|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4381 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem-czy któraś z Was to przeżywa? Część 6
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4382 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
bo jak ktos raz nas zostawi albo zwiedzie nasze zaufanie to zostaje taki niepokoj... ze znowu stanie sie to samo
![]() |
#4383 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chcesz byc laską z braku laku? na wolny czas, bo nie ma akurat zadnej, a przydaloby sie pomiziac, bo przeciez nie raz mu sie dalas, a potem pojdzie sobie, i co tego chcesz ? ZNOWU? i ile tak? a wiec zapytam tylko o jedno ROZMAWIALISCIE???????? na temat tego co oczekujesz? jak to widzisz? ze nie chcesz byc kolezanka, ze nie odpowiada Ci takie cos, ze chcesz okreslenia tak, albo nie? na Ciebie to krzyczec tylko mozna, bo inaczej chyba nie dotrze
![]() ![]() |
![]() |
#4384 |
Raczkowanie
|
#4385 |
Wtajemniczenie
|
Niezbytszczesliwa
Wiesz co powinnas zrobic, zajac sie soba, wpadasz w pulapke zastanawiania sie i myslenia, co on, kiedy, po co i dlaczego a w zadnym zwiazku, nie jest to zdrowe, poniewaz ktoras ze stron zaczyna sie tym meczyc, rozumiem, ze czujesz sie niepewnie, ale wiesz, ze złe zawsze moze sie stac i nie masz na to wplywu, bedac tam, albo tu - zaufanie, zaufanie i jeszcze raz zaufanie sadze, ze kiedy pojedziesz do niego, bedziesz mogla porozmawiac z nim szczerze, wlasnie tez na ten temat, bo przydaloby sie aby troszke je odbudowal-zaufanie- i powinien to zrozumiec, nie panikuj, naprawde, tylko raczej bacznie obserwuj skoro masz takie odczucia, ale bez przesady zdecydowaliscie sie na ten krok, powrot, wiec macie szanse odbudowac to co sie popsulo, ale wiadomo musi to byc wspolne, wasza wzajemna praca moze oczekiwalas czego innego? no nie wiem.. hmmmm.. hmmmm...
![]() |
#4386 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4387 |
Zakorzenienie
|
A ja się tylko dziwię, że Paper to wytrzymuje psychicznie...
Zwariowałabym od takiej huśtawki. Długo zamierzacie to ciągnąć? Jakbyś nazwała Waszą relację? Według mnie to jedna wielka niewiadoma. Proszę, nie usprawiedliwiaj się tym, że tylko Ty znasz go dobrze, wiesz jaki jest wobec Ciebie, że on jest inny od pozostałych osobników. Bo sama sobie szkodzisz i mydlisz oczy. Naprawdę nie wolisz jasnych klarownych sytuacji? Nie chcesz wiedzieć na czym stoisz, nie chcesz być pewna, że ktoś Ciebie naprawdę kocha? Czy tylko zależy Ci na cicho-ciemnych gierkach, które wnoszą tajemniczą aurę, niedopowodzenie, ale zero konkretów? Czego chcesz? Gdybyś dobrze wiedziała, to zakończyłabyś to polowanie na niedźwiedzia. I czasami nie wiem, czy śmiejesz się ze swojej sytuacji, ironizujesz czy płaczesz.
#4388 |
Raczkowanie
|
I czasami nie wiem, czy śmiejesz się ze swojej sytuacji, ironizujesz czy płaczesz.
Zgadzam sie... Paper w dosc dziwny sposob relacjonuje swoje ciekawostki z zycia "haha" "hihi" "juz go chyba nie kocham" "wypala sie" "nie wiem czy chce" ale jednak dalej pozwalasz mu na to zeby sie toba bawil!!! Jakis czas temu nie zgodzilam sie na takie dziwne relacje, zadalam konkretnej odpowiedzi. Nie mialam zamiaru udawac dobrej kolezanki dla kogos KOGO kocham. Minela troche czasu i nie zaluje, sadze, ze to byla wlasciwa decyzja.
#4389 |
Rozeznanie
|
Hej dziewuszki.
No coz.Nie myslalam,ze bedzie inaczej,wiadomo,ze sie boje,bo kto by sie nie bal? ale tak jak mi dzis moja wspaniala wredna osobka powiedziala-on Cie kocha,a ty nie panikuj,nie wolno Ci miec takich mysli,ze moze byc cos zle.I wiecie co? Jakos mi lepiej.w sumie dzwonil dzis do mnie chyba z 5 razy,teraz jest u kuzyna,a ja spadam wieczorkiem do kina z kumplem,o co K jest zazdrosny,ale to chyba dobrze ![]() co do Paperlove-odnosze takie samo wrazenie jak dziewczyny,nie za bardzo rozumiem to zachowanie
#4390 |
Wtajemniczenie
|
Mija własnie 2 miesiąc od rozstania....przeglądałam dziś pliki na kompie i natknęłam się na zdjecie
![]() ![]() Zobaczyłam nas i ukłucie w sercu ...łzy napłyneły mi do oczu...i tak mi teraz źle... Śnił mi się ,znów.Śni mi się prawie codziennie...ale jest juz jakoś lepiej rano,na początku po tych snach nie byłam w stanie wstac i jakoś funkcjonować,teraz robie wszystko co muszę...ale nie mam celu . Ciągle tylko myśle,że muszę wszystko pozmieniać,poukładać a jakoś żyje mechanicznie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4391 | |
Raczkowanie
|
Mi tez sie dzisiaj snił...
Ale nie to jest najgorsze... Dzis widziałam jego zdjecia z nowa dziewczyna, obejmuje ja i całuje... A mi serce pękło znowu... Chyba jestem jakąś masohistka... Niepotrafie przestać go kochać, choc wiem ze nie wróci i nie jest tego wart... Dziewczyny, płacze teraz cały czas... Jest mi tak strasznie źle... nie wiem co robić... Mama kaze mi zapomniec, a ja nie potrafie... ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- Cytat:
W sprawach miłosci wszystko powinno byc jasne... Kocham, wiem to i jestem z kims lub nie kocham i sie z kims nie wiaze... A nie kocham, a potem juz nie kocham... to jest nie fair... Wystarczajaco duzo jest ciepienia na swiecie.. Ludzie mówią ze to normalne, ze ludzie sie ze soba wiaza, a potem sie rozstaja... i tak w kółko... Ale jak dla mnie to jest okrutne... Rozumiem rozstania, gdy 2 osoby podejmuja ta decyzje... A nie... on zostawia, jest szczesliwy, zyje dalej i nawet nie rozumie cierpienia dziewczyny ktora zostawia... dla niego jest to dziwne...
![]() |
#4392 |
Raczkowanie
|
hmmm sytulacja wyglada tak...ze ja kocham jego i on kocha mnie...ale narazie nie mozemy byc ze soba i tak poprostu wrocic do siebie! musimy wszystko na nowo zbudowac
![]() Nie moge stawiac sprawy na poziomie wszystko albo nic,bo to wszystko byloby wumuszone...ja w sumie nie chce wracac do poprzednich kontaktow tak ot ! musi sie postarac i musimy sie zmienic...dlatego zyjemy w stanie spotykania sie,randkowania i odkrywania siebie na nowo i swoich potrzeb ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4393 |
Raczkowanie
|
dziewczyny, prosze odezwijcie sie... nie chce byc sama...
---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- chyba ze mi sie juz nie da pomoc... łeeeeeeeee..
#4394 |
Zakorzenienie
|
Przestań w tej chwili płakać!!!!! Weż się w garść i przestań myśleć o tym palancie!!! Nie zasługuje na Twoje łzy, rozmiesz!!
#4395 |
Zakorzenienie
|
I wiedzialam ze to sie stanie...
tylko akurat to ja jestem tą co zostawiła. Źle mi z tym wszytskim. Przyjaciolka nie umie mi pomoc, nikt. Ehh ![]()
![]() |
#4396 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Tak fatalnie jak dzis to jeszcze sie nie czułam... Mama ma juz dosc mojego płaczu... ![]()
![]() |
#4397 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
jak CI to pomaga to placz...pytanie gdzie jest granica... pozniej juz nie bedziesz miec sily plakac i juz nie zaplaczesz ![]() potrzeba czasu....nic sie nei zrobi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4398 |
Raczkowanie
|
myslałam ze juz wypłakałam wszystkie łzy... nie mam na to siły...
#4399 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4400 |
Raczkowanie
|
Załączam wam jego zdjecie z nowa dziewczyna i moje.. powiedzcie co myslicie, tylko szczerze...
#4401 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
(jak długo zdjecia sa dostepne do odczytania?)
![]() |
#4402 |
Zakorzenienie
|
Ale Kochana co mamy myśleć?? Jesteś śliczną, młodą kobietką. Jeszcze znajdziesz miłośc swojego życia. Tylko musisz się uwolnić od przeszłości.
PS. Burak z niego ![]()
#4403 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
I ja kocham....lecz kocham tylko ja! ![]() I płacz..bo i ja dziś wyje od rana z bólu ....ale mi to pomaga. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4404 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4405 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
albo wiem dlaczego, bo stwierdzilas, ze nie dasz rady-nie wiem dlaczego/naprawde kiedy przestajesz sie kontaktowac, zajmujesz sie soba, wielka przemiana zachodzi wewnetrz/- i teraz bedziesz niby to grala w rozne gry miedzy nim, aby stal sie zazdrosny czy cos i chcial niby to wrocic, ale... nie tedy droga... słaba taktyka, bardzo skoro jak to napisalas na samym poczatku, kochacie sie, to w czym problem?????? jaki problem porozmawiac szczerze???? wolisz byc laską na kazde zawolanie??? zyjacej we wlasnym swiecie? a potem jak cos tfu tfu gorszego sie stanie, to cierpiec jak cholera na wlasne zyczenie??? i nie pisz w sensie "was" (chyba ze rozmawialiscie szczerze, powaznie i ustaliliscie cos), poniewaz to jest tylko Twój wymyslony świat, chcialabys tak to postrzegac, ze tak bedzie, pochodzicie, sielanka i bedzie cacy- tylko zwroc uwage na to ILE to juz trwa ILE czasu jestes zawieszona w takiej sytuacji, ciagle tak chcesz? to juz zaczyna byc chore w to co grasz, masz jakies rozchwianie "juz go chyba nie kocham" "wypala sie" "nie wiem czy chce" "nie odpowiada mi taka sytuacja, nie chce byc tylko kolezanka" itp itd płaczesz, cierpisz, a potem znowu to samo, smiejesz sie z tego i mu sie dajesz wiesz jaka niemila opinia moze byc na Twoj temat? no chyba ze chcesz tego bo nie wiem jak mozna inaczej nazwac jestes na kazde jego skinenie, jak piesek, on to bardzo dobrze wie i wykorzystuje, teraz mu sie nudzi, wiec dlaczego nie? popisze pare slodkich smskow itd spedze fajnie czas itd chce zaspokoic swoje potrzeby i bedzie mial je zaspokojone, a potem pojdzie sobie tam gdzie bedzie mial ochote, powie ze niczego od Ciebie nie chcial, wyszlo jak wyszlo, ale to nie jest to i papa bo jesli z nim nie porozmawiasz i nie bedzie wiadomo jaka jest klarowan sytuacja i oczekiwania, to ... poprostu ja zostawie to bez komentarza, bo ile mozna tlumaczyc, ja nie chce zle dla Ciebie, poprostu nie chce abys bardziej cierpiala
![]() 23.04.2016 ![]() Edytowane przez Alice in Wonderland Czas edycji: 2009-06-01 o 17:59 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4406 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Przez te 3 lata zwiazku z nim strasznie mocno go pokochałam... swiata poza nim nie widze... Myslicie ze on jest przystojny? Tylko szczerze, prosze... ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Żałuje ze nie mozemy sie spotkać i chociażby razem popłakać... Bo miałam etap imprez, poznawania nowych ludzi.. ale mi to nie pomogło.. Brakuje mi osób, które przezywaja to co ja... które mnie rozumieja... ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- A co myslicie o jego nowej lasce?
![]() |
#4407 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() juz niedlugo porozmawiacie sobie szczerze, bo to przez telefon nie ma jak spokojnie, wez gleboki oddech, jak jeszcze mozesz to wlasnie spotykaj sie ze znajomymi bedzie dobrze ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4408 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A on, no cóż.. Przystojniaczek, nie powiem, ale czy oprócz wyglądu ma coś do zaoferowania? Wątpię, skoro nie docenił takiej dziewczyny, jak TY. A ta nowa, no cóż, nie mnie oceniać. Wydaje mi się, że przeciwieństwo Ciebie - imprezowiczka itd, ale nie znam dziewczyny..
![]() |
#4409 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() bylismy prawie 4lata razema rozstalismy sie poprzez nieustanna roznice zdan na wiekszosc tematow, klotniom nie bylo konca....ja juz od jakiegos czasu czulam ze to sie rozleci (no i jeszcze to ze on strasznie sie zaniedbal i nie chcial sie postarac zmienic trybu zycia) i tak sie stalo ale jakos nie moge sie z nim rozstac ![]() a druga kwestia to to ze planuje sie przeprowadzic do innego miasta oddalonego o 500km wiec nie bedziemy sie juz widywac......ale co bedzie jak sie nie dostane na te studia....kurcze no nie wiem co robic walcze ze soba rozsadek mowi nie idz dalej ale jednak jest takie napiecie miedzy nami i te jego komplementy ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4410 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() wiem jak to jest, wiem co to za cierpienie... masz kogos obok siebie? jak nie to pisz tu ciagle, ten wątek wiele daje tekst piosenki Ballada dla Śpiącej królewny - Anita Lipnicka Ile spała nie wie nikt kolejne wiosny omijały ją Tyle nocy, tyle dni nie było jej dla świata odkąd rzucił na nią czar zapomniała kim naprawdę jest Dzisiaj budzi się a ja śpiewam jej Płacz, płacz ... Niech popłyną strumieniami Twoje łzy Płacz, płacz... za te wszystkie noce za te wszystkie dni Płacz, płacz... w słonym deszczu umyj oczy z resztek snu już dobrze jest, dobrze już Teraz sama dziwi się jak tak mogła przespać życia pół Co takiego było w nim że nic nie chciała więcej? Trzy sukienki, kilka zdjęć - to wszystko, co dziś ma z miłości tej oto budzi się a ja śpiewam jej Płacz, płacz.... ładne to... --- > http://www.youtube.com/watch?v=4VHMKp4Uvm4
![]() 23.04.2016 ![]() Edytowane przez Alice in Wonderland Czas edycji: 2009-06-01 o 17:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:36.