| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
| Pokaż wyniki sondy: Do którego miasta możesz przyjechać na Wymiatający zlot planowany na 11 lipca 2009 ? | |||
| Gdańsk |      | 10 | 32,26% | 
| Kraków |      | 15 | 48,39% | 
| Warszawa |      | 6 | 19,35% | 
| Głosujący: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-06-07, 16:01 | #1171 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-02 Lokalizacja: here in my head 
				 | 

Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- część III

Irko, Tomku, Joasiu,Mariolu,Zuziu, Katt - dziękuję Wam   Nasza druzyna ciezko pracowala przez okragly rok na ten medal, wiec teraz tym bardziej cieszy  Anuschko, Dorotko, Tako    Jakom padla o 23ej, tak obudzilam sie o 14  Organizm chyba domagal sie snu, na poczatku tygodnia dopadlo mnie jeszcze potworne przeziebienie, do tego egzaminy i praca.. Ale powoli wychodze na prosta  i jakie mialam piekne sny  Wiecie jak to jest, taki sen, gdzie sie zakochujesz i czujesz te atmosfere i jest tak pieknie, bajkowo..    Joasiu, upolowalam miniaturke Jil Sander Stylessence - to ten czarny flakonik. Zapach jest sam w sobie trudny, ciezki i pudrowy, ale jak kropelka maznie sie tu i owdzie, jest calkiem mily  Jednak chyba na pelna flaszke balabym sie zdecydowac.. Herbatke biala Bvlgari znam  i bardzo, bardzo lubie, zuzylam kilkanascie probek i myslalam nad flakonem na upalne dni, tylko ze patrzac za okno nie wydaje mi sie, ze upaly nadejda  Podoba mi sie tez czerwona herbatka  Aaa i na lato fajna bylaby chyba Omnia Cristalline, jest taka soczysta i chrupiaca jak owoc nashi (ktorego nuty ma w sobie)  Koto,gratuluje flaszki  Ja upolowalam ostatnio Flowerbombke, zatesknilo mi sie za nia  A teraz chce mi sie Angela klasycznego i Kenzo Amour   Katt,  fajne buty  , beda tworzyc idealna calosc z kiecka   Dziewczyny, ale kusicie ciastami  Zapytam wiec neismialo o przepis na szybka Pavlova, czy da sie ja zrobic bez miksera a za pomoca zwyklej trzepaczki?  Alez dzis zimno, brrr.. Dlatego bedzie dzis powtorka z wczoraj i kilka kropel Aliena. 
				__________________ "Mrs.Dalloway said she would buy the flowers herself." --- 'and with the way they talk, and with the way they smile' http://www.youtube.com/watch?v=LETsi4eAtho Edytowane przez kokakola Czas edycji: 2009-06-07 o 16:05 | 
|     | 
|  2009-06-07, 16:02 | #1172 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=20754 http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=25411 i mam to: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=2435 Obaczymy  Jadę na wybory. Zrobiłam sobie test Latarnika i wyniki mnie załamały... 
				__________________ | |
|     | 
|  2009-06-07, 16:15 | #1173 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

Cytat: 
 | |
|     | 
|  2009-06-07, 16:20 | #1174 | 
| Zakorzenienie | 

Klaudio, zrobisz trzepaczką   tylko się trochę namachasz  Ja zrobiłam dzisiaj z dwóch białek - porcję dla dwóch osób. Juz jej nie ma  Dziękuję Joasiu, ja wstyd się przyznac ale wycinam skórki, nie potrafie się odzwyczaić. Może taki krem faktycznie pomoze je zlikwidować   | 
|     | 
|  2009-06-07, 16:31 | #1175 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: Gdańsk 
				 | 

Cytat: 
 Niestety, tylko małą część oferty- któa jest w sklepach Bronx- czyli w Gdańsku w City Forum u góry, blisko Terranovy i w Gdyni. Na skórki to stosuję oliwkę Inglota- w takim opakowaniu jak lakiery, z pędzelikem. Zresztą- przy akrylach się jakby mniej strzępią, przy okazji manicure stylkista robi z nimi porządek i generalnie- nie mam teraz z nimi żadnego problemu- czasami tylko pomazuję je tą oliwką i nic wiecej. | |
|     | 
|  2009-06-07, 16:32 | #1176 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-02 Lokalizacja: gród Kraka 
				 | 

Cytat: 
  ale szukałam tej boskiej tarty i nie ma  wrzuć, proszę  a bloga dodałam do "ulubionych"   Edytowane przez kriss_de_valnor Czas edycji: 2009-06-07 o 16:35 | |
|     | 
|  2009-06-07, 16:35 | #1177 | ||
				 | 

Cytat: 
  Przejrzalam Twoj blog i zaciekawilo mnie ciasto z cola    Ech, nie mam niestety miksera (czas przytachac ten domowy  ) a pozniej to juz tylko czeka mnie efekt Izzie z Chirurgow ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) Cytat: 
  Namachac sie moge, byleby efekt byl tego wart  A czy do pieczenia Pavlovej potrzebne sa jakies efekty specjalne  np. papier do pieczenia? I co mozna dodac, zamiast owocow?  edit: doczytalam, papier niezbedny  Alez mam ochote na cos slodkiego domowej roboty   
				__________________ "Mrs.Dalloway said she would buy the flowers herself." --- 'and with the way they talk, and with the way they smile' http://www.youtube.com/watch?v=LETsi4eAtho Edytowane przez kokakola Czas edycji: 2009-06-07 o 16:40 | ||
|     | 
|  2009-06-07, 16:50 | #1178 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Może zrób sobie omleta  Albo naleśniki z nutellą  Albo przyjedź do mnie na szarlotkę   | |
|     | 
|  2009-06-07, 16:55 | #1179 | |
				 | 

Cytat: 
  Poki co pozarlam kawalek czekolady Studenckiej.. Kasia, aleTy mnie dobrze znasz   I dziekuje za zaproszenie  (swoja droga wciaz pamietam o Lushowaniu, mam nadzieje, ze jeszcze jestes chetna na mydłowąchanie?  ) Wpadlam wlasnie na pomysl, ze jak juz sie zrobi cieplej to moznaby uskutecznic jakies spotkanie na powietrzu (plaza? park Oliwski?) i przytachac zapachy i.. nasze domowe ciacha   
				__________________ "Mrs.Dalloway said she would buy the flowers herself." --- 'and with the way they talk, and with the way they smile' http://www.youtube.com/watch?v=LETsi4eAtho | |
|     | 
|  2009-06-07, 16:58 | #1180 | 
| Zakorzenienie | 

Świetny pomysł na pachnący piknik, serio   Ja się piszę  Tak, pamiętam o Lushowaniu Ja nawet zanabyłam dwa mydełka, już je zjadłam   | 
|     | 
|  2009-06-07, 17:01 | #1181 | 
				 | 

No to super, to czekamy teraz na ladna pogode   Do tego zimna kawa/herbata/sok i mamy piknik  Oo, a jakie mydelka mialas?  Co do lushowania - w tym tygodniu mam jeszcze kilka spraw do zalatwienia, ale mysle, ze w przyszlym na spokojnie mozna sie ustawic   
				__________________ "Mrs.Dalloway said she would buy the flowers herself." --- 'and with the way they talk, and with the way they smile' http://www.youtube.com/watch?v=LETsi4eAtho Edytowane przez kokakola Czas edycji: 2009-06-07 o 17:03 | 
|     | 
|  2009-06-07, 17:05 | #1182 | 
| Zakorzenienie | 

| 
|     | 
|  2009-06-07, 17:11 | #1183 | 
				 | 

Niezly opis ma Rock Star   Czy Twoj Tymek aby spiewal po nim?  No i musi bosko pachniec, wszystkie mydla sa boskie  Ja wielbie sie wciaz w Porridge   
				__________________ "Mrs.Dalloway said she would buy the flowers herself." --- 'and with the way they talk, and with the way they smile' http://www.youtube.com/watch?v=LETsi4eAtho | 
|     | 
|  2009-06-07, 17:16 | #1184 | 
| Zakorzenienie | 

Tak, opisy mają przednie   Nie spiewał ale pachniała cała łazienka  ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- Jak pachnie Porridge ? ---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- Ooo, labdanum  Faktycznie tak pachnie? | 
|     | 
|  2009-06-07, 17:20 | #1185 | 
				 | 

Porridge pachnie najpyszniejsza owsianka na swiecie z elementami orzechow i mleka, Labdanum nie czuje, ale i tak jest boskie   Za kazdym razem gdy go uzywam powstrzymuje sie, aby go nie ugryzc   
				__________________ "Mrs.Dalloway said she would buy the flowers herself." --- 'and with the way they talk, and with the way they smile' http://www.youtube.com/watch?v=LETsi4eAtho | 
|     | 
|  2009-06-07, 17:52 | #1186 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-01 
				 | 

Cytat: 
 Anuschko, dziekuje   Katt, buty bardzo fajne  ciekawa jestem tylko jakie maja podbicie  niskie czy wysokie  bo ja niestety jestem nieszczesliwa posiadaczka wysokiego i malo ktore buty udaje mi sie wcisnac na noge  Tako, niektore modele Bronx-ow sa w ZT na parterze, idac od H&M  Kola,  dopiero zobaczylam, ze wrocilas z wojarzy   | |
|     | 
|  2009-06-07, 18:11 | #1187 | 
				 | 

Kasiu  Zmykam do kuchni - http://mojewypieki.blox.pl/2007/08/P...koperkiem.html  edit: przypomnialo mi sie w kwestii snow - snilo mi sie, ze moj flakon DV lewitowal na jakiejs hustawce wysoko nad wiezowcem  no i balam sie straszliwie, ze spadnie.. i spadl, do ogrodka sasiadki, ktora od razu go podniosla i udawala, ze nic nie znalazla  Probowalam negocjowac z nia, ze to moj flakonik, a ona zaczela pokazywac mi wszystkie wersje DV, ktore istnieja (i nie)  - ekstrakt, edt, edp, balsam, krople (  ), a mojego flakonu oddac nie chciala.. Co mi z ta DV tak sie poprzestawialo, to nie wiem  (Tulip, moze Ty wiesz?  ) 
				__________________ "Mrs.Dalloway said she would buy the flowers herself." --- 'and with the way they talk, and with the way they smile' http://www.youtube.com/watch?v=LETsi4eAtho Edytowane przez kokakola Czas edycji: 2009-06-07 o 18:34 | 
|     | 
|  2009-06-07, 18:35 | #1188 | ||
				 | 

Cytat: 
  wrzucony  ale pogłoski o boskości tarty są nieco przesadzone  ona jest po prostu dobra  Cytat: 
  ciasto z colą jest pyszne  i komu jeśli nie Tobie powinno wyjść popisowo  Widzę ,że ze słodkości zdecydowałaś się na ziemniaczane kotleciki?   Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-06-07 o 18:36 | ||
|     | 
|  2009-06-07, 18:39 | #1189 | |
				 | 

Cytat: 
  a czy colę czuc w smaku? musze chyba zrobic to ciasto, bo za nic nie moge zwizualizowac sobie takiego cuda  tak, uwielbiam ziemniaki w kotlecikowej wersji  i do tego sos pieczarkowy    pogoda taka ze nic, tylko jesc i pichcic   
				__________________ "Mrs.Dalloway said she would buy the flowers herself." --- 'and with the way they talk, and with the way they smile' http://www.youtube.com/watch?v=LETsi4eAtho | |
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2009-06-07, 18:41 | #1190 | 
| rude jest piękne:) Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: nad jeziorem 
				 | 

Ło matulu dalej gotuja  i pieka    ten watek to faktycznie ZLO   
				__________________ Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga  nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW  | 
|     | 
|  2009-06-07, 18:43 | #1191 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-05 
				 | 

Cytat: 
  Koto gratuluję flaszki    Katt gratuluję kozaczków     | |
|     | 
|  2009-06-07, 18:53 | #1192 | 
| czyli Endżi Zarejestrowany: 2007-07 Lokalizacja: Home is where the heart is 
				 | 

Kola!   Kattko, cudne buty  Nie po raz pierwszy to piszę, ale opanować się nie mogę. Grzesiek ma świetny gust  Koto, winszowania nowej flaszki  Jakiś męski perfumoholik napisał mi właśnie w komentarzu na blogu, że za moją sprawą kupił sobie w ciemno flakon Lonestar Memories Tauer'a i że bardzo mu się podoba i producent powinien mi odpalić działkę  Zachęca też do dalszego recenzowania męskich zapachów   Faaaajne to   
				__________________ pachnę | 
|     | 
|  2009-06-07, 18:59 | #1193 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-11 
				 | 

Powitać Kolę, wszystkie Wymiataczki stare i nowe i Tygrysa   A ja ostanio pożeram młode ziemniaczki i tzatziki  na jogurcie bałkańkim.Wyrafinowana prostota króluje u mnie ostatnio na talerzu, no... jak sie ma meterorytki to sie nie narzeka   ide czytac rakiem | 
|     | 
|  2009-06-07, 19:01 | #1194 | |
				 | 

Cytat: 
   ziemniaczane kotleciki uwielbiam (najbardziej takie z kiszoną kapustą  . Tak jak sojowe, z soczewicy, z kaszy itd   to ta pogoda  a ja znowu głodna jestem   | |
|     | 
|  2009-06-07, 19:04 | #1195 | 
				 | 

D., wczoraj podczytywalam Twoj blog i musze przyznac, ze nie dziwi mnie to, ze czytajacy dzikim pedem loguja sie do perfumerii i kupuja flaszki   Jako ze mam teraz slinke na Angela klasycznego, to nie musze dodawac chyba, ze Twoj opis wcale a wcale mi nie pomogl w odwolaniu tej decyzji..  Fantastycznie czyta sie tez blog Płomyczka  Corko  Mlode ziemniaczki - pyyycha, moje wlasnie sie ugotowaly  Vesenko, sprobuje, a co mam nie sprobowac  Kotleciki sojowe  Czytam Twojego bloga wlasnie i robie liste zakupow   
|     | 
|  2009-06-07, 19:11 | #1196 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: Gdańsk 
				 | 

Znowu jestem głodna. Kotleciki bym zjadła, jakiekolwiek, sojowe też.  Ale.... cos wam muszę pokazać.... i trochę traci się ochotę na jedzenie, przynajmniej ja straciłam... nowa reklama Disneylandu. Jak Wam sie podoba? Mi rzeczywiscie mocno średnio. Edytowane przez Kota Czas edycji: 2009-06-07 o 19:13 | 
|     | 
|  2009-06-07, 19:31 | #1197 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-03 Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................ 
				 | 

Cześć! Znowu miałam gości. Na obiedzie. Niezapowiedzianych. Przyjechali między I a II daniem. No cóż. Jak to mówią : Gość w dom - woda do rosołu.  Ale ziemniaczków, to było przymało  . Się zestresowałam i poszłam spać. Zaraz pójdę prasować. Katt gratuluję męza. Mężowi gratuluję gustu i fajnego pomysłu z zakupem butów. Butom gratuluję, że będą miały Katt. Koli gratuluję medalu Vesence gratuluję bloga. Aniołkowi gratuluję bloga . Wszystkim gratuluję ciast i flaszek i wszystkiego, co mi umknęło. Perfum gratuluję . Mnie dziś Samsara chciała udusić - mordercze te skłonności objawiła w jakąś godzinę po aplikacji. Teraz jest jej głupio i złagodniała. Taką Samsarę moja lubić. O ile to Samsara. Bo może Mauboussin  . Wg tego co czuję raczej Samsara. Trwała jak chorera. ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Koto - ja nie łapię "przekazu" tej reklamy Skojarzenia mam raczej negatywne. EDIT : nie pojadę do Disneylandu. Jeśli jest wśród nas spec od reklamy, to upraszam o łopatologię stosowaną. Jestem z pokolenia, dla którego najlepszą reklamą wędlin były kartki na mięso. 
				__________________  Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-06-07 o 19:40 | 
|     | 
|  2009-06-07, 19:51 | #1198 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-07 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Katt - nie będę oryginalna - buty cudne i gratuluję Mężowskiego świetnego gustu. Chciałabym odkręcic swoja bolącą głowę i przykręcic ja na miejsce np. jutro. Miałam gości i najpierw rano szykowania potem goszczenie - na szczęście moje życzenia co do pogody się spełniły i mogłam przyjąć gości na tarasie. Wewnątrz mam remont i ..co tu więcej można powiedzieć. 
				__________________ Wymiana perfumy i inne | 
|     | 
|  2009-06-07, 19:58 | #1199 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-02 Lokalizacja: gród Kraka 
				 | 

właśnie piecze się szarlotka z budyniem  Cytat: 
  może chodziło o cztery palce rysunkowych postaci? ale to tło  dla mnie ma wydźwięk eksperymentów w obozie, niestety...  ale to pewnie tylko u nas może się tak kojarzyć... | |
|     | 
|  2009-06-07, 20:08 | #1200 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2006-04 
				 | 

A mi się kojarzy z tym że Myszka Miki ma 4 palce... w tych białych rękawiczkach...  ale może to moja skrzywiona sesją wyobraźnia   | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:12.