|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4261 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
nawet dwie żałoby
![]() no tej, co to ją widziałam na nk ![]() ![]() Cytat:
![]() I, Baby, z czego Ty się odchudzasz, to ja nie wiem.. ? straszny dzien.. jakiś stary dziad się do mnie dobierał i musiałam mu walnac w twarz, zeby przestał, ochlapał mnie samochod i bylam cala mokra i śmierdząca, jeszcze musiałam tak siedziec na progu i czekac na progu bo rodziow nie bylo, wrr.. na dodatek dalej czuje sie niedowartosciowana ![]()
![]() |
#4262 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() A wlasciwie to paskudny bo na polu mam jakąś mgłe i pada jak nie wiem co ![]() ![]() I od razu chcę uprzedzić Was wszystkie ,że gdybym znikła bez wypowiedzenia to przez karte graficzną w komputerze. Mój brat mówi że się jakiś wiatrak nie kreci ![]() ![]() Ok. Id ę na razie bo mam nieziemską ochotę na naleśniki czekoladowe z twarożkiem ![]() Miłego dnia ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Oj , podziwiam ze sie nie dałas ![]() Cytat:
![]() Nie nawidze czekac na progu na rodziców. ![]() Czemu czujesz się niedowartościowana? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4263 |
Wtajemniczenie
|
witajcie,
ale napisalyscie! ![]() ![]() ja tylko powiem ze u mnie,lato,upal,slonce i nie ma mnie w domu ciagle bo korzystam poki moge... ![]() milego dnia kochane ![]()
#4264 | |||||||
Zakorzenienie
|
mam chore kolana ano ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() BTW dziś znów będę znowu uczyć dziewczynę z Twojej szkoły ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() na szczeście ![]() właśnie taki był ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() taka skrajność fajna jst ![]() Cytat:
![]() Dzień dobry ![]() Wczoraj było super ![]() ![]() ![]() ![]() Powoli się teraz zbieram bo będę wcześnie jechała do Kato. O 4 mam korki a po korkach jeszcze jadę z TŻ-em do kumpeli, bo się już z nią o wieków umawiam i ciągle nam coś wypadało. Tak wiec znowu wrócę wieczorem i nic ni zrobię ![]() ![]() Miłej niedzieli ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4265 |
Wtajemniczenie
|
Baby- praktycznie jest o 14 lat ode mnie starszy i wkładał mi ręce między nogi, ja mu je zabierałam, on próbował moje włożyc między swoje nogi
![]() ![]() nie wiem czemu się taka czuję, non stop na coś narzekam i mam już tego dosyc.. muszę miec wszystko idealnie, perfekcjonistka chora ![]() ![]() hej ![]() dziś już humor trochę lepszy, zjadłam śniadanko a teraz siedzę i sączę kawke ![]() ![]() po południu prawdopodobnie na miasto z koleżankami, a jutro znów się lenię w domu bo moja klasa jedzie na wycieczkę, a ja nie mam ochoty ![]() pozdrawiam i miłego dnia ![]()
#4266 |
Zadomowienie
|
witam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4267 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() teraz sobie przypomniałam, że faktycznie tak było ![]() ![]() ![]() Ja wczoraj bylam na imprezce ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4268 |
Zakorzenienie
|
1 dzień w nowej pracy mojego 'ojca..' przed wyjazdem balonik 0,7% żegnamy pana.
A może byc jeszcze gorzej ![]()
#4269 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() witajcie, u mnei upaly na maxa ![]() ![]() ![]() ![]() fajnei jak jest tak na weeknd ale niekoniecznie w ciagu tygodnia jak sie trzeba kisic w biurze.. ![]() ![]() teraz juz chce deszczu ![]() Wsszytkiego naj w Dniu Dziecka dla was wszystkich i kazdej z osobna ![]()
![]() |
#4270 |
Zadomowienie
|
Witam moje malutkie dziewczynki
![]() Również wszystkiego najlepszego, bo mimo wieku zawsze będziemy dla naszych rodziców dziećmi ![]() Widze, że dużo się działo tu jak mnie nie było ![]() Weekend był super, w sobote imprezowaliśmy, wytańczyłam się za wszystkie czasy a do tego duzooo wypiliśmy- a co za tym idzie w niedziele kac i ciężka głowa, no ale cóż takie są skutki picia wódki- od czasu do czasu można ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4271 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do wagi to nie wmawiaj sobie jakiegoś strasznego przytycia bo wiesz czym to grozi ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() na takich nie ma siły..... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale masz racje najlepsza jest taka pogoda po srodku, słońce i ciepło, ale nie upał ![]() przyłączam sie do życzeń Wszystkiego najlepszego Dzieciaki (czyli MY ![]() ![]() ![]() Dzień dobry ![]() Wczoraj mi fajnie dzionek zleciał. Korki udane bo mi uczennica już napisała ze zdałam na 5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziś wstałam i od rana coś robię (naukowego). Poza tym się źle czuję lekko bo mnie pęcherz boli, obawiam się że to może być zapalenie ![]() ![]() ![]() No ale na razie wracam do nauki ![]() miłego dnia ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4272 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() też siedzę jeszcze nie pomalowana ani nic ![]() i trzeba się zaraz wziąśc w garsc i posprzątac przed powrotem rodziców.. ![]() Cytat:
![]() z jednej strony lubię jak jest ciepło.. można się przynajmniej poopalac xd również wszystko najlepszego Dziewczynki ! ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() próbóje sobie nie wmawiac strasznego, chociaż nie zmienia to faktu, że przytyłam, bo skoro inni to po mnie widzą to cóż ![]() miłego dnia ![]()
![]() |
#4273 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tż jutro wraca ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Juz prawie spoznione, ale zyczenia z okazji Dnia Dziecka dla wszystkich ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4274 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do figury to wiesz, nikt nie jest idealny, niektórych partii swojego ciała po prostu nie zmienisz więc musisz pokochać siebie taką jaka jesteś ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() No i minął względnie męczący dzień naukowy ![]() ![]() Poza tym nuda, jedynie na angielskim byłam ![]() zaraz idę sie myć i spać wiec życzę miłych snów ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4275 |
Zadomowienie
|
Agolek- ale masz fajnie tak cieplutko, a ja bardzo lubie słoneczko
![]() ![]() EwelkaaS- strasznie wyglądają jego oczy, ponoć to jakiś wirus panuje, który atakuje oczy- tak mówiła okulistka i że już jest jej 10 pacjentem z takim przypadkiem ![]() ![]() ![]() yerba- najważniejsze, że pierwszy dzień w pracy ci się podobał- kolejne dni na pewno będą jeszcze lepsze, a jak ekipa piszesz, że jest miła to tym bardziej ![]() ![]() Witajcie ![]() Kurcze jak ten czas leci- dopiero weekend się zaczynał a dzisiaj już wtorek, za chwile znowu weekend i szara rzeczywistość- tak wkółko, życie ucieka a lata lecą..... Właśnie popijam sobie herbatke w pracy i ostro pracuje na wizażu ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4276 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
witajcie laleczki, u mnie popadalo w nocy i dzis fajnie swiezo ale juz sie upal zaczal znowu.. Dobrze ze od jutra ma chlodniej byc, ![]() ![]() aaaa i klapeczki ktore zamowilam na ebay'u doszly rano1!! ![]() ![]() ![]() mileog dnia wam zycze ![]()
![]() |
#4277 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Kończę śniadanie i zmykam na uczelnię ![]() ![]() miłego dnia Kochane ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4278 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Wczoraj wróciłam. I juz usycham z tesknoty za TZ;( Chce wracac do niego ![]() ![]() Ma mnie ktos ochote wysluchac na PW z moimi zalami i cos poradzic ![]() Wrzucam troche moich zakupów ![]() ![]() No i zdjecia zrobione na mnie, wiec wybaczcie size modelki ![]()
#4279 |
Zakorzenienie
|
heej
![]() ![]() ORzeszek ale masz szczupłe nogi, nie chudnij już!! ![]() ![]() Dziewczyny regularnie Was podczytuje, więc uważajcie ![]() ![]() miłego dnia, Ślicznotki!! ![]()
![]() |
#4280 |
Zadomowienie
|
Widzę, że Wielki brat, a raczej Siostra ma na nas oko
![]() ![]() Orzeszku super fotki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4281 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() i co poradzic.. Cytat:
![]() ![]() ![]() Izuś napisz coś czasem ![]() Cytat:
![]() a co do życia to mam często ostatnio takie myśli że po co to, po co tamto, skoro i tak kiedyś się umrze ![]() hej ![]() w planie mam dziś jeżdżenie na rowerze, granie w badmintona (czy jak mu tam ![]() ![]() z chemii mam szansę na 2 ![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiam i miłego dnia słoneczka ![]()
![]() |
#4282 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a zakupy super ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ale dziś cicho w stosunku do ostatnich dni ![]() Ja właśnie oderwałam się od roboty. Rano byłam na uczelni, w międzyczasie ploty z przyjaciółkami, później mały wypad na miasto a po powrocie cały czas siedzenie nad pracą ![]() ![]() Wypiłam Plusza Activ (który na mnie działa i to bardzo mocno) wiec spać mi sie nie chce ![]() miłej nocki ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4283 |
Zadomowienie
|
Halo laseczki budzić się ze snu nowy dzień się zaczął
![]() Ja już niestety w pracy, ale coś mnie śpiączka wzięła i będzie trzeba chyba kawke wypić ![]() Wstałam dzisiaj już o 5.30 jakoś nie mogłam spać i zrobiłam sobie poranną gimnastyke 30minutową- od razu lepiej się poczułam he he ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4284 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A wczoraj to nawet o 2 zasnąć nie mogłam i dziś obudziłam się przed czasem ![]() Zaraz spadam do biblioteki i posiedzę tam pewnie trochę. Zamierzam dokończyć wszystko na tym etapie i zabrać się za pisanie wstępu i zakończenia ![]() Miłego dnia Wam życzę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4285 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() hej laleczki, u mnie dzis piekny poranek, slonko ale chlodniej duzo i wiaterek ![]() wczoraj zasnelam jak kamien juz przed 10 i dzis wstalam o 7 wiec norma wyrobiona ![]() dobrze ze juz sroda dzis, jesczze 2 dni i weekend ![]() ![]() milego dnia kochane ![]()
![]() |
#4286 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4287 |
Wtajemniczenie
|
ja oczywiscie zartowalam z tym ''co z toba nie tak''
![]() co do Szkocji to nie na zawsze ale na jak dlugo to tez nie wiem.. ![]() witajcie, u mnie pogoda swietna dzis,nie za cieplo i nie za zimno ![]() jem i ide sie przejsc potem sciskam! ![]()
#4288 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4289 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ale jestem szczęsliwa ![]() ![]() I wogole to wszystko ładnie mi się na razie układa. Tylko brzuch mnie straaasznie boli ;/ Mam @ [wkoncu bo znow 2 miesiace nie bylo] i wytrzymac nie moge juz;( . Mam nadzieje ze przejdzie do wycieczki... Dziś zabawa w szk0le , ale jakos nie mam ochoty tanczyc jak jest jasno i wogole z taką dzieciarnia ![]() ![]() MalaLejdi: Gdzie Ty mieszkasz bo u mnie piękna pogodA ![]() A ja zazdroszcze Agolkowi Szkocji. Sama mam zamiar wyemigorwać stąd ![]() Też jestem rannym skowronkiem tak jak Ty ![]() ![]() EwelkaaS: Też kiedyś na początku gimnazjum miałam takie myśli po co to , po co tamto skoro i tak się umrze ![]() ![]() ![]() Jakiej reakcji z chemii nie umiesz? orzeszek01: Do mnie też jak zawsze możesz napisać na PW ![]() A zakupy świetne ! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4290 |
♥
|
iza ty lepiej idz cwiczyc - bo pamietam cały wizaz czeka na twoje zdjecia przed i po
![]() Ewus oo to sobie kupie ten plusz ![]() Baby ooo pozazdroscic nauczycielki. u nas tylko gnoja za wszystko. to troche chore jak np cała klasa boi sie chodzic na niemiecki bo za kazde słowo jestesmy wyzywani , oceny wystawiała(oczywiscie nie raczyła nas o tym poinformowac tylko sami musielismy sprawdzac) i przy wystawianiu ocen brała pod uwage oceny jej klasy u mojego wychowawcy ![]() ![]() juz nie wspomne o tym ze jak z matmy nie napiszesz w pierwszym termienie sprawdzianu to nie ma mozliwosci pisania w innym termienie i automatycznie kapa(obojetnie czy jestes chorym , czy lezysz w szpitalu czy umierasz ) Ewelka jak masz jakies problemy z chemi - miałabys jakies pytania to śmiało pisz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:07.