle bez niego,i ciagle becze jak kretynka
Ma mnie ktos ochote wysluchac na PW z moimi zalami i cos poradzicbo ja juz sama sobie nie daje rady

Wrzucam troche moich zakupów Nie wszytskie,tylko czesci zrobilam zdjecia. Eee,nogi opalone,ręce juz nie(nie posmarowałąm sie balsamem
No i zdjecia zrobione na mnie, wiec wybaczcie size modelki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC02666.jpg (15,5 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC02672.jpg (11,5 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC02673.jpg (14,6 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC02670.jpg (15,0 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC02669.jpg (36,8 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC02665.jpg (11,6 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC02675.jpg (19,4 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC02668.jpg (14,1 KB, 28 załadowań)
Today I still have a problem
But today I changed the way I look at it

orzeszek01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 12:07   #4279
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

heej

ORzeszek ale masz szczupłe nogi, nie chudnij już!! wow, jestem w szoku!

Dziewczyny regularnie Was podczytuje, więc uważajcie wszystko co napiszecie moze byc wykorzystane przeciwko Wam

miłego dnia, Ślicznotki!!

sometimes i feel like screaming
iza_wiosenna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 13:18   #4280
MalaLejdi
Zadomowienie

Widzę, że Wielki brat, a raczej Siostra ma na nas oko
Orzeszku super fotki
Stary 2009-06-02, 13:23   #4281
EwelkaaS
Wtajemniczenie

Cytat:
zawsze? ehhh, to przykre że takie zachowanie jest akceptowane
a co do figury to wiesz, nikt nie jest idealny, niektórych partii swojego ciała po prostu nie zmienisz więc musisz pokochać siebie taką jaka jesteś

i co poradzic..

Cytat:
Napisane przez iza_wiosenna Pokaż wiadomość
heej

ORzeszek ale masz szczupłe nogi, nie chudnij już!! wow, jestem w szoku!

Dziewczyny regularnie Was podczytuje, więc uważajcie wszystko co napiszecie moze byc wykorzystane przeciwko Wam

potwierdzam- Orzeszku nie chudnij! masz boską figureee dlaczego Ty tego nie widzisz
Izuś napisz coś czasem

Cytat:
EwelkaaS- strasznie wyglądają jego oczy, ponoć to jakiś wirus panuje, który atakuje oczy- tak mówiła okulistka i że już jest jej 10 pacjentem z takim przypadkiem He he ale najważniejsze, że znalazłaś sposób jak je nawilżyć- ślina okazała się najlepsza Dobrze, że nie malowałaś wtedy oczu bo nieźle byś się rozmazała
w podstawówce byłam, więc gdzie tam mi malowanie było w głowie ;D nie to co teraz..
a co do życia to mam często ostatnio takie myśli że po co to, po co tamto, skoro i tak kiedyś się umrze i odechciewa mi się wszystkiego..

hej
w planie mam dziś jeżdżenie na rowerze, granie w badmintona (czy jak mu tam), nauka z geografii i robienie pracy na technike.. jeszcze wielkanocnej
z chemii mam szansę na 2 porozmawiałam dziś z tą jędzą (przepraszam, musiałam ją nazwac po imieniu ) i mówiła, że wszystko zależy ode mnie, ale kurczę, co ja mam zrobić jak nie umiem pisac reakcji no cóż, trza dać radę
pozdrawiam i miłego dnia słoneczka

Stary 2009-06-02, 23:02   #4282
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Wczoraj wróciłam. I juz usycham z tesknoty za TZ;( Chce wracac do niego Jest mi zle bez niego,i ciagle becze jak kretynka
Ma mnie ktos ochote wysluchac na PW z moimi zalami i cos poradzicbo ja juz sama sobie nie daje rady
do mnie PW możesz zawsze pisać ale ja będę mieć na pewno takie zdanie jak mam zawsze czyli że Twój TŻ w ogóle nie zasługuje na to żeby za nim tęsknić a co dopiero płakać... za czym tęsknisz? za kimś dla kogo wszystko jest ważniejsze niż spotkanie z Tobą? czy za wyobrażeniem swoim o nim? bo wydaje mi się ze za tym drugim....
Cytat:
Wrzucam troche moich zakupów Nie wszytskie,tylko czesci zrobilam zdjecia. Eee,nogi opalone,ręce juz nie(nie posmarowałąm sie balsamem
No i zdjecia zrobione na mnie, wiec wybaczcie size modelki
laseczka jak się patrzy i sie odchudza
a zakupy super

Cytat:
Napisane przez iza_wiosenna Pokaż wiadomość

hehe, szpieg

Cytat:

w planie mam dziś jeżdżenie na rowerze, granie w badmintona (czy jak mu tam), nauka z geografii i robienie pracy na technike.. jeszcze wielkanocnej
z chemii mam szansę na 2 porozmawiałam dziś z tą jędzą (przepraszam, musiałam ją nazwac po imieniu ) i mówiła, że wszystko zależy ode mnie, ale kurczę, co ja mam zrobić jak nie umiem pisac reakcji no cóż, trza dać radę

to u Ciebie jeszcze oceny nie wystawione? od kiedy w ogóle macie wakacje? (bo ja nie wtajemniczona )

Ale dziś cicho w stosunku do ostatnich dni

Ja właśnie oderwałam się od roboty. Rano byłam na uczelni, w międzyczasie ploty z przyjaciółkami, później mały wypad na miasto a po powrocie cały czas siedzenie nad pracą im dłużej na nią patrzę tym więcej chcę poprawiać, chyba powinnam ją oddać niedługo bo jeszcze mi przyjdzie do głowy pisać od nowa

Wypiłam Plusza Activ (który na mnie działa i to bardzo mocno) wiec spać mi sie nie chce moze jeszcze się pouczę trochę, czy coś...

miłej nocki

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2009-06-03, 06:52   #4283
MalaLejdi
Zadomowienie

Halo laseczki budzić się ze snu nowy dzień się zaczął
Ja już niestety w pracy, ale coś mnie śpiączka wzięła i będzie trzeba chyba kawke wypić
Wstałam dzisiaj już o 5.30 jakoś nie mogłam spać i zrobiłam sobie poranną gimnastyke 30minutową- od razu lepiej się poczułam he he
Pozdrawiam
Stary 2009-06-03, 07:52   #4284
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Halo laseczki budzić się ze snu nowy dzień się zaczął
Ja już niestety w pracy, ale coś mnie śpiączka wzięła i będzie trzeba chyba kawke wypić
Wstałam dzisiaj już o 5.30 jakoś nie mogłam spać i zrobiłam sobie poranną gimnastyke 30minutową- od razu lepiej się poczułam he he
Pozdrawiam
ja właśnie sobie Plusz Activ szykuję, na długi, pracowity dzień
A wczoraj to nawet o 2 zasnąć nie mogłam i dziś obudziłam się przed czasem

Zaraz spadam do biblioteki i posiedzę tam pewnie trochę. Zamierzam dokończyć wszystko na tym etapie i zabrać się za pisanie wstępu i zakończenia

Miłego dnia Wam życzę

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2009-06-03, 08:35   #4285
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Pozdrawiam
o 5.30 o matko, co z Toba nie tak?podziwiam

Cytat:
ja właśnie sobie Plusz Activ szykuję, na długi, pracowity dzień a co sie zapowiada dzis ?
A wczoraj to nawet o 2 zasnąć nie mogłam i dziś obudziłam się przed czasem tez tak mam czasem ale wczoraj bylam tak padnieta ze przed 10 zasnelam i dzis wstalam o 7 pewnie przez te upaly... to naprawde meczace..ale na szcescie juz sie koncza.

Zaraz spadam do biblioteki i posiedzę tam pewnie trochę. Zamierzam dokończyć wszystko na tym etapie i zabrać się za pisanie wstępu i zakończenia
powodzenia teraz juz z gorki co?

Miłego dnia Wam życzę
mileog Ewus

hej laleczki,

u mnie dzis piekny poranek, slonko ale chlodniej duzo i wiaterek nareszcie bo te upaly mnie wykonczyly.. Fajnie jak jest cieplo jak sie na wakacjach jest ale nie jak trzeba w biurze siedziec..

wczoraj zasnelam jak kamien juz przed 10 i dzis wstalam o 7 wiec norma wyrobiona ale bylam padnieta..

dobrze ze juz sroda dzis, jesczze 2 dni i weekend i moja wyjsciowa imprezka urodzinowa. Szkoda tylko ze okres mi sie zbliza i puchne..akurat pojutrze dostane na wyjscie penwie..

milego dnia kochane
Stary 2009-06-03, 08:53   #4286
MalaLejdi
Zadomowienie

Cytat:
o 5.30 o matko, co z Toba nie tak?podziwiam

A dlaczego ma coś być ze mną nie tak?? Poprostu jestem bardzo wczesny skowronek( za mamą to odziedziczyłam) i bardzo wcześnie wstaje. Nie wyobrażam sobie jak niektórzy mogą się wylegiwać do 12 w łóżku-dla mnie to jest już cały dzień stracony, a tym bardziej nic już by mi się nie chciało robićtaka moja wczesna natura Jedynie w niedziele co dłużej leże, bo wiadomo, po ciężkiej imprezowej nocy troche odpoczywam w wyrku z moim Tż, ale góra do 10 a on śpi i śpi

u mnie dzis piekny poranek, slonko ale chlodniej duzo i wiaterek nareszcie bo te upaly mnie wykonczyly.. Fajnie jak jest cieplo jak sie na wakacjach jest ale nie jak trzeba w biurze siedziec..

u nas co prawda zimno i pochmurno, ale też musze siedzieć w biurze i marzę sobie skrycie o wakacjach A ty tam mieszkasz już na stałe??

dobrze ze juz sroda dzis, jesczze 2 dni i weekend i moja wyjsciowa imprezka urodzinowa. Szkoda tylko ze okres mi sie zbliza i puchne..akurat pojutrze dostane na wyjscie penwie..

My to mamy przerąbane z tym okresem. ale dobrze że są tampony
Stary 2009-06-03, 13:10   #4287
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
ja oczywiscie zartowalam z tym ''co z toba nie tak'' mam nadzieje,ze nie wzielas tego do siebie i przepraszam jesli moj komentarz urazil cie w jakikolwiek sposob..

co do Szkocji to nie na zawsze ale na jak dlugo to tez nie wiem.. wracam juz od 2 lat a zaraz mi stuknie w Glasgow.. a 6 w sumie w UK bo jeszcze w Londynie bylam rok.

witajcie,

u mnie pogoda swietna dzis,nie za cieplo i nie za zimno

jem i ide sie przejsc potem

sciskam!
Stary 2009-06-03, 13:19   #4288
MalaLejdi
Zadomowienie

Cytat:
ja oczywiscie zartowalam z tym ''co z toba nie tak'' mam nadzieje,ze nie wzielas tego do siebie i przepraszam jesli moj komentarz urazil cie w jakikolwiek sposob..

oj wziełam sobie to do serca
Nie no żaruje przecież ani nie odebrałam tego komentarza, jako negatywnego

co do Szkocji to nie na zawsze ale na jak dlugo to tez nie wiem.. wracam juz od 2 lat a zaraz mi stuknie w Glasgow.. a 6 w sumie w UK bo jeszcze w Londynie bylam rok.

Hmmm... Podziwiam cię, bo ja bym chyba nie mogła wyjechać z kraju, wszystko zostawic, rodzine przyjaciół...Ale to pewnie kwestia przyzwyczajenia jest Teraz się tam pewnie zaklimatyzowałaś i jest ci dobrze
a tu leje a ja parasola nie mam...
Stary 2009-06-03, 14:48   #4289
Baby14
Zakorzenienie

Hej
Ale jestem szczęsliwa Miałam trzy 4 z biologii i poszłam dziś do niej , zapytac sie czy moge spr. poprawic na 5 a ta mi skreśliła to 4 i wpisała 5 na koniec roku długopisiem.W szoku byłam Zeby tak nic nie pisac i 5 dostać? ;>
I wogole to wszystko ładnie mi się na razie układa.
Tylko brzuch mnie straaasznie boli ;/ Mam @ [wkoncu bo znow 2 miesiace nie bylo] i wytrzymac nie moge juz;( . Mam nadzieje ze przejdzie do wycieczki... Dziś zabawa w szk0le , ale jakos nie mam ochoty tanczyc jak jest jasno i wogole z taką dzieciarnia WOle po wystawieniu ocen jakiś klub zachaczyć , a nie

MalaLejdi: Gdzie Ty mieszkasz bo u mnie piękna pogodA ?
A ja zazdroszcze Agolkowi Szkocji. Sama mam zamiar wyemigorwać stąd
Też jestem rannym skowronkiem tak jak Ty Od ponad roku nie wstałam pozniej niz o 7. Nawet we wakacje

EwelkaaS: Też kiedyś na początku gimnazjum miałam takie myśli po co to , po co tamto skoro i tak się umrze Nawet nie widziałam sensu w tym ,że idę do sklepu Ale przejdzie Ci to , zobaczysz
Jakiej reakcji z chemii nie umiesz?

orzeszek01: Do mnie też jak zawsze możesz napisać na PW Ciekawa jestem co tam...
A zakupy świetne ! I zazdroszcze figury..
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-03, 15:31   #4290
anniaa

iza ty lepiej idz cwiczyc - bo pamietam cały wizaz czeka na twoje zdjecia przed i po
Ewus oo to sobie kupie ten plusz bo ostatnio zaspana chodze.
Baby ooo pozazdroscic nauczycielki. u nas tylko gnoja za wszystko. to troche chore jak np cała klasa boi sie chodzic na niemiecki bo za kazde słowo jestesmy wyzywani , oceny wystawiała(oczywiscie nie raczyła nas o tym poinformowac tylko sami musielismy sprawdzac) i przy wystawianiu ocen brała pod uwage oceny jej klasy u mojego wychowawcy bo dlaczego jak jej klasa ma złe oceny u L to dlaczego klasa L ma miec super oceny u niej
juz nie wspomne o tym ze jak z matmy nie napiszesz w pierwszym termienie sprawdzianu to nie ma mozliwosci pisania w innym termienie i automatycznie kapa(obojetnie czy jestes chorym , czy lezysz w szpitalu czy umierasz )
Ewelka jak masz jakies problemy z chemi - miałabys jakies pytania to śmiało pisz

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości