|
|
#2821 |
|
BAN stały
|
Dot.: Wasze opisy gg - część X
Miała różowe kolczyki, różowe tipsy, bląd włosy i rumiane policzki. Wygladała jak barbi, kazali kochac jej kena. Jednk ona nie chciała, ponad zycie kochała huligana z karabinem.
Patrzysz na nia i myslisz ze wiesz o niej wszystko. Jest wyuzdana, nosi kródknie spódniczki i bluzki z dużym dekolnem, zawsze wkłada szpilki i mocno sie maluje. Jedna ona tymi strzepkami mnateriału i tapetą maskuje swoja wrażlliwosc. Swoj ból i cierpienie. Teraz kazde z nas osobno pije kawe, kazde osobno zbiera kwiatki. Kazde z nas osobno marzy. Książe z bajki w jeansach i T-shircie, z papierosem w ręce. Mówisz ze Ci zalezy, ale czy idąc przez miasto wezniesz mnie za ręke i bedziesz szedl z podniesioną głową ? Podejdziesz do swoich kolegów i powiesz "Oto ona, tą własnie dziewczyne kocham ?" Jedyne o zym marze to kąpiej w Twojej wannie. Juz nie patrze w okno, nie wygladam za Toba. Prawdziwy ksiąze z bajki, nie miał nawet na fajki. |
|
|
|
#2822 |
|
Rozeznanie
|
poszukuje jakiś niedługich angielskich zwrótów typu
every Friday at the Hollywood ________________________ modna empatia nagle od tak przy kolacji,trafia prosto w mózg. ludzie boją się własnego 'ja' bo ujawnianie go prowadzi do ryzyka.. Kurtyna opadła i pękło szkło. Kwas deoksyrybonukleinowy odpowiada za głupotę społeczeństwa - nie wierzcie w bajki, że głupota bierze się z niewiedzy! |
|
|
|
#2823 |
|
Raczkowanie
|
ahhh, jak dobrze, że chociaż ktoś za mną tęsknił. kradnę wszystkie Twoje. przestań być idiotą. Jeżeli potrafisz ;] mam to po czym będziesz płakać. Nie ufaj samcom. możesz o nią walczyć, ona tylko patrzy. ' mam Cię w dupie. ' czy to miłość ?
|
|
#2824 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cudoo <333 ;-** oczywiście kradnee ; )).Napisałeś mi na ścianie: „Kocham Cię za zawsze, moje Kochanie.”
|
|
#2825 |
|
Raczkowanie
|
wyczaruj się tu przy mnie
drapiesz mnie w środku. naucz mnie jak dotyka sie nieba..
|
|
#2826 |
|
Raczkowanie
|
witam po dłuższej nieobecności.. ^ tęsknił ktoś?
xd_______ to niesamowite. zakmnę oczy widzę cię, otworzę też cię widzę.. spytałam się twojego serca, co o mnie myśli. odpowiedziało mi, że jest zdolne pokochać tylko mnie.. <3 kiedy jesteśmy już tak blisko, zaczynam mieć wątpliwości.. bądź moim Nowym Jorkiem, Paryżem, Rzymem, tylko proszę najpierw mnie znajdź.! bo czyj uśmiech, jak nie twój, może mi pomóc w ciężkim dniu? mózg, dowódca główny kontra serce, przeciwnik godny.
|
#2827 |
|
Zadomowienie
|
pojawiam się po raz kolejny
![]() opisy: Czy w dalekiej przyszłości dalej będzie o niej pamiętał? obrazy wspomnień. dziękuję, postoję. nie mówię, że nie. kolekcja wprost doskonałych marzeń nie do spełnienia. jeżeli chodzi o miłość, to nie wiem co to znaczy. Ten wyrób może zawierać śladowe ilości bólu i tęsknoty. Niszczysz ją. instrukcja miłości by Ci się przydała. przepraszam, możesz tak nie robić? to bolało. okrutny czasem bywa los. Ale on nie rozumiał. nie rozumiał, że ona nie mogła dokonać innego wyboru. odszedł. zostawił w tyle te długie nocne rozmowy, które dla niej tak wiele znaczyły. Nic nie tłumacząc. a jej świat... Jej świat tak jakby upadł. Mimo, że sama nie była. Nie wiem.. może to jego kochała? ona... ona dręczy się setkami pytań. Czy w przyszłości on będzie dalej miał jej numer? Czy może odchodząc usunął go, z zamiarem zapomnienia o jej istnieniu? Jej życie już nie było takie same.. zmieniło bieg. o 180 ***_anych stopni. [może coś komuś] ![]() Calineczka777, kee, Plotkaraaa, limitowana, suve, kamisha, sheisunusual, Marzeniatko, Devileek, lovers2friends, agatte, Kissabble, Toriaa, JednaNaMilion, powinnam, Tis, Little Ballerina, Lojla, abunee, Papergirl, bananowalaska, KaMa2704, rozsypanegwiazdy- uwielbiam <3
|
#2828 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję za pochwały <3
nie wierzę w cuda, wierzę w ciebie, w siebie... wierzę, że nam się uda... Patrz na ulicy wciąż stoję obok. Do końca dni będę z tobą. Nie potrafisz dać miłości, za to potrafisz ją odebrać. Zamów życia milion kilogramów... Więc zanim wykonasz ruch dobrze zastanów się nad nim.
|
#2829 |
|
Raczkowanie
|
wpadłam w banalną pułapkę podstępnie założoną w Twoich oczach
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. Edytowane przez powinnam Czas edycji: 2009-06-03 o 19:06 |
|
|
|
#2830 |
|
Raczkowanie
|
hm. to może coś o wspólnych porankach, wspólnym towarzystwie przy kawie? sorry dziewczyny że się tak przypominam, ale potrzebuję tego na gwałt, a u mnie jest wielka pustka. może coś wymyślicie?
bo lubię na ciebie patrzeć. cokolwiek by miało to znaczyć. <3 a jutro od nowa uchleję się codziennością z i obudzę z kacem życia. i czuję że mógłbym umrzec gdybyś dla mnie tańczyła. " |
|
|
|
#2831 |
|
Raczkowanie
|
kamisha - kradnij! ja robię to samo Słonko ;*
caroline060 - jak ja jestem cudna niby, to Ty musisz być mega przecudna! <3lall - wiesz, no ja Ciebie również ;**poczuć na sobie te ciszę i ową się ciszą dokarmić nieprzespane, przepłakane noce z Tobą i lodami w roli głównej mam wrażenie jakby cały świat nam nie sprzyjał, stawiał kolejne przeszkody, zabijał nasz wspólne chwile kocham tą Twoją minę, która mówi, że nigdy mi nie dorównasz moje serce rozdarte na pół, jedna część chce tego nieziemskiego mądrale, a druga gościa, z którego kipi piękno zaopiekuj się moi sercem – zostawiłam je przy Tobie zgubiłam się w Twoich ramionach, tyle dziw.ek było w nich, że nie sposób znaleźć wyjścia z kobietami na randki się nie umawiam, a u Ciebie trudno stwierdzić czy na pewno jesteś mężczyzną? Może twoi rodzice po prostu bardzo chcieli mieć córkę…? .
|
|
#2832 |
|
Zadomowienie
|
Tylko pomyślcie, możecie być dużą częścią życia kogoś innego i nawet o tym nie wiedzieć. tak się boję o mój psychiczny stan bo tyle siebie znam ile z ust twych usłyszeć zdołam... Nigdy tutaj bym nie przyszedł gdyby nie Ty Patrzę na zegarek kolejny raz.. Tylko dla ciebie tu przyszedłem Stoję pod ścianą.. Nie rozmawiam z nikim.. Otwieram okno, oddycham zimnym powietrzem kiedy jedno spada w dół, drugie ciągnie je ku górze Czekam na dzień, w którym to, co mam rozwali się... Wtedy dziwie się dlaczego nadal chce zobaczyć jeszcze jeden zachód słońca! Jakikolwiek gest -dobry czy zły- nie warty jest naprawdę nic Ile to już dni jesteś jak kwiat?' znowu coś umarło, znowu coś się śniło, znowu oszukali nas.. spoza brudnych szyb paskudny jest świat. W drugą połowę ja nie chcę nie mogę wnikać i nie wnikam... Powoli przyzwyczajam się Do swej nieobecności... _____________ Niunie mam prośbę...
Macie może opisy o tym, że wolę być sama. Że nie chcę być z żadnym z chłopaków, który chcę być ze mną. Że wolę zdobywać niż być zdobywaną...Obiekt do zdobycia już znalazłam i biorę się za niego po wakacjach, tamci mogą być moimi kumplami. Tylko heh takie odnoszące się do jednej osoby, żeby cyrk nie wyszedł Bardzo Was proszę. Jakoś nie mogę nic wymyślić dzisiaj...![]()
|
#2833 | |
|
BAN stały
|
to bardzo radosna nowina
<3Cytat:
słów to brakuje, żeby Ciebie idealnie określić Rybo <3 ![]() to pojawiaj się częściej, bo ja również uwielbiam <3 ![]() _ cześć, to nie o Tobie myślałam w przeciągu ostatniej minuty. chcę, by mnie przytulono i zapewniono, że wszystko będzie dobrze. co z tego, że i tak w to nie uwierzę. czasem izolacja i perspektywa samotności wydają się być jedynym odpowiednim kompanem dla mnie. raczej siądziemy na dachu. ja będę się topić w Twojej bluzie i kosztować Twojej śliny, która znów będzie mieć smak papierosów. a Ty muśniesz mnie tak, że nie usnę znów. jak wtedy, pamiętasz? on degustuje całe noce jej ruchy kocie przez pijane szpary w powiekach. już nie ma miłości bez seksu, przyjaźni bez wódki. Edytowane przez Kissabble Czas edycji: 2009-06-03 o 19:49 |
|
|
|
|
#2834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
_______________________ bo najgorszą rzeczą jest nienawiść do samego siebie. Chociaż serce czasem zimne jak bruk nad ranem,a rozum chce je zagłuszyć i mówić za nie, Gdyby zakochanie trwało zbyt długo, ludzie umieraliby z wyczerpania, arytmii lub tachykardii serca, głodu lub syndromu odstawienia snu. przeszłość oddzielić grubą kreską zatrzymać w gardle słowo, które może kogoś dotknąć 'radość półidiotka bólu nowy kretyn' Recz nie w długości związku lecz w akceptacji miłosnego kiczu jednorazowy moment, który idzie w przeszłość.
niż kilka tanich, które podobają ci się tylko trochę Edytowane przez Devileek Czas edycji: 2009-06-03 o 19:57 |
|
|
|
|
#2835 | |||
|
xoxo
|
Cytat:
poranna herbata i myśli o Tobie Nie słodź mi herbaty, będę piła gorzką. Nie dolewaj mleka do kawy. przesłodzona herbata i kilka wspomnień o Tobie. a ja lubię kawę posłodzoną twoim uśmiechem Zazwyczaj wieczorami mam ochotę na herbatę i na życie z Tobą. jak kawa wzmogłeś rytm serca, pobudziłeś, rozkołysałeś zmysły… zaczęłam wierzyć, że życie polega na cieszeniu się z herbaty, filmu i żartów.. _..znów nieparzysta filiżanka kawy .. malinowa herbata lub tropical fruit liptona i łyżeczka cukru, tak na marginesie. chociaż Ty przecież to wiedziałeś.. tak, jak ja wiedziałam, że wody nie do pełna, bo jeszcze trzeba dolać trochę zimnej, bo taką lubisz najbardziej. plus dwie łyżeczki cukru. i podobno moja herbata była najlepsza na świecie. ciekawe czy jeszcze kiedyś wypijemy ją wspólnie. Herbatę piję, by zapomnieć o smutku. szczęście z Tobą były jak kostka cukru w kawie, nie było go widać ale osładzało życie Cytat:
![]() Cytat:
miłość? Jak będę chciała pocierpieć to przytrzasnę sobie rękę drzwiami kiedy go spotkasz powiedz,że czekam z herbata i ciastkami wiem...ludzie się rozstają ale musiałes zrobic to aż tak brutalnie ? w za małych sandałach w wielki świat Ojcze nasz, który jesteś w niebie Mam taką prośbę wielką dziś do Ciebie Daj mi faceta i ma być bogaty Ma mieć Ferrari - za cash nie na raty Duze mieszkanie, a najlepiej willę Ma mnie wciąż słuchać, nie tylko przez w chwilę Ma mnie zadowalać kiedy mam ochotę Śniadanie mi robić - nie tylko w sobotę Oglądać romanse, biżuterię kupić W życiu mym nie będzie mogł się nigdy upić Nie chce nigdy widzieć jego własnej matki Ja wydaję kasę - on płaci podatki On nie ma kolegów - ja mam koleżanki Kont ma mieć on wiele - okoliczne banki Złotych kart bez liku, czeków co nie miara Jak mi to załatwisz - wzrośnie moja wiara ![]() Wspomnień nie można dotknąć, poczuć ani przytulić... Chcę Go nosić przy sobie jak breloczek. I dotykac cały czas... "Co to jest absolut? To są chwile, kiedy cos osiąga maksimum swoich wymiarów, swojej głębokości, swojego zasięgu, swojego sensu i staje się kompletnie nieinteresujące. " Pod powiekami kropelki łez. Słucham Soyki. Piję za słodkie białe wino. I odkąd Ciebie nie ma, obgryzam paznokcie
'Niczego nie obiecuj. Obietnice to czas, a czas zawsze przynosi ze sobą jakieś zmiany.' . Edytowane przez Plotkaraaa Czas edycji: 2009-06-03 o 20:13 |
|||
|
|
|
#2836 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
miłość - użyłam tego słowa pierwszy raz, myśląc o Tobie nie potrafie tego wytłumaczyć - ale przy Tobie czuje ucisk w sercu i żołądku
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. |
|
|
|
|
#2837 |
|
Zadomowienie
|
+ Mężczyźni są tacy przewidywalni, juz nie wiem czy znam wszystkich czy jednego.
+ ...załóżmy, że mamy miłość do niego, wykreślamy "do niego" a zostanie nam "miłość", miłość jest dobra nie? Każde dziecko wie,że miłość jest dobra, więc po prostu daj ją komuś innemu + I tylko przyjdź do mnie, dotknij czule i przytul tak, abym zapomniała o wszystkim. Pocałuj tak, abym na przekór samej sobie poczuła się szczęśliwa, a wtedy pójdę za Tobą na koniec świata + Czy mogę Ci opowiedzieć o tych wszystkich chwilach gdy wyobrażałam sobie, jak leżysz koło mnie, leżysz u mego boku? Nie mówię o seksie. Mówię o tym, jak leżysz koło mnie - to się wydaje nagrodą. I o tych chwilach, kiedy wyobrażałam sobie, ze jest noc, a świat wokół nas przestał istnieć, bo cały świat jest w Twoich oczach... + na zlosc sobie glupstwa robie, bo nie ma cie. + życie samo w sobie jest ryzykiem i czasami wymaga od nas skoku w przepaść. + kokieteryjnie zalotna... cała ja ![]() + słowa niemal pozbawione sensu... +Nie mieścisz się w moim realnym zyciu. Ja w Twoim także nie. Symetrycznie.
|
#2838 |
|
Zadomowienie
|
RobCoChcesz , sheisunusual ,caroline060- przemiło
;*KaMa2704 - Kochanie,nie było mnie tu wcześniej i dopiero przeczytalam Twoją prośbe,a widzę że dziewczynki sie świetnie spisały,także chyba miałas w czym wybierać . Wybacz _________________________ ________________ Cholera,wiesz jak to jest tysiąc razy oddawac to co trafiło się tylko raz?. . Kochała go miłościa czystą,nową,niezwykłą,i subtelną,do czasu kiedy on nie wytarł butów o jej serce. Skok na główkę do kanionu szaleństwa. Byla dla niego "za pusta w środku" - nie miała na duszy ciężarów kłamst,tony wódki w organiżmie,i rzadko była "na haju". Ich miłość była dokladnie jak woda gazowana ona była wodą która wiecznie trwała,a on gazem który codziennie się ulatniał. Idąc po linie jego zycia,potykam się o każde czarne kłamstwo ,upadając na podłogowe żelazne ciernie,rozrywające moje ciało na małe kawałki,rozkladające się latami. Twoja niedopita herbata stoi na pulce w moim pokoju, jako pamiątka po Twojej ostatniej wizycie,z czasem się psuje i zaczyna śmierdzieć po wpływem zepsucia-tak jak Ty. . |
|
|
|
#2839 |
|
xoxo
|
Telefon milczy
jedna tylko filiżanka na stole róża niczyja serce daleko bo obok prawda tak jasna że nieludzka kalendarz się nie śpieszy nawet fiołek na odczepnego jeszcze jest ale świata już nie ma Aniele Stróżu mój zmówmy pacierz bo miłość nie żyje moja miłość jest bezdomna Nie kochałam się dwa miesiące. Ostatni raz z Nim. Od tamtego czasu nikt inny mnie nie dotykał, nie pieścił nie całował. Nie udawał że jest mu ze mną dobrze. Dwa miesiące temu On we mnie trzy razy Dwa miesiące temu, ja z Nim, razy trzy. Pierwszy niesmiały, delikatny, pod osłoną nocy. Drugi za obupólną zgodą, w świetle dnia. Trzeci wymuszony prezent na Nim, prezent dla mnie. Na koniec. Na zawsze. Siedzi na schodach spalonego teatru Tylko tyle po Nim zostało Wszędzie czuć odór spalenizny Siedzi na schodach spalonego teatru Twarz schowała w dłoniach Płacze Zostało tam jej serce Nie zdążyła go zabrać z pluszowego fotela w pierwszym rzędzie, tuz pod sceną… Siedzi na schodach spalonego teatru….
|
#2840 |
|
Rozeznanie
|
Jestem cała jednym wielkim głodem. Głodem Jego wachlarza rzęs, Jego dużych słodkich ust,
Jego charakterystycznego śmiechu i co najważniejsze, dotyku Jego. Może to wszystko polega na tym By żyć dla kogoś . Więc chwyć mnie za dłoń i nie oglądaj się ja pokaże Ci jak wygląda lepszy dzień! Cierpliwość: łagodna forma rozpaczy uchodząca za cnotę. a ja mam serce z mydła. Może to wszystko przepadnie i skreślam w tym momencie całe swoje życie, ale nikt nie ma prawa odbierać mi marzeń teraz, gdy tak bardzo ich potrzebuję. już nie czekała a na pewno nie pragnęła tak jak kiedyś tej podlej miłości którą ja karmił
|
|
#2841 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja Cię bardziej.![]() ___ ale Ty na mnie działasz. daję Tobie, to co daje siłę nie tylko nam. czuję, jak spełniam marzenia, które mam od dziecka. jestem bliżej tego, czego chcę!
|
|
#2842 |
|
Zadomowienie
|
+ Wbiłeś mi nóż w serce, a potem przekręcałeś go we wszystkie możliwe strony... z uśmiechem na twarzy!
+ wyszłam, spróbuj mnie znaleźć + bo bez Ciebie nawet deszcz jest bardziej mokry... + Serce, ty mnie nie rozśmieszaj, ja mam ze śmiechem problemy. To odbiera mi powagę. + nieważne dokąd idziemy. Chodźmy tam razem. + Come and save me / chodź I ocal mnie + Mam ochotę przytulić się do powietrza. + Czasami nie chce pamiętać koloru twoich oczu. + ...ktoś nie zdążył złapać kogoś za rękę, powiedzieć przepraszam.. + z Tobą sufit w parku pomalować. + a ja, ja się tak boję, że to marzenie, które mi się właśnie spełnia, po prostu kiedyś umrze!! + Ja nigdy nie chciałam gwiazdki z nieba...
|
#2843 | |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, dziękuję za wszystkie pochwały. Wybaczcie, ze nie odpowiem wam wszystkim z osobna, ale szkoła mnie przygniata wręcz pod koniec roku i jestem po prostu wypruta
![]() Cytat:
Piekło mnie wypluło ![]() A tak na poważne: bardzo mi miło słyszeć takie słowa, zwłaszcza od takiej osoby jak Ty. Aż moja wrodzona wstydliwość spowodowała, że się zarumieniłam czytając Twoje słowa ![]() __________ 1. Kolacja przy świecach z Panem Smutkiem. 2. Rozerwana na strzępy jak mechaniczna mysz przez kota. 3. Potrzebne mi pluszowe serce. Prawdziwe przestało funkcjonować. Jakiś idiota upuścił je na ulicy. 4. -Zazdroszczę Ci tego powodzenia. Chciałabym być choć chwilę Tobą. -Naprawdę chciałabyś być gó.wnem do którego lgną muchy? 5. Czuję się jak dziewica w burdelu. 6. Tęsknota przyszła i usiadła obok mnie po turecku. 7. Nawet pokój pełen czekolady nie osłodzi mi życia. 8. Podarowałeś mi ulubione czekoladki, lecz przed tym wyjadłeś wszystkie kokosowe, moje ulubione. Czy chciałeś mi coś przekazać?... 9. Wrzucić serce między odpady. 10.Tylko Ty potrafisz zamordować serce nie posiadając broni. Nie no, zaczęło mnie kręcić w nosie z wściekłości. Nic dzisiaj wymyślić sensownego nie mogę przez tą szkołę -.- Wybaczcie. Byle do wakacji... |
|
|
|
|
#2844 |
|
Raczkowanie
|
straciłam dla kogoś głowę,
już jest mnie mniej o połowę. a byłam fajną dziewczyną, teraz z mych oczu łzy płyną, odkochać bym się chciała, on nie jest wart mego ciała. chcesz mnie poznać, trochę siebie dać? Nadszedł więc ten wielki dzień, gdzie stać mnie na nową miłość. Czy my damy radę jeszcze raz? Będziemy piękni jak dawniej, będziemy działać sprawniej. Z sentymentem, wzruszona wzięła go w ramiona. Swoje ciało umieszczam w sukience. wkładam nogi, piersi i ręce. Głowę zostawiam na stole, bo bez głowy na miasto iść wolę. Nikt nie będzie wiedział, kim jestem, tylko suknia mnie zdradzi szelestem. Założę na szyję kapelusz, po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu. To dla ciebie ubieram się modnie: nie w biustonosz, rajtuzy i spodnie. To dla Ciebie pomysły mam nowe. To dla Ciebie straciłam głowę.
|
#2845 |
|
Rozeznanie
|
mały kasztanek.
gdzie dwoch się bije,tam trzeci korzysta. kawalek kolczyka. uśmiech jest dobry na wszystko. koraliki z makaronu pomalowane na czerwono. wszystko dobre,co się dobrze kończy. kamyk,który wpadł ci kiedyś do buta. nie ma rzeczy niemozliwych. mała wysuszona hubka drzewna. głową muru nie przebijesz. sznurówka z butów,które poległy w czasie wakacji. lepiej późno niż wcale.
|
|
#2846 |
|
BAN stały
|
Little Ballerina- strasznie mi miło kochana <33
Toogether93- Lubie być pierwsza ;D ;** i tego doła prosze szybko zakopać! <3 kamisha- zatkało mnie *_* być okradaną przez Ciebie? zaszczyt! <33 caroline060- bardzo, bardzo mi miło słońce ;* rozsypanegwiazy- mnie milej jeszcze bardziej czytając te słowa ![]() ridemebaby- ach, miej, miej ;* miło mi. lall- niezmiernie mi miło ;* Ty wiesz, że ja Cię kocham <33 _______________ widok Jego ust zbliżających się do moich przyprawia mnie o dreszcze Kocham patrzeć na Ciebie gdy śpisz, mając nadzieje, że śnisz właśnie o mnie wiesz jak cholernie dużo mnie kosztowało przebywanie w dość małej odległości, gdy właśnie wtedy zachciało Ci się przytulić do Niej, więc teraz gdy jesteś mój nie łudź się, że kiedykolwiek odstąpie Cię na krok choćbym miała Cię całą wieczność i tak dla mnie będzie zamało bo nie zdąże się Tobą nacieszyć i'm yours to zabawne , że ktoś może złamać Ci serce, a Ty wciąż go kochasz mimo, że tylko tymi połamanymi częściami . chroń to , co masz . gdy trzeba walcz i kochaj jak najmocniej . i nawet głupi kapsel z tymbarka wróży mi miłość. taki totalny brak weny.. przepraszam
|
|
|
|
#2847 |
|
Raczkowanie
|
Słońcem opętani..
![]() Czy ci przyjacielu wyobraźni brak .. ? ![]() Do góry nogami tak od lat ... Już teraz wiem, że dni są tylko po to, by do Ciebie wracać każdą nocą złotą ![]() Tańczyć z Nim na plaży do utraty sił ![]() Ja wierzę, oni tańczą wciąż ![]() Młody milioner dziś zakochał się ![]() Będę taaam, gdzie jeszcze nie był nikt !
|
#2848 |
|
Raczkowanie
|
Lall - słońce moje
Sterii, ja coś sama ostatnio takiego szukałam, może się przyda: * Bo my nie musimy słodzić hebraty, aby dosłodzić sobie życie. * By pić z tobą herbatę z cytryną. * Herbatę się pija, by zapomnieć o tęsknocie. * Herbata i miłość to nektar świata. * Miłość jest jak cukier w herbacie, nawet jeśli jej niewiele, osładza wszystko. * To mój kubek kawy, którym przywitam cię wczesnym rankiem. * Kawa machiato na moich ustach, coś czym cię obudzę. * Nie wiesz, że mogę tonąć w twoich oczach jak w kawie z mlekiem? Opisy; * Będę mijać cię jeszcze jakiś czas i udawać, że wcale nie patrze. * Mówili, że zawsze może być gorzej. * Twoje serce jak niedojrzałe jabłko z dzikiej plantacji - nie dość, że niesmaczne, to w dodatku robaczywe. * Szkoda, że tego co wrzeszczę codziennie do siebie w lustrze, jakim jesteś chamem i prostakiem nie potrafię powiedzieć ci w twarz. * Nie wiem jakie książki czyta, jakie filmy ogląda. Czy podoba mu się ostatnia płyta madonny. Czy woli Władcę Pierścieni czy Bridget Jones. A jak coś wiem, to nie z jego ust.
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. |
|
|
|
#2849 |
|
Raczkowanie
|
mam tzw. wstyd bycia człowiekiem
kochaj albo rzuć - tylko się mną nie baw
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. |
|
|
|
#2850 |
|
Zakorzenienie
|
może to czas zagoił rany. a może tylko ostudził emocje i kazał spojrzeć w drugą stronę. być może to bezsilność moich naiwnych oczekiwań, że to wszystko da się jeszcze odwrócić, cofnąć o parę tygodni, miesięcy, zmieniła moje nastawienie.
spójrz na mnie kochanie - rozkazał. - obiecuję, że cię nie ugryzę, chociaż stanowisz bardzo apetyczny kąsek. ktoś mi kiedyś powiedział, że każdy facet pragnie mieć grzeczną dziewczynę, która będzie niegrzeczna tylko dla niego, a każda dziewczyna pragnie mieć niegrzecznego chłopaka, który będzie grzeczny tylko dla niej. nie musiała rozumieć sensu życia, wystarczyło spotkać kogoś kto go zna. a potem zasnąć w jego ramionach jak dziecko, które wie, że ktoś silniejszy od niego ochroni je przed wszelkim złem i niebezpieczeństwami. nie mogę do ciebie dzwonić, bo telefony są głuche. spoglądając wstecz, wiedziała, że tak naprawdę potrzebowała go bardziej niż on jej. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:06.

Wszystko ukradłam
<333 ;-** oczywiście kradnee ; )).
xd

co bym nie powiedziała będzie to za mało, by określić Twoją wspaniałość