|
|
#2851 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część X
+ Ciekawe, o czym myślisz w tym momencie?
Ja właśnie żuję gumę dla dzieci i Przystawiam do szyby nos... + Inaczej smakują te same słowa wypowiadane przez różnych ludzi. + kwiatek w wazonie znów oswojony cicho pije wode... + Choć biegłam ile sił w nogach, nie byłam w stianie go dogonić... + ja właśnie płakałam. Nie po wierzchu. Czułam coś takiego, jakby z drugiej strony moich oczu łzy do wewnątrz mnie spływały. Doświadczyła pani może takiego płaczu? + Błądzę wzrokiem po zasianym pajęczynami suficie. + Palę! Kolejny rok zycia dowiodl, ze w nalogu nie mozna troche, czasem. bo palenie to nie jest czynnosc reki i ust. Ona obejmuje cale cialo, mysli, uwage. zniewala. + Nie dawaj mi nadziei, skoro ma pozostac nadzieją! + Otwiera się jakaś głęboka przepaść w środku mnie, tak jakby zapadały się trzewia, jakby płuca nie napełniały się powietrzem, a serce przestało bić na parę ułamków sekund. Wtedy wydaje mi się, że czuję dym Twojego papierosa. Siedzisz z nim tak daleko, a jednak cały czas jesteś blisko. Bliżej niż ktokolwiek kiedykolwiek by się odważył. +Dziewczyny z tyłkiem jak mój, nie gadają z facetami z gębą jak twoja ![]() + poza zasięgiem. czasami jestem.całego świata. + kolorujesz mi świat, powiedz tylko skąd masz takie odcienie kredek? + mówisz tak proste słowa a czuje sie jakbyś mi własnie oznajmiał ze wygrałam milion w totka ! ! !
Edytowane przez tewa1259 Czas edycji: 2009-06-03 o 21:27 |
|
|
|
#2852 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ahh... zawstydzasz. -Również uwielbiam Kotek;* <3 _________ Zostałeś u niej na noc.To chyba coś znaczy. Czasem gdy siedzę sama to myślę ile czasu będziesz jeszcze siedział w mojej głowie. Chłopak i dziewczyna. On cwany,Ona naiwna. Bratnia dusza. Dzisiaj wrogiem numer jeden ten co niedawno pieścił. Wal się chłopcze. Zacna niewiasto. Jesteś mój. Szkoda ,że tylko alkohol Przypomina Tobie o moim istnieniu.
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
|
|
|
|
#2853 |
|
Przyczajenie
|
Po raz setny wsłuchujesz się w rytm tej piosenki. Po raz setny zastanawiasz się dlaczego podjęliście taką a nie inną decyzję. Ciągle mówisz, że odszedł, bo chciał. a może nie miał wyboru? może wiedział, że to co może Ci dać jest skrajnie nieodpowiedzialne. A on musi być odpowiedzialny rozumiesz? Odpowiedzialny za Ciebie i za siebie. jego odpowiedzialność to wiedza o tym, że nie może okazać Ci tej miłości. że nie jest w stanie w tym tkwić.
co dalej, chłopcze? daruj sobie. zwyczajnie sobie daruj. pokaż co potrafisz.
|
|
|
|
#2854 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() !marzę po cichu, że tak sobie wejdziesz bez dzień dobry, bez cześć maleńka, bez cześć kochanie, bez puk puk, bez kto tam i tak mnie mocno obejmiesz, tak mocno że obudzę się jutro z czułymi siniakami i z ciężkim oddechem. ogólnie moja samoocena spadła mi do nóg, a ja ją jeszcze podeptałam i ogólnie to bym położyła się i się po prostu popłakała. jutro już może być inaczej może się zepsuć i znów dokonamy złego wyboru i znów stracimy się na następny miesiąc. ja znajdę kogoś o kim będę mówiła, że 'tylko on sprowadza uśmiech na moją twarz w tych czasach', bo człowiek szuka tego przez całe swoje życie; ja znajdę i Ty też znajdziesz, będę z nas dumna. odrobinę tylko boję się przesady, jeżeli powiem, że w życiu nie było mi tak dobrze. niektórych rzeczy niektórzy ludzie. nie powinni. nigdy. popełniam mnóstwo błędów, nie doceniam słońca, gdy jest, a nawet gdy go nie ma.
|
|
|
#2855 |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama |
Bo w pamięci jest moc zaklęta, więc pamiętaj proszę Cię. Pamiętaj.
Ręce na lustro, Nie można wyraźniej. Nie można sprawić by wszystko zniknęło. Zmieńmy zakończenie.Na szczęśliwe. Zamiast hollywodzkiego horroru. Zgaś moje oczy, ja Cię widzieć mogę Uszy zatrzaśnij, ja Ciebie usłyszę I ja do Ciebie bez nóg znajdę drogę I bez ust krzyk mój cisnę w Twoja ciszę Ręce mi odrąb, a ja Cię pochwycę Ja Cię pochwycę sercem jak ramieniem Zawrzyj mi serce, mózgiem Cię zdobedę A skoro mózg mi wypalisz płomieniem Ja na krwi mojej Ciebie nosić będę. Czy kiedykolwiek cię to obchodziło Że gdy wstajesz, ja spadam. Nie chciałam marnować twojego czasu Więc dzięki, że zmarnowałeś mój. Mogłeś chociaż spróbować pozwolić mi być. Po prostu dać mi wolną rękę . ten czas, to miejsce, nadużycia, pomyłki. Za długo, za późno. Tylko jedna szansa, tylko jeden oddech. bo z tobą, przetrzymałabym całe to piekło, żeby tylko trzymać cie za ręke. życie to sku.rwysyn, kopie Cię po twarzy, choć już i tak nie możesz wstać. czy kiedykolwiek naprawdę zauważysz że odeszłam? dorosłam już. Kiedy Bóg stworzył kobietę, był to już jego 6 dzień pracy i w dodatku po godzinach. . Pojawił się anioł i spytał: - Czemu tyle czasu Ci to zajmuje? Bóg mu odpowiedział: - Widziałeś zamówienie? Musi być całkowicie zmywalna, ale nie plastikowa, ma 200 ruchomych części wszystkie wymienne, działa na kawie i resztkach jedzenia, ma łono, w którym się mieści 2 dzieci naraz, ma taki pocałunek, który leczy każda rzecz od startego kolana do złamanego serca. Anioł starał się powstrzymać Boga: - To jest za dużo pracy na jeden dzień, lepiej poczekać ze skończeniem do jutra. - Nie mogę - powiedział Bóg. Jestem tak blisko skończenia tego dzieła, które jest tak bliskim memu sercu. Anioł zbliżył się i dotknął kobiety: - Ale zrobiłeś ją taka miękką? - Ona jest miękka, ale zrobiłem ją także twardą. Nawet nie wiesz ile może znieść lub osiągnąć. - Będzie myśleć? - Spytał anioł. Bóg odpowiedział: - Nie tylko będzie myśleć, ale rozumować i negocjować. Anioł zauważył coś, z bliska i dotknął policzka kobiety. - Wydaje się, że ten model ma skazę. Powiedziałem Ci, że starałeś się dać za wiele rzeczy. - To nie jest skaza - sprzeciwił się Pan - to jest łza. - A po co są łzy? - Zapytał anioł. Bóg powiedział: - Łza to jest forma, która kobieta wyraża swoją radość, wstyd, rozczarowanie, samotność, ból i dumę. Anioł był pod wrażeniem. - Jesteś geniuszem, pomyślałeś o wszystkim, to prawda, że kobiety są zdumiewające. - Kobiety mają sile, która zdumiewa mężczyzn. Uśmiechają się, kiedy chcą krzyczeć, śpiewają - kiedy chcą płakać, płaczą - kiedy są szczęśliwe i śmieją się - kiedy są zdenerwowane. Walczą o to, w co wierzą, sprzeciwiają się niesprawiedliwości, nie zgadzają się na nie jako odpowiedz, kiedy wierzą, że jest lepsze rozwiązanie. Nie kupią sobie nowych butów, ale swoim dzieciom tak. Ida do lekarza z przestraszonym przyjacielem, kochają bezwarunkowo, płaczą - kiedy ich dzieci osiągają sukcesy i cieszą się - kiedy przyjaciele odnoszą sukcesy. Łamie się im serce - kiedy umiera przyjaciel, cierpią - kiedy tracą członka rodziny, ale są silne, kiedy nie ma skąd wziąć siły - wiedza, że objęcie i pocałunek może uzdrowić zranione serce. Kobiety są różnych wielkości, kolorów i kształtów. Prowadzą, latają, chodzą lub wysyłają ci maile żeby powiedzieć ci, że Ciebie kochają. Serce kobiety jest tym, co powoduje, że świat się kreci. Kobiety robią więcej niż to, że rodzą dzieci. Przynoszą radość i nadzieje, współczucie i ideały. Kobiety maja wiele do powiedzenia i do dania. Tak, serce kobiety jest zadziwiające.. |
|
|
|
#2856 |
|
Rozeznanie
|
dziękuję za pochwały, rybki
![]() ______________________ nigdy nikomu nie zabieraj nadziei, kto wie może to wszystko co posiada.. i prosto w serce zadaj cios. wspominasz wciąż myślami, jak było między nami. szczęścia szukam na jawie.. znajduje we śnie. i to raczej rzadko.. spoglądając ukradkiem spod powiek. pamiętaj o mnie, gdy mnie już nie będzie. będę tęsknić za Tobą. będę trzymać Cię za rękę. więc bój się mnie teraz, dopóki nie przestaniesz istnieć .
|
|
#2857 |
|
Zakorzenienie
|
Zanurzona w oceanie uczuc...
Biegne wprost w Twe ramiona, w nich pragne skonac Ile łez wylac jeszcze mam, bys zrozumiał kim jestes dla mnie Kochałam...byłam naiwna, dzis jestem silna... Bezkres mozliwosci Unikam Twego wzroku, którym zdajesz sie pytac, wiecej niz moge powiedziec
|
#2858 |
|
Raczkowanie
|
lovers2friends- znów trafiłaś w mój gust i moją beznadziejną sytuacje...uwielbiam Twoje opisy i bez przerwy je kradne
![]() Wiem, że masz swoje sprawy, ale ktoś tutaj...czeka i tęskni. Kalendarze mamy wypełnione coraz to nowymi terminami. Tyle że coraz trudniej zrobić w nich taki oto zapis : termin na miłość. to nie jest miłość lecz ja kocham Cię szanse miałeś zdobyć mnie,lecz teraz już nie Dlaczego nie dwa tysiące lat temu i dlaczego nie za dwa tysiące lat? Dlaczego jestem tu i teraz. I tylko teraz...? Misiu daje Ci znak bo nie chce już bawić się szczęście dla wszystkich za darmo! I niech nikt nie odejdzie skrzywdzony! Przejdę, przejdę! Nie pierwszy raz, przecież przez całe życie właśnie tak, po szyję w gównie, a nad głową pioruny, zawsze tak było... To co widzimy, i to, co nam się zdaje, jest tylko snem... snem we śnie. Nie trzeba wszystko. Tylko mnie kochaj Żyletką boli, w rzece puchniesz, kwasy plamią, a gaz cuchnie, pęka sznur, chce się wyć - nie ma wyjścia muszę żyć
|
#2859 |
|
Zadomowienie
|
Ty byleś moja tęcza
lodem na gorące dni ![]() wylana herbata, raz z nią rozlane marzenia w radiu gra muzyka, skądś ja znam lecz nie wiem skąd. Ahh wiem przy tej piosence po raz pierwszy nasze usta sie spotkały ![]() Znasz to?. kręciłaś z chłopakiem milion buziaków słodkie teksty.. lecz dzień później on się nie odzywa, pustka, myślisz, -ah pewnie nie ma kasy na koncie.. ![]() lecz mijają tygodnie nadal sie nie widujecie, nie pisze sms'ów idziesz ulicą tak bezinteresownie patrzysz a na waszej wspólnej ławce siedzi on z inną, tłum ludzi wokół Ciebie, nie możesz uronić łez, wszyscy sie śmieją a Tyy patrzysz na nich jak zaczarowana.. jak byś sie wtedy poczuła ? Gdy patrze w gwiazdy widzę tylko gwiazdy, świeca, wyglądają jakby miały czegoś dość, pewnie boją się dnia, bo wtedy zgasną jestem chuda, lecz chce być chudsza, chce usłyszeć od Ciebie ze boisz sie o mnie, ze nie chce żebym miała anoreksje - aaaa.! wpadłam w depresje .. pomóż mi ! - niee. nie jestem dobry w pocieszaniu, wybacz : ( - nie o taka depresje mi chodziło kretynie ! koleś nie chce nic mówić ale wyglądasz jak pomyłka natury - dziewczyno ! uważasz że jesteś ładna.? pfff - coo.. ;> kto Ci tak powiedział. to ze sie maluje, chce wyglądać ładnie nie znaczy ze uważam ze jestem ładna ? - nie wcale! uważasz się za bóstwo.. powiedz.. po co to robisz? - a Ty mi powiedz po co dajesz sobie włosy na zel., po co cwaniaczysz w klasie.. kto to nie Ty.. jesteś zerem ! uwierz mi ;] Dziaaa za wszystkie pochwały <3
|
#2860 |
|
Zakorzenienie
|
pisząc, że zaczynam 'nowe życie' sama w to nie wierzyłam.
idzie mi doskonale, jestem z siebie kure.wsko dumna. jestem okamgnieniem. to takie zabawne. bajzel w głowie i wiecznie rozszerzone źrenice. zaciągam się tobą, zaciągam się powietrzem. jesteś tylko brzydkim słowem na ustach małej dziewczynki, przegryzioną do krwi dolną wargą, siniakiem na kolanie, krzykiem o pomoc, jesteś prostytutką duszy, starasz się leczyć każdego z nas, bo taka twoja misja. gó.wno prawda. ty także mnie ranisz. może byłam głupia, jak tak długo żegnałam się z tobą. może niepotrzebnie chciałam wywołać kłótnię. wiem, że mamy problemy i ty też nie masz łatwego życia. w każdym bądź razie dostrzegłam, że bez ciebie jestem nikim. bycie z tobą nie jest łatwe (ze mną z resztą też nie). naprawdę nie powinnam za tobą tęsknić, ale jakoś nie mogę się z tym pogodzić.. |
|
|
|
#2861 |
|
Raczkowanie
|
po miesiącu nieobecności, znów mogę się cieszyć z pobytu "z wami" : *
pamietacie chociaż mnie jeszcze odrobinkę? ; ppp jeju. steskniłam sie...... :P ---------------------------------------------------------------------------- byliśmy, jesteśmy, będziemy
Twojee oczy już nigdy się niee przyśnią. . . Cienkaa linia między miłOścią i nienaawiścią. ! ` abonent czasowo nie Elo ; ) 'chcę żeby w tym co robię być bezgranicznie doskonała '
|
|
#2862 |
|
BAN stały
|
Ridenebabe - zabieraj zabieraj
nazdrowie ![]() Lall - strasznie mi milo Plotkaraaa kradnij złotko kradnij i mam nadzieje ze sie nie podniewasz jak ja zabiorę sobie te dwa : "Chcę Go nosić przy sobie jak breloczek. I dotykac cały czas...""I odkąd Ciebie nie ma, obgryzam paznokcie" W jej głosie można bylo wyczuc troszkę smutku, odrobinę żalu, szczyptę nienawisci. Uśmiechała sie, mimo ze łzy spływały jej po policzkach. Tłumaczyła ze to z radości. Wbiłes nóż w moje serce, raniąc przypadniem żołądek i wątrobe. Pozwalała sie dotykac, mimo ze wiedziała ze nigdy nie bedzie jego. Oddała mu sie, chcąc jak najdłuzej zatrzymac go przy sobie. Kochała chwile, gdy gładził ją po włosach i muskał jej usta. Może i ta cizia była od niej lepsza w łóżku, ale napewno nie kochała go tak bardzo jak ona. Wzrokiem podgryzasz mnie. Jej paznoknie na jego plecach. Ich ciała tańczą w tych samych rytmach. Te głupie gesty, kwiaty, słowa prysły jak sen. Kochał ją na kocu, w samochodzie i w łóżku, jednak psychicznie nie potrafil jej pokochac. Znał jej ciało napamięc, jednak drogi do jej serca nie potrafił odnaleść. Dla Ciebie wielka miłosc nie istieje to wiem. Zanim otworzysz oczy juz nie bedzie mnie. Dla Ciebie miłość to zadanie. |
|
|
|
#2863 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
z premedytacją kradnę ;D Cytat:
Cytat:
Cytat:
z każdym dniem fascynuje mnie bardziej Twój uśmiech. kończę wszystko. zaczynam od nowa. strategia już ustalona zawstydzona zniżam wzrok wpatrując się w Twoje buty. wycofuję się z tej gry. to nie dla mnie. malinowymi ustami namaluję Twój cień.
|
|
|
#2864 |
|
Rozeznanie
|
co robisz pod tym drzewem?
czekam na autograf od kory. co robią strażacy gdy chce im się pić? gaszą pragnienie. jak ją zatrzymać? zawsze była pierwsza. wszedzie było widać jej rudą głowę. to trudne i ważne decyzje.
|
|
#2865 |
|
Zakorzenienie
|
Lall,
Caroline060 dziękuję Wam za wyróżnienie ![]() --- Siedziałam na brzegu wanny. Musiałam mieć cholernego pecha, że przegapiłam tyle rozgrzewających krew w żyłach rozrywek. Jedyną konstatacją ukutą przeze mnie w wyniku całodniowych obserwacji, spowitą dymem kremowych Davidoffów była myśl, że pławimy się wszyscy w ordynarnym bezsensie istnienia i bezcelowości. Żałość kompletna. Właśnie modlę się nad filiżanką zimnej kawy, by kac dręczyciel zrobił sobie wolne, wrócił tam, skąd przyszedł i dał mi spokój. Los złośliwą radością pijany regularnie stawia na mojej drodze kogoś, kto wbrew przyjętej oschłości uczuć wzbudza gwałtowne porywy serca. |
|
|
|
#2866 |
|
Przyczajenie
|
oj nie było mnie chwilke, a ile musiałam nadrobic, przyznaje sie bez bicia ze nie przeczytałam wszystkiego bo oczy mi sie kleeja , ale te co ogarnełam to są niesamowite, wy to macie głowy ! to sie chwali
; *ode mnie na dobbranoc pare. a może komuś się cos spodoba ![]() mam takie niesamowite myśli,że moja własna podświadomość się rumieni to jest bagno zwane rzeczywistością nie jeden raz się przejechałam na osobie zaufanej dla was rece ze srodkowym palcem w podziece nienawisc byla,jest i musi zostac... ***ać pieniądze, niech tyle ich będzie, by nie zepsuły w nas tego co bezcenne zrozum to czego nie mówie ! zabrakło kolorów. zamykam serce i udaję że nic nie czuję… nerwy zszargane zanim bedzie za pozno zeby snic szczęście drogie jest miec siłe by wstrzymac łzy znow dotknąc gwiazd moze niewypowiedzianych slow ,dzis nie bedzie zal poki jeszcze twoje serce nie przestalo dla mnie bic |
|
|
|
#2867 |
|
Raczkowanie
|
wieki tu nie pisałam.
ale obiecuję poprawę. (;__________________ * dopóki jest szarlotka, jest po co żyć. bo potem już nie. * ile szczęścia może dać jedna chmura na niebie.? [; * nie lubię czekać, tęsknić też. to z miłości.. przecież wiesz. * chodźmy stąd i weźmy wino.. [; * czasami po prostu żyje.. zdaża mi się nawet oddychać.! * jak on się ładnie uśmiecha: prosto w moje serce. (; * ryzykowne gry, oszałamiające stany nieważkości. [; * będzie umiał czytać z moich oczu.. i powie, że lubi mój zapach. (; * proszę pana.! taka jestem w panu zakochana.. * tyle pięknych słów.. czekolada. i miód. i rodzynki. [; * 13stego Twoje myśli są przy mnie, 13stego nie widzę Twych wad. (; * chcę zapamiętać naszą znajomość taką jaką była, wcześniej, kiedy była najmocniejsza, najprawdziwsza.. nie chcę za kilkanaście lat wspominać tej przyjaźni przez pryzmat wzajemnego olewania się.. nie sądzę, żeby udało nam się kiedykolwiek odtworzyć to jak było, dlatego chyba lepiej to zamknąć, nie uważasz.? Jak film który się kończy a Ty się uśmiechasz, bo był naprawdę dobry.. Oglądanie dalszego ciągu mogłoby przynieść sytuacje którym bohaterowie nie podołają, pary się rozstaną, a ogólny wyraz filmu upadnie.. a przecież miał spory - bardzo dobry - kawałek akcji i ten kawałek warto zapamiętać. Uważam, że właśnie tak jest z nami, kończenie znajomości tak w praktyce jest trudne, prawda.? Tak przestać o kimś myśleć, kogoś wspominać, szczególnie, że tak wiele nas łączyło..
|
|
#2868 |
|
Raczkowanie
|
Jesteśmy młodzi - łapmy chwilę.
Kochajmy się przy księżycowym świetle. Moje hobby, mój rap, moja pasja, mój świat. i tak wiem, że mnie kochasz ![]() szczęście jest tam z boku. wiesz. błyszczysz jak diament kotku. Serce w sercu. ostatnio zapomniałam Kamisha i Suve [chyba dobrze napisałam ? ]wasze opisy też KOCHAM kraść <33
|
|
#2869 |
|
Zakorzenienie
|
już nie pachnie tobą w domu.
marzę o spokoju bez niepewności. z tobą . wiesz, lubię twoje włosy. nie płacz. kaca moralnego też można wyleczyć. grzeczni chłopcy nie idą do Nieba- -wcześniej pochłaniają ich grzeszne łóżka a te złe kobiety stawiają kolejne krzyżyki w grubych czarnych notesach. kanibalizm miłosny. zjem cię przecież a kości schowam na pamiątkę w różowym pudełku pod łóżkiem . a niebo miało posmak wanilii. nie wystarczy pamiętać...
|
#2870 |
|
Raczkowanie
|
Wiem, że prośby nie są nad wyraz oczekiwane,ale może coś subtelnego o seksie? Może coś wprost? Może dyskretnie..?
Nikt jej nie obiecał, że raj jest tani... Edytowane przez zemstablondynki Czas edycji: 2009-06-04 o 01:09 |
|
|
|
#2871 |
|
Rozeznanie
|
|
#2872 | |
|
Wtajemniczenie
|
Udaję radość, której we mnie nie ma, ukrywam smutek, żeby nie martwić tych, którzy mnie kochają i troszczą się o mnie. Niedawno myślałam o samobójstwie. Nocą, przed zaśnięciem, odbywam ze sobą długie rozmowy, staram się odegnać złe myśli, bo byłaby to niewdzięczność wobec wszystkich, ucieczka, jeszcze jedna tragedia na tym i tak już pełnym nieszczęść świecie.
Może się komuś przyda.. ![]()
|
|
|
#2873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ------------------------------------------------- zaczyna przerażać mnie twoja fanatyczna miłość. kiedy tak mówisz jak bardzo mnie kochasz i ile byś dla mnie zrobił, żałuje że nie potrafię zakochać się w tobie. a jeśli to ma być tylko chwila niech będzie prawdziwa. tak długo jak będzie trwała. proszę a ja wciąż twierdzę, że nie dorastam do piętek opuszkom twoich słów. |
|
|
|
|
#2874 |
|
Raczkowanie
|
zemstablondynki mały misz masz o seksie :
Seks bez miłości to puste doświadczenie. Ale wśród pustych doświadczeń to jedno z najlepszych. Seks jest jak gra w brydża. Jeżeli nie masz dobrego partnera to musisz mieć przynajmniej dobrą rękę Seks niebezpieczną zabawą, naraża kogoś na życie. Romantyczna kobieta nie pozwala sobie na seks bez miłości. Dlatego zakochuje się od pierwszego wrażenia. Różnica pomiędzy seksem i śmiercią polega na tym, że kiedy będziesz umierał, nikt nie będzie się śmiać z ciebie, że robisz to sam. Ty marzysz o wykwintnej erotycznej uczcie, on chce nasycić głód seksu. Nigdy nie mogłam pogodzić się z kreowaniem mnie na symbol seksu. Z seksu uczyniono przedmiot. Nienawidzę myśli, że mam być przedmiotem. Nie mam pojęcia o seksie, bo zawsze byłam zamężna. ![]() Gdyby Bóg był kobietą, sperma miałaby smak czekoladowy... Nie ma życia bez współżycia Dlaczego jest tak, że im mniejszą masz ochotę na seks, tym bardziej pragną go mężczyźni? Seks z aniołem, Przyjaźń z kosmitą i podróż na Marsa... "Seks lubi uprawiać każdy,ale ziemie mało kto" - > A.Lepper Sex is not the answer. Sex is the question. 'Yes' is the answer. (Seks nie jest odpowiedzią, seks jest pytaniem. 'Tak' jest odpowiedzią.)seks oralny-kwestia smaku ![]() sex to zmyslow czar..w rytmie naszych cial... Będe ogniem, gdy Twe ciało drży zmęczone przez rozkoszy gre Tylko ty potrafisz zaspokoić te ogniste pragnienia Kiedy patrze w twoje oczy widze sex Kobieta powinna stwarzać sytuacje, a mężczyzna je wykorzystywać. Oddałam mu siebie. Swoje widoczne ciało i niewidoczną duszę... Bo we mnie jest sex
|
#2875 |
|
Raczkowanie
|
Mamy coś czego nie zabiorą nam. <3 Śni mi się że ktoś krzyczy gdy reszta milczy. Urzeczywistniać sny. Spokojnie, wykuliśmy naszą miłość w stali. Teraz drżę, gdy pachniesz. patrzę w ciebie kiedy zaśniesz. Miłość daje skrzydła po to, byś mógł mnie ochronić. Czaruj mnie tak bez ustanku, czaruj w nocy i o poranku. ![]() Cicho szepczę do ucha chociaż wiem, że nie słuchasz. ![]() Czasem trzeba tylko być, nie odwracać sie w tył.
|
|
#2876 |
|
Raczkowanie
|
"... mam charakter nie oglądam sie za plecy biore życie jakie jest i potrafie sie nim cieszyc..."
Nic na prawdę nic nie pomoże jeśli Ty nie pomoższesz dziś miłości Moja i Twoja nadzieje pozwoli uczynić dziś cuda Milcz, albo powiedz coś takiego, co jest lepszym od milczenia Powiedziałeś to? Kocham Cię... Nie chcę żyć bez Ciebie... Zmieniłeś moje życie... Nie powiedziałeś tego? Robiłeś plany... Zdobywałeś cele... Zmagałeś się z tym. Ale rozejrzyj się... Rozkoszuj się tym. Bo to jest to. To wszystko może zniknąć jutro. Kiedy coś się zaczyna, zazwyczaj nie masz pojęcia jak się skończy. Dom, który miałeś sprzedać. Staje się twoim domem. Lokatorzy, który tam mieszkali Stają się twoją rodziną. A jednonocna przygoda, którą chciałeś zapomnieć, staje się miłością twojego życia. Może próbowała. Nie wiemy, co zaszło między nimi. Może słowa ją zawiodły. Czasami... słowa zawodzą. Więzi, które nas łączą są czasami nie do wytłumaczenia. Łączą nas nawet po tym, gdy wydaje się, że powinny się już zerwać. Niektóre więzi opierają się odległości, czasowi, logice. Ponieważ niektóre więzi są po prostu sobie przeznaczone. Postaram Ci się zaufać, bo razem możemy być wyjątkowi, a osobo zwyczajni. Czasem cały nasz świat staje do góry nogami.(...) A później zupełnie niespodziewanie wszystko wraca do normy. Serce to organ. Napędza i pompuje krew, czasami się zatyka, jednakże nie mówi. Nie posiada ust
|
#2877 |
|
Zakorzenienie
|
barwa szarości przez wszystko przenika .
jeśli znikniesz i wrócisz, wiesz że znajdziesz tu mnie. ograniczam swoją ufność tylko dla najbliższych. by w tym pędzie łapać swoje szczęście... żadnych granic, bo takich przecież nie ma... nie musisz być ideałem, musisz być sobą. jej usta z Algidą, płonące libido, jej żakiet i piwo.
|
#2878 |
|
BAN stały
|
to wspaniale bo ja uwielbiam Cię też
<3cieszy mnie to ale genialne to są te Twoje cuda ![]() _ nie potrzebuję romantycznych kolacji. możesz wziąć reklamówkę z piwem i worek truskawek. możesz jak zwykle pachnieć nikotynowym dymem. to nieważne. ta Twoja królewna poczęta została chyba na bazarze. to smutne, że w dzisiejszych realiach nawet w kinie przyjaźń jest niedopracowana. nazywam go księciem mimo, że miewa przepite spojrzenie. próbuję uruchomić sobie w wyobraźni kształt jego szyi. wybacz moje zakłopotanie, ale zakochani miewają chwilowe zaniki intelektu. życie zwykło lać na mnie ciepłym moczem. zdaje się, że mojej miłości skończył się termin ważności. czuję zgagę i chęć wydalenia jej z organizmu. |
|
|
|
#2879 |
|
Zakorzenienie
|
sheisunsual, kamisha, caroline060 - dziękuję za pochwały i wzajemnie dziewczęta
____ i gdybym wiedziała, że wkrótce mnie skrzywdzisz i tak dałabym Ci się pocałować wtapiam się w tłum oboje wiemy, i Ty i ja, że jesteś niezłym draniem z brzegu parapetu świat wygląda inaczej w Twoich oczach odbijają się już tylko moje wady w kącie pokoju uwiła się pajęczyna wspomnień dwa słowa rozbrzmiewają w mojej głowie jak krzyk otwórz dłoń i zamknij oczy. Przekażę w Twoje ręce moje uczucia Zwariować właśnie z Tobą Wrażliwy na mój dotyk scałować z Twoich ust wszystko to co pragniesz ukryć przede mną
|
#2880 |
|
Zakorzenienie
|
Twoje listy cicho pale nad zakurzoną żarówką.
wczoraj kwitło moje serce. Dziś jaśmin. Leżę, zależna od jutra. Na białej pościeli, pośród bieli puchu. Ślepa jestem, oślepiona. W dłoniach serce swe skrywam przed nieudanym skutkiem miłości. Czas za firanką ukryty mija, chwila za chwilą wciąż zegar tyka. Ustom skrzydła rosną, ulatują gdzieś wśród chmur, dosięgają Ciebie. Milkną, całują, czerwienią. Ożyłam patrzyłam... zamarłam. Ograniczona twardym pocałunkiem. że też jeszcze nie stworzyli kasetonów z Twoją podobizną. pocałuj, albo nie otwieraj ust już na wieki. - i co z tą miłością ? - już zapakowałam i wysłałam Ci poleconym... bądź moją poduszką elektryczną, ogrzej moje serce.
ya probé, ya fumé, ya tomé, ya dejé, ya firmé, ya viajé, ya pegué, ya sufrí, ya eludí, ya huí, ya asumí, ya me fui, ya volví, ya fingí, ya mentí Edytowane przez caroline060 Czas edycji: 2009-06-04 o 14:34 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:06.

wystarczy Marzena 
Wiem, że prośby nie są nad wyraz oczekiwane,ale może coś subtelnego o seksie? Może coś wprost? Może dyskretnie..?