|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V
Pomarańczko piękne dwie kreski gratulacje!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
|
#4652 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!! !!!! witam PAnie...ojj jak tu sie duzoo dzieje i ile dziewczyn nowych..... ![]() Pozdrawiam i milego dnia ![]() |
||
|
|
|
#4653 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Edzia poszukam Cie na nk. Dzisiaj zwięźle i krótko,bo mam troche roboty. Milego dnia |
|
|
|
|
#4654 |
|
Rozeznanie
|
Pomarańczko gartuluję!!!
|
|
|
|
#4655 |
|
Rozeznanie
|
Pomarańcza Wielkie gratki
piękne dwie kreseczki!!! |
|
|
|
#4656 |
|
Rozeznanie
|
pomaranczka, super wygladaja takie dwie kreseczki...gratuluje!
edzia ja sie dzis testowalam, 36dc i jedna kreseczka bylam u gina- trafilam na jakiegos glupiego... tylko mnie wkurzyl. W sumie nie wiem czym... chyba tym, że mnie nie zbadal. Pewnie nic by nie wybadal... ale chociaz bym sie dowiedziala (tak jak ostatnio) czy to na okres mi sie szykuje czy jeszcze nie..Od 2dni jestem jakas płaczliwa, jajniki dawały o sobie znać... a dziś znów czuje ciepło w podbrzuszu jakby na okres ![]() Wczoraj badałam sama swoja szyjke to... wyszlo mi, że nisko położona,zamknięta i... twarda, choc dzis jakby mniej. ps gin mi przepisal luteine, jesli nie dostane okresu do pon. to mam zaczac brac... Tylko jakos mi dziwnie wytlumaczyl, powiedzial ze przez 5dni brać, jedną na dzien pod jezyk.. a potem mowi ze to bedzie 10tabletek jak wezme. :| coś z moją matematyką nie tak, czy z jego? Edytowane przez ziaaa Czas edycji: 2009-06-03 o 11:22 |
|
|
|
#4657 |
|
Zakorzenienie
|
Pomarańczko - GRATULACJE !!!
Ja już nie mogę się doczekać 18,06 wtedy okaże się czy @ czy upragniona fasolka... Wiem, że to nie jest łatwe, ale trzeba się wyluzować, nie myśleć cały czas tylko o tym jednym. Mnie samej to nie bardzo wychodzi, bo wystarczył pierwszy buziak z tż a ja już zastanawiałam się - czy to ten dzien?, czy dziś się uda? Zresztą teraz też zdarza mi się łapać mi się na tym, że naprzykład oglądając tv, leżę i głaskam się po brzuchu... Aż się boję pomyśleć co będzie po (odpukać w niemalowane...) kilku nieudanych próbach... Ale, do czego zmierzam: otóż bratowa mojego męża przez 6 lat nie mogła zajść w ciążę (oczywiście mam nadzieję, że żadna z nas nie będzie czekać tak długo). Co miesiąc przechodziła katusze. Po tych 6 latach pogodziła się z faktem, że nic z tego, że dzidzi jednak nie będzie. Po kilku miesiącach poszła do gina po leki na wywołanie miesiączki (dość często okres jej się wstrzymywał) a gin na to że nie tym razem że to nareszcie ciąża, mało nie zemdlała w gabinecie. Teraz ma dwóch synków .Wierzę gorąco, że już niedługo nas też los wynagrodzi tymi dwoma cudnymi kreseczkami na teście.. Trzymam za was wszystkie
|
|
|
|
#4658 |
|
Raczkowanie
|
POMARAŃCZKA kochana gratuluje z całego serducha-jakie piękne II kreseczki-mam nadzieje że niedługo wszyscy je tu ujrzymy
buziaki na szczęście kochana ![]() ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Ziaa kochana nie smutaj sie -bedzie dobrze
|
|
#4659 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() i maly kwiatek A ja chyba w tym miesiacu znow nic chodz do @ jeszcze jakis tydzien ale wydaje mi sie ze nic sie nie udalo ![]() DRA nie smutaj sie kochana \ja tez wilokrotnie mam takie dni ze chce mi sie plakac jade autobusem a lzy mi leca jak grochy na karzda przyjdzie czas
Nie rezygnuj z nadziei, nie daj się ponieść rozpaczy z powodu tego, co się stało. Opłakiwanie tego, co nie wróci, co zostało stracone bezpowrotnie, jest najgorsza z ludzkich słabości." - Khalil Gibran
|
|
|
|
|
#4660 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4661 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
witam skarbeńki moje
![]() dziś już lepiej,chyba potrzebowałam się wypłakać i tyle ![]() a ja pół nocy nie spałam,chyba antybiotyk mi nieźle daje po żołądku,obudzilam się gdzies o 2 i się zastanawiałam iść zwymiotować nie iść i chyba przed 5 zasnełam muliło mnie i teraz też czuje jakby coś tam siedziało mi... Cytat:
nie zapominaj o nadzei ![]() Cytat:
![]() a kłótnie w kazdym związku są ja od paru dni z moim nie gadam nie wiem co mu jest,nie chce gadać ze mną ani nic,jakies ciche dni które już za długo trwają,rano wychodzi bez słowa,tak koledze robić auto,przychodzi i nie sie nie odzywa a mi tak smutno,ostatnio sie przytuliłam,ale on na to nic zero reakcji...nie wiem co się dzieje,ale za dobrze nie jest ...Cytat:
pewnie,że możesz Cytat:
![]() kochanie no jeszcze nie wiadomo czy sie udało,ale zapalenie pecherza to chyba nic nie będzie,na nic nie licze... Cytat:
to moze owulka daj znac po monitoringu co tam dzieje ![]() Cytat:
moze niespodzianka
|
|
#4662 |
|
Raczkowanie
|
Pomarańczka wielkie gratulacje
Gooha kciukasy za Ciebie i promotora!!!! A ja dzieczyny dostałam dzisiaj pracę ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Sandrunia Niepoń Tak się cieszę, że ci się udało ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- kobra913 - kciukasy, żeby się udało Buziaki dla Wszystkich |
|
|
|
#4663 |
|
Rozeznanie
|
Pomarańczka świetnie, że Wam się udało!!!
ziaa że tak powiem z d.u.p.y. lekarz. Dlaczego Cię nie zbadał bez sensu. Z tą luteiną to też chyba pokręcił. może masz brać 2 dziennie. Jak napisałaś o tym, że płaczliwa jesteś to znam ten stan. Dzisiaj sobie szłam i nic kompletnie się nie stało (no może tylko wiatr wiał ) i tak strasznie mi się płaczliwie zrobiło, że nie wiedziałam o co chodzi. Nie dziwię się, że faceci nas nie rozmumieją czasem.edzia - oby nowy lekarz zadziałał tak, żeby się udało. Mam pytanie dotyczące laparo. Czy podczas zabiegu przebijali Ci pęcherzyki, czy tylko oglądali jajniki i sprawdzali drożność? Pytam bo słyszałam, że nie zawsze ingerują chirurgicznie, lecz czasem tylko przeprowadzają badanie bez przebijania. Jeszcze powiedz Kochana czy po laparo dalej cykle miałaś stymulowane clo? No i czy miesiączki są w miarę regularne? moonia gratuluję pracy! Zaczęła się dla Ciebie dobra passa i następna wiadomość to II kreski Kobra trzymam kciuki. Nie nastawiaj się w żadną stronę. Będzie co ma być Skarbie. Zrobiłaś wszystko co tylko mogłaś. Dra przykro mi z powodu Tżta. Nie chcę się wtrącać, ale powiedz Mu może, że teraz masz dość ważny, ale i ciężki okres w życiu i potrzebujesz Jego pomocy i zrozumienia. Może powie co mu leży na wątrobie. Koniecznie kup sobie jeśli nie masz jeszcze osłonówki, które stosuje się podczas kuracji antybiotykowej (probiotyk). Też kiedyś żygałam jak kot po antyboiotykach, a po zastosowaniu probiotyku jak ręką odioł. Dbaj o siebie, buziak Edytowane przez pacierp Czas edycji: 2009-06-03 o 12:39 |
|
|
|
#4664 |
|
Raczkowanie
|
Pacierp dziękuje za gratki
---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- Dra - dbaj o siebie i szybciutkiego powrotu do zdrowia a później do dzieła |
|
|
|
#4665 |
|
Zadomowienie
|
Cześć kochane staraczki
![]() Po pierwsze Lenka100 i Pomarańczka WIEEEELKIE GRATULACJE ![]() ![]() Pomarańczka, tak czułam, że Ci się udało ![]() Irmusia,witaj wśród staraczek ![]() Malami, głowa do góry ...jeszcze nic nie jest przesądzone ...@ nie ma ...i oby nie było... Dra, buziole ...trzymam za wszystkie kciuki, a zwłaszcza za te najdłużej starające się, czyli Ciebie, Edzię i Rózyczkę ...i inne jeśli pominęłam. Któraś musi zafasolkować w następnym cyklu ...a najlepiej wszystkie na raz ...ale byłaby radość na wątku![]() A ja zrobiłam już badania hormonalne, wyniki odbieram w poniedziałek i też w tygodniu lecę do gina z nimi. Trzymajcie kciuki. Ciekawe jakie leczenie mnie czeka ...matko to dopiero początek mojej drogi. Właśnie leci 7 cykl starań i ciekawe ile jeszcze minie zanim się uda, bo tego, że może wcale się nie udać, nawet nie chcę brać pod uwagę ...przeklęte pęcherzyki na jajnikach...Gooha, znam ten ból pisania pracy, bo sama właśnie przerabiam. Oddałam właśnie pracę i mam nadzieję, że wszystko będzi ok, że 17 czerwca się obronię. Padnę ze strachu przed tą komisją ...a znając moje szczęście pytania mnie powalą![]() A co do nk, to fajny pomysł Namierzyłam Dra, Aliisankę, Ulę, Patkę i z chęcią poznam inne staraczki, buziaki
|
#4666 |
|
Rozeznanie
|
pacierpku bo on stwierdził, że i tak nic nie będzie widać. Wydaje mi się, że gdyby znał się na narządach rodnych kobiety to by wiedział, czy jest przed okresem czy co. Jak mu powiedzialam, że tydzien po prawdopodobnej owulacji miałam śluz brązo... i nie dal mi dokonczyc, tylko mnie zbył "to normalne" :| tylko nie wysłuchał, że to był czop śluzu takiego brązowego, który wylatywał ze mnie przez 1,5dnia. Było go mało, ale jednak był..
Wcześniej byłam u innego lekarza, bardzo miłego, tylko że on przyjmuje w poniedziałki. Od razu wtedy mnie przebadał, i jak mu powiedzialam o piersi że miałam usg bo na węźle miałam jakąś zmianę. Wytłumaczył mi wszystko i powiedział, że jeśli po okresie nie ustąpi ból piersi to od razu na mammografie mnie wyśle bądź biopsję. Taki konkretny gościu ![]() nie zbył mnie, tylko się mną zajął. Masz rację- faceci nas nie rozumieją i nie ma co się im dziwić czasami. Ale tylko czasami ![]() Miłego dnia, buziaki |
|
|
|
#4667 |
|
Zadomowienie
|
Pomaranczka GRATULACJE!
Jak to milo wiedziec,ze kolejna osoba bedzie mamusia, oby wszystko bylo dobrze. U mnie jest 26dc. i czekam co bedzie dalej, mam nadzieje ze @ nie przyjdzie, bo caly czas od zabiegu czuje na udzie lekki bol.Nie wiem czy tak ma byc? Moze to od zastrzyku... Przyjmijmy ze tak. Ja robilam tez test,ale za wczesnie bo w 24dc. i wyszedl negatywny, ale mialam nadzieje ze moze juz pokaze. No coz teraz pozostaje mi czekac. A jestem taka niecierpliwa, ze co drugi dzien bym testowala. Juz sie nie moge doczekac niedzieli,moze wtedy wszystko sie wyjasni.Moze tak Bog da mi prezent na urodzinki.... A powiedzcie mi czy w 27 lub 28dc. test by cos pokazal, bo cykle mam miedzy 29-33 ?? Jestem taka niecierpliwa, czuje ze cos tam sie tworzy.... |
|
|
|
#4668 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka dziewczyny
u mnie ciagle piekna pogoda - az za goraco spac sie w nocy nie da... u mnie dzis 28dc i malpa juz prawie jest ![]() brzuch boli i brazowy sluz ale nie mam jakos tak dola co ma byc to bedzie...Pomaranczka Roza Dra dzieki za przekazanie wiadomosci od Uli ![]() Gooha ![]() Aliisanka super ze z tata juz lepiej ![]() ale mnie brzuch nap.....la |
|
|
|
#4669 |
|
Zakorzenienie
|
Zmiana lekka tabelki
Uwaga! W związku z szybkim rozwojem naszego wątku, a co za tym idzie z dużą liczbą postów, proszę o pisanie do mnie na priv wiadomości dotyczącej zmiany danych, rotacji na liście oraz chęci zapisania się na nasz wątek. Pozdrawiam dra Niech wiosenny dobry duszek zafasolkuje każdej brzuszek Na liście mamy 28 staraczek: KALWI23 - (Magda, 25 lat, Cieszyn) staranka zawieszone Equita - (Maja, 29 lat, Austria) staranka zawieszone kaaamila1 - (Kamila, 21 lat, Pomorskie) staranka zawieszone basiawlg - (Basia, 25 lat, Rzeszów) staranka zawieszone celka2000 - (Celina, 28 lat, Dolnośląskie) staranka zawieszone ankamb - (Anka, 26 lat, Londyn) staranka zawieszone Justine1988 - (Justyna, 21 lat,Koszalin) staranka zawieszone hanjah - (Hania, 26 lat, UK) staranka zawieszone ewakol - (Ewa, 22 lata, Poznań) staranka zawieszone solarka - (...31 lat,Łuków ) cykl 3, last @ 16.04 malami82 - (Agnieszka,27 lat, Lubuskie) cykl 5, last @ 17.04 brawurkaaa - (Ela, 24lata, Poznań) cykl 7, last @ 18.04 Pyziulka - (Martyna, 25 lat, Toruń) cykl 9 ,last @ 27.04 pomarnczka - (Gosia, 27 lat, Lubelskie) cykl 5, last @ 30.04 ![]() pacierb - (Marta, 25 lat, Wrocław)cykl 3, last @ 30.04 ałła - (Paulina, lat 28, warminsko-mazurskie) cykl 1, last @ 30.04 sarrita - ( Sara, 27 lat, Warszawa) cykl 3, last @ 3.05 paulinaizabela - (Paulina,25 lat, Irlandia) cykl 2, last @ 7.05 Lisica1 - (Marta, 25 lat, Lubuskie) cykl 11, last @ 9.05 dra - (Daria, 22 lata, Wlkp.) cykl 13, last @ 10.05 kobra913 - (Agnieszka, 23 lata, Szczecin) cykl 5, last @ 10.05 DAnia - (Ania, 32 lata, Dolnośląskie) cykl 10, last @ 14.05 youyou - ( Ola, 27 lat ,Warszawa) cykl 3, last @ 15.05 moonia26 - (Monika, 26 lat, Kraków)last @ 17.05 nina_k - ( Maria, 30 lat, Centrum) cykl 4, last @ 19.05 karolcia228 - (Karolina, 23 lata, Świnoujście) cykl 5, last @ 19.05 edzia - (Edyta, 31 lat, Roma) cykl 8, last @ 19.05 achaia - ( Dorota, 28 lat , Łódź ) cykl 2, last @ 22.05 magdulec - (Magda, 27 lat, Lubelskie) cykl 5, last @ 22.05 gooha3 - (Gosia, 24 lata, Podkarpackie) cykl 6, last @ 23.05 memka87 - (Magdalena, 21 lat, UK)cykl 6, last @ 25.05 cherubinka - (Aga, lat 27, Podlasie) cykl 7, last @ 28.05 Koona - (Kinga, 27 lat, Warszawa) cykl 7, last @ 31.05 coralady - (Nela,28 lat,Małopolska) cykl 7, last @ 31.05 roza26 - (Hania, 25 lat, Poznań) cykl 14, last @ 1.06 Irmusia - ( Aneta, 28 lat, Kraków) cykl 1, last @ 01.06 yolanda9 - (Jola, 27 lat, Pomorze) cykl 10, last @ 3.06 Więc teraz serca mam dwa (II kreseczki) Mamy 26 zafasolkowane: adaikaka(Aneta,22 lata) – gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu (termin – 27 sierpnia 2009) czekoladka21(Ania, 26 lat) – gratulujemy! dwie kreseczki w 1 cyklu (termin – 1 sierpnia 2009) DDosiek (Dorota, 24 lata)– gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu (termin – 12 września 2009) Foka29(Ania, 29) – gratulujemy! dwie kreseczki w 1 cyklu (termin – 15 września 2009) Ainka11111(Ania, 29 lat) – gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu precious_81(Justyna, lat 27)– gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu katarzinka – gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu(termin – 15 września 2009) Milibili(Magda, 22 lata) – gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu Nika1980(Dominika, 28 lat)– gratulujemy! dwie kreseczki w 1 cyklu (termin – 10 października 2009) sweetpinky(Martyna, 24 lata) – gratulujemy! dwie kreseczki w 4 cyklu malin30(Magda, 32 lata) – gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu (termin – 7 października 2009) miss.hot(Monia, 26 lat) – gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu (termin – 22 października 2009) sorejna(Joasia, 28 lat) – gratulujemy! dwie kreseczki w 1 cyklu (termin – 23 października 2009) Agusia_a9(Agnieszka, 19 lat) – gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu flowerspower(Ewelina, 23 lata) – gratulujemy! dwie kreseczki w 3 cyklu (termin –11 listopada 2009) gusiec(Agnieszka ,26 lat) – gratulujemy! dwie kreseczki w 19 cyklu zuzanna12(Magda,26 lat) – gratulujemy!dwie kreseczki w 1 cyklu (termin – 20 listopada 2009) aliisanka(Ala, 27 lat) – gratulujemy!dwie kreseczki w 8 cyklu ( termin na 15 grudnia 2009) martaN23(Marta, 23 lata) – gratulujemy!dwie kreseczki w 2 cyklu (termin – 18 grudnia 2009) edi25(Edyta, 25 lat) – gratulujemy! dwie kreseczki w 4 cyklu (termin – 10 stycznia 2010 fleurdelacour(Pola, 29 lat) – gratulujemy! dwie kreseczki w 9 cyklu strompka(Ewelina,27 lat)– gratulujemy! dwie kreseczki w 1 cyklu Lenka1000(Lena,31 lat)– gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu ula 87(Ula, 22 lata) – gratulujemy! dwie kreseczki w 7 cyklu PatkaM84(Patrycja, 25 lata) –gratulujemy! dwie kreseczki w 1 cyklu Sweet_Jelly(Malwina, 22 lata)–gratulujemy!dwie kreseczki w 6 cyklu Na liście występuje kolor biały: dra - Aniołek[*] PatkaM84- Aniołki dwa [*] [*] Nika1980 - Aniołek [*]
agagmm23 - Aniołek [*] gooha3 - Aniołek [*] Malga19 - Aniołki dwa [*] [*] celka2000 - Aniołek [*] ankamb - Aniołek [*] pomarnczka - Aniołek [*]
Dwa serduszka na zawsze w pamięci[*] 25.09.07[*]17.06.14 ![]() Życie to nie bajka, każdy o tym wie. Bajkę można powtórzyć - życia niestety nie... Edytowane przez dra Czas edycji: 2009-06-03 o 16:28 |
|
|
|
#4670 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Cytat:
Nie rezygnuj z nadziei, nie daj się ponieść rozpaczy z powodu tego, co się stało. Opłakiwanie tego, co nie wróci, co zostało stracone bezpowrotnie, jest najgorsza z ludzkich słabości." - Khalil Gibran
|
|||
|
|
|
#4671 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To niefajnie bardzo z tą zmianą na pewno to jakieś niegrożne zgrubienie. Hormony teraz w nas szaleją, wię pewnie dlatego. Nie martw się wszystko będzie dobrze.Też ostatnio przez kilka dni miałam taki sluz i nawet tam takie jakby skrzepy były myślałam, że to początek @, ale cicho się tam zrobiło.
|
|
|
|
|
#4672 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nadal szukam ![]() Cytat:
nie wiem moze to chodzi o nasze stranka,że nie wychodza no juz nie wiem
|
|
#4673 | |
|
Zakorzenienie
|
Pomarańczko ogromne gratulacje!!! To już chyba na luty się załapałaś
![]() Cytat:
24 dc to wcześnie ja zrobiłam w 26 dc - 3 dni przed terminem @ ale jak masz taką rozpiętość w cyklach to zrób najwcześniej tego 29dc to już wtedy napewno powinno być miarodajne, czy tak czy nie.
|
|
|
#4674 |
|
Raczkowanie
|
Dra - dzieki, jestem przekonana, że każda z nas znajdzie pracę sowich marzeń
Najważniejsze jest żeby się nie poddawać cały czas wysłać cv i listy motywacyjne. Z perspektywy czasu wiem, że najważniejsza jest romowa i moment kiedy mamy możliwość pokazania siebie. Tak bardzo się cieszę, że jestem z Wami |
|
|
|
#4675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pracy brak dzidzi brak hm ile to ja juz szukam pracy niech no zlicze ![]() no już ponad 4 lata i non stop sle podania,a na ilu rozmowach byłam ło nie zlicze,ale mnóstwo... zawsze im przeszkadza,że nie mam doswiadczenia lub za daleko mieszkam(bo w moim miasteczku nie da rady pracowac i troszke wiekszym musze dojechać) a dojezdzam całe 20km i to dla nich zadaleko eh niestety w dzisiejszych czasach bez doswiadczenia ani rusz i i bez znajomosci tez jednie wyjechac do wiekszego mista myslałam,ale jak ja tam sama przezyje,jak sie dowiadywalam to z miesiaca na miesiac na oplaty mieszkania bym harowala,a za co zyć??
|
|
#4676 |
|
Raczkowanie
|
dra wiem co czujesz przerabiałam to kilka razy. W wielu firmach doświadczenie nie wystarczało. Najgorsze jest to, że wielu pracodawców oczekuje wyższego wykształcenia i zarazem kilkuletniego doświadczenia
Jedyne co Wam powiem to nie należy się poddawać i cały czas próbować!!! Ja dzisiaj świętuję z moim TŻ (akurat ma wolne w pracy) |
|
|
|
#4677 |
|
Zakorzenienie
|
A ja po długiej nieobecności w końcu do Was zawitałam..
Już się przeprowadziłam do nowego domku i nie mam jeszcze neta Ale mam lepszą wiadomość... Zrobiłam w poniedziałek test ..potem we wtorek rano i.... 2 wyraźne , przepiękne KRECHY!!!!!!!!! Dziś byłam u ginekologa, zrobił mi badanie i powiedział że to 3 tydzień Dał mi skierowanie nas badanie moczu, morfologię krwi i cukier i mam się z wynikami pojawić za 2 tygodnie.... Ale się cieszę!!
|
#4678 |
|
Raczkowanie
|
I jeszcze Wam coś powiem: znam wiele kobiet dla których wyłącznie się liczy kariera. Ja kiedyś tak też myślałam...do czasu kiedy wyszłam za mąż i stwierdziłam, że dobra praca nie da szczęścia...Liczy się coś więcej:rodzina, mąż, dzieci i ta piękna stabilizacja...Tylko to może mnie w tej chwili uszczęśliwić...
---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- Sweet_Jelly jak bardzo się cieszę |
|
|
|
#4679 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
pomaranczko
|
|
#4680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() : Dto moge dac juz na dolna liste ,bo ciaza potwierdzona
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:43.

Wynik w załączeniu ale ciiii... żeby nie zapeszyć

piękne dwie kreseczki!!!
bylam u gina- trafilam na jakiegos glupiego... tylko mnie wkurzyl. W sumie nie wiem czym... chyba tym, że mnie nie zbadal. Pewnie nic by nie wybadal... ale chociaz bym sie dowiedziala (tak jak ostatnio) czy to na okres mi sie szykuje czy jeszcze nie..

niesprawiedliwe
moze niespodzianka 

bez sensu. Z tą luteiną to też chyba pokręcił. może masz brać 2 dziennie. Jak napisałaś o tym, że płaczliwa jesteś to znam ten stan. Dzisiaj sobie szłam i nic kompletnie się nie stało (no może tylko wiatr wiał
co ma byc to bedzie...